Transmutationsnyheter mars 2021

Jag har meddelat att Isis verkligen uppmuntrar oss alla att vara helt närvarande just nu. Hon upprepar för mig att vi kommer att missa viktiga hållpunkter och information som är avgörande för vår överlevnad om vi fokuserar alltför mycket på vad som kommer att hända härnäst.

För flera år sedan delade jag med mig ett uttalande som är värt att upprepa. Om du inte kan smälta livet, kan du inte heller smälta din mat. Om du tittar i hyllorna på varje apotek är de mest fyllda med botemedel för magproblem.

När vi är helt närvarande, kan vi ta in mindre bitar av livet att smälta. Och det lättar upp något av stressen du kanske upplever. Livet blir enklare och ”mera lättsmält” när vi lär oss att vara helt närvarande.

Vi välkomnar vår- och höst-dagjämningen den 20. mars. Det är förvånande hur en dag bara går över i en annan. Tiden går så snabbt – ännu ett skäl att bemöda sig att vara närvarande här och nu och försöka absorbera livets skönhet.

Jag har spelat in en ceremoni för att välkomna dagjämningen. Länken finns här nedan.

För de som inte förstår engelska ska jag beskriva ceremonin, så att ni kan genomföra den- Jag spelade in en ceremoni för Ljusets Kittel.

När jag letade efter redan nedskrivna instruktioner, skummade jag igenom mina böcker The Shaman’s Toolkit och Walking in Light. Båda dessa böcker är fyllda med tidlös visdom. The Shaman’s Toolkit skrevs för en icke shamansk publik. Men den innehåller alla övningar från Medicine for the Earth, som jag undervisar utan att tala om shamanism. Walking in Light är en bra sammanfattning av mitt arbete. Jag hoppas ni understödjer mina böcker.

Andarna visade mig ceremonin till ljusets kittel för många år sedan. Den är ett neutralt sätt att utföra en eldceremoni. Du kan släppa ett gammalt sår in i ljuset, en besvikelse, ett trauma, ett svek. Du kan skriva ett brev till universum och ge det in i Ljusets Kittel. Du kan framföra dina önskningar. Avsikten jag gillar att arbeta med är att släppa loss en gammal plan och be om hjälp att få in livets godhet.

Låt din intuition uppdaga de medvetandetillstånd som du vill ska hela. Be en av dina hjälpandar att assistera dig i detta arbete. Och ha för avsikt att resa till en stor kittel med ljus.

Vad har du för avsikt? Känner du att du har blivit sviken av livet? Vem har gjort dig besviken? Finns det människor som du behöver förlåta? Behöver du förlåta dig själv? Återupplev händelser och livssituationer i vilka du har blivit besviken och nu behöver finna förlåtelse i ditt hjärta. Vilka energier vill du rensa och förändra?

Har du med dina ord eller handlingar sårat någon? Behöver du förlåta dig själv? Att förlåta sig själv är extremt viktigt i tiden vi nu lever i.

Tillåt din inre ande och dina hjälpandar att uppenbara de inre medvetandetillstånd som du behöver undersöka, bekänna och sedan släppa. Bryt din förbindelse med kollektiva energier som inte längre nyttjar dig, så att du är befriad och ”kan rida på en annan våg”.

Upprätthåll bara avsikten att bege dig till en stor Kittel med Gudomligt Ljus, så kommer din avsikt att ta dig dit. Godkänn de förbindelser du behöver för att befria dig, band som behöver upplösas, svek och besvikelser som du behöver förlåta, och kollektiva energier som du behöver släppa. Överlämna dem till det gudomliga ljuset som förändrar dess kraft och energi till kärlek.

Du är nu befriad från energier, som binder dig till livets mörka energi. Du är nu fri att ”rida på en annan våg”. Kom tillbaka från denna resa och upplev dig själv lättare, obunden och fri.

Ta sönder, skapa om, ombilda, lös upp, förstör det som inte passar dig längre. Det är nu en kraftfull tid för renande arbete. Under tider av förändring är det så viktigt att rensa och rengöra.

Väv en ny plan för ditt inre landskap.

Var snälla och håll tillsammans med mig vår gemenskap i kärlek och ljus när vi välkomnar våren i den norra hemisfären och hösten i den södra hemisfären.

Och vi får inte glömma vår fullmåns-ceremoni med att skapa en mänsklig ljusväv.

Fullmånen är den 28. mars. Låt oss stiga ur våra gamla bubblor, som håller vår psykiska styrka innesluten och tillåt vårt ljus att flöda fritt och beröra allt liv och Jorden. Denna tid på vår planet kallar oss att ge näring till det kollektiva med ovillkorlig kärlek och gudomligt ljus.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Lycklig dagjämning!

Här är länken för att se dagjämnings-ceremonin till Ljuskitteln:

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts