Transmutaatio Uutiset lokakuu 2023

Minulla on melkoinen historia psykedeelien käytössä. Aloitin nuorena teininä. LSD:tä, meskaliinia, sieniä ja monia muita aineita. Myöhemmin lisäsin henkisiin tutkimusretkiini ketamiinia ja MDMA:ta. Kokemukseni psykedeeleistä todella avasivat minulle täysin erilaisen tavan tarkastella elämää ja maailmaa.

Olin kai yksi onnekkaista. Minulla ei ollut koskaan huonoja kokemuksia. Vietin aina aikani pyhien lääkkeiden parissa luonnossa tai Grateful Deadin konsertissa. Koin vain ykseyttä ja ehdotonta rakkautta Lähteeltä. Minusta tuli ajoittain täysin telepaattinen ja pystyin lukemaan ihmisten ajatuksia.

Kun saavuin kolmekymppiseksi, huomasin, että kehoni oli kipeä, kun tulin näiltä hämmästyttäviltä henkisiltä matkoilta, joilla saatoin istua joen rannalla kahdeksan tuntia tai kävellä kymmenen kilometriä tai vain keskittyä musiikkiin ja taivaan rytmiin, jossa oli vain rakkautta.

Kokemukseni korostaa minulle tietoisuuden merkitystä ja tarvetta syvempään ymmärrykseen paikastamme kosmoksessa.

Kun täytin noin 33 vuotta, minun oli todella lopetettava näiden mieltä avaavien aineiden käyttö. Ne muokkasivat elämääni ja sitä polkua, jolle päädyin. Olen todella kiitollinen ajasta, jonka vietin näiden pyhien liittolaisten rakkauden syleilyssä.

Sitten 1980-luvulla jouduin suureen hammashoitoon. Hammaslääkärini tarjosi minulle ilokaasua. Totta kai suostuin.

Oli hämmästyttävää, mitä seuraavaksi tapahtui. Monet henget alkoivat puhua minulle niin nopeasti kuin pystyivät. He sanoivat, että sen jälkeen, kun lopetin pyhien lääkkeiden käytön, he eivät ole voineet puhua minulle haluamallaan tavalla. Liian suuri ego ja tavallinen todellisuuselämä olivat esteenä sille, että pystyin kuulemaan tällaisen hämmästyttävän henkiryhmän puhumisen kauneuden.

Ensin he sanoivat, että ymmärrätte, että tämä kaikki oli kokeilu. He sanoivat, että voitte nähdä, että kokeilu ei toimi hyvin, ja ymmärrätte, mitä pitää tapahtua. Vastasin, että ymmärrän kyllä, mitä on tapahduttava tulevaisuudessa. Ajalla ei tietenkään ollut mitään merkitystä näiden henkisten liittolaisteni kanssa viettämäni ajan aikana.

Se, mitä he seuraavaksi kertoivat minulle, on jotain, mitä ajattelen joka päivä. He kertoivat minulle, että kun olemme laajentaneet tietoisuustasojamme, erityisesti käyttämällä pyhiä lääkkeitä, luulemme tulleemme todellisuuden tilaan. Mutta mitä he sanoivat, jos joku todella ylittäisi illuusion verhon todellisuuteen, hänen ajatuksensa ilmentyisivät välittömästi. He eivät osanneet selittää, miten nopeasti ilmentäisimme minkä tahansa ajatuksen alle sekunnin miljardisosassa.

Ja kenellä on sellainen tietoisuustaso, että hän voisi astua Todellisuuden tasolle luomatta kaaosta?

Tietenkin ymmärsin tämän. Miten ei voisi olla ymmärtämättä?

Niin monet meistä tekevät henkisiä harjoituksia olettaen, että pääsemme lähelle todellisuuden tuntemusta. Joskus on hyvä pohtia, että elämme tässä jättimäisessä maailmankaikkeudessa, joka on täynnä niin monia mysteerejä. Ja yhdenkin mysteerin koskettaminen on todellista armoa.

Tämä maailmankaikkeus luo aina joka minuutti. Luulemme, että olemme astuneet uuteen vuodenaikaan, mutta vuodenajat ovat itse asiassa vaihtuneet joka päivä. Voimme nähdä katsellessamme, että luonto muuttuu koko ajan, ei vain päiväntasauksen ja päivänseisauksen aikaan.

Myös elämämme vuodenajat muuttuvat joka päivä. Muutosta tapahtuu, koska me kaikki virtaamme elämän joessa, eikä joen virtausta voi pysäyttää.

Suurimmat oppituntimme saattavat nyt tulla siitä, että makaamme maan päällä joka päivä ja huomaamme, mitä muutoksia tapahtuu päivittäin. Mitä tunnette, mitä haistatte, näettekö pieniä muutoksia ympärillänne olevien kasvien väreissä? Huomaatko tiettyjen lintujen muuttavan yllättävinä aikoina? Muuttuuko ilmanlaatu? Enkä puhu saasteista, mutta kyllä, saasteet himmentävät aistejamme. Miten vedet, joissa asutte, muuttuvat jatkuvasti? Näetkö koskaan niiden vastustavan vai jatkavatko ne edelleen toimintaansa? Entä miten huomaat auringonvalon muutokset tulevina päivinä, viikkoina ja kuukausina?

Kun voimme virittäytyä täysin luontoon, löydämme jälleen oman elämänrytmimme. Ja kun löydämme jälleen oman elämänrytmimme, mikään ei estä meitä tanssimasta elämän ihmeen tahtiin. Me olemme elämän joki. Ja kun astumme tuohon virtaan ja tanssimme niiden muutosten kanssa, joita tapahtuu sekunti sekunnilta, joita uskomaton universumimme orkestroi, se tuo meidät nöyryyden paikkaan ja saa meidät haluamaan tietää, miten työskennellä universumin taikuuden kanssa. Sillä universumi ilmentää hämmästyttävää taikaa joka päivä.

Ajatus siitä, että me kehitymme ja muutumme jatkuvasti, aivan kuten vuodenajat ja luonto, on voimakas muistutus kaikkien asioiden yhteenkietoutuneisuudesta. On totta, että luontoon ja sen alati muuttuviin rytmeihin virittäytyminen voi auttaa meitä löytämään oman paikkamme olemassaolon suuressa kudelmassa.

Maailmankaikkeuden taikuuden omaksuminen ja sen muutosten kanssa tanssiminen on kaunis tapa lähestyä elämää nöyrästi ja ihmeellisesti. Olkoon jatkuva matkanne täynnä tutkimista, kasvua ja syvempää yhteyttä olemassaolon mysteereihin.

Hauskana huomautuksena, mieheni ja minä näimme “harvinaisen linnun” ruokintalaitteellamme. Woods otti siitä valokuvia. Mutta kuvaa oli vaikea saada kiinni. Meidän oli näytettävä, että linnulla oli sininen pää, jotta voisimme varmistaa, että Painted Bunting oli tullut tilapäiseksi vieraaksi kotiimme. Se viipyi meillä noin viikon ja lensi sitten pois toivottavasti löytääkseen ystävänsä.

Kaupungin lintukauppa halusi antaa ihmisille luvan tulla kotiimme ja leiriytyä sinne yrittämään saada näköhavainto tästä hienosta linnusta. No, me emme aikoneet sallia tätä. Mutta mieheni Woods sai maininnan paikallisessa sanomalehdessämme:

                         Maalattu tiainen

UFO nähtiin ruokintapaikalla Old Santa Fe Traililla 14. elokuuta! Upealla linnulla oli leukoja hivelevä sateenkaaren väriloisto – loistavan sininen pää, vihreä vartalo ja punainen takapuoli ja vatsa. Kyllä, se oli Painted Bunting, joka on suhteellisen harvinainen vieras Santa Fessä. Ne ovat yleisiä Yhdysvaltojen keski- ja eteläosissa ja rannikon kaakkoispuolella, jossa näin ensimmäisen Painted Buntingin 27 vuotta sitten. Et koskaan unohda paikkaa ja päivämäärää, jolloin huomasit ensimmäisen Painted Buntingin! New Mexicon populaatio rajoittuu hajanaisiin rantaniittyihin ja aavikkopensaisiin etelässä ja idässä. On harvinaista nähdä sellainen Santa Fessä!

Täysikuu on 28. lokakuuta. Kerätään pyhät ja henkiset energiamme yhteen universaaliin valopalloon, joka on täynnä Lähteen loistoa ja universumin voimaa. Antakaa loistavan sisäisen valomme tanssia elämän valon kanssa ja täyttäkäämme kaikki tunteella, että meitä pidetään kiinni ehdottomassa rakkaudessa.

Jos olet uusi täysikuun seremoniassamme, tässä on linkki ohjeisiin:
https://www.sandraingerman.com/uncategorized/creating-a-human-web-of-light-finnish/

Ilmoitukset:

Chi-keskuksessa järjestetään vuoden mittainen shamaanisen parantamisen harjoittelija-koulutus huhtikuussa 2024 alkaen. Työstämme juuri huone- ja majoitushintoja, ja sitten olemme valmiita ottamaan vastaan hakemuksia koulutukseen. Olen niin innoissani. En ole koskaan purkanut tarvikkeitani edellisestä henkilökohtaisesti opettamastani työpajasta, joten olen valmis lähtemään.

Olen iloinen voidessani kertoa kaikille Shamanic Journeyingista: A Beginner’s Guide on ilmestynyt koreaksi.

Kun päivitin sovellukseni Transmutation to Healing Your Thoughts, tiesin aina, että se toimisi vain rajoitetun ajan joissakin puhelimissa. Ja jaoin tämän tiedon tuolloin. Kun puhelimet päivittyvät niin nopeasti, sovellusten kehittäjien on päivitettävä sovelluksia jatkuvasti. Tämä ei ollut minulle koskaan liiketoimintaa. Sovellus maksaa 1,99 dollaria koko käyttöiän ajan, ja olen käyttänyt yli 40 000 dollaria näiden kahden sovelluksen luomiseen.

Tämän kaiken tarkoituksena on sanoa, että sain juuri tietää, että viime elokuun 31. päivästä lähtien sovellusta ei enää voi asentaa laitteisiin, joiden Android-versio on korkeampi kuin versio 6. Sovellus katoaa App Storesta kaikilta, jotka käyttävät puhelinta, jossa on Android-käyttöjärjestelmä, jonka versio on suurempi kuin 6.

Jätän tavanomaiset ilmoitukset pois tämän kuun palstalta, koska en halua viedä liikaa tilaa.

Muistakaa kuitenkin katsoa The Shamans Cave. Renee Baribeau ja minä olemme podcastimme viidettä vuotta, ja olemme yhä vahvempia ja intohimoisempia aiheista, joista meidän mielestämme on tärkeää keskustella juuri nyt. Ohjelmiemme aikataulun löydät osoitteesta ShamansTV.com.

Ja jos etsit shamaaniharjoittajaa tai -opettajaa, jonka olen kouluttanut, johon viittaan ja johon uskon, käy osoitteessa www.shamanicteachers.com. Opettajat ja harjoittajat työskentelevät henkilökohtaisesti tai etänä.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki tuolle sivulle. Kun olet siellä, klikkaa Resurssit ja löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos, Sylvia, kun lahjoitit meille tämän luettelon:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Mark Lewis Wagner lahjoittaa meille todellisen ruumiillisen kokemuksen maailmasta, josta Mark kuvittelee ja unelmoi. Maailmasta, jossa on vähemmän sotaa ja enemmän taidetta, inhimillistä initiaatiota. Hänen visionsa, hämmästyttävä taideteos, matkan voima lisäämällä ääniraita on yksinkertaisesti loistava! Sydämeni kosketti niin paljon lukiessani Graffiti Wars – When Art Saved the World. Tiedän, että jokainen, joka lukee tämän kirjan, hämmästyy tämän kirjan sydämestä ja taiteesta sekä kerrottuun tarinaan sisältyvästä syvemmästä lääkkeestä ja merkityksestä.

Druidius, muinainen viisauden ja oivalluksen polku, joka taottiin Brittein saarten sydämessä, on henkinen perinne, jollaista ei ole olemassa. Sen opetukset, jotka on verhottu maan tarustoon ja vuodenaikojen kiertokulkuun, puhuttelevat syvintä minäämme ja auttavat meitä selviytymään modernin elämän myllerryksestä, jotta voimme luoda uudelleen yhteyden maapallon ikiaikaiseen viisauteen.

Se on kietoutunut yhteen kelttiläisen shamanismin kanssa, ja sen rituaaleihin ja opetuksiin sisältyy usein shamanistisia elementtejä, kuten matkoja muihin maailmoihin ja yhteydenpitoa henkimaailman kanssa, mikä korostaa kelttien ja heidän ympäristönsä välistä syvään juurtunutta henkistä sidettä.

