Transmutationsnyheter oktober 2021.

Många specier på den här planeten har kommit in i ett tillstånd av rädsla och ilska, när sanningen egentligen är att vår ande brinner av ljus.

Jag har meddelat att jag känner att så mycket av den nuvarande splittringen har att göra med det faktum att vi är rastlösa. Vi är fysiskt, emotionellt och mentalt rastlösa. Vår uppmärksamhet är utåtriktad, och detta ger oss bara mer lidande. För det finns inget vi kan göra åt världens nuvarande tillstånd.

Vad som efterfrågas är att gå djupt inombords till det ställe där vår ande finns och som ger oss känslan av att vara centrerade och pålitliga. När jag är i kontakt med mitt ego, känner jag mig som ett litet barn, som inte har något understöd i omgivningen och är så  obetydlig inför omfattningen av allt som försiggår just nu.

Jag märkte att jag befann mig i ett tillstånd, i vilket jag kände mig alltför obetydlig och liten. Det var bra att märka att det är så mitt ego känns. Men det är inte ett sunt och produktivt tillstånd att leva i.

Jag började använda två transmutations-övningar som härstammar från arbetet med Medicine for the Earth. När känslor av rädsla eller ilska uppstår, föreställer jag mig att jag gör en shamanisk extraktion på mig själv, och jag känner hur jag drar ut och stöter bort detta energitillstånd. För när allt kommer omkring är ju allt vi är, energi. Och den energin kan förändras. Den kan inte förintas. Men jag kan göra mitt transfigurationsarbete och erfara hur mer ljus fyller upp de tomma ställena i min kropp, där det finns spirituella blockader.

Och varje tanke som går igenom mitt huvud förändrar jag till kärleksenergi. Jag föreställer mig att den energin fyller upp mig och fördelas i det kollektiva. Det spelar ingen roll hur djup min ilska är, för jag kan lätt förändra den till kärlek, för jag känner att jag faktiskt inte längre har energi att bära omkring på vrede.

Dessa praktiker är så enkla och jag har integrerat dem i varenda sekund av mitt liv. För mitt i allt som sker, finns det massor att reflektera över.

Jag känner det som om vi blir trängda in i ett hörn, när vi med all kraft försöker stämma  emot. Vi behöver förändra oss. Världen förändras. Naturen förändrar sig, vårt sätt att leva är i förändring och vi måste söka sätt att hitta den inre styrkan till en ny livsväg.

Och vi behöver sluta att sörja det vi på olika nivåer har förlorat, inklusive hur vi lever våra liv. Människor springer iväg. De försöker tro att allt är bra och ingenting behöver förändras.

Detta är problemet. Pandemin och klimatförändringarna och katastroferna är här för ett skäl. Det är del av vår resa att stanna upp och tänka över vad som erfordras av oss. Vi kan inte springa ifrån tiden vi lever i.

Och det enda som kan ge dig det välbefinnande och den frid du önskar, är att fokusera på dina dagliga minut-till-minut spirituella praktiker. De kommer att hålla dig sund.

Om du gör ditt arbete, kommer du att vara förvånad över vart de nuvarande förändringarna och livsflödet nu också för dig. Men du måste acceptera att saker och ting inte kommer att vara ”normala” igen. Du behöver sörja det du förlorat för annars kan energin av sorgen stocka sig i din kropp och orsaka en annan spirituell inkräktare.

Vi får förvånansvärda lektioner och medvetandetillstånd, som många av oss förvärvar om vi använder den här tiden som en möjlighet att dyka djupt inom oss. Jag har skrivit om hur vi har ridit på ytan med spirituella praktiker i över 20 år!! Och nu har vi inget val. Om vi vill fortsätta vår nuvarande resa i anstånd, måste vi gå inom oss och följa den inre guidningen, ta tillbaka allt vi projicerar till den yttre världen, och stiga in i livsflodens flöde.

I dessa tider med stora utmaningar, behöver vi:
Vara fokuserade
Vara positiva
Vara centrerade

Fullmånen är den 20 oktober. Låt oss dyka in i det briljanta ljus, som fyller vårt energifält och vara starka länkar för att utstråla detta ljus till det kollektiva energifältet. Låt oss fylla Jorden och allt liv med vår kärlek och gudomliga ljus.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Evelyn C. Rysdyk är en internationellt känd shamanisk lärarinna och välkänd författarinna, som omfattar titalarna The Norse Shaman, Spirit Walking: A Course in Shamanic Power, A Spirit Walker’s Guide to Shamanic Tools, The Nepalese Shamanic Path with indigenous Nepali jhankri Bhola N. Banstola. Evelyn’s new book, Shamanic Creativity kan förbeställas i bokaffärer nu.

Introduktion till Videon:

 Anslut dig till Evelyn’s guidade ceremoni för helande och djup förbindelse med den Levande Jordmånen hos vår planet i den här videon. Njut av denna vackra video com Evelyn gjort åt oss.

https://youtu.be/UNaW0EaNg70

Och om du är nu läsare av Transmutationsnyheterna har vi startat en Facebook sida för att inspirera varandra. Den är bara för positiva och inspirerande inlägg och heter Shamans are Gardeners of Energy. Det hemliga ordet för anslutning är ”transfiguration”.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts