Transmutation News – May 2022 – Swedish

Transmutationsnyheter maj 2022

Jag delade nyss med mig en artikel, som min man hade skickat vidare till mig ifrån Women’s Health. Det var en intressant artikel, som angår de flesta av oss. Artikeln fokuserar på vad de kallar sensitiva kvinnor – ”the sensitives”- Det är en kvinnotidning, så inriktningen var på kvinnor, men de flesta män jag känner passar också in i kategorin som nu betecknas som ”sensitives”. Som ni alla vet gillar jag inte att kategorisera människor. Men informationen var ganska intressant.

Artikeln talade om sensitiva kvinnor som brukade ha en roll i sina gemenskaper, som shamaner, helare, mystiker och artister. Och om igen tror jag att detta även gäller för män.

Men utan dessa sätt att vara till tjänst och leva i det svårbegripliga kollektiva som vi har skapat, är våra liv uppfyllda med så många utmaningar. Vi är medkännande människor och lever i dagens värld med så mycket våld, uppdelande och miljöförstöring som är en utmaning för så många människor just nu.

Jag följer en kvinnlig läkare online. Och hon talar om hur sensitiva hennes patienter har blivit och inte längre ens tål de flesta alternativa mediciner. Och hon säger att detta även gäller henne själv. Jag försökte förklara för en av mina läkare, att jag inte längre kan ta ett gynnsamt medel, som han vill att jag ska använda, och han ser mig in i ögonen och säger, ”jag förstår inte”. Men jag har blivit så sensitiv, att vissa mini-mediciner kan få mig att behöva uppsöka nödfallsavdelningen.

Världen är vad den är just nu. Och vi är mitt i att bli omskapade av de universella krafterna. Alla spirituella praktiserande går igenom sin egen ”rengörings-process”. Och del av det är att lära sig hur man lever i en värld som är ”mellan tiderna” och i grund och botten i kaos. Hur påverkar inte detta oss, och hur kan vi smälta det som är osmältbart?

Jag skrev för flera år sedan om en astrolog som gjorde mig uppmärksam på alla de hyllor med syre-bindande mediciner i apoteken. Och denna konversationen var i tidigt 1990-tal. Föreställ er hur det nu är fyllt med nästan dubbelt eller tre gånger så många syre-bindande mediciner.

Astrologen påpekade att detta var en metafor för hur vi inte längre kan smälta livet.

Och ni kan se, för hur många det som han sa är sannare nu än vad det var i det tidiga 1990-talet, naturligtvis beroende på ens situation.

Jag har delat med mig om verktyg för oss alla med möjligheter att transformera det vi inte kan ta emot till ljus, om vi lär oss att förändra de problem livet ger oss på alla plan. Och transfiguration har varit, och används fortfarande i alla spirituella praktiker,

för att neutralisera allt vi behöver ta itu med på olika plan – mentalt, emotionellt, fysiskt och spirituellt.

Att tillbringa tid i naturen är helande balsam. Och att lära dig att andas så att du inte engagerar det sympatiska nervsystemet, utan i stället det parasympatiska nervsystemet är viktigt för din hälsa.

Så vi har de verktyg att använda. Och vid sidan om vad jag redan nämnt, har vi våra ceremonier som vi kan använda för att släppa vad som inte längre nyttjar oss, och för att åberopa välsignelser, för böner, och för flera andra avsikter som hjälper oss att centrera oss och komma tillbaka till en plats av inre frid och i enlighet med universums kraft och de kreativa styrkorna. Att utföra ceremonier är det mest kraftfulla sättet att gå igenom omdaningar och i förändrande tider, eftersom ceremonierna för oss tillbaka till balans.

Vi har sång och dans och listan fortsätter. Jag har delat med mig om så många verktyg, praktiker och ceremonier under årens gång i denna kolumn och speciellt i mina böcker.

Jag fick ett underbart email från min bokagentur om att utgivaren av min bok How to Heal Toxic Thoughts meddelade att den säljer så bra just nu. Jag skrev boken, tror jag, 2006, och den har bara ca 100 sidor. När jag arbetade med min utgivare, lät hon hela sitt team i firman läsa boken för att lära sig verktygen som jag beskrev. Boken blev mycket populär inom teamet.

Det är en bra bok och inkluderar vad jag lär ut i Medicine for the Earth och Walking in Light, men är skriven för en bredare massa.

Det enda jag vill tillägga och känner att jag vill meddela till detta tema nu, är att vi måste lära oss hur vi kan känna oss säkra inom oss själva. Och naturligtvis är transfiguration perfekt för detta.

Du kan göra några guidade visualiseringar, där du föreställer dig i en bubbla med din favoritfärg. Jag använder det blå ägget, som ni alla har läst om flera gånger i allt jag skriver, och som beskrivs i How to Heal Toxic Thoughts.

Och så snart du befinner dig i en säker bubbla kan du känna dig själv in i en annan bubbla skapad av dina hjälpande andar, de gudomliga varelser du arbetar med, eller universums styrka.

Jag gjorde en visualisering med denna praktiken en natt innan jag lade mig att sova, och det var fantastiskt hur skyddad jag kände mig mot de energier som kastar mig ur balans. Vi behöver lära oss hur vi kan leva i världen vi har skapat, men eftersom detta livet ofta orsakar en försämring av vår hälsa på flera plan, måste vi också lära oss sätt att skydda oss för tokigheten i den yttre världen och finna inre frid. Sedan kan vi engagera oss mera om vi vill.

Vissa människor som väljer vägen att hitta inre frid genom spirituella praktiker, väljer att vara isolerade från det kollektiva och andra väljer att engagera sig mera. Det handlar om vad din egen själ önskar och vilket sätt att leva som fyller och när dig.

Det är en lång väg att gå, innan vi kommer att se större positiva förändringar i världen.

Det är viktigt att hitta sätt, verktyg, praktiker, en väg som leder oss till inre frid och att minnas att du är ett med Skaparen och inte kan skadas. För vi är alla andar och vår ande är odödlig.

Fullmånen är den 16 maj. Låt oss tillsammans förena våra hjärtan och spirituella styrkor och skapa en stark länk mellan oss själva och universums skapande krafter. När vi gör det blir praktikerna vi engagerar oss i verkligt exponentiella i sin styrka för att skapa positiv förändring.

Så låt oss bli ett nät fyllt av mänskligt ljus. Vårt ljus ger näring till varje levande varelse. Och vårt ljus gör en väv av helande inom och alltigenom Jorden.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Var snälla och kolla mina utskrivningar om digitala kurser som nu är redo att ta del av. Kursen om Själens Mörka Natt är just nu så relevant för oss alla, när vi går igenom mörka och utmanande tider tillsammans.

Heather O’Conell var i min sista Teacher Training. Jag har följt hennes arbete sedan dess och hon är en sån innovativ och briljant lärarinna. Jag gav henne en underbar recension för hennes websida, eftersom jag tycker att hon är född till att vara lärarinna. Heather’s websida är www.hearthoftheheart.org.

Heather har spelat in en kraftfull ceremoni för oss att utföra denna månad.

Titeln: Återvinn Din Styrka med Eld-Ceremoni

Här är länken för maj You Tube Shamans Are Gardeners of Energy video:

https://www.youtube.com/watch?v=LePmh7H5hGY

Och här är länken för ett pdf, där Heather förklarar hur vi kan släppa de fysiska stenarna till ett Element genom att lämna dem i skogen, släppa dem i ett vattendrag, eller i en eld: https://www.sandraingerman.com/wp-content/uploads/2022/04/reclaiming-your-power-with-fire-ceremony.pdf

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright Sandra Ingerman 2022. All rights reserved.

Transmutation News – April 2022 – Swedish

Transmutationsnyheter april 2022


Vi alla förenar våra hjärtan tillsammans och ber för fred mellan Ukraina och Ryssland. Det som händer är så tragiskt. Det skulle hur som helst vara tragiskt. Men med Covid därtill, när flyktingarna försöker lämna Ukraina är hjärtekrossande. Så vi gör våra ceremonier som vi känner oss kallade att utföra för fred. Mina förfäder kommer från Ukraina, och jag kanske fortfarande har familj där. Så ja, jag gör mina ceremonier!

Jag har lovat mina ryska och ukrainska vänner att jag kommer att fråga vår cirkel att be för alla människor som är fångade mitt i detta kaos. För människor i alla åldrar lider nu på sätt som är orimliga.

Och naturligtvis måste vi minnas att det finns otaliga tragedier, utnyttjande och krig överallt i världen, som aldrig nämns i media. Så vår spirituella styrka är tillräckligt stark för att hålla alla i kärlek just nu.

Även om jag inte längre är mycket inne på internet – åtminstone inte så mycket som tidigare – finner mina elever fortfarande olika vägar att kontakta mig och delar med sig om vad som sker.

Den generella frågan som dyker upp i all min korrespondens är om hur vi ska handha en värld där människor har förlorat sitt förnuft och handlar i uppdelande och förstörelse gentemot sig själva, andra, allt liv och Jorden.

Detta är bara min mening och vad jag delar med mig om. Jag tycker att sociala aktiviteter är så viktiga just nu. Men du behöver ”ha mage” för det. För det finns inte mycket rationellt tänkande just nu. Experter från alla håll predikar till oss om vad vi behöver för att känna oss bättre. Vad vi verkligen behöver är att människor går inombords och arbetar med sig själva.

Att låta sig inspireras av andra är viktigt just nu. Men många skänker bort sin kraft till andra som kallar sig själva experter. Men ingen annan har verkligen nyckeln till att låsa upp för dig ur någon fångenskap, som du tycker att du själv lever i.

Jag tror inte att någon annan kommer att göra våra liv bättre och fridfullare än vi själva. Och det betyder förpliktigande gentemot oss själva, vår gemenskap, naturen, våra hjälp-andar och till universums kreativa krafter. Så snart alla heliga väsen i de osynliga rikena har kallats in, kommer de att forma din väg, ditt hjärta, och ditt liv och föra dig till sanningen om vem du verkligen är och vad du just nu behöver göra.

