Transmutation News – December 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter december 2021

Vi rusar iväg och avslutar ännu ett år med extrem utveckling.

För flera år sedan fick jag en bonsai fikus som gåva av en väldigt kär vän. Jag var så förväntansfull när jag fick den och på samma gång ängslig, eftersom jag inte är bra på att ta hand om plantor. Vad skulle jag göra med ett litet träd som var över 20 år gammalt.

Nåja, Ficus (ficus vårt träds personliga namn) och jag har haft en ganska lång resa med att lära oss hur vi kan leva tillsammans och understödja varandras utveckling. Där var tider när jag inte trodde att Ficus skulle klara sig. Och där var tider när Ficus inte trodde att jag skulle klara mig. Men förvånansvärt är att jag sedan ett par veckor ser ny tillväxt hos Ficus, som om den har tillförts något super preparat. Och vi har varit tillsammans sedan innan jag blev sjuk, så det måste var minst 7 år som vi har levt tillsammans.

Jag meddelar om mina erfarenheter med Ficus, eftersom jag ser en liknande process hos så många just nu. Det finns som en kurva med erfarenheter i hur vi kan ta hand om oss själva och andra i dessa tider av nedbrytning och återuppbyggnad. Mestadels är våra tankar fokuserade på det som är sönder och inte fungerar. Men det är viktigt att handla nu och i framtiden. Och vi måste ha energi till att ta hand om det som kommer. Och vi behöver en tillväxtperiod för att samla energi för den fortsatta resan, som inte slutar förrän vår själ bestämmer att det är dags att bege sig hem.

När vi är i ett tillstånd av tillväxt och är medvetet närvarande på vår plats här i livet, bör vi komma ihåg att vi kom hit för att ta hand om Jorden.

Vi måste ta avstånd från dimensionen av särskiljande och regelbundet återvända till den gudomliga gnistan som lever i oss alla och som är sammanfogad med de kreativa krafterna i universum som alltid utstrålar en sång om nedbrytning och upplösning men även sången om återuppbyggnad och nyskapande.

När vi stiger in i den dimensionen, där vi upptäcker att det bara finns enhet, kärlek, ljus och lektioner för vår spirituella tillväxt, kan vi vara i ett tillstånd av inre frid.

Men vi måste lämna rädsla, självhat, särskiljande och hyper-försiktighet. Vi måste grunda oss med jorden och känna dess understöd, för det är det vi verkligen behöver. Vi behöver understöd av alla de element som har varit här i billion-tals år och gått igenom allt och bidragit till förändringens stormar, som har skett sedan livet på denna Jorden började.

Ingenting förändras innan det förändras inom dig. Så försök denna månad att regelbundet uppmärksamma din kropp och var medveten om var dina ”fötter” står på de olika nivåerna. Känner du att du står på solid grund och är understödd av spirituella krafter? Behöver du bara vila och och slippa att göra någonting alls? En viloperiod behövs innan en tillväxtperiod, annars kommer du inte att ha energi för nästa steg i utvecklingen, vilket då kan orsaka fysiskt lidande.

Precis som Ficus var tvungen att leva med min man och mig, behöver vi lära oss nya sätt att leva på den här planeten och med våra medmänniskor och alla naturvarelser. För vårt före detta livssätt är helt enkelt förbi. Det existerar inte längre. Och behöver du tid att sörja detta innan du rör dig vidare?

Ge dig denna månad tid att ställa in i dig på dig själv och avskärma dig från media och även sociala medier. Nyttja denna månad till att lära känna dig själv och vilka dina nuvarande behov är och gör planer hur du kan bemöta dessa behov.

Jag tror fortfarande att ett av skälen till att Covid uppstod, var att få människor att vakna upp. Folk började precis att gå in i sina egna bubblor. Människor gör val som inte alla är älskvärda, medkännande eller vänliga. Men just nu behöver vi fokusera på det arbete vi gör och se efter vilken del av vår Inre Värld, vår själ, kropp, hjärta och tänkesätt som kan behöva vård. Om du fortsätter att fokusera kommer en utveckling att ske, och du kommer inte heller att ångra vart livets flod beger sig med dig.

Om du vet något om celldelnings-processen kan du faktiskt bevittna att det även sker i den organism vi kallar människa. Mänskligheten delar nu upp sig i olika celler. Jag undrar vilka världar och nya dimensioner som kommer att skapas ur detta cell-delande.

Vi firar vinter/sommar-solstånden den 21 december. Detta är en tid för djup reflektion och vila för oss i den norra hemisfären. Och i den södra är det dags för växande.

Tänk på detta som en tid för regeneration och helande, vilken säsong du än går in i.

År 2000 startade jag med vår fullmåns-ceremoni med titeln Creating A Human Web of Light. Och några år senare lade jag till en helande-ceremoni för vår globala gemenskap varje månad. Men den uppnådde inte mina förväntningar och jag organiserade detta bara några få gånger för vår globala krets.

Jag kände att vid detta vinter/sommar-solstånd är det dags att ta tillbaka användningen av en specifik transfigurations-ceremoni för att understödja vår globala cirkel.

Sylvia Edwards hjälpte mig att spela in en ceremoni som vi tillsammans kan utföra vid vintersolståndet. Eftersom instruktionerna är uppskrivna på min homepage, bestämde jag mig för att inkludera dem här för de som behöver dem översatta. Detta är en kraftfull ceremoni. Vi har använt GDV-kameran flera gånger för att visa resultaten och vi får alltid fantastiska bilder av vad som händer med människors energifält, när de engagerar sig i den ceremoni som vi tillsammans ska göra vid solståndet.

https://youtu.be/YGQegbAk88s

Jag beskriver här en förkortad version av vad som finns på min homepage under Instructions for our Monthly Ceremony:

När vi fortsätter att göra vår transfigurations-praktik, helar vi tillstånden av separation. Vi beger oss in i ett högre medverandetillstånd och lär oss att ge oss hän till universums perfektion. Och ibland är det svårt att göra det och vi behöver hjälp att erinra oss om vårt eget gudomliga ljus.

För att hjälpa vår världsomspännande gemenskap som läser Transmutations-nyheterna har jag bestämt mig för att lägga till en helande-cirkel som anslutning till skapandet av ett mänskligt ljusnät.

Här är vad jag föreslår. Om du vill medverka som praktiserande föreställer du dig själv att stå eller sitta i en cirkel med andra praktiserande. Kom ihåg att Transmutations-nyheterna blir översatta till många olika språk. Vi har en stor global gemenskap som arbetar tillsammans.

Vår avsikt är att uppleva vårt gudomliga ljus och utstråla det till den inre cirkeln.

Vi ser inget lidande i vår cirkel. Vi bekräftar den gudomliga perfektionen i varje person. Så vi fäster inte människor till en diagnos med lidande utan lyfter dem istället upp till deras gudomlighet.

Författare och föreläsare, Eric Pearl lär enligt kvantfysiken ”när du ändrar beteendet hos en partikel kommer en annan partikel någon annanstans omedelbart att reagera om det bara är några tum eller universum därifrån. Lägre frekvenser beblandar sig med eller ställer in sig på högre frekvenser och inte tvärtom.

Så kommer vi tillbaka till kärnprincipen i Medicine for the Earth-arbetet, vi förändrar världen och helar andra genom det vi blir – genom vår närvaro och genom kärleken och ljuset vi utstrålar.

Vi skickar inte energi och försöker inte heller hela någon. Vi tillåter bara vårt gudomliga ljus och kärlek att tända det gudomliga ljuset hos dem som ber om hjälp.

Föreställ dig själv stå eller sitta i en cirkel med praktiserande. Gör ditt transfigurations-arbete och rikta dina händer mot den inre cirkeln och utstråla ditt gudomliga ljus och kärlek.

Om du känner att du behöver någon hjälp, föreställ dig då liggande i en cirkel med människor från runtom i världen.

Din roll är att absorbera ljuset som delas ut av våra praktiserande. Tänk på en metafor, som kan hjälpa dig att ta in gudomligt ljus och kärlek i varje cell av din varelse. Jag kan ge dig några exempel och hoppas att du hittar en metafor som hjälper dig. Du kan tänka på en torr tvättsvamp, som läggs i vatten och suger upp fukten. Du kan tänka på en blomma, som har stått i regn i dagar eller veckor och solen skiner och blomman drar in solstrålarna. Eller du kanske kan tänka på en blomma som har fått för mycket sol och det börjar regna och den suger upp vatten som när den och ger den liv.

Eller tänk på ett rum med stängda gardiner och hur rummet fylls med solens ljus när de dras åt sidan.

Tillåt den yttre cirkelns ljus att få igång ditt eget sken och låt det flöda igenom varje cell av din kropp. Detta förbinder oss åter med vår gudomliga perfektion och vår anslutning till ljusnätet. Detta helar de tillstånd av separation som skapar emotionell och fysisk sjukdom. Och det påminner oss om att vi alla har styrkan och kraften att tackla de utmaningar och möjligheter som livet ger oss.

Och du kan vara i båda rollerna vid olika tillfällen under dagen eller kvällen. Du kan ena gången vara praktiserande och en annan gång ligga i mitten av cirkeln.

Och eftersom vi arbetar utom tid, spelar det ingen roll när du gör detta arbete. Det är inte nödvändigt att koordinera tiderna när vi arbetar.

Fullmånen är den 18 december. Denna fullmåne kallas den Kalla Månen. Så låt oss värma varandras hjärta och själ och sammanbinda vår spirituella närvaro och energier för att utstråla vårt ljus med absolut fokus och uppmärksamhet så att hela Jorden livsnätet lyfts upp.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Det är beaktansvärt och imponerande för mig och alla som känner till Transmutations-nyheterna att vi har en fantastisk samling människor som ger sin tid och energi till att översätta kolumnerna varje månad, så att människor över hela världen kan läsa dem. Och det har gjort skillnad för denna kolumn. För du kan verkligen känna energierna  som utstrålas ur en sådan stark global gemenskap.

Så var snälla och tillsammans med mig tacka alla våra översättare utifrån ert hjärta, för arbetet de varje månad gör är så intensivt. Vi har haft översättare som kommer och går, men alla ger in kärleksarbete och det känns.

Låt oss skicka välsignelser till alla våra översättare för att de delar med sig spirituella praktiker till deras gemenskap, vilket gör vår gemenskap större och starkare. Med att vara starka länkar kan vi göra så mycket för oss själva, för varandra och för allt i livsväven.

Och inget av detta skulle kunna ske utan Sylvia Edwards. För det första hjälper hon mig att fokusera och förbli frisk! Inte ett lätt jobb! Och hon lägger till så mycket skönhet, kärlek och ljus till kolumnen. Hennes hjärta är verkligen det som håller kolumnen levande. Jag kan säga att Sylvia är en person på planeten som varje dag i sitt liv verkligen gör det arbete jag lär ut och ännu mer . Och man ser det i det extraordinära arbete hon gör i världen.

Sylvia Edwards
Petr Němčanský – Tjeckiska
Caroline Bertrand  – Franska
Catherine Meyer  – Franska
Bea Salgado – Franska
Nanouk – Franska
Barbara Gramlich – Tyska
Astrid Johnen – Tyska
Nello Ceccon – Italienska
Flavia Cavallaro  – Italienska
Miha Masuda – Japanska
Ai Suzuki – Japanska
Els de Graaff – Holländska
Sandra Koning – Holländska
Sofia Frazoa – Portugisiska
Tatiana Starikova – Ryska
Ines Fermoso – Spanska
Lena Anderheim – Svenska
Simin Uysal – Turkiska

Jag önskar er alla ett djupt och meningsfyllt solstånd och tid för inre frid och kärlek denna högtidssäsong.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – November 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter November 2021

 

Om vi levde ett liv i vilket vi lät oss vägledas av vår ande och kropp, när vi gör beslut och bedömanden om livet, skulle vi ha en helt annan livsupplevelse. Men de flesta av oss styrs av  vårt intellekt och mentala tankar, som kretsar runt dagen i ända. Och många av våra tankar skapar en kolossal mängd lidande för oss.

Du har antagligen upptäckt egna verktyg för att omskapa några av dina tankar som slutligen skapar mer svårigheter för dig. För våra tankar plus avsikter har stor makt att manifestera kaos för oss själva och i det kollektiva. En av lärdomarna i Medicine for the Earth är att ”intention tolkas av hjärnan som en händelse som redan skett.”

Det är viktigt att höja sig över den negativitet som vi genererar personligen och av det som vi absorberar från det kollektiva.

Ett verktyg som jag hela tiden använder, är den kraftfulla shamaniska helande-resan som kallas avstyckning. Men i stället för avsikten med en full kroppsavstyckning ber jag om att stycka bort mina tankeformer.

Inom shamanismen är avstyckningsmetoden en kraftfull initiation, där kropp och sinne lämnas åsido, så att den som initieras kan känna sin spirituella identitet och smälta samman med Skaparen för att erinra sig att det bara finns enhet och gemenskap. Kroppen dras isär av en naturkraft, antingen en hjälpande eller ett element. Och skelett och organ blir renade. Varje sjukdom tas bort och den som initieras är därefter vital och föryngrad igen.

Avstyckningsvisioner ansågs vara ett tecken för en shaman, och någon som hade en dröm eller vision om att tas itu och kom tillbaka med väldigt speciella psykiska och helande styrkor ansågs de vara en perfekt kandidat för att bli en shaman.

Idag använder många avstyckningsmetoden för helande. Jag har skrivit om avstyckning i de flesta av mina böcker. Men om du är intresserad att veta mer föreslår jag att du läser kapitlet om Avstyckning i Walking in Light.

Jag gör avstyckningsresor för personligt helande. Men jag har också utvecklat en process med assistans av min hjälpande, som understödjer mig med att ta bort negativa tankeformer och stycka bort dem tills ingen del av den mer existerar.

Och sedan är det naturligtvis viktigt att fokusera på en positiv tanke för att fylla upp tomrummet av den borttagna tankeformen. Allt handlar om avsikten. Ha för avsikt att ta bort en tankeform och observera vad som händer.

Om du utför shamanska resor kan en hjälpande ge understöd.

En annan väldigt enkel metod jag använder är att jag  föreställer mig själv skriva tankeformen på en svart tavla. Sedan suddar jag ut det eller använder vit färg för att omskapa den. När jag använder det senare måste jag lägga flera lager av färg tills min tankeform är utsuddad.

Och sen är det viktigt att återigen fylla upp tomrummet med kärlek och ljus, när du är klar.

Nyttja denna månad ditt arbete med att resa, meditera eller spendera tid i naturen för att upptäcka dina egna verktyg för att omvandla/förändra dina negativa tankeformer.

Det är svåra tider, och vi vill uttrycka våra känslor, och vad vi tänker. Det är vår födslorätt. Men du kommer att märka att om du alltid fokuserar på det negativa, påverkar det energifältet du befinner dig i, och det kanske inte känns så bra och är inte ett angenämt tillstånd att vara i.

När jag dessa dagar spenderar mycket tid ensam, försöker jag skapa ett angenämt tillstånd i min inre Värld, vilket slutligen ger ett energifält och en realitetsdimension som jag lever i alltigenom dagen.

I USA firar vi i november Tacksägelse. Att åta sig att tacka är alltid uppskattat. Jag känner att vi har mycket kraft till att föra samman vår ovillkorliga kärlek och ljus med människor runt om i världen som hänger sig till att tacka denna dag.

Och vi håller dem i våra hjärtan, som är ensamma, svälter och är hemlösa. Detta är en tuff tid för så många, som inte har någon källa till gemenskap. Att se dem i deras ljus och styrka är något vi alla kan ge, även om vi inte har andra sätt att ge hjälp.

På grund av pandemin och förluster kan detta vara en verkligt hjärtkrossande tid. Låt oss minnas de som dött och de käraste som blivit kvar och hålla dem i våra hjärtan när vi utför vår transfigurationspraktik.

Fullmånen är den 19. november Låt oss generera tillräckligt med strålande ljus så vi kan hålla alla i denna cirkel i ovillkorlig kärlek. Tänk på alla de värdefulla varelser som du vill älska och skydda, när vi förbereder oss för att skapa ett mänskligt nät av ljus.

Res inom dig till ditt gudomliga ljus som inte känner något lidande, bara kärlek, och låt detta ljus fylla alla dina celler och stråla ut det alltigenom kollektivet för att förmedla  den högsta nivån av kärlek till alla.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Denna månad ska Terry Morgan offerera oss en oerhörd gåva. Terry är en av våra briljanta lärare/lärarinnor på www.shamanicteachers.com och hon är en av mina assistenter i mina Shift Network-klasser. Hon är en av de mest öppenhjärtliga personer jag mött. Så njut av denna otroliga offert som Terry ger oss denna månad.

Detta är från Terry:

”Med att kombinera min shamanska praktik och min kärlek till stjärnorna och astrologi, har jag begåvats med en djupare insikt i våra egna astrologiska horoskop genom att använda praktiken av shamanska resor. Jag kallar det våra stjärnors planritning.

Jag märkte att om jag reser in i mina egna stjärnor och planeter, får jag mer kännedom än vad jag någonsin trodde var möjligt!

Jag vill ta med er på en guidad shamansk resa in i ert eget SOL-tecken (det tecken solen var i vid er födelse).

Solen håller vår ”livskrafts-energi”! Och så snart ni nått till Solen, kommer min partner Robert Rand att understödja er med sin ”live-channeled” musik istället för med mina trummor och skallror! Vi har upptäckt att hans musik som spelas live, har värdefull effekt på resan och understödjer solens utsändningar!”

Här är länken för denna resa:

https://youtu.be/urgCVtEZcGM

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – October 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter oktober 2021.

Många specier på den här planeten har kommit in i ett tillstånd av rädsla och ilska, när sanningen egentligen är att vår ande brinner av ljus.

Jag har meddelat att jag känner att så mycket av den nuvarande splittringen har att göra med det faktum att vi är rastlösa. Vi är fysiskt, emotionellt och mentalt rastlösa. Vår uppmärksamhet är utåtriktad, och detta ger oss bara mer lidande. För det finns inget vi kan göra åt världens nuvarande tillstånd.

Vad som efterfrågas är att gå djupt inombords till det ställe där vår ande finns och som ger oss känslan av att vara centrerade och pålitliga. När jag är i kontakt med mitt ego, känner jag mig som ett litet barn, som inte har något understöd i omgivningen och är så  obetydlig inför omfattningen av allt som försiggår just nu.

Jag märkte att jag befann mig i ett tillstånd, i vilket jag kände mig alltför obetydlig och liten. Det var bra att märka att det är så mitt ego känns. Men det är inte ett sunt och produktivt tillstånd att leva i.

Jag började använda två transmutations-övningar som härstammar från arbetet med Medicine for the Earth. När känslor av rädsla eller ilska uppstår, föreställer jag mig att jag gör en shamanisk extraktion på mig själv, och jag känner hur jag drar ut och stöter bort detta energitillstånd. För när allt kommer omkring är ju allt vi är, energi. Och den energin kan förändras. Den kan inte förintas. Men jag kan göra mitt transfigurationsarbete och erfara hur mer ljus fyller upp de tomma ställena i min kropp, där det finns spirituella blockader.

Och varje tanke som går igenom mitt huvud förändrar jag till kärleksenergi. Jag föreställer mig att den energin fyller upp mig och fördelas i det kollektiva. Det spelar ingen roll hur djup min ilska är, för jag kan lätt förändra den till kärlek, för jag känner att jag faktiskt inte längre har energi att bära omkring på vrede.

Dessa praktiker är så enkla och jag har integrerat dem i varenda sekund av mitt liv. För mitt i allt som sker, finns det massor att reflektera över.

Jag känner det som om vi blir trängda in i ett hörn, när vi med all kraft försöker stämma  emot. Vi behöver förändra oss. Världen förändras. Naturen förändrar sig, vårt sätt att leva är i förändring och vi måste söka sätt att hitta den inre styrkan till en ny livsväg.

Och vi behöver sluta att sörja det vi på olika nivåer har förlorat, inklusive hur vi lever våra liv. Människor springer iväg. De försöker tro att allt är bra och ingenting behöver förändras.

Detta är problemet. Pandemin och klimatförändringarna och katastroferna är här för ett skäl. Det är del av vår resa att stanna upp och tänka över vad som erfordras av oss. Vi kan inte springa ifrån tiden vi lever i.

Och det enda som kan ge dig det välbefinnande och den frid du önskar, är att fokusera på dina dagliga minut-till-minut spirituella praktiker. De kommer att hålla dig sund.

Om du gör ditt arbete, kommer du att vara förvånad över vart de nuvarande förändringarna och livsflödet nu också för dig. Men du måste acceptera att saker och ting inte kommer att vara ”normala” igen. Du behöver sörja det du förlorat för annars kan energin av sorgen stocka sig i din kropp och orsaka en annan spirituell inkräktare.

Vi får förvånansvärda lektioner och medvetandetillstånd, som många av oss förvärvar om vi använder den här tiden som en möjlighet att dyka djupt inom oss. Jag har skrivit om hur vi har ridit på ytan med spirituella praktiker i över 20 år!! Och nu har vi inget val. Om vi vill fortsätta vår nuvarande resa i anstånd, måste vi gå inom oss och följa den inre guidningen, ta tillbaka allt vi projicerar till den yttre världen, och stiga in i livsflodens flöde.

I dessa tider med stora utmaningar, behöver vi:
Vara fokuserade
Vara positiva
Vara centrerade

Fullmånen är den 20 oktober. Låt oss dyka in i det briljanta ljus, som fyller vårt energifält och vara starka länkar för att utstråla detta ljus till det kollektiva energifältet. Låt oss fylla Jorden och allt liv med vår kärlek och gudomliga ljus.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Evelyn C. Rysdyk är en internationellt känd shamanisk lärarinna och välkänd författarinna, som omfattar titalarna The Norse Shaman, Spirit Walking: A Course in Shamanic Power, A Spirit Walker’s Guide to Shamanic Tools, The Nepalese Shamanic Path with indigenous Nepali jhankri Bhola N. Banstola. Evelyn’s new book, Shamanic Creativity kan förbeställas i bokaffärer nu.

Introduktion till Videon:

 Anslut dig till Evelyn’s guidade ceremoni för helande och djup förbindelse med den Levande Jordmånen hos vår planet i den här videon. Njut av denna vackra video com Evelyn gjort åt oss.

https://youtu.be/UNaW0EaNg70

Och om du är nu läsare av Transmutationsnyheterna har vi startat en Facebook sida för att inspirera varandra. Den är bara för positiva och inspirerande inlägg och heter Shamans are Gardeners of Energy. Det hemliga ordet för anslutning är ”transfiguration”.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – September 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter september 2021

Equinox ceremonyJag vill börja denna månadens newsletter med att låta alla veta att jag kommer att undervisa Spirituell Immunitet igen över Zoom genom Shift network. Introduktionen kommer att sändas den 4 september och kursen kommer att starta den 28 september. Detta är den kurs jag gav över Shift Network när Covid började och lockdowns startade. Jag kommer att skicka ut emails för att meddela mer om introduktionen och kursen.

Denna kursen innehåller övningar från Medicine for the Earth och Healing with Spiritual Light. Det är fantastiska sätt att förbli centrerade i dessa tider när så mycket rädsla berör oss på så många nivåer. Den här kursen lär dig att hålla dig stark och hur du kan finna harmoni mitt i den utmanande livsresan.

Vi fortsätter att tala om de snabba förändringar som händer i våra liv och i världen.

Och vi kan alla se hur denna process hettas upp. Det är en dynamisk involverande utveckling, som jag vill dela med mig om.

Vissa av oss gör stora och snabba förändringar i sättet hur vi lever våra liv. Undersök hos dig själv, hur du på alla plan klarar sådana snabba förändringar. För när du lever ditt liv i ett snabbt tempo och försöker att förändra alltför mycket på en gång kan det leda till känslor av djup sorg. För vårt psyke behöver tid för att integrera förändring.

När det sker stora händelser i naturen kan du i flera dagar uppfatta en tystnad, som tillåter  en integrationsprocess.

Vi agerar som om vi vore på snälltåg, som abrupt stannar och det ger ett slags chock som leder till sorg.  På flera sätt är vår process inte alltid så naturlig.

I mitt eget liv har jag nu märkt, att jag behöver sakta ner med allt jag gör just nu. För min kropp och min själ är överspända av så mycket inre och yttre förändring. Så jag behöver köra filmen långsammare istället för att försöka att hålla tempot uppe. När vi bara försöker hålla tempot, räknar vi inte alltid med förändringarna vi gör, som utan att vi vet det kastar oss tillbaka i själens mörka natt.

Så det gäller att sakta in. Jag har redan talat om detta. När tiden springer iväg börjar jag avsiktligt att röra mig långsammare för att ge mitt psyke en chans att finna harmoni och röra sig på ett organiskt sätt.

Den 22 september förbereder vi oss i den norra hemisfären på min favoritårstid – hösten, tiden att celebrera dödlighetens cykel. I den södra hemisfären firas tiden för pånyttfödelse och de kraftfulla nya vårskotten, som påminner oss om hopp.

Jag mediterade över den nästkommande dagjämningen och var spirituellt öppen för att få ett budskap om hur vår resa/ceremoni kunde gestaltas för att välkomna dagjämningen.

Jag fick budskapet att utföra en ceremoni för att lägga ner våra vapen. Detta stämde verkligen för mig. För som ni vet inkluderar Transmutationsnyheterna arbete, budskap, och övningar från Medicine for the Earth. För att verkligen praktisera spirituellt arbete understryker jag i Transmutationsnyheterna  att du måste lägga ner dina vapen som sänder våra obearbetade energier till oss själva, våra kära, allt i Naturen och ut i det kollektiva.

Den spirituella gemenskapen tycks ju i allmänhet vara emot att äga vapen. Men vi tillåter oss själva att bli så retade av andras yttranden och hur de handlar. Vi går omkring och skjuter psykiskt ner människor som vi inte samtycker med.

Jag föreställer mig att de flesta av oss utför vårt transmutationsarbete för att ändra energierna vi känner ifrån hat och bedömande till kärlek och ljus. När vi gör det har vi tillgång till den universella kraften i ovillkorlig kärlek, som kan hela oss själva och omgivningen. Och förväxla inte ovillkorlig kärlek med personlig kärlek.

Så vi drar upp psykiska vapen när vi blir retade, och som jag skrev i How to Heal Toxic Thoughts behöver vi jobba med det som retar oss, så att vi inte avfyrar ”geväret”.

För de av er som inte förstår engelska, skall jag skriva ut instruktionerna, som blir översatta. Och för de av er som vill vara med i vår ceremoni för dagjämningen är länken här nedan.

https://youtu.be/mAcz3koJYmM

Observera: Jag blev känslig i slutet av inspelningen. Det var som om jag inte visste hur jag skulle ta avsked och meddela er hur tacksam jag är till er alla. Så orden stockade sig i min mun. Jag försökte helt enkelt säga adjö och att jag älskar er.

Om du vill förbereda dig för att utföra ceremonier., finns det en källa till hur du kan förbereda dig på Transmutations-nyheternas hemsida.

https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/english/shamanic-ceremony/preparing-for-ceremonial-work/

Det behövs att vi får vårt ego ur vägen, så att vi bygger upp en stark och gudomlig förbindelse med andarna som kan hjälpa oss när vi anför vår önskan till den universella kraften.

Om du inte tittar på videon, där jag guidar övningen, kan du lyssna till spirituell musik som understödjer dig att gå in i de icke-ordinära tillstånden, där helande och magi kan uppstå. Jag rekommenderar alltid att trumma och skallra för dig själv, när du dansar och sjunger medan du reser.

Upplev dig själv stående på en vacker strand. Sanden är vit och ren. Himlen är klart blå utan några moln.

Känn solens värme under dina fötter och hälsa solen, havet, jorden, luften, månen och stjärnorna. Se dig omkring i omgivningens renhet vid denna plats i naturen. Havet ger dig tecken att vilja hälsa dig denna speciella dag. Låt dess kalla vatten rena dig och öppna ditt hjärta för kärlekskraften.

Kalla på dina hjälp-andar ifall du praktiserar resande. Om du inte reser kan du kalla på en gudomlig varelse som hjälper dig att finna frid. Med andarnas hjälp, kan du metaforiskt lägga ner dina vapen. Vad för slags vapen gömde du i ditt psyke? Hur ser de ut? Hur hugger du psykiskt ner på andra, dig själv, och sänder ut budskap av hat och bedömande?

Använd din föreställningskraft i detta arbete för att se och känna de vapen du använder. Du behöver inte äga ett fysiskt vapen. Men våra tankar kan agera precis som gevärsskott.

Så vi måste sluta fälla omdömen om de som skadar andra med vapen, eftersom vi har våra egna vapen.

Fortsätt resa tills du upplever de element som avlastar dig från de vapen du bär på.

Det är dags att stiga in i vår sanna spirituella styrka. Covid förde med sig ett budskap som vi inte tar på allvar.

Vi bad om förändring. Och här är vi nu. Men låt oss hitta vårt eget sätt för inre frid i dessa tider. Du har ett val. Du har alltid möjligheten att välja kärlek eller våld.

Fullmånen är den 20. september. Låt oss skörda kärlek och ljus och helt förena oss med livsväven. Om vi förenar oss helt och fullt med livsväven, kommer vi att känna det understöd vi letar efter. Allt blir så klart och tydligt, när vi är ett med vårt inre ljus. Vi är i frid. Och vi vill hälsa fullmånen i ett tillstånd av inre frid.

Gör ditt förberedande arbete, lyssna till någon musik som öppnar dig för andligheten eller gå ut i naturen och utför ditt transfigurationsarbete som tillåter alla blockeringar för att ditt ljus ska lysa starkt att falla ifrån.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Innan jag ger del av mina kungörelser, vill jag för de av er som följer mig på sociala media meddela, att jag har gått ur Facebook, Twitter och Instagram. Jag hoppas att med tiden skriva något inspirerande på min Friends page, min Authors page, och på Shamans are Gardeners of Energy. Men att ha varit på Facebook för arbete 7 dagar i veckan sedan 2015 tycks inte längre hälsosamt och leder inte till kvalitet i mitt spirituella liv och praktik. Det blev helt enkelt för stressigt att svara på så många inlägg efter mina kurser under så många år och olyckligtvis hade det konsekvenser för min hälsa. Jag vill ägna mitt liv åt min praktik och inte bara svara på frågor över Facebook. Vi har utsökta lärarinnor och lärare på shamanicteachers.com att lära ifrån.

Jag är överförtjust att vi har Shamans are Gardeners of Energy. Jag tittar då och då in på sidan och vad som skrivs är likt att sjunga kärlekssånger ut till det kollektiva. Energin strålar bara så ut till allt liv.

Önska tillsammans med mig en underbar dagjämning för vår cirkel.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – August 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter augusti 2021

Jag vill börja med spännande nyheter! Jag är så lycklig och bortom allt tacksam för att Sylvia Edwards, vår webmaster, konverterade min gamla HTLM websida till en ny www.sandraingerman.com. Sidan är ingenting mindre än fantastisk och utomordentlig. Var snälla och välkomna den nya www.sandraingerman.com med mig. Tack vare Sylvia Edwards stegar jag äntligen in i det 21a århundradet. Och jag hade en underbart stödjande person, Aimee, som förändrade de 20 åren Transmutationsnyheter till bloggar.

Tack Aimee!

Var snälla  och anslut er till mig genom att gå in på www.sandraingerman.com

Vi bevittnar så många förändringar på Jorden och i det kollektiva medvetandet. Många människor är fortfarande fasta i livsillusioner, som håller oss åtskilda från varandra och livsväven. Men i den spirituella världen gör vi framsteg. Det finns de som är besvikna över hur mycket framsteg som görs. Jag känner också samma besvikelse utom när jag reflekterar över min egen långa personliga helande-process. I vår kultur vill vi ha omedelbar förändring. Och vi vet att förändring kan ske så snabbt i naturen. Och på vissa sätt förändras medvetandet i den spirituella gemenskapen fort. Men samtidigt finns det människor som förlorar sig mer i illusionen och energierna av splittring och rädsla. Förändringar i naturen sker i dess egen perfekta timing – en lära vi måste hänge oss till.

Jag har redan nämnt att jag var överraskad att känna hur min energi förändrades och förändringen i den spirituella gemenskapen efter att vi hade upplevt några stora astrologiska övergångar denna vintern. Jag var cynisk över att känna så stark medvetandeförändring för det kändes som om vi var förankrade i alltför många illusioner.

Men jag bemärkte att ett mjuknande inom mig började ske. Det kändes som om hårdheten i skalet som hade byggts upp av alla mina trauma, som vi alla går igenom i livet, skapade andra emotionella och mentala tillstånd och som avhöll mig från min högsta spirituella identitet.

Jag bemärkte faktiskt redan en förändring i mitt eget spirituella medvetande flera månader innan vi hade alla övergångarna. Jag började att tala till mina kursdeltagare om att jag kände att det var dags att sluta prata i min undervisning och faktiskt göra mer överföring och utstråla kärlek och ljus. Men jag visste inte riktigt hur jag skulle utföra detta. Under alla år har jag verkligen i min undervisning tillåtit kärlek och ljus flöda igenom mig. Men detta sker medan jag är upptagen med att undervisa och leda experimentella resor i mina kurser. Jag var inte helt säker hur jag bara skulle kunna utstråla energier i mina kurser eller till mina klienter. Och jag fortsätter att arbeta som jag alltid gjort och försäkrar mig alltid att vänliga och kärleksfulla tankar är i mitt hjärta närhelst jag arbetar med kursdeltagare eller klienter.

Jag släpper att tvinga på mig ett sätt att undervisa med att utstråla högre universella energier. Detta arbete tycks då och då fortfarande vara en kombination av undervisning och att tillåta mig själv att bara vara kärlek och skicka ljus in i processen.

Frågan om att gå över till att förmedla energier kom till mig för flera år sedan, och jag söker fortfarande mitt sätt att tillåta min egen spirituella utveckling att skifta och förändra hur jag interagerar med den yttre världen. För mig är allt ett pågående arbete. Om ett annat sätt att arbeta ska komma, förlitar jag mig på att det kommer när det är dags. Jag har lärt mig att så länge jag håller mig i livsflödet, tar mitt förtroende många orosbördor  från mina skuldror.

Jag minns att jag för flera år sedan sa till min beskyddande ande att jag vill stanna här så länge att jag får se slutet av historien. Han svarade mig ”Det finns inget slut på historien”. Så vi bara fortsätter att röra oss framåt på vår personliga och kollektiva resa.

När vi förstår att vi är på vår personliga karma-resa, kan vi släppa fördömande av andra, eftersom vi har vårt eget karma att ta hand om.

Detta lösgörande från fördömande och att låta karma göra sitt jobb är inget straff, utan orsak och verkan. Vi kan släppa bördan av hur vi uppfattar allt som är fel. Det skapar rum för att fokusera på vad som är rätt och tillåter vårt hjärta att mjukna och öppna upp mer för att eftersträva kärlek och ljus och förstå att vår slutgiltiga resa är den med skaparen.

Jag märkte att jag lämnade  den dömande energin förra månaden. Någonting började bara helt naturligt att förändras i mig. Och varje gång när jag börjar döma mig själv eller andra, gör jag valet att utstråla kärlek och ljus istället. Detta val har helt enkelt blivit automatiskt för mig och ett sätt att leva. Jag känner faktiskt ett mjukt ljus som börjar röra sig genom min kropp och dömandet smälter ut ur mig. Jag kan inte exakt förklara mjukheten, men det är kraft i känslan. Det är som en rörelse av en väldigt mjuk vibration.

Om vi ger oss tid att finna lugn så att vi inte är så överstimulerade, kan vi möta verkligt vackra delar av oss själva i vår Inre Värld. Men vi behöver tid och tystnad för att verkligen falla in i ett tillstånd av frid, som tillåter oss att förändra hur vi beter oss i den yttre världen.

Jag känner just nu att vi blir kallade att göra vad vi känner oss passionerade för, att göra praktiker och aktiviteter som ger näring till vår energi, förmedlar de högre energier som våra andar väljer att dela med sig om till oss, och vi följer livsflodens flöde när vi alltid förlitar oss till vart livet tar oss och vi behöver inte kämpa så hårt.

Vi kan inte driva på floden och vi är alla på vår personliga resa i livet.

Jag vill tacka Mara Bishop igen för den underbara gåvan hon delade med sig av till oss förra månaden. När jag skyndade mig att ge mig av på en tur, meddelade jag inte Maras websida. Så jag gör det nu. Mara har en ny bok som jag har skrivit om i Transmutationsnyheterna. Mara är på min lista www.shamanicteachers.com i North Carolina. Hon är en briljant praktiserande och lärarinna. Hennes nya bok har titeln Shamanism for Every Day.

Denna månaden delar Chetna Lawless något av sitt arbete med oss. Chetna är en god vännina till mig. Vi har gått igenom massor av äventyr tillsammans. Och Chetna var en av mina assistenter i min Teacher Training i Skottland. Hon är väldigt erfaren i sitt arbete och utstrålar sann ovillkorlig kärlek. Chetna lever i England och hennes websida är www.vision-voyages.com

Här är länken till hennes video för Shamans Are Gardeners of Energy för denna månaden.

Chetna kallar ceremonin ”Den Gyllene Skörden i Din Inre Trädgård”.

https://youtu.be/xypf8uJNj90

Fullmånen är den 22 augusti. Låt oss samla ihop våra högsta själv och med passion och energi utstråla det ljus, som vi vet kan förändra gifterna och de negativa medvetandetillstånden i det kollektiva. Men vi måste vara tålmodiga när vi arbetar i denna större skalan och göra det kontinuerligt.

Utför ditt förberedande arbete och uppskatta dig själv och Jorden, vinden, solen, månen, stjärnorna, och vattnen som försörjer dig. Ja, de rör sig på extrema sätt och skapar inbland stora klimatiska hinder i våra liv. Men de är själva livet.

Uppskatta dig själv, elementen, och vår gemenskap. Upplev ditt inre djupa sken och låt det skina inom och alltigenom Jorden. Låt ditt hjärta öppna upp för ovillkorlig kärlek och låt energin flöda ur dig. Och föreställ dig allt vårt ljus och kärlek väva samman som skönheten i norrskenen.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Transmutation News – July 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter juli 2021

Äntligen kommer jag att ta den ledighet, som jag sedan åratal har försökt att få. Jag tar ledigt i juli och augusti för att regenerera mig och spendera tid i naturen. Jag kommer att vara komplett utan internet dessa 2 månader.

Jag kommer inte att svara på emails och inte alls vara aktiv på Facebook. Jag vet att vår grupp Shamans are Gardeners of Energy kommer att fortsätta att inspirera vår cirkel och den positiva energin vi skapar verkar stort i det kollektiva.

Denna månad delar jag med mig en berättelse, som är så inspirerande och skulle behöva en djupare praktik för att aktiveras.

För flera år sedan berättade en av mina kursdeltagare en speciell historia, som antagligen tar oss tillbaka till tidiga 2000-talet. I Santa Fe finns en alternativ bokhandel som besöks av många invånare för att söka böcker och alla möjliga sorters spirituella objekt, men det är också ett ställe där folk träffas med likatänkande.

En dag var där en grupp samlad vid kassan. En i gruppen var en tibetansk nunna, som utstrålade den mest fantastiska kärlek och hade ett leende, som kunde upplysa livet för vem som helst vad som än pågick.

Hon är en välkänd person för flera av oss i Santa Fe. Människorna i bokhandeln visste att hon hade blivit torterad i ett kinesiskt fängelse och när hon blev frisläppt flyttade hon till Santa Fe, där det finns en rätt stor tibetansk befolkning.

Någon frågade denna vackra själ hur hon kunde ha så mycket ljus, kärlek och glädje, som flödade igenom henne, efter allt hon gått igenom. Hon svarade med att säga att hon hade upprepat ett mantra om och om igen hela dagen tills det transformerade henne. Hon sa:

”Tack för allt. Jag har ingenting att klaga över.”

Jag minns alltid hur denna berättelse berörde Kate Vasha, en av mina vänner och kursdeltagare, som hjälpte mig med att skapa vattenexperimenten, som vi gjorde i mina Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light – kurser. Jag minns hur Kate gick omkring och upprepade dessa helande och förlåtande ord. Hon hade alltid en speciell glimt i ögat när hon gjorde det. Jag vet att många av er som fortfarande sen flera år läser Transmutationsnyheterna minns Kate.

