Transmutaatio Uutiset Maaliskuu 2023

Aika kiitää entistä nopeammin, ja olemme siirtymässä uuteen vuodenaikaan. Luulen, että monet elämämme osa-alueet alkavat liikkua melko nopeaan tahtiin. Minusta tuntuu, että kaikkien niiden haasteiden vuoksi, joita nykyään tapahtuu ihmisten terveyden ja ilmastomuutosten kanssa, meitä painostetaan kulkemaan parantumisen polkua, jotta voimme nousta joidenkin meille tapahtuvien asioiden yläpuolelle.

Tämä vuosi on vuosi, jonka olen omistanut oman parantumispolkuni kulkemiseen. Olen 40 vuoden ajan luonut parantumisen polkuja, joita muut voivat kulkea. Ja nyt kävelen omaa polkuani. Samalla kun teen tätä, kuulen niin monelta teistä sähköpostien, viestien, FB:n ja kirjeiden kautta, että olette kiihtyneellä parantumisen tiellä, mikä johtaa nopeisiin muutoksiin henkisessä kasvussanne.

Tämä tarkoittaa sukeltamista syvälle niihin esivanhempien ja henkilökohtaisiin traumoihin, joita kannamme kehossamme, ja niiden päästämistä irti. Ja monet teistä tekevät tätä tähdellisillä tavoilla. Olen niin vaikuttunut.

Saamieni kirjeiden perusteella monet meistä ovat tekemisissä immuunijärjestelmän ja myrkkyjen kanssa, jotka johtuvat ympäristössämme elämisestä. Uskon, että onnistuneen paranemisen ydin liittyy siihen, että päästämme irti taakoista, jotka toimivat kehossamme myrkkyjen tavoin. Meidän on tehtävä lääkettä maapallolle -harjoituksiamme kirkastamalla, tarkkailemalla sanojemme, ajatustemme ja päiväuniemme taajuutta.

Jos haluatte tietää, mitä elämässänne tapahtuu, pohtikaa taajuutta, jossa elätte. Käveletkö kärsimyksen vai parantumisen polkua?

Olen tutkinut Isiksen kanssa sopimuksia, jotka tein elääkseni kärsimyksen elämää. Ja matkojeni kautta olen muistanut, että kun olin noin 40-vuotias, Isis opetti minulle, ettei minun tarvitse kärsiä kasvaakseni tässä elämässä. On muitakin polkuja kasvuun.

Ja siirryin taajuuteen, jossa elän elämää ilon paikasta käsin. Mutta koska luonnolla on muuttuvat vaiheensa ja elämä on jatkuvaa muutosta, en tietenkään pystynyt pitämään kiinni tästä taajuudesta.

Niinpä tutkin taas taajuuksien nostamista, sillä se oli niin keskeistä Medicine for the Earth- ja Healing with Spiritual Light -työssä – työskentelyssä korkeiden taajuuksien muodottomien energioiden kanssa transmutaatiota ja parantumista varten.

Minulle on tullut oivallus, että olen kiroillut itseäni sanoillani, ajatuksillani ja päiväunelmillani sen sijaan, että olisin siunannut itseäni. Tämä oli merkittävä oivallus, sillä etsin jatkuvasti ulkopuolisia tapahtumia, jotka aiheuttivat minulle vahinkoa. Niitä oli paljon. Mutta minun on myös kohdattava se, miten puhun ja ajattelen, estää myös tieni parantumiseen.

Minulla oli tapana johtaa Medicine for the Earth -yhdistyksiä joka vuosi. Ja eräänä vuonna ryhmä kysyi minulta, voisimmeko tutkia, miten voisimme viedä työtä syvemmälle. Matkustin Isiksen luo tästä asiasta. Hän sanoi, ettei työn tarvitse mennä syvemmälle. Muuntautumistyö on niin korkeataajuista kuin vain voi olla. Mutta hän sanoi, että keskeistä on, että ihmisten on ELÄVYTETÄ harjoitukset. Haluamme jatkuvasti syvempiä käytäntöjä hallitsematta niitä, jotka olemme oppineet.

Minulle pisteiden yhdistäminen parantumiseni seuraavaan vaiheeseen on irti päästämistä niistä pyhistä esi-isien sopimuksista, joita olen tehnyt tarpeesta elää kärsimyksen elämää.  Minun on myös vietävä oma henkinen työni paljon korkeammalle taajuudelle, jotta todellista parantumista voi tapahtua. Tähän oivallukseen tuleminen antaa minulle polun, jota kulkea.

Kirjoitin Facebookiin postauksen luonnossa havaitsemastani nopeasta kasvusta. Omenapuumme nuputti koko talven, ja nyt rapu-omenapuumme aloitti nuputtamisen pakkasessa. Huonekasvimme käyttäytyvät kuin olisi kevät. Kirjoitettuani tämän postauksen ja puhuttuani siitä podcastissani The Shamans Cave sain niin paljon kirjeitä ihmisiltä ympäri maailmaa, jotka näkevät samaa nopeaa kasvua.

Minulla on paljon ajatuksia ja intuitiota tästä. Mutta mielestäni on tärkeää, että näemme, että vaikka elämä haastaa meitä kovasti, tapahtuu nopeaa kasvua kaiken sen hyvän työn ansiosta, mitä kaikki tekevät. Ja tämä vaikuttaa meihin monilla eri tasoilla. 

Voimme myös tarkkailla sitä voimaa, joka luonnolla on nousta seisomaan ja kohdata haasteita ja sitten kasvaa niistä. Pudottautumalla siihen sisäiseen voimaan, joka meillä kaikilla on, saamme lisää työkaluja, sillä minusta ei tunnu, että maailmankaikkeus yrittää liikaa opettaa meille parempia tapoja elää ja käyttäytyä.

Olen todella keskittynyt siihen, kuinka syvällisesti olen itse jatkanut kaikkia Medicine for the Earth -harjoituksia. Ne ovat elämäni ja elän niitä. Mutta olenko hajamielinen ja huomaan, etten keskity sanojeni, ajatusteni ja päiväunieni taajuuteen? Sillä mikä tahansa taajuus, josta kommunikoin joko itselleni tai muille, ilmentyy välittömästi. Tätä muinaiset ovat yrittäneet opettaa meille.

Tämän kuukauden ajan voitte siis matkustaa tai meditoida vain käyttäen aikomusta, että haluatte tavata Unien Valtiattaren tai Mestarin. Ja kun olette siellä, istukaa kauniissa maisemassa luonnossa ja puhukaa näiden ystävällisten, rakastavien henkien kanssa siitä, mitä olette luomassa niistä taajuuksista, joiden kanssa kommunikoitte. Mitä ilmentät välittömästi elämääsi? Ja keskustelkaa sitten tavoista, joilla voitte muuttaa tätä.

Kevätpäiväntasausta varten Sylvia Edwards auttoi minua nauhoittamaan matkan, jonka voitte tehdä päiväntasauksena tai muina aikoina, olla selkeä ja tehdä työn täydellä aikomuksella ja sydämellä. Voin kertoa teille, että tämä muuttaa elämäänne ja maailmaa myönteisellä tavalla, jos kaikki tekevät tämän työn. Sillä juuri nyt ihmiset vain surffailevat verkossa ja verkkokursseilla, mutta eivät oikeasti tee työtä.

Jos et ole englanninkielinen, noudata vain yllä olevia kirjallisia ohjeita, jotka jaoin tätä matkaa varten.

Tässä on linkki nauhoitukseen, jotta voit liittyä matkaamme:

Ja tiedoksi, että harkitsen oman verkkokurssin tekemistä Medicine for the Earth -materiaalin tarkistamisesta, jotta voimme viedä sen korkeammalle taajuudelle elämässämme. En aio työskennellä jonkin organisaation kautta. Tämä on yksityinen kurssi, jonka järjestäisin. Kerron lisää, kun saan organisoitua enemmän tämän toteuttamiseksi.

Täysikuu on 7. maaliskuuta. Kaikkien niiden tragedioiden myötä, joita olemme todistaneet, sitoudutaan käyttämään keskittymistä ja fokusta transfiguraatiotyömme sytyttämiseen ja siirtymään jumalaisiin muodottomiin energioihin ja korkeammasta taajuudesta käsin sallitaan rakkautemme ja valomme virrata vaivattomasti hämmästyttävällä armollisuudella saavuttaen kaikki ne alueet maapallolla, joita haluatte tukea juuri nyt.

Jos olet uusi Transmutaatiouutisten lukija, käy luomassa valon ihmisverkkoa etusivulla, josta löydät ohjeet täysikuun seremonioihimme.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki tuolle sivulle. Kun olet siellä, klikkaa Resurssit ja löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos Sylvia, että lahjoitit meille tämän luettelon:
https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Toivottakaa kanssani kaikille piirimme jäsenille loistavaa päiväntasausta ja syvästi merkityksellistä oppimisen aikaa.

