Transmutation News – August 2023 – Swedish

Transmutationsnyheter augusti 2023

De senaste månaderna har jag skrivit om val människor just nu gör. Vi har gått igenom väldigt osäkra tider och folk har börjat ta en djupare blick på sina liv och de val de gör. Och nu, om du ser, lyssnar eller läser nyheterna, är vi i ännu osäkrare tider. Och om igen, på kort tid, gör folk mera val. Vissa svårigheter, som har att göra med klimat-förändringarna, tvingar till omställningar.

Men de val som intresserar mig, är de som människor gör för att ändra sin livsstil och bestämmer sig för att följa sina drömmar, eftersom livet är för kort för att leva ett liv som man inte vill ha.

I Medicine for the Earth-arbetet har vi receptet

Kärlek+Enighet+Avsikt+Harmoni+Koncentration+Fokus+Föreställning= mirakulösa händelser och stora omvandlingar.

I mitt eget spirituella arbete kände jag det som att jag nått en vägg. Jag kände också att jag inte arbetade djupt nog med materialet på en moment-till-moment bas på det sätt som jag levde arbetet.

Vid den här punkten steg Isis in och gav mig verkligen några underbara resor och ceremonier för att ta mig dit jag ville, när jag rör mig vidare. Och det var så jag skapade min nya kurs Advanced Medicine for the Earth, som fungerar imponerande väl.

Det är svårt att upprätthålla koncentration och fokus för att låta våra avsikter få tillräcklig kraft för att bygga upp ett nytt tillstånd i de osynliga sfärerna som kan manifesteras i det fysiska. Vi behöver verkligen inte bara vara ett med Källan, utan vi måste förstå att Källan lever inom oss. Och vi måste älska oss själva tillräckligt, så att vi är ivriga att göra arbetet som kan förändra våra liv på ett positivt sätt.

Detta leder till föreställningskraften och hur jag i Medicine for the Earth skrev, att det vi föreställer oss skapar vår verklighet. Jag talade om Caroline Casey’s berättelser om detta i Medicine for the Earth, likväl som Neville Goddard’s fantastiskt kraftfulla arbete.

Min bästa väninna vid den tiden, Brooke Isberg London, hjälpte mig att undersöka skapelseberättelser för Medicine for the Earth. En dag när hon var hos mig uppmuntrade hon mig att kolla Neville’s böcker. Pga all forskning jag gjorde om mirakler för Medicine for the Earth, var jag glad att ha källor, som jag inte tidigare hade hört om.

Och som jag flera gånger meddelat handlar Neville’s arbete helt om föreställningskraften.

Jag har redan sedan många år delat med mig citat av Neville. Nyligen skrev jag ett citat från Neville på Facebook:

”Tankar träder inte tillbaka från det förgångna. De tilltar snarare in i framtiden för att konfrontera oss, så att vi ser vad vi har planterat, antingen vist eller ovist.”

Jag vet att detta yttrande är helt sant. Men vad citatet inspirerade mig till, var att reflektera över de stora avsikterna fyllda med ord och tankar, som jag hade uttalat högt till universums makt.

Detta för mig till något jag gläder mig att meddela. Jag tror att skälet till att detta betyder så mycket för mig, är att jag kan se hur det jag gjorde vid 7 års ålder formade mitt livsöde.

Jag levde i ett mycket olyckligt grannskap i Brooklyn, dit människor hade immigrerat till USA för att undvika förföljelse i deras hemländer. Där begicks mycket självmord och fanns bara massor av ledsamhet.

Jag satt på min soffa och hade en visuell upplevelse, där jag högljutt yttrade mig  till universum, ”Alla har fattat det här fel. Jorden är en så vacker planet med så många färger. Vi har kommit hit för att vara lyckliga. Jag skall ägna mitt liv till att göra människor lyckliga”.

Jag skrev min första uppsats på gymnasiet om skapelse och manifestation, och det har varit ett intresse-tema alltigenom hela mitt liv även tills idag.

På 1980-talet när jag höll på att bli hemlös, gick jag upp kl. 3 på natten och ställde fast ett otroligt starkt beslut med så mycket kraft och jag såg en port öppnas som tog emot mitt beslut. Och sedan såg jag i min vision hur porten stängdes. Beslutet jag fastställde var att jag skulle ge all energi, som jag investerade i att oroa mig över hur jag skulle betala hyran, till att bli den mest kreativa person jag kunde bli.

Jag visste att universum lyssnade till mitt beslut och understödde mitt val att i hög grad vara kreativ med alla mina helande-sessioner, kurser, konferenser, böcker, audio-program som jag spelade in. Det är mycket. Och jag har även skrivit Transmutationsnyheterna i över 20 år. Jag vet att jag inte nämt allt. Men ni vet alla hur mycket jag har skapat och byggt upp i de osynliga sfärerna och låtit dessa projekt falla ner på jorden för att manifesteras i det fysiska.

Detta var vad som hände för mig när jag fastlade mina avsikter som formade mitt öde. Så och vad är med dig? Vad hände med dina avsikter?

Undersök denna månad vilka intentioner du vid tidig ålder satte och hur de manifesterades. Hela världen är du själv som har puttats ut. Projektioner – om du älskar dig själv, projicerar du det bästa ut i världen och till varje varelse som lever på denna stora Jord. Allt liv är en projektion.

Vi får gåvan av en blå måne denna månaden. Fullmånen är både 1. augusti och 31. augusti. Titta på dig själv i en spegel och säg till dig själv, jag är i ett heligt rum och färdig att låta mitt inre ljus fullt stråla ut, innan du påbörjar din transfigurations-praktik. Känner du dig knäpp att göra det? I så fall är du inte klar för att påbörja din praktik. Trumma, rassla, sjung och dansa lite mer och försäkra dig. när du ser dig i spegeln, att du är förbluffad över den spirituella styrka och ljus som kommer genom dig. Och nu är du redo för arbetet.

Vi sluter oss samman i enighet och kärlek med alla i vår krets, när vi samlas för att utstråla vårt spirituella ljus, först till vårt inre landskap och sedan fullt ut i det kollektiva och våra yttre landskap.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2023 Sandra Ingeman. All rights reserved.

Transmutation News – July 2023 – Swedish

Transmutationsnyheter juli 2023

Under de senast månaderna har jag skrivit om hur människor gör olika val huruvida de vill leva sina liv. Det ”avskalande”, som vi alla har gått igenom, har liksom lett oss till en fas av förnimmelse. Och om vi minns, är det där att ”skala bort” till för att bringa oss tillbaka till vårt autentiska själv och bli till det vi var menade att vara. Att skala bort är vår själs process att bli renad.

I och med den nuvarande  förnimmelsefasen finns det massor av val människor gör i sina liv, om vad som är verkligt och meningsfullt i livet och hur de kan skapa ett liv som känns harmoniskt och följer strömmen för ett gott liv.

Naturligtvis ser vi människor som inte vill göra förändringar och lever livet som om det vore ett enda stort party. Men jag har skrivit om människor som gör mer medvetna förändringar för hur de vill leva ett mer balanserat liv.

Det är som om ”chips” blivit uppkastade i luften och alla letar efter sitt unika chip för att skapa ett annorlunda liv. För att låna en term som jag hörde i en YouTube-podcast- ”det är dags att hoppa av svårighetsbussen”.

Jag har läst sådana intressanta artiklar i sociala medier om förändringar som människor gör. I ett tidigare newsletter skrev jag om hur människor väljer att flytta till mindre gemenskaper, där de har ett bättre system av understöd. Vissa väljer att flytta till storstäder.

Och jag har flera studenter som har blivit nomader och det verkar vara det liv de nu vill leva, så att de kan vara i naturen och tillåta allt de upplevt i sina liv och i världen få tid att integreras.

Vad som överraskade mig mest, var när jag läste en artikel om hur människor runt 30 gör sig av med sina emails och apparater för sociala media och köper sig flip-telefoner. Till min förvåning fick jag veta att flip-telefoner är de mest eftertraktade telefonerna på marknaden, som köps av folk som inte vill ta sig an teknologin. Dessa unga människor som blev intervjuade menade att de är trötta på att vara på Instagram och Tik Tok hela dagen. De vill vara utomhus och ha ett liv. De ger bara ett fåtal vänner sitt telefon-nummer och det är deras gemenskap. Låter lite som förr.

Det har faktiskt varit min dröm sen jag fick min email-adress. Jag har drömt om att göra en ceremoni och bli av med min IPhone, IPad och dator.

Och sen finns det artiklar som du kanske har sett om makten av AI och vetenskapsmän som förespår, att AI kommer att ta över fortare än vad vi tror. En student rapporterade till mig att en AI bot kom in på något som hon skrev och offererade att granska det för henne. Ganska tokigt att tänka sig!

För några månader sen hade jag en strid med en AI bot på telefonen, som slängde på. När jag ringde tillbaka, sade denna AI, ”Du ringde just” och lade p förnimmelse på igen.

Med alla dessa olika vägar som folk följer, kommer det att vara spännande att se hur vårt kollektiv slutar med att dela upp dessa olika dimensioner, för det finns så mycket paradoxer i hur människor väljer hur de härnäst ska leva sina liv. Kommer du att leva med AIs, flytta till en liten gemenskap, köpa en flip-telefon, eller bara utföra dina spirituella praktiker och låta världen hitta sin egen väg hem?

Det är ett val som jag hoppas inte fortsätter. Jag lyssnade på en väldigt kort podcast på YouTube, i vilken en vild talare delade med sig om hur Xers inte gillar att dansa! Detta var en mans observation eftersom han är ca 50 och är en generation Xer själv.

OK, jag förmodar budskapet för denna månad är att det finns alla slags val du kan göra för hur du lever ditt liv. Hur vill du att ditt liv ska se ut, kännas, smaka, lukta och höras? Vi har alla så många möjligheter, som jag fortsätter att lära ut i arbetet om skapande och manifesterande vilket ingår i Medicine for the Earth-arbetet.

För vår föreställning skapar vår verklighet.

Fullmånen är den 3 juli precis innan USA:s självständighetsdag. Det finns massor av skäl att resa inombords och göra ditt transfigurationsarbete just nu. Så bestäm dig för att göra arbetet vi har lärt, på det sätt som skapar mirakler i våra egna och andras liv. Detta har gällt i tusentals år. Varför skulle det inte gälla nu? Absorbera det spirituella ljus du är och låt det flyta till alla Jordens hörn.

Och alla varelser på Jorden må bli fria.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Under maj månad hade jag nattetid några verkligt intressanta mystiska upplevelser. Och de ledde alla till att jag förstod och återupplevde en intention som jag faktiskt hade sagt ut högt till universum när jag var 7 år gammal. Och genom detta manifesterade jag min väg genom livet. Jag hade denna ena mystiska upplevelse i vilken jag lade fast avsikten om vad jag skulle göra i denna livstiden.

Jag har meddelat er alla att det första jag skrev i highschool var om skapande och manifesterande, och detta stämmer överens med det jag hade för avsikt när jag var 7. Och nu erinrar jag mig igen vad mitt livs arbete är till för. Jag ska skriva mer om detta i framtida transmutationsnyheter.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2023 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – June 2023 – Swedish

Transmutationsnyheter juni 2023

Även om vi fortfarande har stora utmaningar pga vår planetariska ”avskalnings-initiation”, kan vi se vissa tecken på återhämtande.

Under hösten är det tid för det som behövs komposteras tillbaka till Jorden. Och detta går i steg med en cykel av förstörelse.

På vintern blir folk stilla och kan ta itu med och tänka över mycket av det som i det personliga livet och det kollektiva så plötsligt förändras.

Och sen kommer  våren, när vinden och insekterna bär frön som ska planteras för livets nya säsong.

Och under de växlande årstiderna ger jorden, vattnet, luften och elden näring till fröna så att de kan gro. Och under våren och sommaren kan vi bevittna den nya tillväxten.

Vi bevittnar mycket uppvaknande hos människor, både i den spirituella gemenskapen och hos människor som lever vanliga liv, som har tagit ett klart beslut att förändra sin livsväg.

Jag läser artiklar, bloggar och mails från människor som ger upp sin arbetets-linje, gör förändringar för sin livskvalitet, diet, och gör ändringar för att tygla sina stressnivåer. Människor väljer att begränsa sin tid med andra, vilka är mer som bekanta än verkliga vänner. Det utforskas alla möjliga urval för att ha ett mera sunt och fridfullt liv. Vissa flyttar till väldigt små gemenskaper, eftersom livet i städerna är så kaotiskt. Och att leva i mindre städer ger ett visst understöd och omsorg, vilket man inte alltid får i större städer.

Så bra saker händer när människor börjar se sig om för ett liv som passar deras personlighet och behov bättre. Och detta är så positivt.

Och med antalet människor som ger till känna hur de tar bort stress ur sina liv, så inspirerar det andra att ta risker för att göra förändringar i sina liv ,som skapar ett tillstånd av begeistring för att leva och skapa fridfullhet.

Den 21 juni hedrar vi sommar/vintersolstånden. För de av oss som välkomnar in sommaren är det en sådan fruktbar tid för att upptäcka vad vi vill ska växa inifrån. För allt i den yttre världen föds utifrån vår inre värld. Som Florence Scovel Shinn lärde ut, skapelsen flödar igenom oss, den kommer inte till oss.

Gör ditt skapelse-arbete med avsikten att låta de tillstånd som du vill ha inom dig själv kan växa. Och använd dina shamanska- och meditations-praktiker med alla dina sinnen för att se, höra, känna, lukta och smaka det liv du vill leva nu – inte i framtiden. Och betrakta varje dag dig själv fullt levande i denna värld du skapade inom dig själv.

För de av er i den södra hemisfären som välkomnar vintern, ge er tid att undersöka vad ni skulle vilja släppa i ert nuvarande liv för att leva ett liv som skapar plats för er att utföra arbetet för er inre värld. Kom ihåg att vintern är den perfekta tiden att låta jorden, vattnet, luften och elden ge näring till fröna och hjälpa dem att gro. Vad vill du att din kropp ska börja skapa inombords, som ska gro och få näring för att manifesteras en kommande årstid?

Det är viktigt att minnas att i shamanska kulturer utfördes ceremonier för att rikta in sig på solens, månens, stjärnornas och galaxernas cykler. Shamanerna var så ett med naturen och kosmos, att de förstod när de skulle göra sitt arbete för att få de bästa resultaten.

Detta är något du kanske vill undersöka för dig själv. Uppmärksamma om du reser eller håller utkik för omen, när det är bäst att göra en ceremoni. Och se hur resultaten blir när olika naturkrafter understödjer din önskan, dröm, bön, helande, eller den guidning  du söker.

Fullmånen är den 4 juni. Ge dig tid att göra några resor eller meditationer för att sammansmälta med solen, månen, stjärnorna och galaxerna. Försök se hur de beter sig och vilken frekvens de har. Och när du gör din transfigurationspraktik vid denna fullmåne, se efter om du har missat den rätta energin för att helt och fullt gå in i ett tillstånd av transfiguration.  För du är antingen i enhet eller i separation. Du kan inte vara i båda tillstånden samtidigt.

Uppmärksamma sedan om det finns några ändringar du kan göra i din transfigurations- ceremoni som höjer din vibration och frekvens till livets källor runt om oss. Och Källan är den ultimativa livsgivaren. Försäkra dig att du har transfigurerat, så att du är i sann enhet med Källan.

Och när du är klar tillåt ditt inre ljus ge näring till dina celler för ditt arbete och det kommande livet. Och låt det ljuset flöda inom och alltigenom jorden medveten om att tusentals av oss arbetar tillsammans på samma sätt.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Vi kommer att starta den utökade Medicine for the Earth-träningen i juni. Vi har en liten grupp engagerade praktiserande i vår cirkel. Det är underbart att arbeta på ett sätt där vi   har möjligheten att lära känna varandra. Jag hörde att flera av er som var intresserade inte hade förkunskaperna. Jag är ledsen att höra det.

Men ni alla känner mig och jag kommer att meddela om det nya vi lär oss. Det är så jag är.

Sammanslut er med mig för att önska alla i vår cirkel ett vackert solståndsfirande!

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2023 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News -May 2023 – Swedish

Transmutationsnyheter maj 2023

För mig verkar maj alltid som en mjuk och feminin månad. Jag vet inte varför, men jag har alltid sett det som en blid månad, i vilken jag kan känna mig mera närd av själva naturen och livet.

När jag gjorde mina undersökningar för Medicine for the Earth, utforskade jag berättelser om shamanska mirakel-helanden, flera som jag redan kände till. Men min begeistring för arbetet med Medicine for the Earth som jag gav till världen, ledde mig  till så många speciella berättelser om helanden. Jag undersökte framförallt berättelser om mirakler, transmutation och transfiguration från varje spirituell praktik jag läste om. Och jag fann så mycket synkronicitet med det som jag hade lärt mig från mina hjälp-andar under årens gång.

Jag var faktiskt så ivrig med att hitta så många spirituella historiska berättelser som backade upp mitt arbete, att jag kände att jag ville lägga till citat från varje berömd bok jag hade läst. Jag var så upphetsad att jag lade till citat från uråldriga traditioner som liknade det jag hade lärt om i mina egna resor.

Jag var extremt ivrig med vad jag tror var över 200 citat i min första utlaga till Medicine for the Earth: How to Heal Personal and Environmental Toxins. Jag blev chockad när min förläggare, som hade shamanisk erfarenhet, bad mig att ta bort de flesta citaten och sätta egna ord på det.

Vid den tiden på 1990-talet var jag så gripen av att ha läst så mycket material som passade exakt med vad jag fick med mig under mina två resor till Egypten 1998 och 1999 och ur mina egna resor. Jag hade börjat skriva Medicine for the Earth innan min första resa till Egypten och jag avslutade boken efter att ha tagit med en grupp till Egypten 1999.

Hieroglyferna, piktogrammen och energin i de heliga templen och pyramiderna inspirerade verkligen till så mycket spirituell visdom att allt lätt verkade falla på plats i pusslet.

Så jag var ivrig med att hitta böcker, som speglade den undervisning jag fick ur min tid i Egypten och ur mina shamanska resor. Jag ville verkligen inte släppa citaten, eftersom jag kände att de på sätt och vis ”bevisade” mitt arbete. Jag var fortfarande rätt ung och hade inga mentorer. Allt jag skrev om och lärde ut kom genom kraften av direkt uppenbarelse.

Jag släppte citaten och lärde mig äga min egen röst. Men jag var sannerligen inspirerad från andras arbete, inklusive Manley Hall som ledde mig till den alkemiska praktiken, Nevilles arbete, som undervisade människor om magin i den kreativa processen, och att vi har samma kraft som Gud, Källan, Gudinnan, osv. Jag var även influerad av de fantastiska helande-historierna och Jack Schwartz arbete. Vid sidan av den shamanska litteraturen vände jag mig till Bibeln, Kabbala, Hinduismens läror, Taoism, Buddistisk visdom och listan går vidare.

Manley Hall’s bok The Secrets of the Ages går fullt in i alkemins praktik, som jag alltid varit intresserad av. Solen dyrkades för det ljus den delade med sig på alla nivåer. Manley Hall säger att solen reflekterar ljuset av den osynliga spirituella solen – ljusets sanna källa.

Caroline Casey lägger till att i alkemin kallas det Stora Arbetet Solens Operation, vilket är den fulla kultiveringen av människans personlighet som en genomlyst behållare, genom vilken livet kan utstråla. Det levande guldet som alkemisterna talade om manifesteras i Solens utstrålande energi. Solen är det ljus som leder oss och påminner oss om att vi är gudarnas inkarnationer.  Alla planeter, gud och våra psykiska styrkor reflekterar solen.

Det som så många missförstod om alkemin är att den tillskrevs en gammal praktik att faktiskt omvandla bly till guld. Men sanningen är att i alkemins tro har vi alla detta gyllene frö i oss precis som i solens guld. Och vi har alltid kraften att förändra tungt belastat medvetande till gyllene ljust medvetande.

Och det var detta som alkemin verkligen handlade om. I min bok och i mina kurser lär jag människor hur den alkemiska processen är så sammanvigd med avskalande , precis som det vi nu går igenom.

Jakob Boehme, en mystiker på sextonhundratalet, definierade det symboliska i korsfästelsen som ett bortskalande. I hans beskrivning ser vi temat av att offra den del av människan som upplever sig själv som avskild så att det universella medvetandet kan bli befriat.

Det finns berättelser i varje kultur om att utplåna, som en nödvändig process för att rensa bort och lösa upp alla aspekter av vår mänsklighet, eller vårt jordliga själv, som håller oss borta ifrån att minnas vår förbindelse med det gudomliga och Källan ur vilken vi alla härstammar. Detta är viktigt för att framkalla det gudomliga och för att hela jorden genom transmutation.

Vi måste minnas vår sanna natur, när vi framkallar livets sanna natur och renhet utifrån den naturliga världen runt om oss.

De två sakerna som hindrar oss från att tro att vi kan skapa mirakler är vår uppfattning av avskildhet och att vi inte tror att vi kan skapa mirakler.

I alkemin var de som skulle initieras tvungna att visa sina fantastiska styrkor i hur de förändrade sig från att vara avskilda till att de kunde vända tungt belastat medvetande till gyllene ljus. Initiationerna var inte lätta och bortom vad de flesta av oss skulle tro sig kunna gå igenom. Så vi blir satta i initiations-processer av universums kraft.

Jag hörde om en som skulle invigas i en av Manley Halls lektioner. Jag minns inte detaljerna, men slutpunkten är det som gäller. Den som skulle invigas placerades under en tempelklocka som ringde hela dagen och hela natten. Med denna klocka som ringde 24/7 skulle han sitta och lära sig att hitta frid inom sig, vad som än hände runt om honom. Det är en fantastisk historia.

Föreställ er vilken sorts frid vi skulle kunna skapa i världen, när vi har gått igenom de svåra initiationer, som vi nu upplever.

För att lämna er med ett citat, som jag försöker leva efter och som Neville alltid meddelar, ”Hela världen är du själv puttad ut”.

Vilken del av dig ”puttas ut” i världen – den som håller kärlek och frid i sitt hjärta vad som än händer runt om, eller en värld av ilska och rädsla? Vi har alla valet om i vilken värld vi vill leva. Det hela handlar om att skapa ett vackert landskap, som är den sanna speglingen av din inre och yttre skönhet.

Fullmånen är den 5 maj. Vi kanske inte har gått på samma djup av initiationer som tidigare generationer gjort, men vi har alla lidit av förluster och lärt oss hur ljus kan hela. Låt oss förbereda vårt helande-arbete, så att vi arbetar utifrån ett heligt inre tempel. Föreställ dig solens kraft som inspiration att tillåta dig släppa det som håller dig avskild från Källan och att lysa ditt egna inre ljus och absorbera ljusets närande. Och sedan när du är klar, tillåt detta ljus att flöda fritt inom och runtom Jorden.

Var snälla och tillsammans med mig välkomna Cristina Ferreira som är vår nya översättare till portugisiska. Det är en välsignelse att ha någon, som hjälper till att dela med sig av arbetet till portugisiskt-talande. Det är mycket arbete att översätta Transmutationsnyheterna. Så vi tackar gemensamt Christina för hennes fantastiska arbete, som hon är villig att göra och hjälpa till att utvidga vår gemenskap. Vi önskar Cristina allt gott som livet har att ge.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2023 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News -April 2023 – Swedish

Transmutationsnyheter april 2023

Du behöver inte ens observera livet för att uppleva hur galet det har blivit i det kollektiva. Jag har alltid skrivit om hur livet är i konstant förändring. Men under min livstid tycktes det vara en viss ordning i hur naturen förändrades och hur livet ändrade sig i överensstämmelse med naturens lagar.

Jag minns att när jag i början hade flyttat till Santa Fe, kunde jag som i magi förutsäga hur vädret skulle bli. Vi visste att den första snön skulle komma den 31 oktober eller ungefär då. Sen visste vi att det skulle vara blåsigt under våren, som gjorde alla tokiga med ständigt damm och allergier. Snön smalt alltid på senvåren. Och då hade vi naturligtvis smuts att kämpa med. Sen började våra sommarmonsuner som ett urverk varje år.

Men se var vi nu är. Jag använder Santa Fe som exempel. Men här finns inte längre vissa faser i naturen och i livet, som man kan räkna med. Det verkar som om allting sker för första gången vi ser det, och det känns till och med som om energin i naturen är i rent kaos med det vansinnigaste stormar och traumatiska händelser runt om på hela planeten.

Jag har skrivit om den extrema och snabba tillväxten, som vi ser hos inomhusplantor och hos träd och växter i naturen. Men att se de väldiga snömassorna, is-stormar, tyfoner, orkaner, jordbävningar, bränder och översvämningar måste göra oss uppmärksamma.

Naturen speglar de otroligt kaotiska tillstånd, som människor har nått. Mängden av oenighet mellan människor är helt enkelt sjuk. Människor har förlorat sitt förstånd. Striderna om viruset, kriget, klimatet, vår kultur och vad vi tror på, är långt ifrån hälsosamma och är emot naturens lagar.

Så får vi en bild av hur galna vi har blivit, när vi ser hur naturen uppför sig?

Jag skriver Transmutationsnyheterna för spirituellt praktiserande.  Det är uppenbart att jag inte anger vilka politiska eller sociala handlingar vi kan utföra. Jag vet att var och en arbetar på sätt som de är passionerade för och ger tid och energi till viktiga projekt för att skydda vår miljö.

Jag tänker att det vore viktigt att se över praktikerna som är del av arbetet med Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light. Jag vill inte skriva ned dem alla här, eftersom jag har gjort så många sammanfattningar av Medicine for the Earth-arbetet, säkert över hundra gånger under våra tjugo år tillsammans, närhelst vi hade stora utmaningar.

Nedan har jag skrivit upp en serie av frågor att reflektera över. Varje fråga, som jag ställer att tänka över, är Medicine for the Earth-arbete.

Min bok Medicine for the Earth: How to Transmute Personal and Environmental Toxins

är ett bra hjälpmedel. Denna bok är ursprunget till detta kraftfulla arbete. Den är ganska esoterisk och magin som står mellan raderna är extraordinär. Denna bok och Soul Retrieval: Mending the Fragmented Self är mina mest ansedda böcker.

Medicine for the Earth är en så stark bok och styrkan i den nästan tog livet av mig när jag skrev den. Men jag älskade det tillstånd den gav mig.

Jag försökte göra arbetet mera lättförståeligt i:

The Shamans Toolkit

How to Heal Toxic Thoughts

Walking in Light: The Everyday Empowerment of Shamanic Life. Jag skrev ned hela Medicine for the Earth-träningen i denna bok.

Min app ”How to Heal Your Thoughts” låter dig dagligen vara i zonen med Medicine for the Earth-arbetet.

Och så har jag kurser:

”Healing with Spiritual Light” är en film med en full Medicine for the Earth workshop, som jag gav i Estes Park, Colorado.

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-

light/?sq=1#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=e629fb5a

Spiritual Immunity är en online-kurs hos the Shift Network.

Shamanic Practices for Spiritual Immunity:

https://shiftnetwork.isrefer.com/go/spSI/ingerman/

Sylvia Edwards har varit så generös och satt ihop en lista med de ceremonier vi hittills har delat med oss om på Shamans are Gardeners of Energy-websidan. Här nedan är en länk till den websidan. När du klickar på länken, hittar du alla inspelningarna med en beskrivning.

Tack Sylvia, för gåvan med denna lista:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Och glöm inte att besöka vår Shamans are Gardeners of Energy-Facebook sida för att lägga upp inspirerande berättelser och bilder, och för att bli upphöjd av vad som meddelas i vår gemenskap. För att gå med i  Facebook-gruppen Shamans Are Gardeners of Energy, gå till: https://www.facebook.com/groups/991720834662313.

Passordet är ”Transfiguration”.

Jag tror helt och fullt på detta arbete. Men jag har aldrig känt att vi som gemenskap har stigit in i arbetet med vår fulla potential och djup, pga distraktioner i livet. Den disciplin som behövs, för att uppleva de mirakler som är del av detta arbete, har att göra med att varje dag använda fokuserad koncentration.

Vi behöver disciplin för att bringa intention, kärlek, enighet, koncentration, fokus, harmoni och föreställning fullt in i vårt utförande, eftersom detta är formeln för att skapa mirakler, så som det lärs ut i Medicne for the Earth-arbetet.

Känner du dig fullständigt enad med Källan? Eller skulle du behöva göra resan för din Skapelse-berättelse igen, för att erfara hur mycket kärlek som ingick i ditt skapande. Har Källan guidat dig om hur du kan skapa mirakler, precis som Källan gör?

Vilken vibration utgår från din mun genom dina ord, tankar och dagdrömmar? Använder du ord för att lyckliggöra dig själv eller plåga dig själv och andra?

Hur djupt är ditt transfigurations-arbete? Och om det inte är djupt, varför inte?

Har du anslutit dig till dina förfäder och förmödrar och de efterkommande?

Kommer du ihåg alla övningar och ceremonier som tillåter dig att skapa dina största drömmar?

Hur levande är dina osynliga sinnen? Vilken värld lever du i, om de inte är engagerade och fullständigt vid liv?

Om du deltog i dagjämnings-resan, där vi reste till dagdrömmarnas härskarinna eller härskare, fokuserade du verkligen på vad som fattas i ditt arbete, och vilka förändringar gjorde du i ditt liv efter denna resa?

Hur förenad är du med andarna i landskapet där du bor, med elementen och naturvarelserna?

Följer du anvisningarna av de omen, som dagligen visas dig?

Vilka energier ger du näring med dina dagliga övningar? Använd din föreställnings-förmåga för att teckna upp hur du lever, vilket lägger grunden till de energier du ger näring till. De energier som du ger näring skapar livet du lever.

Vilka energier absorberar du ur livet? Detta är viktigt att observera. För du känner till konsekvenserna av att absorbera giftiga energier.

Du skulle behöva välja att göra detta arbete nu. Jag kommer att undervisa min egen online-kurs med att gå igenom dessa principer, att ha sätt att pröva dem, och verkligen tillsammans praktisera dem utifrån vår högsta plats i ljuset. Jag tänker att jag vill undervisa denna kurs i juni.

Fullmånen är den 6 april. Börja med att förbereda den plats, där du utför vår fullmåns-ceremoni. Försäkra dig om att du är flitig med att förbereda dig själv genom någon spirituell aktivitet, som tar ditt ego ur vägen, så att du har en stark och direkt kontakt med det gudomliga inom och utom dig. Och så snart du är redo, kan du utföra ditt transfigurations-arbete i visshet om att du är förenad i en cirkel med tusentals andra. Bestäm dig för att stå där i full likvärdighet med alla andra och utstråla ljus och kärlek från din djupaste andliga plats.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Kom ihåg, att studera livet inte är det samma som att leva livet och därför inte har någon magi. Dyk verkligen in i frågorna, som jag har skrivit ned i detta newsletter och lev livet med mer magi.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2023 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News -March 2023 – Swedish

Transmutationsnyheter mars 2023

Tiden rasar iväg ännu fortare, och vi rullar in i en ny årstid. Jag tycker att flera delar av våra liv börjar röra sig i ganska snabba steg. Jag känner, att med alla utmaningar som idag sker med människors hälsa och klimatförändringarna, blir vi knuffade till att gå en väg av helande, så att vi kan höja oss över något av det som händer oss.

Jag har i år bestämt mig för att gå min egen väg för helande. I 40 år har jag skapat helande vägar för andra. Och nu går jag för mig själv. När jag gör detta, hör jag från så många av er genom emails, meddelanden, FB, brev, att ni ökar hastigheten på er väg till helande, som leder till snabba förändringar i er spirituella utveckling.

Detta betyder att dyka djupt in i de trauman från förfäder och -mödrar och från oss personligen, som vi bär i våra kroppar och att släppa dem. Och flera av er gör det enastående. Jag är så imponerad.

Baserat på den korrespondens som jag får, har flera av oss att göra med immun- och förgiftningsproblem ifrån vår omgivning. Och jag tror, att kärnan för ett framgångsrikt helande har att göra med att släppa våra bördor, som agerar som giftiga substanser i våra kroppar. Vi behöver göra våra Medicine for the Earth-övningar med transfiguration, och beakta frekvenserna av våra ord, tankar och dagdrömmar.

Om du vill veta vad som sker i ditt liv, så reflektera över frekvensen du lever i. Går du en väg av lidande eller helande?

Jag har med Isis undersökt de kontrakt som jag gjort för ett liv i lidande. Och genom mina shamaniska resor kom jag, när jag var ca 40 år och med Isis undervisning, till förståelsen att jag i detta livsskede inte behöver lida för att växa. Det finns andra sätt att växa.

Och jag förändrade frekvensen till ett liv i glädje. Men eftersom Naturen givetvis har sina föränderliga faser och livet är i konstant förändring, kunde jag inte behålla den frekvensen.

Så jag undersöker sätt att höja frekvenser igen och detta var nyckeln till arbetet med Medicine for the Earth och Healing with Spiritual Light  – att arbeta med formlösa energier med hög frekvens för transmutation och helande.

Jag har kommit till insikten, att jag har plågat mig själv med mina ord, tankar och dagdrömmar i stället för att lyckliggöra mig själv. Detta var en viktig insikt, men jag fortsätter att försöka hitta händelser utanför mig, som skadade mig. Det fanns många. Men jag måste också inse, att hur jag talar och tänker även blockerar min väg till helande.

Jag brukade leda en Medicine for the Earth återträff varje år. Och ett år frågade mig gruppen, om vi kunde undersöka hur vi skulle kunna gå djupare med arbetet. Jag reste med denna fråga till Isis. Hon svarade att arbetet inte behöver fördjupning. Transfiguration är den högsta frekvens du kan få. Men hon sa att lösningen är att människor måste LEVA praktiken. Vi fortsätter att vilja fördjupa praktikerna utan att klara av de vi har lärt oss.

För att sammanbinda knutarna till nästa fas av mitt helande, behöver jag släppa de heliga gamla kontrakt, som jag gjort om nödvändigheten att leva ett liv i lidande. Jag måste även ta mitt egna spirituella arbete till en mycket högre frekvens för att sant helande ska inträffa. Att jag kom till denna insikt, ger mig en väg att gå vidare på.

Jag skrev ett inlägg på Facebook om den snabba tillväxten jag ser i naturen. Vårt äppleträd hade knoppar hela vintern och nu börjar vårt apelträd att få knoppar, när det fortfarande är frost. Våra inomhusväxter reagerar som om det vore vår. Efter att jag skrev detta inlägg och när jag pratade om det i min podcast The Shamans Cave, fick jag mängder med korrespondens från runt om i världen, där människor ser samma snabba tillväxt.

Jag har massor av tankar och insikter om detta. Men jag tänker, att vad som är viktigt för oss att se, är att även om vi blir väldigt utmanade av livet, sker ändå snabb tillväxt utifrån allt gott arbete som var och en gör. Och detta kommer att påverka oss på många olika nivåer. Vi kan också betrakta Naturens styrka att stå emot och tackla utmaningar och växa    utifrån detta. Genom att ta sig an den inre styrka vi alla har, vinner vi fler möjligheter, och jag tror inte att universum överdriver med att visa oss bättre sätt att leva och förhålla oss på.

Jag har verkligen fokuserat på hur djupt jag själv har fortsatt att befatta mig med alla övningarna i Medicine for the Earth. De är mitt liv och jag använder dem. Men när jag blir distraherad, märker jag att jag inte fokuserar på frekvensen i mina ord, tankar och dagdrömmar. För det yttrar sig genast, med vilken frekvens jag kommunicerar med mig själv eller med andra. Det är vad forna tiders lärde har försökt visa oss.

Så denna månad kan du resa eller meditera genom att bara ha för avsikt att möta drömmarnas härskarinna eller härskare. Och när du är där i ett vackert landskap i naturen, kan du tala med dessa välvilliga andar om vad du skapar för frekvenser i och med hur du kommunicerar. Vad är det du ständigt skapar i ditt liv? Och sedan kan du diskutera hur du kan förändra detta.

Sylvia Edwards hjälpte mig att spela in en resa, som du kan utföra vid dagjämningen, eller när det passar dig och du är så klar med din avsikt att du gör den fullhjärtat. Jag kan försäkra dig att detta kommer att förändra ditt liv och världen på positiva sätt om alla arbetar för det. För just nu kollar människor bara online-kurser på webben, men gör inte arbetet.

Om du inte är engelsk-talande kan du följa den beskrivning jag gjort ovan för denna resa.

Här är länken till inspelningen för vår resa:

https://www.youtube.com/watch?v=GVFUcKV1blg

Och bara så ni vet, jag tänker göra min egen online-kurs för att återuppta Medicine for the Earth-materialet och ta det till en högre frekvens i våra liv. Jag vill inte arbeta genom en organisation. Jag vill göra en privat kurs. Jag kommer att ge mer information när jag är mera organiserad för att omsätta detta.

Fullmånen är den 7 mars. Och med alla tragedier, som vi har bevittnat, låt oss med koncentration och upptänd fokus utföra vårt transfigurations-arbete och tillföra gudomliga formlösa energier och låt oss utifrån en högre frekvens tillåta vår kärlek och ljus att flöda obehindrat med fantastisk ynnest, så att det når alla de områden på jorden, som du just nu vill understödja.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Sylvia Edwards har varit så generös och satt ihop en lista med de ceremonier vi hittills har delat med oss om på Shamans are Gardeners of Energy-websidan. Här nedan är en länk till den websidan. När du klickar på länken, hittar du alla inspelningarna med en beskrivning.

Tack Sylvia för gåvan med denna lista:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Var snälla och tillsammans med mig önska var och en i vår cirkel en gloriös dagjämning och djup meningsfull lärotid.

Jag är så tacksam till Sofia, som har översatt Transmutationsnyheterna till portugisiska i så många år. Men nu är det dags för henne att göra annat arbete. Hon har verkligen översatt i så många år för att förmedla arbetet till människor som talar portugisiska. Låt oss förena våra hjärtan och önska Sofia allt gott och tacka henne för allt det hon gjort.

Om någon i vår gemenskap skulle vilja fortsätta översättandet till portugisiska, var snäll och kontakta Sylvia Edwards över info@sandraingerman.com

Och var snälla att tillsammans med mig tacka Layla Morgan Wilde för generositeten att nu översätta Transmutationsnyheterna till finska.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2023 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – February 2023 – Swedish

Transmutationsnyheter februari 2023

Jag skrev ett inlägg på mina fyra Facebook-sidor om min syn på processen vi är i.

Vi har påbörjat en global och personlig nedbrytnings-process. Detta kan ta en viss tid, eftersom allt som är illa och ur harmoni blir borttaget, för att ge utrymme till ett nytt och ljusare medvetandetillstånd, som ska växa inom oss.

Detta ska leda till den utveckling, som flera av oss närmar sig och många försöker uppnå.

Det är en kraftfull process av förstöring och att bli av med de bördor som inte fungerar i våra liv, och vad som angår vår globala nedbrytning, det som inte fungerar i världen. Detta är en stark initiation som komplett förändrar oss. Vi anammar ny moral och nya värden. Vi kommer att känna oss mer förenade med Källan och Ljuset när initiationen är fullgången.

När initiationen är över kommer pånyttfödelsen medan vi fortfarande är vid liv. Och det är då, som vi har nya möjligheter och potential när vi går igenom livet med en annan syn och är medvetna om illusionen vi har blivit fångade i, och med sanningen att inom och utom oss ha förtroende till Källan.

Men i vårt fall, åtminstone för de flesta av oss, har nedbrytningen inte börjat än. Så vi är i en period av väntan, och människor i västvärlden vill inte vänta på någonting. Vi tenderar att vilja ha omedelbar uppfyllelse, och är lite ADHD när vi följer den spirituella vägen.

Hur snabbt kan jag bli spirituellt upplyst om jag tar den här kursen?

Nåja, egentligen är du redan spirituellt upplyst. Och det har du alltid varit. I uppbyggnadsprocessen blir vi faktiskt pånyttfödda till vårt sanna själv, som minns att vi alltid är förenade med källan och aldrig kan bli skadade.

Väntetiden är oangenäm för oss. Vi vill GÖRA något för att påskynda processen. Men det finns inget annat att göra än att använda tiden för att gå in i sin egen inre Värld och inse hur mycket rädsla, ilska och trauma det finns där. Hitta sätt att släppa vad som inte behövs genom ceremonier. Vi har hela vår lista med ceremonier, som vi tillsammans har utfört under de sista två åren.

Sylvia Edwards har varit så generös och ställt samman en lista med de ceremonier som hittills har blivit meddelade på Facebook-sidan Shamans are Gardeners of Energy. Varje ceremoni har en beskrivning, som informerar vad den handlar om.

Tack Sylvia för gåvan med denna lista:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Tillåt dig själv att drömma om vad du går fram emot. Låt din föreställning leda dig. Den kan ta dig till vackra dimensioner som du kan ge dig in i för att finna en plats med mer sammanhållning och frid. Eller din föreställning kan ta dig till den nuvarande mardrömmen som vi lever i.

Många har nyttjat denna tiden för att hela förgångna sår, så att deras nyuppbyggnad är utomordentlig, när den rätta tiden för återuppbyggnad är kommen. Och universums krafter och de gudomliga varelserna vi arbetar med som hjälp-andar gör det valet.

Vi befinner oss i väntans tider och är i en mellantid. Och vi behöver nyttja den tidens kraft med klokhet. Gör shamanska resor, gå i terapi, arbeta med en shamanskt praktiserande som är listad på www.shamanichteachers.com eller välj någon praktiker  som du känner ur din gemenskap.

Ju mer vi kan släppa våra bördor, ju bättre kan vi ge näring till vår inre värld, i vilken vi kan plantera nya drömmar för vår återuppståndelse.

Jag fick ett meddelande från andarna; ”gör din tid meningsfull, så kommer du att ha ett meningsfullt liv”.

Vad rör du dig emot på det Nya Året, som ger ditt liv mening? Vad befriar du dig ifrån, så att du har kraft att engagera dig i livet med ett nytt medvetande när du omvandlar ditt inre lidande till ljus och frid?

Vi är otåliga med att vänta och inte ha anvisning om vad vi härnäst ska göra.

Var stilla, reflektera, absorbera solens och elementens krafter i dessa väntans tider. Arbeta på dig själv. Och med tiden bryr du dig inte att du är i en vänteperiod, eftersom du märker att du har gått in i ett härligt livsflöde.

Fullmånen är den 5 februari. Skapa ett heligt rum där du kan vara i stilla reflektion. Du kanske vill trumma, sjunga, dansa, rassla för att höja dig ur det mänskliga till en spirituell varelse fylld med ljus. Och om du vill transfigurera, så gör det med inlevelse och en sann önskan att ge och ta emot kärlek. Utstråla ditt ljus som de gyllene stjärnorna, månen eller solen. Tillåt varje tum av Jorden att få vår cirkels ljus.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2023 Sandra Ingerman. Allrights reserved.

Transmutation News – January 2023 – Swedish

Transmutationsnyheter januari 2023

Välkomna allihopa till 2023! Vi har åtminstone tagit oss så långt. Vilken tokig resa vi alla är ute på. Men vad allt liv försöker att åstadkomma är att återförena oss till kärlek och  omsorg, och med Källan inom och utom oss, med vördnad och respekt för oss själva och allt liv.

De sista månaderna har jag skrivit om övningar jag har gjort för att komma tillbaka till ett tillstånd av inre styrka, så att jag kan gå ännu djupare i mitt spirituella arbete. Jag tycker att slöjorna mellan världarna är ganska tunna just nu, och det finns mycket stöd för att dyka djupt in i det som driver oss, vilka delar av våra liv som vi undviker och varthän vi ska bege oss eller gå emot. Vilket medvetandetillstånd vill vi verkligen manifestera?

Jag känner att jag reser djupare in i mitt inre psyke än vad jag någonsin tidigare gjort. Och jag finner många överraskningar, om hur jag kan handha alla trauman i mitt liv och de delar av mig själv som jag hade gömt för mig själv och världen. Där finns platser i mitt landskap dit jag aldrig gett mig tid att resa till, eller att bara sitta och fråga vad för omsorg som behövs för sant helande och kreativitet i stället för att fara runt i gamla tankar.

När vissa av oss rör sig bort från nedbrytande-processen, lär vi oss att växa till de nya varelser vi ska bli. Och detta tar tid. Så ha för avsikt när du börjar det Nya året att flytta några av dina äventyr i den yttre världen till den inre världen, där du kan upptäcka bortglömda delar av dig själv och fråga vad de behöver hela och förena dem med ditt inre ljus och Källan, där du kan erhålla det bästa skyddet och källor till omsorg för ditt helande.

Att balansera den tid du fokuserar på yttre aktiviteter för att en stund stoppa din värld och resa inombords till platsen där din skatt ligger, men du kanske inte har fått tillträde till din sanna kraft och styrka, som väntar på att gå framåt till nästa steg i din utveckling.

Även om det finns så mycket lidande under denna tiden på Jorden, så är det sådan magi i att tillgodogöra sig de djupa lektioner som universum försöker ge oss. Men vi är envisa och står emot. Sanningen är att universum bara försöker hjälpa oss att hitta en plats inom oss, där vi ovillkorligt älskar oss själva och att tillåta den kärleken att vara energin som guidar oss i vårt uppträdande och i vårt handlande.

Betrakta hur detta tillstånd av ren inre kärlek blir din största helare.

Som ni vet från Medicine for the Earth-arbetet, känner jag verkligen att den enkla praktiken att observera våra tankar och dagdrömmar är viktigt för var vi nu befinner oss. För om du är öppen för nya frekvenser, men fortsätter att bära på dina mörkaste tankar och dagdrömmar, vilket resultat kan du vänta från detta sätt att vara i världen?

Vid Tacksägelsedagen bestämde jag mig för att skriva om ordens kraft. Jag gillade vad som flödade ut ur mig och jag vill dela med mig lite av det här:

”Ord är magi. Och ni har sett mig om och om igen meddela, att shamaner odlar energi. Shamaner tar orden och bryter ner formen till det som är energi och frekvens, som du kallar in i ditt liv med ett ord. För ofta är vi omedvetna om vad vi kallar in i våra liv och i det kollektiva när vi talar. Ord är frön som växer till plantor. Vilken sorts plantor låter du växa i din inre trädgård?

Så jag tänkte att det kunde vara intressant för er att undersöka energin bakom orden när ni talar om att tacka.

Det enklaste sättet att göra detta är att gå ut i naturen och uttala olika ord som innefattar energin av ”tacksamhet” och ”tack så mycket” och själv uppleva energin du kallar in, och försök att absorbera den energin in i dina celler, som vi också gör när vi tar in ljus i vårt transfigurations-arbete.

Eller du kan göra en shamanisk resa i vilken du upplever dig själv i naturen, där du uttalar ord högt och betraktar den dans av energi, som skapas av orden.

Du kan känna dig närd och energi-laddad av orden du uttalar. Och sen när vi talar om tacksamhet, kanske det har en djupare mening för dig.

Börja skriva ner ord som du önskar lägga till i ditt dagliga ordförråd. Detta bör var ord som producerar tillstånd av lugn, glädje, förundran, inspiration, hopp, när du andas in dess energi. Dina ord skall alltid vara en välsignelse, och aldrig en förbannelse för dig eller någon annan.

Skriv ner ord som du vill använda i konversationer under dagen, och som kallar in de vackraste energierna till ditt liv.

För mig handlar allt om att undersöka mitt flöde och att utföra praktiker, som får mig instämd med livets flod och det livsflöde jag vill vara i. Det känns helt enkelt bra när vi gör detta och så börjar det ske mirakler.

Nyligen skrev jag in två saker på google, som jag letade efter. Två komplett olika saker, som jag faktiskt behövde, dök mirakulöst upp i sökfönstret och visade mig att när vi är i flödet, producerar till och med google mirakler för oss.

När vi stannar i flödet sker mirakler. Hur går det för dig med ditt eget flöde? Blir du lugnare genom att tysta ner allt oändligt pladdrande i din tankevärld om allt som inte går väl? Ger du dig hän till universums kärleksfulla kraft, som kan hjälpa dig att hitta tillbaka till livsflödet? Hur flexibel är du just nu? Hur mycket av ditt kontrollbehov kommer upp? För just nu har vi inte mycket kontroll över våra liv, när vattnets vågor är för starka att stå emot, och vi är tvungna att gå dit livet tar oss, eller stämma våra fötter i marken och säga till universum att du kan inte förändra mig.

Det finns massor med frågor att ställa sig själv när vi stiger in i ett nytt år, där vi kan ha en rikedom av personliga mirakler och skapa djupare förbindelser med oss själva och resten av livet.