Så hur lyder ditt mantra för denna månad? Vilka ord kan du sätta samman ur ditt hjärta, som ger frid i ditt liv?

Vi strävar alla efter sådan frid.

En av lärdomarna jag delade med mig om på Facebook-sidan Shamans are Gardeners of Energy, är att jag alltid hade visionen att shamanskt praktiserande skulle ställa upp och ge näring till det kollektiva med ljus och kärlek. Det skulle vara som ett slags stafett, där var och en har chansen att arbeta och när det blir nödvändigt, också chansen att vila.

Jag kände för att ha en Facebook-sida, som jag och Sylvia skapade och den skulle vara som en stafett, där människor tar del för att inspirera och de som behöver det uteblir för att vila eller bli närda av det som delges.

Det är intressant för mig att se hur det i början var mycket begeistring, men som vid ett stort evenemang blir människor snart trötta. Jag undrar vad som skulle hända om vi alla turades om att inspirera varandra till att hitta nya verktyg, nya vägar, nya tecken. Vi befinner oss i en uttröttande tid och det är viktigt för de som kan göra sitt spirituella arbete att göra det, och för de som behöver vila att ge sig tid till att drömma en ny dröm, i vilken de får information för sina nästa steg. Till och med dessa fantastiska naturfoton, som delges, ger oss alla en plats till vila.

Fullmånen är den 24 juli. Låt oss ta in den spirituella praktiken att använda ljud son del av vår ceremoni att skapa en mänsklig väv av ljus. OM innehåller alla mantras och är skapelsens ursprungliga ljud. Arbeta med ljud, sånger och nynnande. Använd det som du känner understödjer den djupaste delen av hur du kan utstråla ljus till världen under denna tiden.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Denna månaden kommer en av våra shamanska lärarinnor, som är listade på www.shamanicteachers.com att leda en vacker resa. Mara Bishop har arbetat med mig sedan tidigt 1990-tal. Hennes arbete är briljant. Hon är en av de bästa kommunikatörer jag känner och har en närvaro som är så grundläggande att du känner dig helt säker. Jag uppskattar också att hon dyker in djupt med att arbeta med en och en av sina studenter.

Jag hoppas ha gett en liten bild av Mara. Hon är verkligen en sådan vacker själ och gör djupsinnigt arbete. Hon har haft några initiationer i livet och är nu en Vis Kvinna.

Mara’s gåva till oss denna månad: Vildblommande Ängs-Ceremoni

I denna ceremoni släpper vi greppet om vem vi tror att vi är, så att vi kan växa naturligt till det som vi var tänkta att vara.

Här är YouTube-länken: https://youtu.be/piQ6E8eXoco

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright Sandra Ingeman 2021. All rights reserved.

Transmutation News – June 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter juni 2021

Jag har märkt att jag reflekterar över ett ämne som är väldigt flerskiktigt. Under några förgångna år har jag skrivit flera artiklar, där kärnan av undervisningen är hur gamla kulturer sjöng sina unika skapelsevisor. Det handlade om hur det hjälpte shamanen, helaren och gemenskapen att förinta sjukdom och annat som behövdes bli upplöst. Sånger sjöngs då för att väva tillbaka harmoni och balans. Sjungandet verkar faktiskt som en magisk formel för att ha kraft till upplösning, omskapande och förstörelse. Och sedan användes sången för att återskapa, väva nytt, ge näring till och för att sjunga pånyttfödelse in i gemenskapen igen.

De av er som har läst min kolumn i flera år, har tagit del av min kompletta fascination över hur gamla kulturer har använt sjungandet av skapelsevisor för att bli av med det som behöver lösas upp och därefter att nyttja dem för att återerinra hälsa, balans och harmoni, som behöver bli invävt i livsnätet tillbaka in i det kollektiva, tillbaka in i gemenskapen, eller tillbaka till klienten.

Skapelesång var verkligen viktigt i shamanska kulturer för att den gav värde och en vägledning för sättet att leva för människor. Och som ni vet har jag i de flesta av mina böcker meddelat om att skriva er egen skapelseberättelse, och speciellt om hur mycket kärlek som ingick i att skapa dig. Det finns inget mer livsförändrande än att genom alla dina celler absorbera den ovillkorliga kärlek som ingick i att skapa dig.

Så frågan som uppstår för mig handlar om sånger och styrkan i sånger. Om shamaner och shamanska kulturer använde visor och sånger för att skapa magi och helande eller för att skapa upplösning av vad som behövde förstöras, betyder det att sånger har kraft att skapa eller förstöra, vilket ledde mig till att tänka på de sånger, som vi  låter ljuda inom oss själva alltigenom dagen. Vad skapar vi med vår musik?

Jag lyssnar till sånger som jag fortfarande älskar att dansa till, och när jag lyssnar till orden av vad jag dansar till, börjar jag verkligen undra vad som skapas i det kollektiva genom vibrationen av dessa ord, som upprepas om och om igen. Ni är inte nybörjare till mitt arbete, så jag tror inte jag behöver förklara detta.

Min fråga och vad jag undrar över, är hur vi idag använder musik för att skapa ett bättre liv för oss själva, för livsväven och för planeten?

Det är en intressant fråga att undra över och det är ett intressant tema att resa med och tänka över när vi rör oss mot solståndet, som är en tid för förändring av cyklerna på planeten. Sommar och vinter är starka skapelse-  och förstörelsesäsonger.

Den 20 juni välkomnar vi solståndet och växlingen av cyklerna på vår Jord och i våra liv.

Sommaren är en verklig stark årstid för tillväxt och skapelse och detta kan vare en kraftfull tid att vara disciplinerad med orden du använder alltigenom dagen och i dina dagdrömmarna som du tillåter dig att kretsa ikring. Men tänk även på orden i de sånger du lyssnar till och sångerna du sjunger. Fråga dig själv vad du skapar?

I den södra hemisfären kanske du kan tänka över sångerna du sjunger och om de lösgör vad som behöver förstöras och bli av med i ditt liv och i det kollektiva?

Jag tror att detta kommer att vara en intressant och uppenbarande praktik som ger nya sätt att vara i ditt liv och i världen under tidsväxeln när vi går mot solståndet.

Fler människor vaknar upp till nödvändigheten av ett annat sätt att leva. Och ett annat sätt att leva införlivar hur vi handlar fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Och det finns så mycket vi kan förändra bara genom att fokusera på den spirituella praktik som vi gör när vi inte ens tänker på det. För varje ord, varje tanke, varje dagdröm som du har är del av din spirituella praktik, så du arbetar oavbrutet spirituellt när du är ute i världen, kör, är i kollektivtrafiken. Du utför konstant spirituella praktiker.

Reflektera över vad jag skrivit om, när du tänker på ord, tankar, dagdrömmar, sjunger skapelsesånger, sänder ovillkorlig kärlek. Gör en resa eller meditera, eller spendera tid i naturen och känn efter om detta stämmer för dig och bestäm sen hur du vill ändra ditt dagliga beteendemönster.

När vi sjunger vår egen sång, bygger vi vår egen väg och rör oss framåt.

Fullmånen är den 20 juni. Låt oss ta med den spirituella praktiken om hur vi använder ljud som del av vår ceremoni med att skapa en mänsklig ljusväv varje månad. OM innehåller alla mantra och är skapelsens ursprungliga ljud. Arbeta med ljud, sång och summande. Gör vad du känner att det understödjer hur du intensivast kan lysa ditt strålande ljus in i världen under denna tiden.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Jag önskar alla ett vackert solstånd och jag ber att vi alla i vår globala cirkel vid solståndet sjunger en kärlekssång till livet, till livsväven och till alla i vår gemenskap och till allt som lever på denna planeten och till Jorden och alla elementen!

Jag skickar här en audio-inspelningen för att hälsa solståndet, i vilken jag leder vår cirkel till ett altarrum, där vi kan göra vårt arbete de kommande åren.

Lyssna, du kommer att älska den:

https://youtu.be/kgOl1NiWFAs

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – May 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter maj 2021

De sista månaderna har jag meddelat att jag har tagit itu med ett mögelproblem. Jag fullföljde alla möjliga behandlingar och hade definitivt framgång. Men jag mindes en verkligt kraftfull berättelse, som jag hade glömt. Och det är det arbete som jag befattar mig med nu.

Tillbaka på senare 1980-talet alltigenom 90-talet undervisade jag massor av kurser på amerikanska östkusten. Jag hade en mängd följare där. Men mitt problem var, att alla kurslokaler där jag undervisade och rummet jag hade var bokstavligen täckt med svart mögel. Det var som att svart mögel var rummets tapeter.

Detta var innan integrerad medicin hade blivit populär. Jag hade en läkare, som var specialiserad på ovanliga fall, särskilt miljörelaterade. Jag talade med henne om mitt mögelproblem och hur illa jag mådde av det. När jag undervisade blev mina leder so stela and jag knappt kunde röra mig eller gå.

Vi talade om olika behandlingsmöjligheter. Och på den tiden var det inte känt hur man medicinskt skulle ta itu med mögel. Idag kan jag inte ha någon konversation utan att det befattas med mögel. Det är ett sådant genomträngande problem idag.

Och min läkare berättade en otroligt inspirerande sak, och jag ville faktiskt följa upp detta. Hon hade några klienter som hade liknande extrema mögelallergier som jag hade. Och precis som jag kunde de inte ändra på sina omständigheter.

Så de fick reda på något om en kyrka, som jag tror låg i North Carolina. Behandlingen bestod i att resa till denna kyrka och stanna där för att bli helade. Och helandet bestod i grund och botten av att hela din anknytning till Fadern eller Källan. Övertygelsen var att all sjukdom kom från en separation från Gud, Källan.

Så vad de gjorde med människor med mögelallergi, var att de satte dem i dessa väldigt gamla släpvagnar, som varje var täckt med svart mögel och där levde de hela tiden när de var där, typiskt i flera veckor åt gången.

Och under dagen skulle de sitta i kyrkan och arbeta med sina problem med Fadern. Jag vet att de två kvinnorna som åkte dit för sin mögelallergi, blev helt friska under sin vistelse i kyrkan.

Jag åkte aldrig till kyrkan, jag minns inte varför. Och jag tycker att detta är ovanligt eftersom jag är så intresserad i helande-arbete. Jag skulle ha älskat att bevittna deras fenomenala arbete. Där fanns inga missförhållanden. Människor behandlades med kärlek, och blev helade när de var där.

Och orsaken till varför jag skriver om det här, är för att det har att göra med våra trossystem. För just nu finns det så många mysteriösa sjukdomar, som människor på jorden drabbas av. Det är verkligen väldigt speciellt. Antingen finns det inga svar eller berömda läkare bara teoretiserar, men har inga bevis att backa upp med.

Vi stiger på flera sätt in i nya tider. Vi har begett oss in i en tid där medvetandet förändras. Och i dessa tider förändras även våra kroppar. Vad för slags trauma går våra kroppar igenom, när vi utvecklas spirituellt och växlar form till andra varelser? Bara det är en intressant fråga att ta hänsyn till.

Jag vill att vi förstår att även om varje sjukdom har flera lager av fysiska, emotionella och spirituella orsaker, finns det också flera optioner med behandlingar tillgängliga för oss som vi ofta inte realiserar. I mitt eget fall var jag också tvungen att själv leta mig fram, eftersom medicinarna inte kunde hjälpa mig. Med allt det personliga arbetet med resor som jag gjorde för att försöka hitta den känslomässiga orsaken till mitt problem, upptäckte jag under en tid av djup sorg, när jag hade skiljt mig själv ifrån Källan. Och sedan dess har mitt arbete gällt att återförena och jag har meddelat om hur viktig denna tiden har varit för mig.

När cyklerna förändras, och om igen cykler i naturen förändras långsamt, är det mycket inom oss som förändras. Vi behöver vara i förbindelse med oss själva, med livsväven, med våra hjälp-andar och med Källan. Med dessa energier återförenade kommer vi att befinna oss i flödet, men fortfarande få våra lektioner fast på ett behagfullare sätt. Alla varelser är i förbindelse med varandra. Vi tenderar att se på livsväven som om den vore en bild utanför oss, som på TV. Vi behöver faktiskt bli vävda tillbaka in i livsnätet, för att bli fullt sunda.

Undersök denna månad, var du kan ha separerat dig på ohälsosamma sätt och var du behöver återförena dig igen. Jag vill hänvisa till min bok The book of Ceremony, för den är fylld med otroliga ceremonier som kan hjälpa dig till återförening med människor, platser, och händelser, som skapar en hälsosam omgivning i vilken vi kan tillfriskna.

Fullmånen är den 26. maj. Låt oss verkligen uppmärksamma att återförena oss med vårt spirituella ljus, med vår cirkel, med Källan, med livsväven och med Jorden. Och låt oss skicka flöden med vackra kärleksfulla och ljus-fyllda energier till varje del av denna fantastiska planet.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

För inspelningen denna månad har jag använt en som jag och Karen Furr gjorde tillsammans. Karen är en briljant lärarinna som är på min lista www.shamanicteachers.com och hon älskar transfigurationsarbete och leder många grupper. I detta program delger jag hela historien om transfiguration och hur jag kom till det. Sedan leder oss Karen till en transfigurations-ceremoni. Skälet till att jag bestämde mig för att arbeta på detta sätt, var att Isis har visat mig att det finns flera olika ljuskvaliteter. Och i Juni för solståndet, vill jag undersöka några av dessa olika ljuskvaliteter i en resa eller ceremoni. Men jag tänkte, att eftersom flera av er är nya läsare till detta newsletter och nya inför arbetet med transfiguration, att det är ett bra sätt att göra en introduktion för arbetet, så att ni är redo att hoppa in med resten av gruppen i Juni.

Jag vill igen uppmärksamma att detta program bara är audio-inspelat.

Ha en härlig månad och fira sunda och glädjefyllda förbindelser.

Här är länken för transfigurations-praktiken:

https://youtu.be/s-VNUmKI50c

Jag vill säga några ord om mina kungörelser. Jag började skriva dem för att ge information om mina kurser och när mina böcker blev publicerade. Det utvidgades till att vilja understödja briljanta shamaniska lärare. Men jag inser att de är långa och om ni inte är intresserade bara uteslut dem.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – April 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter April 2021

Jag minns när jag var ungefär sju år gammal och växte upp i Brooklyn, att jag störde mig mycket över de ojämlikheter jag bevittnade. Jag kunde inte förstå, varför en del människor kunde ha mer än andra. Jag kunde inte förstå, varför vissa människor hade mat och andra inte. Varför ett jobb belönades så mycket mer än ett annat, när alla arbetade lika många timmar?

Uppenbarligen har jag problem med teman som uppstår i livet med en så överbefolkad värld. Där finns helt enkelt ingen jämställdhet. Det finns människor som blir betjänade, och människor som inte blir det. Det finns människor som har tak över huvudet och mat och andra svälter och försöker att hitta något skydd. Detta gäller även för våra värdefulla naturvarelser.

Just nu pågår så mycket separation och jag tycker att allt har blivit so exceptionellt ur balans att de ”i auktoritet” tar i mer för att kontrollera våra handlingar och beteende. Och samtidigt vill vi ha vår egen suveränitet och fria vilja.

En av min brors vänner var en sann intellektuell, och vi hade dessa verkligen djupa filosofiska konversationer, när jag var sju och han var antagligen 10 eller 11. Vi försökte lösa alla världens problem och diskuterade svårigheterna om varför inte alla hade lika resurser.

Jag tar upp detta pga svårigheterna med att det finns människor som har så mycket att de inte ens vet vad de ska göra med allt välstånd och alla resurser de har, och andra som bokstavligen bara försöker finna en måltid och tak över huvudet. Vi är ju alla medkännande personer. Jag kan föreställa mig att ni tänker på alla möjliga sociala problem med olika synvinklar.

Detta är inte nya problem på Jorden. Men det känns nu som att uppdelningen på planeten växer till otroliga dimensioner. Vi kan aktuellt se och känna olika verklighets-dimensioner, som formas i olika meningar om klimatet, hälsan, politiken, raser, spiritualitet, vaccin, och listan fortsätter och växer.

Jag skriver inte om detta här för att offerera en verklig lösning för problemen med den ojämställdhet, som vi nu ser. Exemplet vi just nu kan se är det med vaccinet, som nu splittrar populationer i flera klassifikationer. Så divisionen fortsätter att växa.

Så vad finns det för svar till dessa behov hos människor och naturvarelser att ha grundläggande rätter till frihet och resurser? Med så stor befolkning finns inte den hjälp som var och en skulle behöva. Detta problem, att se barn och föräldrar som strävar för att klara sig igenom en enda dag, gör mig sömnlös. Jag har varit där. Jag har inte upplevt sådana trauma som människor runt om i världen konfronteras med. Men att inte ha mat och inte veta var jag härnäst ska sova, har jag ofta upplevt. Jag vet hur detta drar ner dig emotionellt. Och all denna separation på så många plan, drar ner oss alla känslomässigt, så att vi behöver se över vår tro, moral, filosofi och våra spirituella praktiker.

På det fysiska planet kan vi donera för att hjälpa andra i nöd. Vi behöver vara rösten för barnen till alla levande specier som inte kan föra talan för sitt behov av mat, husrum och sitt behov av vänlighet, heder och respekt.

Vi kan handla vänligt gentemot andra. På det spirituella planet kan vi visa vördnad och respekt för alla som behöver någon slags bekräftelse.

Folk säger mig konstant att detta inte är tillräckligt. Men jag har förstahands erfarenhet med detta. När jag var tvungen att tigga för att få pengar till mat, var det en stor skillnad hur jag kände mig, om någon spottade på mig eller om någon visade vänlighet – även ett leende eller ett inspirerande och hoppfullt ord.

Vår attityd och spirituella beteende räknas. Det gör en skillnad.

Människor kan inte fortsätta att säga att vänlighet och kärlek inte är tillräckligt. Det är näring för själen. Och kärleken kan få någons ljus att fortsätta brinna ganska länge, särskilt när det känns ganska så dämpat.

I Walking in Light beskrev jag en vacker ceremoni som jag älskar att genomföra på kurser i retreatcenter. Men den är även kraftfull att göra online. Jag kallar den the Inner Chamber of Light.

När du gör den resan blir du bemött av kärleksfulla ansiktslösa varelser, som för dig till en inre ljuskammare inne i Jorden. Där sitter miljontals människor och reparerar livsvävens trådar. Men de gör det anonymt. Ingen kan se någon annans ansikte. Det är en fin resa, som visar att det är inte vad du har samlat ihop, hur berömd du är eller hur du ser ut som gör skillnad. Den enda viktiga faktorn är hur mycket kärlek och ljus du utstrålar alltigenom livsväven. Och det viktiga är inte att få erkännande – utan bara att göra det som är riktigt.

För denna månads ceremoni leder jag en annan version av den ceremonin. Den är vacker. Det är en resa för att observera hur alla människor går omkring i världen och höjer upp var och en, antingen ur lidande eller i glädje, bara genom att vara närvarande med ljus och kärlek.

Jag inbjuder er till att resa när ni vill uppleva detta energifält, som vi kan skapa var som helst ifrån och som ger näring till varje levande varelse på denna stora Jord.

Här är You Tube – länken:

Och vi ser fram emot att läsa om din upplevelse med denna resa på vår nya FB-sida Shamans are Gardeners of Energy. Om du vill delta där är passordet ”Transfiguration”.

Fullmånen är den 27. april. Låt oss stiga ur samhällets förväntningar på oss och engagera våra psykiska styrkor som lever inom oss och tillåta vårt ljus att flöda fritt och beröra allt liv och Jorden. Denna tid på vår planet kallar oss att ge näring till det kollektiva med ovillkorlig kärlek och gudomligt ljus.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – March 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter mars 2021

Jag har meddelat att Isis verkligen uppmuntrar oss alla att vara helt närvarande just nu. Hon upprepar för mig att vi kommer att missa viktiga hållpunkter och information som är avgörande för vår överlevnad om vi fokuserar alltför mycket på vad som kommer att hända härnäst.

För flera år sedan delade jag med mig ett uttalande som är värt att upprepa. Om du inte kan smälta livet, kan du inte heller smälta din mat. Om du tittar i hyllorna på varje apotek är de mest fyllda med botemedel för magproblem.

När vi är helt närvarande, kan vi ta in mindre bitar av livet att smälta. Och det lättar upp något av stressen du kanske upplever. Livet blir enklare och ”mera lättsmält” när vi lär oss att vara helt närvarande.

Vi välkomnar vår- och höst-dagjämningen den 20. mars. Det är förvånande hur en dag bara går över i en annan. Tiden går så snabbt – ännu ett skäl att bemöda sig att vara närvarande här och nu och försöka absorbera livets skönhet.

Jag har spelat in en ceremoni för att välkomna dagjämningen. Länken finns här nedan.

För de som inte förstår engelska ska jag beskriva ceremonin, så att ni kan genomföra den- Jag spelade in en ceremoni för Ljusets Kittel.

När jag letade efter redan nedskrivna instruktioner, skummade jag igenom mina böcker The Shaman’s Toolkit och Walking in Light. Båda dessa böcker är fyllda med tidlös visdom. The Shaman’s Toolkit skrevs för en icke shamansk publik. Men den innehåller alla övningar från Medicine for the Earth, som jag undervisar utan att tala om shamanism. Walking in Light är en bra sammanfattning av mitt arbete. Jag hoppas ni understödjer mina böcker.

Andarna visade mig ceremonin till ljusets kittel för många år sedan. Den är ett neutralt sätt att utföra en eldceremoni. Du kan släppa ett gammalt sår in i ljuset, en besvikelse, ett trauma, ett svek. Du kan skriva ett brev till universum och ge det in i Ljusets Kittel. Du kan framföra dina önskningar. Avsikten jag gillar att arbeta med är att släppa loss en gammal plan och be om hjälp att få in livets godhet.

Låt din intuition uppdaga de medvetandetillstånd som du vill ska hela. Be en av dina hjälpandar att assistera dig i detta arbete. Och ha för avsikt att resa till en stor kittel med ljus.

Vad har du för avsikt? Känner du att du har blivit sviken av livet? Vem har gjort dig besviken? Finns det människor som du behöver förlåta? Behöver du förlåta dig själv? Återupplev händelser och livssituationer i vilka du har blivit besviken och nu behöver finna förlåtelse i ditt hjärta. Vilka energier vill du rensa och förändra?

Har du med dina ord eller handlingar sårat någon? Behöver du förlåta dig själv? Att förlåta sig själv är extremt viktigt i tiden vi nu lever i.

Tillåt din inre ande och dina hjälpandar att uppenbara de inre medvetandetillstånd som du behöver undersöka, bekänna och sedan släppa. Bryt din förbindelse med kollektiva energier som inte längre nyttjar dig, så att du är befriad och ”kan rida på en annan våg”.

Upprätthåll bara avsikten att bege dig till en stor Kittel med Gudomligt Ljus, så kommer din avsikt att ta dig dit. Godkänn de förbindelser du behöver för att befria dig, band som behöver upplösas, svek och besvikelser som du behöver förlåta, och kollektiva energier som du behöver släppa. Överlämna dem till det gudomliga ljuset som förändrar dess kraft och energi till kärlek.

Du är nu befriad från energier, som binder dig till livets mörka energi. Du är nu fri att ”rida på en annan våg”. Kom tillbaka från denna resa och upplev dig själv lättare, obunden och fri.

Ta sönder, skapa om, ombilda, lös upp, förstör det som inte passar dig längre. Det är nu en kraftfull tid för renande arbete. Under tider av förändring är det så viktigt att rensa och rengöra.

Väv en ny plan för ditt inre landskap.

Var snälla och håll tillsammans med mig vår gemenskap i kärlek och ljus när vi välkomnar våren i den norra hemisfären och hösten i den södra hemisfären.

Och vi får inte glömma vår fullmåns-ceremoni med att skapa en mänsklig ljusväv.

Fullmånen är den 28. mars. Låt oss stiga ur våra gamla bubblor, som håller vår psykiska styrka innesluten och tillåt vårt ljus att flöda fritt och beröra allt liv och Jorden. Denna tid på vår planet kallar oss att ge näring till det kollektiva med ovillkorlig kärlek och gudomligt ljus.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Lycklig dagjämning!

Här är länken för att se dagjämnings-ceremonin till Ljuskitteln:

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.