Transmutationsnyheter december 2012

Eftersom Transmutationsnyheterna sänds ut och blir publicerade innan varje månadsbörjan, läste många av mina vänner och studenter på USAs östkust Transmutationsnyheterna innan orkanen Sandy drog igenom.

Så snart som människornas kraft återvände fick jag massor av emails och brev, som berättade att vad jag hade skrivit i november hade hjälpt så många att klara av stormen. Jag fick flera beskrivningar om hur läsarnas hus som genom ett mirakel hade klarat sig.

Men starkast av allt, vetskapen att där fanns en global gemenskap, som skickade dem kärlek och ljus var det som utgjorde en skillnad. Dessa på östkusten höll sig till rådet i novembers Transmutationsnyheter och kände sig understödda av vår virtuella cirkel.

Det sker intensiva förändringar över hela världen. Några blir vitt spridda medan andra inte får någon medial uppmärksamhet. Men intensiteten av förändringarna och de energetiska röjningarna resulterar i mängder av förluster och död. Spirituellt är vårt gudomliga ljus evigt och skiner igenom varje utmaning som uppstår. Vårt gudomliga ljus kan aldrig gå förlorat. Det kan inte släckas. Och det uppstår en exponentiell förändringskraft som vi kan skapa, när vi väljer att tillsammans stråla ut vårt ljus som en global gemenskap.

Under dessa förändringens tider är det viktigt att komma ihåg att hålla allt liv i ljus och kärlek. Och vårt ljus strålar ut till alla levande varelser och platser, som vi vet står inför utmaningar. Och vårt ljus strålar till alla levande varelser och platser som inte blir bemärkta av media. Vårt ljusnät uppstår inom och runtom denna stora jord! Förtro detta. Ge näring åt ljuset! Ge näring till den kärleksbehållare vi är.

Vi förenar våra hjärtan för att hålla Mellanöstern i kärlek och ljus under dessa turbulenta tider.


Vi har kommit till den förväntade december 2012. Wow, det har skrivits så mycket om detta datum! Och vi har möjligheten att tillsammans rida på denna våg av växel och förändring.

Förra månaden skrev jag om nödvändigheten att sörja personliga förluster, som vi upplever. Det är också dags att sörja vad vi kanske kommer att ta farväl av i livet som ett kollektiv. För tiden vi lever i behöver växel och förändring, för att kunna ta emot ett sundare sätt att leva, som hedrar och respekterar allt liv på jorden.

Låt oss denna månad göra ceremoniellt helandearbete tillsammans som en global gemenskap. Jag ser detta som en rensning, som vi alla kan göra tillsammans, när vi välkomnar vintersolståndet och det nya året.

Meditera varje dag med att gå inom dig själv och uppmärksamma skuggorna i ditt medvetande som behöver släppas loss. Exempel på sådant kan vara förråd, besvikelse, rädsla för förlust, hat osv.

Du kan meditera eller göra en shamanisk resa för att undersöka, observera och uppmärksamma dessa typer av ämnen. Du kan tillåta din egen inre visdom att uppenbara medvetandetillstånd för dig, som behöver helas. Du kan se på, vem du kanske känner har förrått dig i livet, eller vilka om har gjort dig besviken. Du kanske upptäcker att där finns människor som du behöver förlåta. Där finns kanske också livsomständigheter som uppstod, där du kände dig förrådd eller besviken av en gemenskap eller av livet självt. Där kanske finns energier som du lämnade på platser, som behöver renas och omvandlas.

Undersök var eller till vem du kan ha riktat hat eller ilska. Har du förrått någon genom ditt beteende?

Behöver du förlåta någon (glöm inte dig själv i din lista)?

Tillåt din inre ande att visa dig de inre medvetandetillstånd, som behöver undersökas, uppmärksammas, och släppas loss. Detta är en tid för upprensning.

Varje dag när du gör detta, kan du föreställa dig en jättestor gryta av gudomligt ljus. Denna gryta används av hela vår globala gemenskap för frigörelse. När vi frigör oss ifrån de inre tillstånd som behöver helas, så släpper vi dem in i gudomligt ljus, som förändrar deras kraft och energi till kärlek.

I november började jag skapa denna gryta assisterad av mina hjälpandar. Den är fylld med välsignelser och ljus.

Låt oss alla vid vintersolståndet mötas upp i de osynliga regionerna, röra om i grytan och skapa en dimma, ett flöde, ljusstrålar och kärlek som omfamnar allt liv.

När olika ämnen och situationer visar sig för att bli helade, släpp dem i grytan. Gör detta med vördnad. Säg farväl till det du känner att du är beredd att lämna och gör ditt arbete med avsikten att det du lämnar kommer att förvandlas till kärlek och ljus. Gör detta med avsikten att det arbete du gör för dig själv, kommer att skapa en medvetandeförändring, som porlar ut igenom hela livsväven.

Skuggsidorna i det kollektiva, i politik, religion, och i affärer blir alltmer genomskinliga. Vår egen personliga skugga blir också genomskinligare. Låt oss hela vår inre skugga. Hur inom, så utom. Förändringarna vi gör kommer att speglas tillbaka till oss.


Låt oss fortsätta detta arbete när vi fortskrider med att väva en vibrerande ljusväv inom och alltgenom jorden vid fullmånen den 28 december.

Om du är en ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du gå till beskrivningen för Creating A Human Web of Light på denna hemsida.

Isis meddelade mig nyligen, att vi måste förändra vårt inre medvetande till att känna verklig kärlek för våra liv. Hon sade att när vi verkligen älskar livet, kommer denna kraft att hjälpa oss att röra oss bort från de mörka platserna i våra liv.

I flera av mina böcker skriver jag om nödvändigheten att känna passion och mening i våra liv. När vi har långtråkigt och förlorar begeistringen för livet, då börjar ljuset i våra ögon och i vårt liv att försvinna. Din kärlek till livet kommer alltid att lysa upp vägen.

Min mamma kommer att fylla 98 år denna månad. Hon har alltid inspirerat mig, eftersom hon alltid har haft en sådan kärlek till livet. Min mamma har sett otaliga utmaningar i sitt liv, men under varje utmaning jag såg henne genomgå, uppehöll hon alltid en sann kärlek till livet. Varje enstaka andetag är så värdefullt för henne. Jag har lärt mycket genom att beskåda hur hennes kärlek till livet förändrade allt som livet presenterade för henne. Hon har varit en sann lärarinna för mig på detta område.

Nu har Isis påmint mig att denna attityd är någonting vi alla måste ta emot med öppna armar.


Bygg ett litet altare antingen inomhus eller ute på någon plats i naturen. Detta altare kan innehålla stenar, kristaller, blommor, naturobjekt, ett ljus, en liten skål med doftvatten, fotos etc. Avsikten med detta altare är att skapa en plats, där du kan hedra vår cirkel, allt liv och jorden.

Spendera varje dag några minuter vid ditt altare för att tacka för livet och du kan uttala välsignelser för att krama om allt liv.

Jag föreslår att du kan använda ett slags påbud, som kommer ifrån den keltiska traditionen och som innehåller ord som:

Önskan för hälsa är din.

Önskan för kärlek är din.

Önskan för ljus är din.

Önskan för rikedom är din.

Önskan för fred är din.

Låt oss rensa upp hos oss själva för att välkomna solståndet och det nya året. Och låt oss skicka välsignelser, som kommer att omfamna livet på denna jord, inkluderat vår jord, vårt hem.

Vi tackar jord, vatten, luft och eld för våra liv. När vi lyckönskar elementen, lyckönskas vi tillbaka.

Vi fortsätter att vara ett kärl av kärlek och ljus för jorden och allt liv i dessa tider.


Och när vi närmar oss slutet av året var snälla och förena er med mig och ge stort tack och sända lyckönskningar till alla underbara människor som hjälper till att sprida Transmutationsnyheterna runt globen.

Vi tackar och lyckönskar Sylvia Edwards, som är den briljanta webmastern till www.sandraingerman.com.

Vi förenar våra hjärtan och utstrålar ljus, kärlek och lyckönskningar till våra översättare, som översätter Transmutationsnyheterna till följande språk:

Katalin Abrudan – ungerska
Lena Anderheim – svenska
Nello Ceccon – italienska
Ines Fermosa – spanska
Sofia Frazoa – portugisiska
Dorota Goczal – polska
Eleni Eva och Rallou Gromitsari – grekiska
Annie Idrissi – franska
Miriam Kissova och Jan Lenc – slovakiska
Aurel Mocanu – rumänska
Jitka ”Jitush” Navratilova – tjeckiska
Irina Osechinsky – ryska
Eva Ruprechtsberger – tyska
Simin Uysal – turkiska

Kommer vi att skrida över den 21 december? Jag förmodar att jag kommer att skriva er i januari och önska ett glädjefyllt nytt år.

Under tiden skickar jag lyckönskningar till er, era familjer och allt liv vid solståndet!

Om du vill läsa Sandras kungörelser finns de på den engelska sidan.

 

Recommended Posts