Transmutation News – December 2023 – Suomi

Transmutaatio Uutiset joulukuu 2023

Vuosien varrella olen kääntynyt niin monien harjoittajien ja lääkäreiden puoleen saadakseni apua häiriöön, jonka kanssa olen ollut tekemisissä. Sain niin paljon tietoa, eikä mikään hoito koskaan toiminut minulle.

Eräänä iltana Isis tuli luokseni ja sanoi, että kysymys siitä, miksi en parane, on se, että menneisyyteni on siirtynyt nykyisyyteeni. Hän sanoi, että riippumatta siitä, miten pahoja asioita minulle oli menneisyydessäni, minun on päästettävä niistä irti, sillä en voi parantua, kun kannan yhä menneisyyttäni mukanani. Ja hän sanoi, että tämä pätee myös jatkuvaan työhöni hänen kanssaan oppiakseni moniulotteisuudesta ja siitä, miten niiden välillä voi matkustaa. Hän sanoi, että sitä ei voi tehdä, kun kantaa menneisyyttään.

Isis kertoi, että minun on siirryttävä täysin nykyhetkeen. No, se on hyvä neuvo. Mutta jokaisessa hetkessä läsnä oleminen ei ole ollut yksi suurimmista lahjoistani. Mutta minä teen sitä. Haluan seurata Isisin neuvojen kauneutta, sillä hän johdattaa minut uudelle polulle.

Teen niin, että käytän edes minuutin virittäytyä siihen, miltä minusta tuntuu juuri nyt. Ja huomaan yhtäkkiä kuulevani kehoni puhuvan minulle ja opastavan minua siitä, mitä se tarvitsee. Olen myös oppinut asettamaan vahvempia rajoja sen perusteella, mitä kehoni tarvitsee.

Olen kirjoittanut aiemmissa kolumneissa siitä, miten opit kuuntelemaan sisäistä ääntäsi. Ja jos koskaan on ollut aika kuunnella sisäistä ääntäsi, se on nyt, ja siihen on liian monta syytä luetella.

Luonto tuo meidät nykyhetkeen. Meditaatio- tai hengitysharjoituksen löytäminen voi tuoda sinut nykyhetkeen, samoin kuin tietysti shamaanimatkailu. Otan vain aikaa päivästä, pysähdyn ja kysyn keholtani, mitä sillä on kerrottavaa, mitä tunteita nieleskelen ja ketä syytän kaikista ongelmistani. Löytämällä aikaa vain virittäytyä ja päästämällä irti syyttelystä ja tuomitsemisesta ja siirtymällä täsmälleen nykyhetkeen, uskon, että suurin parantumisemme on siinä.

Kirjoitin intuitioosi luottamisesta kirjassani, jonka kirjoitin yhdessä Llyn Robertsin kanssa. Sen nimi on Walking Through Darkness: A Nature Based Path of Navigation Suffering and Loss. Se julkaistaan Sterlingin kustantamana. Se julkaistaan helmikuussa, mutta se on ennakkotilattavissa jo nyt. Lisään tämän ilmoituksiini.

Kuten tiedätte, olen vahvasti sitä mieltä, että elementit antavat meille elämän, ja meidän on löydettävä keinoja kiittää niitä kaikesta siitä, mitä ne antavat meille. Koemme rakkauden, ruoan, kauneuteen uppoutumisen sydämen sykkeen maapallolle, ja miten kiitämme häntä? Rakastamme tuntea tuulen hyväilevän meitä. Niin ikivanha olento, joka tuo meille ilman, jota tarvitsemme hengittääksemme. Se saa meidät nauramaan, kun olemme surullisia. Ja se kantaa meitä mukanaan. Aurinko antaa meille kaiken tarvitsemamme energian. Rakastamme aurinkoa ja sitä, kun tunnemme sen lämmön kehollamme ja kasvoillamme ja sitä, miten se vain sulattaa huolet ja tuskan pois meistä ja muuttaa kaikki energiat rakkaudeksi ja valoksi. Ja kallisarvoinen meremme, joka synnytti meidät, rakastamme sinua niin paljon siitä elämästä, jonka tuot meille, rakastamme kauneuttasi, rakastamme eri vesistöjen laulua. Kiitämme sinua kaikesta, mitä teet hyväksemme. Salama muuttaa kaiken, mihin se koskettaa, pyhäksi maaksi ja auttaa puhdistamaan negatiivisen energian meistä ja maasta.

Kun alamme kysyä, miten annan sinulle rakkautta takaisin kaikesta siitä, mitä annat minulle parantuakseni ja kukoistakseni elämässä, alamme ymmärtää, että tämä on pyhin shamaanin perusperiaate, pyhä vastavuoroisuus.

Olen kirjoittanut aiemmissa kolumneissa, miten pohdin, miten elementit voisivat olla luojajumalamme ja -jumalataremme.

Mutta miten kiitämme niitä kaikesta siitä, mitä ne antavat meille? Tiedätte vastauksen. Miksi siis olemme niin yllättyneitä ilmastonmuutoksesta? Mitä tapahtuisi, jos liittyisimme yhteen joka aamu – jokainen elävä olento kiittäisi herätessään…

Rakastan katsella lintuja korkealla puussa tervehtimässä auringonnousua ja sitten auringon laskiessa nauttimassa viimeistä lämpöä ja katsomassa kasvoillaan aurinkoon.

Kaikki elävät olennot elävät pyhässä vastavuoroisuudessa.

Mitä ihmisille tapahtui? Miten toteutat pyhää vastavuoroisuutta omassa elämässäsi? Huomaatko olevasi sellaisten ihmisten seurassa, joille aina annat? Olisiko aika saada jotain vastineeksi, vaikka se ei olisikaan samalta ihmiseltä? Näin pyhä vastavuoroisuus toimii. Kun elät kunniaa, harmoniaa ja tasapainoa kunnioittavaa elämää, sinulle takaisin tuleva kiitos saattaa tulla odottamattomalta henkilöltä tai tilanteesta.

Pyhässä vastavuoroisuudessa on kyse tasapainoisesta energianvaihdosta. Ja meidän kulttuurissamme vastavuoroisuus tarkoittaa yleensä sitä, että maksetaan jostakin. Entä jos ottaisimme rahan pois sekoituksesta ja tarkastelisimme muita tapoja vaihtaa energioita rakkauden ja kiitoksen tarjoamisena?

Joulukuussa, jota me kaikki pidämme pyhänä aikana – aikana, jolloin mennään sisäänpäin syventämään ja vaalimaan sisäistä maisemaa. Pohtikaa kiitoksen antamista sydämestä tasapainossa. Jos olet ihminen, jolla on taipumus ottaa enemmän kuin antaa takaisin, voisit ehkä kokeilla kiitoslahjojen antamista auringonseisauspäivänä. Jos annat liikaa, keskity vastaanottamaan ja omaksumaan luonnosta ja siitä, mitä lahjoja muut tarjoavat sinulle. Tarkkaile, mitä muutoksia elämässäsi tapahtuu, kun teet näin. Elementit, koko luonto, taivaan olennot, ihmiset ja niin edelleen.

Keskittykää todella suhteisiinne kaikkeen elämässä. Ja muista aina kiittää, mutta sydämestä. Kiitämme tässä kulttuurissa paljon pinnallisia kiitoksia. Uskon itse asiassa, että “kiitos” pitäisi poistaa puheistamme, sillä se ei merkitse nykyään paljon, jos sanat vain vierivät kieleltä eikä niissä ole intohimoa tai aitoa tunnetta. Käyttäkää luovuuttanne kuvitellaksenne, miltä lahja, joka tulee takaisin tai joka annetaan teille, näyttäisi.

Auringonseisaus on 21. joulukuuta, ja se on erityistä aikaa tehdä tällaista työtä. Juhlitpa sitten talvea tai kesää, tee siitä vuodenaika, jolloin annat uhrauksia sydämellisistä kiitoksista ja varmistat, että tasapainotat sen kaiken sen hyvän vastaanottamisen kanssa, mitä saat pyhän vastavuoroisuuden harjoittamisesta.

Halusin myös jakaa, että Facebook-sivu Shamaanit ovat energian puutarhureita on todella kasvamassa niin kauniilla tavalla, että sitä voi ruokkia, jos tunnette, että tarvitsette ravintoa rakkauden ja luonnon kauneuden positiivisista ilmauksista.

Elämässä on niin monia henkilökohtaisia ja kollektiivisia haasteita, että rakastan sitä, että minulla on tuo sivu, johon palata päivän aikana ja muistaa, mistä elämän kauneudessa on kyse. Jos haluat liittyä siihen, se on yksityinen ryhmä. Salasana on “transfiguration”. Ryhmän nimi on Shamaanit ovat energian puutarhureita.

Täysikuu on 26. joulukuuta. Olemme niin syvässä myllerryksessä planeetalla. Ja tiedän, että jokainen pitää eri yhteisöihin vaikuttaneita lähellä sydäntään. Valmistautukaa siis kaikkein pyhimmällä tavalla jättämällä mielenne ja egonne ovelle, jotta voitte riisua täysin kehonne vaatteet ja olla kunnioituksen tilassa sen häikäisevän valon edessä, joka elää sisällänne.

Ja tuon valon avulla imukaa sisäänne kaikki, mitä tarvitsette itsellenne, ja liittykää sitten ympyräämme säteilemään tuota valoa maapallon jokaiseen osaan stimuloiden säihkyvää valoa, joka koskettaa kaikkia elämänverkossa.

Jos olet uusi Transmutaatiouutisten lukija, lue Ihmisen valoverkon luominen etusivulta.

Liittykää seuraani, kun toivotamme kaikille piirimme jäsenille ja heidän läheisilleen turvallista ja kaunista aikaa, kun lopetamme tämän vuoden ja jätämme taaksemme sen, mikä estää meitä pysymästä nykyhetkessä, jossa annetut avustusviestit ovat niin jatkuvasti läsnä, jos vain pysähdymme ja kuuntelemme.

Haluan kiittää kääntäjiämme siitä vaivasta, jonka he ovat nähneet Transmutaatiouutisten tuomiseksi niin moniin maihin. Kiittäkäämme heitä aidolla ehdottomalla rakkaudella sydämessämme siitä ajasta ja energiasta, jota he käyttävät, jotta ihmiset ympäri maailmaa voivat inspiroitua siitä, mitä Transmutaatiouutisissa kerrotaan.

Olemme menossa 25. vuoteen!!!

Mitään tästä ei tapahtuisi ilman Sylvia Edwardsia. Ensinnäkin hän auttaa pitämään minut keskittyneenä ja järjissäni! Se ei ole helppoa työtä. Ja hän tuo palstalle niin paljon kauneutta, rakkautta ja valoa. Hänen sydämensä on todella mukana tuomassa palstaa eloon. Sylvia on ihminen planeetalla, jonka voin sanoa todella tekevän opettamaani työtä ja enemmänkin, joka päivä elämässään. Ja se näkyy siinä poikkeuksellisessa työssä, jota hän tekee maailmassa.

Sylvia Edwards ja
Nykyiset kääntäjämme

Veronika Kucharská – Tšekki
Alexandra Brabcova – Tšekki
Layla Morgan Wilde – suomi
Sabine Menon – ranska
Barbara Gramlich – saksa
Astrid Johnen – saksa
Nello Ceccon – Italia
Flavia Cavallaro – italia
Els de Graaff – Alankomaat
Sandra Koning – Alankomaat
Cristina Ferreira – portugali
Tatiana Starikova – Venäjä
Ines Fermoso – espanja
Lena Anderheim – ruotsi
Simin Uysal – turkki

Nähdään, kun astumme uuteen vuoteen, joka on täynnä mahdollisuuksia kasvaa, syventää itserakkauttamme, kokea, kuinka loistava valomme on, ja olla ontto luu ja jakaa rakkautta, kauneutta ja valoa ympäri maailmaa!

Ilmoitukset:

Uusi kirjani Walking Through Darkness: A Nature Based Path to Navigating Suffering and Loss yhdessä Llyn Robertsin kanssa kirjoittamani kirja “A Nature Path of Healing from Suffering and Loss” ilmestyy helmikuussa, mutta on nyt valmis ennakkotilattavaksi Amazonissa ja Barnes and Noblessa. Voisitte tehdä minulle palveluksen tilaamalla verkkosivuiltani kohdasta Kirjat ja ääniohjelmat.

Olen käynyt läpi melkoisen 9-vuotisen matkan enkä luovuttanut. Jatkoin opettamista, esittelin huippukokouksissa, työskentelin asiakkaiden parissa, autoin ihmisiä FB:ssä ja lista jatkuu. Jos pidät työstäni ja pidät sitä merkityksellisenä, pyydän sinua kurkottamaan sydämeesi, ja jos tunnet kutsumusta liittyä minuun auttamaan ihmisiä kävelemään sielun pimeän yön läpi, harkitse kirjani ostamista ja ehkä yhden tai useamman kirjan ostamista ystävälle. Se on täynnä niin monia työkaluja nykyistä aikaa varten.

Auttakoot tämän kirjan opetukset teitä kulkemaan hereillä, kun löydätte tienne takaisin kotiin.

Jokainen meistä kokee elämässään tuskan ja menetyksen kausia – sielun pimeitä öitä. Se on pohjatonta aluetta, jossa ihminen tuntee itsensä suunnattomaksi ja vailla työkaluja, vailla käsitystä siitä, miten ottaa seuraava askel. Muinaisina aikoina vanhimmat opastivat yhteisöjään elämän aloitusten ja haasteiden läpi, polkujen, jotka meidän kaikkien on kuljettava muuntuaksemme ja kasvaaksemme. Walking through Darkness -teoksessa legendaariset shamaaniasiantuntijat Sandra Ingerman ja Llyn Roberts auttavat meitä kulkemaan polkua pimeyden läpi – kun otamme luonnon oppaaksemme ja parantajaksemme. Sandra ja Llyn jakavat metaforisia tarinoita, joissa eläimet, kasvit, puut ja muut luonnon osat ovat mukana. Feminiinisen prosessin, yhteisten ympyränmuotoisten tarinoiden kautta he kutovat omien kokemustensa rikkaita tarinoita viisauden rinnalle, jota he ovat keränneet vuosien ajan omista opinnoistaan sekä parantajilta ympäri maailmaa. Maasta, taivaalta, mereltä ja henkimaailmasta tulevien opetusten kautta tämä herkkä ja voimaannuttava opas avaa meidät henkiseen valoomme, jotta voimme kohdata suurimmat haasteemme rohkeasti ja rakkaudella – olivatpa ne mitä tahansa.

Vuoden jatkokoulutukseni Shamanic Healing Practitioner -koulutukseni järjestetään Chi-keskuksessa huhtikuussa 2024 alkaen. Olemme tulvineet hakemuksia. Mutta koska sanoimme, että hakemusten viimeinen jättöpäivä on 15. joulukuuta, sinulla on vielä mahdollisuus päästä jonotuslistalle. Kokemukseni mukaan monet ihmiset jättävät hakemuksen pois, ja saan suurimman osan jonotuslistalta sisään, varsinkin nykymaailmassa, jossa elämme.

Kysymyksiä, lisätietoja ja hakemuksia saa Sylvia Edwardsilta sähköpostitse osoitteesta info@sandraingerman.com. Ilmoita koko nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Huomaa, että ikäni ja terveyteni vuoksi tämä on viimeinen Advanced Practitioner -koulutus, jota opetan. Voit kuitenkin aina löytää kouluttamani ja luottamukseni ansaitsevan shamaaniopettajan osoitteesta www.shamanicteachers.com.

Muistathan katsoa The Shamans Cavea. Renee Baribeau ja minä olemme podcastimme viidettä vuotta, ja olemme yhä vahvempia ja intohimoisempia niistä aiheista, joista meidän mielestämme on tärkeää keskustella juuri nyt. Ohjelmiemme aikataulu löytyy osoitteesta www.ShamansTV.com

Voit todella auttaa meitä tilaamalla ohjelmamme ja kommentoimalla, kun katsot tai kuuntelet sitä.

Ja jos etsit shamaaniharjoittajaa tai -opettajaa, jonka olen kouluttanut, johon viittaan ja johon uskon, käy osoitteessa www.shamanicteachers.com. Opettajat ja harjoittajat työskentelevät henkilökohtaisesti tai etänä.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki tuolle sivulle. Kun olet siellä, klikkaa Resurssit ja löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos, Sylvia, kun lahjoitit meille tämän luettelon:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Olen kuuluttanut Quincy Davisin hip hop -musiikkia siitä lähtien, kun hän oli vasta lapsi. Hän tuo työhönsä niin paljon rakkautta ja taikaa. Quincy ja minä työskentelemme parhaillaan sovelluksen parissa, jonka tarkoituksena on auttaa kaupunkilaisnuorisoa tutustumaan yksinkertaisiin voimaannuttaviin shamaanikäytäntöihin. Quincyn työ kehittyy jatkuvasti. Hän julkaisi juuri:

Quincy Davis – Warrior Feat. Desirae Harp

– Musiikkivideo YouTubessa: https://youtu.be/m6C8DDrlR38- Kappaleen suoratoisto kaikilla alustoilla: https://ffm.to/warrior7
– Jos ihmiset haluavat tukea Quincyn työtä, he voivat ostaa kappaleen täältä: https://quincydavis.bandcamp.com/track/warrior-feat-desirae-harp.

Kiitos tuestasi Quincyn työlle!!!

Olen saanut uskomatonta parantavaa apua Elizabeth Jenkinsin ja hänen yhteytensä Perun Q’ero -intiaanien kanssa. Koska olen opettanut shamanismia suorana ilmestyksenä 43 vuoden ajan. Elizabeth on työskennellyt Q’eron kanssa Andeilla 30 vuotta.

Tässä on pari tapaa tutustua Q’ero-viisauteen ja heidän voimakkaaseen yhteyteensä elementteihin, joka on joidenkin heidän opetustensa perusta.

INKAT ovat tulossa! Tule mukaan tähän harvinaiseen tilaisuuteen tavata Perun Q’ero -intiaanit, Machu Pikchun rakentaneen upean viisausperinteen perilliset. Ilmaston lämpeneminen ja kaivostoiminnan uhka heidän pyhällä vuorellaan ovat kutsuneet heidät alas kylistään jakamaan esi-isiensä luontoyhteyskäytäntöjä – parannuskeinoa ihmisen ja luonnon välisen suhteemme eripuraisuuteen!  WIRAQOCHA-SÄÄTIÖ JA SAN JOSE STATE UNIVERSITY TARJOAVAT YHTEISTYÖSSÄ VIISI MAHDOLLISUUTTA OSALLISTUA.

  1. MARRASKUU – 5. Joulukuu 2023 SAN JOSESSA, Kalifornia HTTPS://WIRAQOCHAFOUNDATION.ORG for DETAILS for DETAILS

TAMMIKUU 2024 The Global Paqo School tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella vuoden ajan 12 Q’ero-mestarin (6 miestä ja 6 naista) kanssa suoran quechua-englanti-käännöksen avulla. Näiden maailmankuulujen paqojen johdolla opimme heidän aitoja perinteitään siitä, miten rakentaa Misha (Mesa) tai “Inka-voimanippu”, jotta voimme suorittaa heidän voimakkaita parantavia tekniikoitaan olemalla yhteydessä luonnon elävien energioiden kanssa. Opi tulemaan ihmisen sillaksi luontoon “Perun viimeiseltä Inka Ayllulta”. Tule osaksi maailmanlaajuista Paqo-perhettä, joka on tukenut Q’eroa Hatun Q’erosissa vuodesta 1996 lähtien. Hakemuksia vuodelle 2024 otetaan nyt vastaan osoitteessa: https://Wiraqochafoundation.org/pages/global-paqo-school.

Afrikkalaiset sielusafarit vuonna 2024, jotta voitte ottaa yhteyttä unelmiinne ja esi-isiinne.

Opi alkuperäistä afrikkalaista lääkintäteknologiaa John Lockleylta, aidolta eteläafrikkalaiselta shamaanilta (sangomalta).

John järjestää Dreams & Tracking in the Kalahari -retriittejä helmi-maaliskuussa Botswanassa ja Leopard Warrior Trails -retkiä toukokuussa Etelä-Afrikassa. Kalaharissa hänen seurassaan ovat bushmanien vanhimmat, ja osallistujilla on tilaisuus oppia eläinkommunikaatiota, lajien välistä vuoropuhelua ja jäljittämisen ikivanhaa taidetta.

John on kirjoittanut kirjan Leopard Warrior, A journey into the African Teachings of Ancestry, Instinct and Dreams (Leopardisoturi, matka afrikkalaisiin oppeihin esi-isistä, vaistoista ja unista), jonka on julkaissut Sounds True.

Lisätietoja ja varaukset osoitteessa https://www.johnlockley.com/events.

Lauantaina 18. marraskuuta Suzanne Giesemann kertoi, miten voit sulautua lukukentän rakkauteen ja iloon viljelemällä sielulta sielulle -tietoisuustilaa, joka sallii selkeän ja tarkan opastuksen toisista maailmoista… ja josta käsin voit parhaiten palvella muita. Voit vielä ilmoittautua hänen kurssilleen ja saada nauhoituksen esittelypuhelusta.

Voit ilmoittautua täältä kurssille Communicate Soul-to-Soul With the Spirit World: The Key to Accessing Your Innate Mediumship Skills & a Life of Love & Joy: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/cssSI/ingerman/.

Vielä on aikaa ilmoittautua tämän vuoden Gathering of the Shamans 2023 -tapahtumaan, joka on ajattoman viisauden ja transformatiivisten kokemusten pyhä kokoontuminen 1.-3. joulukuuta. 🌀

Yhtenä tämän vuoden puhujista minulla on kunnia jakaa henkisten etsijöiden ja kunnioitettujen shamaanien, parantajien ja opettajien yhteisön keskellä. Tämä tapahtuma on harvinainen tilaisuus sukeltaa shamaanikäytäntöjen mystisiin valtakuntiin, parantua, muuntua ja yhdistyä muinaisiin energioihin, jotka hallitsevat luontoa. 🌿

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä linkistä:

https://insighteventsusa.com/gathering-of-the-shamans-online-2023/ref/22/

Journeying to Heal the Wounds of the Feminine with Sandra Ingerman:

Tässä ohjatussa prosessissa yksi arvostetuimmista nykyaikaisista shamanismin opettajista vie sinut sisäiselle shamanismimatkalle työskentelemään oppaidesi kanssa, jotta voit tuoda pintaan, ymmärtää ja parantaa sielun feminiinisten ominaisuuksiesi keskeisiä puolia.  Kaikilla meillä on haavoja viime aikakaudelta sielumme tämän ulottuvuuden ympärillä, ja Sandra kutsuu oman oppaansa Isiksen auttamaan naisinkarnaatioidesi ja/tai feminiinisten ominaisuuksiesi parantamisessa.  Hän johtaa tätä tavalla, joka sallii sinun ottaa matkan vastaan aina, kun tarvitset sitä työskennelläksesi toisen parantumiseen nousevan kerroksen kanssa.

Tämä istunto on bonus laajemmalle Mary Magdeline-kurssille, jota en opeta. Tämän kurssin esittelykutsu oli 21. marraskuuta. Mutta voitte vielä ilmoittautua.

Voit ilmoittautua täällä kurssille Walking the Path of the Magdalene: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/wtpmSI/ingerman/.

Copyright 2023 Sandra Ingerman. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kääntäjä Layla Morgan Wilde

Transmutation News – November 2023 – Suomi

Transmutaatiouutiset marraskuu 2023

Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että on virallista, että opetan vain henkilökohtaisesti pidettävän Advanced Shamanic Healing Practitioner -työpajan vuonna 2024. Jos olet todella kiinnostunut, lue Ilmoitusosio.

Yksi ongelma, jonka monet meistä kohtaavat kasvaessamme siinä kollektiivissa, johon synnyimme, on se, että meillä on taipumus syyttää ja tuomita muita, mutta usein olemme kovimpia itseämme kohtaan. Oppiminen olemaan myötätuntoinen itseämme kohtaan voi johtaa syvälliseen parantumiseen.

Terapeuttina tutkin jatkuvasti erilaisia parantumisen malleja, ja huomaan, että joillakin perhesysteemityöskentelyllä ja muilla terapeuttisilla käytännöillä on yhtäläisyyksiä käytäntöön, jonka opin 1980-luvulla jatko-opinnoissa. Kävin vuoden mittaisen kurssin psykosynteesistä. Pidin siitä todella paljon. Psykosynteesin loi italialainen psykiatri Roberto Assagioli.

Luulen, että yksi syy siihen, miksi rakastin tätä terapiamuotoa, on se, että osa käytännöistä on niin shamaanisia. Roberto Assagioli sai sinut matkustamaan vuoren huipulle tapaamaan viisasta henkilöä tai opettajaa, joka voisi vastata kysymyksiisi.

Jaan yhden hänen harjoituksistaan tässä. Rakastin sen tekemistä. Ja lisäsin siihen vielä yhden shamaanisen elementin. Roberto Assagioli opetti, että meillä kaikilla on alipersoonallisuuksia. Tiedän, että nykyään muut mallit tuovat tämän käsitteen mukaan.

Meillä on itsessämme osia, jotka rakastavat, osia, jotka tuomitsevat, osia, jotka syyttävät, osa meistä, joka yrittää säilyttää rauhan, tuomari, kriitikko, herkkä………. Ymmärrätte kyllä pointin.

Ja sitten voimakas harjoitus, jonka suoritamme, on kutsua kaikki osapersoonallisuutenne juhliin, joita “välittää” auttava henkenne.

Kun tein tätä harjoitusta, huomasin, etten päässyt huoneeseen kaikkien alipersoonieni kanssa.

Teidän on lisättävä tähän huumorintajua. Sillä tarkoitus on nähdä, miten eri äänet sisältäpäin tekevät päätöksiä elämässäsi ja muokkaavat polkuasi. Jos sinulla on esimerkiksi alapersoonallisuus, joka tuntee, ettet ole arvokas, miten aiot luoda sitä, mitä haluat elämässäsi?

On hyvä pohtia, mitkä osat meistä tukevat ja mitkä estävät meitä matkallamme elämässä.

Voisit aloittaa tämän harjoituksen matkustelemalla, meditoimalla, päiväkirjaa pitämällä, tekemällä luontoretkiä tiedon keräämiseksi, mikä kaikki antaa todellisen katsauksen sisäiseen maisemaasi. Mitä siellä tapahtuu? Mitkä sisäiset äänet puhuvat koko ajan silmukkaisesti?

Ja käytä sitten mielikuvitustasi luodaksesi juhlat auttavien henkiesi avulla. Pyytäkää heiltä apua sellaisen matkan luomiseen, jossa on huone, jossa on kaikki alipersoonallisuutenne ja “rupattelette” niiden kanssa. Keskustelkaa heidän kanssaan ja oppikaa, mitä heillä on sanottavaa.

Ja pyydä sitten auttavia henkiäsi auttamaan niiden sisäisen maisemasi sisällä olevien energioiden transmutaatiossa, jotka eivät toimi korkeimman etusi hyväksi, kun tavoittelet elämää, joka on täynnä ehdotonta rakkautta itseäsi ja elämää kohtaan.

Kokeile harjoitusta. Siitä saattaa tulla sinulle säännöllinen käytäntö.

Marraskuun täysikuu on 27. marraskuuta. Tehkää valmisteluharjoituksia varmistaaksenne, etteivät egomaiset osanne häiritse teitä syvemmästä työstä, joka voi todella tuottaa myönteisiä tuloksia ja luoda myönteistä muutosta.

Kuvittele kehosi puvuksi. Ja sallikaa itsenne vapauttaa itsenne puvusta ja kokea mitä loistavinta valoa, joka kiertää lävitsenne ja emanoituu kollektiiviin koskettaen tämän suuren maapallon jokaista osaa.

Jos olet uusi Transmutaatiouutisten lukija, lue Ihmisen valoverkon luominen, josta saat ohjeita täysikuuseremonioihimme. Tämä on kotisivuillamme.

Osassa maailmaa vietämme kiitospäivää tässä kuussa. Liitymme piirinä yhteen toivottamaan toisillemme lämmintä ja iloista kiitospäivää, joka on täynnä rakkautta, kiitollisuutta ja rakastavan yhteisön ja perheen seuraa. Olkoon päivänne siunattu onnen ja yhdessäolon hetkillä. Ja löytäkäämme kaikki ne sisäiset paikat sisällämme, joissa tunnemme kiitollisuutta itsestämme ja kaikesta siitä, mitä olemme kokeneet elämässämme, jotta olemme päässeet siihen paikkaan, jossa olemme nyt – elämme korkeammassa tietoisuudessa ja tiedämme, että niin paljon ympärillämme tapahtuvaa on illuusiota, joka on vain valheellista unta, jota meillä kaikilla on valta muuttaa.

Ilmoitukset:

Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että hakemukset ovat nyt valmiina lähetettäväksi vuoden mittaiseen edistyneen shamaanisen parantamisen harjoittajakoulutukseeni. Se järjestetään 6 päivän ajan 21.-27. huhtikuuta 2024 ja 5 päivän ajan 15.-20. syyskuuta 2024. Ensimmäisessä 6 päivän koulutuksessa käsitellään Maan lääketiedettä ja henkisen valon avulla tapahtuvaa parantamista, uuttojen suorittamista ja koulutusta kuolevien kanssa työskentelystä. Toinen viikko on kokonaan omistettu koko Sielunpalautuskoulutukselleni. Osallistujat, jotka osoittavat todellista lupaavuutta työn suhteen, voivat lähettää tapaustutkimuksia, jotta heidät voidaan listata osoitteeseen www.shamanicteachers.com, ja heillä on ensimmäinen valintaoikeus hakea kaksivuotiseen opettajakoulutukseeni.

Hakeudu vain, jos aiot olla shamaaniharjoittaja ja viedä tätä työtä maailmaan. Tämä ei ole koulutus, johon voi osallistua henkilökohtaista parantumista varten. Se on ammattikoulutus, jossa opitaan, miten olla shamaaniharjoittaja, joka työskentelee korkeimmasta eheydestään ja on samalla ontto luu ja astia jumalallisille hengille, jotka tekevät parantavaa työtä asiakkaillemme.

Lisätietoja ja hakemuksen saat sähköpostitse osoitteesta info@sandraingerman.com.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki kyseiselle sivulle. Kun olet siellä, klikkaa Resurssit ja löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos, Sylvia, kun lahjoitit meille tämän luettelon:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Ja Renee Baribeau ja minä saamme edelleen ihanaa palautetta podcastistamme The Shamans Cave. Käy osoitteessa ShamansTV.com tilaamassa ja kuuntelemassa.

Amy Miranda kutsuu meidät mukaansa muistamisen temppeliin. Seikkailun kautta meidät viedään takaisin työhön ja seremonioihin, jotka pitävät sisällään lupauksen siitä, miten voimme tuoda taikaa ja elämän hyvyyttä. Mikä kaunis tapa työskennellä.  “What We’ve Forgotten” on niin tärkeä kirja ajalle, jota elämme. Tämä kirja on opastettu kierros, joka johdattaa lukijat syvimpiin ihmeisiinsä ja kätkettyihin aarteisiinsa.  Se on myös kauniisti kirjoitettu ja upealla kuvituksella varustettu. Amyn kirja on nyt ennakkotilattavissa.

Linkki: https://www.simonandschuster.com/books/What-Weve-Forgotten/Amy-Miranda/9781959524014

Olen innoissani voidessani kutsua teidät tämän vuoden Shamaanien kokoontumiseen 2023, joka on ajattoman viisauden ja transformatiivisten kokemusten pyhä yhtymäkohtaus, joka järjestetään 1.-3. joulukuuta. 🌀

Yhtenä tämän vuoden puhujista minulla on kunnia jakaa henkisten etsijöiden ja kunnioitettujen shamaanien, parantajien ja opettajien yhteisön keskellä. Tämä tapahtuma on harvinainen tilaisuus sukeltaa shamaanikäytäntöjen mystisiin valtakuntiin, parantua, muuntua ja yhdistyä muinaisiin energioihin, jotka hallitsevat luontoa. 🌿

Tässä välähdys siitä, mikä sinua odottaa:

o Mukaansatempaavat työpajat: Sukella uppoutuviin työpajoihin, joita johtavat arvostetut shamaanit, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisia oivalluksia ja käytäntöjä. 🪶

o Yhteys yhteisöön: Liity samanhenkisten henkisten etsijöiden yhteisöön, jaa kokemuksia ja rakenna pysyviä yhteyksiä.

o Jatkuva tapahtuman jälkeinen oppiminen: Osallistujat saavat pääsyn kaikkiin työpajatallenteisiin 6 kuukauden ajan tapahtuman jälkeen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä linkistä:

Copyright 2023 Sandra Ingerman. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kääntäjä: Layla Morgan Wilde

 

Transmutation News – October 2023 – Suomi

Transmutaatio Uutiset lokakuu 2023

Minulla on melkoinen historia psykedeelien käytössä. Aloitin nuorena teininä. LSD:tä, meskaliinia, sieniä ja monia muita aineita. Myöhemmin lisäsin henkisiin tutkimusretkiini ketamiinia ja MDMA:ta. Kokemukseni psykedeeleistä todella avasivat minulle täysin erilaisen tavan tarkastella elämää ja maailmaa.

Olin kai yksi onnekkaista. Minulla ei ollut koskaan huonoja kokemuksia. Vietin aina aikani pyhien lääkkeiden parissa luonnossa tai Grateful Deadin konsertissa. Koin vain ykseyttä ja ehdotonta rakkautta Lähteeltä. Minusta tuli ajoittain täysin telepaattinen ja pystyin lukemaan ihmisten ajatuksia.

Kun saavuin kolmekymppiseksi, huomasin, että kehoni oli kipeä, kun tulin näiltä hämmästyttäviltä henkisiltä matkoilta, joilla saatoin istua joen rannalla kahdeksan tuntia tai kävellä kymmenen kilometriä tai vain keskittyä musiikkiin ja taivaan rytmiin, jossa oli vain rakkautta.

Kokemukseni korostaa minulle tietoisuuden merkitystä ja tarvetta syvempään ymmärrykseen paikastamme kosmoksessa.

Kun täytin noin 33 vuotta, minun oli todella lopetettava näiden mieltä avaavien aineiden käyttö. Ne muokkasivat elämääni ja sitä polkua, jolle päädyin. Olen todella kiitollinen ajasta, jonka vietin näiden pyhien liittolaisten rakkauden syleilyssä.

Sitten 1980-luvulla jouduin suureen hammashoitoon. Hammaslääkärini tarjosi minulle ilokaasua. Totta kai suostuin.

Oli hämmästyttävää, mitä seuraavaksi tapahtui. Monet henget alkoivat puhua minulle niin nopeasti kuin pystyivät. He sanoivat, että sen jälkeen, kun lopetin pyhien lääkkeiden käytön, he eivät ole voineet puhua minulle haluamallaan tavalla. Liian suuri ego ja tavallinen todellisuuselämä olivat esteenä sille, että pystyin kuulemaan tällaisen hämmästyttävän henkiryhmän puhumisen kauneuden.

Ensin he sanoivat, että ymmärrätte, että tämä kaikki oli kokeilu. He sanoivat, että voitte nähdä, että kokeilu ei toimi hyvin, ja ymmärrätte, mitä pitää tapahtua. Vastasin, että ymmärrän kyllä, mitä on tapahduttava tulevaisuudessa. Ajalla ei tietenkään ollut mitään merkitystä näiden henkisten liittolaisteni kanssa viettämäni ajan aikana.

Se, mitä he seuraavaksi kertoivat minulle, on jotain, mitä ajattelen joka päivä. He kertoivat minulle, että kun olemme laajentaneet tietoisuustasojamme, erityisesti käyttämällä pyhiä lääkkeitä, luulemme tulleemme todellisuuden tilaan. Mutta mitä he sanoivat, jos joku todella ylittäisi illuusion verhon todellisuuteen, hänen ajatuksensa ilmentyisivät välittömästi. He eivät osanneet selittää, miten nopeasti ilmentäisimme minkä tahansa ajatuksen alle sekunnin miljardisosassa.

Ja kenellä on sellainen tietoisuustaso, että hän voisi astua Todellisuuden tasolle luomatta kaaosta?

Tietenkin ymmärsin tämän. Miten ei voisi olla ymmärtämättä?

Niin monet meistä tekevät henkisiä harjoituksia olettaen, että pääsemme lähelle todellisuuden tuntemusta. Joskus on hyvä pohtia, että elämme tässä jättimäisessä maailmankaikkeudessa, joka on täynnä niin monia mysteerejä. Ja yhdenkin mysteerin koskettaminen on todellista armoa.

Tämä maailmankaikkeus luo aina joka minuutti. Luulemme, että olemme astuneet uuteen vuodenaikaan, mutta vuodenajat ovat itse asiassa vaihtuneet joka päivä. Voimme nähdä katsellessamme, että luonto muuttuu koko ajan, ei vain päiväntasauksen ja päivänseisauksen aikaan.

Myös elämämme vuodenajat muuttuvat joka päivä. Muutosta tapahtuu, koska me kaikki virtaamme elämän joessa, eikä joen virtausta voi pysäyttää.

Suurimmat oppituntimme saattavat nyt tulla siitä, että makaamme maan päällä joka päivä ja huomaamme, mitä muutoksia tapahtuu päivittäin. Mitä tunnette, mitä haistatte, näettekö pieniä muutoksia ympärillänne olevien kasvien väreissä? Huomaatko tiettyjen lintujen muuttavan yllättävinä aikoina? Muuttuuko ilmanlaatu? Enkä puhu saasteista, mutta kyllä, saasteet himmentävät aistejamme. Miten vedet, joissa asutte, muuttuvat jatkuvasti? Näetkö koskaan niiden vastustavan vai jatkavatko ne edelleen toimintaansa? Entä miten huomaat auringonvalon muutokset tulevina päivinä, viikkoina ja kuukausina?

Kun voimme virittäytyä täysin luontoon, löydämme jälleen oman elämänrytmimme. Ja kun löydämme jälleen oman elämänrytmimme, mikään ei estä meitä tanssimasta elämän ihmeen tahtiin. Me olemme elämän joki. Ja kun astumme tuohon virtaan ja tanssimme niiden muutosten kanssa, joita tapahtuu sekunti sekunnilta, joita uskomaton universumimme orkestroi, se tuo meidät nöyryyden paikkaan ja saa meidät haluamaan tietää, miten työskennellä universumin taikuuden kanssa. Sillä universumi ilmentää hämmästyttävää taikaa joka päivä.

Ajatus siitä, että me kehitymme ja muutumme jatkuvasti, aivan kuten vuodenajat ja luonto, on voimakas muistutus kaikkien asioiden yhteenkietoutuneisuudesta. On totta, että luontoon ja sen alati muuttuviin rytmeihin virittäytyminen voi auttaa meitä löytämään oman paikkamme olemassaolon suuressa kudelmassa.

Maailmankaikkeuden taikuuden omaksuminen ja sen muutosten kanssa tanssiminen on kaunis tapa lähestyä elämää nöyrästi ja ihmeellisesti. Olkoon jatkuva matkanne täynnä tutkimista, kasvua ja syvempää yhteyttä olemassaolon mysteereihin.

Hauskana huomautuksena, mieheni ja minä näimme “harvinaisen linnun” ruokintalaitteellamme. Woods otti siitä valokuvia. Mutta kuvaa oli vaikea saada kiinni. Meidän oli näytettävä, että linnulla oli sininen pää, jotta voisimme varmistaa, että Painted Bunting oli tullut tilapäiseksi vieraaksi kotiimme. Se viipyi meillä noin viikon ja lensi sitten pois toivottavasti löytääkseen ystävänsä.

Kaupungin lintukauppa halusi antaa ihmisille luvan tulla kotiimme ja leiriytyä sinne yrittämään saada näköhavainto tästä hienosta linnusta. No, me emme aikoneet sallia tätä. Mutta mieheni Woods sai maininnan paikallisessa sanomalehdessämme:

                         Maalattu tiainen

UFO nähtiin ruokintapaikalla Old Santa Fe Traililla 14. elokuuta! Upealla linnulla oli leukoja hivelevä sateenkaaren väriloisto – loistavan sininen pää, vihreä vartalo ja punainen takapuoli ja vatsa. Kyllä, se oli Painted Bunting, joka on suhteellisen harvinainen vieras Santa Fessä. Ne ovat yleisiä Yhdysvaltojen keski- ja eteläosissa ja rannikon kaakkoispuolella, jossa näin ensimmäisen Painted Buntingin 27 vuotta sitten. Et koskaan unohda paikkaa ja päivämäärää, jolloin huomasit ensimmäisen Painted Buntingin! New Mexicon populaatio rajoittuu hajanaisiin rantaniittyihin ja aavikkopensaisiin etelässä ja idässä. On harvinaista nähdä sellainen Santa Fessä!

