Transmutaatiouutiset marraskuu 2023

Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että on virallista, että opetan vain henkilökohtaisesti pidettävän Advanced Shamanic Healing Practitioner -työpajan vuonna 2024. Jos olet todella kiinnostunut, lue Ilmoitusosio.

Yksi ongelma, jonka monet meistä kohtaavat kasvaessamme siinä kollektiivissa, johon synnyimme, on se, että meillä on taipumus syyttää ja tuomita muita, mutta usein olemme kovimpia itseämme kohtaan. Oppiminen olemaan myötätuntoinen itseämme kohtaan voi johtaa syvälliseen parantumiseen.

Terapeuttina tutkin jatkuvasti erilaisia parantumisen malleja, ja huomaan, että joillakin perhesysteemityöskentelyllä ja muilla terapeuttisilla käytännöillä on yhtäläisyyksiä käytäntöön, jonka opin 1980-luvulla jatko-opinnoissa. Kävin vuoden mittaisen kurssin psykosynteesistä. Pidin siitä todella paljon. Psykosynteesin loi italialainen psykiatri Roberto Assagioli.

Luulen, että yksi syy siihen, miksi rakastin tätä terapiamuotoa, on se, että osa käytännöistä on niin shamaanisia. Roberto Assagioli sai sinut matkustamaan vuoren huipulle tapaamaan viisasta henkilöä tai opettajaa, joka voisi vastata kysymyksiisi.

Jaan yhden hänen harjoituksistaan tässä. Rakastin sen tekemistä. Ja lisäsin siihen vielä yhden shamaanisen elementin. Roberto Assagioli opetti, että meillä kaikilla on alipersoonallisuuksia. Tiedän, että nykyään muut mallit tuovat tämän käsitteen mukaan.

Meillä on itsessämme osia, jotka rakastavat, osia, jotka tuomitsevat, osia, jotka syyttävät, osa meistä, joka yrittää säilyttää rauhan, tuomari, kriitikko, herkkä………. Ymmärrätte kyllä pointin.

Ja sitten voimakas harjoitus, jonka suoritamme, on kutsua kaikki osapersoonallisuutenne juhliin, joita “välittää” auttava henkenne.

Kun tein tätä harjoitusta, huomasin, etten päässyt huoneeseen kaikkien alipersoonieni kanssa.

Teidän on lisättävä tähän huumorintajua. Sillä tarkoitus on nähdä, miten eri äänet sisältäpäin tekevät päätöksiä elämässäsi ja muokkaavat polkuasi. Jos sinulla on esimerkiksi alapersoonallisuus, joka tuntee, ettet ole arvokas, miten aiot luoda sitä, mitä haluat elämässäsi?

On hyvä pohtia, mitkä osat meistä tukevat ja mitkä estävät meitä matkallamme elämässä.

Voisit aloittaa tämän harjoituksen matkustelemalla, meditoimalla, päiväkirjaa pitämällä, tekemällä luontoretkiä tiedon keräämiseksi, mikä kaikki antaa todellisen katsauksen sisäiseen maisemaasi. Mitä siellä tapahtuu? Mitkä sisäiset äänet puhuvat koko ajan silmukkaisesti?

Ja käytä sitten mielikuvitustasi luodaksesi juhlat auttavien henkiesi avulla. Pyytäkää heiltä apua sellaisen matkan luomiseen, jossa on huone, jossa on kaikki alipersoonallisuutenne ja “rupattelette” niiden kanssa. Keskustelkaa heidän kanssaan ja oppikaa, mitä heillä on sanottavaa.

Ja pyydä sitten auttavia henkiäsi auttamaan niiden sisäisen maisemasi sisällä olevien energioiden transmutaatiossa, jotka eivät toimi korkeimman etusi hyväksi, kun tavoittelet elämää, joka on täynnä ehdotonta rakkautta itseäsi ja elämää kohtaan.

Kokeile harjoitusta. Siitä saattaa tulla sinulle säännöllinen käytäntö.

Marraskuun täysikuu on 27. marraskuuta. Tehkää valmisteluharjoituksia varmistaaksenne, etteivät egomaiset osanne häiritse teitä syvemmästä työstä, joka voi todella tuottaa myönteisiä tuloksia ja luoda myönteistä muutosta.

Kuvittele kehosi puvuksi. Ja sallikaa itsenne vapauttaa itsenne puvusta ja kokea mitä loistavinta valoa, joka kiertää lävitsenne ja emanoituu kollektiiviin koskettaen tämän suuren maapallon jokaista osaa.

Jos olet uusi Transmutaatiouutisten lukija, lue Ihmisen valoverkon luominen, josta saat ohjeita täysikuuseremonioihimme. Tämä on kotisivuillamme.

