Transmutaatio Uutiset elokuu 2023

Minusta tuntuu, että viime kuukausina olen kirjoittanut valinnoista, joita ihmiset tekevät juuri nyt. Kävimme läpi hyvin järkyttäviä aikoja, jolloin ihmiset alkoivat tarkastella syvällisemmin elämäänsä ja tekemiään valintoja. Ja nyt, jos katsotte, kuuntelette tai luette uutisia, elämme vielä levottomampia aikoja. Ja jälleen kerran lyhyessä ajassa ihmiset tekevät enemmän valintoja. Jotkut ilmastonmuutokseen liittyvät asiat aiheuttavat pakotettuja muutoksia.

Minua kiinnostaa kuitenkin se, miten ihmiset päättävät muuttaa elämäntapaansa ja seurata unelmiaan, sillä elämä on liian lyhyt elääksemme elämää, jota emme halua elää.

Medicine for the Earth -työssä meillä on kaava Rakkaus+Yhteys+Aikomus+Harmonia+Keskittyminen+Keskittyminen+Keskittyminen+Imaginaatio, joka vastaa ihmeellisiä tapahtumia ja suuria transformaatioita.

Omaa henkistä työtäni tehdessäni tunsin, että olin törmännyt seinään. Minusta tuntui myös, etten työskennellyt tarpeeksi syvällisesti materiaalin kanssa hetkestä toiseen niin, että eläisin työni mukaisesti.

Tässä vaiheessa Isis astui kuvaan ja antoi minulle joitakin ihania matkoja ja seremonioita, jotka veivät minut sinne, minne haluan mennä, kun jatkan eteenpäin. Ja näin loin uuden kurssini Kehittynyt lääketiede maapallolle, mikä sujuu hämmästyttävän hyvin.

On vaikeaa pitää yllä keskittymistä ja fokusta, jotta aikomuksillamme on tarpeeksi voimaa rakentaa näkymättömissä maailmoissa uusi tila, joka ilmentyy fyysisesti. Meidän ei todellakaan tarvitse vain olla yhtä Lähteen kanssa, vaan meidän on ymmärrettävä, että Lähde elää sisällämme. Ja meidän on rakastettava itseämme tarpeeksi, jotta olemme innostuneita tekemään työtä, joka voi muuttaa elämämme positiivisella tavalla.

Tämä johdattaa meidät mielikuvitukseen, jossa Medicine for the Earth -kirjassa kirjoitin siitä, miten mielikuvitus luo todellisuutemme. Puhuin Caroline Caseyn kirjoituksesta, joka käsitteli tätä asiaa Medicine for the Earth -kirjassa, sekä Neville Goddardin hämmästyttävän voimakkaasta työstä.

Silloinen paras ystäväni Brooke Isberg London auttoi minua tutkimaan luomiskertomuksia Medicine for the Earth -teosta varten. Eräänä päivänä hän oli luonani ja rohkaisi minua tutustumaan Nevillen kirjoihin. Koska tein niin paljon tutkimusta ihmeistä Medicine for the Earthia varten, olin niin iloinen, että minulla oli resursseja, joista en ollut kuullut aiemmin.

Ja kuten olen kertonut monta kertaa, Nevillen työssä on kyse mielikuvituksen voimasta.

Olen jo monien vuosien ajan jakanut kanssanne joitakin Nevillen sitaatteja. Hiljattain jaoin Neville-sitaatin Facebookissa:

“Ajatukset eivät painu menneisyyteen. Pikemminkin ne etenevät tulevaisuuteen kohdatakseen meidät, jotta näemme sen, mitä olimme istuttaneet, joko viisaasti tai viisaasti.”

Tiedän, että tämä väite on täysin totta. Mutta lainaus innoitti minua pohtimaan suuria aikomuksia, jotka olivat täynnä sanoja ja ajatuksia, jotka olin sanonut ääneen maailmankaikkeuden voimalle.

Tämä johti minut tarinaan, jonka jaan mielelläni. Uskon, että sillä on minulle niin paljon merkitystä siksi, että näen, miten se, mitä tein 7-vuotiaana, muokkasi kohtaloani.

Asuin hyvin onnettomalla asuinalueella Brooklynissa, jossa ihmiset olivat muuttaneet Yhdysvaltoihin välttääkseen jonkinlaista vainoa kotimaassaan. Siellä oli paljon itsemurhia ja vain paljon surua.

Istuin sohvalla ja sain visionäärisen kokemuksen, jossa sanoin ääneen universumille: “Kaikki ovat väärässä. Maa on niin kaunis planeetta, jossa on niin monia värejä. Tulimme tänne ollaksemme onnellisia. Aion omistaa elämäni sille, että teen ihmiset onnellisiksi.”

Kirjoitin ensimmäisen lukion tutkielmani luomisesta ja ilmentämisestä, ja se on ollut kiinnostukseni kohteena koko elämäni ajan tähän päivään asti.

Kun 1980-luvulla näin, että minusta tulisi koditon, nousin kolmelta aamulla ylös ja lausuin jälleen uskomattoman voimakkaan käskyn, jossa oli niin paljon voimaa, että näin portaalin avautuvan ja ottavan käskyni vastaan. Ja sitten näin, kuinka näkyni portaali paiskautui kiinni. Lausumani käsky oli, että ottaisin kaiken energian, jonka käytin sen murehtimiseen, miten maksaisin vuokran, ja olisin luovin ihminen, joka voisin olla.

Tiesin, että universumi kuunteli päätöstäni ja tuki valintaani olla erittäin luova kaikkien parantavien istuntojeni, työpajojeni, konferenssien, kirjojeni ja äänitettyjen ääniohjelmieni avulla. Se on paljon. Ja olen myös kirjoittanut Transmutaatiouutisia yli 20 vuoden ajan. Tiedän, että jätin asioita pois. Mutta te kaikki tiedätte, miten paljon olen luonut ja rakentanut näkymättömissä maailmoissa ja antanut noiden projektien pudota maahan ja ilmentyä fyysisesti.

Näin tapahtui minulle asettamalla aikomukseni, jotka muokkasivat kohtaloani. Entäpä nyt te? Mitä tapahtui aikomuksillenne?

Meille on suotu sininen kuu tässä kuussa. Täysikuu on sekä 1. että 31. elokuuta. Ennen kuin aloitat kirkastumisharjoituksesi, katso itseäsi peilistä ja sano itsellesi: Olen pyhässä tilassa ja valmis antamaan sisäisen valoni loistaa täysin. Tuntuuko sinusta tyhmältä tehdä tämä? Silloin et ole valmis aloittamaan harjoitustasi. Rummuta, rummuta, rytmittele, laula ja tanssi vielä lisää varmistaaksesi, että voit katsoa itseäsi peilistä hämmästyneenä siitä henkisestä voimasta ja valosta, joka tulee lävitsesi. Ja nyt olet valmis työhön.

Yhdistymme ykseyteen ja rakkauteen kaikkien piirissämme olevien kanssa, kun kokoonnumme säteilemään henkistä valoamme ensin sisäiseen maisemaamme ja sitten täysin kollektiiviseen ja ulkoiseen maisemaamme.

Jos olet uusi Transmutaatiouutisten lukija, käy katsomassa “Inhimillisen valoverkon luominen” tämän sivuston etusivulla.

 

Ilmoitukset:  

Stephen Dinan, Shift Networkin perustaja ja toimitusjohtaja, sekä musiikkiterapeutti Christine Stevens, yksi Shiftin kuuluisimmista ääniparannusopettajista, järjestävät 29. heinäkuuta valaisevan ilmaisen online-tapahtuman.

He jakavat näkemyksiä viimeisimmästä ääniparannustieteestä ja -terapioista – äänen käyttämisestä lääkkeenä itsessään ja vahvistamaan lähes kaikkia muita parantavia menetelmiä.  

Tämän esittelypuhelun tarkoituksena on esitellä ääniparannuskoulutus, johon osallistun.

Jos et voi osallistua livenä, kunhan rekisteröidyt esittelypuheluun, sinulle lähetetään tallenne.

Voit ilmoittautua täältä Discover the Leading Edge of Sound-Healing Science, Skills & Abilities -koulutukseen: Esittelyssä Sacred Sound Healer -koulutusohjelma:  

 https://shiftnetwork.isrefer.com/go/leshsSI/ingerman/

https://www.youtube.com/watch?v=KP1n6pCOo2g Sandra Ingerman puhuu Om Timesin Sandie Sedgbeerin kanssa uudesta kirjakerhostaan “The No BS Book book bookclub”. Tämä on upea haastattelu kymmenestä kirjasta, jotka muokkasivat elämääni. Ja lisää You Tube -videoita, joissa näytetään joitakin luentojani ja työtäni, voit katsoa tästä linkistä:

 https://www.sandraingerman.com/sandras-youtube-videos/

Huomaa, että kun opetan yksin tai jonkin organisaation kautta, en mainosta paljon. Jos haluat kuulla koulutuksistani ja sinulla on mahdollisuus ilmoittautua, varmista, että olet sähköpostilistallani ja tarkistat sähköpostit tai The Transmutation News -ilmoitukset. Meillä oli pettyneitä ihmisiä, jotka eivät voineet ilmoittautua Advanced Medicine for the Earth -koulutukseeni, koska he eivät lukeneet lähettämääni sähköpostia.

Koska haluan pieniä henkilökohtaisia koulutuksia ja verkkokursseja, en tietenkään aio tehdä paljon mainontaa, jotta en hukkua hakemuksiin shamaanisen parantamisen jatkokurssilleni ja seuraavaan opettajakoulutukseeni.

Harkitsen Shamanic Healing -jatkokoulutuksen opettamista vuonna 2024. Selvitän parhaillaan päivämääriä Chi-keskuksen kanssa.  Toivottavasti minulla on pian jännittäviä uutisia. On paljon odotettavaa.

Sillä välin Renee Baribeau ja minä olemme podcastimme The Shamans Cave viidentenä vuotena. Meillä on niin hauskaa tehdä tätä ohjelmaa, ja olemme saaneet hämmästyttävää palautetta siitä, miten autamme ihmisiä selviytymään muutosten aalloista, joissa olemme. Meillä on kuuntelijoita ja katsojia kaikista sukupolvista ja ihmisiltä ympäri maailmaa. Voit oppia lisää ja TILAA ohjelmamme käymällä osoitteessa ShamansTV.com.

Osoitteessa www.shamanicteachers.com on opettajia, jotka opettavat henkilökohtaisia koulutuksia, verkossa järjestettäviä edistyneempiä shamaaniparannusmenetelmäkoulutuksia todella pienissä ryhmissä, jotta kaikkia voidaan tarkkailla heidän työssään, ja on olemassa hybridikursseja, jotka ovat sekoitus verkko- ja henkilökohtaisia koulutuksia. Ryhmän intiimin koon vuoksi osallistujat saavat parhaita shamaaniparannuksia, joita eivät ole nähneet aiemmissa työpajoissa.

Ja näinä aikoina on hyvä ajatus teettää shamaanista parantavaa työtä, jotta saat voimaa ja kestävyyttä, jota me kaikki tarvitsemme juuri nyt. Verkkosivulla www.shamanicteachers.com on lueteltu loistavia harjoittajia, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa etänä ja henkilökohtaisesti.

Minulla on edelleen Evergreen-kursseja, jotka on jo nauhoitettu Journeystä ja muista aiheista. Katso lisätietoja koulutussivultani. Ja olette kaikki saaneet oman sähköpostiviestini, että kaikki Shift Network -kurssini ovat nyt kaikki digitaalisia ja voitte ostaa niitä oppiaksenne milloin tahansa. “Sielun pimeä yö” on niin voimakas kurssi ja siinä on loistavia työkaluja, jotka auttavat teitä haastavien aikojen läpi. Ja “Healing with Spiritual Light”, jonka on tuottanut Sounds True, ja “Spiritual Immunity”, jonka on tuottanut Shift Network, ovat Medicine for the Earth- ja Spiritual Light -koulutuksiani verkkomuodossa.

Luonnon kanssa työskentelystä on upea kurssi, joka on yksi suosikeistani “Shamanic Journeying with the Spirits of Nature”.

Tutustu kirjoihini ja ääniohjelmiini sekä Healing Your Thoughts -sovellukseeni. Olen saanut mahtavaa palautetta, ja ne sisältävät tietoa ja harjoituksia, joita opetan työpajoissani. Kaikki kirjani myyvät hyvin. Mutta jos et ole vielä tutustunut kirjoihin Walking in Light ja The Book of Ceremony. Saatat jäädä paitsi arvokkaista shamaanityökaluista ja -harjoituksista, joita voit käyttää elämässäsi saadaksesi opastusta, parantuaksesi ja kunnioittaaksesi kaikkia elämän siirtymiä ja muutoksia.

Ja käytäntöjäni syventävän työni vuoksi luen uudelleen kirjaani Medicine for the Earth. Sielunpalautuksen ja Seremonian kirjan ohella tämä on yksi voimakkaista kirjoistani. Se on hyvin esoteerinen, eikä se ole koskaan saavuttanut valtavirtaista yleisöä. Mutta se on syvällinen!!!

Älkääkä unohtako vierailla Shamaanit ovat energian puutarhureita -Facebook-sivullamme, jonne voitte lähettää inspiroivia tarinoita ja kuvia ja myös saada kohotusta siitä, mitä yhteisömme jakaa. Jos haluat liittyä Facebook-ryhmään Shamans Are Gardeners of Energy, mene osoitteeseen: https://www.facebook.com/groups/991720834662313. Salasana on “Transfiguration”.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki tuolle sivulle. Kun olet siellä, klikkaa Resurssit ja löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos, Sylvia, kun lahjoitit meille tämän luettelon:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Every Rysdyk tulee jälleen kerran luoksemme upean kurssin kanssa, jota hän opettaa.

Kuvittele eläväsi elämää, jossa sinun ei tarvitse piilotella tai sulkea ainutlaatuisia energeettisiä ja henkisiä herkkyyksiäsi!  Synnynnäiset kykynne ovat todella supervoima. On aika hyväksyä mahdollisuus olla täysi, upea itsesi. Shamaaniset parantajat/opettajat ja kirjailijat Evelyn Rysdyk ja Allie Knowlton aloittavat uuden ilmaisen webinaarinsa 24. elokuuta nimeltä Thriving as a Sensitive Person: 3 Essential Keys for Flourishing in a World that doesn’t “Get You!” (Kukoistus herkkänä ihmisenä: 3 olennaista avainta kukoistukseen maailmassa, joka ei “tajua sinua!”).

 https://www.spiritpassagesacademy.com/a/2147583333/FizyRhhB

Alla on Sounds Truen sponsoroima kurssi. Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä Sounds Truen asiakastukeen.

Ensimmäisessä yhteisessä syventävässä opetussarjassaan Embracing All of You: Compassionate Inquiry Meets Internal Family Systems -ohjelmassa traumojen parantamisen asiantuntijat tohtori Gabor Maté ja tohtori Richard Schwartz tutkivat:

Mitä trauma on ja miten se vaikuttaa elämäämme.
Miksi on niin tärkeää lähestyä parantumista hoitamalla koko olemusta
Erilaisia menetelmiä piilostressistä parantumiseen ja sairauksien ehkäisyyn
Polun avaaminen itsensä hyväksymiseen ja itsensä johtamiseen
Vinkkejä, joiden avulla voi välttää tunteen “emotionaalisesta kaappauksesta”

Tämä merkittävä kuuden viikon kurssi on osoittautunut transformatiiviseksi niin monille ihmisille sen jälkeen, kun se esiteltiin viime vuonna. Lisätietoja saat klikkaamalla tästä:

https://www.soundstrue.com/store/#5d2e32ffc1326

Copyright 2023 Sandra Ingerman. Kaikki oikeudet pidätetään. 

Kääntäjä Layla Morgan Wilde.

Recommended Posts