Ihmisen valoverkon luominen

human web light 1200x630

Kuvittele… “Kuvittele. Ennen syntymääsi olit vain pieni valonkipinä, joka oli yhteydessä maailmankaikkeuden luovaan voimaan. Katsoit alaspäin tähän suureen maailmaan. Mikä kaunis planeetta täynnä ihmeellisiä elämänmuotoja. Aloit pohtia elämän mahdollisuuksia maan päällä.

Lukija, muistatko elämän arvokkuuden ja sen, että kaikki elämä luotiin kokemaan rakkautta, valoa, iloa, harmoniaa, rauhaa, tasa-arvoa ja yltäkylläisyyttä kaikille?   

Jos voit tuntea tämän luissasi, tiedät, että se on totta. Jos ette voi, älkää olko epätoivoisia, sillä autan teitä muistamaan. Olemme ihmisten yhteisö, joka voi koota henkisen valomme ja energiamme yhteen muistaakseen ja luodakseen ihmeellisen elämän kaikille eläville olennoille. Meidän on muistettava visiomme ja sitten keskityttävä siihen ja pidettävä visio yhdessä. Näin menestymme yhdessä muuttuvina aikoina.” 

Ote kirjasta How to Thrive in Changing Times, kirjoittanut Sandra Ingerman (Weiser 2010).

Kun tutkin erilaisia henkisiä opetuksia Medicine for the Earth -hanketta varten, löysin esoteeristen uskomusten taustalla olevan periaatteen, jonka mukaan kaikki elämä on tehty valosta.  Ihmisinä, joilla on ego, unohdamme usein todellisen luontomme ja samaistumme liikaa persoonallisuuksiimme ja kehoihimme.  Olemme valoa ruumiissa.

Alkemistit eivät kirjaimellisesti muuttaneet lyijyä kullaksi.  Pikemminkin he muuttivat raskaan lyijyisen tietoisuuden kultaiseksi kevyeksi tietoisuudeksi. 

Jeesus haastaa meidät Matteuksen evankeliumissa 5:30-20 olemaan piilottamatta valoamme korien alle. Kun mystikot kaikkialla maailmassa suorittavat parantamisen ihmeitä, heidän nähdään loistavan ja muuttuvan valovoimaisiksi. Koko Medicine for the Earth -julkaisussa kirjoitan valon käsitteen merkityksestä kaikissa henkisissä perinteissä.

Me olemme valoa ja tulimme tänne loistamaan. Mutta useimmat meistä ovat unohtaneet todellisen luontomme ja sen, miksi tulimme tänne.  Meidät luotiin rakkaudesta ja valosta ja me olemme rakkautta ja valoa.

On syntymäoikeutemme loistaa maailmassa niin täydellisesti kuin voimme.

Monille meistä on jo varhain opetettu, ettei pidä loistaa liian kirkkaasti. Jos loistamme liian kirkkaasti, kukaan ei rakasta meitä. Vain muutama “tähti” voi olla olemassa, ja se et ole sinä. Kuulostaako tämä tutulta?

Miksi täällä maan päällä voi olla vain muutama tähti? En ole koskaan kuullut kenenkään sanovan katsellessaan tähtiä taivaalla: “Kunpa tuo tähti ei loistaisi niin kirkkaasti, että se varjostaa muita tähtiä”. Miksi meillä on täällä tämä uskomus?

Meidän kaikkien on aika loistaa valoamme, joka heijastaa takaisin yläpuolellamme olevan yötaivaan kauneuden. Meidän on löydettävä loistomme uudelleen, jotta voimme valaista maailman pimeät paikat.

Kuukausittain luomme inhimillisen valoverkon. Tämä ei ainoastaan tuo valoa paikkoihin, jotka tarvitsevat sitä juuri nyt, vaan se myös parantaa meitä ja auttaa meitä muistamaan todellisen luontomme, joka on valo. On myös melko parantavaa tietää, että olet liittymässä tuhansien muiden kanssa, jotka muistavat, että olemme valoa.  Kun jaamme tämän käsitteen toisten kanssa, valoverkkomme kasvaa, minkä tiedän vaikuttavan maapalloon ja kaikkeen elämään sillä.

Medicine for the Earth -kirjassa opetan, että aikomus + harmonia + rakkaus + keskittyminen + fokus + yhdistyminen + mielikuvitus = transmutaatio. Tämä kaava auttaa meitä muistamaan valomme ja antamaan sen loistaa.

Voit alkaa päästä kosketuksiin todellisen luontosi kanssa, joka on valo, laittamalla päälle rentouttavaa rauhoittavaa musiikkia ja sallimalla itsesi päästä hiljaiseen paikkaan. 

Vedä syvään henkeä, mikä tuo sinut keskitettyyn paikkaan, jossa voit kokea harmonian ja rakkauden tilan. Salli itsesi mennä sisään pitämällä aikomusta, että haluat kokea valon, joka loistaa olemuksessasi. Tämä tuo teidät yhteyteen luojanne tai universumin voiman kanssa. Pidä fokus ja keskity aikomukseesi. Anna mielikuvituksesi auttaa sinua tuntemaan ja näkemään sisäisen valosi. Anna itsellesi lupa antaa valosi loistaa täysin lävitsesi. 

Tämä valo on aina olemassa eikä sitä voi käyttää loppuun. Kyky jakaa valoasi ja täyttyä siitä itse on loputon. Valoasi ei voi tuhota tai viedä sinulta. Teidän ei tarvitse huolehtia siitä, että valonne ehtyy, sillä tämän valon lähde on aina yltäkylläinen.

Tee kokemuksestasi kokovartalokokemus.  Aloita antamalla valosi loistaa esiin olemuksesi ytimestä. Anna tuon valon läpäistä kehosi jokainen solu.  Kun tunnet itsesi täyttyvän omasta valostasi, koe itsesi sykkivän, mikä yhdistää sinut elämän verkkoon. Anna valosi loistaa eteenpäin sykkivän kehosi kautta. Koe valosi virtaavan esiin kehosi jokaisen osan kautta.

Kun olette kokeneet yltäkylläisen valonne ja antaneet sen loistaa lävitsenne, käyttäkää taas kerran hengitystä ja aikomusta viedäksenne itsenne pois siitä tilasta, jossa olette. Tule takaisin, avaa silmäsi, tunne kehosi, heiluta varpaitasi ja tiedä, että olet valmis yhdistymään toisiin, jotka haluavat loistaa tuodakseen parantavaa energiaa maailmaan.

Aloita harjoittelu antamalla valosi loistaa lävitsesi. Harjoittele seuraavaksi valon sisään- ja uloshengittämistä koko päivän ajan.

Kun saat kosketuksen omaan valoasi ja säteilevät sitä elämässäsi, muutat värähtelyäsi.  Kun keräämme valomme yhteen ja jaamme sen maailmassa, muutamme planeetan värähtelyä. On ratkaisevan tärkeää pysyä keskittyneenä aikomukseesi.

Ehdotan, ettet lisää rukouksia tai sanoja tehdessäsi tätä. Vain yksinkertaisesti loista ja anna itsesi liittyä planetaariseen valoverkkoon, joka ulottuu koskettamaan kaikkia maailman pimeitä paikkoja.

Ensimmäinen meditaatio alkoi talvipäivänseisauksen aikaan vuonna 2000, jolloin juhlittiin valon paluuta.  Tämän talvipäivänseisauksen meditaation aikana ihmisiä kehotettiin loistamaan valoa, kun auringonseisaus alkoi siellä, missä he asuivat. Kun teimme näin, valo kasvoi siirtyessään maasta toiseen. Valo kulki ympäri maapalloa. 

 

Mutta emme pysähtyneet siihen. Jatkoimme valaisemista koko päivän ja illan ajan. Tällä tavoin aloimme yhdistää valoverkkoa koko maailmaan loistamalla auringonseisauksen aikaan, mutta pidimme tämän verkon elossa koko päivän ja yön ajan.

Meditaatiot valon inhimillisen verkon luomiseksi jatkuvat jokaisen täysikuun yhteydessä, kun täysikuun voima suurentaa lähettämäämme valoa.  Jatkakaa joka täysikuu työskentelyä valonne loistaen ja visualisoiden, että olette yhteydessä globaaliin ihmisvaloverkkoon koko päivän ja illan ajan. Ja jatketaan tätä joka täysikuu.  Kuvitelkaa parantumista ja värähtelyjen muutosta, mitä voi tapahtua omassa elämässänne sekä planeetalla.

Jos työskentelet ryhmän kanssa täysikuun juhlallisuuksien aikana, yhdistäkää kätenne ja valonne toisiinne, kun annatte oman loisteenne tulla läpi. Koe ryhmäsi valo, joka yhdistyy ryhmiin kaikkialla maailmassa.  Kokekaa, että sulaututte yhdeksi valon jättimäiseksi verkoksi.

Jos työskentelette yksin, menkää jälleen kerran hiljaiseen paikkaan ja antakaa oman loistonne tulla lävitsenne. Koe, että sulautut yhdeksi suureksi yhteisölliseksi valoverkoksi, joka loistaa ympäri maailmaa.

Ystävä muistutti minua siitä, että lapset loistavat aina. Ottakaa lapsenne mukaan tähän harjoitukseen kanssanne.

Muistakaa, että kaikki elämä on valoa.  Sinä olet valoa, me kaikki olemme valoa, me yhdistymme valon suureen kehään ja verkkoon.

Vuonna 2010 Kate, joka opettaa “Medicine for the Earth” -koulutuksia Delawaressa, kirjoitti ehdotuksessaan. Hän tapaa kuukausittain paikallisen ryhmän kanssa kutoakseen valoverkkoa, ja he ovat työskennelleet seuraavalla tavalla:

“Sen sijaan, että kutoisimme valoverkkoa ylös ja ulos, kutoisimme juuria alas maahan. Kun kaikki juuret on yhdistetty kaikkien muiden valoon, valo purkautuu maasta ja ympäröi jokaisen planeetan olennon.”

Käyttämällä periaatetta kuten ylhäällä, niin alhaalla, kuten sisällä, niin ulkona on tärkeää, että henkinen yhteisö kehittää niin kuin sisällä -osaa. Sillä monilla hengellisessä yhteisössä on taipumus poistua kehosta hengellisen työn aikana. Ja työmme voimaa todella ruokkii kykymme pysyä ruumiillisena, kun tähti loistaa sisältä.

Yritetään juurruttaa valoverkko maahan. Haluamme todella tuntea valoverkon maan sisällä ja sen läpi.

Kuukausittaisen parantumisen ohjeet  Globaalille yhteisöllemme

Näyttää siltä, että tietoisuus muuttuu yhä nopeammin ja nopeammin. Tästä on tietysti monia palkintoja, kun opimme elämään harmoniassa. Kaikki muutos vaatii kuoleman tapahtuvan elämässämme. Sillä siirtyessämme uusiin tietoisuus- ja tietoisuustiloihin meidän on päästettävä irti siitä, mikä ei ole tukevaa.

En ole koskaan nähnyt niin monen ihmisen käyvän läpi vaikeita aikoja kuin viime aikoina.

Kuten usein kirjoitan Transmutaatiouutisissa, meidän on opittava tanssimaan erilaisia tietoisuus- ja tietoisuustilojen paradokseja. Sillä monet tasot toimivat samanaikaisesti.

Yhdellä tasolla olemme kaikki yhteydessä toisiimme ja olemme henkiä. Henkisestä tilasta käsin olemme jumalallisia ja täydellisiä koko ajan. Samaan aikaan osa ihmisen tilaa on egon olemassaolo. Ja ego näkee itsensä erillisenä muusta elämästä. Ja erillisyyden tila luo pelkoa, vihaa ja monia muita tunteita. Erillisyyden tila aiheuttaa myös fyysisiä sairauksia.

Kun jatkamme kirkastumisharjoitustamme, alamme parantaa näitä erillisyyden tiloja. Siirrymme korkeampaan tietoisuustilaan ja meidän on opittava antautumaan universumin täydellisyydelle. Ja joskus sitä on vaikea tehdä ja tarvitsemme apua oman jumalaisen valomme muistamiseen.

Auttaakseni maailmanlaajuista yhteisöämme, joka lukee “Transmutaatiouutisia” Transformation News olen päättänyt lisätä kuukausittaisen parantavan piirin, joka liittyy valon ihmisverkon luomiseen. Jatkamme valoverkon kutomista maan sisälle ja koko maahan täysikuun aikaan. Ja luomme myös piirin, joka sallii säteilymme loistaa läpi niille, jotka pyytävät apua.

Ehdotan seuraavaa. Jos haluat vapaaehtoiseksi harjoittajaksi, kuvittele seisovasi tai istuvasi piirissä muiden harjoittajien kanssa.  Muistakaa, että “Transmutaatiouutiset” Transformation News on käännetty monille eri kielille. Meillä on suuri maailmanlaajuinen yhteisö, joka työskentelee yhdessä.

Tarkoituksenamme on kokea jumalallinen valomme ja säteillä sitä sisäpiiriin.

Emme näe kärsimystä piirissämme. Tunnustamme jokaisessa ihmisessä olevan jumalallisen täydellisyyden. Emme siis lukitse ihmisiä kärsimysdiagnoosiin, vaan nostamme heidät jumalallisuuteensa.

Kirjailija ja luennoitsija Eric Pearl opettaa: “Kvanttifysiikassa, jos muutat yhden hiukkasen käyttäytymistä, toinen hiukkanen eri paikassa reagoi välittömästi, olipa se sitten tuuman tai universumin päässä.” “Jos muutat yhden hiukkasen käyttäytymistä, toinen hiukkanen eri paikassa reagoi välittömästi, olipa se sitten tuuman tai universumin päässä.” Alemmat taajuudet virittävät tai virittävät korkeampia taajuuksia, ei päinvastoin.

Joten takaisin Medicine for the Earth -työn ydinperiaatteeseen: muutamme maailmaa ja parannamme toisia sillä, keitä meistä tulee – läsnäolollamme ja säteilemällämme rakkaudella ja valolla.

Emme lähetä energiaa tai yritä parantaa ketään. Annamme vain jumalaisen valomme ja rakkautemme sytyttää apua pyytävien jumalaisen valon.

Kuvittele itsesi seisovan tai istuvan harjoittajien piirissä. Tehkää transfiguraatiotyönne ja kädet sisäpiiriin päin säteilevät jumalallista valoanne ja rakkauttanne.

Jos tunnet tarvitsevasi apua, kuvittele itsesi makaamaan ympyrään, jossa on ihmisiä eri puolilta maailmaa.

Sinun tehtäväsi on imeä harjoittajiemme jakamaa valoa. Ajattele metaforaa, joka voisi auttaa sinua imemään jumalallista valoa ja rakkautta olemuksesi jokaiseen soluun.  Annan teille muutamia esimerkkejä toivoen, että löydätte metaforan, joka toimii teille. Voitte ajatella kuivaa sieniä, joka on laitettu veteen ja joka imee itseensä kosteutta. 

Voitte ajatella kukkaa, joka on ollut sateessa päiviä tai viikkoja, ja sitten aurinko paistaa ja kukka imee auringon säteet. Tai ehkä voit ajatella kukkaa, joka on saanut liikaa aurinkoa, ja sitten alkaa sataa, ja kukka imee itseensä vettä, joka ravitsee sitä ja antaa sille elämän.

Tai ajattele huonetta, jossa verhot on suljettu ja verhot avataan, jolloin huoneeseen tulvii auringon valo.

Anna ulomman ympyrän valon käynnistää oman säteilysi virtaamaan kehosi jokaisen solun läpi. Tämä yhdistää meidät uudelleen jumalalliseen täydellisyytemme ja yhteytemme valon verkkoon. Tämä parantaa ne erillisyyden tilat, jotka luovat tunne- ja fyysisiä sairauksia. Ja se muistuttaa meitä siitä, että meillä kaikilla on voima ja vahvuus nousta niihin haasteisiin ja mahdollisuuksiin, joita elämä tuo meille.

Ja voit olla molemmissa rooleissa päivän tai illan eri vaiheissa. Voit olla harjoittaja kerrallaan ja sitten toisena aikana makaa piirimme keskellä.

Ja koska työskentelemme ajan ulkopuolella, ei ole väliä, milloin teette tätä työtä. Ei ole tarpeen koordinoida aikoja, jolloin me kaikki työskentelemme.

Kuten valon ihmisverkon luomisessa, emme ole rajoittuneet työskentelemään vain täysikuun aikaan. Kasvatan valoverkkoa aina, kun sydämeni kutsuu minua siihen. Ja voimme varmasti jatkaa valomme loistamista globaaliin ympyräämme päivittäin. Sillä todella työmme on oppia, miten voimme loistaa valoamme maailmaan jokaisella hengityksellämme ja askeleellamme.

Kääntäjä Layla Morgan Wilde 

Recommended Posts