Transmutaatiouutiset heinäkuu 2023

Viime kuukausina olen kirjoittanut siitä, miten ihmiset tekevät erilaisia valintoja siitä, miten he haluavat elää elämäänsä. Paloittelu, jonka olemme kaikki käyneet läpi, on johtanut jonkinlaiseen muistamisen vaiheeseen. Ja jos muistamme “paloittelun” tarkoituksena on tuoda meidät takaisin aitoon itseemme ja muovautua sellaiseksi olennoksi, joka meidän oli määrä olla. Paloittelu on prosessi, jossa sielumme kiillotetaan.

Nykyisessä muistamisessamme on paljon erilaisia elämänvalintoja, joita ihmiset tekevät siitä, mikä elämässä on todellista ja merkityksellistä ja miten he voivat luoda elämän, joka tuntuu harmoniselta ja noudattaa hyvän elämän virtaa.

Tietysti katselemme niitä ihmisiä, jotka eivät halua muuttua ja jotka elävät elämää ikään kuin se olisi yksi suuri juhla. Mutta olen kirjoittanut ihmisistä, jotka tekevät tietoisempia muutoksia siitä, miten he haluavat elää tasapainoisempaa elämää.

On kuin “pelimerkit” olisi heitetty ilmaan, ja nyt jokainen etsii omaa ainutlaatuista pelimerkkiään luodakseen erilaisen elämän. Lainatakseni termiä, jonka kuulin eräässä You Tube -podcastissa – “On aika nousta pois kamppailubussista”.

Olen lukenut niin mielenkiintoisia artikkeleita eri lehdistä ja sosiaalisesta mediasta muutoksista, joita ihmiset tekevät. Edellisessä uutiskirjeessä kirjoitin siitä, miten jotkut ihmiset valitsevat muuton pieniin yhteisöihin, joissa heillä on tiivis tukijärjestelmä. Jotkut ihmiset päättävät muuttaa kaupunkeihin.

Minulla on niin monia opiskelijoita, joista on tullut nomadeja, ja tämä näyttää olevan se elämä, jota he haluavat nyt elää, jotta he voivat olla luonnossa ja antaa kaikelle, mitä heidän elämässään ja maailmassa on tapahtunut, aikaa integroitua.

Suurin yllätykseni tuli lukiessani artikkelia, jossa kerrottiin, kuinka kolmekymppiset ihmiset hankkiutuvat eroon sähköposti- ja sosiaalisen median laitteistaan ja ostavat flip-puhelimia. Yllätyksekseni sain tietää, että flip-puhelimet ovat yksi markkinoiden menestyneimmistä puhelimista, joita ostavat ihmiset, jotka eivät halua olla tekemisissä teknologian kanssa. Ihmiset tästä nuoresta sukupolvesta, joita näin haastateltavan, sanoivat, että he ovat kyllästyneitä olemaan Instagramissa ja Tik Tokissa koko päivän. He haluavat mennä ulos ja elää elämää. He antavat puhelinnumeronsa vain muutamalle ystävälle, ja se on heidän yhteisönsä. Kuulostaa vähän vanhoilta ajoilta.

Tämä on itse asiassa ollut unelmani siitä päivästä lähtien, kun sain sähköpostiosoitteeni. Olen haaveillut seremoniasta ja siitä, että pääsisin eroon iPhonestani, iPadistani ja tietokoneestani.

Ja sitten on artikkeleita, joita olet ehkä nähnyt tekoälyn voimasta ja tiedemiesten ennusteista, joiden mukaan tekoäly tulee valtaamaan alaa nopeammin kuin uskommekaan. Eräs opiskelija kertoi minulle, että tekoälyrobotti tuli johonkin hänen kirjoittamaansa juttuun ja tarjoutui muokkaamaan sitä hänen puolestaan. Aika hullua ajatella!

Kuukausia sitten riitelin tekoälybotin kanssa puhelimessa, ja se löi luurin korvaani. Kun soitin takaisin, tekoäly sanoi: “Sinä juuri soitit” ja löi luurin korvaan.

Kun ihmiset kulkevat kaikkia näitä erilaisia polkuja, on mielenkiintoista nähdä, miten kollektiivimme päätyy jakautumaan eri ulottuvuuksiin, sillä on niin monia ihania paradokseja siinä, miten ihmiset valitsevat elää elämänsä seuraavan vaiheen. Aiotko elää tekoälyjen kanssa, muuttaa pieneen yhteisöön, ostaa fläppipuhelimen vai sitoutua vain tekemään henkisiä harjoituksiasi ja antaa maailman löytää oman tiensä kotiin?

On yksi valinta, josta toivon, ettei se saa jatkoa. Kuuntelin You Tubessa hyvin lyhyttä podcastia, jossa villi puhuja kertoi, kuinka X-sukupolvi ei pidä tanssimisesta! Tämä oli yhden miehen havainto, sillä hän on viisikymppinen ja kuuluu itse sukupolveen X.

Okei, tämän kuun viesti taitaa olla, että on kaikenlaisia valintoja, joita voit tehdä siinä, miten elät elämääsi. Miltä haluatte elämänne näyttävän, tuntuvan, maistuvan, tuoksuvan ja kuulostavan? Meillä kaikilla on niin monia mahdollisuuksia, kun jatkan opettamista siinä luomistyössä ja ilmentämisessä, mikä on luontaista Medicine for the Earth -työssä.

Sillä mielikuvituksemme luo todellisuutemme.

Täysikuu on 3. heinäkuuta juuri ennen itsenäisyyspäivää! On paljon hyviä syitä matkustaa sisimpäänne tekemään syvintä transfiguraatiotyötänne juuri nyt. Tehkää siis päätös tehdä työ niin kuin meille on opetettu, tavalla, joka luo ihmeitä elämäämme ja muille. Näin se on toiminut tuhansia vuosia. Miksei se toimisi nytkin? Imeytykää henkiseen valoon, joka olette, ja antakaa sen sitten virrata maapallon jokaiseen kolkkaan.

Ja olkoot kaikki olennot tällä maapallolla vapaita!

Jos olet uusi Transmutaatiouutisten lukija, lue kotisivulta Ihmisen valoverkon luominen, josta löydät ohjeet täysikuuseremonioihimme.

Toukokuun aikana sain yöllä todella mielenkiintoisia mystisiä kokemuksia. Ja ne kaikki johtivat minut ymmärtämään ja tarkistamaan aikomusta, jonka itse asiassa lausuin ääneen universumille, kun olin 7-vuotias. Ja tämän kautta ilmentyi elämäni tiekartta. Minulla oli yksi mystinen kokemus, jossa asetin aikomukseni siitä, mitä aioin tehdä tässä elämässä.

Olen kertonut teille kaikille, että ensimmäinen lukiossa kirjoittamani tutkielma käsitteli luomista ja ilmentämistä. Tämä kaikki ruokkii aikomusta, jonka asetin 7-vuotiaana. Ja nyt muistan taas, mistä elämäntyössäni on kyse.  Kirjoitan tästä lisää tulevissa Transmutaatiouutisissa.

Ilmoitukset:  

Vuonna 2024 aion opettaa edistyneen shamaanisen parantamisen koulutusta. Sovin parhaillaan päivämääriä Chi-keskuksen kanssa. Toivon siis saavani pian jännittäviä uutisia. Ja sitten parantajakoulutukseni jälkeen suunnittelen toisen kaksivuotisen opettajakoulutuksen. On paljon odotettavaa.

Sillä välin teen edelleen The Shamans Cave -podcastia Renee Baribeaun kanssa. Meillä on niin hauskaa tehdä tätä ohjelmaa, ja olemme saaneet hämmästyttävää palautetta siitä, miten autamme ihmisiä selviytymään muutosten aalloista, joissa olemme. Meillä on kuuntelijoita ja katsojia kaikista sukupolvista ja ihmisiltä ympäri maailmaa. Voit lukea lisää ja tilata ohjelmamme osoitteessa www.ShamansTV.com.

Osoitteessa www.shamanicteachers.com on opettajia, jotka opettavat henkilökohtaisia koulutuksia, verkkokoulutuksia edistyneistä shamaaniparannusmenetelmistä, joissa on todella pieniä ryhmiä, jotta kaikkia voidaan tarkkailla heidän työssään, ja on hybridikursseja, joissa on sekoitus verkko- ja henkilökohtaisia koulutuksia. Ryhmän intiimin koon vuoksi osallistujat saavat parhaita shamaaniparannuksia, joita eivät ole nähneet aiemmissa työpajoissa.

Ja näinä aikoina on hyvä ajatus teettää shamaanista parantavaa työtä, jotta saatte voimaa ja joustavuutta, jota me kaikki tarvitsemme juuri nyt. Verkkosivulla www.shamanicteachers.com on lueteltu loistavia harjoittajia, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa etänä ja henkilökohtaisesti.

Minulla on edelleen Evergreen-kursseja, jotka on jo nauhoitettu Journeystä ja muista aiheista. Katso lisätietoja koulutussivultani. Ja olette kaikki saaneet oman sähköpostiviestini, että kaikki Shift Network-kurssini ovat nyt kaikki digitaalisia ja voitte ostaa niitä oppiaksenne milloin tahansa. “Sielun pimeä yö” on niin voimakas kurssi ja siinä on loistavia työkaluja, joilla pääset haastavien aikojen läpi. Ja “Healing with Spiritual Light”, jonka on tuottanut Sounds True, ja “Spiritual Immunity”, jonka on tuottanut Shift Network, ovat Medicine for the Earth- ja Spiritual Light -koulutuksiani verkkomuodossa.

Luonnon kanssa työskentelystä on upea kurssi, joka on yksi suosikeistani “Shamanic Journeying with the Spirits of Nature”.

Tutustu kirjoihini ja ääniohjelmiini sekä Healing Your Thoughts -sovellukseeni. Olen saanut mahtavaa palautetta, ja ne sisältävät tietoa ja harjoituksia, joita opetan työpajoissani. Kaikki kirjani myyvät hyvin. Mutta jos et ole vielä tutustunut Walking in Light (Kävely valossa) ja The Book of Ceremony (Seremonian kirja). Saatat jäädä paitsi arvokkaista shamaanityökaluista ja -harjoituksista, joita voit käyttää elämässäsi saadaksesi opastusta, parantuaksesi ja kunnioittaaksesi kaikkia elämän siirtymiä ja muutoksia.

Käytäntöjeni syventämiseen tähtäävän työni vuoksi luen jälleen kirjaani Medicine for the Earth. Sielunpalautuksen ja Seremonian kirjan ohella tämä on yksi voimakkaista kirjoistani. Se on hyvin esoteerinen, eikä se ole koskaan saavuttanut valtavirtaista yleisöä. Mutta se on syvällinen!!!

Älkääkä unohtako vierailla Shamaanit ovat energian puutarhureita -Facebook-sivullamme, jonne voitte lähettää inspiroivia tarinoita ja kuvia ja saada kohotusta siitä, mitä yhteisömme jakaa. Jos haluat liittyä Facebook-ryhmään Shamans Are Gardeners of Energy, mene osoitteeseen: 

https://www.facebook.com/groups/991720834662313.  Salasana on “Transfiguration”.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, jotka on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki tuolle sivulle. Kun olet siellä, klikkaa Resurssit ja löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos, Sylvia, kun lahjoitit meille tämän luettelon:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Teoksessa “Harmonisoi koko olemuksesi intiaanihuilun avulla: Discover Your 5 Energy Centers Using 5 Sacred Seed Sounds to Awaken Healing & Inner Attunement” Christine Stevensin kanssa, koet intiaanityylisen huilun transformatiivisen voiman lisätäksesi tietoisuuttasi ja vahvistaaksesi kehosi ja elämäsi alueita, jotka tarvitsevat itsehoitoa – ja aloitat itsesi parantamisen matkan musiikin avulla.

Ilmoittaudu täällä: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/hwbfSI/ingerman/

Chanchal Cabrera opettaa kurssin siitä, kuinka helppoa yrttien sisällyttäminen päivittäiseen rutiiniin voi olla – ja kuinka kasviperäisellä lääkinnällä voi olla tärkeä rooli auttaessaan sinua siirtymään kemoterapiaohjelman läpi, kun käytät yrttejä osana syövän hoitosuunnitelmaa oireiden hallitsemiseksi ja yleisen elämänlaadun parantamiseksi.

Hänen esittelypuhelunsa oli kesäkuussa. Voit kuitenkin vielä ilmoittautua täällä: Herbal Support to Help You Thrive After a Cancer Diagnosis: Harness the Potency of Herbs for Holistic Cancer Care, Symptom Relief & Boosting Your Immune System.

https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/hscd/ingerman

John Brennan on yksi oppilaistani, joka edelleen inspiroi minua kestävyydellään, intohimollaan shamaanityöhön ja kaikella tavalla, jolla hän voi auttaa muita, hänen omistautumisellaan maalle kaikelle hyvälle. Hän on yksi niistä loistavista harjoittajista ja opettajista, jotka on lueteltu osoitteessa www.shamanicteachers.com. Hän on veteraani ja on keskittynyt työssään auttamaan muita veteraaneja.

Brain Shift: From Head to Heart by John Polomo Brennan on tarina henkisestä toipumisesta sotilaallisesta insinöörimäisestä mielestä shamaaniseen parantumiseen, päähän suuntautuneista päätöksistä sydämeen suuntautuneisiin päätöksiin ja niitä seuraaviin tekoihin.

Brennan kertoo, miten hänen syvä uppoutumisensa luontoon ja alkuperäiskansojen seremoniaan ovat antaneet hänelle mahdollisuuden hiljalleen toipua päähän keskittyneistä insinöörityön tavoista. Neljännesvuosisadan mittainen matka antoi hänelle mahdollisuuden päästää irti insinööritieteiden deterministisestä luonteesta, jotta hän saattoi astua shamaanisen parantamisen hillittömään henkiseen maailmaan ja ihmettelyyn.

Brain Shift selittää shamaanisen parantamisen perusteet sekä alkeelliset tavat, joilla shamaanisia parantamisseremonioita, kuten sielunpalautus, voidaan suorittaa toisten parantamiseksi.  Brain Shift sisältää myös hyödyllisiä viitteitä jatko-opiskeluun shamaaniopettajien verkkosivustojen, työpajojen ja hyödyllisten kirjojen kautta.  

https://www.barnesandnoble.com/w/brain-shift-john-p-brennan/1143538779

Niin monet meistä kärsivät kroonisesta stressistä, terveysongelmista, masennuksesta, ahdistuksesta ja muusta. Vaikka nämä asiat vetävät meidät pois itsestämme, on jotain, joka voi aina tuoda meidät takaisin: hengitystyö.

Kun keskityt hengitykseesi ja pyrit siihen, avaat fysiologisia reittejä parantumiseen, yhteyteen ja kasvuun. BreathWork-kirjassa Jennifer Patterson ja vierailevat opettajat antavat laajan johdannon tähän syvälliseen itsehoitoharjoitukseen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Liity seuraamme ja opi, miten voit käyttää hengitystäsi yhdistyäksesi uudelleen viisaaseen sisäiseen parantajaasi.

https://product.soundstrue.com/BreathWork/?sq=1#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=263661d2

Copyright 2023 Sandra Ingerman. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kääntänyt Layla Morgan Wilde.

Recommended Posts