Täysikuu on 28. lokakuuta. Kerätään pyhät ja henkiset energiamme yhteen universaaliin valopalloon, joka on täynnä Lähteen loistoa ja universumin voimaa. Antakaa loistavan sisäisen valomme tanssia elämän valon kanssa ja täyttäkäämme kaikki tunteella, että meitä pidetään kiinni ehdottomassa rakkaudessa.

Jos olet uusi täysikuun seremoniassamme, tässä on linkki ohjeisiin:
https://www.sandraingerman.com/uncategorized/creating-a-human-web-of-light-finnish/

Ilmoitukset:

Chi-keskuksessa järjestetään vuoden mittainen shamaanisen parantamisen harjoittelija-koulutus huhtikuussa 2024 alkaen. Työstämme juuri huone- ja majoitushintoja, ja sitten olemme valmiita ottamaan vastaan hakemuksia koulutukseen. Olen niin innoissani. En ole koskaan purkanut tarvikkeitani edellisestä henkilökohtaisesti opettamastani työpajasta, joten olen valmis lähtemään.

Olen iloinen voidessani kertoa kaikille Shamanic Journeyingista: A Beginner’s Guide on ilmestynyt koreaksi.

Kun päivitin sovellukseni Transmutation to Healing Your Thoughts, tiesin aina, että se toimisi vain rajoitetun ajan joissakin puhelimissa. Ja jaoin tämän tiedon tuolloin. Kun puhelimet päivittyvät niin nopeasti, sovellusten kehittäjien on päivitettävä sovelluksia jatkuvasti. Tämä ei ollut minulle koskaan liiketoimintaa. Sovellus maksaa 1,99 dollaria koko käyttöiän ajan, ja olen käyttänyt yli 40 000 dollaria näiden kahden sovelluksen luomiseen.

Tämän kaiken tarkoituksena on sanoa, että sain juuri tietää, että viime elokuun 31. päivästä lähtien sovellusta ei enää voi asentaa laitteisiin, joiden Android-versio on korkeampi kuin versio 6. Sovellus katoaa App Storesta kaikilta, jotka käyttävät puhelinta, jossa on Android-käyttöjärjestelmä, jonka versio on suurempi kuin 6.

Jätän tavanomaiset ilmoitukset pois tämän kuun palstalta, koska en halua viedä liikaa tilaa.

Muistakaa kuitenkin katsoa The Shamans Cave. Renee Baribeau ja minä olemme podcastimme viidettä vuotta, ja olemme yhä vahvempia ja intohimoisempia aiheista, joista meidän mielestämme on tärkeää keskustella juuri nyt. Ohjelmiemme aikataulun löydät osoitteesta ShamansTV.com.

Ja jos etsit shamaaniharjoittajaa tai -opettajaa, jonka olen kouluttanut, johon viittaan ja johon uskon, käy osoitteessa www.shamanicteachers.com. Opettajat ja harjoittajat työskentelevät henkilökohtaisesti tai etänä.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki tuolle sivulle. Kun olet siellä, klikkaa Resurssit ja löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos, Sylvia, kun lahjoitit meille tämän luettelon:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Mark Lewis Wagner lahjoittaa meille todellisen ruumiillisen kokemuksen maailmasta, josta Mark kuvittelee ja unelmoi. Maailmasta, jossa on vähemmän sotaa ja enemmän taidetta, inhimillistä initiaatiota. Hänen visionsa, hämmästyttävä taideteos, matkan voima lisäämällä ääniraita on yksinkertaisesti loistava! Sydämeni kosketti niin paljon lukiessani Graffiti Wars – When Art Saved the World. Tiedän, että jokainen, joka lukee tämän kirjan, hämmästyy tämän kirjan sydämestä ja taiteesta sekä kerrottuun tarinaan sisältyvästä syvemmästä lääkkeestä ja merkityksestä.

Druidius, muinainen viisauden ja oivalluksen polku, joka taottiin Brittein saarten sydämessä, on henkinen perinne, jollaista ei ole olemassa. Sen opetukset, jotka on verhottu maan tarustoon ja vuodenaikojen kiertokulkuun, puhuttelevat syvintä minäämme ja auttavat meitä selviytymään modernin elämän myllerryksestä, jotta voimme luoda uudelleen yhteyden maapallon ikiaikaiseen viisauteen.

Se on kietoutunut yhteen kelttiläisen shamanismin kanssa, ja sen rituaaleihin ja opetuksiin sisältyy usein shamanistisia elementtejä, kuten matkoja muihin maailmoihin ja yhteydenpitoa henkimaailman kanssa, mikä korostaa kelttien ja heidän ympäristönsä välistä syvään juurtunutta henkistä sidettä.

Tiistaina 12. syyskuuta Philip Carr-Gomm, psykologian ja druidiuden tunnustettu asiantuntija, johdatti osallistujat druidiuden mystisiin taustavirtoihin.

Voit kuitenkin vielä ilmoittautua hänen kurssilleen, joka alkaa 4. lokakuuta.

Voit ilmoittautua täältä: Explore the Way of the Druid: Awaken Your Creative, Wise & Magical Self With a Powerful Tree Ally Practice: https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/ewd/ingerman.

Useimmat meistä tuntevat Peter Levinen työn hämmästyttävän voiman. Tässä on kurssi, jota hän opettaa Sounds True.

Body as Healer on mukaansatempaava ja transformatiivinen kuuden kuukauden verkkokurssi, jota johtaa arvostettu Peter A. Levine, PhD. Laajan, vuosikymmeniä kestäneen kokemuksensa avulla tohtori Levine syventyy kroonisen kivun perimmäiseen syyhyn, joka on usein salaperäistä ja vaikeasti diagnosoitavaa. Maailmankuulun Somatic Experiencing® -lähestymistavan perustajana Peter Levine on työskennellyt tuhansien ihmisten kanssa heidän syvimpien ja vaikeimpien paranemishaasteidensa parissa.

https://www.soundstrue.com/store/#5d2e32ffc132

Margaret Paul on ollut hämmästyttävä liittolainen elämässäni. Olen työskennellyt hänen kanssaan henkilökohtaisesti ja saanut niin paljon apua. Hän on todella todellinen liittolainen meille kaikille. Minä vain rakastan häntä.

Hän myy Evergreen-kurssiaan, jotta ihmiset pääsevät hänen hämmästyttävään Inner Bonding Practice -harjoitukseensa.

Inner Bonding on voimakas ja elämää muuttava prosessi, joka on tulosta tohtori Margaretin yli 54 vuoden henkilökohtaisesta sisäisestä työstä ja työstä asiakkaidensa kanssa.

Olen käynyt tämän kurssin ja se auttoi minua niin paljon!

Linkki: https://innerbondingcourse.com

TÄNÄ VUONNA:

Suhteet – Elämän lähde ja uupuneen maailmamme parantaminen.

Verkossa 22.09.2023 – 01.10.2023.

https://summit.mathiasberner.de/

Ilmainen Inner Evolution Summit 2023 -huippukokous järjestetään 22.09.2023 – 01.10.2023.  

Lähes 60 maailmankuulua lääkäriä, parantajaa ja tiedemiestä jakaa laajan tietämyksensä kanssasi! Olen yksi esittelijöistä tässä mielenkiintoisimmassa huippukokouksessa.

Odotamme innolla huippukokousta, joka tarjoaa ratkaisuja näinä myrskyisinä aikoina. Ratkaisuja, joiden on nyt aika vaikuttaa.

Maailma on vaiheessa, jossa voimme soveltaa uudelleen muinaista tietoa tieteen valossa.

Ihmisen ja hänen sielunsa huomioon ottava parantaminen tekee tarpeettomaksi terveysalan, joka asettaa voiton ihmisten etujen edelle. Materialistinen maailmankatsomus on vain johtamassa itseään “ad absurdum”. Ajattelu “hyvän ja pahan” kategorioissa on vanhentunutta ja osoittaa meille vain sen avuttomuuden. Glück, Fülle, Intuition und Wohlwollen werden diese Vakuum ersetzen.

Tämän huippukokouksen jälkeen tiedät, mitä voit nyt tehdä itsesi ja lähimmäistesi hyväksi.

Saatte vision siitä, miksi me ihmiskuntana seisomme tässä juuri nyt ja mikä mahdollisuus on paljastumassa.

Tähän huippukokoukseen osallistumisesta on suurta apua ja rikkautta sinulle, kollegoillesi, ystävillesi ja potilaillesi.

Mukana on 11 ihanaa englanninkielistä puhujaa, ja käännämme myös joitakin saksankielisiä haastatteluja englanniksi.

Mukana on myös jännittävää ja hyödyllistä bonusmateriaalia, kuten tutkimuksia, harjoituksia ja meditaatio-ohjeita, kokonaisia haastatteluja on tiivistetty kirjallisesti ja paljon muuta.

Transmutation News – September 2023 – Suomi

Transmutaatio Uutiset syyskuu 2023

Minulla on niin monia meneillään olevia projekteja. Uusi kirjani, josta en ole vielä kertonut teille, on valmis painoon. Työstän sovellusta hiphop-artisti Quincy Davisin kanssa. Haluamme esitellä vaikeuksissa oleville nuorille yksinkertaisia shamaanisia käytäntöjä, joiden avulla he saavat käyttöönsä työkaluja, jotka voivat olla voimaannuttavia. Työstän myös uutta äänitallennetta Sounds True -yhtiölle.

Minua häiritsivät ihanat projektini, joista olen niin innoissani ja joilla on niin paljon merkitystä minulle. Laitoin jatkuvasti kalenteriini syyskuun Transmutation Newsin kirjoittamista. Mutta päiväni loppui ennen kuin ehdin aloittaa.

Ja sitten tietysti uutiset niin monista traagisista tapahtumista, kuten Mauin tulipalosta ja tulipaloista ja ilmastotapahtumista kaikkialla maailmassa. Minun oli vaikea keskittyä.

Mitä edes sanoisi niin monien kriisien keskellä. Minusta tuntuu, että olen sanonut kaiken sen jälkeen, kun aloitin Transmutation Newsin kirjoittamisen vuonna 2000!

Ainoa asia, mitä voin mahdollisesti sanoa, on, että jatkakaa henkistä työtänne. Jatkakaa työtänne muiden valistamisessa siitä, miten huonossa tilassa olemme, ja työkaluista, jotka auttavat korjaamaan sen.

Ja yhdistämme sydämemme yhdessä siunataksemme kaikkia niitä olentoja, jotka menettivät henkensä näinä todellisuudessa muuttuvina aikoina. Kuten tiedätte, olisimme voineet tehdä niin paljon. Mutta se on menneisyyttä. Nyt meidän on katsottava eteenpäin ja sitouduttava uudelleen minuutista minuuttiin tapahtuviin henkisiin harjoituksiimme ja seremonioiden suorittamiseen, jotta voimme tuoda harmoniaa ja rauhaa takaisin planeetalle.

Nyt haluan jakaa seremonian, jonka voimme kaikki suorittaa toivottaaksemme tervetulleeksi syys-kevätpäiväntasauksen. On hämmästyttävää ajatella, että toivotamme uuden muutoksen kauden tervetulleeksi 23. syyskuuta.

Henkilökohtaisesti pidän seremonioiden suorittamisesta luonnossa puistossa, valtameren rannalla, joen, järven tai metsäaukean äärellä. Voit suorittaa seremoniat puistossa kaupunkialueella, ellet halua seikkailla sijainnissasi luonnossa, mikä saattaa vaatia ajomatkaa kotoa.

Kuten tiedätte kaikkien seremoniatöiden yhteydessä, ehdotan, että pystytätte alttarin. Jos perustat alttarin ulos, saatat haluta asettaa kankaan tai huovan maahan. Kerää luonnosta elementtejä, jotka edustavat vuodenaikaa, jonka olet toivottamassa tervetulleeksi.

Pohjoisen pallonpuoliskon tapauksessa käytä pudonneita lehtiä, tammenterhoja, käpyjä ja kukkia, jotka makaavat maassa. Jos asut eteläisellä pallonpuoliskolla, ehkä uusia kukkia on tulossa, ja voit kysyä lupaa, voitko poimia yhden tai kaksi pyhää alttaria varten. Itse tykkään laittaa alttarilleni pienen kulhon vettä, maata ja jotain ilmaa ja tulta edustavaa. Olen sellainen, joka lisää erityistä varovaisuutta kynttilöiden käyttämiseen ulkona, elleivät ne pysy sytyttämättöminä.

Jos työskentelet sisätiloissa, osaat luoda alttarin – sytytät kynttilän, asetat esi-isiesi valokuvia, asetat luontoesineitä, jotka kunnioittavat maata, jolla asut, ja suitsukkeita, jotka puhdistavat tilasi ja jotka myös valmistavat sinua astumaan pyhään työhön. Voit luoda sisälle pienen uhrikulhon, jossa on joitakin ruokia tai esineitä luonnosta, jotka edustavat kunnioittamaasi vuodenaikaa. Kuten tiedätte, käytän sinistä maissijauhoa uhrikulhoihini ja lahjaksi luonnolle, kun kävelen maata ihaillen voimakasta kauneutta ja energian muutosta, jonka tunnen, kun astumme uuteen vuodenaikaan.

Sitten tietenkin, jos olet uusi suorittamaan seremonioita, voit katsoa artikkelini Seremoniatyön valmistelu. Artikkeli sisältää alttarin pystyttämisen ja paljon tällä palstalla jakamaani materiaalia. https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/english/shamanic-ceremony/preparing-for-ceremonial-work/.

Aloita laulamalla, tanssimalla, antamalla hengityksesi ja kehosi virrata ja päästämällä irti kaikista huolistasi, jotta voit olla täysin läsnä suorittaessasi pyhää työtäsi. Muistakaa kutsua apuhenkenne todistamaan ja tukemaan työtänne. Tällä on suuri ero siinä, miten seremonianne nähdään näkymättömissä maailmoissa.

Pohdi vuodenaikojen vaihtumista ja valon ja pimeyden välistä tasapainoa. Ajattele luonnon muodonmuutoksen kauneutta. Muistakaa, että te muututte samalla tavalla. Olette maa, ilma, vesi ja tuli. Sisäiset ja ulkoiset elementit antavat meille elämänvoiman, jota tarvitsemme kukoistukseen ja selviytymiseen.

Ennen kaikkea muistakaa antaa kiitollisuutta. Tiedän, että niin monet teistä kokevat häiritseviä haasteita elämässään juuri nyt. Mutta paras parannus, jonka voitte tehdä, on antaa kiitollisuutta elämästänne ja niistä hyvistä asioista, joita elämä on tuonut teille.

Syksyllä, mitä olet korjannut elämässäsi?  Kevättä varten mitä siemeniä haluatte istuttaa vuodenaikaa varten. Pohdi tätä sekä kirjaimellisesti että metaforisesti.

Ja kun jatkamme työtä luomisen ja ilmentämisen kanssa, on tärkeää kirjoittaa ylös muutamia pohdintoja menneestä kaudesta ja tavoitteistanne tulevaa kautta varten. Mitä olet korjannut elämässäsi? Mitä haluaisit viljellä ja ilmentää tulevina kuukausina?

Älkäämme myöskään unohtako täysikuun seremoniaamme, jolla luomme valon ihmisverkon maapallon sisälle ja koko maapallolle 29. syyskuuta, kun toivotamme tervetulleeksi sadonkorjuukuun kauneuden. Ottakaa aikaa todella valmistautua edellä jakamillani tavoilla siirtyäksenne egoistisesta tilasta korkeimpaan henkiseen tilaan, johon nousette. Riisukaa kehonne kaapu ja tuokaa läpi se loisto, mitä ihmissilmä ei pysty havaitsemaan. Yhdistäkää tuo valo globaaliin yhteisöömme ja yhtenä sydämenä antakaa sen emanoitua koko planeetalle.

Jos olet uusi täysikuun seremoniassamme, tässä on linkki ohjeisiin:

https://www.sandraingerman.com/shaman-resources/medicine-for-the-earth/creating-a-human-web-of-light-medicine-for-the-earth/

Toivottakaa kanssani kaikille kaunista syys-kevätpäiväntasausta. Arvostakaa luontoa ja muuttakaa elämäänne mahdollisimman myönteisellä tavalla.

Ilmoitukset:

Harkitsen shamaanisen parantamisen jatkokoulutuksen opettamista vuonna 2024. Sovin parhaillaan päivämääriä Chi-keskuksen kanssa huhtikuusta 2024 alkaen.  Toivottavasti minulla on pian jännittäviä uutisia. On paljon odotettavaa.

Sillä välin Renee Baribeau ja minä olemme podcastimme The Shamans Cave viidentenä vuotena. Meillä on niin hauskaa tehdä tätä ohjelmaa, ja olemme saaneet hämmästyttävää palautetta siitä, miten autamme ihmisiä selviytymään muutosten aalloista, joissa elämme. Meillä on kuuntelijoita ja katsojia kaikista sukupolvista ja ihmisiltä ympäri maailmaa. Voit oppia lisää ja TILAA ohjelmamme käymällä osoitteessa www.ShamansTV.com.

Osoitteessa www.shamanicteachers.com on opettajia, jotka opettavat henkilökohtaisia koulutuksia, verkossa järjestettäviä edistyneempiä shamaaniparannusmenetelmäkoulutuksia todella pienissä ryhmissä, jotta kaikkia voidaan tarkkailla heidän työssään, ja on olemassa hybridikursseja, jotka ovat sekoitus verkko- ja henkilökohtaisia koulutuksia. Ryhmän intiimin koon vuoksi osallistujat saavat parhaita shamaaniparannuksia, joita en ole nähnyt aiemmissa työpajoissa.

Ja näinä aikoina on hyvä ajatus teettää shamaanista parantavaa työtä, jotta saatte voimaa ja joustavuutta, jota me kaikki tarvitsemme juuri nyt. Verkkosivulla www.shamanicteachers.com on lueteltu loistavia harjoittajia, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa etänä ja henkilökohtaisesti.

Tutustukaa ikivihreisiin kursseihini, jotka on jo nauhoitettu Journeyingista ja muista aiheista. Katso lisätietoja koulutussivultani. Ja te kaikki olette saaneet minulle omistetun sähköpostiviestin, että kaikki Shift Network -kurssini ovat nyt kaikki digitaalisia ja voitte ostaa niitä oppiaksenne milloin tahansa. “Sielun pimeä yö” on niin voimakas kurssi ja siinä on loistavia työkaluja, jotka auttavat teitä haastavien aikojen läpi. Ja “Healing with Spiritual Light”, jonka on tuottanut Sounds True, ja “Spiritual Immunity”, jonka on tuottanut Shift Network, ovat Medicine for the Earth- ja Spiritual Light -koulutuksiani verkkomuodossa.

Luonnon kanssa työskentelystä on upea kurssi, joka on yksi suosikeistani “Shamanic Journeying with the Spirits of Nature”.

Tutustu kirjoihini ja ääniohjelmiini sekä Healing Your Thoughts -sovellukseeni. Olen saanut niin hienoa palautetta, ja ne sisältävät tietoa ja harjoituksia, joita opetan työpajoissani. Kaikki kirjani myyvät hyvin. Mutta jos et ole vielä tutustunut Walking in Light ja The Book of Ceremony -kirjoihin, saatat jäädä paitsi arvokkaista shamaanityökaluista ja -harjoituksista, joita voit käyttää elämässäsi saadaksesi opastusta, parantaaksesi ja kunnioittaaksesi kaikkia siirtymiä ja muutoksia elämässä.

Ja käytäntöjeni syventämiseen tähtäävän työni vuoksi luen jälleen kirjaani Medicine for the Earth. Sielunpalautuksen ja Seremonian kirjan ohella tämä on yksi voimakkaista kirjoistani. Se on hyvin esoteerinen, eikä se ole koskaan saavuttanut valtavirtaista yleisöä. Mutta se on syvällinen!!!

Älkääkä unohtako vierailla Shamaanit ovat energian puutarhureita -Facebook-sivullamme, jonne voitte lähettää inspiroivia tarinoita ja kuvia ja myös saada kohotusta siitä, mitä yhteisömme jakaa. Jos haluat liittyä Facebook-ryhmään Shamans Are Gardeners of Energy, mene osoitteeseen: https://www.facebook.com/groups/991720834662313.  Salasana on “Transfiguration”.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki tuolle sivulle. Kun olet siellä, klikkaa Resurssit ja löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos, Sylvia, kun lahjoitit meille tämän luettelon:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Michael Stone on loistava kirjailija ja opettaja. Ja hän on ollut hyvä ystävä. Tutustu Michaelin työhön. Se on todella inspiroiva tapa ja polku, jonka hän löysi ja joka voi olla niin parantava ihmisille, jotka ovat kärsineet traumasta. Hän opettaa ihanaa tulevaa koulutusta:

Relational Intimacy: The Magic & Mystery of Authentic Relating: The Magic & Mystery of Authentic Relating.

Alkeeminen prosessi trauman muuntamiseksi syveneväksi läheisyydeksi ja tietoisuudeksi.

Live Michael Stonen kanssa 2.-3. syyskuuta Nevada Cityssä, Kaliforniassa.

https://www.welloflight.com/relationalintimacy2.html

Mestari Mingtong Gu, yksi länsimaiden johtavista qigong-opettajista, kertoo, miten voit rakentaa vahvan ja terveen perustan, pitää parempaa energeettistä huolta kehostasi ja luoda perustan pitkälle ja terveelle elämälle.

Mestari Mingtong Gu on se, joka loi Chi Centerin, jossa opetan ensi vuonna. Olen tavannut hänet monta kertaa ja hänen valonsa on poikkeuksellinen. Hän on hämmästyttävä olento!

Tiistaina 22. elokuuta mestari Gu paljasti sekä filosofiset että käytännön osat työskentelystä Qin kanssa – antoi yksinkertaisia käytäntöjä ja asentoja, joiden avulla voit olla yhteydessä energiaan, joka tukee ja ravitsee kehoasi. Nämä energeettisen parantamisen periaatteet voivat auttaa puuttumaan taustalla oleviin ongelmiin, jotka voivat johtaa sairauksiin, epätasapainoon ja epäsuhtaan.

Hänen työpajansa alkaa syyskuussa. Jos missasit hänen esittelypuhelunsa, voit vielä ilmoittautua hänen kurssilleen.

Voit ilmoittautua täältä osoitteeseen Explore Qigong Sound Healing to Transform Stress & Disease: Work With Your Vibrational Energy to Release Old Blockages & Heal Your Body, Mind & Emotions: https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/eqsh/ingerman.

John Lockley on ystäväni ja tekee loistavaa työtä!!! Hänen esittelypuhelunsa on päättynyt, mutta voit vielä ilmoittautua hänen kurssilleen.

In Heal Your Ancestral Roots & Strengthen Your Life Force with South African Shamanic Wisdom: Kokemus syvemmästä yhteenkuuluvuudesta ja suuremmasta elinvoimasta “Ubuntun” maapohjaisen viisauden avulla maailmankuulun sangoman (eteläafrikkalaisen shamaanin) ja parantajan John Lockleyn kanssa…

… aktivoit eteläafrikkalaisen alkuperäiskansojen parantavan prosessin – Xhosa-linjaan kuuluvan sangoman kanssa – henkilökohtaisen ja kollektiivisen kivun vapauttamiseksi, joka liittyy esi-isiesi ja henkisiin linjoihisi.

Voit ilmoittautua ilmaiseksi täällä: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/hyarSI/ingerman/.

*Jos sinulla on haasteita rekisteröityä yllä olevan linkin kautta, ota yhteyttä support@theshiftnetwork.com saadaksesi apua.

Robert Moss tuo meille jälleen yhden loistavan työpajan:

Tiesitkö, että unissasi sielullasi on kyky vierailla muissa maailmoissa? Voit jopa matkustaa ulottuvuuksiin, joissa kuolleet ovat elossa – ja saada vierailuja niiltä, jotka ovat lähteneet tästä maailmasta.

Selkeän unen voiman avulla voit vierailla näissä muissa paikoissa paljastaaksesi uutta viisautta, kokea syvää parantumista, tutkia rajattomia mahdollisuuksia ja tavata itsesi muissa elämissä – myös tuonpuoleisessa elämässä, sanoo unityön pioneeri Robert Moss.

Tiistaina 29. elokuuta voit liittyä Robertin seuraan upouudessa tunnin mittaisessa tapahtumassa ja oppia, miten voit hyväksyä kuoleman liittolaiseksenasi ja vierailla tuonpuoleisessa elämässä shamanistisen unityöharjoituksen avulla, jotta voit tuoda selkeyttä, parantumista ja iloa elämään, jota elät nyt.

Voit ilmoittautua täällä Journey to Your Life Beyond Death Through Shamanic Lucid Dreaming -tapahtumaan: Explore Unlimited Possibilities, Receive Deep Healing & Meet Yourself in Other Lifetimes – Including the Afterlife.

Rekisteröidy osoitteessa:

https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/jlbd/ingerman

Astu sisään matkalle: Mystinen opas uudestisyntymiseen ja uudistumiseen.

Rosanna Ienco

O-kirjat

Iencon eloisat mielikuvat asettavat lukijan aivan hänen viereensä, kun hän tekee shamaanimatkan manalaan tarjoten parantumista, tyyneyttä, tasapainoa ja henkilökohtaista voimaantumista. Kirja on kirjoitettu äänellä, joka on ajaton ilmestysviestissään, ja se auttaa sinua ymmärtämään, miten oppaisiin luottaminen voi auttaa sinua hyödyntämään mahdollisuuksiasi ja päätöksiäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Se auttaa sinua oppimaan, miten olet oman kohtalosi herra ja sinulla on voima kulkea suuntaan, joka voi elvyttää sielusi. Jos haluatte muutosta, teidän on oltava tietoisia ja linjassa täydellisten tunteittenne kanssa ja rehellisiä itsellenne; ja lopulta miten vahvan suhteen luominen luontoon ja henkisiin liittolaisiinne on todellinen tie kohti seesteisyyttä ja elämän täyteyttä.

Copyright 2023 Sandra Ingerman. Kaikki oikeudet pidätetään.

Suomenkielinen käännös: Layla Morgan Wilde

Transmutation News – August 2023 – Suomi

Transmutaatio Uutiset elokuu 2023

Minusta tuntuu, että viime kuukausina olen kirjoittanut valinnoista, joita ihmiset tekevät juuri nyt. Kävimme läpi hyvin järkyttäviä aikoja, jolloin ihmiset alkoivat tarkastella syvällisemmin elämäänsä ja tekemiään valintoja. Ja nyt, jos katsotte, kuuntelette tai luette uutisia, elämme vielä levottomampia aikoja. Ja jälleen kerran lyhyessä ajassa ihmiset tekevät enemmän valintoja. Jotkut ilmastonmuutokseen liittyvät asiat aiheuttavat pakotettuja muutoksia.

Minua kiinnostaa kuitenkin se, miten ihmiset päättävät muuttaa elämäntapaansa ja seurata unelmiaan, sillä elämä on liian lyhyt elääksemme elämää, jota emme halua elää.

Medicine for the Earth -työssä meillä on kaava Rakkaus+Yhteys+Aikomus+Harmonia+Keskittyminen+Keskittyminen+Keskittyminen+Imaginaatio, joka vastaa ihmeellisiä tapahtumia ja suuria transformaatioita.

Omaa henkistä työtäni tehdessäni tunsin, että olin törmännyt seinään. Minusta tuntui myös, etten työskennellyt tarpeeksi syvällisesti materiaalin kanssa hetkestä toiseen niin, että eläisin työni mukaisesti.

Tässä vaiheessa Isis astui kuvaan ja antoi minulle joitakin ihania matkoja ja seremonioita, jotka veivät minut sinne, minne haluan mennä, kun jatkan eteenpäin. Ja näin loin uuden kurssini Kehittynyt lääketiede maapallolle, mikä sujuu hämmästyttävän hyvin.

On vaikeaa pitää yllä keskittymistä ja fokusta, jotta aikomuksillamme on tarpeeksi voimaa rakentaa näkymättömissä maailmoissa uusi tila, joka ilmentyy fyysisesti. Meidän ei todellakaan tarvitse vain olla yhtä Lähteen kanssa, vaan meidän on ymmärrettävä, että Lähde elää sisällämme. Ja meidän on rakastettava itseämme tarpeeksi, jotta olemme innostuneita tekemään työtä, joka voi muuttaa elämämme positiivisella tavalla.

Tämä johdattaa meidät mielikuvitukseen, jossa Medicine for the Earth -kirjassa kirjoitin siitä, miten mielikuvitus luo todellisuutemme. Puhuin Caroline Caseyn kirjoituksesta, joka käsitteli tätä asiaa Medicine for the Earth -kirjassa, sekä Neville Goddardin hämmästyttävän voimakkaasta työstä.

Silloinen paras ystäväni Brooke Isberg London auttoi minua tutkimaan luomiskertomuksia Medicine for the Earth -teosta varten. Eräänä päivänä hän oli luonani ja rohkaisi minua tutustumaan Nevillen kirjoihin. Koska tein niin paljon tutkimusta ihmeistä Medicine for the Earthia varten, olin niin iloinen, että minulla oli resursseja, joista en ollut kuullut aiemmin.

Ja kuten olen kertonut monta kertaa, Nevillen työssä on kyse mielikuvituksen voimasta.

Olen jo monien vuosien ajan jakanut kanssanne joitakin Nevillen sitaatteja. Hiljattain jaoin Neville-sitaatin Facebookissa:

“Ajatukset eivät painu menneisyyteen. Pikemminkin ne etenevät tulevaisuuteen kohdatakseen meidät, jotta näemme sen, mitä olimme istuttaneet, joko viisaasti tai viisaasti.”

Tiedän, että tämä väite on täysin totta. Mutta lainaus innoitti minua pohtimaan suuria aikomuksia, jotka olivat täynnä sanoja ja ajatuksia, jotka olin sanonut ääneen maailmankaikkeuden voimalle.

Tämä johti minut tarinaan, jonka jaan mielelläni. Uskon, että sillä on minulle niin paljon merkitystä siksi, että näen, miten se, mitä tein 7-vuotiaana, muokkasi kohtaloani.

Asuin hyvin onnettomalla asuinalueella Brooklynissa, jossa ihmiset olivat muuttaneet Yhdysvaltoihin välttääkseen jonkinlaista vainoa kotimaassaan. Siellä oli paljon itsemurhia ja vain paljon surua.

Istuin sohvalla ja sain visionäärisen kokemuksen, jossa sanoin ääneen universumille: “Kaikki ovat väärässä. Maa on niin kaunis planeetta, jossa on niin monia värejä. Tulimme tänne ollaksemme onnellisia. Aion omistaa elämäni sille, että teen ihmiset onnellisiksi.”

Kirjoitin ensimmäisen lukion tutkielmani luomisesta ja ilmentämisestä, ja se on ollut kiinnostukseni kohteena koko elämäni ajan tähän päivään asti.

Kun 1980-luvulla näin, että minusta tulisi koditon, nousin kolmelta aamulla ylös ja lausuin jälleen uskomattoman voimakkaan käskyn, jossa oli niin paljon voimaa, että näin portaalin avautuvan ja ottavan käskyni vastaan. Ja sitten näin, kuinka näkyni portaali paiskautui kiinni. Lausumani käsky oli, että ottaisin kaiken energian, jonka käytin sen murehtimiseen, miten maksaisin vuokran, ja olisin luovin ihminen, joka voisin olla.

Tiesin, että universumi kuunteli päätöstäni ja tuki valintaani olla erittäin luova kaikkien parantavien istuntojeni, työpajojeni, konferenssien, kirjojeni ja äänitettyjen ääniohjelmieni avulla. Se on paljon. Ja olen myös kirjoittanut Transmutaatiouutisia yli 20 vuoden ajan. Tiedän, että jätin asioita pois. Mutta te kaikki tiedätte, miten paljon olen luonut ja rakentanut näkymättömissä maailmoissa ja antanut noiden projektien pudota maahan ja ilmentyä fyysisesti.

Näin tapahtui minulle asettamalla aikomukseni, jotka muokkasivat kohtaloani. Entäpä nyt te? Mitä tapahtui aikomuksillenne?

Meille on suotu sininen kuu tässä kuussa. Täysikuu on sekä 1. että 31. elokuuta. Ennen kuin aloitat kirkastumisharjoituksesi, katso itseäsi peilistä ja sano itsellesi: Olen pyhässä tilassa ja valmis antamaan sisäisen valoni loistaa täysin. Tuntuuko sinusta tyhmältä tehdä tämä? Silloin et ole valmis aloittamaan harjoitustasi. Rummuta, rummuta, rytmittele, laula ja tanssi vielä lisää varmistaaksesi, että voit katsoa itseäsi peilistä hämmästyneenä siitä henkisestä voimasta ja valosta, joka tulee lävitsesi. Ja nyt olet valmis työhön.

Yhdistymme ykseyteen ja rakkauteen kaikkien piirissämme olevien kanssa, kun kokoonnumme säteilemään henkistä valoamme ensin sisäiseen maisemaamme ja sitten täysin kollektiiviseen ja ulkoiseen maisemaamme.

Jos olet uusi Transmutaatiouutisten lukija, käy katsomassa “Inhimillisen valoverkon luominen” tämän sivuston etusivulla.

 

Ilmoitukset:  

Stephen Dinan, Shift Networkin perustaja ja toimitusjohtaja, sekä musiikkiterapeutti Christine Stevens, yksi Shiftin kuuluisimmista ääniparannusopettajista, järjestävät 29. heinäkuuta valaisevan ilmaisen online-tapahtuman.

He jakavat näkemyksiä viimeisimmästä ääniparannustieteestä ja -terapioista – äänen käyttämisestä lääkkeenä itsessään ja vahvistamaan lähes kaikkia muita parantavia menetelmiä.  

Tämän esittelypuhelun tarkoituksena on esitellä ääniparannuskoulutus, johon osallistun.

Jos et voi osallistua livenä, kunhan rekisteröidyt esittelypuheluun, sinulle lähetetään tallenne.

Voit ilmoittautua täältä Discover the Leading Edge of Sound-Healing Science, Skills & Abilities -koulutukseen: Esittelyssä Sacred Sound Healer -koulutusohjelma:  

 https://shiftnetwork.isrefer.com/go/leshsSI/ingerman/

https://www.youtube.com/watch?v=KP1n6pCOo2g Sandra Ingerman puhuu Om Timesin Sandie Sedgbeerin kanssa uudesta kirjakerhostaan “The No BS Book book bookclub”. Tämä on upea haastattelu kymmenestä kirjasta, jotka muokkasivat elämääni. Ja lisää You Tube -videoita, joissa näytetään joitakin luentojani ja työtäni, voit katsoa tästä linkistä:

 https://www.sandraingerman.com/sandras-youtube-videos/

Huomaa, että kun opetan yksin tai jonkin organisaation kautta, en mainosta paljon. Jos haluat kuulla koulutuksistani ja sinulla on mahdollisuus ilmoittautua, varmista, että olet sähköpostilistallani ja tarkistat sähköpostit tai The Transmutation News -ilmoitukset. Meillä oli pettyneitä ihmisiä, jotka eivät voineet ilmoittautua Advanced Medicine for the Earth -koulutukseeni, koska he eivät lukeneet lähettämääni sähköpostia.

Koska haluan pieniä henkilökohtaisia koulutuksia ja verkkokursseja, en tietenkään aio tehdä paljon mainontaa, jotta en hukkua hakemuksiin shamaanisen parantamisen jatkokurssilleni ja seuraavaan opettajakoulutukseeni.

Harkitsen Shamanic Healing -jatkokoulutuksen opettamista vuonna 2024. Selvitän parhaillaan päivämääriä Chi-keskuksen kanssa.  Toivottavasti minulla on pian jännittäviä uutisia. On paljon odotettavaa.

Sillä välin Renee Baribeau ja minä olemme podcastimme The Shamans Cave viidentenä vuotena. Meillä on niin hauskaa tehdä tätä ohjelmaa, ja olemme saaneet hämmästyttävää palautetta siitä, miten autamme ihmisiä selviytymään muutosten aalloista, joissa olemme. Meillä on kuuntelijoita ja katsojia kaikista sukupolvista ja ihmisiltä ympäri maailmaa. Voit oppia lisää ja TILAA ohjelmamme käymällä osoitteessa ShamansTV.com.

Osoitteessa www.shamanicteachers.com on opettajia, jotka opettavat henkilökohtaisia koulutuksia, verkossa järjestettäviä edistyneempiä shamaaniparannusmenetelmäkoulutuksia todella pienissä ryhmissä, jotta kaikkia voidaan tarkkailla heidän työssään, ja on olemassa hybridikursseja, jotka ovat sekoitus verkko- ja henkilökohtaisia koulutuksia. Ryhmän intiimin koon vuoksi osallistujat saavat parhaita shamaaniparannuksia, joita eivät ole nähneet aiemmissa työpajoissa.

Ja näinä aikoina on hyvä ajatus teettää shamaanista parantavaa työtä, jotta saat voimaa ja kestävyyttä, jota me kaikki tarvitsemme juuri nyt. Verkkosivulla www.shamanicteachers.com on lueteltu loistavia harjoittajia, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa etänä ja henkilökohtaisesti.

Minulla on edelleen Evergreen-kursseja, jotka on jo nauhoitettu Journeystä ja muista aiheista. Katso lisätietoja koulutussivultani. Ja olette kaikki saaneet oman sähköpostiviestini, että kaikki Shift Network -kurssini ovat nyt kaikki digitaalisia ja voitte ostaa niitä oppiaksenne milloin tahansa. “Sielun pimeä yö” on niin voimakas kurssi ja siinä on loistavia työkaluja, jotka auttavat teitä haastavien aikojen läpi. Ja “Healing with Spiritual Light”, jonka on tuottanut Sounds True, ja “Spiritual Immunity”, jonka on tuottanut Shift Network, ovat Medicine for the Earth- ja Spiritual Light -koulutuksiani verkkomuodossa.

Luonnon kanssa työskentelystä on upea kurssi, joka on yksi suosikeistani “Shamanic Journeying with the Spirits of Nature”.

Tutustu kirjoihini ja ääniohjelmiini sekä Healing Your Thoughts -sovellukseeni. Olen saanut mahtavaa palautetta, ja ne sisältävät tietoa ja harjoituksia, joita opetan työpajoissani. Kaikki kirjani myyvät hyvin. Mutta jos et ole vielä tutustunut kirjoihin Walking in Light ja The Book of Ceremony. Saatat jäädä paitsi arvokkaista shamaanityökaluista ja -harjoituksista, joita voit käyttää elämässäsi saadaksesi opastusta, parantuaksesi ja kunnioittaaksesi kaikkia elämän siirtymiä ja muutoksia.

Ja käytäntöjäni syventävän työni vuoksi luen uudelleen kirjaani Medicine for the Earth. Sielunpalautuksen ja Seremonian kirjan ohella tämä on yksi voimakkaista kirjoistani. Se on hyvin esoteerinen, eikä se ole koskaan saavuttanut valtavirtaista yleisöä. Mutta se on syvällinen!!!

Älkääkä unohtako vierailla Shamaanit ovat energian puutarhureita -Facebook-sivullamme, jonne voitte lähettää inspiroivia tarinoita ja kuvia ja myös saada kohotusta siitä, mitä yhteisömme jakaa. Jos haluat liittyä Facebook-ryhmään Shamans Are Gardeners of Energy, mene osoitteeseen: https://www.facebook.com/groups/991720834662313. Salasana on “Transfiguration”.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki tuolle sivulle. Kun olet siellä, klikkaa Resurssit ja löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos, Sylvia, kun lahjoitit meille tämän luettelon:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Every Rysdyk tulee jälleen kerran luoksemme upean kurssin kanssa, jota hän opettaa.

Kuvittele eläväsi elämää, jossa sinun ei tarvitse piilotella tai sulkea ainutlaatuisia energeettisiä ja henkisiä herkkyyksiäsi!  Synnynnäiset kykynne ovat todella supervoima. On aika hyväksyä mahdollisuus olla täysi, upea itsesi. Shamaaniset parantajat/opettajat ja kirjailijat Evelyn Rysdyk ja Allie Knowlton aloittavat uuden ilmaisen webinaarinsa 24. elokuuta nimeltä Thriving as a Sensitive Person: 3 Essential Keys for Flourishing in a World that doesn’t “Get You!” (Kukoistus herkkänä ihmisenä: 3 olennaista avainta kukoistukseen maailmassa, joka ei “tajua sinua!”).

 https://www.spiritpassagesacademy.com/a/2147583333/FizyRhhB

Alla on Sounds Truen sponsoroima kurssi. Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä Sounds Truen asiakastukeen.

Ensimmäisessä yhteisessä syventävässä opetussarjassaan Embracing All of You: Compassionate Inquiry Meets Internal Family Systems -ohjelmassa traumojen parantamisen asiantuntijat tohtori Gabor Maté ja tohtori Richard Schwartz tutkivat:

Mitä trauma on ja miten se vaikuttaa elämäämme.
Miksi on niin tärkeää lähestyä parantumista hoitamalla koko olemusta
Erilaisia menetelmiä piilostressistä parantumiseen ja sairauksien ehkäisyyn
Polun avaaminen itsensä hyväksymiseen ja itsensä johtamiseen
Vinkkejä, joiden avulla voi välttää tunteen “emotionaalisesta kaappauksesta”

Tämä merkittävä kuuden viikon kurssi on osoittautunut transformatiiviseksi niin monille ihmisille sen jälkeen, kun se esiteltiin viime vuonna. Lisätietoja saat klikkaamalla tästä:

https://www.soundstrue.com/store/#5d2e32ffc1326

Copyright 2023 Sandra Ingerman. Kaikki oikeudet pidätetään. 

Kääntäjä Layla Morgan Wilde.

Transmutation News – July 2023 – Suomi

Transmutaatiouutiset heinäkuu 2023

Viime kuukausina olen kirjoittanut siitä, miten ihmiset tekevät erilaisia valintoja siitä, miten he haluavat elää elämäänsä. Paloittelu, jonka olemme kaikki käyneet läpi, on johtanut jonkinlaiseen muistamisen vaiheeseen. Ja jos muistamme “paloittelun” tarkoituksena on tuoda meidät takaisin aitoon itseemme ja muovautua sellaiseksi olennoksi, joka meidän oli määrä olla. Paloittelu on prosessi, jossa sielumme kiillotetaan.

Nykyisessä muistamisessamme on paljon erilaisia elämänvalintoja, joita ihmiset tekevät siitä, mikä elämässä on todellista ja merkityksellistä ja miten he voivat luoda elämän, joka tuntuu harmoniselta ja noudattaa hyvän elämän virtaa.

Tietysti katselemme niitä ihmisiä, jotka eivät halua muuttua ja jotka elävät elämää ikään kuin se olisi yksi suuri juhla. Mutta olen kirjoittanut ihmisistä, jotka tekevät tietoisempia muutoksia siitä, miten he haluavat elää tasapainoisempaa elämää.

On kuin “pelimerkit” olisi heitetty ilmaan, ja nyt jokainen etsii omaa ainutlaatuista pelimerkkiään luodakseen erilaisen elämän. Lainatakseni termiä, jonka kuulin eräässä You Tube -podcastissa – “On aika nousta pois kamppailubussista”.

Olen lukenut niin mielenkiintoisia artikkeleita eri lehdistä ja sosiaalisesta mediasta muutoksista, joita ihmiset tekevät. Edellisessä uutiskirjeessä kirjoitin siitä, miten jotkut ihmiset valitsevat muuton pieniin yhteisöihin, joissa heillä on tiivis tukijärjestelmä. Jotkut ihmiset päättävät muuttaa kaupunkeihin.

Minulla on niin monia opiskelijoita, joista on tullut nomadeja, ja tämä näyttää olevan se elämä, jota he haluavat nyt elää, jotta he voivat olla luonnossa ja antaa kaikelle, mitä heidän elämässään ja maailmassa on tapahtunut, aikaa integroitua.

Suurin yllätykseni tuli lukiessani artikkelia, jossa kerrottiin, kuinka kolmekymppiset ihmiset hankkiutuvat eroon sähköposti- ja sosiaalisen median laitteistaan ja ostavat flip-puhelimia. Yllätyksekseni sain tietää, että flip-puhelimet ovat yksi markkinoiden menestyneimmistä puhelimista, joita ostavat ihmiset, jotka eivät halua olla tekemisissä teknologian kanssa. Ihmiset tästä nuoresta sukupolvesta, joita näin haastateltavan, sanoivat, että he ovat kyllästyneitä olemaan Instagramissa ja Tik Tokissa koko päivän. He haluavat mennä ulos ja elää elämää. He antavat puhelinnumeronsa vain muutamalle ystävälle, ja se on heidän yhteisönsä. Kuulostaa vähän vanhoilta ajoilta.

Tämä on itse asiassa ollut unelmani siitä päivästä lähtien, kun sain sähköpostiosoitteeni. Olen haaveillut seremoniasta ja siitä, että pääsisin eroon iPhonestani, iPadistani ja tietokoneestani.

Ja sitten on artikkeleita, joita olet ehkä nähnyt tekoälyn voimasta ja tiedemiesten ennusteista, joiden mukaan tekoäly tulee valtaamaan alaa nopeammin kuin uskommekaan. Eräs opiskelija kertoi minulle, että tekoälyrobotti tuli johonkin hänen kirjoittamaansa juttuun ja tarjoutui muokkaamaan sitä hänen puolestaan. Aika hullua ajatella!

Kuukausia sitten riitelin tekoälybotin kanssa puhelimessa, ja se löi luurin korvaani. Kun soitin takaisin, tekoäly sanoi: “Sinä juuri soitit” ja löi luurin korvaan.

Kun ihmiset kulkevat kaikkia näitä erilaisia polkuja, on mielenkiintoista nähdä, miten kollektiivimme päätyy jakautumaan eri ulottuvuuksiin, sillä on niin monia ihania paradokseja siinä, miten ihmiset valitsevat elää elämänsä seuraavan vaiheen. Aiotko elää tekoälyjen kanssa, muuttaa pieneen yhteisöön, ostaa fläppipuhelimen vai sitoutua vain tekemään henkisiä harjoituksiasi ja antaa maailman löytää oman tiensä kotiin?

On yksi valinta, josta toivon, ettei se saa jatkoa. Kuuntelin You Tubessa hyvin lyhyttä podcastia, jossa villi puhuja kertoi, kuinka X-sukupolvi ei pidä tanssimisesta! Tämä oli yhden miehen havainto, sillä hän on viisikymppinen ja kuuluu itse sukupolveen X.

Okei, tämän kuun viesti taitaa olla, että on kaikenlaisia valintoja, joita voit tehdä siinä, miten elät elämääsi. Miltä haluatte elämänne näyttävän, tuntuvan, maistuvan, tuoksuvan ja kuulostavan? Meillä kaikilla on niin monia mahdollisuuksia, kun jatkan opettamista siinä luomistyössä ja ilmentämisessä, mikä on luontaista Medicine for the Earth -työssä.

Sillä mielikuvituksemme luo todellisuutemme.

Täysikuu on 3. heinäkuuta juuri ennen itsenäisyyspäivää! On paljon hyviä syitä matkustaa sisimpäänne tekemään syvintä transfiguraatiotyötänne juuri nyt. Tehkää siis päätös tehdä työ niin kuin meille on opetettu, tavalla, joka luo ihmeitä elämäämme ja muille. Näin se on toiminut tuhansia vuosia. Miksei se toimisi nytkin? Imeytykää henkiseen valoon, joka olette, ja antakaa sen sitten virrata maapallon jokaiseen kolkkaan.

Ja olkoot kaikki olennot tällä maapallolla vapaita!

Jos olet uusi Transmutaatiouutisten lukija, lue kotisivulta Ihmisen valoverkon luominen, josta löydät ohjeet täysikuuseremonioihimme.

Toukokuun aikana sain yöllä todella mielenkiintoisia mystisiä kokemuksia. Ja ne kaikki johtivat minut ymmärtämään ja tarkistamaan aikomusta, jonka itse asiassa lausuin ääneen universumille, kun olin 7-vuotias. Ja tämän kautta ilmentyi elämäni tiekartta. Minulla oli yksi mystinen kokemus, jossa asetin aikomukseni siitä, mitä aioin tehdä tässä elämässä.

Olen kertonut teille kaikille, että ensimmäinen lukiossa kirjoittamani tutkielma käsitteli luomista ja ilmentämistä. Tämä kaikki ruokkii aikomusta, jonka asetin 7-vuotiaana. Ja nyt muistan taas, mistä elämäntyössäni on kyse.  Kirjoitan tästä lisää tulevissa Transmutaatiouutisissa.

Ilmoitukset:  

Vuonna 2024 aion opettaa edistyneen shamaanisen parantamisen koulutusta. Sovin parhaillaan päivämääriä Chi-keskuksen kanssa. Toivon siis saavani pian jännittäviä uutisia. Ja sitten parantajakoulutukseni jälkeen suunnittelen toisen kaksivuotisen opettajakoulutuksen. On paljon odotettavaa.

Sillä välin teen edelleen The Shamans Cave -podcastia Renee Baribeaun kanssa. Meillä on niin hauskaa tehdä tätä ohjelmaa, ja olemme saaneet hämmästyttävää palautetta siitä, miten autamme ihmisiä selviytymään muutosten aalloista, joissa olemme. Meillä on kuuntelijoita ja katsojia kaikista sukupolvista ja ihmisiltä ympäri maailmaa. Voit lukea lisää ja tilata ohjelmamme osoitteessa www.ShamansTV.com.

Osoitteessa www.shamanicteachers.com on opettajia, jotka opettavat henkilökohtaisia koulutuksia, verkkokoulutuksia edistyneistä shamaaniparannusmenetelmistä, joissa on todella pieniä ryhmiä, jotta kaikkia voidaan tarkkailla heidän työssään, ja on hybridikursseja, joissa on sekoitus verkko- ja henkilökohtaisia koulutuksia. Ryhmän intiimin koon vuoksi osallistujat saavat parhaita shamaaniparannuksia, joita eivät ole nähneet aiemmissa työpajoissa.

Ja näinä aikoina on hyvä ajatus teettää shamaanista parantavaa työtä, jotta saatte voimaa ja joustavuutta, jota me kaikki tarvitsemme juuri nyt. Verkkosivulla www.shamanicteachers.com on lueteltu loistavia harjoittajia, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa etänä ja henkilökohtaisesti.

Minulla on edelleen Evergreen-kursseja, jotka on jo nauhoitettu Journeystä ja muista aiheista. Katso lisätietoja koulutussivultani. Ja olette kaikki saaneet oman sähköpostiviestini, että kaikki Shift Network-kurssini ovat nyt kaikki digitaalisia ja voitte ostaa niitä oppiaksenne milloin tahansa. “Sielun pimeä yö” on niin voimakas kurssi ja siinä on loistavia työkaluja, joilla pääset haastavien aikojen läpi. Ja “Healing with Spiritual Light”, jonka on tuottanut Sounds True, ja “Spiritual Immunity”, jonka on tuottanut Shift Network, ovat Medicine for the Earth- ja Spiritual Light -koulutuksiani verkkomuodossa.

Luonnon kanssa työskentelystä on upea kurssi, joka on yksi suosikeistani “Shamanic Journeying with the Spirits of Nature”.

Tutustu kirjoihini ja ääniohjelmiini sekä Healing Your Thoughts -sovellukseeni. Olen saanut mahtavaa palautetta, ja ne sisältävät tietoa ja harjoituksia, joita opetan työpajoissani. Kaikki kirjani myyvät hyvin. Mutta jos et ole vielä tutustunut Walking in Light (Kävely valossa) ja The Book of Ceremony (Seremonian kirja). Saatat jäädä paitsi arvokkaista shamaanityökaluista ja -harjoituksista, joita voit käyttää elämässäsi saadaksesi opastusta, parantuaksesi ja kunnioittaaksesi kaikkia elämän siirtymiä ja muutoksia.

Käytäntöjeni syventämiseen tähtäävän työni vuoksi luen jälleen kirjaani Medicine for the Earth. Sielunpalautuksen ja Seremonian kirjan ohella tämä on yksi voimakkaista kirjoistani. Se on hyvin esoteerinen, eikä se ole koskaan saavuttanut valtavirtaista yleisöä. Mutta se on syvällinen!!!

Älkääkä unohtako vierailla Shamaanit ovat energian puutarhureita -Facebook-sivullamme, jonne voitte lähettää inspiroivia tarinoita ja kuvia ja saada kohotusta siitä, mitä yhteisömme jakaa. Jos haluat liittyä Facebook-ryhmään Shamans Are Gardeners of Energy, mene osoitteeseen: 

https://www.facebook.com/groups/991720834662313.  Salasana on “Transfiguration”.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, jotka on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki tuolle sivulle. Kun olet siellä, klikkaa Resurssit ja löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos, Sylvia, kun lahjoitit meille tämän luettelon:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Teoksessa “Harmonisoi koko olemuksesi intiaanihuilun avulla: Discover Your 5 Energy Centers Using 5 Sacred Seed Sounds to Awaken Healing & Inner Attunement” Christine Stevensin kanssa, koet intiaanityylisen huilun transformatiivisen voiman lisätäksesi tietoisuuttasi ja vahvistaaksesi kehosi ja elämäsi alueita, jotka tarvitsevat itsehoitoa – ja aloitat itsesi parantamisen matkan musiikin avulla.

Ilmoittaudu täällä: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/hwbfSI/ingerman/

Chanchal Cabrera opettaa kurssin siitä, kuinka helppoa yrttien sisällyttäminen päivittäiseen rutiiniin voi olla – ja kuinka kasviperäisellä lääkinnällä voi olla tärkeä rooli auttaessaan sinua siirtymään kemoterapiaohjelman läpi, kun käytät yrttejä osana syövän hoitosuunnitelmaa oireiden hallitsemiseksi ja yleisen elämänlaadun parantamiseksi.

Hänen esittelypuhelunsa oli kesäkuussa. Voit kuitenkin vielä ilmoittautua täällä: Herbal Support to Help You Thrive After a Cancer Diagnosis: Harness the Potency of Herbs for Holistic Cancer Care, Symptom Relief & Boosting Your Immune System.

https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/hscd/ingerman

John Brennan on yksi oppilaistani, joka edelleen inspiroi minua kestävyydellään, intohimollaan shamaanityöhön ja kaikella tavalla, jolla hän voi auttaa muita, hänen omistautumisellaan maalle kaikelle hyvälle. Hän on yksi niistä loistavista harjoittajista ja opettajista, jotka on lueteltu osoitteessa www.shamanicteachers.com. Hän on veteraani ja on keskittynyt työssään auttamaan muita veteraaneja.

Brain Shift: From Head to Heart by John Polomo Brennan on tarina henkisestä toipumisesta sotilaallisesta insinöörimäisestä mielestä shamaaniseen parantumiseen, päähän suuntautuneista päätöksistä sydämeen suuntautuneisiin päätöksiin ja niitä seuraaviin tekoihin.

Brennan kertoo, miten hänen syvä uppoutumisensa luontoon ja alkuperäiskansojen seremoniaan ovat antaneet hänelle mahdollisuuden hiljalleen toipua päähän keskittyneistä insinöörityön tavoista. Neljännesvuosisadan mittainen matka antoi hänelle mahdollisuuden päästää irti insinööritieteiden deterministisestä luonteesta, jotta hän saattoi astua shamaanisen parantamisen hillittömään henkiseen maailmaan ja ihmettelyyn.

Brain Shift selittää shamaanisen parantamisen perusteet sekä alkeelliset tavat, joilla shamaanisia parantamisseremonioita, kuten sielunpalautus, voidaan suorittaa toisten parantamiseksi.  Brain Shift sisältää myös hyödyllisiä viitteitä jatko-opiskeluun shamaaniopettajien verkkosivustojen, työpajojen ja hyödyllisten kirjojen kautta.  

https://www.barnesandnoble.com/w/brain-shift-john-p-brennan/1143538779

Niin monet meistä kärsivät kroonisesta stressistä, terveysongelmista, masennuksesta, ahdistuksesta ja muusta. Vaikka nämä asiat vetävät meidät pois itsestämme, on jotain, joka voi aina tuoda meidät takaisin: hengitystyö.

Kun keskityt hengitykseesi ja pyrit siihen, avaat fysiologisia reittejä parantumiseen, yhteyteen ja kasvuun. BreathWork-kirjassa Jennifer Patterson ja vierailevat opettajat antavat laajan johdannon tähän syvälliseen itsehoitoharjoitukseen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Liity seuraamme ja opi, miten voit käyttää hengitystäsi yhdistyäksesi uudelleen viisaaseen sisäiseen parantajaasi.

https://product.soundstrue.com/BreathWork/?sq=1#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=263661d2

Copyright 2023 Sandra Ingerman. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kääntänyt Layla Morgan Wilde.

Transmutation News – June 2023 – Suomi

Kesäkuu Transmutaatiouutiset 2023

Vaikka meillä on edelleen valtavia haasteita planetaarisen paloittelun aloituksemme vuoksi, voimme nähdä joitakin merkkejä muistamisen tapahtumisesta.

Syksyn aikana on aikaa, jolloin se, mitä tarvitaan, kompostoidaan takaisin Maahan. Ja tämä on linjassa paloittelusyklin kanssa.

Talven aikana ihmiset hiljenivät ja joutuivat käsittelemään niin paljon materiaalia siitä, miten henkilökohtainen elämämme ja kollektiivinen elämämme muuttuvat niin äkillisesti.

Sitten tulee kevään aika, jolloin tuuli ja hyönteiset kantavat siemeniä istutettavaksi uutta elämänkautta varten.

Ja vaihtuvien vuodenaikojen aikana maa, vesi, ilma ja tuli vaalivat siemeniä, jotta ne voivat itää. Ja kevään ja kesän aikana saamme todistaa uutta kasvua.

Todistamme paljon kasvua sekä henkisessä yhteisössä että tavallista elämää elävien ihmisten keskuudessa, jotka ovat tehneet selkeän päätöksen muuttaa elämänpolkuaan tai elämäntapaansa.

Luen artikkeleita, blogeja ja sähköpostiviestejä ihmisistä, jotka ovat päättäneet lopettaa työnsä, tehdä muutoksia elämänlaatuunsa, ruokavalioonsa ja tehdä muutoksia stressitasojensa hallintaan. Ihmiset päättävät rajoittaa aikaansa sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat enemmänkin tuttuja kuin todellisia ystäviä. Kaikenlaisia valintoja terveempään ja rauhallisempaan elämään siirtymiseksi tutkitaan. Jotkut ihmiset muuttavat hyvin pieniin yhteisöihin, koska elämä kaupungeissa on niin kaoottista. Ja pikkukaupunkielämä tarjoaa sellaista tukea ja hoivaa, jota ihmiset eivät aina saa asuessaan suurkaupungissa.

Hyviä asioita on siis tapahtumassa, kun ihmiset alkavat asettua elämäntapaan, joka sopii paremmin heidän persoonallisuuteensa ja tarpeisiinsa. Ja tämä on niin myönteistä.

Kun monet ihmiset kertovat julkisesti, miten he poistavat stressiä elämästään, se innostaa muita ottamaan riskejä ja tekemään muutoksia elämäänsä, jotka luovat intohimoa elämään ja rauhan tilan.

Kesäkuun 21. päivänä kunnioitamme kesä/talvipäivänseisausta. Niille meistä, jotka toivottavat kesän tervetulleeksi, tämä on niin hedelmällistä aikaa tutkia, mitä haluatte kasvattaa sisältänne. Sillä kaikki ulkomaailmassa syntyy sisäisestä maailmastamme. Kuten Florence Scovel Shinn opetti, luominen virtaa lävitsemme, se ei tule luoksemme.

Tehkää luomistyönne asettamalla aikomus siitä, mitä tiloja haluatte kasvattaa sisällänne. Ja käytä shamaani- ja meditaatioharjoituksiasi käyttämään kaikkia aistejasi nähdessäsi, kuullessasi, tuntiessasi, haistellessasi ja maistellessasi sitä elämää, jota haluat elää nyt – ei tulevaisuudessa. Ja joka päivä näe itsesi elävänsi täysin tässä maailmassa, jonka olet luonut sisimpääsi.

Ne teistä, jotka olette eteläisellä pallonpuoliskolla ja toivotatte talven tervetulleeksi, ottakaa aikaa tutkia, mistä haluaisitte päästää irti nyt siinä tavassa, jolla elätte elämäänne, mikä luo teille tilaa tehdä sisäisen maailmanne työtä. Muistakaa, että talvi on täydellistä aikaa antaa maan, veden, ilman ja tulen ravita siemeniä ja auttaa niitä itämään. Mitä haluat kehosi alkavan luoda sisimmässäsi, mikä itää ja mitä ruokitaan ilmentymään tulevana vuodenaikana?

On tärkeää muistaa, että shamaanikulttuureissa seremonioita suoritettiin auringon, kuun, tähtien ja galaksien syklien mukaisesti. Shamaanit olivat niin yhtä luonnon ja kosmoksen kanssa, että he ymmärsivät, milloin heidän oli suoritettava työnsä parhaiden tulosten saamiseksi.

Tämä on jotakin, mitä haluat ehkä tutkia itse. Huomaa, jos matkustat tai tarkkailet enteitä siitä, milloin seremonia kannattaa suorittaa. Ja tarkkaile tuloksia, kun luonnon eri voimat tukevat toivetta, unta, rukousta, parantumista tai ohjausta, jota etsit.

Täysikuu on 4. kesäkuuta. Käytä aikaa sulautumismatkojen tai meditaatioiden tekemiseen auringon, kuun, tähtien ja galaksien kanssa. Tutustu niiden käyttäytymiseen ja taajuuteen. Ja kun teette transfiguraatioharjoituksia tämän täysikuun aikana, katsokaa, puuttuuko teiltä oikea energia, jotta voisitte siirtyä täysin transfiguroituun tilaan. Sillä olette joko ykseydessä tai erillisyydessä. Ette voi olla molemmissa tiloissa yhtä aikaa.

Huomaa sitten, jos on joitain muutoksia, joita voit tehdä muodonmuutosseremoniaasi, mikä nostaa värähtelyäsi ja taajuuttasi ympärillämme oleviin elämän lähteisiin. Ja Lähde on elämän perimmäinen antaja. Varmista, että olet kirkastunut niin, että olet todellisessa liitossa Lähteen kanssa.

Ja kun olet valmis, anna sisäisen valosi ravita solujasi tulevaa työtäsi ja elämääsi varten. Ja sallikaa tuon valon virrata maan sisällä ja kaikkialla maan päällä tietäen, että tuhannet meistä liittyvät yhteen työskentelemään samalla tavalla.

Jos olet uusi Transmutaatiouutisten lukija, käy katsomassa täysikuuseremoniamme ohjeet osoitteessa Creating a Human Web of Light.

Aloitamme laajennetun Medicine for the Earth -koulutuksen kesäkuussa. Piirissämme on pieni ryhmä omistautuneita harjoittajia. On ihanaa työskennellä tavalla, jossa voimme tutustua toisiimme. Kuulin, että monilla teistä, jotka olivat kiinnostuneita koulutuksesta, ei ollut edellytyksiä. Olen hyvin pahoillani kuullessani tämän.

Mutta te kaikki tunnette minut, ja jaan kanssanne, mitä uutta opimme. Sellainen minä vain olen.

Liittykää minuun ja toivottakaa piirillemme kaunista auringonpaistetta!

Ilmoitukset:  

Olen vihdoin saanut tietää, että on olemassa retriittikeskus, jossa voin opettaa. Aion opettaa edistynyttä shamaanista parantamiskoulutusta vuonna 2024!

Sillä välin teen edelleen The Shamans Cave -podcastia Renee Baribeaun kanssa. Meillä on niin hauskaa tehdä tätä ohjelmaa, ja olemme saaneet hämmästyttävää palautetta siitä, miten autamme ihmisiä selviytymään muutosten aalloista, joissa elämme. Meillä on kuuntelijoita ja katsojia kaikista sukupolvista ja ihmisiltä ympäri maailmaa. Voit oppia lisää ja tilata ohjelmamme käymällä osoitteessa www.ShamansTV.com.  

Osoitteessa www.shamanicteachers.com on opettajia, jotka opettavat henkilökohtaisia koulutuksia, verkkokoulutuksia edistyneistä shamaaniparannusmenetelmistä, joissa on todella pieniä ryhmiä, jotta kaikkia voidaan tarkkailla heidän työssään, ja on hybridikursseja, joissa on sekoitus verkko- ja henkilökohtaisia koulutuksia. Ryhmän intiimin koon vuoksi osallistujat saavat parhaita shamaaniparannuksia, joita eivät ole nähneet aiemmissa työpajoissa.

Ja näinä aikoina on hyvä ajatus teettää shamaanista parantavaa työtä, jotta saat voimaa ja kestävyyttä, jota me kaikki tarvitsemme juuri nyt. Myös osoitteessa www.shamanicteachers.com on lueteltu loistavia harjoittajia, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa etänä ja henkilökohtaisesti.

Minulla on edelleen Evergreen-kursseja, jotka on jo nauhoitettu Journeystä ja muista aiheista. Katso lisätietoja koulutussivultani. Ja te kaikki olette saaneet minulle omistetun sähköpostin, että kaikki Shift Network -kurssini ovat nyt kaikki digitaalisia ja voitte ostaa niitä oppiaksenne milloin tahansa. “Sielun pimeä yö” on niin voimakas kurssi ja siinä on loistavia työkaluja, jotka auttavat teitä haastavien aikojen läpi. Ja “Healing with Spiritual Light”, jonka on tuottanut Sounds True, ja “Spiritual Immunity”, jonka on tuottanut Shift Network, ovat Medicine for the Earth- ja Spiritual Light -koulutuksiani verkkomuodossa.

Luonnon kanssa työskentelystä on upea kurssi, joka on yksi suosikeistani “Shamanic Journeying with the Spirits of Nature”.

Tutustu kirjoihini ja ääniohjelmiini sekä Healing Your Thoughts -sovellukseeni. Olen saanut niin hienoa palautetta, ja ne sisältävät tietoa ja harjoituksia, joita opetan työpajoissani. Kaikki kirjani myyvät hyvin. Mutta jos et ole vielä tutustunut Walking in Light (Kävely valossa) ja The Book of Ceremony (Seremonian kirja). Saatat jäädä paitsi arvokkaista shamaanityökaluista ja -harjoituksista, joita voit käyttää elämässäsi saadaksesi opastusta, parantuaksesi ja kunnioittaaksesi kaikkia elämän siirtymiä ja muutoksia.

Ja käytäntöjäni syventävän työni vuoksi luen uudelleen kirjaani Medicine for the Earth. Sielunpalautuksen ja Seremonian kirjan ohella tämä on yksi voimakkaista kirjoistani. Se on hyvin esoteerinen, eikä se koskaan saavuttanut valtavirtayleisöä.

Äläkä unohda vierailla Shamaanit ovat energian puutarhureita -Facebook-sivullamme, jonne voit lähettää inspiroivia tarinoita ja kuvia ja myös kohottaa mieltäsi siitä, mitä yhteisömme jakaa. Jos haluat liittyä Facebook-ryhmään Shamans Are Gardeners of Energy, mene osoitteeseen: https://www.facebook.com/groups/991720834662313.  Salasana on “Transfiguration”.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki tuolle sivulle. Kun olet siellä, löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos, Sylvia, kun lahjoitit meille tämän luettelon:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/ 

Kelttiläisen shamanismin lahjat: Living From Gratitude, Courage, Generosity & Wonder -teoksessa shamaaniopettaja ja -harjoittaja Jane Burnsin kanssa herätät kelttiläisen shamanismin muinaisen lääketieteen sekä luonnon ja sen myyttisten olentojen ihmeen, viisauden ja villiyden.

Janen esittelypuhelu olisi ollut toukokuussa. Mutta voit silti saada uusinnan ja ilmoittautua kurssille kesäkuussa. Se alkaa vasta kesäkuun puolivälissä.

Jane on niin loistava kelttiläisen shamanismin opettaja. On lahja, että hän opettaa sitä jälleen The Shift Networkille.

Lisätietoja saat klikkaamalla:

 https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/gcs/ingerman 

Copyright 2023 Sandra Ingerman. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kääntäjä Layla Morgan Wilde

Transmutation News – May 2023 – Suomi

Transmutaatio Uutiset Toukokuu 2023

Toukokuu tuntuu minusta aina pehmeältä ja naiselliselta kuukaudelta. En tiedä miksi, mutta näen sen aina lempeänä kuukautena, jolloin voin tuntea olevani enemmän luonnon ja elämän itsensä hoivaama.

Kun tein tutkimusta Medicine for the Earthia varten, tutkin ihmeellisiä shamaanien parantumistarinoita, joista monet jo tiesin. Mutta intohimoni Medicine for the Earth -työtä kohtaan, jota olin synnyttämässä maailmaan, johti minut niin monien poikkeuksellisten parantumistarinoiden pariin.

 Periaatteessa tutkin tarinoita ihmeistä, transmutaatiosta ja transfiguraatiosta kaikista henkisistä käytännöistä, joista pystyin lukemaan. Ja löysin niin paljon synkronisuutta sen kanssa, mitä olin oppinut auttavilta hengiltäni vuosien varrella.

Olin itse asiassa niin innoissani siitä, että löysin niin monia henkisiä historiallisia tarinoita, jotka tukivat työtäni, että halusin lisätä lainauksia jokaisesta lukemastani kuuluisasta kirjasta. Olin niin innoissani, että lisäsin lainauksia muinaisista perinteistä, jotka olivat samoja opetuksia, joita olin oppinut omilla matkoillani.

Olin äärimmäisen innostunut, sillä ensimmäisessä luonnoksessani Medicine for the Earth: How to Heal Personal and Environmental Toxins -kirjasta taisi olla yli 200 lainausta. Olin järkyttynyt, kun shamanismikoulutuksen saanut kustannustoimittajani pyysi minua poistamaan suurimman osan lainauksista ja puhumaan omalla äänelläni.

Tuolloin elettiin 1990-lukua, ja olin niin hämmästynyt lukiessani niin paljon materiaalia, joka vastasi täsmälleen sitä, mitä toin läpi kahdella Egyptin-matkallani vuosina 1998 ja 1999 ja omilla matkoillani. Medicine for the Earth aloitettiin ennen ensimmäistä Egyptin matkaani, ja sain kirjan valmiiksi sen jälkeen, kun olin tuonut ryhmän Egyptiin vuonna 1999.

Hieroglyfit, kuvakirjoitukset ja pyhissä temppeleissä ja pyramideissa oleva energia todella inspiroivat niin paljon henkistä tietoa, että kaikki tuntui loksahtavan helposti palapelin palasten kokoamiseen yhteen.

Niinpä olin niin innoissani, kun löysin kirjoja, jotka heijastivat opetuksia, joita opin Egyptissä viettämäni ajan ja shamaanimatkojeni aikana. En todellakaan halunnut päästää irti sitaateista, sillä jollakin tavalla tunsin niiden “todistavan” työni. Olin vielä melko nuori eikä minulla ollut mentoreita. Kaikki, mistä kirjoitin ja mitä opetin, tuli suoran ilmestyksen voimalla.

Päästin irti lainauksista ja omistin ääneni. Mutta minua inspiroi todella muiden työ, kuten Manley Hallin työ, joka johdatti minut alkemian harjoittamiseen, Nevillen työ, joka opetti ihmisille luovan prosessin taikaa ja sitä, että meillä on sama voima kuin Jumalalla, Lähteellä, jumalattarella ja niin edelleen. 

Minuun vaikuttivat myös hämmästyttävät tarinat parantumisesta ja Jack Schwartzin työ. Shamaanikirjallisuuden lisäksi käännyin Raamatun, Kabbalan, hindulaisopetusten, taolaisuuden, buddhalaisopetusten ja niin edelleen.

Manley Hallin kirjassa The Secrets of the Ages (Aikakausien salaisuudet) perehdytään täysin alkemian harjoittamiseen, josta olen aina ollut kiinnostunut. Aurinkoa palvottiin sen kaikilla tasoilla jakaman valon vuoksi. Manley Hall sanoo, että aurinko heijasti näkymättömän henkisen auringon valoa – valon todellisen lähteen.

Caroline Casey lisää, että alkemiassa suurta työtä kutsutaan auringon toiminnaksi, joka on ihmisen persoonallisuuden täysipainoista viljelyä läpikuultavana astiana, jonka läpi elämä voi loistaa. Elävä kulta, josta alkemistit puhuivat, ilmenee auringon säteilevässä energiassa. Aurinko on ohjaava valomme, joka muistuttaa meitä siitä, että olemme jumalten inkarnaatioita. Kaikki psyykemme planeetat, jumala ja voimat heijastavat aurinkoa.

Opetus, jonka niin monet ymmärtävät alkemiasta väärin, on se, että se liitetään muinaiseen käytäntöön, jossa lyijy kirjaimellisesti muutetaan kullaksi. Todellisuudessa alkemian uskomus on kuitenkin se, että meissä kaikissa on tämä kultainen siemen, kuten auringon kulta. Ja meillä on voima aina muuntaa raskas lyijyinen tietoisuus kultaiseksi valotietoisuudeksi.

Ja tästä alkemiassa todella oli kyse. Kirjassani ja koulutuksissani opetan ihmisille, miten alkemian prosessi on niin kiinni paloitteluharjoituksessa, aivan kuten olemme käyneet läpi nyt.

Jacob Boehme, 1600-luvun mystikko, määrittelee ristiinnaulitsemisen symboliikan paloitteluksi. Hänen kuvauksessaan näemme teeman, jossa uhrataan se osa ihmisestä, joka kokee itsensä erilliseksi, jotta universaali tietoisuus voisi vapautua.

Kaikissa kulttuureissa on tarinoita paloittelusta välttämättömänä prosessina, jolla puhdistetaan ja liuotetaan pois kaikki ne ihmisyytemme tai maallisen minämme osat, jotka estävät meitä muistamasta yhteyttämme jumalalliseen ja Lähteeseen, josta me kaikki olemme tulleet. Tämä on olennaista, jotta voimme kutsua jumalaisen esiin parantamaan maapallon transmutaation kautta.

Meidän on muistettava todellinen luontomme, kun kutsumme esiin elämän todellisen luonteen ja puhtauden ympäröivästä luonnosta.

Kaksi asiaa, jotka estävät meitä uskomasta, että voimme luoda ihmeitä, ovat käsityksemme erillisyydestä ja se, ettemme usko voivamme luoda ihmeitä.

Alkemiassa vihittyjen oli näytettävä hämmästyttävät voimansa, miten he siirtyivät erillisyydestä ykseyteen ja pystyivät muuttamaan raskaan lyijyisen tietoisuuden kultaiseksi valoksi. Vihkimykset eivät olleet helppoja ja ylittivät sen, mitä useimmat meistä harkitsisivat käyvänsä läpi. Niinpä meidät laitetaan vihkimysprosesseihin universumin voimasta.

Kuulin eräästä vihkiytyneestä eräässä Manley Hallin luennossa. En muista yksityiskohtia, mutta sillä on merkitystä. Eräs vihitty asetettiin temppelin kellon alle, joka soi koko päivän ja koko yön. Alokas joutui istumaan tämän kellon ääressä 24/7 ja oppimaan, miten löytää rauha sisimmässään riippumatta siitä, mitä hänen ympärillään tapahtui. Se on hämmästyttävä tarina.

Kuvitelkaa, millaista rauhaa voisimme luoda maailmaan, kun käymme läpi vaikeat vihkimykset, kuten nyt teemme.

Jätän teille lainauksen, jonka mukaan yritän elää elämääni ja jonka Neville aina jakaa: “Koko maailma on sinä, joka on työnnetty ulos.”

Kumpi osa teistä työnnetään ulos maailmaan – sellainen, joka pitää sydämessään rakkautta ja rauhaa riippumatta siitä, mitä ympärillä tapahtuu, vai vihan tai pelon maailma? Meillä kaikilla on mahdollisuus valita, missä maailmassa haluamme elää. Kyse on kauniin maiseman luomisesta, joka on todellinen heijastus kauneudestanne sisällä ja ulkona.

Täysikuu on 5. toukokuuta. Emme ehkä ole käyneet läpi muinaisten vihkimysten syvyyksiä, mutta olemme kaikki kärsineet menetyksiä ja oppineet, miten valo voi parantaa. Tehdään pyhä valmistelutyömme, jotta työskentelette pyhässä temppelissä itsenne sisällä. Kuvittele, että auringon voima inspiroi sinua sallimaan itsesi päästää irti siitä, mikä pitää sinut erillään Lähteestä, ja säteilemään omaa sisäistä valoasi sisimmässäsi ja imemään valon hoivaa. Ja sitten kun olet valmis, anna tämän valon virrata vapaasti maan sisällä ja koko maan päällä.

Jos olet uusi Transmutation Newsin lukija, lue ohjeet täysikuun seremonioihimme kotisivujemme valoverkko-osion luomisesta.

Toivottakaa kanssani tervetulleeksi Cristina Ferreira, joka on uusi portugalinkielinen kääntäjämme. On suuri siunaus, että meillä on joku, joka voi auttaa jakamaan työtä portugalinkielisten kanssa. 

Transmutaatiouutisten kääntäminen on paljon työtä. Auttakaa minua siis kiittämään Christinaa siitä upeasta työstä, jota hän on valmis tekemään auttaakseen yhteisöämme laajentamaan. Toivotamme Cristinalle kaikkea hyvää, mitä elämällä on tarjota.

Ilmoitukset:

Renee Baribeaun kanssa Shamans Cave -podcastin tekemisessä yhdessä. Kun luin ensimmäisen kerran Winds of Spiritin, olin niin lumoutunut teoksesta, että kysyin Reneeltä, haluaisiko hän tehdä kanssani jotain yhdessä, ja näin syntyi The Shamans Cave.

Winds of Spirit: Ancient Wisdom Tools for Navigating Relationships, Health, and the Divine on nyt saatavilla Audible-verkkopalvelussa.

Vuoden 2018 Nautilus-palkinnon voittaja. Winds of Spirit on käytännöllinen opas, jonka avulla voimme yhdistyä voimakkaisiin tuulienergioihin, jotka ohjaavat meitä kohti aitoa iloa, voimaa ja tarkoitusta. Kokemuksellisiin käytäntöihin kuuluvat tuulihengitys, tuulikylpy, tuulisolmut ja paljon muuta!

https://thepracticalshaman.com/winds-of-spirit-book/

Bhola on rakas ystäväni. Hän on hämmästyttävä shamaani Nepalista. Kaikki, jotka työskentelevät Bholan kanssa, ovat hämmästyneitä hänen ystävällisyydestään ja myötätunnostaan ja tietenkin hänen hämmästyttävästä huumorintajustaan. Tässä on, mitä hän kertoi pyhiinvaelluksestaan Nepaliin vuonna 2023.

OPPIMIS- JA KOKEMUSPAINOTTEINEN PYHIINVAELLUSMATKA OPISKELEMAAN SHAMAANIEN KANSSA NEPALISSA, 2023. Meillä on jännittäviä ehdotuksia – matka ja opiskelu Nepalissa sopii kaikenikäisille ja -makuisille: tutkimusmatka, oppiminen, kokeminen ja parantumisen saaminen Dhami-Jhankri-šamaanien vanhimmilta.

Näiden kokemuksellisten pyhiinvaellusmatkojen jokainen päivä tarjoaa uusia paljastuksia ja mahdollisuuksia tutustua nepalilaisen kulttuurin ja käytäntöjen rikkauteen, joita esitellään aamu-, iltapäivä- ja yöistunnoissa, joissa on lounas- ja päivällistäukoja. Kaikkia osallistujia rohkaistaan osallistumaan seremonioihin ja ryhmän puhdistus- ja parannusprosesseihin sovitussa ajassa ja tilassa. Kokemuksen parantamiseksi kaikki nepaliksi tai jollakin alueellisella kielellä pidettävät esitykset, keskustelut ja seremoniat käännetään englanniksi ja päinvastoin (tulkit kääntävät rituaaleja ja pyhiä lauluja samanaikaisesti niin paljon kuin mahdollista). Koska nepalilaisilla shamaaneilla ja vanhimmilla on omat rytminsä ja tapansa työskennellä ja jakaa, on aikaa esittää kysymyksiä ja saada selvyyttä.

Koska paikkoja on rajoitetusti, saat lisätietoja osallistumisesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen bhumi1008@outlook.com.  Päivittäiset matkasuunnitelmat löydät hänen kotisivultaan www.BholaBanstola.com.

Virittäydy haastatteluun, jonka tein Blue Soul Summit -tapahtumaa varten yhdessä viiden muun mukaansatempaavan puhujan kanssa Elämänvoimaamme pääsystä. Blue Soul Summitin 5. kausi puhuu kuuden visionäärin kanssa ympäri maailmaa puhuakseen erilaisista tavoista, joilla voimme paitsi päästä käsiksi elämänvoimaamme, myös sytyttää sen ja käyttää sitä enemmän iloa, rauhaa ja terveyttä jokapäiväiseen elämäämme. Tällä kaudella mukana ovat shamaani, opettaja, kirjailija ja puhuja Sandra Ingerman, Lynne McTaggart, joka tunnetaan parhaiten työstään ja kirjastaan The Field and the Power of Eight groups, chakra-asiantuntija, opettaja ja kirjailija Cyndi Dale sekä kansainvälinen meditaatio-, jooga- ja chakraopettaja Swami Saradananda, päällikkö Phillip Scott, joka puhuu alkuperäiskansojen tavoista tuoda harmoniaa elämääsi ja tasapainoa kaikkien asioiden kanssa, myös luonnon kanssa, sekä japanilaissyntyinen Issho Fujita, zen-buddhalaispappi, joka puhuu hiljaisuudesta, meditaatiosta ja matkastaan valaistumiseen.

Ilmoittaudu ilmaiseksi täällä: https://www.studywithspirit.com/courses/bluesoulsummit-season5

Olen kertonut teille Margaret Paulin loistavasta työstä Transmutation Newsin aiemmissa numeroissa. Minusta hänen työnsä on todella loistavaa. Hän on yksi myötätuntoisimmista tuntemistani ihmisistä. Ja hänen työnsä on auttanut minua paljon. Saadaksemme käsityksen hänen työstään Margaret Paul jakaa joitakin e-kirjojaan. Valitsin tämän meidän piiriämme varten.

6 syytä siihen, miksi itsensä rakastaminen on välttämätöntä sisäiselle rauhalle, ilolle ja rakastaville suhteille.

Itsensä rakastamisen oppiminen voi muuttaa kaiken elämässäsi. Lukemalla tämän e-kirjan saat selville, että suuri osa tuskasta, jota koet itsessäsi ja ihmissuhteissasi, johtuu suoraan itserakkauden puutteesta.

Tutustu kuuteen tärkeimpään syyhyn, miksi itsesi rakastaminen on niin olennaista, jotta voit elää iloista ja täyttymyksellistä elämää, jota olet aina halunnut, sekä yksinkertaisiin toimintavaiheisiin, jotka voit ottaa nyt aloittaaksesi itsesi rakastamisen.

Kirjoittaja on bestseller-kirjailija ja tehokkaan Inner Bonding® -itseparannusprosessin luoja, tohtori Margaret Paul.

https://innerbondinghub.com/reasons/?ref=SIngerman

Nämä tiedot johdattavat sinut ilmoittautumaan tohtori Margaretin 8-viikkoiseen verkkokurssiin nimeltä Loving Yourself to Abundance, Freedom, and Vibrant Love: The Powerful 8-Module Inner Bonding Process for Healing Your Aloneness.

Angell Deer haastatteli minua podcastiaan varten. Puhuimme shamanismin merkityksestä nykypäivänä. Tässä ovat linkit, jos haluatte kuunnella:

Löydät videotallenteen osoitteesta:

https://www.thesanctuaryheal.com/wisdom-talk

Ja podcast (suosikkipodcast-alustallasi) osoitteessa:

https://www.thesanctuaryheal.com/podcast

Olen vihdoin saanut tietää, että on olemassa retriittikeskus, jossa voin opettaa. Harkitsen opettavani edistynyttä shamaaniparannuskoulutusta vuonna 2024!

Sillä välin teen edelleen The Shamans Cave -podcastia Renee Baribeaun kanssa. Meillä on niin hauskaa tehdä tätä ohjelmaa, ja olemme saaneet hämmästyttävää palautetta siitä, miten autamme ihmisiä selviytymään muutosten aalloista, joissa elämme. Meillä on kuuntelijoita ja katsojia kaikista sukupolvista ja ihmisiltä ympäri maailmaa. Voit lukea lisää ja tilata ohjelmamme osoitteessa www.ShamansTV.com.

Osoitteessa www.shamanicteachers.com on opettajia, jotka opettavat henkilökohtaisia koulutuksia, verkossa järjestettäviä edistyneempiä shamaaniparannusmenetelmäkoulutuksia, joissa on todella pieniä ryhmiä, jotta kaikkia voidaan tarkkailla heidän työssään, ja on olemassa hybridikursseja, joissa on sekoitus verkko- ja henkilökohtaisia koulutuksia. Ryhmän intiimin koon vuoksi osallistujat saavat parhaita shamaaniparannuksia kuin mitä ovat nähneet aiemmissa työpajoissa.

Ja näinä aikoina on hyvä ajatus teettää shamaanista parantavaa työtä, jotta saat voimaa ja joustavuutta, jota me kaikki tarvitsemme juuri nyt. Myös osoitteessa www.shamanicteachers.com on lueteltu loistavia harjoittajia, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa etänä ja henkilökohtaisesti.

Minulla on edelleen Evergreen-kursseja, jotka on jo nauhoitettu Journeystä ja muista aiheista. Katso lisätietoja koulutussivultani. Ja te kaikki olette saaneet oman sähköpostini, että kaikki Shift Network -kurssini ovat nyt kaikki digitaalisia ja voitte ostaa niitä oppiaksenne milloin tahansa. “Sielun pimeä yö” on niin voimakas kurssi ja siinä on loistavia työkaluja, jotka auttavat teitä haastavien aikojen läpi. Ja “Healing with Spiritual Light”, jonka on tuottanut Sounds True, ja “Spiritual Immunity”, jonka on tuottanut Shift Network, ovat Medicine for the Earth- ja Spiritual Light -koulutuksiani verkkomuodossa.

Luonnon kanssa työskentelystä on upea kurssi, joka on yksi suosikeistani “Shamanic Journeying with the Spirits of Nature”.

Tutustu kirjoihini ja ääniohjelmiini sekä Healing Your Thoughts -sovellukseeni. Olen saanut mahtavaa palautetta, ja ne sisältävät tietoa ja harjoituksia, joita opetan työpajoissani. Kaikki kirjani myyvät hyvin. Ja jos et ole vielä tutustunut, tutustu Walking in Light (Kävely valossa) ja The Book of Ceremony (Seremonian kirja). Sinulta saattaa puuttua arvokkaita shamaanityökaluja ja -harjoituksia, joita voit käyttää elämässäsi saadaksesi opastusta, parantuaksesi ja kunnioittaaksesi kaikkia elämän siirtymiä ja muutoksia.

Ja käytäntöjäni syventävän työni vuoksi luen uudelleen kirjaani Medicine for the Earth. Sielunpalautuksen ja Seremonian kirjan ohella tämä on yksi voimakkaista kirjoistani. Se on hyvin esoteerinen, eikä se koskaan saavuttanut valtavirtaista yleisöä.

Äläkä unohda vierailla Shamaanit ovat energian puutarhureita -Facebook-sivullamme, jonne voit lähettää inspiroivia tarinoita ja kuvia ja myös saada kohotusta siitä, mitä yhteisömme jakaa. Jos haluat liittyä Facebook-ryhmään Shamans Are Gardeners of Energy, mene osoitteeseen: https://www.facebook.com/groups/991720834662313  Salasana on “Transfiguration”.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki tuolle sivulle. Kun olet siellä, löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos Sylvia, että lahjoitit meille tämän luettelon:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Copyright 2023 Sandra Ingerman. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kääntäjä Layla Morgan Wilde

Transmutation News – April 2023 – Suomi

Huhtikuun transmutaatiouutiset 2023

Sinun ei tarvitse olla elämän tarkkailija kokiaksesi, miten hurjaksi asiat ovat muuttumassa kollektiivissamme. Olen aina kirjoittanut siitä, miten elämä on jatkuvassa muutoksessa. Mutta minun elinaikanani näytti olevan järjestys sille, miten luonto muuttuu ja miten elämä muuttuu luonnonlakien mukaisesti.

Muistan, että kun muutin Santa Feen 1980-luvulla, pystyin ennustamaan sään kuin taikaiskusta. Tiesimme, että ensimmäinen lumi tulisi lokakuun 31. päivänä tai sen tienoilla. Sitten tiesimme, että tuulet tulisivat keväällä ja tekisivät kaikki hulluiksi jatkuvalla pölyllä ja allergioilla. Lumi loppui aina loppukeväästä. Ja sitten oli tietenkin mutakausi.  Sitten kesämonsuunit alkoivat joka vuosi kuin kello.

Katsokaa, missä olemme nyt. Käytän tietenkin Santa Feä esimerkkinä. Mutta luonnossa tai elämässä ei ole enää tiettyjä vaiheita, joihin voi luottaa. Tuntuu siltä, että kaikki tapahtuva on yksi ensimmäisistä kerroista, ja tuntuu, että energia jopa luonnossa on puhdasta kaaosta hulluine myrskyineen ja traumaattisine tapahtumineen, jotka peittävät koko planeettamme.

Olen kirjoittanut äärimmäisestä ja nopeasta kasvusta, jota näemme huonekasveissa, puissa ja luonnossa kasvavissa kasveissa. Mutta kun katselee valtavia lumisateita, jäämyrskyjä, taifuuneja, hurrikaaneja, maanjäristyksiä, tulipaloja ja tulvia, tämän on saatava huomionne.

Luonto heijastaa sitä uskomattoman kaoottista tilaa, johon ihmiset ovat siirtyneet. Se jakautumisen määrä, johon ihmiset ovat siirtyneet, on yksinkertaisesti mieletön. Ihmiset ovat menettäneet järkensä. Viruksesta, sodasta, ilmastosta, kulttuuristamme ja uskomuksistamme käytävät taistelut ovat enemmän kuin epäterveellisiä ja vastoin luonnonlakeja.

Saammeko siis heijastuksen siitä, miten hulluiksi olemme tulleet, kun katsomme luonnon käyttäytymistä? Se kaikki liittyy toisiinsa. Emmekä ole hyvässä tai tasapainoisessa paikassa.

Mitä teemme ja miten pääsemme takaisin jonkinlaiseen normaalitilaan? Kirjoitan Transmutaatiouutisia henkisille harjoittajille. En käsittele ilmiselviä poliittisia ja sosiaalisia toimia, joihin voimme ryhtyä. Tiedän, että jokainen työskentelee tavoilla, joista tuntee intohimoa, ja lahjoittaa aikaa ja energiaa tärkeisiin hankkeisiin ympäristömme suojelemiseksi.

Mielestäni on tärkeää tarkastella käytäntöjä, jotka ovat osa Medicine for the Earth ja Healing with Spiritual Light -työtä. En halua kirjoittaa niitä kaikkia tähän, koska olen kirjoittanut niin monta yhteenvetoa Medicine for the Earth -työskentelystä yli sata kertaa kahdenkymmenen yhteisen vuotemme aikana aina, kun olemme kohdanneet suuren haasteen.

Sen sijaan jaoin alla sarjan kysymyksiä, joita voitte pohtia. Jokaisen kysymyksen kohdalla pyydän teitä pohtimaan Medicine for the Earth -työtä.

Yritin tehdä teoksesta helpommin lähestyttävän:

Shamaanien työkalupakki

Kuinka parantaa myrkyllisiä ajatuksia

Kävely valossa: The Everyday Empowerment of Shamanic Life. Kirjoitin koko Medicine for the Earth -koulutuksen tähän kirjaan.

Sovellukseni “Kuinka parantaa ajatuksesi” pitää sinut Medicine for the Earth -työskentelyn vyöhykkeellä päivittäin.

Ja sitten minulla on kursseja:

“Healing with Spiritual Light” on elokuva täydestä Medicine for the Earth -työpajasta, jonka opetin Estes Parkissa, Coloradossa.

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/?sq=1#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=e629fb5a

Henkinen koskemattomuus on kurssi, jota opetetaan verkossa Shift Networkin kautta.

Henkisen immuniteetin shamaaniharjoitukset: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/spSI/ingerman/

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki kyseiselle sivulle. Sieltä löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos Sylvia, että lahjoitit meille tämän luettelon:
https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Äläkä unohda vierailla Shamaanit ovat energian puutarhureita -Facebook-sivullamme, jonne voit lähettää inspiroivia tarinoita ja kuvia, ja myös saada kohotusta siitä, mitä yhteisömme jakaa. Jos haluat liittyä Facebook-ryhmään Shamaanit ovat energian puutarhureita, mene osoitteeseen: https://www.facebook.com/groups/991720834662313.   Salasana on “Transfiguration”.

Uskon täysin tähän työhön. En kuitenkaan koskaan tuntenut, että olisimme yhteisönä päässeet työn koko potentiaaliin ja syvyyteen elämän häiriötekijöiden vuoksi. Kurinalaisuus, jota tarvitaan nähdäksemme ne ihmeet, jotka ovat osa tätä työtä, liittyy keskittymiseen joka päivä.

Tarvitsemme kurinalaisuutta tuoda aikomus, rakkaus, ykseys, keskittyminen, fokus, harmonia ja mielikuvitus täysin osaksi käytäntöämme, sillä tämä on Medicine for the Earth -työssä opetettu kaava ihmeiden luomiseen.

Tunnetko olevasi täysin yhtä Lähteen kanssa? Vai onko sinun suoritettava luomiskertomusmatka uudelleen nähdäksesi, kuinka paljon rakkautta meni luomiseenne?  Onko Lähde opastanut sinua siihen, miten voit luoda ihmeitä kuten Lähde tekee?

Mikä on se värähtely, joka säteilee suustasi sanojesi, ajatustesi ja päiväuniesi kautta? Käytätkö sanoja siunaamaan itseäsi vai kiroamaan itseäsi ja muita?

Kuinka syvällä transfiguraatiotyösi on? Ja jos se ei ole syvä, miksi ei ole?

Oletko ollut yhteydessä esi-isiisi ja jälkeläisiisi?

Muistatko kaikki ne käytännöt ja seremoniat, joiden avulla voit luoda suurimmat unelmasi?

Kuinka elossa ovat näkymättömät aistisi? Jos ette ole mukana ja täysin elossa, missä maailmassa elätte?

Jos osallistuit päiväntasaajan matkalle päiväunien emännän tai mestarin luo, keskityitkö todella siihen, missä työsi on puutteellista, ja mitä muutoksia teit elämässäsi sen jälkeen, kun suoritit tämän matkan?

Kuinka yhteydessä olet sen maan henkeen, jossa asut, elementteihin ja luonnonolentoihin?

Seuraatko niiden enteiden tiekarttaa, joita sinulle esitetään päivittäin?

Mitkä energiat ruokkivat päivittäisiä käytäntöjäsi? Käytä mielikuvitustasi piirtääksesi kartan, jota elät sen perusteella, mitä energioita ruokit. Energiat, joita syötätte, luovat sen elämän, jota elätte.

Mitä energioita imetät elämästä? Sitä on hyvä tarkastella. Sillä tiedätte, mitä seurauksia myrkyllisten energioiden imemisellä on.

Teidän pitäisi tehdä valinta tehdä tämä työ nyt. Aion opettaa oman verkkokurssini, jossa käydään läpi näitä periaatteita, on tapoja testata niitä ja todella harjoitella niitä korkeimmasta valon paikastamme käsin toistemme kanssa. Kuvittelen opettavani tätä kurssia kesäkuussa.

Täysikuu on 6. huhtikuuta. Aloittakaa valmistelemalla tilanne, jossa suoritatte täysikuuseremonioitamme. Varmista, että valmistaudut huolella tekemällä mitä tahansa hengellistä toimintaa, joka siirtää egosi pois tieltä, jotta voit saada vahvan ja suoran yhteyden jumalaiseen sisällä ja ulkopuolella. Ja kun olet valmis, suorita kirkastumistyösi muistaen, että sinuun liittyy tuhansien ihmisten piiri. Tehkää päätös nousta seisomaan täysin tasa-arvoisesti kaikkien muiden kanssa ja säteilemään valoa ja rakkautta syvimmästä henkipaikastanne.

Jos olet uusi Transmutaatiouutisten lukija, käy osoitteessa Luodaksesi valon ihmisverkon, niin voit lukea ohjeet siitä, miten työskentelemme yhdessä piirinä. https://www.sandraingerman.com/uncategorized/creating-a-human-web-of-light-finnish/

Muistakaa, että opiskeleva elämä ei ole elävää elämää eikä sillä siksi ole taikaa. Sukeltakaa todella niihin kysymyksiin, jotka esitin tässä uutiskirjeessä, ja eläkää elämäänne ja tuokaa siihen lisää taikaa.

Ilmoitukset:

Olen vihdoin saanut tietää, että on olemassa retriittikeskus, jossa voin opettaa. Aion opettaa edistynyttä shamaanista parantamiskoulutusta vuonna 2024! Rajoitan henkilökohtaisten työpajojeni määrää. Pidän teidät ajan tasalla, kun olen valmis. Mutta teen minimaalisia ilmoituksia varmistaakseni, että ilmoitan ne, jotka ovat todella sitoutuneita ja odottavat.

Sillä välin teen edelleen The Shamans Cave -podcastia Renee Baribeaun kanssa. Meillä on niin hauskaa tehdä tätä ohjelmaa, ja olemme saaneet hämmästyttävää palautetta siitä, miten autamme ihmisiä selviytymään muutosten aalloista, joissa olemme. Meillä on kuuntelijoita ja katsojia kaikista sukupolvista ja ihmisiä kaikkialta maailmasta. Voit lukea lisää ja tilata ohjelmamme osoitteessa www.ShamansTV.com.

Osoitteessa www.shamanicteachers.com on opettajia, jotka opettavat henkilökohtaisia koulutuksia, verkkokoulutuksia edistyneistä shamaaniparannusmenetelmistä, joissa on todella pieniä ryhmiä, jotta kaikkia voidaan tarkkailla heidän työssään, ja on hybridikursseja, joissa on sekoitus verkko- ja henkilökohtaisia koulutuksia. Ryhmän intiimin koon vuoksi osallistujat saavat parhaita shamaaniparannuksia, joita en ole nähnyt aiemmissa työpajoissa.

Ja näinä aikoina on hyvä ajatus teettää shamaanista parantavaa työtä, jotta saatte voimaa ja joustavuutta, jota me kaikki tarvitsemme juuri nyt. Myös osoitteessa www.shamanicteachers.com on lueteltu loistavia harjoittajia, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa etänä ja henkilökohtaisesti.

Minulla on edelleen Evergreen-kursseja, jotka on jo nauhoitettu Journeystä ja muista aiheista. Katso lisätietoja koulutussivultani. Ja te kaikki olette saaneet oman sähköpostiviestini, että kaikki Shift Network -kurssini ovat nyt kaikki digitaalisia ja voitte ostaa niitä oppiaksenne milloin tahansa. “Sielun pimeä yö” on niin voimakas kurssi ja siinä on loistavia työkaluja, jotka auttavat teitä haastavien aikojen läpi. Ja “Healing with Spiritual Light”, jonka on tuottanut Sounds True, ja “Spiritual Immunity”, jonka on tuottanut Shift Network, ovat Medicine for the Earth- ja Spiritual Light -koulutuksiani verkkomuodossa.

Luonnon kanssa työskentelystä on upea kurssi, joka on yksi suosikeistani “Shamanic Journeying with the Spirits of Nature”.

Tutustu myös kirjoihini ja ääniohjelmiini sekä “Healing Your Thoughts” -sovellukseeni. Olen saanut mahtavaa palautetta, ja ne sisältävät tietoa ja harjoituksia, joita opetan työpajoissani. Kaikki kirjani myyvät hyvin. Mutta jos et ole tutustunut Walking in Light ja The Book of Ceremony -kirjoihin, saatat jäädä paitsi arvokkaista shamaanityökaluista ja -harjoituksista, joita voit käyttää elämässäsi saadaksesi opastusta, parantuaksesi ja kunnioittaaksesi kaikkia siirtymiä ja muutoksia elämässä.

Viime kuussa ilmoitin Roelin uudesta työpajasta Shift Workshopissa. Roel Crabbe on erittäin suosittu opettaja, joka on listattu shamanicteachers.com-sivustolla. Ja tähän on syynsä. Hänen läsnäolonsa, hänen työnsä ja hänen yhteytensä henkeen ovat aivan poikkeuksellisia. Hän opettaa uutta työpajaa Shift-verkostossa.