Vi rör oss mot sann magi, om vi släpper vårt fäste till det dystra kollektiva i 3D-världen och tillåter oss själva att ge oss tid för att göra vårt personliga arbete.

Jag har verkligen njutit av att varje månad göra inspelningarna till er de sista två åren. Och vi hade nöjet att några av mina lärarinnor på www.shamanicteachers.com visade ceremonier. Nu när vi har haft två år med ceremonier och resor, har jag beslutat att ta en liten paus. Jag kanske leder en ceremoni vid dagjämning och solstånd, men vi har nu så många källor för ceremonier. Men när jag känner för det kommer jag att spela in en ceremoni till er igen.

Sylvia Edwards har varit så generös och satt ihop en lista med de ceremonier vi hittills har delat med oss om i Transmutationsnyheterna. Här nedan är en länk till den listan på min websida. När du klickar på länken, hittar du alla inspelningarna med en beskrivning.

Tack Sylvia för gåvan med denna lista:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Vi firar den första fullmånen i det nya året den 6. januari. Var snäll att tillsammans med mig använda förberedelse-arbetet för att nå ett verkligt utvidgat tillstånd. Flera skriver till mig att de känner att deras transfigurations-arbete går djupare, vilket är naturligt för de som har praktiserat ett tag. Men det pågår också ett energi-skifte, som jag känner att det understödjer vårt arbete just nu. Det verkar som att vi stiger mera ut ur 3D-världen med fortsatt kontinuerlig disciplin och fokus.

I shamanska kulturer var det så viktigt att nära samarbeta med månen och stjärnorna. Inflytandet som de har på våra liv har alltid förståtts. Låt oss ge tid att fira fullmånen, som har styrkan att tillsammans med oss skapa en vacker mänsklig ljusväv, som reser inom och alltigenom jorden och väver ljus och magi in i livsnätet. «upplev det gyllene ljuset från månen, stjärnorna och solen djupt in i kärnan av dig och absorbera något av det ljuset för dig själv och låt det även utstråla alltigenom livsväven.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Förtjust kan jag meddela att Alexandra Brabcova har stigit in för att hjälpa med översättningen av Transmutationsnyheterna till tjeckiska. Var snälla och hedra Alexandra som är hängiven till arbetet vi tillsammans gör och till att hjälpa andra att lära sig de verktyg jag delar med mig om i min kolumn varje månad. Låt oss tillsammans ansluta våra hjärtan för att välsigna Alexandras liv och för det Nya Året. Må hon uppleva det goda livet har att ge.

Var snälla och tillsammans med mig önska vår ljus-fyllda krets ett år i vilket vi är medvetna om Källans kärlek och styrka, att ha förtroende i den gudomlige tajmingen och uppleva det goda i livet.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2023 Sandra Ingerman. Allrights reserved.

Transmutation News – December 2022 – Swedish

Transmutationsnyheter december 2022

Jag tycker nu att jag har svårt att finna tillräckligt med ord när jag skriver och undervisar. När jag gör shamanska resor meddelar mina andar mig att det nu är dags för regeneration och helande efter att så mycket har skett i världen i och med pandemin.

Visserligen är frågorna som vi och planeten står inför formidabla. Och naturligtvis, Covid är fortfarande här.

Men när jag reser säger mig mina hjälp-andar att det nu är tid att vänta. För informationen om vad som ska göras och vilka steg som ska tas är helt enkelt ännu inte kända. Det finns inte mycket information att få just nu.

Jag meddelade en bekant att jag har fokuserat så mycket på alla krig som pågår. att jag inte har observerat kriget som sker inom mig. För en kärnlärdom i Medicine for the Earth-arbetet är, att så som ovan, så nedan, och så som inom så utom. Allt vi upplever utanför oss själva är en spegling av vårt inre tillstånd.

Jag känner det som om jag har gått igenom en händelse likt ett krig, där det var en enorm mängd av nedfall nästan som nukleärt material. Jag leddes till en artikel om Tchernobyl. Och den artikeln handlade om hur snabbt plantor och träd växer upp igen efter katastrofen. Att se några av fotografierna av skogen idag, även om landskapet fortfarande är ödelagt, är ganska extraordinärt. Artikeln informerade om att växter och träd inte kan få hjälp utifrån för att tillfriskna, eftersom de befinner sig på en plats. Så de måste ha allt för att kunna tillfriskna inombords där de står. En planta kan låta en stam växa längre för att nå solen eller skicka rötter djupare ner i jorden. Alla möjliga inre rörelser görs för att överleva och frodas.

Lösningen, när vi ser på ett område som Tchernobyl, är att det behövs vila, regeneration och alla elementen för att ge näring och få tillbaka livet.

Jag känner att även om Covid fortfarande är här och våra många planetariska problem växer sig allt mer förstörande, att vi har gått igenom något som ett krig.

Och jag tycker att jag behöver mera tid för allt. Jag blev överväldigad av att arbeta och hjälpa så många att min kropp drar en linje i sanden och säger att det är dags för regeneration efter all utarmning innan mer arbete kan fortsätta.

Jag har läst samma sak från många andra på sociala medier. Flera av oss förstår att det nu är tid att sluta leta efter svar och lösningar. Vi behöver ensamhet och tystnad för det.

Vi behöver hela all utarmning.

Jag är lycklig att jag lever på den Norra Hemisfären just nu, där vi går in i den fasen i naturen då vi kan sammansmälta med vintern. Det är nu som vi går inom oss och tillåter fröna att gro tills våren och blir närda av jorden och värmen under denna tiden.

Och de av er i den Södra Hemisfären , som går in mot våren, upptäcker kanske en annan livsfas att fokusera på. Eftersom vi är natur, behöver vi bli ett med årstidernas och månens faser för att finna harmoni i våra liv.

Här är några praktiker som min skyddsande gav mig för att fokusera på att fortsätta att skapa ett helande inre landskap fyllt med kärlek för att hela den utarmning och det  överväldigande jag känner:

För flera år sedan började jag få sömnproblem. Det har jag fortfarande. Men då brukade jag föreställa mig att jag gick ner i en grotta och sov med en av mina mjuka kraftdjur. Det hjälpte. Och jag kände mig skyddad och säker. Och jag kunde ta in helande energier alltigenom natten. Och min skyddsande ser till att jag gör detta nu igen.

Min skyddsande påminde mig om att allt är energi. Och när jag arbetar med mitt inre landskap använder jag lite för mycket form för att få de helande-frekvenser jag behöver. Han sa, att eftersom jag älskar färger så mycket ska jag arbeta med dem eftersom de har så mycket helande energi att dela med sig av. Jag verkligen älskar färger. Vissa färger är alltför vackra och kan få mig att svimma.

Han meddelade mig att föreställa mig den färgs energi, som känns helande för mig och fylla upp alla mina celler med dess helande ljus.

Sedan var jag tvungen att skratta över det sista verktyg som min skyddsande gav mig. Han bad mig att arbeta mera med min Healing Your Thoughts App. Han sade att jag bara omformulerar mina tankar när jag hör påminnelseklockan alla två timmar. Men han menade, att jag behöver läsa ordet, välsignelsen, frasen, se på fotot, och ta in energin av orden, bilderna och färgerna. Han sa, att jag verkligen måste arbeta med appen som det var tänkt.

Denna månaden kan du resa och be om verktyg som kan hjälpa dig om du känner dig energiskt utarmad och överväldigad av allt som pågår i dina tankar så att din kropp kan bli frisk.

Vårt grubblande gör att vi förlorar kontrollen lite grann med att försöka hitta lösningar för att hela en värld, som inte fungerar just nu. Jorden är fin. Men det mänskliga medvetandet har problem och avskiljandet just nu är överväldigande.

Om du arbetar med övningar som de jag just beskrev, kan du hela kriget inom dig själv.

För vinter/sommar-solståndet den 21 december vill jag uppmuntra oss att släppa det som inte längre tjänar oss och bara tynger oss. Vi vill verkligen inte stiga in i 2023 med bördor. Det är dags att släppa de gamla såren och slänga av allt som inte understöder det goda i livet.

Denna månad kommer vi tillsammans att göra en eldceremoni för att bli av med det som hindrar oss att vandra in i det Nya året redo med nya upplevelser och lektioner som inte är påverkade av några gamla sår och traumas som vi bär på.

