Transmutationsnyheter september 2012


Och när vi tvingar fram spirituellt arbete slutar det med att vi inte känner oss autentiska och känslor av hopplöshet kan uppstå. När vi låter vår gudomliga ande och vårt ljus flöda igenom oss, känner vi oss fyllda med inspiration och hopp.

Livet är oförutsägbart och många människor känner sig sköra. Detta är inget nytt fenomen som människor tacklas med. Men när upplösningen av kollektiva energier fortsätter, är vi inte alltid säkra på vad vi kan förlita oss. Vi måste fortsätta att bygga upp en stark inre värld. Den inre världen är det som kommer att ge oss stöd i kommande tider. Det låter oss vakna upp varje dag och vara fullt närvarande med det som livet ger oss och med vissheten att alla lösningar och handlingar, som behövs, kommer att presenteras för oss.

Du kan förlita dig på en grundval av kärlek och understöd, som är uppbyggd av flera tusen av oss. Vi har byggt ett vackert och starkt underlag till oss att stå på. Men vi behöver ge oss tid varje dag för att finna en helig och stilla plats, där vi bara kan sitta, be, och känna allt vi har gjort. Vi behöver uppleva moment av inre frid för att tanka upp och regenerera.

När jag varje dag upplever frid, som fyller varje cell av min varelse, känner jag mig inte stressad för vilka övningar jag skall göra eller om jag har förlorat min koncentration. Och när jag då och då kan vidröra en känsla av frid och stillhet, fördjupar jag min tilltro till den gudomliga ordningen.

Vi kommer att fortsätta att vara utmanade av händelser runt om oss. Chocken vi kände vid den sinlösa tragedin i Colorado. Och det finns så många sinlösa tragedier som fyller våra hjärtan med medlidande. Om du spårar energin, kan du se varthän den flyter. Och vi måste vara starka, individuellt och kollektivt.

Förenkla dina spirituella övningar – stressa inte för dem och förlora dig inte i att försöka lära nya metoder. Ge dig tid och finn ett hörn, där du bara kan vara i frid.

Under åren son gått har jag skrivit mycket för att hjälpa oss att hitta verktyg i dess förändringens tider, så att vi kan upprätthålla vår fokus.

Efter oljekatastrofen i Mexikanska golfen skrev jag en sammanfattning av Medicine for the Earth-övningarna, som vi har jobbat med.

Om du vill läsa det igen, kan du klicka på den här linken: https://www.sandraingerman.com/tnjune2010.htlm

På min homepage finns även en knapp för Huffington Post-artiklar som jag skrivit. Dessa är väldigt korta och lätta att läsa. Några av artiklarna kanske inspirerar dig och ger dig verktyg att arbeta med, t.ex.:

How to Heal Toxic Thoughts
How to Create a New Vision for the Planet
How to Create a Rich Inner Garden
How to Create a Prayer Tree
How to Deal with Grief
How to Work with the Power of Love

Den 22 september firar vi höstdagjämningen på den norra hemisfären och vårdagjämningen på den södra hemisfären. Naturen är en sådan fantastisk lärare för oss och kan hjälpa oss att lära oss att leva i harmoni genom förändring. För naturen förändrar sig ständigt och samtidigt framkallar jorden vad vi behöver under växlingar och förändringar.

Jag lever i Santa Fe, New Mexico. Och vi har väderprognoser för en intensiv vinter. Jag har märkt hur naturen förbereder oss för den kommande vintern.

Fruktträden i Santa Fe har mer frukt än vad som setts de senaste åren. Träden är tyngda med bär, ollon och kottar. Jag har ett aprikosträd, som producerade aprikoser för första gången under de 17 åren jag bott här. Det är väldigt ovanligt. Jorden förbereder oss och framkallar näring för allt liv.

Ge dig tid att upptäcka förändringarna där du bor. Hur har naturen gett dig tecken om förändringen i den kommande årstiden? Lär dig av naturen att göra dina egna förutsägelser i stället för att lita på meteorologerna.

Meditera i en kort ceremoni, som du kan gör ensam eller med andra i din gemenskap för att fira förändringen av årstiden.

Du kanske vill göra en befrielseceremoni för att släppa en besvikelse eller en blockad av din kreativa potential. Du kanske vill göra en ceremoni för att välsigna jorden och allt liv genom att sätta plantor av tacksamhet, kärlek, ljus och hopp för allt liv.

Tillåt din egen inspiration att guida dig för ditt dagjämningsfirande. Ceremonier vid växel av årstiderna är ett sätt att ära jorden och samtidigt på ett djupt plan assistera oss vid steget in i en ny årstid.

Och du ska veta att vår krets utstrålar ovillkorlig kärlek och ljus till dig för den du är. Du hålls i kärlek och understöd av tusende människor runt om i världen. Känn det, ta det och stråla tillbaka.

Fullmånen är den 29 september. Låt oss fortsätta att väva en vacker väv av ljus som breder ut sig i vår krets och kramar om hela jorden och allt liv.

Om du är en ny transmutationsnyhetsläsare, kan du gå till ”Creating A Human Web of Light” på denna hemsida, där det finns en beskrivning om fullmånsceremonin.

Jag önskar er en glädjefylld höst och vår!

Recommended Posts