Transmutation News – December 2012 – Swedish

Transmutationsnyheter december 2012

Eftersom Transmutationsnyheterna sänds ut och blir publicerade innan varje månadsbörjan, läste många av mina vänner och studenter på USAs östkust Transmutationsnyheterna innan orkanen Sandy drog igenom.

Så snart som människornas kraft återvände fick jag massor av emails och brev, som berättade att vad jag hade skrivit i november hade hjälpt så många att klara av stormen. Jag fick flera beskrivningar om hur läsarnas hus som genom ett mirakel hade klarat sig.

Men starkast av allt, vetskapen att där fanns en global gemenskap, som skickade dem kärlek och ljus var det som utgjorde en skillnad. Dessa på östkusten höll sig till rådet i novembers Transmutationsnyheter och kände sig understödda av vår virtuella cirkel.

Det sker intensiva förändringar över hela världen. Några blir vitt spridda medan andra inte får någon medial uppmärksamhet. Men intensiteten av förändringarna och de energetiska röjningarna resulterar i mängder av förluster och död. Spirituellt är vårt gudomliga ljus evigt och skiner igenom varje utmaning som uppstår. Vårt gudomliga ljus kan aldrig gå förlorat. Det kan inte släckas. Och det uppstår en exponentiell förändringskraft som vi kan skapa, när vi väljer att tillsammans stråla ut vårt ljus som en global gemenskap.

Under dessa förändringens tider är det viktigt att komma ihåg att hålla allt liv i ljus och kärlek. Och vårt ljus strålar ut till alla levande varelser och platser, som vi vet står inför utmaningar. Och vårt ljus strålar till alla levande varelser och platser som inte blir bemärkta av media. Vårt ljusnät uppstår inom och runtom denna stora jord! Förtro detta. Ge näring åt ljuset! Ge näring till den kärleksbehållare vi är.

Vi förenar våra hjärtan för att hålla Mellanöstern i kärlek och ljus under dessa turbulenta tider.


Vi har kommit till den förväntade december 2012. Wow, det har skrivits så mycket om detta datum! Och vi har möjligheten att tillsammans rida på denna våg av växel och förändring.

Förra månaden skrev jag om nödvändigheten att sörja personliga förluster, som vi upplever. Det är också dags att sörja vad vi kanske kommer att ta farväl av i livet som ett kollektiv. För tiden vi lever i behöver växel och förändring, för att kunna ta emot ett sundare sätt att leva, som hedrar och respekterar allt liv på jorden.

Låt oss denna månad göra ceremoniellt helandearbete tillsammans som en global gemenskap. Jag ser detta som en rensning, som vi alla kan göra tillsammans, när vi välkomnar vintersolståndet och det nya året.

Meditera varje dag med att gå inom dig själv och uppmärksamma skuggorna i ditt medvetande som behöver släppas loss. Exempel på sådant kan vara förråd, besvikelse, rädsla för förlust, hat osv.

Du kan meditera eller göra en shamanisk resa för att undersöka, observera och uppmärksamma dessa typer av ämnen. Du kan tillåta din egen inre visdom att uppenbara medvetandetillstånd för dig, som behöver helas. Du kan se på, vem du kanske känner har förrått dig i livet, eller vilka om har gjort dig besviken. Du kanske upptäcker att där finns människor som du behöver förlåta. Där finns kanske också livsomständigheter som uppstod, där du kände dig förrådd eller besviken av en gemenskap eller av livet självt. Där kanske finns energier som du lämnade på platser, som behöver renas och omvandlas.

Undersök var eller till vem du kan ha riktat hat eller ilska. Har du förrått någon genom ditt beteende?

Behöver du förlåta någon (glöm inte dig själv i din lista)?

Tillåt din inre ande att visa dig de inre medvetandetillstånd, som behöver undersökas, uppmärksammas, och släppas loss. Detta är en tid för upprensning.

Varje dag när du gör detta, kan du föreställa dig en jättestor gryta av gudomligt ljus. Denna gryta används av hela vår globala gemenskap för frigörelse. När vi frigör oss ifrån de inre tillstånd som behöver helas, så släpper vi dem in i gudomligt ljus, som förändrar deras kraft och energi till kärlek.

I november började jag skapa denna gryta assisterad av mina hjälpandar. Den är fylld med välsignelser och ljus.

Låt oss alla vid vintersolståndet mötas upp i de osynliga regionerna, röra om i grytan och skapa en dimma, ett flöde, ljusstrålar och kärlek som omfamnar allt liv.

När olika ämnen och situationer visar sig för att bli helade, släpp dem i grytan. Gör detta med vördnad. Säg farväl till det du känner att du är beredd att lämna och gör ditt arbete med avsikten att det du lämnar kommer att förvandlas till kärlek och ljus. Gör detta med avsikten att det arbete du gör för dig själv, kommer att skapa en medvetandeförändring, som porlar ut igenom hela livsväven.

Skuggsidorna i det kollektiva, i politik, religion, och i affärer blir alltmer genomskinliga. Vår egen personliga skugga blir också genomskinligare. Låt oss hela vår inre skugga. Hur inom, så utom. Förändringarna vi gör kommer att speglas tillbaka till oss.


Låt oss fortsätta detta arbete när vi fortskrider med att väva en vibrerande ljusväv inom och alltgenom jorden vid fullmånen den 28 december.

Om du är en ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du gå till beskrivningen för Creating A Human Web of Light på denna hemsida.

Isis meddelade mig nyligen, att vi måste förändra vårt inre medvetande till att känna verklig kärlek för våra liv. Hon sade att när vi verkligen älskar livet, kommer denna kraft att hjälpa oss att röra oss bort från de mörka platserna i våra liv.

I flera av mina böcker skriver jag om nödvändigheten att känna passion och mening i våra liv. När vi har långtråkigt och förlorar begeistringen för livet, då börjar ljuset i våra ögon och i vårt liv att försvinna. Din kärlek till livet kommer alltid att lysa upp vägen.

Min mamma kommer att fylla 98 år denna månad. Hon har alltid inspirerat mig, eftersom hon alltid har haft en sådan kärlek till livet. Min mamma har sett otaliga utmaningar i sitt liv, men under varje utmaning jag såg henne genomgå, uppehöll hon alltid en sann kärlek till livet. Varje enstaka andetag är så värdefullt för henne. Jag har lärt mycket genom att beskåda hur hennes kärlek till livet förändrade allt som livet presenterade för henne. Hon har varit en sann lärarinna för mig på detta område.

Nu har Isis påmint mig att denna attityd är någonting vi alla måste ta emot med öppna armar.


Bygg ett litet altare antingen inomhus eller ute på någon plats i naturen. Detta altare kan innehålla stenar, kristaller, blommor, naturobjekt, ett ljus, en liten skål med doftvatten, fotos etc. Avsikten med detta altare är att skapa en plats, där du kan hedra vår cirkel, allt liv och jorden.

Spendera varje dag några minuter vid ditt altare för att tacka för livet och du kan uttala välsignelser för att krama om allt liv.

Jag föreslår att du kan använda ett slags påbud, som kommer ifrån den keltiska traditionen och som innehåller ord som:

Önskan för hälsa är din.

Önskan för kärlek är din.

Önskan för ljus är din.

Önskan för rikedom är din.

Önskan för fred är din.

Låt oss rensa upp hos oss själva för att välkomna solståndet och det nya året. Och låt oss skicka välsignelser, som kommer att omfamna livet på denna jord, inkluderat vår jord, vårt hem.

Vi tackar jord, vatten, luft och eld för våra liv. När vi lyckönskar elementen, lyckönskas vi tillbaka.

Vi fortsätter att vara ett kärl av kärlek och ljus för jorden och allt liv i dessa tider.


Och när vi närmar oss slutet av året var snälla och förena er med mig och ge stort tack och sända lyckönskningar till alla underbara människor som hjälper till att sprida Transmutationsnyheterna runt globen.

Vi tackar och lyckönskar Sylvia Edwards, som är den briljanta webmastern till www.sandraingerman.com.

Vi förenar våra hjärtan och utstrålar ljus, kärlek och lyckönskningar till våra översättare, som översätter Transmutationsnyheterna till följande språk:

Katalin Abrudan – ungerska
Lena Anderheim – svenska
Nello Ceccon – italienska
Ines Fermosa – spanska
Sofia Frazoa – portugisiska
Dorota Goczal – polska
Eleni Eva och Rallou Gromitsari – grekiska
Annie Idrissi – franska
Miriam Kissova och Jan Lenc – slovakiska
Aurel Mocanu – rumänska
Jitka ”Jitush” Navratilova – tjeckiska
Irina Osechinsky – ryska
Eva Ruprechtsberger – tyska
Simin Uysal – turkiska

Kommer vi att skrida över den 21 december? Jag förmodar att jag kommer att skriva er i januari och önska ett glädjefyllt nytt år.

Under tiden skickar jag lyckönskningar till er, era familjer och allt liv vid solståndet!

Om du vill läsa Sandras kungörelser finns de på den engelska sidan.

 

Transmutation News – November 2012 – Swedish

Transmutationsnyheter november 2012

För tio år sedan bad mig min spirituella lärarinna Isis att förmedla ett budskap till alla grupper jag arbetade med. Hon sade, att de som får ett spirituellt uppväckelserop inte behöver rida på samma våg som det kollektiv som ignorerar budskapen. Meddelandet var naturligtvis att vakna upp och leva ett mera medvetet liv, som respekterar en själv, jorden och allt liv.

Under åren har jag upprepat detta meddelande i några av transmutationsnyheterna. För vi har under årens gång sett resultatet av att leva ett liv som bara fokuserar på den materiella världen och inte vördar naturen.I

oktober-transmutationsnyheterna skrev jag om nödvändigheten att bevara plats, medan det sättet att leva som inte längre tjänar oss dör ut. Vi behöver inte fördöma dem som uppträder olämpligt och agerar mot livet. Men vi skulle behöva vara ett kärl av kärlek och bevara plats för detta medan medvetandet förändras.

Denna månad vill jag dela med mig om några väldigt praktiska steg, som jag känner att vi behöver ta i denna genomgångstid – mittemellantiden – som jag skrev om förra månaden.

En del av att höja medvetandet är att undersöka/observera/uppmärksamma vad som inte fungerar i ditt eget liv. Eftersom den yttre världen är en reflektion av det inre tillståndet, är det bäst att arbeta med sig själv än att fördöma vad som händer i världen.

Observera, inte fördöma, det som du känner skulle behöva en förändring för att du ska kunna skapa ett liv för dig själv, som är fyllt med hälsa och harmoni. Uppmärksamma vad som behöver förändras.

Det är nu tid att uppmärksamma vad som måste dö i ditt liv. Vi fokuserar ofta bara på det nya som vi vill skapa. Det är bra, men vi måste också uppmärksamma det som ska dö, sörja det vi släpper och hedra det som varit.

Jag tror att en del av kaoset idag har att göra med att vi inte uppmärksammar och sörjer det liv som dör ut. Många av oss bara fokuserar på att försöka få in något nytt.

Men jag tror att vi behöver uppmärksamma djupet av våra känslor och sörja det vi tar farväl av.

Utan att göra det blir enligt min mening evolutionsprocessen till en viss grad inte autentisk. Eftersom vi skulle behöva respektera vad som dör och hedra det.

Precis innan döden kan kaotiska energier dyka upp, som behöver helas och transformeras. När vi helar energier som behöver transformeras kommer skuggan att bli tydlig, när förändringen till ett nytt medvetande sker.

Reflektera denna månad på en enkel förändring du kan göra i ditt liv, som understödjer att balansera ditt liv, efter att du har uppmärksammat en aspekt i ditt liv, som inte längre tjänar dig. Det uppstår en viss transparens när vi rättframt observerar vad som behöver helas för oss personligen och i kollektivet.

Att följa instruktionerna här ovan tjänar flera syften. För det ena måste vi uppmärksamma allt som förändras för att verkligen vara i en förändrings- och tillväxtprocess. Och för det andra och viktigast processen hjälper dig att träda i kontakt med dig själv igen.

Och jag tror att återföreningen med oss själva är avgörande för att vara friska och balanserade. Bara om vi är i kontakt med oss själva, kan vi vara fullt närvarande för det som livet ger oss och de dagliga val och beslut vi behöver göra. Om vi inte är i kontakt med vårt innersta själv och centrum, kan det sluta med att vi reagerar omedvetet på situationer. Vi vill ju ha en viss aktsamhet och medvetenhet, när vi gör val och tar beslut och inte bara reagera blint .

Det finns fortfarande så mycket människor som är omedvetna om hur värdefullt livet är och om nödvändigheten att respektera varandra och jorden.

Vi bevittnar kaoset som uppstår på vår jord när människor fortsätter att leva disharmoniskt. Behöver du verkligen vara ansluten till detta kaos? Nyttar det dig på något sätt att låta din energi vara bunden och ansluten till sådana motstridiga och disharmoniska energier?

Om du känner att du inte vill uppleva en sådan nivå av disharmoni, ta då för avsikt att kapa bandet med det kollektiv som drar dig till kompaktare plan. Just nu är många av oss fästa vid ett energifält, som vi inte behöver vara bundna till.

Du kan gå ut i naturen och uppföra en ceremoni för att kapa länkarna till det energifält, som inte speglar tillbaka till dig sanningen om vem du är och vilka medvetandetillstånd du har uppnått. Klipp av bandet med den del inom dig som fortfarande känner sig ansluten till ett gammalt sätt att leva.

Du kan helt enkelt bryta isär en pinne för att uttrycka att du bryter förankringen till det förgångna och det kollektiva disharmoniska fältet.

Du kan utföra en ceremoni där du släpper loss med hjälp av ett element – jord, vatten, luft eller eld, som jag skrev om i How to Thrive in Changing Times. Använd din föreställningsförmåga och följ din egen spirituella guidning, om hur du kan göra det.

Du kan meditera eller göra en shamanisk resa för att be om information från dina spirituella hjälpare, om hur du kan klippa av bandet till de förtätade kollektiva fälten och då kapa bandet i din meditation eller resa.

Så snart det är gjort, är det dags att öppna sig för nya harmoniska och utvecklande frekvenser, som understöder det medvetande du har arbetat för.

Och nu kan du verkligen upprätthålla utrymme åt resten av kollektivet och utesluta dig själv från förändringens kaos. Du kan nu vara ett verkligt kärl för ovillkorlig kärlek och ljus. Du kan nu rida på en annorlunda våg.

Som ni märker har jag skrivit novembernyheterna innan presidentvalet i USA. Många som läser transmutationsnyheterna lever inte i USA och jag förstår att flera av er inte vill bli inblandande i politik.

Men jag vill säga något om valet.

Innan vill jag uppmärksamma att eftersom vi alla är en del av livets väv, är vi anslutna och påverkade i någon slags form av allt som händer på planeten. Det är politiska, ekonomiska och miljöämnen, som uppträder överallt i världen. Det finns våld överallt i världen. Och vad som händer påverkar var och en av oss.

Jag vill säga något om valet och jag kommer att börja kungörelsedelen med detta. För nu vill jag fortsätta att tala om att leva ett spirituellt liv, som speglar tillbaka vår gudomliga natur. För vi har valmöjligheter hur vi lever vårt liv, oavsett hur valet blir eller andra världshändelser.

Vi har ett val. Precis som jag bad er att kapa banden med de kollektiva energier, som inte tjänar er, vill jag påminna er om att vår iakttagelseförmåga skapar vår verklighet. Detta är kärnbudskapet i Medicine for the Earth-arbetet.

Nu och senare kommer vi att behöva välja att förändra vårt sätt att se. Vi behöver lära oss att fokusera på skönheten, som finns i världen. Det finns flera nivåer av medvetande, som uppträder på en gång. Vi måste välja vilken medvetandenivå vi vill leva utifrån.

Vad som än händer i den yttre världen, så har vi möjligheten att förändra vår medvetandenivå. Mystiker har i alla tider kunnat göra det. Vill du leva utifrån ett medvetande där du skapar drama eller vill du leva utifrån ett medvetande som ger näring åt ljus, kärlek och skönhet i världen?

Fullmånen är den 28 november. Låt oss förena våra hjärtan och fira att vi är del av en global gemenskap, som har tagit beslutet att rida på en vacker våg. Låt oss tillsammans trumma för att understödja jorden och allt liv.

Låt oss göra vårt spirituella arbete för att fortsätta att väva och stärka en vacker ljusväv, som räcker djupt in och runtom jorden.

För er som är nya läsare av Transmutationsnyheterna; ni kan läsa instruktionerna för fullmånsceremonin på websidan genom att klicka på ”Creating a Human Web of Light”.

Ta små steg och gör förändringar som leder dig till ett liv fyllt av mening och passion. Det är vad livet handlar om.

En morgon vaknade jag upp med en visshet. Och detta är något att begrunda de kommande dagarna. Vad vore om vi aldrig skapar något? Vad vore om allting redan finns här och vi helt enkelt vaknar upp i den värld vi vill leva i och stiger in i den världen?

Detta går tillbaka till ett kärnelement i undervisning av Medicine for the Earth, att vår uppfattning skapar vår realitet. Vad vore om vi bara behöver ändra vår uppfattning för att vakna upp och se att drömmen vi har drömt redan finns här?

Då kan vi leva drömmen i stället för att vara en betraktare. Att leva utifrån drömmen, är en viktig lösning till att drömma ett nytt liv till verklighet.

Transmutation News – October 2012 – Swedish

Transmutationsnyheter oktober 2012

När december 2012 kommer närmare ser jag ofta artiklar som publiceras om det som föresägs för detta datum.

Jag tenderar till att låta bli att läsa det som spås för framtiden. Förr brukade jag vända mig till astrologer och medier för att få veta vilken riktning mitt liv skulle ta. Men under åren som gått har jag lärt mig att det är lättare att klara livet om jag försöker vara i nuet och då reagera på det som händer och att de beslut som jag gör nu skapar min framtid.

Jag vill på intet sätt angripa astrologi och medialt arbete. Jag har verklig respekt för detta arbete och många av mina vänner och studenter är briljanta astrologer och medier. Och dessa system kan hjälpa oss att se vilka krafter som guidar oss nu och att tillägna oss hjälpmedel för att arbeta oss igenom utmaningarna. Då och då arbetar jag med astrologer och medier för att få hjälpmedel för att kunna arbeta med utmaningarna jag utsätts för.

Och jag tror att många vänder sig till praktiserande som förutsäger framtiden för dem. Jag tänker att denna önskan att veta om framtiden är ett sätt att känna sig säker. Även om någon förutspås stora utmaningar är det en falsk säkerhet att ha någons slags känsla av att ha kontroll för att man tror sig veta vad som kommer. Naturligtvis vill vi alla höra att saker och ting kommer att vara underbara i framtiden och kan då bli besvikna när livet ger oss andra situationer än vad vi hade väntat oss.

Men som jag skriver om och om igen är de spirituella råd jag får, att vår framtid skapas ur nuet. Ju mer vi lär oss att vara i nuet och närvarande med det som är, göra vårt spirituella arbete, stegra vårt medvetande, tackla varje utmaning som dyker upp, och förtro i anden att den guidar oss igenom utmaningarna, ju mer kan vi faktiskt transformera krafterna och klara av att ändra framtiden.

Vid slutet av vårt liv vill vi väl lämna denna underbara jord så medvetet som möjligt? Det medvetande vi strävar mot kommer ur hur vi lever våra liv. Det är bortom böckerna vi läser och seminarierna vi besöker. Naturligtvis kan böcker och workshops inspirera oss. Men slutligen måste vi alla göra vårt eget arbete.

Jag blev inspirerad av en artikel en vän skickade till mig som var skriven av Carlos Barrios, en Maya-äldste.

Hans websida är http://www.corlosbarrios.org

Jag vill dela med mig något från artikeln han skrev:

”Antropologer besöker templen och läser inskriptionerna och uppfinner historier om Maya, men de läser inte tecknen riktigt. Det är bara deras föreställning. Andra skriver om profetian i Mayas namn. De säger att världen ska upphöra i december 2012. Vi Maya äldste är upprörda över detta. Världen kommer inte att upphöra. Den kommer att transformeras.”

Carlos Barrios fortsätter med att säga att detta är tiden emellan, övergångstiden.

Jag tror att vi alla kan relatera till en känsla att vi är i en övergångstid. Och jag vet att många av oss känner sig frustrerade av att leva i ett mitt-i-mellan-tillstånd. Det får oss att känna oss obekväma för det finns inget ”att göra”. Vi kan bara fortsätta att göra vårt arbete. Och utmaningen är att våra egon och rationella tänkesätt vill se omedelbara resultat av det arbetet.

Jag vill dela med mig något personligt om kraften i att behålla tillståndet av ovillkorlig kärlek i övergångstider.

Därför att övergångstider förbereder oss för ett döende. Det kan vara döendet av en fysisk kropp eller av ett sätt att leva.

Jag har de sista åren skrivit om att jag flyttade mina gamla föräldrar till Santa Fe för att de skulle vara närmare mig.

Min far dog för ett år sedan i en ålder av 97. Han led av demens och de sista månaderna av hans liv var väldigt svåra, eftersom han hade blivit ganska våldsam.

Jag visse att min far arbetade igenom trauma, som han hade genomlidit i det förgångna. Och jag visste också att jag kunde skapa en möjlighet till helande för honom.

Eftersom jag var med honom varje dag kunde jag kontrollera vem som kom i hans närhet. Och jag hyrde extra hjälp som assisterade i hans vård. De enda personer som var tillåtna att vara i min fars närhet de sista två månaderna av hans liv var vårdare, som kunde ge honom ovillkorlig kärlek, hur han än bar sig åt. Och uppenbarligen gällde det även mig själv.

När han dog, lämnade han i ett tillstånd av sådan frid. Hans övergång gick snabbt och han färdades tillbaka till ursprunget som en kula. Det var så klart att hans helande fullbordades när han dog.

Många av oss idag tar hand om gamla föräldrar. Och jag hör ofta från vänner och studenter hur en gammal förälder hade haft ett svårt liv, men nu är i en situation där de får kärlek, som helar det förgångna.

Jag talar till så många om hur det skapar ett tillstånd av frid, som tillåter verkligt helande av tidigare skador, om någon helt enkelt blir tilldelad kärlek under sin sista övergång.

Denna övergång kan för många verka onödigt lång för de som betraktar det utifrån. Det kan ta flera år att hela svåra liv, innan man kan släppa loss och bege sig på den sista resan tillbaka till ursprunget.

Men lösningen som många av oss har upplevt ligger i kraften av att ge kärlek.

Grunden till att jag skriver om detta är att vi lever i en tid, där vi upplever döden av det liv som inte längre gynnar jordens liv.

Och vi vet inte hur länge denna övergång kommer att fortsätta. Vi vet verkligen inte hur lång denna mitt-i-mellan-tid kommer att vara. Vi vet inte vilken inverkan denna övergång kommer att ha på oss på det personliga planet. Och vi vet verkligen inte vad som kommer. Döden har alltid varit mysteriös för vårt rationella förstånd och kommer antagligen alltid att vara det.

Men under vilken genomgångstid som helst är den bästa lösningen att vara en kärleksfull kraft när stora förändringar sker.

Vi har i åratal fokuserat på praktiken att vara en behållare av ovillkorlig kärlek och det är vad som behövs just nu.

Vad vi nu ser i världen, är resultatet av hur vi som människor inte har respekterat jorden och allt liv på jorden.

Många i världen har fortfarande fokus på att ”hela ekonomin”. Men fokus skulle egentligen vara på att leva ett liv i vördnad och respekt för jorden.

Jag förstår naturligtvis utmaningarna av att inte ha tillräckligt med pengar för mat och husrum. Jag har själv varit där i livet.

När vi öppnar oss för att leva ett spirituellt liv, börjar vi hitta lösningar och möjligheter som tar oss ur svårigheterna, som paradigmat av knapphet ger oss och för oss in i ett liv i överflöd.

För i universum finns det inte något sådant koncept som brist, där finns det bara rikedom. Men för att uppleva överflödets energi och hitta lösningar som för oss till rikedom, behövs det att vi ägnar oss åt ett liv som tar emot det gudomliga. Ju mer vi hänger oss till det gudomliga, ju mer finner vi oss själva alltid förda till det vi behöver.

Vi måste fortsätta att undervisa människor om att jorden är vårt hem och vi måste ta hand om elementen som ger oss livet. Denna process är så nödvändig, när människor bara uppmärksammar vad de materiellt kan få utan att bry sig om vad det kostar för resten av livet.

Och samtidigt är det viktigt att fördjupa sig i dagliga spirituella övningar, som tillåter vår egen inre visdom att ledsaga oss och desto mer kan vi skapa positiv förändring för allt liv.

Ju mer vi kan vara närvarande med det som är just nu och hålla allt liv och planeten i kärlek, ju mer kan vi hela det förgångna och det nuvarande för att skapa helande för framtiden.

Fullmånen är den 29 oktober. När vi fortsätter med vår praktik att väva ett lysande livsnät inom och runtom jorden, förenar vi också våra hjärtan för att utstråla ovillkorlig kärlek, som håller allt liv.

Om du är en ny transmutationsnyhetsläsare, kan du gå till ”Creating A Human Web of Light” på denna hemsida, där det finns en beskrivning om fullmånsceremonin.

När vi utstrålar kärlek runt om i världen, så kom ihåg att älska dig själv. Välj det i livet som speglar hur mycket du älskar och respekterar dig själv.

I Carlos Barrios artikel talar han om en respekterad äldste, som lever hela året i en ensam bergsgrotta, som reste till Chichicasenango för att tala till människor, som hade samlats för en ceremoni. Den äldste levererade ett enkelt direkt budskap. Han bad människor att församlas för att understödja liv och ljus. Och det har vi som en global gemenskap gjort i många år nu.

Det är bara kärlek som helar.

Transmutation News – September 2012 – Swedish

Transmutationsnyheter september 2012


Och när vi tvingar fram spirituellt arbete slutar det med att vi inte känner oss autentiska och känslor av hopplöshet kan uppstå. När vi låter vår gudomliga ande och vårt ljus flöda igenom oss, känner vi oss fyllda med inspiration och hopp.

Livet är oförutsägbart och många människor känner sig sköra. Detta är inget nytt fenomen som människor tacklas med. Men när upplösningen av kollektiva energier fortsätter, är vi inte alltid säkra på vad vi kan förlita oss. Vi måste fortsätta att bygga upp en stark inre värld. Den inre världen är det som kommer att ge oss stöd i kommande tider. Det låter oss vakna upp varje dag och vara fullt närvarande med det som livet ger oss och med vissheten att alla lösningar och handlingar, som behövs, kommer att presenteras för oss.

Du kan förlita dig på en grundval av kärlek och understöd, som är uppbyggd av flera tusen av oss. Vi har byggt ett vackert och starkt underlag till oss att stå på. Men vi behöver ge oss tid varje dag för att finna en helig och stilla plats, där vi bara kan sitta, be, och känna allt vi har gjort. Vi behöver uppleva moment av inre frid för att tanka upp och regenerera.

När jag varje dag upplever frid, som fyller varje cell av min varelse, känner jag mig inte stressad för vilka övningar jag skall göra eller om jag har förlorat min koncentration. Och när jag då och då kan vidröra en känsla av frid och stillhet, fördjupar jag min tilltro till den gudomliga ordningen.

Vi kommer att fortsätta att vara utmanade av händelser runt om oss. Chocken vi kände vid den sinlösa tragedin i Colorado. Och det finns så många sinlösa tragedier som fyller våra hjärtan med medlidande. Om du spårar energin, kan du se varthän den flyter. Och vi måste vara starka, individuellt och kollektivt.

Förenkla dina spirituella övningar – stressa inte för dem och förlora dig inte i att försöka lära nya metoder. Ge dig tid och finn ett hörn, där du bara kan vara i frid.

Under åren son gått har jag skrivit mycket för att hjälpa oss att hitta verktyg i dess förändringens tider, så att vi kan upprätthålla vår fokus.

Efter oljekatastrofen i Mexikanska golfen skrev jag en sammanfattning av Medicine for the Earth-övningarna, som vi har jobbat med.

Om du vill läsa det igen, kan du klicka på den här linken: https://www.sandraingerman.com/tnjune2010.htlm

På min homepage finns även en knapp för Huffington Post-artiklar som jag skrivit. Dessa är väldigt korta och lätta att läsa. Några av artiklarna kanske inspirerar dig och ger dig verktyg att arbeta med, t.ex.:

How to Heal Toxic Thoughts
How to Create a New Vision for the Planet
How to Create a Rich Inner Garden
How to Create a Prayer Tree
How to Deal with Grief
How to Work with the Power of Love

Den 22 september firar vi höstdagjämningen på den norra hemisfären och vårdagjämningen på den södra hemisfären. Naturen är en sådan fantastisk lärare för oss och kan hjälpa oss att lära oss att leva i harmoni genom förändring. För naturen förändrar sig ständigt och samtidigt framkallar jorden vad vi behöver under växlingar och förändringar.

Jag lever i Santa Fe, New Mexico. Och vi har väderprognoser för en intensiv vinter. Jag har märkt hur naturen förbereder oss för den kommande vintern.

Fruktträden i Santa Fe har mer frukt än vad som setts de senaste åren. Träden är tyngda med bär, ollon och kottar. Jag har ett aprikosträd, som producerade aprikoser för första gången under de 17 åren jag bott här. Det är väldigt ovanligt. Jorden förbereder oss och framkallar näring för allt liv.

Ge dig tid att upptäcka förändringarna där du bor. Hur har naturen gett dig tecken om förändringen i den kommande årstiden? Lär dig av naturen att göra dina egna förutsägelser i stället för att lita på meteorologerna.

Meditera i en kort ceremoni, som du kan gör ensam eller med andra i din gemenskap för att fira förändringen av årstiden.

Du kanske vill göra en befrielseceremoni för att släppa en besvikelse eller en blockad av din kreativa potential. Du kanske vill göra en ceremoni för att välsigna jorden och allt liv genom att sätta plantor av tacksamhet, kärlek, ljus och hopp för allt liv.

Tillåt din egen inspiration att guida dig för ditt dagjämningsfirande. Ceremonier vid växel av årstiderna är ett sätt att ära jorden och samtidigt på ett djupt plan assistera oss vid steget in i en ny årstid.

Och du ska veta att vår krets utstrålar ovillkorlig kärlek och ljus till dig för den du är. Du hålls i kärlek och understöd av tusende människor runt om i världen. Känn det, ta det och stråla tillbaka.

Fullmånen är den 29 september. Låt oss fortsätta att väva en vacker väv av ljus som breder ut sig i vår krets och kramar om hela jorden och allt liv.

Om du är en ny transmutationsnyhetsläsare, kan du gå till ”Creating A Human Web of Light” på denna hemsida, där det finns en beskrivning om fullmånsceremonin.

Jag önskar er en glädjefylld höst och vår!

Transmutation News – August 2012 – Swedish

Transmutationsnyheter augusti 2012

Tidernas intensitet kallar oss att göra djupare utforskningar i de spirituella rummen inom oss själva.

Denna månad skulle jag vilja att vi fortsätter att arbeta med materialet ur Transmutationsnyheterna i juli.

Det arbete vi tillsammans gör handlar inte om det som händer i den yttre världen. Vårt gemensamma arbete handlar om att fördjupa vår inre värld och att arbeta tillsammans utifrån ett rikt och fridfullt inre rum.

För sanningen är, att det inte spelar någon roll vad vi än förlorar i den yttre världen, är vi hemma inom oss själva. För vi är gudomligt ljus och odödliga och det är en evig sanning. Spirituellt sett finns det ingenting vi kan förlora. Vår ande/Själv är ett ställe som består och är oföränderligt. Vårt spirituella ljus är en plats med komplett stillhet och är ett centrum.

När så mycket händer runt omkring oss, är det nu viktigare än någonsin att uppleva detta stillhetens rum, vårt centrum och vårt sanna hem inom oss själva. För i detta rum är bestående frid, otroligt välstånd och överflöd på alla plan och glädjen, som vi söker, tillgängliga för oss.

Ju mer vi kan komma i beröring med den platsen av sann inre frid och stillhet, ju mer kan vi presentera helande för vår familj, vår gemenskap, jorden och oss själva.

Men när det finns så mycket strid, är det svårt för många av oss att lämna känslorna av oro och rädsla, besvikelse och förlust. Våra hjärtan öppnar sig i djup medkänsla när vi bevittnar vad som försiggår runt om oss. I detta tillstånd är det en stor utmaning för oss att komma i kontakt med vårt sanna inre hem, anden, Självet, det gudomliga ljuset, stillheten och den inre friden. Men vi måste!!

Det är viktigt att finna tid en gång i veckan, och naturligtvis om du kan några gånger i veckan, att verkligen ge dig själv tid och rum att göra spirituellt arbete för att uppleva stillhet och inre frid.

Om vi inte ger oss tid till det, kommer vi alltid att skapa ut ur rädsla och desperation, som jag skrev om förra månaden.

Tomrummet, platsen med obegränsad energi, är tom och ändå full. Den tomma rymden är stället där allt liv skapas. Och allt skapas ur stillheten. För stillheten skapar ett vakuum, som drar form till sig.

När vi kan vara ”stilla” i ordets sanna mening – djup inre stillhet – det är det tillstånd ur vilket i kan dra det till oss som vi vill skapa.

Som jag skrev förra månaden, skapar många av oss fortfarande ur ett rum med inre oväsen och det är inte det lämpliga tillstånd, som behövs för att dra till oss vad vi önskar. Först måste vi uppleva inre stillhet och inre frid och öppna oss för att ta emot. Och när vi öppnar oss själva för att ta emot, då måste vi släppa rädslan för besvikelse, att vi inte ska vara framgångsrika i att manifestera vår önskan. Lösningen är att öppna sig, vara stilla, finna inre frid och ta emot. Att släppa tanken på resultatet är lösningen till framgång i allt spirituellt arbete. Det har alltid varit så och kommer alltid att var så. För att vara bekymrad om resultatet förstör stillhet och inre frid.

Det följande är en viktig punkt att minnas. Vad du är rädd att förlora, är redan förlorat, eftersom du har förlorat detta i din föreställning.

Som min spirituella lärarinna Isis har delat med sig om i åratal, att om du redan har fått uppväckelseropet om att leva mera medvetet och med ära och respekt, då behöver du inte rida på samma våg, som de i kollektivet som ännu inte har vaknat upp från drömmen som inte understödjer livet.

Jag tror att detta är en annan realitets dimension, som Isis talar om. För vi har ett val att bygga om våra liv nu, om vi använder kraften av vår föreställningsförmåga.

Vi måste komplett hänge oss till Självet, jorden, naturen, och universum. För om vi kan ge oss hän, bygger vi upp ett förtroende att allt händer i gudomlig ordning och att vårt inre ljus, vårt inre vetande, kommer att föra oss genom varje förändring och utmaning. Och vi måste uppmärksamma att våra utmaningar är annorlunda än hos många andra i kollektivet. Våra utmaningar har att göra med att lära sig att ha förtroende och att vår guidning för oss till det liv vi önskar.

Denna månad vill jag be er att försöka finna en timmas tid minst en gång i veckan. Och om du klara mer än en gång i veckan är det fint.

Gör en timmas meditation. Ge dig tid under dagen, när du inte behöver tänka på vart du måste gå eller vad du måste göra efter meditationen. Meditationen är kanske det första du gör på morgonen, när du är ledig någon dag, eller innan du lägger dig.

Sätt på angenäm expansiv och ändå avslappnande musik. Se till att musiken inte innehåller ord. Orsaken till att jag föreslår en timmas tid, är att denna tidsram kommer att tillåta dig att sjunka in i ett verkligt djupt tillstånd. Det kommer att tillåta dina hjärnvågor att bli långsammare och ändra från beta-tillståndet, som är det tänkande tillståndet, till det djupare theta-tillståndet, där tanken är borta och det finns bara andligt och heligt rum.

Bestäm dig för att helt enkelt vara stilla och uppleva ditt eviga Jag. Ha för avsikt att komma in i ett tillstånd av inre frid och ta emot vad som helst som kommer av att vara i detta tillstånd.

Först kommer du kanske att ha tankeinflytande som strömmar genom ditt huvud. Men om du andas djupt och lägger dina händer på magen eller hjärtat kommer din hjärna att lugna sig. Fortsätt att gå djupare. Och när du når stillhet och inre frid kan du bara uppleva detta tillstånd. Ställ inga frågor när du reser inom dig och försök inte komma i kontakt med hjälpandar, änglar osv.

Din enda uppgift är att vara. När du gör detta kommer någonting att förändras. Du kanske inte kan förklara det för någon, men du kommer att få en ny känsla av att ”vara hemma” och att vara Självet. Du kan vila i dig själv och i ditt gudomliga ljus.

Så snart du har haft denna upplevelse kommer det att ändra dig på så vis att ditt liv och världen omkring dig förändras.

Upprepa denna meditation om och om igen. När du verkligen kan gå djupt inom dig uppleva stillhet och inre frid, kommer din insikt att förändras. Denna förändring av din iakttagelseförmåga kommer att ha inverkan på hela livsnätet.

Gör detta för dig själv och för allt liv på denna stora jord.

Och vid fullmånen, som är den 1 augusti, kan du upprepa denna meditation. ”Försök” inte att utstråla ljus utigenom ljusväven. Bara ”upplev” ditt eget ljus och resten kommer att ske utan att du försöker skapa någon slags förändring.

Vi måste fortsätta att resa djupare och djupare in i vårt ofantliga inre rum för att verkligen ”vara förändringen”.

Låt oss ta fullmånsdagen för att upprätthålla vår avsikt, ”Jag är en behållare för kärlek och ljus”. Upplev att vara en behållare för kärlek och ljus när gör dina dagliga aktiviteter.

Om du är en ny transmutationsnyhetsläsare, kan du gå till ”Creating A Human Web of Light” på denna hemsida, där det finns en beskrivning om fullmånsceremonin.

Jag vill också föreslå att vi repeterar en övning, som vi gjorde för många år sedan. Jag vill att ni arbetar med magneter för att verkligen förstå attraktionslagen.

Om du har två magneter hemma så använd dem. Om inte kan du köpa två billiga magneter.

Håll varje dag magneterna så att den positiva och negativa polen dras ihop. När du blir stilla och lär dig uppleva din inre tomma rymd, då kan du dra till dig det goda i livet och dina önskningar.

Ju mer nu känner det energetiska draget, när du jobbar med magneter, ju mer kommer du i din kropp att få känslan av hur du kan attrahera och dra till dig det du önskar.

En annan lösning, som jag skrev om tidigare, är att släppa rädslan att bli besviken. Tillåt dig själv att vara öppen för att ta emot det goda i livet. Lös dig ifrån det egentliga resultatet och öppna dig i stället för gåvorna som jorden och universum har att dela med sig av till dig just nu.

Om du vill läsa Sandras kungörelser, kan du göra det på den engelska sidan.

Transmutation News – July 2012 – Swedish

Transmutationsnyheter juli 2012

Mycket förstörande händelser fortsätter i världen. Ingen av oss vill se barn dödas, masshungersnöd, våld, klimat- och miljöförstörelse. Som människor har vi en inre tendens att känna djup medkänsla när lidande uppstår. Det är normalt och naturligtvis måste vi gå igenom våra känslor.

På samma gång måste vi vara ihärdiga med att se till att inte ge näring åt energi av vrede, hat och rädsla.

Annars försäkrar vi att denna kraft får mer styrka än den kollektiva kärleksenergin.

Vi måste ge näring åt livets gudinna och det vi älskar, så att denna energi byggs upp och kan överskrida de krafter som nu regerar på vår planet.

Gör ditt arbete trots allt som händer i världen. Vi måste förbli fokuserade mitt i alla utmaningar. Vi måste ge näring åt de energier vi vill se växa i världen. Vi måste fortsätta att vara trädgårdsmästare och sköta om vår jordeträdgård.

För att kunna vara centrerade nog att upprätthålla våra spirituella praktiker i sådana intensiva tider, måste vi komma tillbaka till oss själva. Självet är vår sanna natur, som inte ändrar sig och har en känsla av inre stabilitet och bestående. Du kan läsa kapitel 5 i Medicine for the Earth för att få verktyg att arbeta med.

Jag fortsätter att undersöka skapelseprocessen. Det har varit min passion alltigenom mitt liv och jag har skrivit mycket om detta under åren som gått.

För er som är nya läsare av Transmutationsnyheterna finns det möjlighet att läsa en artikel som jag skrev för Huffington Post, för att få veta vad det är för arbete vi har gjort. Gå till min hemsida och klicka på ”Huffington Post Articles” och läs artikeln ”How to Create a New Vision for the Planet”.

Förmågan att manifestera helande och rikedom för jorden och oss själva är verkligen obegränsad. Men när jag undersöker hur de flesta praktiserar manifestation, ser jag att många av oss manifesterar utifrån rädsla och en energi av knapphet.

Vi kan inte vara framgångsrika i vårt skapande när vi är i ett tillstånd av rädsla. Ofta försöker vi skapa yttre omständigheter, där vi kan vara säkra mot skador eller förändringar. Vi gör vårt skapande med en känsla av att det inte finns tillräckligt för alla.

När vi tror att vi gör spirituellt arbete och i stället är i ett tillstånd av rädsla och knapphet, då arbetar vi utifrån vårt ego. Och som jag har skrivit de senaste månaderna, kan du inte skapa form om du är i ett tillstånd av separation.

Form skapas ur osynliga energier och från vibration. All form uppstår i de osynliga spirituella regionerna.

Om du märker att du praktiserar ditt skapande ur ett tillstånd av behov och rädsla, är det ett tecken på att du inte kommer att vara framgångsrik. För du är inte i det medvetandetillstånd som behövs för att kunna manifestera rikedom.

Lösningen är att kunna sjunka djupt nog tills du energetiskt befinner dig i en sjö av överflöd. Och ur energin och vibrationen av överflöd kan du då manifestera form.

För att kunna gå in ett sådant djupt medvetandetillstånd behövs det förberedelser. Du behöver verkligen ge dig tid att bege dig ifrån separationens tillstånd in i ett enhetstillstånd, där du kan uppleva det gudomliga.

I shamaniska kulturer ger sig shamanerna tid för förberedelse till sitt helande och för ceremonier som de ska utföra. Här i väster dyker vi ofta in i arbetet utan någon förberedelse.

Jag tror att vi inte tillåter oss att gå djupt nog in i det tillståndet, där vi kan uppleva obegränsade resurser, visdom, hälsa, fred, ljus och kärlek.

Och om vi bemödar oss alltför häftigt, slutar det med att vi försöker forcera arbetet för att vi kanske känner oss desperata.

Vi känner oss stressade av allt ansvar och vi ger oss inte tid att relaxa, bara vara och på så sätt sjunka in i de gudomliga djupen.

Och så känner vi oss besvikna när vi inte är framgångsrika.

Jag ser en metafor av detta, som om vi försöker krama vatten ur en torr svamp. Eller på engelska säger vi: ”Du kan inte trycka ut blod ur en rova”. Det jag vill säga, är att du inte kan skapa rikedom om du känner dig tom, desperat, ängslig och upplever knapphet.

Vi behöver göra vårt arbete utifrån inre rikedom. Vi ska gå in i överflöd av skönhet, som växer i en verkligt fruktbar trädgård.

I maj uppmuntrade jag er att undersöka vidden av den tomma rymden. För vi begränsar ofta den kreativa kraften i universum när vi begränsar området inom vilket vi arbetar.

Denna månad vill jag uppmuntra er att bege er bort ifrån rädsla och knapphet. Då behövs det förberedelse för att nå ett tillstånd av frid.

Du kan ta en promenad i naturen, meditera, sjunga eller dansa. Vi har alla våra portar, som för in i tillstånd av lugn och inre frid.

Var stilla i detta tillstånd och tillåt dig själv att sjunka djupt inom dig och föreställ dig att du reser in i en sjö av överflöd. Detta är ett sant tillstånd av gudomlig kvinnlighet.

Sedan kan du ur denna vibration börja forma och skapa. Du måste sjunka in i överflödsenergin för att skapa form ur den.

Försök att märka hur det känns att utföra ditt skapelsearbete från detta tillstånd gentemot det egoistiska tillståndet av rädsla och tron att ”jag måste se till att få vad jag kan, för det finns inte tillräckligt”.

Så snart du har nått detta tillstånd kan du förankra känslan, så att du kan leva i ett rum av rikedom i stället för i ett tillstånd av rädsla.

Varje spirituellt arbete som görs utifrån rädsla ger bara näring åt den tunga kollektiva transen, som vi aktivt vill förändra och frigöra oss ifrån.

Du kanske märker att det är ett pågående tema, som jag under årens lopp har skrivit om. Det är temat om att ta spirituella koncept ifrån huvudet och tillåta våra kroppsceller att absorbera och sedan utstråla spirituella energier.

Jag skrev ofta om hur viktigt det är att känna vårt gudomliga spirituella ljus i varje cell av vår varelse. För det är inte tillräckligt att bara förstå, att vi utanför vår hud är ljus. Vi måste känna det.

Jag skrev om att absorbera skaparens eller de skapande krafternas kärlek i varje cell av din existens. Vi måste verkligen uppleva universell kärlek i varje cell för att vara en behållare för den kärleken.

Jag delade även med mig om att det är viktigt att uppleva kraften av den globala spirituella gemenskapen i våra kroppar, i stället för att bara veta att det finns miljoner människor runt om i världen, som på sitt eget sätt ber för jorden.

Det är viktigt att känna kollektivets styrka i våra kroppar för att vara en sann kanal för förändring och helande.

Och nu skriver jag om att sjunka in i överflöd eller i en vibration i vilken du kan försöka att skapa.

Vi har i vår kultur en tendens att rationalisera spiritualitet. Vi måste uppleva den fullt i våra kroppar för att kunna leva övningarna och också vara positiva förändrare.

Om vi kan uppleva andens kraft mera på en cellulär nivå, då kan vi ge oss hän till den sanna andliga kraften.

I den västliga världen försöker vi alltid att förstå saker och ting. Vi försöker att tänka oss ur problemsituationer.

Vi vill ha en plan.

Flera av oss får brutalt lära oss att vi inte kan tänka oss bort ifrån varje utmaning. Vår ande vet hur den kan skapa det helande och den förändring vi söker. Och det är nu dags att ge sig hän till Anden.

Kalla in Andens kraft för hänvisning, när ett problem eller en situation som behöver helas uppstår.

Om du ger dig tid att tänka över ditt liv, kommer du att märka att ofta en osynlig kraft, det gudomliga, Gud, hjälpte dig ut ur ett mörkt ställe in till ett helande rum eller till en möjlighet där goda saker kunde manifestas.

Och där du nu är, är kanske bortom vad din mentala kraft hade kunnat manifestera.

Det är dags för oss att sluta arbeta så hårt, för att tänka ut hur vi ska förändra vad som händer på jorden. Ju mer vi kan kalla in Anden och låta den kraften gå vägar som är bortom vår rationella föreställningsförmåga, ju mer öppnar vi dörren för att verkligt helande ska kunna uppstå.

När vi upplever på ett djupare cellulärt plan, öppnar kraften av det spirituella arbetet en starkare dörr till andens regioner. Men det fordrar hängivelse.

Skriv upp 3-5 mycket utmanande händelser i ditt liv, när du kände att någon osynlig kraft skapade förändring, som du inte hade räknat med. Detta kommer att ge dig tillfälle att reflektera över hur Anden har varit en sann guide i livet.

Vi har alla haft tider när det gudomliga tog överhand i vårt liv och förde oss till en bra plats. Tiden att undra om vi kan ha förtroende i anden är förbi. För Anden är verkligen den kraft vi måste lita till just nu och vi måste ge oss hän till den.

De problem vi har skapat i världen är bortom en rationell aktionsplan.

Fullmånen är den 3 juli. Låt oss sjunka in i vårt gudomliga ljus, uppleva den sanna kraften och verkliga styrkan i vår globala gemenskap, och helt och fullt i våra kroppar känna de obegränsade energier, som vi kan frambringa genom helande och transformation. Och sedan när vi förenar våra hjärtslag med varandra och med jordens hjärtslag, fortsätter vi tillsammans att väva en lysande väv av ljus och kärlek inom och runtom vår stora planet.

Om du är en ny transmutationsnyhetsläsare, kan du gå till ”Creating A Human Web of Light” på denna hemsida, där det finns en beskrivning om fullmånsceremonin.

Valerie Farr, en briljant shamanisk lärarinna och praktiserande i Los Angeles, skickade mig detta underbara citat från Albert Einstein. Jag tycker det passar precis till vårt arbete:

”Allt är energi och inget annat. Ställ in frekvensen av den realitet du önskar och du kan inte få annat än den verkligheten. Det finns ingen annan möjlighet.

Detta är inte filosofi. Detta är fysik.”

-Albert Einstein

Om du vill läsa Sandras kungörelser, kan du göra det på den engelska sidan!

 

Transmutation News – June 2012 – Swedish

Transmutationsnyheter juni 2012

Förra månaden skrev jag att om du vill skapa förändring i den yttre världen, måste du först arbeta med energin.

Du kan inte förändra materien om du befinner dig i ditt ego.

Detta är en mycket viktig punkt, som jag vill att vi undersöker denna månad.

Shamaner och spirituella helare ser genom andens ögon på klientens kropp och läser dess energifält. Shamaner läker det som är ur balans på ett spirituellt plan. Sjukdomen kanske manifesterar sig på det emotionella eller fysiska planet, men shamanen ser på det som är bakom de symptom som syns. En shaman undersöker klientens energisystem och återupprättar harmonin på det spirituella planet. När harmonin är tillbaka i det osynliga energisystemet kan klientens kropp och känslor helas.

I den moderna västliga världen tenderar vi till att försöka läka symptomen. Vi ignorerar ofta att se på det grundläggande energetiska systemet och hur det behöver rättas till ett harmoniskt tillstånd, så att personens hela livskraft kan flöda igen och ge ett tillstånd av välmående.

I mina böcker Medicine for the Earth, How to Heal Toxic Thoughts och How to Thrive in Changing Times undervisar jag om nödvändigheten att vara kapabel att förändra och transformera energin bakom våra tankar. Jag skriver också att när vi använder ord skapar vi, så när vi talar måste vi beakta energin bakom våra ord. För vi manifesterar med våra ord.

Vi har arbetat tillsammans med detta i åratal nu, eftersom jag har fokuserat på detta tema ända sedan jag började skriva Transmutationsnyheterna år 2000.

Men vi behöver gå vidare i arbetet med att transformera och förändra energin bakom vara tankar och ord. För bakom form och materie är energi.

För att verkligen skapa positivt helande för andra, planeten och oss själva, måste vi sluta upp att fokusera på symptom. Vi måste titta genom andens ögon för att se energins rörelse och eventuella blockader som kan uppmärksammas i livets väv.

Bilden som jag fortsatt upplever är en väv och en matris av små kristallartiga ljus som är i allt liv. Och ibland måste det göras en anpassning i väven, så att energiflödet kan befrias. Så snart det flödar fritt återupprättas hälsan på alla plan.

När jag undervisar mitt ”Medicine for the Earth och Healing with Spiritual Light”-arbete, ber jag folk att inte fokusera på klientens fysiska och känslomässiga svårigheter.

Detta är ofta förvirrande för dem, speciellt för människor som arbetar med mig i mina pågående online-kurser.

Folk känner att om de kan höra andra människors klagomål och berättelser, då skapar det ett tillstånd av medlidande och mer energi till att vilja delta i arbetet med att hela.

Men om två eller fler människor faktiskt enas om en energi, då slutar det med att vi konsoliderar problemet.

Om en person anger att den mår dåligt på ett känslomässigt eller fysiskt plan och vi som en kraft utifrån ger den tron näring, då har vi bidragit till att fastslå de angivna symptomen.

Jag vet att detta är svårt, om du är i ett hjälpande yrke. För klienter kommer med problem som måste bestämmas och diagnostiseras. Men inom de hjälpande yrkena är det inte nödvändigt att ge näring åt den energi som fastslagits. Vi kan låta klienten berätta om vad som händer och genom att bara vara en åhörare kan vi förändra det fastlagda ämnet. Jag skrev i min bok Medicine for the Earth om makten av att se och höra och hur denna enkla praktik kan hela.

Jag vill uppmuntra oss alla att se bakom symptomen, som manifesteras hos oss själva, hos andra och på jorden. Gå in i ett meditativt tillstånd och titta genom andens ögon och börja arbeta på en energetisk matris.

När vi ser bortom den energetiska matrisen, kan vi bara observera gudomligt ljus. När vi upptäcker ljuset i oss själva, hos andra och på planeten jorden sker förändring helt naturligt. För ljus är liv och ljus läker sjukdom. Och naturligtvis måste vi tillåta universell kärlek att flöda igenom oss, när vi observerar ljuset i allt liv. Allt liv är ljus och vi anlände här för att uppleva den gudomliga kärleken.

Jag tror att den kollektiva transen får oss att bara jaga efter symptom. Vi kollar på fel plan för att verkligen skapa bestående läkning. Jag vet att flera av oss har sett kraften i energimedicinen och har skymtat dess kraft att hela i framtiden. Varför inte börja nu?

Nyligen sökte jag i mina tidigare Transmutationsnyheter för att hitta material som kunde vara relevant för en artikel, som jag skriver för Huffington Post. Jag läste något som jag hade skrivit i Transmutationsnyheterna i maj 2010 och tyckte att det passade till det jag har skrivit denna månad. Så jag lade till detta.

Från Transmutationsnyheterna maj 2010:

En av de grundläggande lärorna i Medicine for the Earth-arbetet är att allt manifestras i det spirituella innan det manifesteras i den fysiska världen.

För ungefär 5 år sedan skrev jag att vår realitet bryts ner. Översvämningar, stormar, jordbävningar väver om livsmaterien. Organisatoriska strukturer faller isär och det härskar stor desillusion i regerande och religiösa organisationer.

Vi fortsätter att uppleva stora förändringar på jorden med nya jordbävningar i olika delar av världen och med utbrottet av vulkanen på Island.

Sanna shamaner arbetar med att skapa en ny realitet och fortsätter att arbeta med livsväven. Genom att se på mönstren av disharmoni försöker de genom konst, sång, dans och att drömma förändra frekvensen i mönstren på hela väven.

Genom arbetet vi tillsammans gör förändrar vi det kollektiva underlaget, som kräver att vi förändrar våra tankar och dagdrömmar för att kunna skapa en ny realitet i de osynliga sfärerna, som i sin tur kommer att manifesteras i den fysiska världen för att ersätta allt som är opassande. På så sätt bygger vi en osynlig värld, som manifesteras till en fysisk verklighet.

Flera av oss vill bara göra yttre förändringar. Naturligtvis finns det aktioner vi kan göra för att förändra det som händer på jorden. Men med vissa aktioner och helandearbete är det som att gå omkring och bara läka symptomen utan att se på det djupare planet av utmaningen och sjukdomen.

När vi använder våra tankar, ord och dagdrömmar till att bilda en osynlig värld, går vi till grunden för att väva en ny verklighet.

Om det inte finns människor som är villiga att vara drömmare, hur ska vår framtid då gestalta sig? Och när de nödvändiga och evolutionära nedbrytningarna fortsätter, vilka är visionerna för framtiden? Det måste finnas ett kollektiv som upprätthåller en ny vision.

Det är väsentligt för oss, som känner sig kallade att drömma och väva en ny verklighet, att arbeta med att bygga upp en osynlig substansvärld. Och jag skrev om de metoder jag använder för att skapa både i Medicine for the Earth och i min nya bok How to Thrive in Changing Times.

Jag är övertygad om att det är viktigt att ge sig tid att tänka över vilken osynlig värld du har byggt upp.

Fullmånen är den 4 juni. Låt oss fokusera på det kraftfulla arbetet som har lärts ut i spirituella traditioner – formvärlden har föregåtts av energi.

Låt oss arbeta med att väva en ny osynlig substansvärld genom att fokusera på att bilda en stark och lysande ljusväv.

För de av er som är nya läsare; informera er på denna hemsida om vår ceremoni under ”Creating A Human Web of Light”.

Den 20 juni firar vi sommarsolståndet på den norra hemisfären och vintersolståndet på den södra hemisfären.

Vilket bra tillfälle att smälta samman med jorden där du bor. När du förenar dig med jorden lär du genom att bli jord. På så sätt kan du i din kropp uppleva vilka förändringar som sker i din egen inre jord.

I böckerna Medicine for the Earth och How to Thrive in Changing Times får du instruktioner om hur du kan smälta samman med ett element.

Egentligen gör du en meditation för att bli ett med ett element. Fokusera på avsikten att smälta samman med jorden där du bor. Sätt på musik och tillåt dig själv att sjunka in i ett förenat tillstånd med jorden. För att fördjupa upplevelsen, kan du smälta samman med alla elementen där du bor och lära dig om de förändringar som kommer med årstidernas växlingar. Eftersom vi själva är jord, luft, vatten och eld, växlar vi också årstider.

När du smälter samman med elementen upptäcker du att de alltid är i rörelse. Till och med frusen jord är alltid i rörelse. Rörelse behövs för hälsa. Sjukdom manifesteras när energin stagnerar. Det betyder att vår energi måste vara i rörelse för att upprätthålla ett hälsosamt tillstånd.

Låt oss tillsammans tacka elementen för allt de ger oss så att vi kan växa och frodas och inte bara överleva.

Och låt oss framförallt förena våra hjärtan och tacka för vårt liv. Låt oss ge näring åt anden som lever i allt (i allt liv på jorden) med universell kärlek.

Ät en bit ekologisk färsk frukt eller grönsak vid solståndet. Det finns marknader som säljer ekologiska lokala produkter, om du bor på landet eller i en stad.

När du äter denna gåva som jorden har gett, kan du föreställa dig själv att sjunka in i jorden och känna den kärlek och ljus som är i allt som jorden skänker oss.

Jag önskar er en glädjefylld sommar och vinter!

Om du vill läsa Sandras kungörelser kan du det på den engelska sidan.

 

Transmutation News – May 2012 – Swedish

Transmutationsnyheter maj 2012

Vi arbetar inne i en djup inre osynlig sfär, när vi befattar oss med shamanism eller spirituella övningar ifrån andra traditioner.

Allt yttre kommer inifrån. Och på ett rationellt sätt kan vi inte alltid ”hölja våra tankar” omkring det enorma energifältet.

Bambus är en speciell levnadsvarelse. Liksom alla plantor börjar den livet som ett frö. När den får vatten växer rötterna djupt ner i jorden under fyra år. Efter fyra år spirar plantorna upp väldigt snabbt och växer till nästan 25 meter höga över natt.

Vi människor har också satt djupa rötter i vår inre trädgård. För många av oss kommer dessa djupa rötter ur social konditionering, kollektiv tro, meningar som vi tagit upp ur media och egna livserfarenheter.

Det är viktigt att vi undersöker de starka rötter som växer i vår inre trädgård och utforskar hur stor plats dessa enorma energier behöver för att växa och manifestera sig i våra egna liv och i världen.

Bambuplantans rotsystem är även ett underbart exempel på hur vi kan bygga ett starkt och sunt liv, som är kapabelt att motstå alla sorters stress, om vi har en solid struktur och grund. För styrkan i att frodas ligger djupt i det inre.

Fokusera denna månad på att meditera över ditt rotsystem. Ta promenader i naturen och reflektera över hur de sundaste plantorna och träden har starka rotsystem. Vissa rotsystem är ytliga och andra djupt under jorden. Men en plantas eller ett träds hälsa blir ofta mätt efter dess rotsystem.

Använd din imagination för att gå inom dig och undersök rötterna av dina omintetgörande attityder och trosystem, som har vuxit till starka plantor i din inre trädgård.

Ge utrymme för det stora. Ge utrymme för det gudomliga.

I april sändes första följden av mitt webinar ”Deeening the Medicine for the Earth Practices”.

Jag talade om tre principer i denna första sändning. Och jag vill kort sammanfatta dessa här.

Flera som jag hör ifrån är rädda att använda sin föreställningsförmåga till att drömma en positiv dröm för sig själva och för vår jord. Vad jag hör ifrån dem är att de är osäkra vad deras ego skulle vilja be om och försöka att manifestera i motsats till vad deras ande skulle understödja. Rädslan att manifestera något som inte skulle vara till det bästa för en person dyker upp.

Och en annan svårighet som dyker upp, är tron att framtiden innehåller någonting bortom vad vi kan föreställa oss. Så varför försöka att föreställa sig en bra framtid nu.

Mitt svar på dessa ämnen som dök upp är att vi använder vår föreställningsförmåga 24 timmar om dagen och sju dagar i veckan. Det finns spirituella mästare som kan stilla sin tankegång. Men för de flesta av oss är vår imagination alltid igång. Den verkar även i våra drömmar om natten.

Så varför inte föreställa sig en positiv vision i stället för smärta, trauma, drama, som många håller på att föreställa sig?

Och vår framtid skapas ur nuet. Vi behöver fokusera vår imagination på att drömma ett vackert nu till existens.

Genom att göra detta lägger vi spåren på vilka framtiden kan byggas upp.

Var inte rädd att använda din föreställningskraft till att drömma en underbar dröm för dig själv och för allt liv på denna stora planet. Gör det!

Nästa princip, som jag pratade om, är att vi vet att universum är rum. Materien som existerar i vårt universum har plats pa spetsen av en nål.

Och ändå när vi skapar, för att använda en metafor som jag fick, håller vi på och målar över gamla målardukar. Så de gamla bilderna bryter igenom och syns på våra nya målningar, som innehåller våra nya visioner.

Jag skrev om att skapa ut ur den tomma rymden i mina böcker Medicine for the Earth och How to Thrive in Changing Times. Om du har en av dessa böcker kan du igen gå över vad jag skrev.

Tomrummet är stället innan skapelsen ägde rum. Det existerar innan tanken. Den tomma rymden är tom och ändå full av outnyttjad energi. Ett liv skapas och föds ur tomrummet.

Vi behöver vidga ut och sluta skapa ur en begränsad plats i universum. Föreställ dig att hitta ett nytt ställe i tomma rymden att skapa ur. Vidga ut dig i den oändliga rymden.

Måla inte över gamla målardukar. Hitta nya dukar och nytt material för att måla dina nya visioner. Och glöm inte att måla dig själv i din vision och upplev hur bilden blir levande genom all sensorisk ingivelse, som tillåter dig att stiga in i en ny dröm.

Upprepa inte. Börja om igen, på nytt. Starta en ny dröm.

Och till sist talade min spirituella lärarinna och egyptiska gudinna Isis till mig, om hur vi kan samarbeta och engagera oss i det globala spirituella kollektivet.

Hon meddelade att det finns milliontals människor runt om i världen, som är engagerade i spirituellt arbete.

Vi arbetar alla på det sätt vi blir kallade till, men arbetet är till nytta för allt liv.

Hon sade att de flesta av oss bara tänker på det spirituella kollektivet. Och hon menade att det verkligen är viktigt att känna kraften ifrån det spirituella kollektivet i vår kropp. Detta är en styrka. Styrka är både en maskulin och feminin princip.

Just nu känner vi i vår kropp kraften och styrkan av det tunga kollektiva, som tror på rädsla, utsläpp, sjukdom och att vi inte är kapabla att skapa positiv förändring på planeten. Så detta är den kraft, som fylls upp och manifesterar sin existens.

Men om vi varje dag tillåter oss att känna den rena energetiska kraften från det spirituella kollektivet, kommer denna kraft att köra över den kollektiva trans vi försöker bryta oss ut ur.

Tillåt dig själv att varje dag lite mer och mer uppleva styrkan ur det spirituella kollektivet i din kropp. Du behöver inte känna allt på en gång, för det kan bli starkare än vad du fysiskt kan tåla.

Vi är lysande varelser. Vi är inte materie. All form är energi.

Vi kan inte ändra materien om vi försöker skapa förändring, när vi är i vår egoistiska form. Det är inte en nivå att arbeta utifrån.

När vi reser in i tomma rymden och praktiserar att utforma energi, då skapar vi slutligen form och materie.

Du behöver gå tillbaka till ditt tidigare tillstånd av lysande energi och omskapa energi till form.

I Medicine for the Earth skrev jag om Jack Schwarz, som var kapabel att hela sig själv medan han torterades i ett fängelseläger. Han sade att han helade sig själv genom ett högre medvetandetillstånd och genom att ställa in sig på universum.

Jag skrev också om historien om Isis och Osiris och Horus födelse. Osiris hade mördats och blivit styckad. Isis gick omkring och samlade ihop Osiris alla delar. Osiris som hade avlidit hade blivit ande. Isis var tvungen att ge upp sin fysiska form och transfigurera till sin spirituella form för att förena sig med Osiris för att bli gravid med Horus.

Detta är kraftfull undervisning om hur Horus magiska födelse genom att Isis och Osiris andligt förenades.

Den andliga förbindelsen skapade en magisk varelse; en magisk form.

Fullmånen är den 5 maj. Låt oss fokusera på att skapa djupa lysande rötter ner och in i jorden för att understödja ljusnätet som omfamnar vår stora jord.

Om du är en ny transmutationsnyhetsläsare, kan du gå till ”Creating A Human Web of Light” på denna hemsida, där det finns en beskrivning om fullmånsceremonin.

En vän till mig skickade en link med en underbar artikel. I 12 timmar begav sig två härdar vilda sydafrikanska elefanter på vägen genom Zululand tills de nådde Laurence Anthonys hus, som hade räddat deras liv. Laurence Anthony hade dött och eftersom de fysiskt hade fått budskapet vallfärdade de till hans hem för att sörja över hans död.

Det är en sådan vacker och enorm berättelse. Den visar också att när vi lär oss att tysta ner de yttre oljuden, har vi möjlighet att få de budskap vi behöver. Vi är alla anslutna till livsnätet, som informerar var och en av oss om allt vi behöver veta.

Vi behöver lära hur vi kan vara stilla och lyssna.

För att läsa denna underbara artikel kan du gå till: http://www.beliefnet.com/Inspirations/Home-Page-News-and-View/Wild-Elephants-Mourn-Death-of-famed-Elephant-Whisperer.aspx

Om du vill läsa Sandras kungörelser, kan du göra det på den engelska sidan.


Copyright: Sandra Ingerman
Översättning: Lena Anderheim

 

Transmutation News – April 2012 – Swedish

Transmutationsnyheter april 2012

Fokusering är en av de huvudprinciper som jag har skrivit om i transmutationsnyheterna sedan 1998. Jag skulle vilja att vi fördjupar vår utforskning av fokusering denna månad.

Jag bor i Santa Fe, New Mexico. Och när vintern går över i vår blåser det starkt. Detta är ett typiskt vädermönster för New Mexico. Våren är vår vindsäsong. Och så som vädret förändras runt om i världen blir även vår blåsiga säsong starkare.

Den metafor jag använder, är att förändringens vindar blåser häftigare. Och när jag tänker på detta förstår jag att vi behöver bygga upp en starkare inre kärna och en starkare inre grund.

När jag skrev om fokusering, pekade jag på nödvändigheten att använda vår föreställningsförmåga för att fokusera på orden vi använder, på våra tankar, våra attityder, och att upprätthålla en positiv vision för världen.

Denna praktik är viktig för att kunna frodas i tider av förändring och för att kunna drömma en ny värld till liv, när den gamla paradigmen försvinner. Den gamla paradigmen har nått en ålder, där den inte kan upprätthålla sig själv längre och den stöder inte livet.

Men om vi fokuserar på vårt mentala sätt kan vi bli stentunga. Och livsformer som är alltför tunga överlever inte förändringens vindar. Träd, plantor, byggnader som är för tunga bryts ner av starka vindar.

Vi behöver hitta en balans i vår praktik så att vi kan skapa en stark inre kärna, som kan utsätta sig de kommande förändringarna. För förändringens vindar som blåser runt denna planet har en inverkan på allt liv.

Vi måste förstå att fokusering inte bara är ett mentalt koncept. När vi trampar in i mer feminina livsprinciper är fokusering en fullt kroppslig upplevelse.

Tänk på en kvinna som föder. En kvinna tänker inte bara på att föda barnet. Hela hennes kropp blir involverad i födelseprocessen. Ett träd eller en planta har inte bara för avsikt att växa ur fröet. Det är en process av att gro, få näring och välla fram från jordens inre ut till solens värld.

Det är dags att upptäcka att vår egen kreativa process är djupare än ett mentalt tillstånd. Kreativitet och fokusering måste vara en fullt kroppslig upplevelse för att skapa ett balanserat nytt liv.

Vi behöver fokusera på att få igång vår inre energi. Jag har nu i flera år uppmuntrat er att kultivera en djup och rik inre trädgård. För er som är nya läsare av transmutationsnyheterna, är det möjligt att gå tillbaka i arkiven och läsa om detta. Även i min artikel i Huffington Post från september 2011 finner ni detta tema. Linken är http://www.huffingtonpost.com/sandra-ingerman/inner-garden_b_942092.html

Använd er imagination denna månad för att uppleva hur full kroppslig fokus kan kännas. Ge er tid att meditera eller göra shamaniska resor över hur du kan stärka din inre kärna. Det kommer att ge er styrkan som behövs för att möta så mycket död, förändring och genomgång.

Föreställ dig med din kropp, inte bara med att tänka. Engagera din kropps medvetenhet.

Pröva den basis, som du har byggt upp. För du kan inte stärka din inre kärna utan att ha en stark förankring. Grunden är dina tankar, attityder, minnen och dina visioner.

Fortsätt att stärka dina positiva visioner och attityder, som vi har börjat göra. Fokusera på de goda minnena och släpp de gamla historier som behöver dö bort. Använd din föreställningsförmåga till att fokusera på vad du vill uppleva i livet i stället för att använda den till att fokusera på mardrömmar.

Och med denna basis kan du tillåta energin att röra sig genom hela kroppen, så att du känner starka rötter gå ner i jorden och få en stark och sund kärna. Och därifrån kan sunda starka grenar växa mot solen och öka din kapacitet att ta emot och absorbera livets ljus.

Ta promenader i naturen. Naturen är nämligen redan instämd på kommande förändringar. Väderförändringar förvånar människor. Trots de bästa bemödandena ifrån vetenskapen är vi fortfarande förvånade över intensiteten och förändringarna i vädermönstren.

Men naturen är inte överraskad. Naturen behöver inte bli informerad av vetenskapsmän, om vad som ska hända. För alla levande varelser har en intern förmåga att känna vad som kommer. Vi har om och om igen sett hur djur vet när jordbävningar, tidvattensvågor, tornados etc. kommer. Djur och fåglar har sin egna interna radar och vet när det är dags att flytta och lämna ett område.

Även vi är natur och har våra interna sensorer. Men några av oss ha stängt av den interna stationen som informerar oss. Vi fortsätter att försöka tillåta andra att informera oss eller vi är överrationaliserade och tänker över allt, vilket medför att vi förlorar kommunikationen med vårt inre vetande.

Fortsätt att arbeta med tacksamhetsövningar. Att leva livet utifrån djup uppskattning är ett kraftfullt sätt att bilda en stark inre kärna som kan återhämta sig.

Så jag repeterar att fokusering är en fullkroppslig upplevelse. Pröva denna månad hur det känns. Kom bort ifrån att förstå detta mentalt. Rör dig ur din kropp denna månad. Skapa en stark inre kärna genom att lita till dina inre sinnen och bry dig inte så mycket om informationerna som du får från den yttre världen. Gå inifrån.

För många år sedan blev jag fascinerad av mångfaldiga och parallella realiteter. Jag lät deltagare i mina kurser resa till olika realiteter där de levde andra liv, som skapades utifrån olika val de gjorde. I teorin om mångfaldiga realiteter, gör vi olika val och slutligen lever vi varje gång i en annan realitet.

Nyligen började jag överlägga hur vi faktiskt kan se våra kollektiva energier manifestera till olika realiteter här och nu i detta universum.

Det finns många i världen som tror att bara människor är intelligenta och har ett medvetande. Dessa människor lever i en dimension och frekvens där naturen är sammansatt av saker som inte har någon ande och inte behöver mötas med ära och respekt. Naturen bara existerar.

Det finns de av oss som tror att allt som existerar är levande och har en ande och är anslutna till livets väv. På detta sätt kan vi verkligen känna livskraften i naturen och en förbindelse med naturen.

Och så finns det människor som lever i medvetenheten att naturen inte bara är levande och har en ande utan att naturen kommunicerar med oss, observerar och ser oss, och samspelar med oss. Med denna syn stiger du in i en annan livsverklighet.

Vi kan även stiga in i en ny dimension, när vi upptäcker det gudomliga i naturen och naturen uppmärksammar det gudomliga i oss. Detta är en underbar dimension.

Detta är exempel på oändliga uppfattningar som vi alla har om livet. Och med en viss sensivitet kan du se hur olika medvetandenivåer skapar olika verkligheter i vår värld.

Sen jag skriver transmutationsnyheterna, har jag delat med mig om att drömma den värld till liv som du vill leva i. Vi har använt alla våra sinnen för att se, höra, lukta, smaka och känna den värld vi önskar leva i.

För en kort påminnelse om basprinciperna kan du läsa min Huffington Post-artikel ”How to Create a new Vision for the Planet”.
http://www.huffingtonpost.com/sandra-ingerman/world-vision _b_914986.htlm

Jag förmodar att alla ni som läser transmutationsnyheterna vill tro att vi kan stiga in i en ny verklighetsdimension, där vi lever ett liv i glädje, harmoni, rikedom, fred, god hälsa etc.

Men pga den kollektiva transen sträcker vi oss mot båda sidorna; vi vill tro, men på samma gång känner att vi inte har tillräckligt med kraft att ändra världen vi lever i.

Och så länge vi står på gränsen mellan att bli maktfyllda och vara engagerade och fokuserade eller att falla tillbaka i missnöje, hopplöshet och att ge upp, då kan vi inte ta steget fullt ut att skapa den värld vi önskar. Vi fortsätter att leva mellan det gamla och det nya.

Vi behöver lära oss hur vi kan förändra historien i vilken vi lever. För våra historier formar och skapar den slutgiltiga realitet vi lever i.

Vi måste välja mellan att stanna på spåret med den kollektiva transen och bara försöka överleva eller att göra det bästa av livet och stiga ut genom slöjorna in i en ny dimension av verkligheten som finns, men som väntar att vi deltar i den.

Det är ditt val. Ändra din praktik att uppleva till att fokusera med alla dina sinnen på ditt nya liv. Säg ja till historien. Fortsätt att berika historien med nya detaljer och en starkare sensorisk ingivelse. Lägg till karaktärer och utöka publiken i din historia. Gör den verklig. Lev ut ifrån den – var inte bara en iakttagare. Det enda sättet att göra det verkligt är att stiga in i den nya dimensionen av realiteten och leva utifrån den.

På denna planet finns det olika verkligheter som människor lever i. I vilken vill du delta?

Fullmånen är den 6 april. Fokusera denna månad på känslorna i kroppen, den inre känslan av transfigurationen. Var en ljusstråle. Visualisera inte att ge näring åt ljusnätet som förbinder oss alla. Var det ljuset. Låt oss alla denna månad göra vår transfiguration till en fullt kroppslig upplevelse.

Om du är en ny transmutationsnyhetsläsare, kan du gå till ”Creating A Human Web of Light” på denna hemsida, där det finns en beskrivning om fullmånsceremonin.

Låt oss helt och fullt förena våra hjärtan tillsammans för att vara en behållare av universell kärlek i vilken vi kan omhölja allt liv med kärlek.

När vi fortsätter att väva ett starkt nät av ljus och kärlek skapar vi ett förbund, i vilket vi är förberedda att arbeta tillsammans för att motstå vilken kris som än kommer på vår planet.

Transmutation News – March 2012 – Swedish

Transmutationsnyheter mars 2012

Förra månaden skrev jag om att vakna upp ur massmedvetandets trans. Vi kan uppväckas till en ny känsla av vitalitet och ny iakttagelseförmåga. I februari föreslog jag att första steget är att ha för avsikt att vakna upp.

När vi har en avsikt kan det först kännas som ett mentalt beslut. Men att ha en avsikt aktiverar vårt egna undermedvetna för att manifestera vårt mål. Vad som kanske känns som ett mentalt koncept först kan snabbt bli en kroppslig upplevelse.

När vi har bestämmer oss för att vakna upp ur drömmen vi nu lever i, kommer vi att märka att vi rör oss mot en djupare förmåga till uppmärksamhet.

Ett annat steg är att börja iaktta och reflektera över hur vi ger oss själva näring. Vi har befattat oss med hur vi kan få anslutning till universell kärlek för oss själva och för andra. Det är även nödvändigt att undersöka hur vi tar hand om oss själva.

Näring kommer ifrån olika plan. Att vara kapabel att ta emot verklig näring har med absorberandet att göra.

Och vi behöver kontrollera vad vi absorberar. Vad absorberar vi från livet?

På ett personligt plan är det dags att reflektera över följande frågor:
Vilka energier absorberar du ifrån media?
Vilka energier absorberar du ifrån dina egna tankar?
Vilka energier absorberar du ifrån det som andra runt om dig utstrålar?

Arbetar du med praktiken att avsiktligen förändra energierna, som du tar in i ditt psyke och i din kropp från människor du känner och från det kollektiva?

Arbetar du med att ersätta omintetgörande tankar med positiva tankar?

Genom att ställa dessa frågor och fundera över dem, kommer du att få styrka för nya avsikter.

Vi absorberar energier oavbrutet. När vi lär oss att höja vår frekvens, är det viktigt att vi lär oss att absorbera och ge oss själva näring ur gudomligt ljus för att understödja en högre frekvens.

Detta gäller även vad vi äter. Det finns en högre frekvens i naturen som de flesta av oss inte är medvetna om. Det finns så många dimensioner i själva naturen. För att understödja vår kropp till att kunna vara ett kärl för en högre vibration, måste vi ställa in oss på att ta emot naturens högsta frekvens. Detta betyder att du behöver fokusera på att ta emot naturens gudomliga ljus, när du äter mat, dricker vatten, badar, andas luft, och promenerar i solen.

Vi talar ofta om att förändra vårt medvetande, men våra kroppar behöver också understöd för att göra denna förändring. Vi måste lära oss hur vi ska kunna lyfta slöjan till en ny dimension och hur vi upplever vår näring och de element, som vi intar. Vi behöver lyfta slöjorna och komma ifrån det mörka medvetandet och hur vi behandlar naturen till nivån med naturens högsta intelligens. Naturen är en hjälp-ande. Det är dags att ta emot gudomlig näring ifrån naturen själv och att lära sig att absorbera den. Vi måste erinra oss att vi också är en del av naturens gudomliga intelligens.

När den kollektiva trons dimma lyfts bort, får du möjlighet att uppleva de ögonblickliga nöjen som skapar glädje.

Det kan vara att vakna till fågelsång, eller att känna solens värme efter en kall väderperiod, se skönheten i fallande snöflingor, att höra barn skratta, eller att se ett vackert träd eller en blommande planta på dina promenader i naturen.

Allt detta är delar av uppvaknandet ifrån transen.

Två av de viktigaste lärorna i Medicine for the Earth är:

De energier som vi ger näring, de ger vi liv.

Alkemi är praktiken att arbeta med och igenom det mörka inom oss och att lära sig att förändra vårt inre tillstånd till ett gyllene ljust medvetande.

När vi kontinuerligt arbetar med denna undervisning inser vi att våra personliga och kollektiva historier, som vi ger näring, bara är påhitt som vårt ego har skapat.

För på en spirituell nivå finns det ingen historia, där det finns människor att tycka synd om, att hela, att skylla på etc. Den enda spirituella historian som existerar, är den att vi är ett med universell kärlek och ljus.

När vi lever efter det spirituella vi lär, börjar vi upptäcka illusionen i alla de historier vi kommer i kontakt med.

Historierna kan även ha inflytande på hur vi gör vårt visionsarbete. För vårt ego är inte nöjt med att bara uppehålla en positiv vision, vårt ego vill ha omedelbara resultat.

När vi är involverade i våra historier, minskar våra förväntningar inför livet och det skapas en enformighet som berövar oss vår egen livskraft .

För att komma bort ifrån historierna och förväntningarna på resultatet undervisar spirituella traditioner om kraften i att bara utstråla ljus. Vi kan se oss själva, andra, och själva jorden i gudomligt ljus.

Och när vi gör det, understödjer naturens gudomliga intelligens planen, som vi är födda till att utveckla. Vi tillåter lösningar att komma genom oss i stället för att tvinga oss till lösningar.

Jag märker att ju mer jag kan ge mig hän till den gudomliga intelligensen inom mig, ju mer kan jag komma bort ifrån mina egoistiska behov att hålla fast vid ”min historia” eller något resultat.

Detta ger plats inom mig till att låta universell kärlek und universellt ljus strömma in utan bihang.

Och min egen själ längtar efter att komma bort från samhällets konditionering. Min egen själ längtar efter att få näring till sitt inre ljus och till elden inom mig för att kunna vara ett ljus i världen.

Under årtusenden har spirituella lärare förkunnat att för att möjliggöra detta, är det nödvändigt att lösa sig från synen på livet genom egots ögon och i stället se på livet genom anden.

Inte alla känner sig redo att göra detta. För när vi går livets äventyrsväg, måste vi alla gå framåt steg för steg.

Några av oss måste undersöka den forna konditioneringen, som skapar en viss historia liksom en sång som fastnat i minnet och kommer om och om igen.

Och för andra har sången spelats så länge att vi vet var vår historias sång uppstod. Det är dags att ersätta sången och vår historia med en ny. Det handlar helt enkelt om när detta kan ske.

Om du håller dig på din väg, kommer du att finna djup inre frihet, när du kan släppa egots behov. Vi finner frihet, när vi löser oss ifrån vårt påhitt och behovet av omedelbar tillfredsställelse med speciella resultat.

Överväg var du är på din stig. Och nu när årstiden växlar tänk efter, om du är redo att ge livets ljus näring.

Om ditt svar är ja, så kan du åtta dig att stråla ljus in i ditt liv, in i dina påhitt, och in i de kollektiva historierna, när vi tar emot våren i den norra hemisfären och hösten i den södra hemisfären.

Lätta dig själv från behovet att veta hur problem ska lösas ur mental synpunkt. När du upplever ljuset i livet kommer sanna lösningar att bubbla upp från vetandets frö inom dig själv. För många av oss har detta frö väntat länge på att omständigheterna ska stämma, så att det kan tillåtas att gro och börja spira och blomma.”

Denna månad skänker oss Sylvia Edwards en platta med vilken vi kan arbeta för att komma i kontakt med Gudomligt Ljus. En beskrivning och en bild av plattan att meditera med finns här på den engelska sidan precis innan kungörelserna.

Jag har tidigare bett er att göra en meditation eller shamanisk resa för att möta er skapare eller universums kreativa krafter. På så sätt kan vi börja förstå hur vi skapades och vi kan fördjupa vår praktik att transfigurera. För när vi transfigurerar till gudomligt ljus är det till hjälp att ha en känsla för det gudomliga ända in i cellerna.

Jag bad er även att uppleva kärleken som flöt in i er skapelse på en cellulär nivå. För du skapades ur den universella kärlekens kraft och ju mer vi kan absorbera av detta ju mer helande och förändring kan ske på olika plan. Och vi kan också bli ett starkare kärl av universell kärlek.

Denna månad vill jag be er att meditera eller göra en shamanisk resa för att möta jorden. Sätt på utvidgande meditationsmusik. Och be att få träffa moder jord, som du ju är del av och som ger dig näring. Känn efter hur mycket du får. Liksom skaparen ger dig jorden näring med universell och ovillkorlig kärlek. Upplev det och absorbera det.

I samma meditation eller shamaniska resa kan du fördjupa din upplevelse och förena dig med jorden där du bor.

På det norra halvklotet går vi mot våren och på det södra mot hösten. Känn efter hur jorden förändras när årstiden växlar. Känn hur rörelsen förändrar sig i myllan och observera varje kvalitativ känsla av förändring.

Lär dig om jorden och årstidernas växel genom att förena dig med och bli jord.

Upplev hur jorden väntar på att de nya fröerna ska sås. Dessa frön kanske blir sådda av människor, burna och tappade i jorden av vind eller vatten, burna av en fågel, en insekt, eller någon annan livsform.

Jorden väntar tålmodigt på dessa frön, som ska sättas i hennes kropp, i hennes mylla. Och sedan ger hon näring åt varje frö utan bedömning av vad detta frö bär på, och vad som kommer att växa och blomma ur det. Hon bara ger ovillkorlig kärlek precis som skaparen.

För oss människor är det upp till vårt omdöme vad vi planterar. För jorden tar emot våra frön och ger dem näring helt ovillkorligt.

Om vi planterar frön av rädsla, vrede och hopplöshet, då blir vår inre trädgård och vår inre jord närda utan att bedömas. Vi måste alltså välja ut vad vi vill att vår inre jord ska ge näring åt och låta växa.

Välj alltså försiktigt de frön som du önskar sätta i din inre trädgård vid vårdagsjämningen. Din inre jord väntar tålmodigt på dessa frön.

Låt oss vid vårdagsjämningen den 20 mars ha för avsikt att sätta frön med omdöme i den inre och den yttre trädgården. Låt oss tillsammans planera den trädgård vi vill se växa. Så frön med avsikter, ord, tankar som innehåller en skapande potential av fred, kärlek, ljus och obegränsade möjligheter.

Vi är jordens trädgårdsmästare. Låt oss arbeta i harmoniskt partnerskap med varandra och med jorden själv för att få en trädgård med sann skönhet och sann kärlek.

Gå ut vid vårdagsjämningen och förena dig med elementen och känn hur du är del av allt i livet. Det spelar ingen roll om du lever i stadsområden eller i naturen. Gå bara ut och stå på jorden.

Slut dina ögon och ta några djupa andetag och känn dig förbunden med jordens hjärtslag. Sträck dina armar upp mot himlen och öppna dig för livet. Öppna dig för det budskap som vinden ger dig. Budskapet kan komma genom en lätt bris eller genom en stark vindstöt. Lyssna. Upplev kraften i solen som ger dig näring. Även om solen inte skiner, ger den dig ändå livsenergi.

Någon gång under dagen kan du dricka ett glas vatten och absorbera de fantastiska näringsämnen vatten ger dig.

Vi är inte åtskilda från elementen. Vi är ett med elementen. Elementens andar understödjer oss. De är hjälp-andar – naturens gudomliga intelligens.

I detta sammanhang fick jag inom 24 timmar två olika meddelanden från Medicine for the Earth-lärarinnor. Lauren hade en vision om transfiguration. Hon meddelade hur alltets medvetande – luften, den lokala vegetationen, andarna kunde vända sina ögon mot och fokusera på transfigurations-visonen. Hon skrev, ”Det var som att luftens medvetande var ett gudomligt öga, som rörde sig och tittade på mig. Lauren såg hur vi kan bjuda in naturens ande att delta i en transfigurations-ceremoni.

Dagen efter fick jag ett email från Karen, som just hade lett en transfigurations-ceremoni där hon bor. Och hon ville låta mig veta att gruppen kände att naturens andar och elementen hade deltagit och varit närvarande under transfigurations-cermonin.

Det var en intressant att få dessa två emails inom 24 timmar, om att naturen deltar i transfigurations-arbetet.

Jag undrar om vi kan förstå hur detta kan ge oss ett sätt att fördjupa vårt arbete.

Fullmånen är den 8 mars. Låt oss förena våra hjärtan och gudomliga andar tillsammans i kärlek för ljusnätet, som förbinder oss alla. Låt oss utstråla gudomligt ljus och universell kärlek runtom planeten. Upplev hur ljuset strålar djupt in i jorden och ger näring till alla livets rötter som förenar oss alla. Låt oss fortsätta att fördjupa transfigurationen och därigenom ge näring åt ljusväven.

Låt oss bjuda in naturens andar att delta i vår fullmånsceremoni för att skapa en mänsklig ljusväv. Känn hur elementens gudomliga öga vänder sig emot oss och deltar i upplevelsen av vår gudomliga förbindelse som ger näring åt ljusnätet.

Om du är en ny transmutationsnyhetsläsare, kan du gå till ”Creating A Human Web of Light” på denna hemsida, där det finns en beskrivning om fullmånsceremonin.

Denna tid vi lever i fordrar oss att fördjupa vår spirituella praktik. Vi ska inte ta det för lätt med vårt spirituella arbete. Allt liv behöver dem, som är villiga att dra bort allt som bromsar och öppna våra hjärtan för att få igenom visdom, ljus, kärlek utifrån den spiritualitet, som ligger inom oss. Låt de frön gro, som innehåller obegränsat vetande. Dessa frön har väntat på de riktiga omständigheterna för att gro. Det är nu!

Jag önskar er alla en glädjefylld vår och höst!!

Här är några citat av Einstein till inspiration denna dagjämning:

”Livet är som att cykla, för att hålla balansen måste man fortsätta att röra sig.”

”Jag tror på intuition och inspiration: Imagination är mycket viktigare än vetande. För vetandet är begränsat, gentemot imagination som omfattar hela världen, stimulerar processer, låter evolutionen födas.”

Sylvia Edwards, som är webmaster till denna sida, skänker oss denna månad en platt som vi kan arbeta med. Du får vete mer på hennes websida www.collectivelight.com.

Många av er arbetar med Sylvias plattor. Jag har gjort det och jag tycker att de är transformerande. Så jag är tacksam att vi alla kan arbeta tillsammans med dessa plattor, som hjälper till att släppa egot, våra historier, och bege oss in i Gudomligt Ljus.

Plattan heter ”Gudomligt Ljus”. Du kan titta på den i 4 sekunder, och det som du ser 4 sekunder stannar hos dig 24 timmar.


“Divine Light” copyright 2012 by Sylvia Edwards
Medan man ser på plattan, ger man sig hän till hela skapelsens Gudomliga Ljus. Det är det som skapar allt – gnistan till allt liv. Det är detta, substansen, känslorna, sedda och osedda tankar, i alla verkligheter. Det är det renaste av rent.

När du ser på plattan de första 4 sekunderna, får ditt huvud bråttom, t.o.m. under dessa 4 sekunder. Nästa dag när du tittar på den, blir du lugnare. Och om du tittar på plattan dag efter dag ger det inre stillhet, aktsamhet för ögonblicket, att vara med sin andning, i det Gudomliga Ljuset, där alla svar finns, all klarhet, allt gott, all lycka, all fridfullhet.

Det finns ingen symbol på plattan för att inte fästas vid ett ting, en idé. Det är allt, alla idéer, alltihop på en gång.

Det ger tillbaka minnet av när man gick ifrån att var en andlig varelse till att bli en fysisk varelse – att minnas det rena tillståndet och släppa löpande dagshistorier för att gå in i ett högre ljus.