Det är igen lätt arbete. Men vi lever inte i lätta tider. Som jag fortlöpande skriver i mina flesta kolumner, den enda du kan rädda är dig själv. Detta kan låta själviskt, när man bara  läser orden. Men vi har inte förstått, hur mycket världen skulle förändras om nog människor skulle förändra sin egen energi till en sådan som utstrålar kärlek, sprider ljus och om vi skulle leva i ett tillstånd av inre frid, då skulle världen runt om oss förändras till det bättre. Denna kunskap är så gammal som vi människor har funnits här.

Vi kan välja just nu. Vi kan gå ut och engagera oss i sociala aktiviteter samtidigt som vi gör vår spirituella praktik. Men om du är en sann medkännande människa, som många är, bör du inte öppna dig själv för världens lidande. För det hjälper ingen.

Kommer de som lider att känna den kärlek och ljus som vi utstrålar? Jag vet inte. Men gör ett experiment för dig själv och gå in i ett klart och heligt tillstånd, andas in och ut kärlek och ljus i och med att du föreställer dig beröra varje levande varelse på denna Jorden. Och utstråla ditt spirituella ljus. Uppmärksamma kvaliteten av energin som pulserar genom dig. Och sedan kan du fråga dig själv om du verkligen tror att genom att vara närvarande med kärlek och ljus hjälper till att förändra energin på denna planeten.

Frustrationen jag hör från autentiska lärare och sanna elever på vägen är ”ingen lyssnar”. Och det är sant.

Jag tror inte att vår 4.6 billion år gamla Jord är i någon fara för utrotning. Men jag tror att människor nu får bota för hur vi har behandlat oss själva och varandra.  Och som jag beskrivit i tidigare kolumner, har vi sett mänskliga civilisationer utrota sig själva om och om igen. Det är förvånansvärt när vi tänker på hur vi upprepar historien om och om igen och inte lär oss från tidigare misstag.

En verkligt god vän till mig skickade dessa ord i ett email. Jag bad henne om tillåtelse att meddela till er alla, vad hon skrivit till mig Jag tror att många av oss känner på det här sättet just nu, och jag tror att det är vår bestämmelse att påminnas om våra sårbarheter.

”Jag brukade föreställa mig att min själ valde denna tid för manifestation som människa, så att jag skulle kunna bli del av att laga de trasiga delarna i världen. Nu tänker jag att det även är själens avsikt att finna skönhet, körlek, glädje och allt underbart, trots allt som är sönderbrutet. Det verkar vara del av min lektion att finna vägar till nöje och skratt även bland all smärta och förluster. Och att jag också behöver vila även om inte saker i mig själv eller i den större världen är fixade.”

De av oss som är sensibla behöver verkligen ta hand om oss själva just nu. Och Jorden uppmanar oss att minnas skönheten och livets gåva.

Fullmånen är den 16 april. Stig in i den magiska plats, i vilken din själ hela tiden lever. Bryt undan tjattrandet i ditt huvud för en stund och låt din ande lysa bort alla de bekymmer vi idag har om livet på Jorden. Kasta dig in i din vishets och andlighets djupaste ställe och upplev hur ditt eviga ljus skiner genom varje cell i din varelse och förena dig med oss alla i vår globala gemenskap. Detta ljusnät lyser alltigenom varje plats på Jorden. Denna praktik av att komma tillsammans vid fullmånen och som en global gemenskap skapa en mänsklig ljusväv har många fler effekter på det kollektiva än vad vi vet.

Det är den osynliga delen av helande vi behöver lära oss att ha förtroende till.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Kom ihåg att alla spirituella traditioner lär ut att om någonting ska skapas på Jorden, måste det först vävas in i de osynliga rikena. Allt är fött ur det osynliga. Så vi behöver en ny väv för vårt kollektiva liv. Och första steget är det egna spirituella arbetet, städa bort det gamla spirituella skräpet och gamla sår, som inte leder oss till ett nytt utvecklat medvetande. Och börja att forma den nya livsdrömmen, som en väv i det osynliga.

Det är nu tid att dagdrömma på det mest möjligt positiva sättet! Var snäll och anslut er med mig i detta. Det är arbetet som just nu måste göras!

Jag vet inte varför, men jag får fortlöpande budskap att uppmuntra var och en att läsa Den lille prinsen. Jag blev introducerad till den lille prinsen av Saint-Exupéry när jag lärde franska i skolan. Jag älskade boken så mycket att jag lärde mig den utantill Le Petit Prince på franska och The Little Prince på engelska. Jag läser fortfarande denna älskade bok då och då.

För flera år sedan, när jag undervisade i Österrike, försökte en kvinna från Milano i min klass få mig att byta ut min Petit Prince-klocka mot hennes Rolex. Min klocka är en barnklocka som inte kostade mycket. Men om man beräknar alla de gånger jag har behövt reparera den, skulle jag mycket väl ha kunna köpt en Rolex!

Jag vet verkligen inte varför det är så viktigt att dela med om denna hjärtevärmande bok. Men jag får budskapet om och om igen.

Det fanns en tid, när alla kände till Le Petit Prince. Nu känner ingen längre till boken vilket jag tycker är tragiskt.Boken kommer att öppna upp dig för ditt inre barn och livets  skönhet på Jorden.

Ett budskap från min bok Welcome Home:

I tider med stora utmaningar:
Förbli fokuserad
Förbli positiv
Förbli centrerad

För att se eller lyssna till ceremonin som jag leder denna månad, klicka på:

https://www.youtube.com/watch?v=03GdRulVNHc

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2022 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – March 2022 – Swedish

Transmutationsnyheter mars 2022


Då och då när jag mediterar eller befinner mig i ett lugnt tillstånd, får jag budskap som kan vara ganska ovanliga, men som berör mig djupt.

En natt var jag i ett tyst och lugnt tillstånd. Naturligtvis kretsar nyheterna om Covid och vad som händer politiskt och miljömässigt alltid runt mig. Jag kan fly ifrån alla nyheter, men jag vill vara så pass informerad att jag kan fortsätta vara relevant i min undervisning.

Jag funderade över Covid-mutationer och virus i allmänhet. I över 20 år har jag i Medicine for the Earth och Healing with Spiritual Light-kurserna lärt ut att virus är intelligentare än människan, och att vi behöver lära oss, hur vi kan ha mer passion för livet som ett gott försvar mot virus. Jag skrev lite om detta i början av det Nya året.

När vi ser på hur människor handlar nu och alltigenom historien, accepterar våra egon helt enkelt inte gemenskapens princip och det mänskliga sinnet skapar sprickor i vår egen hälsa och verkligen också emellan människor. Och människosläktet har inte varit i fred med varandra, eftersom våra egon vill äga makt över, inte sammanhållning och att finna frid och harmoni. Vi tycks strida om allt och har alltid gjort det.

Vid en tid på Jorden när allt livs hälsa hänger på att människor håller ihop i gemenskap, växer uppdelandet dagligen starkare.

Men Covid-mutationerna arbetar tillsammans. Viruset skapar mutationer som hjälper det att överleva och bara växa sig starkare. Virus bråkar inte om vilken färg de har eller om de är överens om politiska åsikter. De arbetar ihop och frodas.

Vi har delat upp oss mer och mer under åren även innan Covid kom. Och jag tror att Covid kom som en lärare. Jag tror verkligen att vi fick Covid till oss från universums kraft för att vara en lärare och undervisa oss om sammanhållning, enhet och styrkan i att samarbeta och ge ömsesidigt understöd.

Jag vet att det låter tokigt. Men tänk på det!

Den 20 mars välkomnar vi våren på den norra hemisfären och hösten på den södra hemisfären. Det är heliga tider av förändring att vörda. Precis som livet aldrig står stilla för oss, förändrar sig naturen alltid. Vi är naturvarelser och vi blir påverkade av alla förändringar i naturens cykler – månens, årstidernas, stjärnorna på natthimlens växlingar. Men vi uppmärksammar inte alltid att vi är ett med dessa växlingar, och att när allt i naturen förändras skapas även en liknande förändring i oss.

Ge dig tid att vara ute när årstiderna växlar och månen fortskrider genom sina faser. Bada i solen under dagen och ta ett månbad på natten. Känn utstrålningen av dessa livs-givande krafter och hur de helar dig. Detta är en sådan kraftfull och enkel ceremoni som du kan utföra ensam eller i en grupp.

Tillbringa tid i naturen under dagjämningen. Du kan skriva en dikt om naturens exklusiva helande kvalitet. Du kan klä dig för ceremonin, någonting enkelt som en scarf eller ta med en helig skallra som du har tillverkat av något från naturen. Du kan sitta vid ditt favoritträd och läsa en dikt med en mjuk röst fylld med kärleksfulla ord och accepterande för de nya kvaliteter som dagjämningen tar med sig till ditt liv. Lämna offergåvor till något träd du sitter vid eller vid någon plats du besökte i naturen medan du ger tack till detta landskaps medkännande förfäder och förmödrar, till jorden, luften vattnet och elden, solen, månen, dina hjälpandar och jorden själv för att hon ledsagar dig i dessa förändrande tider, så att du kan komma i harmoni med förändringarna inom dig. Och glöm inte att hedra landskapet där du lever, för ni är ett, och om du och landskapet utvecklar ett starkt band tillsammans, kommer landet att ta hand om dig på sätt bortom vad du kan föreställa dig. 

Promenera som i ceremoni medan du betraktar förändringen i trädens och plantornas blad. Uppmärksamma strukturerna, känn och lukta på luften och hur den känns olika i och med årstidernas förändring. Lyssna till fågelsången som uppstår vid denna tiden på året. Betrakta de små djurens aktiviteter i parken, när de förbereder för säsongen. Känn jordens hjärtslag. Låt dig inspireras av de spirituella budskap som vinden bär fram till dig. Om du bor i närheten av vatten kan du uppmärksamma hur tidvattnet och vattnets kvalitet förändras under årstidernas växlingar.

