Opettaessani Hoitoa Maalle –harjoitteita jaan kaavan elementeistä, joiden olen huomannut olevan osa ihmeellisiä parantumisia. Kaava on: intentio + yhteys + rakkaus + sopusointu + keskittyminen + tarkentaminen + mielikuvitus. Kerron tarinoita ja esimerkkejä kaikista näistä elementeistä ja siitä, kuinka ne toimivat yhdessä luoden henkilökohtaista ja maailmanlaajuista parantumista kirjassani Medicine for the Earth: How to Transform Personal and Environmental Toxins.

Puhuessani rakkaudesta sanon tavallisesti toivovani, ettei minun tarvitse selittää rakkautta. Se on rakkaus, joka parantaa, eivät metodit taikka tekniikat. Rakkauden voima parantumisen ja muuttumisen luomiseksi on todellakin rajoittamaton. Rakkaus luo ihmeitä.

Tämä herättää kysymyksen – ymmärrämmekö me todella rakkautta? Uskon, että meillä kaikilla on peruskäsitys rakkaudesta ja että yksi syistä, miksi synnyimme tähän maailmaan on oppia rakkaudesta. Kaikki elävät olennot haluavat tulla rakastetuiksi ja rakastaa. Mutta egollisina olentoina, jotka havainnoivat itsensä erillisinä ylimaallisesta lähteestä, voimmeko me todella kokea universaalin rakkauden todellisen luonteen?

Kun menneiden ja nykyisten aikojen hengelliset johtajat ovat suorittaneet ihmeparantamisia, he ovat olleet yhteyden tilassa, jossa todellinen rakkaus virtaa lävitse lähteenään universumin voima. Universaali rakkaus on käsite, jota ei voi ymmärtää taikka järkeistää. Universaali rakkaus on muodoton energia, jolla ei ole rajoja.

Tutkiessamme luomisen prosessia voimme kokea, kuinka paljon rakkautta meni meidän luomiseemme. Luoja loi meidät universaalista rakkaudesta.

Jos me todella kokisimme lähteen todellisen ehdottoman rakkauden ja sallisimme sen virrata lävitsemme, näkisimmekö edelleen niitä sairauksia ja haasteita, joita kohtaamme tänään? Ja jos rakkaus parantaa, kuinka siirrämme rationaalisen mielemme pois tieltä ja antaudumme tälle aidolle voimalle? Tämä rakkaus on meidän solumuistissamme, koska meidät luotiin ehdottomasta rakkaudesta. Universaali ja ehdoton rakkaus ylittää rajat ja on egomme ymmärtämisen toisella puolen.

Mitä tapahtuisi, jos pyytäisimme universumia, jumalaa, jumalatarta, ylimaallista, auttamaan meitä? Mitä tapahtuisi, jos sanoisimme ”kiitos, kun autat minua avautumaan rakkaudellesi”? Mitä tapahtuisi, jos lopettaisimme yrittämästä ymmärtää kuinka päästä sädehtivään olemisentilaan ja vain avautuisimme ja kiittäisimme rakkauden kokemuksesta?

Jos sinusta tuntuu, että olet yrittänyt liikaa saavuttaa sädehtivän hengellisen tilan, voi olla että on aika yksinkertaisesti avautua ja antautua universumin luovalle voimalle kokeaksesi todellisen ehdottoman rakkauden voiman. Vain kokemisen kautta voimme olla kanava, jotta tuo rakkaus pääsee virtaamaan lävitsemme parantaakseen.

Lähestyessämme kevättasauksen päivää, meillä on tapana ajatella uuden kasvamisen alkamista. Tiedämme kaikki, kuinka rakkaus ravitsee uutta kasvua, kukkia, kasveja, kukintoja, vihanneksia jne. Olemme kaikki todistaneet, mitä rakkaudella hoitaminen tekee puutarhalle. Koetammeko me antaa rakkautta puutarhalle? Vai onko kyseessä vain olotila?

Koetammeko me rakastaa vauvaa? Koetammeko me rakastaa perheenjäsentä tai elinkumppania? Vai siirrymmekö vain olemisen tilaan todellisen rakkauden kanssa?

Esitän kaikki nämä kysymykset, kun tuntuu, että olemme kokemassa planeetallamme asioiden nopeutumista. Nyt on aika kokea todellisen rakkauden virta kulkemassa meidän kaikkien lävitse. Se on kuitenkin tila, jota ei voi oppia järjellisellä ”oppimisen” polulla. Tarvitsemme ylimaallista apua kokeaksemme tämän voiman vahvuus ja kauneus.

Aloita jokainen päivä julistamalla: “Annan kiitokseni ylimaalliselle voimalle, universumin luovalle voimalle, lähteelle, joka auttaa minua kokemaan rakkaus, joka meni minun luomiseeni.” Jatka tätä jokainen päivä. Avautuessamme maailmanlaajuisena yhteisönä, rakkaus voi jälleen virrata jokaisen lävitse, luoden parantumista ja muuntautumista.

Mene ulos ja tunne yhteytesi maahan. Tunne elämää kohtaa olevan rakkauden energian muuntuvan älyllisestä käsitteestä todelliseksi energiaksi, joka ruokkii sinua, kaikkea elämää, maata ja elementtejä. Kirjota sana ”RAKKAUS” maahan. Jaa rakkautesi maan kanssa.

Kevätpäiväntasauksena herää aamulla, katso itseäsi peiliin ja katso silmiesi loistetta ja lähettämääsi säteilyä. Vaikket näkisikään itseäsi kirkkaana, tiedosta, että olet kirkas. Havaintomme luovat todellisuuttamme. Ruokkiessasi valoasi se paistaa lävitsesi.

Hengitä syvään ja koe rakkautta itseäsi ja elämää kohtaan. Kun voit rakastaa itseäsi, voit jakaa rakkautta myös muille.

Puhuessasi ihmisten kanssa päivän aikana, kommentoi, kuinka heidän silmänsä loistavat tänään ja kuinka kirkkailta ja ihanilta he näyttävät. Hengitä sydämesi lävitse ja ole universaalin rakkauden astia. Katso, mitä tapahtuu toimiessasi näin. Voin vakuuttaa sinulle, että aloitat kirkkaiden hymyjen ketjureaktion aina kun olet halukas lähettämään rakkautta ja tiedostamaan kohtaamasi valon.

 

Recommended Posts