Tiistaina 12. syyskuuta Philip Carr-Gomm, psykologian ja druidiuden tunnustettu asiantuntija, johdatti osallistujat druidiuden mystisiin taustavirtoihin.

Voit kuitenkin vielä ilmoittautua hänen kurssilleen, joka alkaa 4. lokakuuta.

Voit ilmoittautua täältä: Explore the Way of the Druid: Awaken Your Creative, Wise & Magical Self With a Powerful Tree Ally Practice: https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/ewd/ingerman.

Useimmat meistä tuntevat Peter Levinen työn hämmästyttävän voiman. Tässä on kurssi, jota hän opettaa Sounds True.

Body as Healer on mukaansatempaava ja transformatiivinen kuuden kuukauden verkkokurssi, jota johtaa arvostettu Peter A. Levine, PhD. Laajan, vuosikymmeniä kestäneen kokemuksensa avulla tohtori Levine syventyy kroonisen kivun perimmäiseen syyhyn, joka on usein salaperäistä ja vaikeasti diagnosoitavaa. Maailmankuulun Somatic Experiencing® -lähestymistavan perustajana Peter Levine on työskennellyt tuhansien ihmisten kanssa heidän syvimpien ja vaikeimpien paranemishaasteidensa parissa.

https://www.soundstrue.com/store/#5d2e32ffc132

Margaret Paul on ollut hämmästyttävä liittolainen elämässäni. Olen työskennellyt hänen kanssaan henkilökohtaisesti ja saanut niin paljon apua. Hän on todella todellinen liittolainen meille kaikille. Minä vain rakastan häntä.

Hän myy Evergreen-kurssiaan, jotta ihmiset pääsevät hänen hämmästyttävään Inner Bonding Practice -harjoitukseensa.

Inner Bonding on voimakas ja elämää muuttava prosessi, joka on tulosta tohtori Margaretin yli 54 vuoden henkilökohtaisesta sisäisestä työstä ja työstä asiakkaidensa kanssa.

Olen käynyt tämän kurssin ja se auttoi minua niin paljon!

Linkki: https://innerbondingcourse.com

TÄNÄ VUONNA:

Suhteet – Elämän lähde ja uupuneen maailmamme parantaminen.

Verkossa 22.09.2023 – 01.10.2023.

https://summit.mathiasberner.de/

Ilmainen Inner Evolution Summit 2023 -huippukokous järjestetään 22.09.2023 – 01.10.2023.  

Lähes 60 maailmankuulua lääkäriä, parantajaa ja tiedemiestä jakaa laajan tietämyksensä kanssasi! Olen yksi esittelijöistä tässä mielenkiintoisimmassa huippukokouksessa.

Odotamme innolla huippukokousta, joka tarjoaa ratkaisuja näinä myrskyisinä aikoina. Ratkaisuja, joiden on nyt aika vaikuttaa.

Maailma on vaiheessa, jossa voimme soveltaa uudelleen muinaista tietoa tieteen valossa.

Ihmisen ja hänen sielunsa huomioon ottava parantaminen tekee tarpeettomaksi terveysalan, joka asettaa voiton ihmisten etujen edelle. Materialistinen maailmankatsomus on vain johtamassa itseään “ad absurdum”. Ajattelu “hyvän ja pahan” kategorioissa on vanhentunutta ja osoittaa meille vain sen avuttomuuden. Glück, Fülle, Intuition und Wohlwollen werden diese Vakuum ersetzen.

Tämän huippukokouksen jälkeen tiedät, mitä voit nyt tehdä itsesi ja lähimmäistesi hyväksi.

Saatte vision siitä, miksi me ihmiskuntana seisomme tässä juuri nyt ja mikä mahdollisuus on paljastumassa.

Tähän huippukokoukseen osallistumisesta on suurta apua ja rikkautta sinulle, kollegoillesi, ystävillesi ja potilaillesi.

Mukana on 11 ihanaa englanninkielistä puhujaa, ja käännämme myös joitakin saksankielisiä haastatteluja englanniksi.

Mukana on myös jännittävää ja hyödyllistä bonusmateriaalia, kuten tutkimuksia, harjoituksia ja meditaatio-ohjeita, kokonaisia haastatteluja on tiivistetty kirjallisesti ja paljon muuta.

Recommended Posts