Genom ditt fortsatta ceremoniarbete kommer du in i ett harmoniskt flöde istället för att känna dig i otakt eller osynkroniserad till livet.

Och glöm inte att tacka för ditt liv!!

Fullmånen är den 18 mars. Det är då en kraftfull tid för oss alla att uppskatta livet och de förändringar som Jorden går igenom med årstidens växling. Jag känner att vi behöver trappa upp vår förpliktelse med våra spirituella praktiker. Att ha att göra med Covid och alla restriktioner det betyder för våra liv, gör att många människor blir tröga. Kämpa emot trögheten och var en aktiv deltagare i att skapa en ny livsdröm.

En möjlighet att göra det är genom att utföra ceremonier, som vi brukar vid fullmånen.

Så låt oss sätta vår fulla avsikt och hjärta in i arbetet denna månaden i och med att vi tillsammans samlar vårt spirituella ljus. Låt oss ge näring till Jorden och det kollektiva med ovillkorlig kärlek och ljus.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Att översätta transmutationsnyheterna är mycket arbete. Petr Nemcansky har i åratal översatt transmutatiosnyheterna till tjeckiska, och nu är det dags för honom att gå vidare.

Var snälla och tillsammans med mig tacka Petr. Hans andes generositet är en stor gåva!

Om någon vill ta över efter Petr med att översätta till tjeckiska, kan ni kontakta  Sylvia Edwards över info@sandraingerman.com och vi kommer båda att svara.

Och jag har inte varit ivrig nog att påminna om vår Shamans are Gardeners of Energy Facebook-sida. Den är ett underbart sätt att tjäna vår gemenskap genom att förmedla inspirerande ord, berättelser och bilder. Jag hoppas också att du blir inspirerad och känner dig upplyft när du besöker sidan.

För att delta i Facebook-gruppen Shamans are Gardeners of Energy, gå till:

https://www.facebook.com/groups/991720834662313

Passordet är ”Transfiguration”.

Var snälla och anslut er att tillsammans med mig önska vår cirkel en fin dagjämning fylld med kraften av kärlek, hopp och optimism för nya saker att födas och att släppa vad som  behöver komposteras tillbaka till jorden, för det är det naturen just nu gör.

Var snälla och anslut er till vår cirkel med en enkel men kraftfull resa för att välkomna dagjämningen. Jag har spelat in en kort session i vilken du kan vara med och trumma, skallra, eller med andra instrument för shamanisk musik. Du kan även använda två pinnar   att slå samma, eller klappra på en bok, eller skapa en skallra genom att fylla en flaska med stenar eller frön. När vi trummar, skallrar och tillsammans gör musik ska vi fokusera på att be våra hjälpandar att styrka vår cirkel och naturligtvis genom denna handling vara en aktiv deltagare i utstrålandet av kärlek till alla i vår grupp.

Klicka på länken för att delta i dagjämnings-firandet.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2022 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – February 2022 – Swedish

Transmutationsnyheter februari 2022


Detta är den månad när kärleken firas i nästan hela universum. Det skulle vara en underbar dröm att fokusera på; en värld där människor dagligen delar med sig kärlek till varandra och allt liv.

I det förflutna har jag undervisat att andar tar form för att inkarnera på jorden för att manifestera en unik talang som de vill ge uttryck för under livstiden och för att uppleva skönheten och undret av att ha en fysisk form. Andar kan inte se färger, smaka mat, känna doften av blommor, känna strukturen i material, eller höra ljud som ger oss så mycket glädje.

Men nyligen fick jag ett vackert meddelande från mina andar. De informerade mig att den verkliga orsaken, varför andar antar en form, är för att kunna känna andras hjärtslag. Jag tänkte på detta och jag känner att det var ett så värdefullt budskap, som jag vill dela med mig om. För det är så glädjefyllt att uppleva Jordens och allt livs hjärtslag och särskilt det från våra älskade.

Det är så mycket runt det att vara människa, som vi inte förstår. Vi lägger så mycket vikt vid att samla saker och spara ihop mer av det som vi faktiskt inte behöver för att finna mening och glädje i livet. Vi talar oavbrutet utan att uppskatta kraften i tystnaden.

Men vi fortsätter att använda imponerande fraser om att bli varelser, som lever ett liv i ovillkorlig kärlek, medan vi tenderar att understödja makt över, girighet och särskiljning.

Och de flesta av oss ser verkligen de förödande resultaten av allt detta åtskiljande som dyker upp i världen just nu. Det är verkligen ledsamt att uppleva allt hat som sänds ut i det kollektiva, när vi kom hit för att lära oss om kärlek.

Och ”särskiljning” är verkligen vad som skapar vår nuvarande initiation. För upplösningen sker genom en förstörande kraft som bryter bort det vanliga livet, så att något nytt kan bli fött ur det liv vi känt till och som nu dör.

Jag undrar alltid hur mycket hemska saker som måste hända innan människor vaknar upp till sammanhållningens kraft, och att vara närvarande med ljus och utstråla kärlek.  Föreställ er hur annorlunda våra liv skulle vara, om vi levde i harmoni med varandra.

Jag har löst mig nästan helt från det som sker i världen. Där finns en energi som framhävs och inte känns bra att ta del av.

Jag fortsätter att fokusera på det arbete som jag i åratal har meddelat om, att få balans med den feminina principen, eftersom de maskulina energierna fortsätter att regera världen. Ja, det feminina kan vara vildsint, som vi ser i aktioner hos Kali, Sekmet, och gudinnor i andra traditioner. Men det våldsamma behövs för att skära bort illusionen. Och vi är helt visst fångade i illusion just nu.

När jag läser de många argumenten som människor skriver om Covid, politik, ras, klimatförändringar och sätt att leva, verkar det faktiskt som om folk förlorar sitt förnuft. För så mycket av det som delges är ur ren egoism och inte från sann andlig synpunkt. Vi har helt enkelt inte varit tillräckligt länge här på Jorden för att förstå komplexiteten och andens dynamik och universums mysterier. Men många handlar som om de känner till det som vi verkligen inte kan veta ur vårt begränsade livsperspektiv.

Jag finner ett verkligt tillstånd av inre frid när jag fokuserar på mitt spirituella arbete, spenderar tid med att skriva min nya bok, och att vara i naturen.

Jag vet att många läsare vill förbli i ”striden” och det är deras öde att försöka engagera sig i det kollektiva och vara en röst för förändring.

Eftersom jag också gjorde så flera gånger i mitt liv, lär jag nu i stället om skönheten i stillheten och friden.

Nyligen när min man och jag skulle stänga av TVn för att gå till sängs, blev vi fascinerade av ett program om ovanliga havsvarelser. Det underbara med alla naturprogram är att vi kan bevittna den fantastiska föreställningskraften som föregick skapandet av dessa naturvarelser. Det är beaktansvärt hur unika några av dessa varelser är och man blir helt tagen i en känsla av förundran när man ser dessa väsen som vi delar Jorden med.

Min favoritdel i undervisningen om Naturväsen genom Shift Network var de bilder av naturvarelser som folk skickade. Jag var helt förundrad eftersom jag aldrig hade kunnat föreställa mig rikedomen av naturvarelser som de flesta människor aldrig kommer att se, men som är extraordinära.

I programmet vi såg, visades en varelse som kallas Nautilus. Denna uråldriga varelse är över 500 miljoner år gammal och har inte förändrats mycket i sin utveckling, ganska likt trollsländor som jag älskar att skriva om. Dessa varelser har varit här så mycket längre än oss, och anpassat sig utan större förändringar i sin form. Och även om de är utsatta för förändringar i omgivningen, lever de fortfarande som de gjort i miljontals år.

Vad som fascinerade mig med Nautilus var inte bara dess ovanliga utseende, men faktumet att den efter att ha spenderat sina dagar i ytskiktet av oceanen, dyker mer än 600 meter ner i havet för att på djupet få skyddande vila.

Jag tänkte på hur jag alltid skriver om kraften i att finna djupt lugn och vila genom tystnad. Tystnad är inte något vi får uppleva i denna världen som styrs av teknologi, som skapar ljud 24 timmar om dygnet alla 7 veckodagarna. Vi skulle behöva dyka väldigt djupt in i vår Inre Värld, som Nautilus gör om natten.

Och jag har uppmuntrat er att gå djupt in i er själva, för att lära er om den spirituella styrkan i era inre landskap och finna tystnaden som inte bara tillåter er att vila utan ger ett tillstånd, där det är möjligt att lyssna till direktiv från själen och anden.

Jag tror att ju mer vi gör detta, får vi energi till vår utveckling för att göra förändringar i våra liv och anpassa oss i dessa tider av förändring.

Så när vi i år firar Valentinsdagen, låt oss tänka på alla de varelser som är beroende av oss för att skapa en ny dröm genom att tillåta våra hjärtan att öppna upp mera och omfamna allt liv. För den fortsatta särskiljningen kommer annars att förstöra allt vi älskar.

Och det hjärtkrossande i dessa tider utökar vår kapacitet för medkänsla, empati och kärlek.

Låt oss välja att hålla planeten och allt liv i kärlek i dessa fortsatt intensiva tider av upplösning av det liv vi har känt.

Den 16. februari är det fullmåne. Låt oss fokusera på att öppna våra hjärtan på ett sätt som visar vår obegränsade kapacitet att vara varelser av kärlek och ljus. Och låt oss även fokusera på att absorbera Skaparens kärlek och universums skapande krafter. Även att älska oss själva hör till vår medvetandeutveckling. Vi tenderar att bedöma oss själva hårt, vilket blockerar vår möjlighet att vara sant närvarande i kärlek och ljus. Utstråla detta alltigenom det kollektiva. Och känn ditt hjärtslag sammansmälta med vår cirkels kärlek och Jordens hjärtslag och hela livsvävens.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Om du spenderar dagen ensam eller med någon älskad, vi önskar alla en lycklig Valentinsdag och känn att du verkligen är älskad!

Denna månad ger Fotoula Admiri oss en storslagen gåva med att återvinna vår essens. Fotoula lever och undervisar i Skottland. Hon har ett fantastiskt rykte bland sina studenter. Hon är en av min förtrodda lärarinnor och hon är en av de lärarinnor jag bad att fortsätta mitt arbete när jag inte längre finns. Jag förtror henne och hennes ansvarsengagemang och integritet så mycket.

För att veta mer om Fotoula och hennes arbete, kan ni besöka hennes websida: www.theisisschoolofholiszichealth.com

Här är vad Fotoula skriver om det hon spelat in:

I denna inspelning leder Fotoula deltagarna i en shamanisk helanderesa. Avsikten är att  återvinna det ursprungliga minnet av helhet och därigenom bli ”hel” på själsnivå. Genom den uråldriga shamanska praktiken, ger hjälp-andarna oss ett sätt att återvinna delar av vår essens, som vi nu är redo att ta emot och integrera i våra liv, så att vi kan beträda vår spirituella väg mot att förkroppsliga vårt ljus. Fotoula meddelar hur dessa metoder från förfäder och förmödrar nästan hade gått förlorade i hennes grekiska familjehistoria och hur våra föregångare nu hjärtligt inbjuder oss att minnas Jordens gamla spiritualitet, som är del av vårt mänskliga arv.

För att ta del av denna resa kan du klicka på

https://www.youtube.com/watch?v=EZTprkyeDLM.

För att delta i Facebook-gruppen Shamans are Gardeners of Energy, gå till:

https://www.facebook.com/groups/991720834662313.

Passordet är ”Transfiguration”.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Transmutation News – January 2022 – Swedish

Transmutationsnyheter januari 2022

 


Som en helig krets välkomnar vi tillsammans det Nya Året fyllt med de nya val som vi behöver göra.

Livet känns  just nu overkligt för många av oss. Det känns inte som att tiden följer en lineär cykel. Men vi kan använda vissa tidsmarkeringar för att hjälpa oss att få en grund och ge oss en känsla av att livet fortsätter framåt mitt i upplösningen och även i cykler av pånyttfödelse.

Flera människor känner sig lättade när det Nya Året välkomnas. För bara det att fira, hjälper oss att lämna vårt förgångna bakom oss och ger oss en känsla av någonting nytt att se fram emot, och vi blir inspirerade till att återvinna en känsla av hopp, även om många av oss har förlorat mycket under den här tidens omvälvningar, som leder till ett annorlunda livssätt vilket vi ännu inte kan föreställa oss.

Jag kan nästan kopiera varje kolumn av Transmutationsnyheterna som jag skrivit för att välkomna ett Nytt År. Jag gjorde faktiskt publikt vid en sammankomst att jag har skrivit denna kolumn i över 20 år och i grund och botten om du läser de tusentals sidorna jag skrivit, kommer du att märka att jag bara upprepar samma lektioner och praktiker. För sedan jag började skriva Transmutationsnyheterna har vår värld lidit av ett trauma efter det andra: sjukdom, uppdelande, krig och grymheter gentemot andra och naturen bortom våra vildaste fantasier.

Detta hände även i tidigare civilisationer, som var teknologiskt lika avancerade som vår.

Men det fanns också civilisationer som hade bemästrat esoteriska och psykiska krafter för att skapa heliga strukturer och magiska livssätt.

Men ändå var det något som förstörde dessa civilisationer. I mina kurser där vi gjorde resor till några av dessa civilisationer och frågade vad som förstörde dem, var svaret alltid detsamma – snålhet, ego, makt över, uppdelande.

Under åren som gått har jag skrivit om Anasazi, som jag tror växlade till en annan dimension eftersom de alla samtidigt försvann. När man studerar konstprodukter därifrån, verkar de alla ha försvunnit samtidigt under middagsmålet. Dessa vackra varelser levde i New Mexico, Colorado, Arizona och Utah 700-1200 efter Kristus. Jag erfor ur mina sedan 30 år shamanska resor att de överskred till en annan dimension och lever ett fridfullt liv.

Vi står ännu en gång inför ett val. Det har sedan flera år informerats teorier att jorden tidigare har utsatts för ett nukleärt krig.

Ska vi fortsätta att göra destruktiva livsval? Vi verkar ha olika meningar till detta tema. Men det finns så många spirituellt praktiserande, som alla ni som läser den här kolumnen och jobbar på att välja kärlek, ljus och fred, vänlighet och vördnad för allt i livsväven. Vi utför våra ceremonier tillsammans och fortsätter ta små steg ur mörkret in till ljuset.

Varje nyår är människor spända på att läsa förutsägelser om det kommande året. Antingen vill de få hopp och inspiration eller vill veta vad de behöver förbereda om tiderna skulle bli mer utmanande.

Varje år skriver jag att Isis rekommenderar att vi inte ska läsa förutsägelser utan lära oss att förbli i nuet. För nuet skapar framtiden. Och om du är alltför fokuserad på vad som  ska hända härnäst, så skapar du ingen ny dröm för Jorden.

Jag vill dela med mig några teman att fokusera på för det kommande året. Och dessa tema väcker på nytt vår spirituella styrka och passion för livet.

När vi går igenom själens mörka natt, är det bästa verktyget att bli vägledd av vårt spirituella ljus. Och som jag upprepar, enda vägen ur är igenom. Kraften av vår egen spirituella inre eld har den styrkan att hjälpa oss fortsätta gå så att vi omsider hittar vår väg in till ljuset.

Min mamma Lee Ingerman var min rollmodell för det som spirituell styrka kan leda till. Jag såg hur hon led alltigenom sitt liv, men hon lät aldrig sin spirituella eld släckas, och den fick henne att fortsätta röra sig framåt och leva till nästan 99.

När hon var 94 blev hon sjuk av en septisk infektion. En dag meddelade mig läkarna på sjukhuset, att hon inte skulle klara sig igenom natten. Så jag satt vid hennes sida hela natten. Mitt i natten när hon hallucinerade, sa jag till henne att det var okay att gå. Då satte hon sig rakt upp i sängen och strök med sina knytnävar över täcket och skrek högt ut: ”jag är inte beredd att lämna detta livet än!” Och det gjorde hon inte. Men strax efter hon kom ut från sjukhuset bröt hon en höft, men hennes spirituella styrka och hennes passion för livet hjälpte henne igenom även denna händelse.

Jag såg hur hennes spirituella styrka och passion för livet höll henne levande och hon levde ett gott liv tills 99. Hon älskade livet! När hon dog var hennes hjärna bättre än min. Jag kände alltid hur hon hade superkraft och hon levde på choklad, kakor och Coca Cola.

Vi kan inte förneka kraften av spirituella styrka och passion för livet och allt detta kommer att hjälpa till att bära oss vidare.

Vi måste hitta mod att gräva djupt inom oss i vårt inre landskap för att nå den spirituella elden och uppehålla den detta året, så att vårt ljus kan bära och ledsaga oss till ljuset vilka dimensioner av livet som anden än ger oss.

I min andra bok Welcome Home delade jag med mig om min mest kraftfulla fallstudie med Soul Retrieval, där jag arbetade med en ung kvinna som dog av HIV. Fallstudien är fascinerande men för omfattande för att återges här. Men jag vill meddela om budskapet som min hjälpande, som arbetar med mig för helande, gav.

På grund av min klients långa sjukdomshistoria sa min hjälpande att orsaken till hennes sjukdom var apati. Och att kuren skulle var passion för livet. Han meddelade att hennes lektion i detta livet var vad som händer när virus och bakterier har mer passion för livet än vad vi har. De frodas medan vi blir så sjuka.

Detta var ett kraftfullt budskap att dela med världen. För min hjälpande sa att om virus och bakterier har mer passion för livet än vad vi har, så frodas de.

När du tittar in i ögonen på andra, ser du då ljusets passion hos den generella globala befolkningen? Eller ser du tomheten i deras ögon? Jag ser inte brinnande passion för livet hos de flesta människorna i den moderna världen. Jag ser mängder av apati, tomhet och hopplöshet.

Hur ska vi kunna överleva i dessa tider vi nu är i utan andens eld och passion för livet? Detta är en fråga att undra över och komma upp med svar för att kunna förändra verkligheten du nu lever i och lyfta sig upp till att göra nya val som leder till hälsa på  livets alla nivåer.

Den här månaden vill jag leda en resa för att välkomna ett Nytt År i vilket vi kan göra nya val som förändrar vägen vi nu går.

För de av er som inte kan delta med oss på resan, kan göra detta arbete för er själva. Vad finns det för enkla saker du kan göra, som ger passion och mening tillbaka till ditt liv? Försäkra dig om att inte vara för storslagen med dina förslag, så att du till slut skjuter upp det hela, för att du inte skapade en överbryggning från där du nu befinner dig  till att fylla ditt liv med spirituell eld och passion.

Jag hoppas du vill lyssna till vad jag delar med mig och jag kommer att tala mer om fallstudien jag nämnde ovan.

För att lyssna till uppspelningen av detta tal på Shamans Are Gardeners of Energy, klicka på https://www.youtube.com/watch?v=VWwK9Gm0UyQ

Fullmånen är den 17 januari. Spirituellt helande sker faktiskt genom vår närvaro och när vårt energifält är fyllt med ljus, kärlek, spirituell eld och passion. Gör de förberedelser du behöver för din transfigurationspraktik denna månaden, så att dina ögon lyses upp i passion för livet och för din ande. Och bli stjärnornas, solens och månens ljus. Och låt det ljuset stråla ut på ett sätt som leder allt liv igenom mörkret vi just nu upplever.

Om du söker möjligheter att tjäna, är detta en bra praktik. Transformation är faktiskt lättare än de komplicerade sätt vi tenderar att se för att skapa djupa förändringar.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Jag önskar alla det bästa för det Nya Året. Och jag åkallar den här kretsens spirituella eld att assistera oss alla när vi ser fram emot de stora förändringarna och de lärdomar som detta Nya År kommer att ge! Jag önskar dig och din familj god hälsa och frid i dess tider av upplösning och återuppbyggnad.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2022 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – December 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter december 2021

Vi rusar iväg och avslutar ännu ett år med extrem utveckling.

För flera år sedan fick jag en bonsai fikus som gåva av en väldigt kär vän. Jag var så förväntansfull när jag fick den och på samma gång ängslig, eftersom jag inte är bra på att ta hand om plantor. Vad skulle jag göra med ett litet träd som var över 20 år gammalt.

Nåja, Ficus (ficus vårt träds personliga namn) och jag har haft en ganska lång resa med att lära oss hur vi kan leva tillsammans och understödja varandras utveckling. Där var tider när jag inte trodde att Ficus skulle klara sig. Och där var tider när Ficus inte trodde att jag skulle klara mig. Men förvånansvärt är att jag sedan ett par veckor ser ny tillväxt hos Ficus, som om den har tillförts något super preparat. Och vi har varit tillsammans sedan innan jag blev sjuk, så det måste var minst 7 år som vi har levt tillsammans.

Jag meddelar om mina erfarenheter med Ficus, eftersom jag ser en liknande process hos så många just nu. Det finns som en kurva med erfarenheter i hur vi kan ta hand om oss själva och andra i dessa tider av nedbrytning och återuppbyggnad. Mestadels är våra tankar fokuserade på det som är sönder och inte fungerar. Men det är viktigt att handla nu och i framtiden. Och vi måste ha energi till att ta hand om det som kommer. Och vi behöver en tillväxtperiod för att samla energi för den fortsatta resan, som inte slutar förrän vår själ bestämmer att det är dags att bege sig hem.

När vi är i ett tillstånd av tillväxt och är medvetet närvarande på vår plats här i livet, bör vi komma ihåg att vi kom hit för att ta hand om Jorden.

Vi måste ta avstånd från dimensionen av särskiljande och regelbundet återvända till den gudomliga gnistan som lever i oss alla och som är sammanfogad med de kreativa krafterna i universum som alltid utstrålar en sång om nedbrytning och upplösning men även sången om återuppbyggnad och nyskapande.

När vi stiger in i den dimensionen, där vi upptäcker att det bara finns enhet, kärlek, ljus och lektioner för vår spirituella tillväxt, kan vi vara i ett tillstånd av inre frid.

Men vi måste lämna rädsla, självhat, särskiljande och hyper-försiktighet. Vi måste grunda oss med jorden och känna dess understöd, för det är det vi verkligen behöver. Vi behöver understöd av alla de element som har varit här i billion-tals år och gått igenom allt och bidragit till förändringens stormar, som har skett sedan livet på denna Jorden började.

Ingenting förändras innan det förändras inom dig. Så försök denna månad att regelbundet uppmärksamma din kropp och var medveten om var dina ”fötter” står på de olika nivåerna. Känner du att du står på solid grund och är understödd av spirituella krafter? Behöver du bara vila och och slippa att göra någonting alls? En viloperiod behövs innan en tillväxtperiod, annars kommer du inte att ha energi för nästa steg i utvecklingen, vilket då kan orsaka fysiskt lidande.

Precis som Ficus var tvungen att leva med min man och mig, behöver vi lära oss nya sätt att leva på den här planeten och med våra medmänniskor och alla naturvarelser. För vårt före detta livssätt är helt enkelt förbi. Det existerar inte längre. Och behöver du tid att sörja detta innan du rör dig vidare?

Ge dig denna månad tid att ställa in i dig på dig själv och avskärma dig från media och även sociala medier. Nyttja denna månad till att lära känna dig själv och vilka dina nuvarande behov är och gör planer hur du kan bemöta dessa behov.

Jag tror fortfarande att ett av skälen till att Covid uppstod, var att få människor att vakna upp. Folk började precis att gå in i sina egna bubblor. Människor gör val som inte alla är älskvärda, medkännande eller vänliga. Men just nu behöver vi fokusera på det arbete vi gör och se efter vilken del av vår Inre Värld, vår själ, kropp, hjärta och tänkesätt som kan behöva vård. Om du fortsätter att fokusera kommer en utveckling att ske, och du kommer inte heller att ångra vart livets flod beger sig med dig.

Om du vet något om celldelnings-processen kan du faktiskt bevittna att det även sker i den organism vi kallar människa. Mänskligheten delar nu upp sig i olika celler. Jag undrar vilka världar och nya dimensioner som kommer att skapas ur detta cell-delande.

Vi firar vinter/sommar-solstånden den 21 december. Detta är en tid för djup reflektion och vila för oss i den norra hemisfären. Och i den södra är det dags för växande.

Tänk på detta som en tid för regeneration och helande, vilken säsong du än går in i.

År 2000 startade jag med vår fullmåns-ceremoni med titeln Creating A Human Web of Light. Och några år senare lade jag till en helande-ceremoni för vår globala gemenskap varje månad. Men den uppnådde inte mina förväntningar och jag organiserade detta bara några få gånger för vår globala krets.

Jag kände att vid detta vinter/sommar-solstånd är det dags att ta tillbaka användningen av en specifik transfigurations-ceremoni för att understödja vår globala cirkel.

Sylvia Edwards hjälpte mig att spela in en ceremoni som vi tillsammans kan utföra vid vintersolståndet. Eftersom instruktionerna är uppskrivna på min homepage, bestämde jag mig för att inkludera dem här för de som behöver dem översatta. Detta är en kraftfull ceremoni. Vi har använt GDV-kameran flera gånger för att visa resultaten och vi får alltid fantastiska bilder av vad som händer med människors energifält, när de engagerar sig i den ceremoni som vi tillsammans ska göra vid solståndet.

https://youtu.be/YGQegbAk88s

Jag beskriver här en förkortad version av vad som finns på min homepage under Instructions for our Monthly Ceremony:

När vi fortsätter att göra vår transfigurations-praktik, helar vi tillstånden av separation. Vi beger oss in i ett högre medverandetillstånd och lär oss att ge oss hän till universums perfektion. Och ibland är det svårt att göra det och vi behöver hjälp att erinra oss om vårt eget gudomliga ljus.

För att hjälpa vår världsomspännande gemenskap som läser Transmutations-nyheterna har jag bestämt mig för att lägga till en helande-cirkel som anslutning till skapandet av ett mänskligt ljusnät.

Här är vad jag föreslår. Om du vill medverka som praktiserande föreställer du dig själv att stå eller sitta i en cirkel med andra praktiserande. Kom ihåg att Transmutations-nyheterna blir översatta till många olika språk. Vi har en stor global gemenskap som arbetar tillsammans.

Vår avsikt är att uppleva vårt gudomliga ljus och utstråla det till den inre cirkeln.

Vi ser inget lidande i vår cirkel. Vi bekräftar den gudomliga perfektionen i varje person. Så vi fäster inte människor till en diagnos med lidande utan lyfter dem istället upp till deras gudomlighet.

Författare och föreläsare, Eric Pearl lär enligt kvantfysiken ”när du ändrar beteendet hos en partikel kommer en annan partikel någon annanstans omedelbart att reagera om det bara är några tum eller universum därifrån. Lägre frekvenser beblandar sig med eller ställer in sig på högre frekvenser och inte tvärtom.

Så kommer vi tillbaka till kärnprincipen i Medicine for the Earth-arbetet, vi förändrar världen och helar andra genom det vi blir – genom vår närvaro och genom kärleken och ljuset vi utstrålar.

Vi skickar inte energi och försöker inte heller hela någon. Vi tillåter bara vårt gudomliga ljus och kärlek att tända det gudomliga ljuset hos dem som ber om hjälp.

Föreställ dig själv stå eller sitta i en cirkel med praktiserande. Gör ditt transfigurations-arbete och rikta dina händer mot den inre cirkeln och utstråla ditt gudomliga ljus och kärlek.

Om du känner att du behöver någon hjälp, föreställ dig då liggande i en cirkel med människor från runtom i världen.

Din roll är att absorbera ljuset som delas ut av våra praktiserande. Tänk på en metafor, som kan hjälpa dig att ta in gudomligt ljus och kärlek i varje cell av din varelse. Jag kan ge dig några exempel och hoppas att du hittar en metafor som hjälper dig. Du kan tänka på en torr tvättsvamp, som läggs i vatten och suger upp fukten. Du kan tänka på en blomma, som har stått i regn i dagar eller veckor och solen skiner och blomman drar in solstrålarna. Eller du kanske kan tänka på en blomma som har fått för mycket sol och det börjar regna och den suger upp vatten som när den och ger den liv.

Eller tänk på ett rum med stängda gardiner och hur rummet fylls med solens ljus när de dras åt sidan.

Tillåt den yttre cirkelns ljus att få igång ditt eget sken och låt det flöda igenom varje cell av din kropp. Detta förbinder oss åter med vår gudomliga perfektion och vår anslutning till ljusnätet. Detta helar de tillstånd av separation som skapar emotionell och fysisk sjukdom. Och det påminner oss om att vi alla har styrkan och kraften att tackla de utmaningar och möjligheter som livet ger oss.

Och du kan vara i båda rollerna vid olika tillfällen under dagen eller kvällen. Du kan ena gången vara praktiserande och en annan gång ligga i mitten av cirkeln.

Och eftersom vi arbetar utom tid, spelar det ingen roll när du gör detta arbete. Det är inte nödvändigt att koordinera tiderna när vi arbetar.

Fullmånen är den 18 december. Denna fullmåne kallas den Kalla Månen. Så låt oss värma varandras hjärta och själ och sammanbinda vår spirituella närvaro och energier för att utstråla vårt ljus med absolut fokus och uppmärksamhet så att hela Jorden livsnätet lyfts upp.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Det är beaktansvärt och imponerande för mig och alla som känner till Transmutations-nyheterna att vi har en fantastisk samling människor som ger sin tid och energi till att översätta kolumnerna varje månad, så att människor över hela världen kan läsa dem. Och det har gjort skillnad för denna kolumn. För du kan verkligen känna energierna  som utstrålas ur en sådan stark global gemenskap.

Så var snälla och tillsammans med mig tacka alla våra översättare utifrån ert hjärta, för arbetet de varje månad gör är så intensivt. Vi har haft översättare som kommer och går, men alla ger in kärleksarbete och det känns.

Låt oss skicka välsignelser till alla våra översättare för att de delar med sig spirituella praktiker till deras gemenskap, vilket gör vår gemenskap större och starkare. Med att vara starka länkar kan vi göra så mycket för oss själva, för varandra och för allt i livsväven.

Och inget av detta skulle kunna ske utan Sylvia Edwards. För det första hjälper hon mig att fokusera och förbli frisk! Inte ett lätt jobb! Och hon lägger till så mycket skönhet, kärlek och ljus till kolumnen. Hennes hjärta är verkligen det som håller kolumnen levande. Jag kan säga att Sylvia är en person på planeten som varje dag i sitt liv verkligen gör det arbete jag lär ut och ännu mer . Och man ser det i det extraordinära arbete hon gör i världen.

Sylvia Edwards
Petr Němčanský – Tjeckiska
Caroline Bertrand  – Franska
Catherine Meyer  – Franska
Bea Salgado – Franska
Nanouk – Franska
Barbara Gramlich – Tyska
Astrid Johnen – Tyska
Nello Ceccon – Italienska
Flavia Cavallaro  – Italienska
Miha Masuda – Japanska
Ai Suzuki – Japanska
Els de Graaff – Holländska
Sandra Koning – Holländska
Sofia Frazoa – Portugisiska
Tatiana Starikova – Ryska
Ines Fermoso – Spanska
Lena Anderheim – Svenska
Simin Uysal – Turkiska

Jag önskar er alla ett djupt och meningsfyllt solstånd och tid för inre frid och kärlek denna högtidssäsong.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – November 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter November 2021

 

Om vi levde ett liv i vilket vi lät oss vägledas av vår ande och kropp, när vi gör beslut och bedömanden om livet, skulle vi ha en helt annan livsupplevelse. Men de flesta av oss styrs av  vårt intellekt och mentala tankar, som kretsar runt dagen i ända. Och många av våra tankar skapar en kolossal mängd lidande för oss.

Du har antagligen upptäckt egna verktyg för att omskapa några av dina tankar som slutligen skapar mer svårigheter för dig. För våra tankar plus avsikter har stor makt att manifestera kaos för oss själva och i det kollektiva. En av lärdomarna i Medicine for the Earth är att ”intention tolkas av hjärnan som en händelse som redan skett.”

Det är viktigt att höja sig över den negativitet som vi genererar personligen och av det som vi absorberar från det kollektiva.

Ett verktyg som jag hela tiden använder, är den kraftfulla shamaniska helande-resan som kallas avstyckning. Men i stället för avsikten med en full kroppsavstyckning ber jag om att stycka bort mina tankeformer.

Inom shamanismen är avstyckningsmetoden en kraftfull initiation, där kropp och sinne lämnas åsido, så att den som initieras kan känna sin spirituella identitet och smälta samman med Skaparen för att erinra sig att det bara finns enhet och gemenskap. Kroppen dras isär av en naturkraft, antingen en hjälpande eller ett element. Och skelett och organ blir renade. Varje sjukdom tas bort och den som initieras är därefter vital och föryngrad igen.

Avstyckningsvisioner ansågs vara ett tecken för en shaman, och någon som hade en dröm eller vision om att tas itu och kom tillbaka med väldigt speciella psykiska och helande styrkor ansågs de vara en perfekt kandidat för att bli en shaman.

Idag använder många avstyckningsmetoden för helande. Jag har skrivit om avstyckning i de flesta av mina böcker. Men om du är intresserad att veta mer föreslår jag att du läser kapitlet om Avstyckning i Walking in Light.

Jag gör avstyckningsresor för personligt helande. Men jag har också utvecklat en process med assistans av min hjälpande, som understödjer mig med att ta bort negativa tankeformer och stycka bort dem tills ingen del av den mer existerar.

Och sedan är det naturligtvis viktigt att fokusera på en positiv tanke för att fylla upp tomrummet av den borttagna tankeformen. Allt handlar om avsikten. Ha för avsikt att ta bort en tankeform och observera vad som händer.

Om du utför shamanska resor kan en hjälpande ge understöd.

En annan väldigt enkel metod jag använder är att jag  föreställer mig själv skriva tankeformen på en svart tavla. Sedan suddar jag ut det eller använder vit färg för att omskapa den. När jag använder det senare måste jag lägga flera lager av färg tills min tankeform är utsuddad.

Och sen är det viktigt att återigen fylla upp tomrummet med kärlek och ljus, när du är klar.

Nyttja denna månad ditt arbete med att resa, meditera eller spendera tid i naturen för att upptäcka dina egna verktyg för att omvandla/förändra dina negativa tankeformer.

Det är svåra tider, och vi vill uttrycka våra känslor, och vad vi tänker. Det är vår födslorätt. Men du kommer att märka att om du alltid fokuserar på det negativa, påverkar det energifältet du befinner dig i, och det kanske inte känns så bra och är inte ett angenämt tillstånd att vara i.

När jag dessa dagar spenderar mycket tid ensam, försöker jag skapa ett angenämt tillstånd i min inre Värld, vilket slutligen ger ett energifält och en realitetsdimension som jag lever i alltigenom dagen.

I USA firar vi i november Tacksägelse. Att åta sig att tacka är alltid uppskattat. Jag känner att vi har mycket kraft till att föra samman vår ovillkorliga kärlek och ljus med människor runt om i världen som hänger sig till att tacka denna dag.

Och vi håller dem i våra hjärtan, som är ensamma, svälter och är hemlösa. Detta är en tuff tid för så många, som inte har någon källa till gemenskap. Att se dem i deras ljus och styrka är något vi alla kan ge, även om vi inte har andra sätt att ge hjälp.

På grund av pandemin och förluster kan detta vara en verkligt hjärtkrossande tid. Låt oss minnas de som dött och de käraste som blivit kvar och hålla dem i våra hjärtan när vi utför vår transfigurationspraktik.

Fullmånen är den 19. november Låt oss generera tillräckligt med strålande ljus så vi kan hålla alla i denna cirkel i ovillkorlig kärlek. Tänk på alla de värdefulla varelser som du vill älska och skydda, när vi förbereder oss för att skapa ett mänskligt nät av ljus.

Res inom dig till ditt gudomliga ljus som inte känner något lidande, bara kärlek, och låt detta ljus fylla alla dina celler och stråla ut det alltigenom kollektivet för att förmedla  den högsta nivån av kärlek till alla.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Denna månad ska Terry Morgan offerera oss en oerhörd gåva. Terry är en av våra briljanta lärare/lärarinnor på www.shamanicteachers.com och hon är en av mina assistenter i mina Shift Network-klasser. Hon är en av de mest öppenhjärtliga personer jag mött. Så njut av denna otroliga offert som Terry ger oss denna månad.

Detta är från Terry:

”Med att kombinera min shamanska praktik och min kärlek till stjärnorna och astrologi, har jag begåvats med en djupare insikt i våra egna astrologiska horoskop genom att använda praktiken av shamanska resor. Jag kallar det våra stjärnors planritning.

Jag märkte att om jag reser in i mina egna stjärnor och planeter, får jag mer kännedom än vad jag någonsin trodde var möjligt!

Jag vill ta med er på en guidad shamansk resa in i ert eget SOL-tecken (det tecken solen var i vid er födelse).

Solen håller vår ”livskrafts-energi”! Och så snart ni nått till Solen, kommer min partner Robert Rand att understödja er med sin ”live-channeled” musik istället för med mina trummor och skallror! Vi har upptäckt att hans musik som spelas live, har värdefull effekt på resan och understödjer solens utsändningar!”

Här är länken för denna resa:

https://youtu.be/urgCVtEZcGM

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – October 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter oktober 2021.

Många specier på den här planeten har kommit in i ett tillstånd av rädsla och ilska, när sanningen egentligen är att vår ande brinner av ljus.

Jag har meddelat att jag känner att så mycket av den nuvarande splittringen har att göra med det faktum att vi är rastlösa. Vi är fysiskt, emotionellt och mentalt rastlösa. Vår uppmärksamhet är utåtriktad, och detta ger oss bara mer lidande. För det finns inget vi kan göra åt världens nuvarande tillstånd.

Vad som efterfrågas är att gå djupt inombords till det ställe där vår ande finns och som ger oss känslan av att vara centrerade och pålitliga. När jag är i kontakt med mitt ego, känner jag mig som ett litet barn, som inte har något understöd i omgivningen och är så  obetydlig inför omfattningen av allt som försiggår just nu.

Jag märkte att jag befann mig i ett tillstånd, i vilket jag kände mig alltför obetydlig och liten. Det var bra att märka att det är så mitt ego känns. Men det är inte ett sunt och produktivt tillstånd att leva i.

Jag började använda två transmutations-övningar som härstammar från arbetet med Medicine for the Earth. När känslor av rädsla eller ilska uppstår, föreställer jag mig att jag gör en shamanisk extraktion på mig själv, och jag känner hur jag drar ut och stöter bort detta energitillstånd. För när allt kommer omkring är ju allt vi är, energi. Och den energin kan förändras. Den kan inte förintas. Men jag kan göra mitt transfigurationsarbete och erfara hur mer ljus fyller upp de tomma ställena i min kropp, där det finns spirituella blockader.

Och varje tanke som går igenom mitt huvud förändrar jag till kärleksenergi. Jag föreställer mig att den energin fyller upp mig och fördelas i det kollektiva. Det spelar ingen roll hur djup min ilska är, för jag kan lätt förändra den till kärlek, för jag känner att jag faktiskt inte längre har energi att bära omkring på vrede.

Dessa praktiker är så enkla och jag har integrerat dem i varenda sekund av mitt liv. För mitt i allt som sker, finns det massor att reflektera över.

Jag känner det som om vi blir trängda in i ett hörn, när vi med all kraft försöker stämma  emot. Vi behöver förändra oss. Världen förändras. Naturen förändrar sig, vårt sätt att leva är i förändring och vi måste söka sätt att hitta den inre styrkan till en ny livsväg.

Och vi behöver sluta att sörja det vi på olika nivåer har förlorat, inklusive hur vi lever våra liv. Människor springer iväg. De försöker tro att allt är bra och ingenting behöver förändras.

Detta är problemet. Pandemin och klimatförändringarna och katastroferna är här för ett skäl. Det är del av vår resa att stanna upp och tänka över vad som erfordras av oss. Vi kan inte springa ifrån tiden vi lever i.

Och det enda som kan ge dig det välbefinnande och den frid du önskar, är att fokusera på dina dagliga minut-till-minut spirituella praktiker. De kommer att hålla dig sund.

Om du gör ditt arbete, kommer du att vara förvånad över vart de nuvarande förändringarna och livsflödet nu också för dig. Men du måste acceptera att saker och ting inte kommer att vara ”normala” igen. Du behöver sörja det du förlorat för annars kan energin av sorgen stocka sig i din kropp och orsaka en annan spirituell inkräktare.

Vi får förvånansvärda lektioner och medvetandetillstånd, som många av oss förvärvar om vi använder den här tiden som en möjlighet att dyka djupt inom oss. Jag har skrivit om hur vi har ridit på ytan med spirituella praktiker i över 20 år!! Och nu har vi inget val. Om vi vill fortsätta vår nuvarande resa i anstånd, måste vi gå inom oss och följa den inre guidningen, ta tillbaka allt vi projicerar till den yttre världen, och stiga in i livsflodens flöde.

I dessa tider med stora utmaningar, behöver vi:
Vara fokuserade
Vara positiva
Vara centrerade

Fullmånen är den 20 oktober. Låt oss dyka in i det briljanta ljus, som fyller vårt energifält och vara starka länkar för att utstråla detta ljus till det kollektiva energifältet. Låt oss fylla Jorden och allt liv med vår kärlek och gudomliga ljus.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Evelyn C. Rysdyk är en internationellt känd shamanisk lärarinna och välkänd författarinna, som omfattar titalarna The Norse Shaman, Spirit Walking: A Course in Shamanic Power, A Spirit Walker’s Guide to Shamanic Tools, The Nepalese Shamanic Path with indigenous Nepali jhankri Bhola N. Banstola. Evelyn’s new book, Shamanic Creativity kan förbeställas i bokaffärer nu.

Introduktion till Videon:

 Anslut dig till Evelyn’s guidade ceremoni för helande och djup förbindelse med den Levande Jordmånen hos vår planet i den här videon. Njut av denna vackra video com Evelyn gjort åt oss.

https://youtu.be/UNaW0EaNg70

Och om du är nu läsare av Transmutationsnyheterna har vi startat en Facebook sida för att inspirera varandra. Den är bara för positiva och inspirerande inlägg och heter Shamans are Gardeners of Energy. Det hemliga ordet för anslutning är ”transfiguration”.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – September 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter september 2021

Equinox ceremonyJag vill börja denna månadens newsletter med att låta alla veta att jag kommer att undervisa Spirituell Immunitet igen över Zoom genom Shift network. Introduktionen kommer att sändas den 4 september och kursen kommer att starta den 28 september. Detta är den kurs jag gav över Shift Network när Covid började och lockdowns startade. Jag kommer att skicka ut emails för att meddela mer om introduktionen och kursen.

Denna kursen innehåller övningar från Medicine for the Earth och Healing with Spiritual Light. Det är fantastiska sätt att förbli centrerade i dessa tider när så mycket rädsla berör oss på så många nivåer. Den här kursen lär dig att hålla dig stark och hur du kan finna harmoni mitt i den utmanande livsresan.

Vi fortsätter att tala om de snabba förändringar som händer i våra liv och i världen.

Och vi kan alla se hur denna process hettas upp. Det är en dynamisk involverande utveckling, som jag vill dela med mig om.

Vissa av oss gör stora och snabba förändringar i sättet hur vi lever våra liv. Undersök hos dig själv, hur du på alla plan klarar sådana snabba förändringar. För när du lever ditt liv i ett snabbt tempo och försöker att förändra alltför mycket på en gång kan det leda till känslor av djup sorg. För vårt psyke behöver tid för att integrera förändring.

När det sker stora händelser i naturen kan du i flera dagar uppfatta en tystnad, som tillåter  en integrationsprocess.

Vi agerar som om vi vore på snälltåg, som abrupt stannar och det ger ett slags chock som leder till sorg.  På flera sätt är vår process inte alltid så naturlig.

I mitt eget liv har jag nu märkt, att jag behöver sakta ner med allt jag gör just nu. För min kropp och min själ är överspända av så mycket inre och yttre förändring. Så jag behöver köra filmen långsammare istället för att försöka att hålla tempot uppe. När vi bara försöker hålla tempot, räknar vi inte alltid med förändringarna vi gör, som utan att vi vet det kastar oss tillbaka i själens mörka natt.

Så det gäller att sakta in. Jag har redan talat om detta. När tiden springer iväg börjar jag avsiktligt att röra mig långsammare för att ge mitt psyke en chans att finna harmoni och röra sig på ett organiskt sätt.

Den 22 september förbereder vi oss i den norra hemisfären på min favoritårstid – hösten, tiden att celebrera dödlighetens cykel. I den södra hemisfären firas tiden för pånyttfödelse och de kraftfulla nya vårskotten, som påminner oss om hopp.

Jag mediterade över den nästkommande dagjämningen och var spirituellt öppen för att få ett budskap om hur vår resa/ceremoni kunde gestaltas för att välkomna dagjämningen.

Jag fick budskapet att utföra en ceremoni för att lägga ner våra vapen. Detta stämde verkligen för mig. För som ni vet inkluderar Transmutationsnyheterna arbete, budskap, och övningar från Medicine for the Earth. För att verkligen praktisera spirituellt arbete understryker jag i Transmutationsnyheterna  att du måste lägga ner dina vapen som sänder våra obearbetade energier till oss själva, våra kära, allt i Naturen och ut i det kollektiva.

Den spirituella gemenskapen tycks ju i allmänhet vara emot att äga vapen. Men vi tillåter oss själva att bli så retade av andras yttranden och hur de handlar. Vi går omkring och skjuter psykiskt ner människor som vi inte samtycker med.

Jag föreställer mig att de flesta av oss utför vårt transmutationsarbete för att ändra energierna vi känner ifrån hat och bedömande till kärlek och ljus. När vi gör det har vi tillgång till den universella kraften i ovillkorlig kärlek, som kan hela oss själva och omgivningen. Och förväxla inte ovillkorlig kärlek med personlig kärlek.

Så vi drar upp psykiska vapen när vi blir retade, och som jag skrev i How to Heal Toxic Thoughts behöver vi jobba med det som retar oss, så att vi inte avfyrar ”geväret”.

För de av er som inte förstår engelska, skall jag skriva ut instruktionerna, som blir översatta. Och för de av er som vill vara med i vår ceremoni för dagjämningen är länken här nedan.

https://youtu.be/mAcz3koJYmM

Observera: Jag blev känslig i slutet av inspelningen. Det var som om jag inte visste hur jag skulle ta avsked och meddela er hur tacksam jag är till er alla. Så orden stockade sig i min mun. Jag försökte helt enkelt säga adjö och att jag älskar er.

Om du vill förbereda dig för att utföra ceremonier., finns det en källa till hur du kan förbereda dig på Transmutations-nyheternas hemsida.

https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/english/shamanic-ceremony/preparing-for-ceremonial-work/

Det behövs att vi får vårt ego ur vägen, så att vi bygger upp en stark och gudomlig förbindelse med andarna som kan hjälpa oss när vi anför vår önskan till den universella kraften.

Om du inte tittar på videon, där jag guidar övningen, kan du lyssna till spirituell musik som understödjer dig att gå in i de icke-ordinära tillstånden, där helande och magi kan uppstå. Jag rekommenderar alltid att trumma och skallra för dig själv, när du dansar och sjunger medan du reser.

Upplev dig själv stående på en vacker strand. Sanden är vit och ren. Himlen är klart blå utan några moln.

Känn solens värme under dina fötter och hälsa solen, havet, jorden, luften, månen och stjärnorna. Se dig omkring i omgivningens renhet vid denna plats i naturen. Havet ger dig tecken att vilja hälsa dig denna speciella dag. Låt dess kalla vatten rena dig och öppna ditt hjärta för kärlekskraften.

Kalla på dina hjälp-andar ifall du praktiserar resande. Om du inte reser kan du kalla på en gudomlig varelse som hjälper dig att finna frid. Med andarnas hjälp, kan du metaforiskt lägga ner dina vapen. Vad för slags vapen gömde du i ditt psyke? Hur ser de ut? Hur hugger du psykiskt ner på andra, dig själv, och sänder ut budskap av hat och bedömande?

Använd din föreställningskraft i detta arbete för att se och känna de vapen du använder. Du behöver inte äga ett fysiskt vapen. Men våra tankar kan agera precis som gevärsskott.

Så vi måste sluta fälla omdömen om de som skadar andra med vapen, eftersom vi har våra egna vapen.

Fortsätt resa tills du upplever de element som avlastar dig från de vapen du bär på.

Det är dags att stiga in i vår sanna spirituella styrka. Covid förde med sig ett budskap som vi inte tar på allvar.

Vi bad om förändring. Och här är vi nu. Men låt oss hitta vårt eget sätt för inre frid i dessa tider. Du har ett val. Du har alltid möjligheten att välja kärlek eller våld.

Fullmånen är den 20. september. Låt oss skörda kärlek och ljus och helt förena oss med livsväven. Om vi förenar oss helt och fullt med livsväven, kommer vi att känna det understöd vi letar efter. Allt blir så klart och tydligt, när vi är ett med vårt inre ljus. Vi är i frid. Och vi vill hälsa fullmånen i ett tillstånd av inre frid.

Gör ditt förberedande arbete, lyssna till någon musik som öppnar dig för andligheten eller gå ut i naturen och utför ditt transfigurationsarbete som tillåter alla blockeringar för att ditt ljus ska lysa starkt att falla ifrån.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Innan jag ger del av mina kungörelser, vill jag för de av er som följer mig på sociala media meddela, att jag har gått ur Facebook, Twitter och Instagram. Jag hoppas att med tiden skriva något inspirerande på min Friends page, min Authors page, och på Shamans are Gardeners of Energy. Men att ha varit på Facebook för arbete 7 dagar i veckan sedan 2015 tycks inte längre hälsosamt och leder inte till kvalitet i mitt spirituella liv och praktik. Det blev helt enkelt för stressigt att svara på så många inlägg efter mina kurser under så många år och olyckligtvis hade det konsekvenser för min hälsa. Jag vill ägna mitt liv åt min praktik och inte bara svara på frågor över Facebook. Vi har utsökta lärarinnor och lärare på shamanicteachers.com att lära ifrån.

Jag är överförtjust att vi har Shamans are Gardeners of Energy. Jag tittar då och då in på sidan och vad som skrivs är likt att sjunga kärlekssånger ut till det kollektiva. Energin strålar bara så ut till allt liv.

Önska tillsammans med mig en underbar dagjämning för vår cirkel.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – August 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter augusti 2021

Jag vill börja med spännande nyheter! Jag är så lycklig och bortom allt tacksam för att Sylvia Edwards, vår webmaster, konverterade min gamla HTLM websida till en ny www.sandraingerman.com. Sidan är ingenting mindre än fantastisk och utomordentlig. Var snälla och välkomna den nya www.sandraingerman.com med mig. Tack vare Sylvia Edwards stegar jag äntligen in i det 21a århundradet. Och jag hade en underbart stödjande person, Aimee, som förändrade de 20 åren Transmutationsnyheter till bloggar.

Tack Aimee!

Var snälla  och anslut er till mig genom att gå in på www.sandraingerman.com

Vi bevittnar så många förändringar på Jorden och i det kollektiva medvetandet. Många människor är fortfarande fasta i livsillusioner, som håller oss åtskilda från varandra och livsväven. Men i den spirituella världen gör vi framsteg. Det finns de som är besvikna över hur mycket framsteg som görs. Jag känner också samma besvikelse utom när jag reflekterar över min egen långa personliga helande-process. I vår kultur vill vi ha omedelbar förändring. Och vi vet att förändring kan ske så snabbt i naturen. Och på vissa sätt förändras medvetandet i den spirituella gemenskapen fort. Men samtidigt finns det människor som förlorar sig mer i illusionen och energierna av splittring och rädsla. Förändringar i naturen sker i dess egen perfekta timing – en lära vi måste hänge oss till.

Jag har redan nämnt att jag var överraskad att känna hur min energi förändrades och förändringen i den spirituella gemenskapen efter att vi hade upplevt några stora astrologiska övergångar denna vintern. Jag var cynisk över att känna så stark medvetandeförändring för det kändes som om vi var förankrade i alltför många illusioner.

Men jag bemärkte att ett mjuknande inom mig började ske. Det kändes som om hårdheten i skalet som hade byggts upp av alla mina trauma, som vi alla går igenom i livet, skapade andra emotionella och mentala tillstånd och som avhöll mig från min högsta spirituella identitet.

Jag bemärkte faktiskt redan en förändring i mitt eget spirituella medvetande flera månader innan vi hade alla övergångarna. Jag började att tala till mina kursdeltagare om att jag kände att det var dags att sluta prata i min undervisning och faktiskt göra mer överföring och utstråla kärlek och ljus. Men jag visste inte riktigt hur jag skulle utföra detta. Under alla år har jag verkligen i min undervisning tillåtit kärlek och ljus flöda igenom mig. Men detta sker medan jag är upptagen med att undervisa och leda experimentella resor i mina kurser. Jag var inte helt säker hur jag bara skulle kunna utstråla energier i mina kurser eller till mina klienter. Och jag fortsätter att arbeta som jag alltid gjort och försäkrar mig alltid att vänliga och kärleksfulla tankar är i mitt hjärta närhelst jag arbetar med kursdeltagare eller klienter.

Jag släpper att tvinga på mig ett sätt att undervisa med att utstråla högre universella energier. Detta arbete tycks då och då fortfarande vara en kombination av undervisning och att tillåta mig själv att bara vara kärlek och skicka ljus in i processen.

Frågan om att gå över till att förmedla energier kom till mig för flera år sedan, och jag söker fortfarande mitt sätt att tillåta min egen spirituella utveckling att skifta och förändra hur jag interagerar med den yttre världen. För mig är allt ett pågående arbete. Om ett annat sätt att arbeta ska komma, förlitar jag mig på att det kommer när det är dags. Jag har lärt mig att så länge jag håller mig i livsflödet, tar mitt förtroende många orosbördor  från mina skuldror.

Jag minns att jag för flera år sedan sa till min beskyddande ande att jag vill stanna här så länge att jag får se slutet av historien. Han svarade mig ”Det finns inget slut på historien”. Så vi bara fortsätter att röra oss framåt på vår personliga och kollektiva resa.

När vi förstår att vi är på vår personliga karma-resa, kan vi släppa fördömande av andra, eftersom vi har vårt eget karma att ta hand om.

Detta lösgörande från fördömande och att låta karma göra sitt jobb är inget straff, utan orsak och verkan. Vi kan släppa bördan av hur vi uppfattar allt som är fel. Det skapar rum för att fokusera på vad som är rätt och tillåter vårt hjärta att mjukna och öppna upp mer för att eftersträva kärlek och ljus och förstå att vår slutgiltiga resa är den med skaparen.

Jag märkte att jag lämnade  den dömande energin förra månaden. Någonting började bara helt naturligt att förändras i mig. Och varje gång när jag börjar döma mig själv eller andra, gör jag valet att utstråla kärlek och ljus istället. Detta val har helt enkelt blivit automatiskt för mig och ett sätt att leva. Jag känner faktiskt ett mjukt ljus som börjar röra sig genom min kropp och dömandet smälter ut ur mig. Jag kan inte exakt förklara mjukheten, men det är kraft i känslan. Det är som en rörelse av en väldigt mjuk vibration.

Om vi ger oss tid att finna lugn så att vi inte är så överstimulerade, kan vi möta verkligt vackra delar av oss själva i vår Inre Värld. Men vi behöver tid och tystnad för att verkligen falla in i ett tillstånd av frid, som tillåter oss att förändra hur vi beter oss i den yttre världen.

Jag känner just nu att vi blir kallade att göra vad vi känner oss passionerade för, att göra praktiker och aktiviteter som ger näring till vår energi, förmedlar de högre energier som våra andar väljer att dela med sig om till oss, och vi följer livsflodens flöde när vi alltid förlitar oss till vart livet tar oss och vi behöver inte kämpa så hårt.

Vi kan inte driva på floden och vi är alla på vår personliga resa i livet.

Jag vill tacka Mara Bishop igen för den underbara gåvan hon delade med sig av till oss förra månaden. När jag skyndade mig att ge mig av på en tur, meddelade jag inte Maras websida. Så jag gör det nu. Mara har en ny bok som jag har skrivit om i Transmutationsnyheterna. Mara är på min lista www.shamanicteachers.com i North Carolina. Hon är en briljant praktiserande och lärarinna. Hennes nya bok har titeln Shamanism for Every Day.

Denna månaden delar Chetna Lawless något av sitt arbete med oss. Chetna är en god vännina till mig. Vi har gått igenom massor av äventyr tillsammans. Och Chetna var en av mina assistenter i min Teacher Training i Skottland. Hon är väldigt erfaren i sitt arbete och utstrålar sann ovillkorlig kärlek. Chetna lever i England och hennes websida är www.vision-voyages.com

Här är länken till hennes video för Shamans Are Gardeners of Energy för denna månaden.

Chetna kallar ceremonin ”Den Gyllene Skörden i Din Inre Trädgård”.

https://youtu.be/xypf8uJNj90

Fullmånen är den 22 augusti. Låt oss samla ihop våra högsta själv och med passion och energi utstråla det ljus, som vi vet kan förändra gifterna och de negativa medvetandetillstånden i det kollektiva. Men vi måste vara tålmodiga när vi arbetar i denna större skalan och göra det kontinuerligt.

Utför ditt förberedande arbete och uppskatta dig själv och Jorden, vinden, solen, månen, stjärnorna, och vattnen som försörjer dig. Ja, de rör sig på extrema sätt och skapar inbland stora klimatiska hinder i våra liv. Men de är själva livet.

Uppskatta dig själv, elementen, och vår gemenskap. Upplev ditt inre djupa sken och låt det skina inom och alltigenom Jorden. Låt ditt hjärta öppna upp för ovillkorlig kärlek och låt energin flöda ur dig. Och föreställ dig allt vårt ljus och kärlek väva samman som skönheten i norrskenen.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.