Roel on opiskellut kanssani pitkään, ja rakastan hänen herkkyyttään ja sitä, miten hän tuo läpi taikaa henkimaailmoista. Muistan olleeni työpajoissa, joissa en voinut hyvin, ja Roel lauloi minulle näitä hämmästyttävän kauniita parantavia lauluja. Ei ollut mitään mahdollisuutta, etten olisi parantunut Roelin lauluja kuunnellessani.

Hänen esittelykutsunsa on jo tehty. Mutta voit silti ilmoittautua työpajaan alla olevan linkin kautta. Minä olen jo ilmoittautunut. En jättäisi tätä missään nimessä väliin! Toivottavasti näemme siellä.

In Shamanic Journeying to Awaken Your Ancestral Lineage: Connect with Your Ancestors & Future Generations for Healing, Empowerment & Guidance with shamanic practitioner and teacher Roel Crabbé, saat parannusta ja opastusta esi-isien viisauden säilyttäjiltä sekä menneisyydestä että tulevaisuudesta voimakkaan ohjatun shamaanimatkan aikana Roelin ja hänen esi-isien parantavien laulujensa johdolla.

Ilmoittaudu täällä: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/sjalSI/ingerman/

Joanne Halverson on shamanismin pitkäaikainen harjoittaja, ja hän tekee kaunista työtä. Tätä hänen työtään hän jakaa nyt.

Kaksi Coast Salishin shamaania, jotka ovat opastaneet minua kahdenkymmenenviiden vuoden ajan, ovat matriarkaalisesta (nainen/maa) keskitetystä kulttuurista: anteliaita, vahvoja, luovia ja hoivaavia. Nämä voimakkaat feminiiniset parantavat perinteet parantavat sielua. Työssäni keskityn välittämään (luvalla) heidän kiehtovia muinaisia shamaaniperinteitään ja viisauttaan akateemisissa yhteyksissä ja psykoshamanistisessa parantajaharjoituksessani. Tarjoan yksilö- ja ryhmämuotoisia shamaanikoulutuksia ja mentorointia ja pyöritän intensiivistä oppisopimusohjelmaa aloitteleville lääketieteen naisille. Kun sää lämpenee, järjestän retriittejä pyhällä Coast Salish -maalla yksilöille ja ryhmille. Kaikki lahjat jatkavat antamista, joten jaan linkin ilmaiseen tulostettavaan värityskirjaan, jonka loin ja lahjoitin ilmastoaktivistien terapeuttiryhmälle. Voit vapaasti jakaa tämän sivun: https://talkclimate.org/handouts

Copyright 2023 Sandra Ingerman.  Kaikki oikeudet pidätetään.

Kääntäjä Layla Morgan Wilde

Transmutation News – March 2023 – Suomi

Transmutaatio Uutiset Maaliskuu 2023

Aika kiitää entistä nopeammin, ja olemme siirtymässä uuteen vuodenaikaan. Luulen, että monet elämämme osa-alueet alkavat liikkua melko nopeaan tahtiin. Minusta tuntuu, että kaikkien niiden haasteiden vuoksi, joita nykyään tapahtuu ihmisten terveyden ja ilmastomuutosten kanssa, meitä painostetaan kulkemaan parantumisen polkua, jotta voimme nousta joidenkin meille tapahtuvien asioiden yläpuolelle.

Tämä vuosi on vuosi, jonka olen omistanut oman parantumispolkuni kulkemiseen. Olen 40 vuoden ajan luonut parantumisen polkuja, joita muut voivat kulkea. Ja nyt kävelen omaa polkuani. Samalla kun teen tätä, kuulen niin monelta teistä sähköpostien, viestien, FB:n ja kirjeiden kautta, että olette kiihtyneellä parantumisen tiellä, mikä johtaa nopeisiin muutoksiin henkisessä kasvussanne.

Tämä tarkoittaa sukeltamista syvälle niihin esivanhempien ja henkilökohtaisiin traumoihin, joita kannamme kehossamme, ja niiden päästämistä irti. Ja monet teistä tekevät tätä tähdellisillä tavoilla. Olen niin vaikuttunut.

Saamieni kirjeiden perusteella monet meistä ovat tekemisissä immuunijärjestelmän ja myrkkyjen kanssa, jotka johtuvat ympäristössämme elämisestä. Uskon, että onnistuneen paranemisen ydin liittyy siihen, että päästämme irti taakoista, jotka toimivat kehossamme myrkkyjen tavoin. Meidän on tehtävä lääkettä maapallolle -harjoituksiamme kirkastamalla, tarkkailemalla sanojemme, ajatustemme ja päiväuniemme taajuutta.

Jos haluatte tietää, mitä elämässänne tapahtuu, pohtikaa taajuutta, jossa elätte. Käveletkö kärsimyksen vai parantumisen polkua?

Olen tutkinut Isiksen kanssa sopimuksia, jotka tein elääkseni kärsimyksen elämää. Ja matkojeni kautta olen muistanut, että kun olin noin 40-vuotias, Isis opetti minulle, ettei minun tarvitse kärsiä kasvaakseni tässä elämässä. On muitakin polkuja kasvuun.

Ja siirryin taajuuteen, jossa elän elämää ilon paikasta käsin. Mutta koska luonnolla on muuttuvat vaiheensa ja elämä on jatkuvaa muutosta, en tietenkään pystynyt pitämään kiinni tästä taajuudesta.

Niinpä tutkin taas taajuuksien nostamista, sillä se oli niin keskeistä Medicine for the Earth- ja Healing with Spiritual Light -työssä – työskentelyssä korkeiden taajuuksien muodottomien energioiden kanssa transmutaatiota ja parantumista varten.

Minulle on tullut oivallus, että olen kiroillut itseäni sanoillani, ajatuksillani ja päiväunelmillani sen sijaan, että olisin siunannut itseäni. Tämä oli merkittävä oivallus, sillä etsin jatkuvasti ulkopuolisia tapahtumia, jotka aiheuttivat minulle vahinkoa. Niitä oli paljon. Mutta minun on myös kohdattava se, miten puhun ja ajattelen, estää myös tieni parantumiseen.

Minulla oli tapana johtaa Medicine for the Earth -yhdistyksiä joka vuosi. Ja eräänä vuonna ryhmä kysyi minulta, voisimmeko tutkia, miten voisimme viedä työtä syvemmälle. Matkustin Isiksen luo tästä asiasta. Hän sanoi, ettei työn tarvitse mennä syvemmälle. Muuntautumistyö on niin korkeataajuista kuin vain voi olla. Mutta hän sanoi, että keskeistä on, että ihmisten on ELÄVYTETÄ harjoitukset. Haluamme jatkuvasti syvempiä käytäntöjä hallitsematta niitä, jotka olemme oppineet.

Minulle pisteiden yhdistäminen parantumiseni seuraavaan vaiheeseen on irti päästämistä niistä pyhistä esi-isien sopimuksista, joita olen tehnyt tarpeesta elää kärsimyksen elämää.  Minun on myös vietävä oma henkinen työni paljon korkeammalle taajuudelle, jotta todellista parantumista voi tapahtua. Tähän oivallukseen tuleminen antaa minulle polun, jota kulkea.

Kirjoitin Facebookiin postauksen luonnossa havaitsemastani nopeasta kasvusta. Omenapuumme nuputti koko talven, ja nyt rapu-omenapuumme aloitti nuputtamisen pakkasessa. Huonekasvimme käyttäytyvät kuin olisi kevät. Kirjoitettuani tämän postauksen ja puhuttuani siitä podcastissani The Shamans Cave sain niin paljon kirjeitä ihmisiltä ympäri maailmaa, jotka näkevät samaa nopeaa kasvua.

Minulla on paljon ajatuksia ja intuitiota tästä. Mutta mielestäni on tärkeää, että näemme, että vaikka elämä haastaa meitä kovasti, tapahtuu nopeaa kasvua kaiken sen hyvän työn ansiosta, mitä kaikki tekevät. Ja tämä vaikuttaa meihin monilla eri tasoilla. 

Voimme myös tarkkailla sitä voimaa, joka luonnolla on nousta seisomaan ja kohdata haasteita ja sitten kasvaa niistä. Pudottautumalla siihen sisäiseen voimaan, joka meillä kaikilla on, saamme lisää työkaluja, sillä minusta ei tunnu, että maailmankaikkeus yrittää liikaa opettaa meille parempia tapoja elää ja käyttäytyä.

Olen todella keskittynyt siihen, kuinka syvällisesti olen itse jatkanut kaikkia Medicine for the Earth -harjoituksia. Ne ovat elämäni ja elän niitä. Mutta olenko hajamielinen ja huomaan, etten keskity sanojeni, ajatusteni ja päiväunieni taajuuteen? Sillä mikä tahansa taajuus, josta kommunikoin joko itselleni tai muille, ilmentyy välittömästi. Tätä muinaiset ovat yrittäneet opettaa meille.

Tämän kuukauden ajan voitte siis matkustaa tai meditoida vain käyttäen aikomusta, että haluatte tavata Unien Valtiattaren tai Mestarin. Ja kun olette siellä, istukaa kauniissa maisemassa luonnossa ja puhukaa näiden ystävällisten, rakastavien henkien kanssa siitä, mitä olette luomassa niistä taajuuksista, joiden kanssa kommunikoitte. Mitä ilmentät välittömästi elämääsi? Ja keskustelkaa sitten tavoista, joilla voitte muuttaa tätä.

Kevätpäiväntasausta varten Sylvia Edwards auttoi minua nauhoittamaan matkan, jonka voitte tehdä päiväntasauksena tai muina aikoina, olla selkeä ja tehdä työn täydellä aikomuksella ja sydämellä. Voin kertoa teille, että tämä muuttaa elämäänne ja maailmaa myönteisellä tavalla, jos kaikki tekevät tämän työn. Sillä juuri nyt ihmiset vain surffailevat verkossa ja verkkokursseilla, mutta eivät oikeasti tee työtä.

Jos et ole englanninkielinen, noudata vain yllä olevia kirjallisia ohjeita, jotka jaoin tätä matkaa varten.

Tässä on linkki nauhoitukseen, jotta voit liittyä matkaamme:

Ja tiedoksi, että harkitsen oman verkkokurssin tekemistä Medicine for the Earth -materiaalin tarkistamisesta, jotta voimme viedä sen korkeammalle taajuudelle elämässämme. En aio työskennellä jonkin organisaation kautta. Tämä on yksityinen kurssi, jonka järjestäisin. Kerron lisää, kun saan organisoitua enemmän tämän toteuttamiseksi.

Täysikuu on 7. maaliskuuta. Kaikkien niiden tragedioiden myötä, joita olemme todistaneet, sitoudutaan käyttämään keskittymistä ja fokusta transfiguraatiotyömme sytyttämiseen ja siirtymään jumalaisiin muodottomiin energioihin ja korkeammasta taajuudesta käsin sallitaan rakkautemme ja valomme virrata vaivattomasti hämmästyttävällä armollisuudella saavuttaen kaikki ne alueet maapallolla, joita haluatte tukea juuri nyt.

Jos olet uusi Transmutaatiouutisten lukija, käy luomassa valon ihmisverkkoa etusivulla, josta löydät ohjeet täysikuun seremonioihimme.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki tuolle sivulle. Kun olet siellä, klikkaa Resurssit ja löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos Sylvia, että lahjoitit meille tämän luettelon:
https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Toivottakaa kanssani kaikille piirimme jäsenille loistavaa päiväntasausta ja syvästi merkityksellistä oppimisen aikaa.

Olen niin kiitollinen Sofialle, joka on kääntänyt Transmutaatiouutisia portugaliksi niin monen vuoden ajan. Hänen on kuitenkin aika siirtyä uuteen työhön. Hän on todella kääntänyt niin monta vuotta tuoden työtä portugalinkielisille ihmisille. Yhdistetään sydämemme yhteen toivottaaksemme Sofialle kaikkea hyvää ja kiittääksemme häntä kaikesta, mitä hän on tehnyt.

Jos joku yhteisöstämme on halukas jatkamaan kääntämistä portugaliksi, ota yhteyttä Sylvia Edwardsiin osoitteeseen info@sandraingerman.com.

Liittykää minuun ja kiittäkää Layla Morgan Wildea hänen anteliaisuudestaan kääntää nyt Transmutation News -lehti suomeksi.

Ilmoitukset:

Olen vihdoin saanut tietää, että on retriittikeskus, jossa voin opettaa. Se on noin 22 mailia Santa Fen ulkopuolella ja se on mestari Mingtong Gu:n täällä aloittama Qigong-keskus. Vierailin keskuksessa, kun se avattiin, eikä se ollut kunnossa, jotta voisin opettaa asukastyöpajaa, mutta nyt se on perustettu shamaanityöpajoja varten. Aion opettaa edistynyttä shamaanista parantamiskoulutusta vuonna 2024!

Sillä välin teen edelleen The Shaman’s Cave -podcastia Renee Baribeaun kanssa. Meillä on niin hauskaa tehdä tätä ohjelmaa, ja olemme saaneet hämmästyttävää palautetta siitä, miten autamme ihmisiä selviytymään muutosten aalloista, joissa elämme. Meillä on kuuntelijoita ja katsojia kaikista sukupolvista ja ihmisistä ympäri maailmaa. Voit oppia lisää ja tilata ohjelmamme käymällä osoitteessa www.ShamansTV.com.

Osoitteessa www.shamanicteachers.com on opettajia, jotka opettavat henkilökohtaista koulutusta, verkkokoulutusta edistyneistä shamaaniparannusmenetelmistä todella pienissä ryhmissä, jotta kaikkia voidaan tarkkailla heidän työssään, ja on olemassa hybridikursseja, joissa on sekoitus verkkokoulutusta ja henkilökohtaista koulutusta. Ryhmän intiimin koon vuoksi osallistujat saavat parhaita shamaaniparannuksia aiemmista työpajoista.

Ja näinä aikoina on hyvä ajatus teettää shamaanista parantavaa työtä, jotta saat voimaa ja joustavuutta, jota me kaikki tarvitsemme juuri nyt. On loistavia harjoittajia, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa etänä ja henkilökohtaisesti, jotka on lueteltu osoitteessa www.shamanicteachers.com.

Minulla on edelleen Evergreen-kursseja, jotka on tallennettu Journeyingista ja muista aiheista. Katso lisätietoja koulutussivultani. Ja te kaikki olette saaneet omistetun sähköpostini, että kaikki Shift Network -kurssini ovat nyt digitaalisia, jotta voitte päästä oppimaan milloin tahansa. “Sielun pimeä yö” on niin voimakas kurssi, ja siinä on upeita työkaluja, joilla pääset haastavien aikojen läpi. Ja “Healing with Spiritual Light”, jonka on tuottanut Sounds True, ja “Spiritual Immunity”, jonka on tuottanut Shift Network, ovat Medicine for the Earth- ja Spiritual Light -koulutukseni verkkomuodossa.

Luonnon kanssa työskentelystä on upea kurssi, joka on yksi suosikeistani “Shamanic Journeying with the Spirits of Nature”.

Tutustu kirjoihini ja ääniohjelmiini sekä Healing Your Thoughts -sovellukseeni. Olen saanut mahtavaa palautetta, ja ne sisältävät tietoa ja harjoituksia, joita opetan työpajoissani. Kaikki kirjani myyvät hyvin. Mutta jos et ole vielä tutustunut Walking in Light (Kävely valossa) ja The Book of Ceremony (Seremonian kirja). Saatat jäädä paitsi arvokkaista shamaanityökaluista ja -harjoituksista, joita voit käyttää elämässäsi saadaksesi opastusta ja parantumista ja kunnioittaaksesi kaikkia elämän siirtymiä ja muutoksia.

Ja tehdäkseni työtäni käytäntöjeni syventämiseksi luen taas kirjaani Medicine for the Earth. Sielunpalautuksen ja Seremonian kirjan ohella tämä on yksi voimakkaimmista kirjoistani. Se on hyvin esoteerinen, joten se ei ole koskaan saavuttanut valtavirtaista yleisöä.

Älkääkä unohtako vierailla Shamaanit ovat energian puutarhureita -Facebook-sivullamme, jossa voitte julkaista inspiroivia tarinoita ja kuvia ja myös saada kohotusta siitä, mitä yhteisömme jakaa. Jos haluat liittyä Facebook-ryhmään Shamans Are Gardeners of Energy, mene osoitteeseen: https://www.facebook.com/groups/991720834662313. Salasana on “Transfiguration”.

Roel Crabbe on erittäin suosittu opettaja, joka on listattu shamanicteachers.com-sivustolla. Ja tähän on syynsä. Hänen läsnäolonsa, hänen työnsä ja hänen yhteytensä henkeen ovat aivan poikkeuksellisia. Hän opettaa uutta työpajaa Shift Networkissa.

Teoksessa Shamanic Journeying to Awaken Your Ancestral Lineage: Roel Crabbén kanssa, saat parannusta ja opastusta esivanhempien viisauden vartijoilta sekä menneisyydestä että tulevaisuudesta voimakkaan ohjatun shamaanimatkan aikana, jota Roel ja hänen esivanhempiensa parantavat laulut kantavat.

Ilmoittaudu täällä: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/sjalSI/ingerman/

Karen Furr on toinen loistava opettaja osoitteessa www.shamanicteachers.com, joka on auttanut minua kaikissa Shift Network -koulutuksissani. Hänellä on oma kaunis teoksensa, jota hän jakaa intohimoisesti.

Alkaen 18. maaliskuuta 2023: Työskentely jälkeläisten kanssa. Yhdeksän kuukauden tilaisuus tutkia ja oppia niiltä, jotka tulevat meidän jälkeemme. Jälkikäteen tarkasteltuna, mikä toimi aikana, jota elämme, mikä siirsi meidät menestyksekkäästi tulevaisuuteen, ja miten otimme vastaan muutokset, joita tarvitaan koko elämän kannalta? Miten heidän esi-isänsä (me) onnistuimme selviytymään ja lopulta kukoistamaan?

Anne Morgan on rakas ystäväni, ja hän avusti minua viiden päivän sielunhakukoulutuksessa 1990-luvulla.

Pitkään shamaanina toiminut harjoittaja ja opettaja Anne Barclay Morgan tarjoaa inspiraatiota elämän matkalle ja inspiraatiota parantavalle matkalle sivustolla www.inspirationjourney.org. Lyhyet videot tarjoavat inspiraation lähteitä ja käytännön oivalluksia, jotka hän on saanut psykologitaustastaan, pitkäaikaisesta shamaaniharjoituksestaan ja siitä, että hän elää parantumisen ihmettä neljännen vaiheen syöpädiagnoosista.  Sivustolla on myös lyhyitä meditaatiovideoita merestä ja kuvia kiitollisuuskävelyiltä meren äärellä.  

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan verkkosivustoon ja jakamaan sitä asiakkaiden, ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Oma Youtube-kanava, Instagram ja TikTok-julkaisut ovat kaikki ilmaisia.

Life Journeys on kutsunut Susanne Geismannin johtamaan risteilyä Alaskaan elokuussa.

Hänen alkuperäiseen ilmoitukseensa tuli kahden ensimmäisen päivän aikana niin myönteinen vastaanotto, että hän kaksinkertaisti käytettävissä olevien paikkojen määrän.

Tässä on linkki risteilyn aloitussivulle, jota käyttäisit mahdollisissa kampanjoissa:

https://events.lifejourneys.net/SuzanneGiesemann/Alaska2023/

Liity maailmankuulujen henkisten opettajien Caroline Myssin ja Andrew Harveyn kanssa ILMAISEKSI kolmen videon opetussarjaan, joka käsittelee psykologisia ja henkisiä seurauksia, joita on psykologisista ja henkisistä vaikutuksista, kun tutkit niitä osia itsestäsi, jotka olet haudannut, hylännyt tai kieltänyt, heidän kurssillaan Matka tuntemaan itsesi ja tuomaan valoa maailmaan (The Journey to Know Yourself and Bring Light into the World). Jos haluat lisätietoja, voit kuunnella heidän kolmen videon luentosarjansa Varjon pyhä polku
https://product.soundstrue.com/facing-your-shadow/sign-up/#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=e79e5acc

Copyright 2023 Sandra Ingerman. All rights reserved.