Olen niin kiitollinen Sofialle, joka on kääntänyt Transmutaatiouutisia portugaliksi niin monen vuoden ajan. Hänen on kuitenkin aika siirtyä uuteen työhön. Hän on todella kääntänyt niin monta vuotta tuoden työtä portugalinkielisille ihmisille. Yhdistetään sydämemme yhteen toivottaaksemme Sofialle kaikkea hyvää ja kiittääksemme häntä kaikesta, mitä hän on tehnyt.

Jos joku yhteisöstämme on halukas jatkamaan kääntämistä portugaliksi, ota yhteyttä Sylvia Edwardsiin osoitteeseen info@sandraingerman.com.

Liittykää minuun ja kiittäkää Layla Morgan Wildea hänen anteliaisuudestaan kääntää nyt Transmutation News -lehti suomeksi.

Ilmoitukset:

Olen vihdoin saanut tietää, että on retriittikeskus, jossa voin opettaa. Se on noin 22 mailia Santa Fen ulkopuolella ja se on mestari Mingtong Gu:n täällä aloittama Qigong-keskus. Vierailin keskuksessa, kun se avattiin, eikä se ollut kunnossa, jotta voisin opettaa asukastyöpajaa, mutta nyt se on perustettu shamaanityöpajoja varten. Aion opettaa edistynyttä shamaanista parantamiskoulutusta vuonna 2024!

Sillä välin teen edelleen The Shaman’s Cave -podcastia Renee Baribeaun kanssa. Meillä on niin hauskaa tehdä tätä ohjelmaa, ja olemme saaneet hämmästyttävää palautetta siitä, miten autamme ihmisiä selviytymään muutosten aalloista, joissa elämme. Meillä on kuuntelijoita ja katsojia kaikista sukupolvista ja ihmisistä ympäri maailmaa. Voit oppia lisää ja tilata ohjelmamme käymällä osoitteessa www.ShamansTV.com.

Osoitteessa www.shamanicteachers.com on opettajia, jotka opettavat henkilökohtaista koulutusta, verkkokoulutusta edistyneistä shamaaniparannusmenetelmistä todella pienissä ryhmissä, jotta kaikkia voidaan tarkkailla heidän työssään, ja on olemassa hybridikursseja, joissa on sekoitus verkkokoulutusta ja henkilökohtaista koulutusta. Ryhmän intiimin koon vuoksi osallistujat saavat parhaita shamaaniparannuksia aiemmista työpajoista.

Ja näinä aikoina on hyvä ajatus teettää shamaanista parantavaa työtä, jotta saat voimaa ja joustavuutta, jota me kaikki tarvitsemme juuri nyt. On loistavia harjoittajia, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa etänä ja henkilökohtaisesti, jotka on lueteltu osoitteessa www.shamanicteachers.com.

Minulla on edelleen Evergreen-kursseja, jotka on tallennettu Journeyingista ja muista aiheista. Katso lisätietoja koulutussivultani. Ja te kaikki olette saaneet omistetun sähköpostini, että kaikki Shift Network -kurssini ovat nyt digitaalisia, jotta voitte päästä oppimaan milloin tahansa. “Sielun pimeä yö” on niin voimakas kurssi, ja siinä on upeita työkaluja, joilla pääset haastavien aikojen läpi. Ja “Healing with Spiritual Light”, jonka on tuottanut Sounds True, ja “Spiritual Immunity”, jonka on tuottanut Shift Network, ovat Medicine for the Earth- ja Spiritual Light -koulutukseni verkkomuodossa.

Luonnon kanssa työskentelystä on upea kurssi, joka on yksi suosikeistani “Shamanic Journeying with the Spirits of Nature”.

Tutustu kirjoihini ja ääniohjelmiini sekä Healing Your Thoughts -sovellukseeni. Olen saanut mahtavaa palautetta, ja ne sisältävät tietoa ja harjoituksia, joita opetan työpajoissani. Kaikki kirjani myyvät hyvin. Mutta jos et ole vielä tutustunut Walking in Light (Kävely valossa) ja The Book of Ceremony (Seremonian kirja). Saatat jäädä paitsi arvokkaista shamaanityökaluista ja -harjoituksista, joita voit käyttää elämässäsi saadaksesi opastusta ja parantumista ja kunnioittaaksesi kaikkia elämän siirtymiä ja muutoksia.

Ja tehdäkseni työtäni käytäntöjeni syventämiseksi luen taas kirjaani Medicine for the Earth. Sielunpalautuksen ja Seremonian kirjan ohella tämä on yksi voimakkaimmista kirjoistani. Se on hyvin esoteerinen, joten se ei ole koskaan saavuttanut valtavirtaista yleisöä.

Älkääkä unohtako vierailla Shamaanit ovat energian puutarhureita -Facebook-sivullamme, jossa voitte julkaista inspiroivia tarinoita ja kuvia ja myös saada kohotusta siitä, mitä yhteisömme jakaa. Jos haluat liittyä Facebook-ryhmään Shamans Are Gardeners of Energy, mene osoitteeseen: https://www.facebook.com/groups/991720834662313. Salasana on “Transfiguration”.

Roel Crabbe on erittäin suosittu opettaja, joka on listattu shamanicteachers.com-sivustolla. Ja tähän on syynsä. Hänen läsnäolonsa, hänen työnsä ja hänen yhteytensä henkeen ovat aivan poikkeuksellisia. Hän opettaa uutta työpajaa Shift Networkissa.

Teoksessa Shamanic Journeying to Awaken Your Ancestral Lineage: Roel Crabbén kanssa, saat parannusta ja opastusta esivanhempien viisauden vartijoilta sekä menneisyydestä että tulevaisuudesta voimakkaan ohjatun shamaanimatkan aikana, jota Roel ja hänen esivanhempiensa parantavat laulut kantavat.

Ilmoittaudu täällä: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/sjalSI/ingerman/

Karen Furr on toinen loistava opettaja osoitteessa www.shamanicteachers.com, joka on auttanut minua kaikissa Shift Network -koulutuksissani. Hänellä on oma kaunis teoksensa, jota hän jakaa intohimoisesti.

Alkaen 18. maaliskuuta 2023: Työskentely jälkeläisten kanssa. Yhdeksän kuukauden tilaisuus tutkia ja oppia niiltä, jotka tulevat meidän jälkeemme. Jälkikäteen tarkasteltuna, mikä toimi aikana, jota elämme, mikä siirsi meidät menestyksekkäästi tulevaisuuteen, ja miten otimme vastaan muutokset, joita tarvitaan koko elämän kannalta? Miten heidän esi-isänsä (me) onnistuimme selviytymään ja lopulta kukoistamaan?

Anne Morgan on rakas ystäväni, ja hän avusti minua viiden päivän sielunhakukoulutuksessa 1990-luvulla.

Pitkään shamaanina toiminut harjoittaja ja opettaja Anne Barclay Morgan tarjoaa inspiraatiota elämän matkalle ja inspiraatiota parantavalle matkalle sivustolla www.inspirationjourney.org. Lyhyet videot tarjoavat inspiraation lähteitä ja käytännön oivalluksia, jotka hän on saanut psykologitaustastaan, pitkäaikaisesta shamaaniharjoituksestaan ja siitä, että hän elää parantumisen ihmettä neljännen vaiheen syöpädiagnoosista.  Sivustolla on myös lyhyitä meditaatiovideoita merestä ja kuvia kiitollisuuskävelyiltä meren äärellä.  

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan verkkosivustoon ja jakamaan sitä asiakkaiden, ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Oma Youtube-kanava, Instagram ja TikTok-julkaisut ovat kaikki ilmaisia.

Life Journeys on kutsunut Susanne Geismannin johtamaan risteilyä Alaskaan elokuussa.

Hänen alkuperäiseen ilmoitukseensa tuli kahden ensimmäisen päivän aikana niin myönteinen vastaanotto, että hän kaksinkertaisti käytettävissä olevien paikkojen määrän.

Tässä on linkki risteilyn aloitussivulle, jota käyttäisit mahdollisissa kampanjoissa:

https://events.lifejourneys.net/SuzanneGiesemann/Alaska2023/

Liity maailmankuulujen henkisten opettajien Caroline Myssin ja Andrew Harveyn kanssa ILMAISEKSI kolmen videon opetussarjaan, joka käsittelee psykologisia ja henkisiä seurauksia, joita on psykologisista ja henkisistä vaikutuksista, kun tutkit niitä osia itsestäsi, jotka olet haudannut, hylännyt tai kieltänyt, heidän kurssillaan Matka tuntemaan itsesi ja tuomaan valoa maailmaan (The Journey to Know Yourself and Bring Light into the World). Jos haluat lisätietoja, voit kuunnella heidän kolmen videon luentosarjansa Varjon pyhä polku
https://product.soundstrue.com/facing-your-shadow/sign-up/#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=e79e5acc

Copyright 2023 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts