Transmutationsnyheter maj 2021

De sista månaderna har jag meddelat att jag har tagit itu med ett mögelproblem. Jag fullföljde alla möjliga behandlingar och hade definitivt framgång. Men jag mindes en verkligt kraftfull berättelse, som jag hade glömt. Och det är det arbete som jag befattar mig med nu.

Tillbaka på senare 1980-talet alltigenom 90-talet undervisade jag massor av kurser på amerikanska östkusten. Jag hade en mängd följare där. Men mitt problem var, att alla kurslokaler där jag undervisade och rummet jag hade var bokstavligen täckt med svart mögel. Det var som att svart mögel var rummets tapeter.

Detta var innan integrerad medicin hade blivit populär. Jag hade en läkare, som var specialiserad på ovanliga fall, särskilt miljörelaterade. Jag talade med henne om mitt mögelproblem och hur illa jag mådde av det. När jag undervisade blev mina leder so stela and jag knappt kunde röra mig eller gå.

Vi talade om olika behandlingsmöjligheter. Och på den tiden var det inte känt hur man medicinskt skulle ta itu med mögel. Idag kan jag inte ha någon konversation utan att det befattas med mögel. Det är ett sådant genomträngande problem idag.

Och min läkare berättade en otroligt inspirerande sak, och jag ville faktiskt följa upp detta. Hon hade några klienter som hade liknande extrema mögelallergier som jag hade. Och precis som jag kunde de inte ändra på sina omständigheter.

Så de fick reda på något om en kyrka, som jag tror låg i North Carolina. Behandlingen bestod i att resa till denna kyrka och stanna där för att bli helade. Och helandet bestod i grund och botten av att hela din anknytning till Fadern eller Källan. Övertygelsen var att all sjukdom kom från en separation från Gud, Källan.

Så vad de gjorde med människor med mögelallergi, var att de satte dem i dessa väldigt gamla släpvagnar, som varje var täckt med svart mögel och där levde de hela tiden när de var där, typiskt i flera veckor åt gången.

Och under dagen skulle de sitta i kyrkan och arbeta med sina problem med Fadern. Jag vet att de två kvinnorna som åkte dit för sin mögelallergi, blev helt friska under sin vistelse i kyrkan.

Jag åkte aldrig till kyrkan, jag minns inte varför. Och jag tycker att detta är ovanligt eftersom jag är så intresserad i helande-arbete. Jag skulle ha älskat att bevittna deras fenomenala arbete. Där fanns inga missförhållanden. Människor behandlades med kärlek, och blev helade när de var där.

Och orsaken till varför jag skriver om det här, är för att det har att göra med våra trossystem. För just nu finns det så många mysteriösa sjukdomar, som människor på jorden drabbas av. Det är verkligen väldigt speciellt. Antingen finns det inga svar eller berömda läkare bara teoretiserar, men har inga bevis att backa upp med.

Vi stiger på flera sätt in i nya tider. Vi har begett oss in i en tid där medvetandet förändras. Och i dessa tider förändras även våra kroppar. Vad för slags trauma går våra kroppar igenom, när vi utvecklas spirituellt och växlar form till andra varelser? Bara det är en intressant fråga att ta hänsyn till.

Jag vill att vi förstår att även om varje sjukdom har flera lager av fysiska, emotionella och spirituella orsaker, finns det också flera optioner med behandlingar tillgängliga för oss som vi ofta inte realiserar. I mitt eget fall var jag också tvungen att själv leta mig fram, eftersom medicinarna inte kunde hjälpa mig. Med allt det personliga arbetet med resor som jag gjorde för att försöka hitta den känslomässiga orsaken till mitt problem, upptäckte jag under en tid av djup sorg, när jag hade skiljt mig själv ifrån Källan. Och sedan dess har mitt arbete gällt att återförena och jag har meddelat om hur viktig denna tiden har varit för mig.

När cyklerna förändras, och om igen cykler i naturen förändras långsamt, är det mycket inom oss som förändras. Vi behöver vara i förbindelse med oss själva, med livsväven, med våra hjälp-andar och med Källan. Med dessa energier återförenade kommer vi att befinna oss i flödet, men fortfarande få våra lektioner fast på ett behagfullare sätt. Alla varelser är i förbindelse med varandra. Vi tenderar att se på livsväven som om den vore en bild utanför oss, som på TV. Vi behöver faktiskt bli vävda tillbaka in i livsnätet, för att bli fullt sunda.

Undersök denna månad, var du kan ha separerat dig på ohälsosamma sätt och var du behöver återförena dig igen. Jag vill hänvisa till min bok The book of Ceremony, för den är fylld med otroliga ceremonier som kan hjälpa dig till återförening med människor, platser, och händelser, som skapar en hälsosam omgivning i vilken vi kan tillfriskna.

Fullmånen är den 26. maj. Låt oss verkligen uppmärksamma att återförena oss med vårt spirituella ljus, med vår cirkel, med Källan, med livsväven och med Jorden. Och låt oss skicka flöden med vackra kärleksfulla och ljus-fyllda energier till varje del av denna fantastiska planet.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

För inspelningen denna månad har jag använt en som jag och Karen Furr gjorde tillsammans. Karen är en briljant lärarinna som är på min lista www.shamanicteachers.com och hon älskar transfigurationsarbete och leder många grupper. I detta program delger jag hela historien om transfiguration och hur jag kom till det. Sedan leder oss Karen till en transfigurations-ceremoni. Skälet till att jag bestämde mig för att arbeta på detta sätt, var att Isis har visat mig att det finns flera olika ljuskvaliteter. Och i Juni för solståndet, vill jag undersöka några av dessa olika ljuskvaliteter i en resa eller ceremoni. Men jag tänkte, att eftersom flera av er är nya läsare till detta newsletter och nya inför arbetet med transfiguration, att det är ett bra sätt att göra en introduktion för arbetet, så att ni är redo att hoppa in med resten av gruppen i Juni.

Jag vill igen uppmärksamma att detta program bara är audio-inspelat.

Ha en härlig månad och fira sunda och glädjefyllda förbindelser.

Här är länken för transfigurations-praktiken:

https://youtu.be/s-VNUmKI50c

Jag vill säga några ord om mina kungörelser. Jag började skriva dem för att ge information om mina kurser och när mina böcker blev publicerade. Det utvidgades till att vilja understödja briljanta shamaniska lärare. Men jag inser att de är långa och om ni inte är intresserade bara uteslut dem.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts