Transmutationsnyheter december 2021

Vi rusar iväg och avslutar ännu ett år med extrem utveckling.

För flera år sedan fick jag en bonsai fikus som gåva av en väldigt kär vän. Jag var så förväntansfull när jag fick den och på samma gång ängslig, eftersom jag inte är bra på att ta hand om plantor. Vad skulle jag göra med ett litet träd som var över 20 år gammalt.

Nåja, Ficus (ficus vårt träds personliga namn) och jag har haft en ganska lång resa med att lära oss hur vi kan leva tillsammans och understödja varandras utveckling. Där var tider när jag inte trodde att Ficus skulle klara sig. Och där var tider när Ficus inte trodde att jag skulle klara mig. Men förvånansvärt är att jag sedan ett par veckor ser ny tillväxt hos Ficus, som om den har tillförts något super preparat. Och vi har varit tillsammans sedan innan jag blev sjuk, så det måste var minst 7 år som vi har levt tillsammans.

Jag meddelar om mina erfarenheter med Ficus, eftersom jag ser en liknande process hos så många just nu. Det finns som en kurva med erfarenheter i hur vi kan ta hand om oss själva och andra i dessa tider av nedbrytning och återuppbyggnad. Mestadels är våra tankar fokuserade på det som är sönder och inte fungerar. Men det är viktigt att handla nu och i framtiden. Och vi måste ha energi till att ta hand om det som kommer. Och vi behöver en tillväxtperiod för att samla energi för den fortsatta resan, som inte slutar förrän vår själ bestämmer att det är dags att bege sig hem.

När vi är i ett tillstånd av tillväxt och är medvetet närvarande på vår plats här i livet, bör vi komma ihåg att vi kom hit för att ta hand om Jorden.

Vi måste ta avstånd från dimensionen av särskiljande och regelbundet återvända till den gudomliga gnistan som lever i oss alla och som är sammanfogad med de kreativa krafterna i universum som alltid utstrålar en sång om nedbrytning och upplösning men även sången om återuppbyggnad och nyskapande.

När vi stiger in i den dimensionen, där vi upptäcker att det bara finns enhet, kärlek, ljus och lektioner för vår spirituella tillväxt, kan vi vara i ett tillstånd av inre frid.

Men vi måste lämna rädsla, självhat, särskiljande och hyper-försiktighet. Vi måste grunda oss med jorden och känna dess understöd, för det är det vi verkligen behöver. Vi behöver understöd av alla de element som har varit här i billion-tals år och gått igenom allt och bidragit till förändringens stormar, som har skett sedan livet på denna Jorden började.

Ingenting förändras innan det förändras inom dig. Så försök denna månad att regelbundet uppmärksamma din kropp och var medveten om var dina ”fötter” står på de olika nivåerna. Känner du att du står på solid grund och är understödd av spirituella krafter? Behöver du bara vila och och slippa att göra någonting alls? En viloperiod behövs innan en tillväxtperiod, annars kommer du inte att ha energi för nästa steg i utvecklingen, vilket då kan orsaka fysiskt lidande.

Precis som Ficus var tvungen att leva med min man och mig, behöver vi lära oss nya sätt att leva på den här planeten och med våra medmänniskor och alla naturvarelser. För vårt före detta livssätt är helt enkelt förbi. Det existerar inte längre. Och behöver du tid att sörja detta innan du rör dig vidare?

Ge dig denna månad tid att ställa in i dig på dig själv och avskärma dig från media och även sociala medier. Nyttja denna månad till att lära känna dig själv och vilka dina nuvarande behov är och gör planer hur du kan bemöta dessa behov.

Jag tror fortfarande att ett av skälen till att Covid uppstod, var att få människor att vakna upp. Folk började precis att gå in i sina egna bubblor. Människor gör val som inte alla är älskvärda, medkännande eller vänliga. Men just nu behöver vi fokusera på det arbete vi gör och se efter vilken del av vår Inre Värld, vår själ, kropp, hjärta och tänkesätt som kan behöva vård. Om du fortsätter att fokusera kommer en utveckling att ske, och du kommer inte heller att ångra vart livets flod beger sig med dig.

Om du vet något om celldelnings-processen kan du faktiskt bevittna att det även sker i den organism vi kallar människa. Mänskligheten delar nu upp sig i olika celler. Jag undrar vilka världar och nya dimensioner som kommer att skapas ur detta cell-delande.

Vi firar vinter/sommar-solstånden den 21 december. Detta är en tid för djup reflektion och vila för oss i den norra hemisfären. Och i den södra är det dags för växande.

Tänk på detta som en tid för regeneration och helande, vilken säsong du än går in i.

År 2000 startade jag med vår fullmåns-ceremoni med titeln Creating A Human Web of Light. Och några år senare lade jag till en helande-ceremoni för vår globala gemenskap varje månad. Men den uppnådde inte mina förväntningar och jag organiserade detta bara några få gånger för vår globala krets.

Jag kände att vid detta vinter/sommar-solstånd är det dags att ta tillbaka användningen av en specifik transfigurations-ceremoni för att understödja vår globala cirkel.

Sylvia Edwards hjälpte mig att spela in en ceremoni som vi tillsammans kan utföra vid vintersolståndet. Eftersom instruktionerna är uppskrivna på min homepage, bestämde jag mig för att inkludera dem här för de som behöver dem översatta. Detta är en kraftfull ceremoni. Vi har använt GDV-kameran flera gånger för att visa resultaten och vi får alltid fantastiska bilder av vad som händer med människors energifält, när de engagerar sig i den ceremoni som vi tillsammans ska göra vid solståndet.

https://youtu.be/YGQegbAk88s

Jag beskriver här en förkortad version av vad som finns på min homepage under Instructions for our Monthly Ceremony:

När vi fortsätter att göra vår transfigurations-praktik, helar vi tillstånden av separation. Vi beger oss in i ett högre medverandetillstånd och lär oss att ge oss hän till universums perfektion. Och ibland är det svårt att göra det och vi behöver hjälp att erinra oss om vårt eget gudomliga ljus.

För att hjälpa vår världsomspännande gemenskap som läser Transmutations-nyheterna har jag bestämt mig för att lägga till en helande-cirkel som anslutning till skapandet av ett mänskligt ljusnät.

Här är vad jag föreslår. Om du vill medverka som praktiserande föreställer du dig själv att stå eller sitta i en cirkel med andra praktiserande. Kom ihåg att Transmutations-nyheterna blir översatta till många olika språk. Vi har en stor global gemenskap som arbetar tillsammans.

Vår avsikt är att uppleva vårt gudomliga ljus och utstråla det till den inre cirkeln.

Vi ser inget lidande i vår cirkel. Vi bekräftar den gudomliga perfektionen i varje person. Så vi fäster inte människor till en diagnos med lidande utan lyfter dem istället upp till deras gudomlighet.

Författare och föreläsare, Eric Pearl lär enligt kvantfysiken ”när du ändrar beteendet hos en partikel kommer en annan partikel någon annanstans omedelbart att reagera om det bara är några tum eller universum därifrån. Lägre frekvenser beblandar sig med eller ställer in sig på högre frekvenser och inte tvärtom.

Så kommer vi tillbaka till kärnprincipen i Medicine for the Earth-arbetet, vi förändrar världen och helar andra genom det vi blir – genom vår närvaro och genom kärleken och ljuset vi utstrålar.

Vi skickar inte energi och försöker inte heller hela någon. Vi tillåter bara vårt gudomliga ljus och kärlek att tända det gudomliga ljuset hos dem som ber om hjälp.

Föreställ dig själv stå eller sitta i en cirkel med praktiserande. Gör ditt transfigurations-arbete och rikta dina händer mot den inre cirkeln och utstråla ditt gudomliga ljus och kärlek.

Om du känner att du behöver någon hjälp, föreställ dig då liggande i en cirkel med människor från runtom i världen.

Din roll är att absorbera ljuset som delas ut av våra praktiserande. Tänk på en metafor, som kan hjälpa dig att ta in gudomligt ljus och kärlek i varje cell av din varelse. Jag kan ge dig några exempel och hoppas att du hittar en metafor som hjälper dig. Du kan tänka på en torr tvättsvamp, som läggs i vatten och suger upp fukten. Du kan tänka på en blomma, som har stått i regn i dagar eller veckor och solen skiner och blomman drar in solstrålarna. Eller du kanske kan tänka på en blomma som har fått för mycket sol och det börjar regna och den suger upp vatten som när den och ger den liv.

Eller tänk på ett rum med stängda gardiner och hur rummet fylls med solens ljus när de dras åt sidan.

Tillåt den yttre cirkelns ljus att få igång ditt eget sken och låt det flöda igenom varje cell av din kropp. Detta förbinder oss åter med vår gudomliga perfektion och vår anslutning till ljusnätet. Detta helar de tillstånd av separation som skapar emotionell och fysisk sjukdom. Och det påminner oss om att vi alla har styrkan och kraften att tackla de utmaningar och möjligheter som livet ger oss.

Och du kan vara i båda rollerna vid olika tillfällen under dagen eller kvällen. Du kan ena gången vara praktiserande och en annan gång ligga i mitten av cirkeln.

Och eftersom vi arbetar utom tid, spelar det ingen roll när du gör detta arbete. Det är inte nödvändigt att koordinera tiderna när vi arbetar.

Fullmånen är den 18 december. Denna fullmåne kallas den Kalla Månen. Så låt oss värma varandras hjärta och själ och sammanbinda vår spirituella närvaro och energier för att utstråla vårt ljus med absolut fokus och uppmärksamhet så att hela Jorden livsnätet lyfts upp.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Det är beaktansvärt och imponerande för mig och alla som känner till Transmutations-nyheterna att vi har en fantastisk samling människor som ger sin tid och energi till att översätta kolumnerna varje månad, så att människor över hela världen kan läsa dem. Och det har gjort skillnad för denna kolumn. För du kan verkligen känna energierna  som utstrålas ur en sådan stark global gemenskap.

Så var snälla och tillsammans med mig tacka alla våra översättare utifrån ert hjärta, för arbetet de varje månad gör är så intensivt. Vi har haft översättare som kommer och går, men alla ger in kärleksarbete och det känns.

Låt oss skicka välsignelser till alla våra översättare för att de delar med sig spirituella praktiker till deras gemenskap, vilket gör vår gemenskap större och starkare. Med att vara starka länkar kan vi göra så mycket för oss själva, för varandra och för allt i livsväven.

Och inget av detta skulle kunna ske utan Sylvia Edwards. För det första hjälper hon mig att fokusera och förbli frisk! Inte ett lätt jobb! Och hon lägger till så mycket skönhet, kärlek och ljus till kolumnen. Hennes hjärta är verkligen det som håller kolumnen levande. Jag kan säga att Sylvia är en person på planeten som varje dag i sitt liv verkligen gör det arbete jag lär ut och ännu mer . Och man ser det i det extraordinära arbete hon gör i världen.

Sylvia Edwards
Petr Němčanský – Tjeckiska
Caroline Bertrand  – Franska
Catherine Meyer  – Franska
Bea Salgado – Franska
Nanouk – Franska
Barbara Gramlich – Tyska
Astrid Johnen – Tyska
Nello Ceccon – Italienska
Flavia Cavallaro  – Italienska
Miha Masuda – Japanska
Ai Suzuki – Japanska
Els de Graaff – Holländska
Sandra Koning – Holländska
Sofia Frazoa – Portugisiska
Tatiana Starikova – Ryska
Ines Fermoso – Spanska
Lena Anderheim – Svenska
Simin Uysal – Turkiska

Jag önskar er alla ett djupt och meningsfyllt solstånd och tid för inre frid och kärlek denna högtidssäsong.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts