Huhtikuun transmutaatiouutiset 2023

Sinun ei tarvitse olla elämän tarkkailija kokiaksesi, miten hurjaksi asiat ovat muuttumassa kollektiivissamme. Olen aina kirjoittanut siitä, miten elämä on jatkuvassa muutoksessa. Mutta minun elinaikanani näytti olevan järjestys sille, miten luonto muuttuu ja miten elämä muuttuu luonnonlakien mukaisesti.

Muistan, että kun muutin Santa Feen 1980-luvulla, pystyin ennustamaan sään kuin taikaiskusta. Tiesimme, että ensimmäinen lumi tulisi lokakuun 31. päivänä tai sen tienoilla. Sitten tiesimme, että tuulet tulisivat keväällä ja tekisivät kaikki hulluiksi jatkuvalla pölyllä ja allergioilla. Lumi loppui aina loppukeväästä. Ja sitten oli tietenkin mutakausi.  Sitten kesämonsuunit alkoivat joka vuosi kuin kello.

Katsokaa, missä olemme nyt. Käytän tietenkin Santa Feä esimerkkinä. Mutta luonnossa tai elämässä ei ole enää tiettyjä vaiheita, joihin voi luottaa. Tuntuu siltä, että kaikki tapahtuva on yksi ensimmäisistä kerroista, ja tuntuu, että energia jopa luonnossa on puhdasta kaaosta hulluine myrskyineen ja traumaattisine tapahtumineen, jotka peittävät koko planeettamme.

Olen kirjoittanut äärimmäisestä ja nopeasta kasvusta, jota näemme huonekasveissa, puissa ja luonnossa kasvavissa kasveissa. Mutta kun katselee valtavia lumisateita, jäämyrskyjä, taifuuneja, hurrikaaneja, maanjäristyksiä, tulipaloja ja tulvia, tämän on saatava huomionne.

Luonto heijastaa sitä uskomattoman kaoottista tilaa, johon ihmiset ovat siirtyneet. Se jakautumisen määrä, johon ihmiset ovat siirtyneet, on yksinkertaisesti mieletön. Ihmiset ovat menettäneet järkensä. Viruksesta, sodasta, ilmastosta, kulttuuristamme ja uskomuksistamme käytävät taistelut ovat enemmän kuin epäterveellisiä ja vastoin luonnonlakeja.

Saammeko siis heijastuksen siitä, miten hulluiksi olemme tulleet, kun katsomme luonnon käyttäytymistä? Se kaikki liittyy toisiinsa. Emmekä ole hyvässä tai tasapainoisessa paikassa.

Mitä teemme ja miten pääsemme takaisin jonkinlaiseen normaalitilaan? Kirjoitan Transmutaatiouutisia henkisille harjoittajille. En käsittele ilmiselviä poliittisia ja sosiaalisia toimia, joihin voimme ryhtyä. Tiedän, että jokainen työskentelee tavoilla, joista tuntee intohimoa, ja lahjoittaa aikaa ja energiaa tärkeisiin hankkeisiin ympäristömme suojelemiseksi.

Mielestäni on tärkeää tarkastella käytäntöjä, jotka ovat osa Medicine for the Earth ja Healing with Spiritual Light -työtä. En halua kirjoittaa niitä kaikkia tähän, koska olen kirjoittanut niin monta yhteenvetoa Medicine for the Earth -työskentelystä yli sata kertaa kahdenkymmenen yhteisen vuotemme aikana aina, kun olemme kohdanneet suuren haasteen.

Sen sijaan jaoin alla sarjan kysymyksiä, joita voitte pohtia. Jokaisen kysymyksen kohdalla pyydän teitä pohtimaan Medicine for the Earth -työtä.

Yritin tehdä teoksesta helpommin lähestyttävän:

Shamaanien työkalupakki

Kuinka parantaa myrkyllisiä ajatuksia

Kävely valossa: The Everyday Empowerment of Shamanic Life. Kirjoitin koko Medicine for the Earth -koulutuksen tähän kirjaan.

Sovellukseni “Kuinka parantaa ajatuksesi” pitää sinut Medicine for the Earth -työskentelyn vyöhykkeellä päivittäin.

Ja sitten minulla on kursseja:

“Healing with Spiritual Light” on elokuva täydestä Medicine for the Earth -työpajasta, jonka opetin Estes Parkissa, Coloradossa.

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/?sq=1#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=e629fb5a

Henkinen koskemattomuus on kurssi, jota opetetaan verkossa Shift Networkin kautta.

Henkisen immuniteetin shamaaniharjoitukset: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/spSI/ingerman/

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki kyseiselle sivulle. Sieltä löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos Sylvia, että lahjoitit meille tämän luettelon:
https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Äläkä unohda vierailla Shamaanit ovat energian puutarhureita -Facebook-sivullamme, jonne voit lähettää inspiroivia tarinoita ja kuvia, ja myös saada kohotusta siitä, mitä yhteisömme jakaa. Jos haluat liittyä Facebook-ryhmään Shamaanit ovat energian puutarhureita, mene osoitteeseen: https://www.facebook.com/groups/991720834662313.   Salasana on “Transfiguration”.

Uskon täysin tähän työhön. En kuitenkaan koskaan tuntenut, että olisimme yhteisönä päässeet työn koko potentiaaliin ja syvyyteen elämän häiriötekijöiden vuoksi. Kurinalaisuus, jota tarvitaan nähdäksemme ne ihmeet, jotka ovat osa tätä työtä, liittyy keskittymiseen joka päivä.

Tarvitsemme kurinalaisuutta tuoda aikomus, rakkaus, ykseys, keskittyminen, fokus, harmonia ja mielikuvitus täysin osaksi käytäntöämme, sillä tämä on Medicine for the Earth -työssä opetettu kaava ihmeiden luomiseen.

Tunnetko olevasi täysin yhtä Lähteen kanssa? Vai onko sinun suoritettava luomiskertomusmatka uudelleen nähdäksesi, kuinka paljon rakkautta meni luomiseenne?  Onko Lähde opastanut sinua siihen, miten voit luoda ihmeitä kuten Lähde tekee?

Mikä on se värähtely, joka säteilee suustasi sanojesi, ajatustesi ja päiväuniesi kautta? Käytätkö sanoja siunaamaan itseäsi vai kiroamaan itseäsi ja muita?

Kuinka syvällä transfiguraatiotyösi on? Ja jos se ei ole syvä, miksi ei ole?

Oletko ollut yhteydessä esi-isiisi ja jälkeläisiisi?

Muistatko kaikki ne käytännöt ja seremoniat, joiden avulla voit luoda suurimmat unelmasi?

Kuinka elossa ovat näkymättömät aistisi? Jos ette ole mukana ja täysin elossa, missä maailmassa elätte?

Jos osallistuit päiväntasaajan matkalle päiväunien emännän tai mestarin luo, keskityitkö todella siihen, missä työsi on puutteellista, ja mitä muutoksia teit elämässäsi sen jälkeen, kun suoritit tämän matkan?

Kuinka yhteydessä olet sen maan henkeen, jossa asut, elementteihin ja luonnonolentoihin?

Seuraatko niiden enteiden tiekarttaa, joita sinulle esitetään päivittäin?

Mitkä energiat ruokkivat päivittäisiä käytäntöjäsi? Käytä mielikuvitustasi piirtääksesi kartan, jota elät sen perusteella, mitä energioita ruokit. Energiat, joita syötätte, luovat sen elämän, jota elätte.

Mitä energioita imetät elämästä? Sitä on hyvä tarkastella. Sillä tiedätte, mitä seurauksia myrkyllisten energioiden imemisellä on.

Teidän pitäisi tehdä valinta tehdä tämä työ nyt. Aion opettaa oman verkkokurssini, jossa käydään läpi näitä periaatteita, on tapoja testata niitä ja todella harjoitella niitä korkeimmasta valon paikastamme käsin toistemme kanssa. Kuvittelen opettavani tätä kurssia kesäkuussa.

Täysikuu on 6. huhtikuuta. Aloittakaa valmistelemalla tilanne, jossa suoritatte täysikuuseremonioitamme. Varmista, että valmistaudut huolella tekemällä mitä tahansa hengellistä toimintaa, joka siirtää egosi pois tieltä, jotta voit saada vahvan ja suoran yhteyden jumalaiseen sisällä ja ulkopuolella. Ja kun olet valmis, suorita kirkastumistyösi muistaen, että sinuun liittyy tuhansien ihmisten piiri. Tehkää päätös nousta seisomaan täysin tasa-arvoisesti kaikkien muiden kanssa ja säteilemään valoa ja rakkautta syvimmästä henkipaikastanne.

Jos olet uusi Transmutaatiouutisten lukija, käy osoitteessa Luodaksesi valon ihmisverkon, niin voit lukea ohjeet siitä, miten työskentelemme yhdessä piirinä. https://www.sandraingerman.com/uncategorized/creating-a-human-web-of-light-finnish/

Muistakaa, että opiskeleva elämä ei ole elävää elämää eikä sillä siksi ole taikaa. Sukeltakaa todella niihin kysymyksiin, jotka esitin tässä uutiskirjeessä, ja eläkää elämäänne ja tuokaa siihen lisää taikaa.

Ilmoitukset:

Olen vihdoin saanut tietää, että on olemassa retriittikeskus, jossa voin opettaa. Aion opettaa edistynyttä shamaanista parantamiskoulutusta vuonna 2024! Rajoitan henkilökohtaisten työpajojeni määrää. Pidän teidät ajan tasalla, kun olen valmis. Mutta teen minimaalisia ilmoituksia varmistaakseni, että ilmoitan ne, jotka ovat todella sitoutuneita ja odottavat.

Sillä välin teen edelleen The Shamans Cave -podcastia Renee Baribeaun kanssa. Meillä on niin hauskaa tehdä tätä ohjelmaa, ja olemme saaneet hämmästyttävää palautetta siitä, miten autamme ihmisiä selviytymään muutosten aalloista, joissa olemme. Meillä on kuuntelijoita ja katsojia kaikista sukupolvista ja ihmisiä kaikkialta maailmasta. Voit lukea lisää ja tilata ohjelmamme osoitteessa www.ShamansTV.com.

Osoitteessa www.shamanicteachers.com on opettajia, jotka opettavat henkilökohtaisia koulutuksia, verkkokoulutuksia edistyneistä shamaaniparannusmenetelmistä, joissa on todella pieniä ryhmiä, jotta kaikkia voidaan tarkkailla heidän työssään, ja on hybridikursseja, joissa on sekoitus verkko- ja henkilökohtaisia koulutuksia. Ryhmän intiimin koon vuoksi osallistujat saavat parhaita shamaaniparannuksia, joita en ole nähnyt aiemmissa työpajoissa.

Ja näinä aikoina on hyvä ajatus teettää shamaanista parantavaa työtä, jotta saatte voimaa ja joustavuutta, jota me kaikki tarvitsemme juuri nyt. Myös osoitteessa www.shamanicteachers.com on lueteltu loistavia harjoittajia, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa etänä ja henkilökohtaisesti.

Minulla on edelleen Evergreen-kursseja, jotka on jo nauhoitettu Journeystä ja muista aiheista. Katso lisätietoja koulutussivultani. Ja te kaikki olette saaneet oman sähköpostiviestini, että kaikki Shift Network -kurssini ovat nyt kaikki digitaalisia ja voitte ostaa niitä oppiaksenne milloin tahansa. “Sielun pimeä yö” on niin voimakas kurssi ja siinä on loistavia työkaluja, jotka auttavat teitä haastavien aikojen läpi. Ja “Healing with Spiritual Light”, jonka on tuottanut Sounds True, ja “Spiritual Immunity”, jonka on tuottanut Shift Network, ovat Medicine for the Earth- ja Spiritual Light -koulutuksiani verkkomuodossa.

Luonnon kanssa työskentelystä on upea kurssi, joka on yksi suosikeistani “Shamanic Journeying with the Spirits of Nature”.

Tutustu myös kirjoihini ja ääniohjelmiini sekä “Healing Your Thoughts” -sovellukseeni. Olen saanut mahtavaa palautetta, ja ne sisältävät tietoa ja harjoituksia, joita opetan työpajoissani. Kaikki kirjani myyvät hyvin. Mutta jos et ole tutustunut Walking in Light ja The Book of Ceremony -kirjoihin, saatat jäädä paitsi arvokkaista shamaanityökaluista ja -harjoituksista, joita voit käyttää elämässäsi saadaksesi opastusta, parantuaksesi ja kunnioittaaksesi kaikkia siirtymiä ja muutoksia elämässä.

Viime kuussa ilmoitin Roelin uudesta työpajasta Shift Workshopissa. Roel Crabbe on erittäin suosittu opettaja, joka on listattu shamanicteachers.com-sivustolla. Ja tähän on syynsä. Hänen läsnäolonsa, hänen työnsä ja hänen yhteytensä henkeen ovat aivan poikkeuksellisia. Hän opettaa uutta työpajaa Shift-verkostossa.

Roel on opiskellut kanssani pitkään, ja rakastan hänen herkkyyttään ja sitä, miten hän tuo läpi taikaa henkimaailmoista. Muistan olleeni työpajoissa, joissa en voinut hyvin, ja Roel lauloi minulle näitä hämmästyttävän kauniita parantavia lauluja. Ei ollut mitään mahdollisuutta, etten olisi parantunut Roelin lauluja kuunnellessani.

Hänen esittelykutsunsa on jo tehty. Mutta voit silti ilmoittautua työpajaan alla olevan linkin kautta. Minä olen jo ilmoittautunut. En jättäisi tätä missään nimessä väliin! Toivottavasti näemme siellä.

In Shamanic Journeying to Awaken Your Ancestral Lineage: Connect with Your Ancestors & Future Generations for Healing, Empowerment & Guidance with shamanic practitioner and teacher Roel Crabbé, saat parannusta ja opastusta esi-isien viisauden säilyttäjiltä sekä menneisyydestä että tulevaisuudesta voimakkaan ohjatun shamaanimatkan aikana Roelin ja hänen esi-isien parantavien laulujensa johdolla.

Ilmoittaudu täällä: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/sjalSI/ingerman/

Joanne Halverson on shamanismin pitkäaikainen harjoittaja, ja hän tekee kaunista työtä. Tätä hänen työtään hän jakaa nyt.

Kaksi Coast Salishin shamaania, jotka ovat opastaneet minua kahdenkymmenenviiden vuoden ajan, ovat matriarkaalisesta (nainen/maa) keskitetystä kulttuurista: anteliaita, vahvoja, luovia ja hoivaavia. Nämä voimakkaat feminiiniset parantavat perinteet parantavat sielua. Työssäni keskityn välittämään (luvalla) heidän kiehtovia muinaisia shamaaniperinteitään ja viisauttaan akateemisissa yhteyksissä ja psykoshamanistisessa parantajaharjoituksessani. Tarjoan yksilö- ja ryhmämuotoisia shamaanikoulutuksia ja mentorointia ja pyöritän intensiivistä oppisopimusohjelmaa aloitteleville lääketieteen naisille. Kun sää lämpenee, järjestän retriittejä pyhällä Coast Salish -maalla yksilöille ja ryhmille. Kaikki lahjat jatkavat antamista, joten jaan linkin ilmaiseen tulostettavaan värityskirjaan, jonka loin ja lahjoitin ilmastoaktivistien terapeuttiryhmälle. Voit vapaasti jakaa tämän sivun: https://talkclimate.org/handouts

Copyright 2023 Sandra Ingerman.  Kaikki oikeudet pidätetään.

Kääntäjä Layla Morgan Wilde

Recommended Posts