Transmutationsnyheter juli 2021

Äntligen kommer jag att ta den ledighet, som jag sedan åratal har försökt att få. Jag tar ledigt i juli och augusti för att regenerera mig och spendera tid i naturen. Jag kommer att vara komplett utan internet dessa 2 månader.

Jag kommer inte att svara på emails och inte alls vara aktiv på Facebook. Jag vet att vår grupp Shamans are Gardeners of Energy kommer att fortsätta att inspirera vår cirkel och den positiva energin vi skapar verkar stort i det kollektiva.

Denna månad delar jag med mig en berättelse, som är så inspirerande och skulle behöva en djupare praktik för att aktiveras.

För flera år sedan berättade en av mina kursdeltagare en speciell historia, som antagligen tar oss tillbaka till tidiga 2000-talet. I Santa Fe finns en alternativ bokhandel som besöks av många invånare för att söka böcker och alla möjliga sorters spirituella objekt, men det är också ett ställe där folk träffas med likatänkande.

En dag var där en grupp samlad vid kassan. En i gruppen var en tibetansk nunna, som utstrålade den mest fantastiska kärlek och hade ett leende, som kunde upplysa livet för vem som helst vad som än pågick.

Hon är en välkänd person för flera av oss i Santa Fe. Människorna i bokhandeln visste att hon hade blivit torterad i ett kinesiskt fängelse och när hon blev frisläppt flyttade hon till Santa Fe, där det finns en rätt stor tibetansk befolkning.

Någon frågade denna vackra själ hur hon kunde ha så mycket ljus, kärlek och glädje, som flödade igenom henne, efter allt hon gått igenom. Hon svarade med att säga att hon hade upprepat ett mantra om och om igen hela dagen tills det transformerade henne. Hon sa:

”Tack för allt. Jag har ingenting att klaga över.”

Jag minns alltid hur denna berättelse berörde Kate Vasha, en av mina vänner och kursdeltagare, som hjälpte mig med att skapa vattenexperimenten, som vi gjorde i mina Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light – kurser. Jag minns hur Kate gick omkring och upprepade dessa helande och förlåtande ord. Hon hade alltid en speciell glimt i ögat när hon gjorde det. Jag vet att många av er som fortfarande sen flera år läser Transmutationsnyheterna minns Kate.

Så hur lyder ditt mantra för denna månad? Vilka ord kan du sätta samman ur ditt hjärta, som ger frid i ditt liv?

Vi strävar alla efter sådan frid.

En av lärdomarna jag delade med mig om på Facebook-sidan Shamans are Gardeners of Energy, är att jag alltid hade visionen att shamanskt praktiserande skulle ställa upp och ge näring till det kollektiva med ljus och kärlek. Det skulle vara som ett slags stafett, där var och en har chansen att arbeta och när det blir nödvändigt, också chansen att vila.

Jag kände för att ha en Facebook-sida, som jag och Sylvia skapade och den skulle vara som en stafett, där människor tar del för att inspirera och de som behöver det uteblir för att vila eller bli närda av det som delges.

Det är intressant för mig att se hur det i början var mycket begeistring, men som vid ett stort evenemang blir människor snart trötta. Jag undrar vad som skulle hända om vi alla turades om att inspirera varandra till att hitta nya verktyg, nya vägar, nya tecken. Vi befinner oss i en uttröttande tid och det är viktigt för de som kan göra sitt spirituella arbete att göra det, och för de som behöver vila att ge sig tid till att drömma en ny dröm, i vilken de får information för sina nästa steg. Till och med dessa fantastiska naturfoton, som delges, ger oss alla en plats till vila.

Fullmånen är den 24 juli. Låt oss ta in den spirituella praktiken att använda ljud son del av vår ceremoni att skapa en mänsklig väv av ljus. OM innehåller alla mantras och är skapelsens ursprungliga ljud. Arbeta med ljud, sånger och nynnande. Använd det som du känner understödjer den djupaste delen av hur du kan utstråla ljus till världen under denna tiden.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Denna månaden kommer en av våra shamanska lärarinnor, som är listade på www.shamanicteachers.com att leda en vacker resa. Mara Bishop har arbetat med mig sedan tidigt 1990-tal. Hennes arbete är briljant. Hon är en av de bästa kommunikatörer jag känner och har en närvaro som är så grundläggande att du känner dig helt säker. Jag uppskattar också att hon dyker in djupt med att arbeta med en och en av sina studenter.

Jag hoppas ha gett en liten bild av Mara. Hon är verkligen en sådan vacker själ och gör djupsinnigt arbete. Hon har haft några initiationer i livet och är nu en Vis Kvinna.

Mara’s gåva till oss denna månad: Vildblommande Ängs-Ceremoni

I denna ceremoni släpper vi greppet om vem vi tror att vi är, så att vi kan växa naturligt till det som vi var tänkta att vara.

Här är YouTube-länken: https://youtu.be/piQ6E8eXoco

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright Sandra Ingeman 2021. All rights reserved.

Recommended Posts