Kesäkuu Transmutaatiouutiset 2023

Vaikka meillä on edelleen valtavia haasteita planetaarisen paloittelun aloituksemme vuoksi, voimme nähdä joitakin merkkejä muistamisen tapahtumisesta.

Syksyn aikana on aikaa, jolloin se, mitä tarvitaan, kompostoidaan takaisin Maahan. Ja tämä on linjassa paloittelusyklin kanssa.

Talven aikana ihmiset hiljenivät ja joutuivat käsittelemään niin paljon materiaalia siitä, miten henkilökohtainen elämämme ja kollektiivinen elämämme muuttuvat niin äkillisesti.

Sitten tulee kevään aika, jolloin tuuli ja hyönteiset kantavat siemeniä istutettavaksi uutta elämänkautta varten.

Ja vaihtuvien vuodenaikojen aikana maa, vesi, ilma ja tuli vaalivat siemeniä, jotta ne voivat itää. Ja kevään ja kesän aikana saamme todistaa uutta kasvua.

Todistamme paljon kasvua sekä henkisessä yhteisössä että tavallista elämää elävien ihmisten keskuudessa, jotka ovat tehneet selkeän päätöksen muuttaa elämänpolkuaan tai elämäntapaansa.

Luen artikkeleita, blogeja ja sähköpostiviestejä ihmisistä, jotka ovat päättäneet lopettaa työnsä, tehdä muutoksia elämänlaatuunsa, ruokavalioonsa ja tehdä muutoksia stressitasojensa hallintaan. Ihmiset päättävät rajoittaa aikaansa sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat enemmänkin tuttuja kuin todellisia ystäviä. Kaikenlaisia valintoja terveempään ja rauhallisempaan elämään siirtymiseksi tutkitaan. Jotkut ihmiset muuttavat hyvin pieniin yhteisöihin, koska elämä kaupungeissa on niin kaoottista. Ja pikkukaupunkielämä tarjoaa sellaista tukea ja hoivaa, jota ihmiset eivät aina saa asuessaan suurkaupungissa.

Hyviä asioita on siis tapahtumassa, kun ihmiset alkavat asettua elämäntapaan, joka sopii paremmin heidän persoonallisuuteensa ja tarpeisiinsa. Ja tämä on niin myönteistä.

Kun monet ihmiset kertovat julkisesti, miten he poistavat stressiä elämästään, se innostaa muita ottamaan riskejä ja tekemään muutoksia elämäänsä, jotka luovat intohimoa elämään ja rauhan tilan.

Kesäkuun 21. päivänä kunnioitamme kesä/talvipäivänseisausta. Niille meistä, jotka toivottavat kesän tervetulleeksi, tämä on niin hedelmällistä aikaa tutkia, mitä haluatte kasvattaa sisältänne. Sillä kaikki ulkomaailmassa syntyy sisäisestä maailmastamme. Kuten Florence Scovel Shinn opetti, luominen virtaa lävitsemme, se ei tule luoksemme.

Tehkää luomistyönne asettamalla aikomus siitä, mitä tiloja haluatte kasvattaa sisällänne. Ja käytä shamaani- ja meditaatioharjoituksiasi käyttämään kaikkia aistejasi nähdessäsi, kuullessasi, tuntiessasi, haistellessasi ja maistellessasi sitä elämää, jota haluat elää nyt – ei tulevaisuudessa. Ja joka päivä näe itsesi elävänsi täysin tässä maailmassa, jonka olet luonut sisimpääsi.

Ne teistä, jotka olette eteläisellä pallonpuoliskolla ja toivotatte talven tervetulleeksi, ottakaa aikaa tutkia, mistä haluaisitte päästää irti nyt siinä tavassa, jolla elätte elämäänne, mikä luo teille tilaa tehdä sisäisen maailmanne työtä. Muistakaa, että talvi on täydellistä aikaa antaa maan, veden, ilman ja tulen ravita siemeniä ja auttaa niitä itämään. Mitä haluat kehosi alkavan luoda sisimmässäsi, mikä itää ja mitä ruokitaan ilmentymään tulevana vuodenaikana?

On tärkeää muistaa, että shamaanikulttuureissa seremonioita suoritettiin auringon, kuun, tähtien ja galaksien syklien mukaisesti. Shamaanit olivat niin yhtä luonnon ja kosmoksen kanssa, että he ymmärsivät, milloin heidän oli suoritettava työnsä parhaiden tulosten saamiseksi.

Tämä on jotakin, mitä haluat ehkä tutkia itse. Huomaa, jos matkustat tai tarkkailet enteitä siitä, milloin seremonia kannattaa suorittaa. Ja tarkkaile tuloksia, kun luonnon eri voimat tukevat toivetta, unta, rukousta, parantumista tai ohjausta, jota etsit.

Täysikuu on 4. kesäkuuta. Käytä aikaa sulautumismatkojen tai meditaatioiden tekemiseen auringon, kuun, tähtien ja galaksien kanssa. Tutustu niiden käyttäytymiseen ja taajuuteen. Ja kun teette transfiguraatioharjoituksia tämän täysikuun aikana, katsokaa, puuttuuko teiltä oikea energia, jotta voisitte siirtyä täysin transfiguroituun tilaan. Sillä olette joko ykseydessä tai erillisyydessä. Ette voi olla molemmissa tiloissa yhtä aikaa.

Huomaa sitten, jos on joitain muutoksia, joita voit tehdä muodonmuutosseremoniaasi, mikä nostaa värähtelyäsi ja taajuuttasi ympärillämme oleviin elämän lähteisiin. Ja Lähde on elämän perimmäinen antaja. Varmista, että olet kirkastunut niin, että olet todellisessa liitossa Lähteen kanssa.

Ja kun olet valmis, anna sisäisen valosi ravita solujasi tulevaa työtäsi ja elämääsi varten. Ja sallikaa tuon valon virrata maan sisällä ja kaikkialla maan päällä tietäen, että tuhannet meistä liittyvät yhteen työskentelemään samalla tavalla.

Jos olet uusi Transmutaatiouutisten lukija, käy katsomassa täysikuuseremoniamme ohjeet osoitteessa Creating a Human Web of Light.

Aloitamme laajennetun Medicine for the Earth -koulutuksen kesäkuussa. Piirissämme on pieni ryhmä omistautuneita harjoittajia. On ihanaa työskennellä tavalla, jossa voimme tutustua toisiimme. Kuulin, että monilla teistä, jotka olivat kiinnostuneita koulutuksesta, ei ollut edellytyksiä. Olen hyvin pahoillani kuullessani tämän.

Mutta te kaikki tunnette minut, ja jaan kanssanne, mitä uutta opimme. Sellainen minä vain olen.

Liittykää minuun ja toivottakaa piirillemme kaunista auringonpaistetta!

Ilmoitukset:  

Olen vihdoin saanut tietää, että on olemassa retriittikeskus, jossa voin opettaa. Aion opettaa edistynyttä shamaanista parantamiskoulutusta vuonna 2024!

Sillä välin teen edelleen The Shamans Cave -podcastia Renee Baribeaun kanssa. Meillä on niin hauskaa tehdä tätä ohjelmaa, ja olemme saaneet hämmästyttävää palautetta siitä, miten autamme ihmisiä selviytymään muutosten aalloista, joissa elämme. Meillä on kuuntelijoita ja katsojia kaikista sukupolvista ja ihmisiltä ympäri maailmaa. Voit oppia lisää ja tilata ohjelmamme käymällä osoitteessa www.ShamansTV.com.  

Osoitteessa www.shamanicteachers.com on opettajia, jotka opettavat henkilökohtaisia koulutuksia, verkkokoulutuksia edistyneistä shamaaniparannusmenetelmistä, joissa on todella pieniä ryhmiä, jotta kaikkia voidaan tarkkailla heidän työssään, ja on hybridikursseja, joissa on sekoitus verkko- ja henkilökohtaisia koulutuksia. Ryhmän intiimin koon vuoksi osallistujat saavat parhaita shamaaniparannuksia, joita eivät ole nähneet aiemmissa työpajoissa.

Ja näinä aikoina on hyvä ajatus teettää shamaanista parantavaa työtä, jotta saat voimaa ja kestävyyttä, jota me kaikki tarvitsemme juuri nyt. Myös osoitteessa www.shamanicteachers.com on lueteltu loistavia harjoittajia, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa etänä ja henkilökohtaisesti.

Minulla on edelleen Evergreen-kursseja, jotka on jo nauhoitettu Journeystä ja muista aiheista. Katso lisätietoja koulutussivultani. Ja te kaikki olette saaneet minulle omistetun sähköpostin, että kaikki Shift Network -kurssini ovat nyt kaikki digitaalisia ja voitte ostaa niitä oppiaksenne milloin tahansa. “Sielun pimeä yö” on niin voimakas kurssi ja siinä on loistavia työkaluja, jotka auttavat teitä haastavien aikojen läpi. Ja “Healing with Spiritual Light”, jonka on tuottanut Sounds True, ja “Spiritual Immunity”, jonka on tuottanut Shift Network, ovat Medicine for the Earth- ja Spiritual Light -koulutuksiani verkkomuodossa.

Luonnon kanssa työskentelystä on upea kurssi, joka on yksi suosikeistani “Shamanic Journeying with the Spirits of Nature”.

Tutustu kirjoihini ja ääniohjelmiini sekä Healing Your Thoughts -sovellukseeni. Olen saanut niin hienoa palautetta, ja ne sisältävät tietoa ja harjoituksia, joita opetan työpajoissani. Kaikki kirjani myyvät hyvin. Mutta jos et ole vielä tutustunut Walking in Light (Kävely valossa) ja The Book of Ceremony (Seremonian kirja). Saatat jäädä paitsi arvokkaista shamaanityökaluista ja -harjoituksista, joita voit käyttää elämässäsi saadaksesi opastusta, parantuaksesi ja kunnioittaaksesi kaikkia elämän siirtymiä ja muutoksia.

Ja käytäntöjäni syventävän työni vuoksi luen uudelleen kirjaani Medicine for the Earth. Sielunpalautuksen ja Seremonian kirjan ohella tämä on yksi voimakkaista kirjoistani. Se on hyvin esoteerinen, eikä se koskaan saavuttanut valtavirtayleisöä.

Äläkä unohda vierailla Shamaanit ovat energian puutarhureita -Facebook-sivullamme, jonne voit lähettää inspiroivia tarinoita ja kuvia ja myös kohottaa mieltäsi siitä, mitä yhteisömme jakaa. Jos haluat liittyä Facebook-ryhmään Shamans Are Gardeners of Energy, mene osoitteeseen: https://www.facebook.com/groups/991720834662313.  Salasana on “Transfiguration”.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki tuolle sivulle. Kun olet siellä, löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos, Sylvia, kun lahjoitit meille tämän luettelon:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/ 

Kelttiläisen shamanismin lahjat: Living From Gratitude, Courage, Generosity & Wonder -teoksessa shamaaniopettaja ja -harjoittaja Jane Burnsin kanssa herätät kelttiläisen shamanismin muinaisen lääketieteen sekä luonnon ja sen myyttisten olentojen ihmeen, viisauden ja villiyden.

Janen esittelypuhelu olisi ollut toukokuussa. Mutta voit silti saada uusinnan ja ilmoittautua kurssille kesäkuussa. Se alkaa vasta kesäkuun puolivälissä.

Jane on niin loistava kelttiläisen shamanismin opettaja. On lahja, että hän opettaa sitä jälleen The Shift Networkille.

Lisätietoja saat klikkaamalla:

 https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/gcs/ingerman 

Copyright 2023 Sandra Ingerman. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kääntäjä Layla Morgan Wilde

Recommended Posts