Transmutation News – July 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter juli 2021

Äntligen kommer jag att ta den ledighet, som jag sedan åratal har försökt att få. Jag tar ledigt i juli och augusti för att regenerera mig och spendera tid i naturen. Jag kommer att vara komplett utan internet dessa 2 månader.

Jag kommer inte att svara på emails och inte alls vara aktiv på Facebook. Jag vet att vår grupp Shamans are Gardeners of Energy kommer att fortsätta att inspirera vår cirkel och den positiva energin vi skapar verkar stort i det kollektiva.

Denna månad delar jag med mig en berättelse, som är så inspirerande och skulle behöva en djupare praktik för att aktiveras.

För flera år sedan berättade en av mina kursdeltagare en speciell historia, som antagligen tar oss tillbaka till tidiga 2000-talet. I Santa Fe finns en alternativ bokhandel som besöks av många invånare för att söka böcker och alla möjliga sorters spirituella objekt, men det är också ett ställe där folk träffas med likatänkande.

En dag var där en grupp samlad vid kassan. En i gruppen var en tibetansk nunna, som utstrålade den mest fantastiska kärlek och hade ett leende, som kunde upplysa livet för vem som helst vad som än pågick.

Hon är en välkänd person för flera av oss i Santa Fe. Människorna i bokhandeln visste att hon hade blivit torterad i ett kinesiskt fängelse och när hon blev frisläppt flyttade hon till Santa Fe, där det finns en rätt stor tibetansk befolkning.

Någon frågade denna vackra själ hur hon kunde ha så mycket ljus, kärlek och glädje, som flödade igenom henne, efter allt hon gått igenom. Hon svarade med att säga att hon hade upprepat ett mantra om och om igen hela dagen tills det transformerade henne. Hon sa:

”Tack för allt. Jag har ingenting att klaga över.”

Jag minns alltid hur denna berättelse berörde Kate Vasha, en av mina vänner och kursdeltagare, som hjälpte mig med att skapa vattenexperimenten, som vi gjorde i mina Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light – kurser. Jag minns hur Kate gick omkring och upprepade dessa helande och förlåtande ord. Hon hade alltid en speciell glimt i ögat när hon gjorde det. Jag vet att många av er som fortfarande sen flera år läser Transmutationsnyheterna minns Kate.

Så hur lyder ditt mantra för denna månad? Vilka ord kan du sätta samman ur ditt hjärta, som ger frid i ditt liv?

Vi strävar alla efter sådan frid.

En av lärdomarna jag delade med mig om på Facebook-sidan Shamans are Gardeners of Energy, är att jag alltid hade visionen att shamanskt praktiserande skulle ställa upp och ge näring till det kollektiva med ljus och kärlek. Det skulle vara som ett slags stafett, där var och en har chansen att arbeta och när det blir nödvändigt, också chansen att vila.

Jag kände för att ha en Facebook-sida, som jag och Sylvia skapade och den skulle vara som en stafett, där människor tar del för att inspirera och de som behöver det uteblir för att vila eller bli närda av det som delges.

Det är intressant för mig att se hur det i början var mycket begeistring, men som vid ett stort evenemang blir människor snart trötta. Jag undrar vad som skulle hända om vi alla turades om att inspirera varandra till att hitta nya verktyg, nya vägar, nya tecken. Vi befinner oss i en uttröttande tid och det är viktigt för de som kan göra sitt spirituella arbete att göra det, och för de som behöver vila att ge sig tid till att drömma en ny dröm, i vilken de får information för sina nästa steg. Till och med dessa fantastiska naturfoton, som delges, ger oss alla en plats till vila.

Fullmånen är den 24 juli. Låt oss ta in den spirituella praktiken att använda ljud son del av vår ceremoni att skapa en mänsklig väv av ljus. OM innehåller alla mantras och är skapelsens ursprungliga ljud. Arbeta med ljud, sånger och nynnande. Använd det som du känner understödjer den djupaste delen av hur du kan utstråla ljus till världen under denna tiden.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Denna månaden kommer en av våra shamanska lärarinnor, som är listade på www.shamanicteachers.com att leda en vacker resa. Mara Bishop har arbetat med mig sedan tidigt 1990-tal. Hennes arbete är briljant. Hon är en av de bästa kommunikatörer jag känner och har en närvaro som är så grundläggande att du känner dig helt säker. Jag uppskattar också att hon dyker in djupt med att arbeta med en och en av sina studenter.

Jag hoppas ha gett en liten bild av Mara. Hon är verkligen en sådan vacker själ och gör djupsinnigt arbete. Hon har haft några initiationer i livet och är nu en Vis Kvinna.

Mara’s gåva till oss denna månad: Vildblommande Ängs-Ceremoni

I denna ceremoni släpper vi greppet om vem vi tror att vi är, så att vi kan växa naturligt till det som vi var tänkta att vara.

Här är YouTube-länken: https://youtu.be/piQ6E8eXoco

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright Sandra Ingeman 2021. All rights reserved.

Transmutation News – June 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter juni 2021

Jag har märkt att jag reflekterar över ett ämne som är väldigt flerskiktigt. Under några förgångna år har jag skrivit flera artiklar, där kärnan av undervisningen är hur gamla kulturer sjöng sina unika skapelsevisor. Det handlade om hur det hjälpte shamanen, helaren och gemenskapen att förinta sjukdom och annat som behövdes bli upplöst. Sånger sjöngs då för att väva tillbaka harmoni och balans. Sjungandet verkar faktiskt som en magisk formel för att ha kraft till upplösning, omskapande och förstörelse. Och sedan användes sången för att återskapa, väva nytt, ge näring till och för att sjunga pånyttfödelse in i gemenskapen igen.

De av er som har läst min kolumn i flera år, har tagit del av min kompletta fascination över hur gamla kulturer har använt sjungandet av skapelsevisor för att bli av med det som behöver lösas upp och därefter att nyttja dem för att återerinra hälsa, balans och harmoni, som behöver bli invävt i livsnätet tillbaka in i det kollektiva, tillbaka in i gemenskapen, eller tillbaka till klienten.

Skapelesång var verkligen viktigt i shamanska kulturer för att den gav värde och en vägledning för sättet att leva för människor. Och som ni vet har jag i de flesta av mina böcker meddelat om att skriva er egen skapelseberättelse, och speciellt om hur mycket kärlek som ingick i att skapa dig. Det finns inget mer livsförändrande än att genom alla dina celler absorbera den ovillkorliga kärlek som ingick i att skapa dig.

Så frågan som uppstår för mig handlar om sånger och styrkan i sånger. Om shamaner och shamanska kulturer använde visor och sånger för att skapa magi och helande eller för att skapa upplösning av vad som behövde förstöras, betyder det att sånger har kraft att skapa eller förstöra, vilket ledde mig till att tänka på de sånger, som vi  låter ljuda inom oss själva alltigenom dagen. Vad skapar vi med vår musik?

Jag lyssnar till sånger som jag fortfarande älskar att dansa till, och när jag lyssnar till orden av vad jag dansar till, börjar jag verkligen undra vad som skapas i det kollektiva genom vibrationen av dessa ord, som upprepas om och om igen. Ni är inte nybörjare till mitt arbete, så jag tror inte jag behöver förklara detta.

Min fråga och vad jag undrar över, är hur vi idag använder musik för att skapa ett bättre liv för oss själva, för livsväven och för planeten?

Det är en intressant fråga att undra över och det är ett intressant tema att resa med och tänka över när vi rör oss mot solståndet, som är en tid för förändring av cyklerna på planeten. Sommar och vinter är starka skapelse-  och förstörelsesäsonger.

Den 20 juni välkomnar vi solståndet och växlingen av cyklerna på vår Jord och i våra liv.

Sommaren är en verklig stark årstid för tillväxt och skapelse och detta kan vare en kraftfull tid att vara disciplinerad med orden du använder alltigenom dagen och i dina dagdrömmarna som du tillåter dig att kretsa ikring. Men tänk även på orden i de sånger du lyssnar till och sångerna du sjunger. Fråga dig själv vad du skapar?

I den södra hemisfären kanske du kan tänka över sångerna du sjunger och om de lösgör vad som behöver förstöras och bli av med i ditt liv och i det kollektiva?

Jag tror att detta kommer att vara en intressant och uppenbarande praktik som ger nya sätt att vara i ditt liv och i världen under tidsväxeln när vi går mot solståndet.

Fler människor vaknar upp till nödvändigheten av ett annat sätt att leva. Och ett annat sätt att leva införlivar hur vi handlar fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Och det finns så mycket vi kan förändra bara genom att fokusera på den spirituella praktik som vi gör när vi inte ens tänker på det. För varje ord, varje tanke, varje dagdröm som du har är del av din spirituella praktik, så du arbetar oavbrutet spirituellt när du är ute i världen, kör, är i kollektivtrafiken. Du utför konstant spirituella praktiker.

Reflektera över vad jag skrivit om, när du tänker på ord, tankar, dagdrömmar, sjunger skapelsesånger, sänder ovillkorlig kärlek. Gör en resa eller meditera, eller spendera tid i naturen och känn efter om detta stämmer för dig och bestäm sen hur du vill ändra ditt dagliga beteendemönster.

När vi sjunger vår egen sång, bygger vi vår egen väg och rör oss framåt.

Fullmånen är den 20 juni. Låt oss ta med den spirituella praktiken om hur vi använder ljud som del av vår ceremoni med att skapa en mänsklig ljusväv varje månad. OM innehåller alla mantra och är skapelsens ursprungliga ljud. Arbeta med ljud, sång och summande. Gör vad du känner att det understödjer hur du intensivast kan lysa ditt strålande ljus in i världen under denna tiden.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Jag önskar alla ett vackert solstånd och jag ber att vi alla i vår globala cirkel vid solståndet sjunger en kärlekssång till livet, till livsväven och till alla i vår gemenskap och till allt som lever på denna planeten och till Jorden och alla elementen!

Jag skickar här en audio-inspelningen för att hälsa solståndet, i vilken jag leder vår cirkel till ett altarrum, där vi kan göra vårt arbete de kommande åren.

Lyssna, du kommer att älska den:

https://youtu.be/kgOl1NiWFAs

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – May 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter maj 2021

De sista månaderna har jag meddelat att jag har tagit itu med ett mögelproblem. Jag fullföljde alla möjliga behandlingar och hade definitivt framgång. Men jag mindes en verkligt kraftfull berättelse, som jag hade glömt. Och det är det arbete som jag befattar mig med nu.

Tillbaka på senare 1980-talet alltigenom 90-talet undervisade jag massor av kurser på amerikanska östkusten. Jag hade en mängd följare där. Men mitt problem var, att alla kurslokaler där jag undervisade och rummet jag hade var bokstavligen täckt med svart mögel. Det var som att svart mögel var rummets tapeter.

Detta var innan integrerad medicin hade blivit populär. Jag hade en läkare, som var specialiserad på ovanliga fall, särskilt miljörelaterade. Jag talade med henne om mitt mögelproblem och hur illa jag mådde av det. När jag undervisade blev mina leder so stela and jag knappt kunde röra mig eller gå.

Vi talade om olika behandlingsmöjligheter. Och på den tiden var det inte känt hur man medicinskt skulle ta itu med mögel. Idag kan jag inte ha någon konversation utan att det befattas med mögel. Det är ett sådant genomträngande problem idag.

Och min läkare berättade en otroligt inspirerande sak, och jag ville faktiskt följa upp detta. Hon hade några klienter som hade liknande extrema mögelallergier som jag hade. Och precis som jag kunde de inte ändra på sina omständigheter.

Så de fick reda på något om en kyrka, som jag tror låg i North Carolina. Behandlingen bestod i att resa till denna kyrka och stanna där för att bli helade. Och helandet bestod i grund och botten av att hela din anknytning till Fadern eller Källan. Övertygelsen var att all sjukdom kom från en separation från Gud, Källan.

Så vad de gjorde med människor med mögelallergi, var att de satte dem i dessa väldigt gamla släpvagnar, som varje var täckt med svart mögel och där levde de hela tiden när de var där, typiskt i flera veckor åt gången.

Och under dagen skulle de sitta i kyrkan och arbeta med sina problem med Fadern. Jag vet att de två kvinnorna som åkte dit för sin mögelallergi, blev helt friska under sin vistelse i kyrkan.

Jag åkte aldrig till kyrkan, jag minns inte varför. Och jag tycker att detta är ovanligt eftersom jag är så intresserad i helande-arbete. Jag skulle ha älskat att bevittna deras fenomenala arbete. Där fanns inga missförhållanden. Människor behandlades med kärlek, och blev helade när de var där.

Och orsaken till varför jag skriver om det här, är för att det har att göra med våra trossystem. För just nu finns det så många mysteriösa sjukdomar, som människor på jorden drabbas av. Det är verkligen väldigt speciellt. Antingen finns det inga svar eller berömda läkare bara teoretiserar, men har inga bevis att backa upp med.

Vi stiger på flera sätt in i nya tider. Vi har begett oss in i en tid där medvetandet förändras. Och i dessa tider förändras även våra kroppar. Vad för slags trauma går våra kroppar igenom, när vi utvecklas spirituellt och växlar form till andra varelser? Bara det är en intressant fråga att ta hänsyn till.

Jag vill att vi förstår att även om varje sjukdom har flera lager av fysiska, emotionella och spirituella orsaker, finns det också flera optioner med behandlingar tillgängliga för oss som vi ofta inte realiserar. I mitt eget fall var jag också tvungen att själv leta mig fram, eftersom medicinarna inte kunde hjälpa mig. Med allt det personliga arbetet med resor som jag gjorde för att försöka hitta den känslomässiga orsaken till mitt problem, upptäckte jag under en tid av djup sorg, när jag hade skiljt mig själv ifrån Källan. Och sedan dess har mitt arbete gällt att återförena och jag har meddelat om hur viktig denna tiden har varit för mig.

När cyklerna förändras, och om igen cykler i naturen förändras långsamt, är det mycket inom oss som förändras. Vi behöver vara i förbindelse med oss själva, med livsväven, med våra hjälp-andar och med Källan. Med dessa energier återförenade kommer vi att befinna oss i flödet, men fortfarande få våra lektioner fast på ett behagfullare sätt. Alla varelser är i förbindelse med varandra. Vi tenderar att se på livsväven som om den vore en bild utanför oss, som på TV. Vi behöver faktiskt bli vävda tillbaka in i livsnätet, för att bli fullt sunda.

Undersök denna månad, var du kan ha separerat dig på ohälsosamma sätt och var du behöver återförena dig igen. Jag vill hänvisa till min bok The book of Ceremony, för den är fylld med otroliga ceremonier som kan hjälpa dig till återförening med människor, platser, och händelser, som skapar en hälsosam omgivning i vilken vi kan tillfriskna.

Fullmånen är den 26. maj. Låt oss verkligen uppmärksamma att återförena oss med vårt spirituella ljus, med vår cirkel, med Källan, med livsväven och med Jorden. Och låt oss skicka flöden med vackra kärleksfulla och ljus-fyllda energier till varje del av denna fantastiska planet.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

För inspelningen denna månad har jag använt en som jag och Karen Furr gjorde tillsammans. Karen är en briljant lärarinna som är på min lista www.shamanicteachers.com och hon älskar transfigurationsarbete och leder många grupper. I detta program delger jag hela historien om transfiguration och hur jag kom till det. Sedan leder oss Karen till en transfigurations-ceremoni. Skälet till att jag bestämde mig för att arbeta på detta sätt, var att Isis har visat mig att det finns flera olika ljuskvaliteter. Och i Juni för solståndet, vill jag undersöka några av dessa olika ljuskvaliteter i en resa eller ceremoni. Men jag tänkte, att eftersom flera av er är nya läsare till detta newsletter och nya inför arbetet med transfiguration, att det är ett bra sätt att göra en introduktion för arbetet, så att ni är redo att hoppa in med resten av gruppen i Juni.

Jag vill igen uppmärksamma att detta program bara är audio-inspelat.

Ha en härlig månad och fira sunda och glädjefyllda förbindelser.

Här är länken för transfigurations-praktiken:

https://youtu.be/s-VNUmKI50c

Jag vill säga några ord om mina kungörelser. Jag började skriva dem för att ge information om mina kurser och när mina böcker blev publicerade. Det utvidgades till att vilja understödja briljanta shamaniska lärare. Men jag inser att de är långa och om ni inte är intresserade bara uteslut dem.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – April 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter April 2021

Jag minns när jag var ungefär sju år gammal och växte upp i Brooklyn, att jag störde mig mycket över de ojämlikheter jag bevittnade. Jag kunde inte förstå, varför en del människor kunde ha mer än andra. Jag kunde inte förstå, varför vissa människor hade mat och andra inte. Varför ett jobb belönades så mycket mer än ett annat, när alla arbetade lika många timmar?

Uppenbarligen har jag problem med teman som uppstår i livet med en så överbefolkad värld. Där finns helt enkelt ingen jämställdhet. Det finns människor som blir betjänade, och människor som inte blir det. Det finns människor som har tak över huvudet och mat och andra svälter och försöker att hitta något skydd. Detta gäller även för våra värdefulla naturvarelser.

Just nu pågår så mycket separation och jag tycker att allt har blivit so exceptionellt ur balans att de ”i auktoritet” tar i mer för att kontrollera våra handlingar och beteende. Och samtidigt vill vi ha vår egen suveränitet och fria vilja.

En av min brors vänner var en sann intellektuell, och vi hade dessa verkligen djupa filosofiska konversationer, när jag var sju och han var antagligen 10 eller 11. Vi försökte lösa alla världens problem och diskuterade svårigheterna om varför inte alla hade lika resurser.

Jag tar upp detta pga svårigheterna med att det finns människor som har så mycket att de inte ens vet vad de ska göra med allt välstånd och alla resurser de har, och andra som bokstavligen bara försöker finna en måltid och tak över huvudet. Vi är ju alla medkännande personer. Jag kan föreställa mig att ni tänker på alla möjliga sociala problem med olika synvinklar.

Detta är inte nya problem på Jorden. Men det känns nu som att uppdelningen på planeten växer till otroliga dimensioner. Vi kan aktuellt se och känna olika verklighets-dimensioner, som formas i olika meningar om klimatet, hälsan, politiken, raser, spiritualitet, vaccin, och listan fortsätter och växer.

Jag skriver inte om detta här för att offerera en verklig lösning för problemen med den ojämställdhet, som vi nu ser. Exemplet vi just nu kan se är det med vaccinet, som nu splittrar populationer i flera klassifikationer. Så divisionen fortsätter att växa.

Så vad finns det för svar till dessa behov hos människor och naturvarelser att ha grundläggande rätter till frihet och resurser? Med så stor befolkning finns inte den hjälp som var och en skulle behöva. Detta problem, att se barn och föräldrar som strävar för att klara sig igenom en enda dag, gör mig sömnlös. Jag har varit där. Jag har inte upplevt sådana trauma som människor runt om i världen konfronteras med. Men att inte ha mat och inte veta var jag härnäst ska sova, har jag ofta upplevt. Jag vet hur detta drar ner dig emotionellt. Och all denna separation på så många plan, drar ner oss alla känslomässigt, så att vi behöver se över vår tro, moral, filosofi och våra spirituella praktiker.

På det fysiska planet kan vi donera för att hjälpa andra i nöd. Vi behöver vara rösten för barnen till alla levande specier som inte kan föra talan för sitt behov av mat, husrum och sitt behov av vänlighet, heder och respekt.

Vi kan handla vänligt gentemot andra. På det spirituella planet kan vi visa vördnad och respekt för alla som behöver någon slags bekräftelse.

Folk säger mig konstant att detta inte är tillräckligt. Men jag har förstahands erfarenhet med detta. När jag var tvungen att tigga för att få pengar till mat, var det en stor skillnad hur jag kände mig, om någon spottade på mig eller om någon visade vänlighet – även ett leende eller ett inspirerande och hoppfullt ord.

Vår attityd och spirituella beteende räknas. Det gör en skillnad.

Människor kan inte fortsätta att säga att vänlighet och kärlek inte är tillräckligt. Det är näring för själen. Och kärleken kan få någons ljus att fortsätta brinna ganska länge, särskilt när det känns ganska så dämpat.

I Walking in Light beskrev jag en vacker ceremoni som jag älskar att genomföra på kurser i retreatcenter. Men den är även kraftfull att göra online. Jag kallar den the Inner Chamber of Light.

När du gör den resan blir du bemött av kärleksfulla ansiktslösa varelser, som för dig till en inre ljuskammare inne i Jorden. Där sitter miljontals människor och reparerar livsvävens trådar. Men de gör det anonymt. Ingen kan se någon annans ansikte. Det är en fin resa, som visar att det är inte vad du har samlat ihop, hur berömd du är eller hur du ser ut som gör skillnad. Den enda viktiga faktorn är hur mycket kärlek och ljus du utstrålar alltigenom livsväven. Och det viktiga är inte att få erkännande – utan bara att göra det som är riktigt.

För denna månads ceremoni leder jag en annan version av den ceremonin. Den är vacker. Det är en resa för att observera hur alla människor går omkring i världen och höjer upp var och en, antingen ur lidande eller i glädje, bara genom att vara närvarande med ljus och kärlek.

Jag inbjuder er till att resa när ni vill uppleva detta energifält, som vi kan skapa var som helst ifrån och som ger näring till varje levande varelse på denna stora Jord.

Här är You Tube – länken:

Och vi ser fram emot att läsa om din upplevelse med denna resa på vår nya FB-sida Shamans are Gardeners of Energy. Om du vill delta där är passordet ”Transfiguration”.

Fullmånen är den 27. april. Låt oss stiga ur samhällets förväntningar på oss och engagera våra psykiska styrkor som lever inom oss och tillåta vårt ljus att flöda fritt och beröra allt liv och Jorden. Denna tid på vår planet kallar oss att ge näring till det kollektiva med ovillkorlig kärlek och gudomligt ljus.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – March 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter mars 2021

Jag har meddelat att Isis verkligen uppmuntrar oss alla att vara helt närvarande just nu. Hon upprepar för mig att vi kommer att missa viktiga hållpunkter och information som är avgörande för vår överlevnad om vi fokuserar alltför mycket på vad som kommer att hända härnäst.

För flera år sedan delade jag med mig ett uttalande som är värt att upprepa. Om du inte kan smälta livet, kan du inte heller smälta din mat. Om du tittar i hyllorna på varje apotek är de mest fyllda med botemedel för magproblem.

När vi är helt närvarande, kan vi ta in mindre bitar av livet att smälta. Och det lättar upp något av stressen du kanske upplever. Livet blir enklare och ”mera lättsmält” när vi lär oss att vara helt närvarande.

Vi välkomnar vår- och höst-dagjämningen den 20. mars. Det är förvånande hur en dag bara går över i en annan. Tiden går så snabbt – ännu ett skäl att bemöda sig att vara närvarande här och nu och försöka absorbera livets skönhet.

Jag har spelat in en ceremoni för att välkomna dagjämningen. Länken finns här nedan.

För de som inte förstår engelska ska jag beskriva ceremonin, så att ni kan genomföra den- Jag spelade in en ceremoni för Ljusets Kittel.

När jag letade efter redan nedskrivna instruktioner, skummade jag igenom mina böcker The Shaman’s Toolkit och Walking in Light. Båda dessa böcker är fyllda med tidlös visdom. The Shaman’s Toolkit skrevs för en icke shamansk publik. Men den innehåller alla övningar från Medicine for the Earth, som jag undervisar utan att tala om shamanism. Walking in Light är en bra sammanfattning av mitt arbete. Jag hoppas ni understödjer mina böcker.

Andarna visade mig ceremonin till ljusets kittel för många år sedan. Den är ett neutralt sätt att utföra en eldceremoni. Du kan släppa ett gammalt sår in i ljuset, en besvikelse, ett trauma, ett svek. Du kan skriva ett brev till universum och ge det in i Ljusets Kittel. Du kan framföra dina önskningar. Avsikten jag gillar att arbeta med är att släppa loss en gammal plan och be om hjälp att få in livets godhet.

Låt din intuition uppdaga de medvetandetillstånd som du vill ska hela. Be en av dina hjälpandar att assistera dig i detta arbete. Och ha för avsikt att resa till en stor kittel med ljus.

Vad har du för avsikt? Känner du att du har blivit sviken av livet? Vem har gjort dig besviken? Finns det människor som du behöver förlåta? Behöver du förlåta dig själv? Återupplev händelser och livssituationer i vilka du har blivit besviken och nu behöver finna förlåtelse i ditt hjärta. Vilka energier vill du rensa och förändra?

Har du med dina ord eller handlingar sårat någon? Behöver du förlåta dig själv? Att förlåta sig själv är extremt viktigt i tiden vi nu lever i.

Tillåt din inre ande och dina hjälpandar att uppenbara de inre medvetandetillstånd som du behöver undersöka, bekänna och sedan släppa. Bryt din förbindelse med kollektiva energier som inte längre nyttjar dig, så att du är befriad och ”kan rida på en annan våg”.

Upprätthåll bara avsikten att bege dig till en stor Kittel med Gudomligt Ljus, så kommer din avsikt att ta dig dit. Godkänn de förbindelser du behöver för att befria dig, band som behöver upplösas, svek och besvikelser som du behöver förlåta, och kollektiva energier som du behöver släppa. Överlämna dem till det gudomliga ljuset som förändrar dess kraft och energi till kärlek.

Du är nu befriad från energier, som binder dig till livets mörka energi. Du är nu fri att ”rida på en annan våg”. Kom tillbaka från denna resa och upplev dig själv lättare, obunden och fri.

Ta sönder, skapa om, ombilda, lös upp, förstör det som inte passar dig längre. Det är nu en kraftfull tid för renande arbete. Under tider av förändring är det så viktigt att rensa och rengöra.

Väv en ny plan för ditt inre landskap.

Var snälla och håll tillsammans med mig vår gemenskap i kärlek och ljus när vi välkomnar våren i den norra hemisfären och hösten i den södra hemisfären.

Och vi får inte glömma vår fullmåns-ceremoni med att skapa en mänsklig ljusväv.

Fullmånen är den 28. mars. Låt oss stiga ur våra gamla bubblor, som håller vår psykiska styrka innesluten och tillåt vårt ljus att flöda fritt och beröra allt liv och Jorden. Denna tid på vår planet kallar oss att ge näring till det kollektiva med ovillkorlig kärlek och gudomligt ljus.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Lycklig dagjämning!

Här är länken för att se dagjämnings-ceremonin till Ljuskitteln:

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – February 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter Februari 2021

Jag har varit i en intensiv helande process under nästan 6 år nu. Det började med att jag fick shamansk behandling. Sedan såg jag många alternativa praktiserande. Men vart jag än vände mig, gav det ingen lösning. Jag visste egentligen att den sanna kuren vore inom mig själv, precis som jag har undervisat i 20 års tid i Transmutationsnyheterna.

Men i vår kultur är det så, att så snart vi känner oss sjuka, beger vi oss genast till någon annan för att få en lösning till vad som stör, i stället för att resa djupt inom oss till de inre rikena av vår själ, där vår kropp kan ge oss exakt besked om vad som är på gång, vad som är ur balans, och vad vi skulle behöva för att hela.

Men många av oss är, som jag själv, egensinniga och även om jag kände tecknen till att vända mig inåt i stället för utåt, var det lättare att söka en lösning utifrån. Men sedan förändrades min process naturligt. Under fem år i nattens mörkaste timmar, när shamaner gör sitt kraftfullaste arbete, reste jag och arbetade med mina hjälpandar. Arbetet handlade om att identifiera de svårigheter i mitt förgångna och i nuet, som fortfarande förföljer mig och förorsakar min kropp att vrida sig i smärta.

Jag fortsatte att vrida smärtan ur min kropp i fem år. Känslan var verkligen otrolig. Jag kan säga att detta var en lidandets tid för mig, men lektionen var häpnadsväckande och jag lärde mig så mycket om mig själv, andra, livet, livsväven och om naturens cykler. Naturcyklerna gav mig faktiskt de största insikterna för att finna helande.

I december gick jag ännu djupare och fokuserade verkligen på att försöka skapa så mycket tystnad kring mig som möjligt. Det var väldigt svårt för folk är vana att skicka mig mails och fråga hur jag mår och även för att be om min hjälp. Men jag behövde verkligen komplett tystnad. Jag behövde hitta ett sätt att bli av med Facebook och mails.

Jag medger att jag inte gjorde det speciellt elegant, men jag gjorde det och jag fick tystnaden jag behövde.

Så snart som jag fick tystnaden jag behövde började min kropp och hjälpandarna att nonstop tala till mig och förde mig steg för steg dit jag behövde gå. Jag behövde verkligen släppa mitt förgångna. Mitt förgångna hade blivit en av bördorna som var för tunga för mig att bära vidare. Det mesta förgångna hade jag helt enkelt glömt, svårigheter som hade blandat sig in i min personlighet och inte längre tjänade mig utan höll mig tillbaka. Jag gjorde massor med lösgörande ceremonier.

Jag fann att lösningen till mitt helande bestod i att se på det förgångna men inte hålla fast vid det och även att vara beredd att ta avstånd ifrån det. När jag var beredd att släppa, märkte jag att jag kunde byta spår. Och jag kan ärligt säga att jag kan inte ens se någon väg tillbaka till mitt gamla jag. Det känns som att jag stiger in i ett nytt liv. Men jag kan inte engagera mig i detta nya liv tills jag helt och fullt tar avstånd från mitt förgångna och tar avsked till det.

Jag meddelar detta för att vi rör oss långsamt in en ny paradigm, men vi kan inte ta med vårt förgångna. Det finns inget sätt att stega in i ett liv av frihet och ett liv fyllt med kärlek och ljus om vi bär med oss bitterhet på våra skuldror och vara nedtyngd av våra tidigare besvikelser och sår.

Du kan föreställa dig hur det är att bestiga ett berg och när stigen blir alltför brant, blir du tvungen att släppa tungt gods som du bär med dig. När du väl är uppe på toppen, kan du inte förstå att du var villig att bära så mycket grejer så länge. Du skulle kunna ha njutit av resan och utsikten, om du inte hade varit så nedtyngd.

Detta arbete tog mig fem år. Jag vet att flera av er har varit väldigt fokuserade på att arbeta på alla nivåer, spirituellt, emotionellt och fysiskt. Om du är spänd på de nya möjligheterna som kommer, enda vägen att stiga in i en ny verklighetsdimension är genom att släppa förgångna bördor som håller dig kvar i den gamla bubblan.

Fullmånen är den 27 februari. Låt oss stiga ur gamla bubblor som håller vår psykiska kraft innesluten och i stället låta vårt ljus flöda fritt och beröra allt liv och Jorden.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Jag hoppas ni alla gläds av ceremonin jag spelade in denna månad. De av er som är nya läsare av detta newsletter ska veta att jag varje månad spelar in en resa eller ceremoni. Och vi har en ny inspirerande Facebook-sida Shamans Are Gardeners of Energy. Om du vill delta där är passordet ”Transfiguration”.

Här är länken till denna månadens vackra ceremoni. Tack Sylvia Edwards för inspelande av videon för oss. Kom tillsammans!

https://youtu.be/FBIcqVtrjJ0

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ignerman. All rights reserved.

Transmutation News – January 2021 – Swedish

Transmutationsnyheter januari 2021

Välkommen alla till 2021!

Jag har erhållit några vackra och fantastiska budskap av Isis, och jag vill dela med mig en av dem i detta newsletter.

Först av allt, för ett tag sedan började andarna att meddela mig om ett medvetande-tillstånd som växer inom den spirituella gemenskapen. Och de sade att vi verkligen måste vara försiktiga och inte bege oss in i ett tillstånd av förhöjd vaksamhet.

Vi känner alla till höjd aktsamhet. Var och en som växte upp med trauma, vilket beträffar de flesta, lärde sig att vara totalt uppmärksam för att ständigt försöka anpassa sig till omgivningen för att vara säkra. Jag blev sagd att vad som nu händer, är att människor försöker använda sina spirituella praktiker för att med psykisk vaksamhet kunna förutsäga vad som kommer att hända härnäst.

De meddelade vikten av att lära sig att vara närvarande i nuet och fokusera exakt på vad som händer just nu och sluta att titta bakåt och framåt, utan bara vara närvarande. Och när vi gör detta, och slutar att lyssna till andra röster och i stället lyssna till vår inre röst, kommer vi att bli guidade till allt vi behöver för våra nästa steg till att röra oss framåt för att skapa hälsa för oss och för omgivningen vi lever i.

Isis fortsatte att meddela att vi redan har stegrat vårt medvetande på ett verkligt vackert sätt. Människor i hela världen vaknar upp på grund av initiationen vi genomgår. Men vi måste förstå att vi är i en cykel och varje cykel måste avslutas helt innan en ny cykel kan börja.

Vad Isis meddelade mig är att människor har förändrat sitt medvetande och detta behöver leda till ett nytt system som är harmoniskt. Men världssystem tar lång tid att skapa.

Metaforen som Isis gav mig är att vad som just nu händer, är som att köra på en motorväg med flera filer som kommer ihop och alla bilar kolliderar. Hon menade att det som sker är att människor mentalt försöker få så mycket spirituell information, så att vi inte arbetar på rätt nivå, vilket skulle vara både spirituellt och energetiskt.

Hon sa att detta sker när vi gör mycket personligt arbete och är i en övergångssituation, som påverkar ett öppnande pga det kaos som har skapats. Denna öppning kan just nu tillåta inträde för vilka krafter som helst. Så vi behöver vara målmedvetna om att inte sprida våra spirituella energier alltför mycket och att lära för många spirituella metoder och så att vi inte fördjupar oss själva i arbetet. Vi försöker att forcera förändringen, som vill ske i sitt eget tempo. Det finns ingen känsla för system ibland människor just nu.


Men för att genomföra detta behövs det en koncentration, som är bortom det som många i den spirituella gemenskapen är kapabla till. Vi tillåter att bli så distraherade av allt som försiggår i den yttre världen, och om vi inte blir kvar i psykisk vaksamhet, kan vi resa djupt inom oss själva där alla svar vi behöver för att avsluta denna cykel finns. Men vi måste lösgöra oss från den yttre världens distraktioner för att göra det arbete som behövs.

Isis sade att den mänskliga rasen faktiskt är en väldigt ny specie på den här planeten. Och ändå känner vi oss som härskare över Jorden och över allt liv. Hon menade att vi faktiskt inte har förtjänat rätten att dominera för att vi inte har varit här tillräckligt länge. Och hon sa att för att skapa det system som behövs för att få tillbaka harmoni på planeten igen, måste arbetet ske i gemenskap och med den kvinnliga principen, och som hon har meddelat mig om i 20 års tid, är detta vad som är viktigt för världen och inte vad vi gör.

Hon sade att svårigheterna vi nu har att göra med är pga den manliga dominansen.

Vi blir alltför fångade i vårt ego och tänkesätt i stället för att ge oss hän till andens kraft.

Andens styrka kommer att guida oss igenom för att avsluta nästa cykel. Men Isis meddelade att den mänskliga rasen faktiskt står inför sin död, och när en person på planeten börjar närma sig sin död, överflödar andarna dem med kärlek. Det är det som händer just nu på planeten, att spirituella krafter kommer in och överflödar oss med så mycket kärlek.

Denna kärlek är förstås ”kuren”. Och vad vi nu verkligen behöver göra, är att ta emot kärleken och gå djupt inom oss för att göra arbetet för vår förändring. Och vi behöver uppleva hur Naturen fungerar för Naturen är alltid i perfektion. Så nu behöver människor lära sig mer av Naturen i stället för att försöka rädda den.

Isis menade att vi inte ska fokusera på vår önskan att hela planeten just nu. Jorden har gått igenom klimatförändringar sedan sin begynnelse. Vad vi nu upplever är inte annorlunda än vad som skett tidigare. Det är bara det att människor bestämde att de var nog utvecklade för att veta vad som är bäst för allt liv och för Jorden och för varandra. Vi måste rikta vår uppmärksamhet på Naturen just nu. Naturen är ett perfekt system och människor har skapat kaos, som har lett till brist på den ordning, som skulle behövas de nästa stadierna i evolutionen.

Hon sa att detta kaos har skapats genom att människor utför praktiker för att lugna sig och inte arbetar med de nya energierna, som överflödar Jorden och var och en av oss.

Vi måste nu komma tillsammans som ett enat fält. Hon har bett mig att skriva om detta sedan tragedin den 11. september. De mörka krafterna är så koncentrerade att vi måste resa oss med vår största styrka.

Den spirituella gemenskapen har alltid varit splittrad. Men nu har vi splittringar mellan människor, som delar upp oss på så destruktiva sätt att vi har bringat den mänskliga rasen till initiationen att kämpa för vår frihet och rätten att leva.

Hon meddelade även något intressant om att minska hälsoproblem hos människor i den spirituella gemenskapen. Detta är ett ämne jag talar om med andra lärare/lärarinnor eftersom lärare/lärarinnor utanför min inre krets har hälsoproblem. Jag har det också.

Isis sade att vi känner oss skyldiga och skäms för våra fysiska sjukdomar, som om vi har misslyckats. Hon menade att vi inte har en aning om vilken kamp spirituellt engagerade genomgår under de mörkaste timmarna om natten. Hon sade att vi helt enkelt måste vila under dagen. Du kan släppa detta om det inte tilltalar dig. Det är något jag personligen tar på allvar. Bara vila när du kan. Jag vet att var och en har förpliktelser i sina liv.

Jag vill säga att kärnan av vad Isis har meddelat mig är att sluta upp att leva ett liv som leds av vårt ego och istället låta oss ledas av det andliga. Men du måste bli stilla för att vara kapabel att höra Andens och Naturens budskap.

Låt Anden leda dig i stället för ditt ego.


Som jag skrev förra året kommer jag att fortsätta skriva Transmutationsnyheterna i samma form som nu. Och de blir så generöst översatta till många olika språk.

Jag kommer varje månad att lägga till en gåva antingen med en shamansk resa som vi tillsammans kan göra eller en guidad ceremoni. Sylvia Edwards har samtyckt till att spela in dessa erbjudanden på Zoom och en link kommer att anges.

Med tiden kommer jag att bjuda in lärarinnor och lärare som är på listan www.shamanicteachers.com till att spela in erbjudanden. Deras arbete är briljant, och jag vill presentera dem för er. Så vi kommer till viss grad att rotera. Men jag kommer att göra de flesta inspelningarna.

Jag vill klargöra att det blir en inspelad resa eller ceremoni per månad.

Och så den spännande nyheten att Sylvia och jag har startat en ny Facebook-sida bara för vår globala gemenskap. Facebook-sidans namn är Shamans Are Gardeners of Energy. Som du har läst i kolumnen har detta blivit min favoritundervisning som The Ancient Ones meddelade mig om.

Om du vill delta, så klicka på denna länken: https://www.facebook.com/groups/991720834662313/.

För deltagandet står en fråga och svaret är ”Transfiguration”.

Fullmånen är den 28. januari. Låt oss komma tillsammans som ett enat energifält – utan splittring och med perfekt koncentration och fokus. Låt oss ge näring till Jorden och allt liv med Ljus, när vi gör vår praktik med att skapa en mänsklig Ljusväv.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Kom ihåg att shamaner är trädgårdsmästare för energi. Och det som vi ger näring växer. Vilka energier vill du ge näring åt under 2021? Vilka tankar och dagdrömmar vill du ha? Vår framtid beror på hur du svarar på denna frågan.

Gott nytt år!

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandr Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – December 2020 – Swedish

Transmutationsnyheter December 2020

Vi rör oss definitivt fram mot ett nytt år. Jag skulle inte våga göra någon förutsägelse för det kommande året. Jag svarade på ett Facebook-inlägg och denna magiska sats uppstod ur mina fingrar.

”Världen utanför tycks vara mindre när du växer inifrån”. Nu är det säkerligen tid att växa inombords för att hjälpa till att dra din uppmärksamhet undan från den sanna galenskapen.

När jag i november sökte en fil, hittade jag ett gammalt Transmutationsinlägg med det perfekta budskapet för att avsluta detta året. Här är vad jag skrev:

Transmutationsnyheter oktober 2017

Vi fortsätter att hålla allt liv, som har påverkats av stormar, eldsvådor och jordbävningar, i våra hjärtan. Och vi fortsätter att se allt i dess gudomliga styrka och med de verktyg som behövs för att klara förändringarna. Och till allt liv som dog i dessa katastrofala händelser tackar vi för att de hedrade Jorden med sin närvaro och önskar en lätt och behaglig resa hem.

Kom ihåg att det är viktigt i vårt arbete, att vi inte försöker påverka vädret och förena oss med den del av mänskligheten, som tror att de kan kontrollera Moder Jord. Vi behöver i stället utföra vårt spirituella arbete och leva ett liv i heder och respekt för allt liv. Och med ömsesidighetens princip kommer Jorden att reagera in natura.

I september under en session av min telekonferens-kurs för Shift Network, undervisade jag om hur vi kan smälta samman med en hjälp-ande för att betrakta världen utifrån dess perspektiv i stället för utifrån egot. I en demonstration för hur vi kan sammansmälta med en hjälp-ande, gjorde jag det med min lärarinna, gudinnan Isis. Jag hade bett Isis att tala till gruppen om lidandet. För det verkar som att så många vänner och studenter har förlorat hoppet, känner sig fastlåsta i att behöva se så mycket lidande och människors dåliga uppförande gentemot varandra och allt liv. Praktiserande av olika spirituella riktningar förlorar hopp och fokus.

Jag tyckte att Isis budskap var kraftfullt, och jag vill dela med mig av det till er alla för det kan hända att det tilltalar och berör er.

Jag delar bara med mig kärnan i hennes budskap:

”Det finns en stor mängd planeter och dimensioner, där andar inkarnerar för att lära och utvecklas.

Här på jorden föddes ni för att uppleva kärlek, ljus och glädje. Men först var uppgiften att erfara lidande för att sedan nå bortom den dimensionen som inom er (inte utanför er) ger känslan av kärlek och glädje. Glädje är faktiskt inte den riktiga vibrationen för i realiteten är det salighet som er ande känner.

I er värld, uppmuntrar lärare, inklusive era egna, att öppna era hjärtan för kärlekens ande.

Men denna undervisning är inte på den nivå av hjärtat, som du blir ombedd att kontakta.

För fokus har lagts på ert fysiska hjärta, som är del av ert ego. Och så många av er upplever och ser lidande, som på evolutionär nivå utökar er känsla för medkännande. Det tar er så djupt in i det mänskliga. Men ni är fortfarande fångade i energin, vibrationen och frekvensen av lidandet och det är den energin som ni när världen med. Och när man bär med sig lidandets energi blir många sjuka.

Ni blir nu verkligen och metaforiskt ”uppbrutna” till det djupaste stället inom er, där all visdom ligger och väntar på att få läras ut, när ni tar er djupare in i er mänsklighet.

Bakom det fysiska hjärtat ligger ert spirituella hjärta. Ni behöver inte resa så speciellt djupt för att komma i beröring med det. Flera gurus, mystiker och spirituella lärare talar om det.

Och detta spirituella hjärta – som är ett med Källan och glädjen, saligheten och ovillkorlig kärlek för allt liv och skapelse – känner inget lidande. Det känner till saligheten, det känner till ovillkorlig kärlek, men har ingen erfarenhet av lidandet på denna Jord.

I Drömmarnas Land ser jag miljoner ego, som drömmer illusionen ni ser och hur den bli skapad om och om igen.

Välj bort detta Drömmarnas Land till det där utvecklade spirituella varelser drömmer glädje och kärlek in i världen.

Ni är fångade och fasthållna i ert ego. Skrid över till den dimensionella realitet som finns bortom egot till ert spirituella hjärta, som bara upplever evig glädje, salighet, ovillkorlig kärlek och Källans ljus.

Ni är i en ny tid och en ny utveckling på Jorden. Gör dig av med din nuvarande roll i livets spel. Stig in i en uppvaknad spirituell varelses liv. Om ni fortsätter att försöka höja er vibration och frekvens, då måste ni arbeta utifrån en högre vibration och frekvens.

Jag håller er i mina armar och meddelar att ni har mer val än vad ni vet om. Ni kan växla till ett högre medvetande.”

Lyssna denna månad på shamanisk eller meditativ musik eller tillbringa tid i naturen. Föreställ dig att du reser bakom ditt fysiska hjärta till ditt spirituella hjärta. Det är därifrån som gudomlig kärlek, ljus, och salighet utstrålar. Lasta av dina bördor till ditt spirituella hjärta och upplev hur snabbt de förändras och transformeras till ljus.

Utför ditt transfigurationsarbete och utstråla ljus från ditt spirituella hjärta. Var närvarande i kärlek när ditt hjärta utstrålar ren och opersonlig ovillkorlig kärlek.

I tidigare utgåvor av Transmutationsnyheterna har jag meddelat om att resa till Drömmarnas Land som jag skrev om i min bok Walking in Light.: The Everyday Empowerment of Shamanic Life.

Du kan göra en resa eller meditera med avsikten att bli tagen till Drömmarnas Land, där en upphöjd spirituell gemenskap av människor från hela världen fokuserar sina dagdrömmar enbart på att uppleva de mest positiva, vackra och imposant inspirerande drömmar för planeten. Inta din plats i denna krets av drömmare, och gör ditt arbete.

Vintersolståndet kommer den 21 december med mycket mera undervisning och möjligheter att växa inifrån.

Gå ut i en park eller till något favoritställe i naturen. Öppma upp alla dina sinnen och ta in skönheten i naturen. Känn din kärlek till livet, de utsökta naturvarelser som vi delar Jorden med, och till Gaia själv.

Föreställ dig hur ditt hjärtslag förenar sig med vårt hem som är biljoner år gammalt, när du ligger ner på jorden. Ta in den känslan djupt i din kropp. När jag gör det kan jag inte ens fatta djupet av denna urgamla förbindelse.

Känn vinden eller den milda brisen runt om dig. Känn djupet av ditt förhållande med den levande varelse vi kallar Luft, som är den första livsformen på jorden, när vinden kysser din kind. Och denna varelse som är biljoner år gammal stannade upp för att kyssa din kind eller leka med ditt hår.

Om du är vi något vattendrag, doppa dina fötter eller händer i det och föreställ dig förbindelsen med det ursprungliga havet. Uppmärksamma ifall denna urgamla varelse som också är biljoner år gammal har ett budskap till dig. Om du inte är vid ett vatten kan du göra detta i en shamansk resa eller meditation.

Och absorbera sedan solens, månens och stjärnornas kraft – tänk hur länge de har lyst över allt liv. Och nu skiner de på dig. Känn passionen hos den urgamla elden, som brinner djupt inne i Moder Jord. Brinner din inre eld för att möta det forna i detta kraftfulla element?

Sjunk verkligen in i den tidlösa realitet vi lever i. Vi bebor Jorden för en så kort tid.

Känn först den verkliga styrkan i detta släktskap, i kärleken och understödet av dessa uråldriga varelser. Det är verkligen bortom allt vi mentalt kan förstå, om du verkligen tillåter dig själv att öppna upp din cellulära uppmärksamhet och känna din förbindelse.

Tänk nu över varför du är här. Du är här för en så kort tid. Vad vill du göra med denna tid på Jorden? Och tänk på en liten förändring du kan göra för att lätta på ditt fotavtryck på Gaia.

Visa kärlek till allt liv, ursäkta dig själv för det som behöver förlåtas, och hedra din forna förbindelse med elementen, och även dina förfäder och förmödrar och de äldre som har levt här.

Alla de livsfaser vi nu ser har genomgåtts flera gånger innan i Jordens historia. Föreställ dig vad de äldre kan berätta om. Be dem om förslag till en enkel förändring i din livsstil du kan göra, som med tiden leder till positiva förändringar.

Detta är den största gåva du kan ge till Gaia. Och när du är villig att ta emot elementens och de äldres kärlek ger du dig själv och allt liv en gåva.

Jag önskar er ett vackert vinter- och sommarsolstånd!

Fullmånen är den 29 december. Detta är vår heliga tid att församlas som en stor gemenskap för att flöda in ljus och kärlek till kollektivet för det är så oönskade energier tas bort. Detta är inte en tid till att sitta ner i mörkret. Vi måste fortsätta framåt.

Stå upp, trumma, skallra, dansa och sjung. Res inom dig till ditt inre stjärneljus och stråla som den ljusaste stjärnan på himlen.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmånsceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.


Som jag skrev förra månaden kommer jag att fortsätta skriva Transmutationsnyheterna i samma form som nu. Och de blir så generöst översatta till många olika språk.

Jag kommer varje månad att lägga till en gåva antingen med en shamansk resa som vi tillsammans kan göra eller en guidad ceremoni. Sylvia Edwards har samtyckt till att spela in dessa erbjudanden på Zoom och en link kommer att anges.

Med tiden kommer jag att bjuda in lärarinnor och lärare som är på listan www.shamanicteachers.com till att spela in erbjudanden. Deras arbete är briljant, och jag vill presentera dem för er. Så vi kommer till viss grad att rotera. Men jag kommer att göra de flesta inspelningarna.

Jag vill klargöra att det blir en inspelad resa eller ceremoni per månad.

Och så den spännande nyheten att Sylvia och jag har startat en ny Facebook-sida bara för vår globala gemenskap. Facebook-sidans namn är Shamans Are Gardeners of Energy. Som du har läst i kolumnen har detta blivit min favoritundervisning som The Ancient Ones meddelade mig om.

Om du vill delta, så klicka på denna länken: https://www.facebook.com/groups/991720834662313/.

För deltagandet står en fråga och svaret är ”Transfiguration”.

Denna Facebook-grupp är bara öppen för människor på min email-lista och för de som deltar i denna gemenskapen.

Fokus för denna Facebookgrupp Shamans Are Gardeners of Energy är att fylla kollektivet och Naturen med vördnad, böner, ovillkorlig kärlek och ljus. Ljus är den högsta frekvensen vi kan jobba med.

Om ditt bidrag inte speglar en positiv attityd, heder och vördnad kommer det att tas bort. Vad kommer att hända med vår gemenskap om vi försänker oss i samma medvetande som vi vill leva i? Vill du förlora dig själv i oväsendet eller välja en annan upplevelse, ett annat sätt att leva våra liv?

Jag är väldigt spänd på att vi har en ny form för att tillsammans genomföra kraftfullt arbete och dela med oss om det!

Och när vi nu går in till slutet av året, vill jag tacka Sylvia för hennes fortsatta arbete med att hjälpa mig att få ut mitt arbete i världen. Hon är en sann gåva för denna planeten. Sylvia finner alltid ett sätt att vara positiv, inspirerande och i ett heligt rum.

Var snälla och anslut er till mig med att tacka Sylvia och våra översättare för deras generösa arbete. Det är så mycket tid och bemödande som ges in i översättningarna. Låt oss hålla dem i ljus och kärlek.

Petr Němčanskŷ – Tjeckiska
Carole Laplante – Franska
Catherine Meyer – Franska
Bea Salgado – Franska
Barbara Gramlich – Tyska
Astrid Johnen – Tyska
Nello Ceccon – Italienska
Flavia Cavallaro – Italienska
Miha Masuda – Japanska
Ai Suzuki – Japanska
Els de Graaff – Holländska
Sandra Koning – Holländska
Sofia Frazoa – Portugisiska
Tatiana Starikova – Ryska
Ines Fermoso – Spanska
Lena Anderheim – Svenska
Simin Uysal – Turkiska

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2020 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – November 2020 – Swedish

Transmutationsnyheter november 2020

Naturligtvis skrev jag Transmutationsnyheterna för november innan valet i USA, så jag är säker på att alla sorters känslor nu flyger omkring inom dig och även kollektivt.

Och det spelar ingen roll om du är lycklig eller arg över resultaten, för med Medicine for the Earth-arbetet ges ett sätt att leva, som är ovillkorligt och handlingarna och ceremonierna kan fortfarande utövas, om du nu är lycklig eller arg.

Ceremonier är heliga akter och är shamanens möjlighet att förändra, så vi ska inte sluta att göra arbetet.

Transmutationsnyheterna har gått igenom olika faser under årens gång. Ursprungligen uppmuntrade mig Bob Edgar med idén att varje månad skriva en kolumn. Bob var Carol Proudfoot Edgars man. Hon var och är fortfarande en briljant shamansk lärarinna och arbetar nu i sin lokala gemenskap.

Jag blev delaktig i deras websida shamanicvisions.com

Vid den tiden hade jag publicerat en visionär roman A Fall to Grace. Varje månad bidrog jag med någon hjälp-andes visdoms-budskap och jag föreslog även att göra en shamansk resa i sammanhang med den undervisningen. Jag skrev upp detta för hand och faxade det till Bob, som skrev ned det på maskin.

Sedan år 2000 förändrades kolumnen till Medicine for the Earth. När jag skrev Medicine for the Earth-arbetet och var rätt så kreativ. Vissa månadskolumner var 5 till 10 sidor långa utan kungörelser. Det var annorlunda tider då.

Jag började även med vår gemensamma ceremoni varje månad; the Human Web of Light. Första året skrev en buddistisk munk ett brev till mig och berättade att de i hans kloster varje månad anslöt sig till vår ceremoni. Jag fick också ett brev från en pastor, som hade skrivit en sång för transfigurations-ceremonin, som sjöngs när de varje månad anslöt sig till oss.

Det har varit en rik upplevelse för mig att dela arbetet med så många människor från olika livsvägar och bakgrunder.

Behovet i vårt kollektiv har förändrats och människor vill inte längre läsa långa blogs och nyhetsbrev och jag har mindre att meddela. Medicine for the Earth- och Healing with Spiritual Light-arbetet är enkla metoder och ceremonier som försänker oss i gudomligt ljus, ovillkorlig kärlek, och i Naturen.

Dessa praktiker och ceremonier, även om de är enkla, fordrar ett livslångt engagemang för att bemästra och möjliggöra mirakulösa resultat. Det behövs nivåer av fokus och koncentration, som är bortom vad människor i vår kultur har blivit tränade för. Och att genomföra ceremonier samtidigt med ditt dagliga liv kan inte vara beroende av yttre omständigheter i ditt liv och i världen. Mästerverk fordrar ovillkorlig kärlek även mitt i trauma och upplösning.

Så jag behöver inte skriva om nya saker utan bara påminna om och inspirera till att fortsätta arbetet.

Så på så sätt genomgår Transmutatiosnyheterna en ny fas av förändring.

Men jag kommer att fortsätta att skriva Transmutationsnyheterna i samma form som nu. Och de blir så generöst översatta till många olika språk.

Jag kommer varje månad att lägga till en gåva antingen med en shamansk resa som vi tillsammans kan göra eller en guidad ceremoni. Sylvia Edwards har samtyckt till att spela in dessa erbjudanden på Zoom och en link kommer att anges.

Med tiden kommer jag att bjuda in lärarinnor och lärare som är på listan www.shamanicteachers.com till att spela in erbjudanden. Deras arbete är briljant, och jag vill presentera dem för er. Så vi kommer till viss grad att rotera. Men jag kommer att göra de flesta inspelningarna.

Jag vill klargöra att det blir en inspelad resa eller ceremoni per månad.

Och så den spännande nyheten att Sylvia och jag har startat en ny Facebook-sida bara för vår globala gemenskap. Facebook-sidans namn är Shamans Are Gardeners of Energy. Som du har läst i kolumnen har detta blivit min favoritundervisning som The Ancient Ones meddelade mig om.

Om du vill delta, så klicka på denna länken: https://www.facebook.com/groups/991720834662313/

För deltagandet står en fråga och svaret är ”Transfiguration”.

Denna Facebook-grupp är bara öppen för människor på min email-lista och för de som deltar i denna gemenskapen.

Fokus för denna Facebookgrupp Shamans Are Gardeners of Energy är att fylla kollektivet och Naturen med vördnad, böner, ovillkorlig kärlek och ljus. Ljus är den högsta frekvensen vi kan jobba med.

Om ditt bidrag inte speglar en positiv attityd, heder och vördnad kommer det att tas bort. Vad kommer att hända med vår gemenskap om vi försänker oss i samma medvetande som vi vill leva i? Vill du förlora dig själv i oväsendet eller välja en annan upplevelse, ett annat sätt att leva våra liv?

Jag är väldigt spänd på att vi har en ny form för att tillsammans genomföra kraftfullt arbete och dela med oss om det!

Fullmånen är den 30 november. Låt oss efter gott förberedande koncentrera oss och fokusera på att se oss själva som en ljus stjärna på natthimlen som flödar in Jorden och allt liv med ovillkorlig kärlek och gudomligt ljus.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

November är månaden när tacksägelse-högtiden firas i USA. Låt oss använda kraften av tacksamheten i USA och lägga den energin för det goda till allt liv.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2020 SandraIngerman. All rights reserved.

Transmutation News – October 2020 – Swedish

Transmutationsnyheter oktober 2020

Beakta att jag skrev detta newsletter för oktober innan bränderna på den amerikanska västkusten blev okontrollerade. Jag funderade över att lägga till mer material om det. Men jag tänker med allt jag har skrivit innan om klimatförändringarna är det jag skrev här fortfarande perfekt.

Jag föreställer mig att de som läser mina newsletters är spirituellt djupt tänkande människor som har förmåga att se mönstren. För mig själv öppnades dörren till andra former av lösningar, när jag såg Covid framträda.

För när man observerar mönstren som jag gör, kunde man se att dörren till förändring faktiskt visades oss innan Covid.

Det var ju förödande klimatiska händelser över hela världen. Två av dem som verkligen berörde våra hjärtan och framträdde i nyheterna var bränderna i Amazonas och i Australien. Men flera tragiska händelser blev helt enkelt inte rapporterade i nyheterna.

Alla dessa händelser yrkade på en ny normalitet. Vaknade vi upp och lyssnade?

När Covid kom in i vårt kollektiv begärdes en ny normalitet av Jorden och krafterna som finns.

Nu ser vi hur människor desperat försöker att få tillbaka sin ”gamla” bekväma normalitet, som inte fordrade några umbäranden om vi inte var drabbade individuellt.

Jag tycker det är både fascinerande och ledsamt att se. Nu när de klimatiska händelserna är så häftiga, kan man undra när folk kommer att förstå att den normalitet som vi hade inte längre finns. Vi måste verkligen reagera på vad Jorden och hela Naturen meddelar oss.

Jag för min del, tycker jag att mitt psyke behöver tid att omfamna och integrera förändringarna. Och ofta ger oss detta en emotionell utmattning och vi behöver ta hand om oss själva mer än någonsin.

Undersök denna månad sätt att inte bara vila fysiskt utan också emotionellt. Tillbringa mer tid i Naturen om oväsendet från nyheterna och sociala medier tär på ditt nervsystem, ta en paus. Hitta spirituella praktiker som regenererar dig. Skapa altare för bön i ditt hem, så att du kan vila i det heliga rummet där.

Fortsätt att utföra ceremonier för att släppa det som har sårat dig, trauman och medvetandetillstånd som håller dig tillbaka från att skapa ett mera balanserat och hälsosamt liv. Och gör framförallt ceremonier för att förlåta dig själv och andra och dröm en ny dröm för Jorden.

Om du inte kan älska dig själv, då kan ingen spirituell praktik bidra till att hela dig själv eller planeten. Vi har kommit hit för att uppleva samma kärlek som Skaparen eller de skapande krafterna i universum känner för oss. Lagen är kärlek. Och vi har brutit mot den spirituella lagen på flera områden.

Vi måste börja här och väva en ny dröm för Jorden.

Och ja, vi behöver varje dag göra hedervärda avslutningsceremonier för att tacka varje levande varelse som dött för deras unika skönhet som de bidrog med till livsväven. Och sedan önska dem en vacker resa hem fylld med behag, ljus och kärlek.

Jag gör detta varje dag. Var snäll och delta med mig.

Nyligen gav jag lärare som jag tränat tillstånd att undervisa shamanska helande-kurser online – någonting jag tidigare aldrig godkänt. Skälet var att om du inte kan se eleverna utföra helande-arbete i en kurs, kan läraren inte kan bedöma studentens skicklighet, vilket i framtiden kan föra till situationer där klienter kan skadas.

Så jag gav tillstånd till lärare som är listade på min hemsida www.shamanicteachers.com att undervisa online-kurser för 4-6 studenter, i vilka varje elev får utföra sitt helade-arbete inför gruppen, så att de är observerade och kan få hjälpsamma kommentarer.

Det här var inte ett beslut jag ville göra, speciellt med problemet Zoom-Utmattning, som nu har blivit en psykologisk term.

Men det finns folk som vill lära sig själs-återhämtande, extraktion och psychopomp-arbete för att tjäna och hjälpa andra.

Mestadels kommer lärare att undervisa hybrid-kurser där de gör förberedande kurser online och helande-kurser med masker och social distansering.

Vi får hoppas att vi kan komma tillbaka till att göra allt vårt arbete i fysiska kurser, eftersom det i online-kurser fattas det djup, som rikedomen i fysisk shamansk träning förmedlar, och som inte kan förmedlas online.

Jag ser detta verkligen som en temporär lösning. Men jag vet även att den shamanska praktiken kommer att förändras över åren eftersom förutsättningarna kräver nya arbetssätt. Shamanismen har förändrats och utvecklats sedan dess begynnelse.

Vi har den otroliga välsignelsen av två fullmånar denna oktober, 1 och 31. Låt oss tillsammans samla våra spirituella energier för att vara ett sant ljus för allt liv och Jorden. För om vi inte väver ett ljusnät inom och runtom Jorden, vilken ny dröm blir då skapad när återfödelsen sker. Låt oss göra detta arbete för att stärka livsväven, för den är grunden till livet.


Om du är ny läsare till transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmånsceremonin under Creating a Human Web of Light på denna hemsidan.

Om du vill ta del av Sandras kungörelser kan du läsa dem på den engelska originalsidan.

Copyright 2020 Sandra Ingerman. All rights reserved.