Om du vill medverka vid denna ceremonin kan du klicka på denna länk: Stig in i det nya året utan bördor.

https://www.youtube.com/watch?v=TBM9zlud_WA

Eftersom vi arbetar bortom tid, spelar det ingen roll när du medverkar. I de osynliga sfärerna finns ingen tid.

1997 skrev jag min visionära fiktion A Fall To Grace. Jag publicerade den själv vilket inte var enkelt på den tiden. Boken såldes bra. Jag har fortfarande kopior här som jag säljer till distributören New Leaf. Och den är även på Smashwords. Boken har sålts väl och var ett tag en kultklassiker bland teenagers.

I vilket fall som helst, ett fortgående tema i boken är min konversation med Lao Tze om Livets Flod.

Och innan denna kolumn blev kallad Transmutationsnyheter kallades den A Fall To Grace, och där delade jag utdrag ur boken. Och sedan 2000 blev kolumnen Transmutationsnyheterna.

Om du har följt mitt arbete en tid, vet du att Livets Flod är min mest använda metafor.

Denna månaden föreslog mig Isis att resa och simma i Livets Hav. Jag har själv inte gjort den upplevelsen än. Men försök det för dig själv i en resa och se hur det känns.

Fullmånen är den 8. december. Låt oss komma tillsammans och tillföra våra vibrerande höga frekvenser med spirituellt ljus för att vara en kraft av godhet och kärlek i världen. Låt oss utföra våra transfigurationsceremonier och tillåta oss själva att känna vårt ljus ännu djupare än tidigare flöda inom oss och även inom och alltigenom vår vackra planet Jorden.

Det är häpnadsväckande för mig hur passionerade och hängivna våra översättare är med att bringa transmutations-nyheterna till människor som inte är engelsktalande i deras länder. Det är mycket arbete och några har lämnat och andra har översatt i snart 20 år.

Vi söker någon som kan hjälpa Veronika Kucharská översätta kolumnen till tjeckiska. Om du kan hjälpa, var snäll och kontakta info@sandraingerman.com

Och naturligtvis har vi Sylvia Edwards som är min käraste vän och arbetar nära med mig och översättarna för att varje månad bringa Transmutationsnyheterna till er.

Det är en sann kärleksakt och var snälla och tillsammans med mig skicka våra översättare och deras familjer välsignelser för god hälsa och ymnighet av alla goda ting.

Detta är våra översättare. Se dem tillsammans med mig i deras gudomiga ljus när vi tackar dem.

Översättare som bidragit 2022 och Webmaster:

Sylvia Edwards – vår underbara webmaster
Veronika Kucharská – Tjeckiska
Petr Némcanský – Tjeckiska
Sabine Menon – Franska
Catherine Meyer –  Franska
Barbara Gramlich – Tyska
Astrid Johnen – Tyska
Flavia Cavallaro – Italienska
Nello Ceccon – Italienska
Miha Masuda – Japanska
Ai Suzuki – Japanska
Els de Graeff – Holländska
Sandra Koning – Holländska
Sofia Frazoa – Portugisiska
Tatiana Starikova – Ryska
Ines Fermoso – Spanska
Lena Anderheim – Svenska
Simin Uysal – Turkiska

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2022 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – November 2022 – Swedish

Transmutationsnyheter november 2022

Mina andar säger mig att förändringar kommer snabbt. De sker redan. Så det är viktigt att vi finner sann balans inom oss så att vi kan tackla förändringarna och inte bli överrumplade.

Jag talade en del om detta i Shamans Cave. Alla möten, podcasts, fria program och träningar har varit till för att ge oss en stabilitet inombords, där vi kan sätta ner våra rötter  i en spirituell praktik som fungerar för oss och hjälper oss att sunt genomgå alla de förändringar som vi upplever.

Att ha möjligheten att konsultera med gudomliga andar ur de osynliga sfärerna, som ser det hela och som kan se vart vi är på väg är av utomordentligt viktigt för mig. För när vi

är så stressade kan våra tankar ta över kontrollen och plötsligt känner vi oss själva utanför livets flöde och vet inte vem vi kan lita på. Våra tankar börjar utav rädsla att söka lösningar för hur vi ska leva och förbli friska och säkra.

Men när vi ger oss hän till andarna, kan de ge oss kärlek, dämpa vår rädsla och ge oss praktiska förslag om hur vi kan vända våra liv för att stanna centrerade, stabila och säkra.

Detta är så viktigt. Och vilket fantastiskt verktyg shamanskt resande är, för att hjälpa oss vara i ett bra flöde och på en god väg som leder till positiv förändring i våra liv och i det kollektiva.

Och vi har våra ceremonier, som bringar vårt gudomliga själv till enhet med universums skapare eller de skapande krafterna i universum. Och därigenom skapar vi en stark länk till det osynliga så att vi vid utförandet av ceremonierna är så i linje med de sanna livskrafterna att vi kan hjälpa till att väva våra drömmar till realitet.

Vi har våra Medicine for the Earth och Healing with Spiritual Light arbeten som hjälper oss att leva ett spirituellt liv, att beakta våra ord, tankar och dagdrömmar och alltid undersöka vad de ger för manifestationer för oss och planeten. Vi har vår transfigurations-praktik med dess fantastiska kraft och de mirakler detta arbete ger, som jag inte behöver förklara. Detta är ett sätt att arbeta, som jag vet kommer att överträffa tidigare helande-former som har används innan och idag, och detta kommer att bli ett sätt att arbeta i framtiden.

Utifrån vad jag ser, är det de människorna som går djupast i sitt spirituella arbete som fokuserar på att etablera en vacker och levande förbindelse med naturen och inte är så intresserade av det drama vi inte kan förhindra, som just nu händer i världen.

Det är underbart att se att så många av mina studenter och vänner har vänt sig bort från den tokiga 3D-världen vi lever i, till en vacker livsdimension. De gör det genom sina spirituella praktiker, lever arbetet, och är en sann del av naturen.

Min förutsägelse att det kommer att vara mer än en dimension av verkligheten som vi kan leva i, blir sann. Du kan läsa om det i Walking in Light där jag talar om det i detalj i slutet av boken. Jag ser människor som lever i en dimension av rädsla och lidande och hur många lämnar denna dimensionen och hittar en utsökt dimension som de stiger in i genom att göra spirituell praktik till en del av livet.

Vi måste leva arbetet. I Medicine for the Earth, citerade jag ett ordspråk från Haiti. Kortversionen är: ”att studera livet är inte att leva livet och har därför ingen magi”.

Vi kan välja vilken dimension av verkligheten vi vill leva i, och sedan bygga upp den med att vara ett med naturen och med allt liv och med oss själva. Vad du planterar i ditt inre landskap är den värld du skapar och slutligen lever i. Fortsätt att skapa ett vackert landskap och se hur verklighetsdimensionen du lever i förändras.

Fullmånen är den 8 november. Låt oss samla våra spirituella energier i en cirkel för att utstråla gyllene ljus utöver planeten. Allt liv besvarar närvaron av kärlek och ljus. Och med vårt transfigurations-arbete gör vi de sanna förändringarna i de osynliga sfärerna som manifesteras som verklighet i gudomlig tidsrytm.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Denna månad firar vi tacksägelsefesten. Som jag skriver varje år, skulle tacksägelsen vara hur vi lever varje dag i vårt liv. Var snäll och anslut dig till kollektivet för att göra tacksamhetsenergin starkare, så att den också flödar till det kollektiva. Alla dessa aktiviteter i de osynliga sfärerna manifesteras verkligen som ny realitet i kommande tider.

När jag skrev Medicine for the Earth kom den egyptiske guden Osiris till mig och sa till mig att en viktig del av arbetet är att arbeta med ordens makt. Ni har alla läst om denna praktik i tidigare nyhetsbrev och jag undervisar naturligtvis detta i alla mina kurser.

Ord är magi. Och när vi verkligen upptäcker vibrationen och frekvensen av orden vi använder, kan vi bringa positiva energier till våra liv och till livsväven. Ord kan vara en välsignelse eller en förbannelse. Vi ska se på detta i resan denna månad. För de av er som inte kan engelska, kan ni helt enkelt be en hjälp-ande att visa frekvenserna som du planterar i ditt inre och yttre landskap med orden du använder.

För vår resa denna månad kan du klicka på:

https://www.youtube.com/watch?v=uv7G1P2aiPo

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.