Osassa maailmaa vietämme kiitospäivää tässä kuussa. Liitymme piirinä yhteen toivottamaan toisillemme lämmintä ja iloista kiitospäivää, joka on täynnä rakkautta, kiitollisuutta ja rakastavan yhteisön ja perheen seuraa. Olkoon päivänne siunattu onnen ja yhdessäolon hetkillä. Ja löytäkäämme kaikki ne sisäiset paikat sisällämme, joissa tunnemme kiitollisuutta itsestämme ja kaikesta siitä, mitä olemme kokeneet elämässämme, jotta olemme päässeet siihen paikkaan, jossa olemme nyt – elämme korkeammassa tietoisuudessa ja tiedämme, että niin paljon ympärillämme tapahtuvaa on illuusiota, joka on vain valheellista unta, jota meillä kaikilla on valta muuttaa.

Ilmoitukset:

Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että hakemukset ovat nyt valmiina lähetettäväksi vuoden mittaiseen edistyneen shamaanisen parantamisen harjoittajakoulutukseeni. Se järjestetään 6 päivän ajan 21.-27. huhtikuuta 2024 ja 5 päivän ajan 15.-20. syyskuuta 2024. Ensimmäisessä 6 päivän koulutuksessa käsitellään Maan lääketiedettä ja henkisen valon avulla tapahtuvaa parantamista, uuttojen suorittamista ja koulutusta kuolevien kanssa työskentelystä. Toinen viikko on kokonaan omistettu koko Sielunpalautuskoulutukselleni. Osallistujat, jotka osoittavat todellista lupaavuutta työn suhteen, voivat lähettää tapaustutkimuksia, jotta heidät voidaan listata osoitteeseen www.shamanicteachers.com, ja heillä on ensimmäinen valintaoikeus hakea kaksivuotiseen opettajakoulutukseeni.

Hakeudu vain, jos aiot olla shamaaniharjoittaja ja viedä tätä työtä maailmaan. Tämä ei ole koulutus, johon voi osallistua henkilökohtaista parantumista varten. Se on ammattikoulutus, jossa opitaan, miten olla shamaaniharjoittaja, joka työskentelee korkeimmasta eheydestään ja on samalla ontto luu ja astia jumalallisille hengille, jotka tekevät parantavaa työtä asiakkaillemme.

Lisätietoja ja hakemuksen saat sähköpostitse osoitteesta info@sandraingerman.com.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki kyseiselle sivulle. Kun olet siellä, klikkaa Resurssit ja löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos, Sylvia, kun lahjoitit meille tämän luettelon:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Ja Renee Baribeau ja minä saamme edelleen ihanaa palautetta podcastistamme The Shamans Cave. Käy osoitteessa ShamansTV.com tilaamassa ja kuuntelemassa.

Amy Miranda kutsuu meidät mukaansa muistamisen temppeliin. Seikkailun kautta meidät viedään takaisin työhön ja seremonioihin, jotka pitävät sisällään lupauksen siitä, miten voimme tuoda taikaa ja elämän hyvyyttä. Mikä kaunis tapa työskennellä.  “What We’ve Forgotten” on niin tärkeä kirja ajalle, jota elämme. Tämä kirja on opastettu kierros, joka johdattaa lukijat syvimpiin ihmeisiinsä ja kätkettyihin aarteisiinsa.  Se on myös kauniisti kirjoitettu ja upealla kuvituksella varustettu. Amyn kirja on nyt ennakkotilattavissa.

Linkki: https://www.simonandschuster.com/books/What-Weve-Forgotten/Amy-Miranda/9781959524014

Olen innoissani voidessani kutsua teidät tämän vuoden Shamaanien kokoontumiseen 2023, joka on ajattoman viisauden ja transformatiivisten kokemusten pyhä yhtymäkohtaus, joka järjestetään 1.-3. joulukuuta. 🌀

Yhtenä tämän vuoden puhujista minulla on kunnia jakaa henkisten etsijöiden ja kunnioitettujen shamaanien, parantajien ja opettajien yhteisön keskellä. Tämä tapahtuma on harvinainen tilaisuus sukeltaa shamaanikäytäntöjen mystisiin valtakuntiin, parantua, muuntua ja yhdistyä muinaisiin energioihin, jotka hallitsevat luontoa. 🌿

Tässä välähdys siitä, mikä sinua odottaa:

o Mukaansatempaavat työpajat: Sukella uppoutuviin työpajoihin, joita johtavat arvostetut shamaanit, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisia oivalluksia ja käytäntöjä. 🪶

o Yhteys yhteisöön: Liity samanhenkisten henkisten etsijöiden yhteisöön, jaa kokemuksia ja rakenna pysyviä yhteyksiä.

o Jatkuva tapahtuman jälkeinen oppiminen: Osallistujat saavat pääsyn kaikkiin työpajatallenteisiin 6 kuukauden ajan tapahtuman jälkeen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä linkistä:

Copyright 2023 Sandra Ingerman. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kääntäjä: Layla Morgan Wilde

 

Recommended Posts