Transmutationsnyheter September 2019

I juli hade min man och jag den fantastiska möjligheten att göra en expedition till Arktis. Detta har varit en livsdröm för mig. Jag hade även en kraftfull shamanisk resa i vilken Solen bad mig att göra pilgrimsresan.

Så vi satte loss på en expedition med en isbrytare. Det var en fantastisk upplevelse att resa in i ett sådant magiskt rike. Vi åkte till Svalbard.

Under resan vecklade isen ut sig, så det var möjligt att komma till parallellgrad 80. Vi kom till 730 mil från Nordpolen. Men längre kunde vi inte komma.

Jag kan inte sätta ord på vad vi upplevde där. Vi har absolut ”polarfeber” nu och planerar på allvar att flytta till en stad i Arktis för ett tag.

Jag åkte för att vara i isen och i tystnaden. Att kunna flyta igenom isskiktet var spektakulärt! Men vi fick se några fantastiska naturvarelser – delfiner, sälar, valrossar, en otrolig mängd fåglar, vackra blommor, renar, polarräv, och ja, vi såg en isbjörn. Som mest såg jag isbjörnen kliva över ett isflak, så jag såg framförallt dess bakdel. Men plötsligt kunde jag se den vandra. Allt detta hände alltför snabbt för att kunna ta ett foto. Men vilken gåva!

Jag skriver ofta i transmutationsnyheterna att allt liv sjunger. På en zodiakutflykt gick vi in i en fjord, där isen sjöng. Vi kunde stanna där en timma innan det var dags att återvända.

Jag har delat ett videoclip som jag tog av den sjungande isen på min Facebook-sida

http://www.facebook.com/SandraIngerman

Vi gjorde några spektakulära vandringar och fantastiska zodiakturer och fick se en rikedom av djur, fåglar och landskap.

Att vara i tystnaden i denna magiska realitetsdimension är livsförändrande.

Det är något som vi alla går miste om i det hektiska liv vi lever. Och det orsakar själsliga sjukdomar när livet blir så snabbt.

Vi behöver återgå till att leva ett mera naturbaserat liv. Det skulle hjälpa människor känslomässigt, spirituellt och fysiskt. Med alla dessa förändringar som sker i vår omgivning måste vi lära hur vi kan anpassa oss. För den nuvarande omgivningen är så fylld med gifter och vi behöver vara proaktiva med att omvandla dem.

Jag fick nyligen genom en medicinsk test veta att jag är full med mycket giftigt mögel och även vårt hus är det. Vi arbetar med ett mögelläkningsteam, som ska få bort möglet i vårt hem. Och jag tar olika medel för min egen läkning.

Men jag märker att jag kan bli paranoid över att något mögel kan komma undan rengöringen vi håller på med.

Jag realiserade att istället för att gå in i ett tillstånd av rädsla, är det dags för mig att gå ännu djupare med min egen transfigurationspraktik. Vi vet att det fungerar från så mycket som vi har sett alltigenom åren. Ljus transformerar giftiga substanser.

Jag fokuserar under dagens gång på att känna min inre sol utstråla ljus till alla mina celler. Jag sänder ut ljus och kärlek genom mitt hus och till landskapet vi lever i.

Jag ser vårt hem i sin gudomliga perfektion. Och jag gör även spirituellt arbete för att stiga ur möglets energifält. Att stiga ur energifält är ett tema som jag vill gå vidare med er om i framtiden.

För att anpassa sig till vår omgivning, har vi arbete att utföra. Vi behöver stiga ur det hektiska energifält, som så många av oss är fångade i och hitta vägar att stiga in i stillhetens energifält. Vi behöver detta för att återhämta oss.

Och vi måste göra vår spirituella praktik, som transfiguration, för att för att förvandla det som vi tar in från vår omgivning i stället för att leva i rädsla.

Anpassning kommer att vara lösningen i vår livstid. Tillbringa tid i naturen och tänk över vad jag meddelar.

Vad gör du för att försäkra dig om att du anpassar dig? Och hur inspirerar du de du älskar och gemenskapen till att göra detsamma? Detta är viktigt arbete som vi inte längre kan förvägra.

Det finns naturvarelser som tar upp det material de föddes med för anpassning och det finns de vilkas tur det är att lämna planeten. Men allt liv uppmanas att anpassa sig på ett eller annat sätt just nu.

Fullmånen är den 14 september. Perfekt tid för att förena sig med styrkan i solen, månen och stjärnorna och dyka in i ditt gudomliga ljus som speglar tillbaka kraftfulla livsgivande energier. Hitta ett sätt att anpassa din egen transfigurationspraktik så att du kan dyka in i ditt renaste strålande ljus.

Låt oss utstråla detta ljus alltigenom vår globala gemenskap för att ge varandra kraft. Och låt oss utstråla det inom och alltigenom Jorden och beröra varje livsform med perfektion och kärlek.

Du kan få information under ”Creating A Human Web of Light” på denna hemsida.

Och sommaren och vintern växlar till höst och vår i den norra och södra hemisfären. Det är dags att förena sig med landskapet där du lever och känna förändringarna inom och runt om oss, när vi välkomnar en helt ny livssäsong.

Dagjämningen är den 23 september. Under hösten tänker vi alltid över vad vi behöver göra oss av med och ge oss hän till jorden, som kanske komposterar energin till nytt liv. Och på våren tänker vi på de ändlösa möjligheter som kan födas, när vi sätter nya frön i jorden.

Låt oss för denna dagjämning ceremoniellt sätta frön med hopp i jorden där du bor. Du kan visserligen göra det i en shamanisk resa eller meditation, men det vore bättre att gå ut, ta med dig dina heliga verktyg, välkomna dina hjälp-andar, de medkännande förfäderna och förmödrarna i landskapet, det gömda folket, jorden, vattnet, luften och elden i solen, kraften i månen och stjärnorna, att bevittna ditt förehavande. Använd frön som du har samlat eller köpt och sätt dem medan du andas in hopp, kärlek och ljus i varje frö. Fyll varje frö med avsikten om hopp att tränga fram runt om i världen vid rätt tid. Med säsongsväxlingarna kommer vi att ha plantor med hopp som blommar överallt.

Varje levande varelse på denna Jord är helig. Du är helig. Livet är heligt. Låt oss minnas vilken gåva det är att vara här och fortsätta att fördjupa vår spirituella praktik.

Jag förenar mig med vår cirkel och önskar alla en vacker och kraftfull dagjämning!

Om du vill ta del av Sandras kungörelser, kan du göra det på den engelska originalsidan.

Copyright 2019 Sandra Ingerman. All rights reserved.

 

Recommended Posts