Transmutationsnyheter september 2021

Equinox ceremonyJag vill börja denna månadens newsletter med att låta alla veta att jag kommer att undervisa Spirituell Immunitet igen över Zoom genom Shift network. Introduktionen kommer att sändas den 4 september och kursen kommer att starta den 28 september. Detta är den kurs jag gav över Shift Network när Covid började och lockdowns startade. Jag kommer att skicka ut emails för att meddela mer om introduktionen och kursen.

Denna kursen innehåller övningar från Medicine for the Earth och Healing with Spiritual Light. Det är fantastiska sätt att förbli centrerade i dessa tider när så mycket rädsla berör oss på så många nivåer. Den här kursen lär dig att hålla dig stark och hur du kan finna harmoni mitt i den utmanande livsresan.

Vi fortsätter att tala om de snabba förändringar som händer i våra liv och i världen.

Och vi kan alla se hur denna process hettas upp. Det är en dynamisk involverande utveckling, som jag vill dela med mig om.

Vissa av oss gör stora och snabba förändringar i sättet hur vi lever våra liv. Undersök hos dig själv, hur du på alla plan klarar sådana snabba förändringar. För när du lever ditt liv i ett snabbt tempo och försöker att förändra alltför mycket på en gång kan det leda till känslor av djup sorg. För vårt psyke behöver tid för att integrera förändring.

När det sker stora händelser i naturen kan du i flera dagar uppfatta en tystnad, som tillåter  en integrationsprocess.

Vi agerar som om vi vore på snälltåg, som abrupt stannar och det ger ett slags chock som leder till sorg.  På flera sätt är vår process inte alltid så naturlig.

I mitt eget liv har jag nu märkt, att jag behöver sakta ner med allt jag gör just nu. För min kropp och min själ är överspända av så mycket inre och yttre förändring. Så jag behöver köra filmen långsammare istället för att försöka att hålla tempot uppe. När vi bara försöker hålla tempot, räknar vi inte alltid med förändringarna vi gör, som utan att vi vet det kastar oss tillbaka i själens mörka natt.

Så det gäller att sakta in. Jag har redan talat om detta. När tiden springer iväg börjar jag avsiktligt att röra mig långsammare för att ge mitt psyke en chans att finna harmoni och röra sig på ett organiskt sätt.

Den 22 september förbereder vi oss i den norra hemisfären på min favoritårstid – hösten, tiden att celebrera dödlighetens cykel. I den södra hemisfären firas tiden för pånyttfödelse och de kraftfulla nya vårskotten, som påminner oss om hopp.

Jag mediterade över den nästkommande dagjämningen och var spirituellt öppen för att få ett budskap om hur vår resa/ceremoni kunde gestaltas för att välkomna dagjämningen.

Jag fick budskapet att utföra en ceremoni för att lägga ner våra vapen. Detta stämde verkligen för mig. För som ni vet inkluderar Transmutationsnyheterna arbete, budskap, och övningar från Medicine for the Earth. För att verkligen praktisera spirituellt arbete understryker jag i Transmutationsnyheterna  att du måste lägga ner dina vapen som sänder våra obearbetade energier till oss själva, våra kära, allt i Naturen och ut i det kollektiva.

Den spirituella gemenskapen tycks ju i allmänhet vara emot att äga vapen. Men vi tillåter oss själva att bli så retade av andras yttranden och hur de handlar. Vi går omkring och skjuter psykiskt ner människor som vi inte samtycker med.

Jag föreställer mig att de flesta av oss utför vårt transmutationsarbete för att ändra energierna vi känner ifrån hat och bedömande till kärlek och ljus. När vi gör det har vi tillgång till den universella kraften i ovillkorlig kärlek, som kan hela oss själva och omgivningen. Och förväxla inte ovillkorlig kärlek med personlig kärlek.

Så vi drar upp psykiska vapen när vi blir retade, och som jag skrev i How to Heal Toxic Thoughts behöver vi jobba med det som retar oss, så att vi inte avfyrar ”geväret”.

För de av er som inte förstår engelska, skall jag skriva ut instruktionerna, som blir översatta. Och för de av er som vill vara med i vår ceremoni för dagjämningen är länken här nedan.

https://youtu.be/mAcz3koJYmM

Observera: Jag blev känslig i slutet av inspelningen. Det var som om jag inte visste hur jag skulle ta avsked och meddela er hur tacksam jag är till er alla. Så orden stockade sig i min mun. Jag försökte helt enkelt säga adjö och att jag älskar er.

Om du vill förbereda dig för att utföra ceremonier., finns det en källa till hur du kan förbereda dig på Transmutations-nyheternas hemsida.

https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/english/shamanic-ceremony/preparing-for-ceremonial-work/

Det behövs att vi får vårt ego ur vägen, så att vi bygger upp en stark och gudomlig förbindelse med andarna som kan hjälpa oss när vi anför vår önskan till den universella kraften.

Om du inte tittar på videon, där jag guidar övningen, kan du lyssna till spirituell musik som understödjer dig att gå in i de icke-ordinära tillstånden, där helande och magi kan uppstå. Jag rekommenderar alltid att trumma och skallra för dig själv, när du dansar och sjunger medan du reser.

Upplev dig själv stående på en vacker strand. Sanden är vit och ren. Himlen är klart blå utan några moln.

Känn solens värme under dina fötter och hälsa solen, havet, jorden, luften, månen och stjärnorna. Se dig omkring i omgivningens renhet vid denna plats i naturen. Havet ger dig tecken att vilja hälsa dig denna speciella dag. Låt dess kalla vatten rena dig och öppna ditt hjärta för kärlekskraften.

Kalla på dina hjälp-andar ifall du praktiserar resande. Om du inte reser kan du kalla på en gudomlig varelse som hjälper dig att finna frid. Med andarnas hjälp, kan du metaforiskt lägga ner dina vapen. Vad för slags vapen gömde du i ditt psyke? Hur ser de ut? Hur hugger du psykiskt ner på andra, dig själv, och sänder ut budskap av hat och bedömande?

Använd din föreställningskraft i detta arbete för att se och känna de vapen du använder. Du behöver inte äga ett fysiskt vapen. Men våra tankar kan agera precis som gevärsskott.

Så vi måste sluta fälla omdömen om de som skadar andra med vapen, eftersom vi har våra egna vapen.

Fortsätt resa tills du upplever de element som avlastar dig från de vapen du bär på.

Det är dags att stiga in i vår sanna spirituella styrka. Covid förde med sig ett budskap som vi inte tar på allvar.

Vi bad om förändring. Och här är vi nu. Men låt oss hitta vårt eget sätt för inre frid i dessa tider. Du har ett val. Du har alltid möjligheten att välja kärlek eller våld.

Fullmånen är den 20. september. Låt oss skörda kärlek och ljus och helt förena oss med livsväven. Om vi förenar oss helt och fullt med livsväven, kommer vi att känna det understöd vi letar efter. Allt blir så klart och tydligt, när vi är ett med vårt inre ljus. Vi är i frid. Och vi vill hälsa fullmånen i ett tillstånd av inre frid.

Gör ditt förberedande arbete, lyssna till någon musik som öppnar dig för andligheten eller gå ut i naturen och utför ditt transfigurationsarbete som tillåter alla blockeringar för att ditt ljus ska lysa starkt att falla ifrån.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Innan jag ger del av mina kungörelser, vill jag för de av er som följer mig på sociala media meddela, att jag har gått ur Facebook, Twitter och Instagram. Jag hoppas att med tiden skriva något inspirerande på min Friends page, min Authors page, och på Shamans are Gardeners of Energy. Men att ha varit på Facebook för arbete 7 dagar i veckan sedan 2015 tycks inte längre hälsosamt och leder inte till kvalitet i mitt spirituella liv och praktik. Det blev helt enkelt för stressigt att svara på så många inlägg efter mina kurser under så många år och olyckligtvis hade det konsekvenser för min hälsa. Jag vill ägna mitt liv åt min praktik och inte bara svara på frågor över Facebook. Vi har utsökta lärarinnor och lärare på shamanicteachers.com att lära ifrån.

Jag är överförtjust att vi har Shamans are Gardeners of Energy. Jag tittar då och då in på sidan och vad som skrivs är likt att sjunga kärlekssånger ut till det kollektiva. Energin strålar bara så ut till allt liv.

Önska tillsammans med mig en underbar dagjämning för vår cirkel.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts