Transmutatie Nieuws september 2019

In juli hadden mijn man en ik de geweldige kans om mee te gaan op expeditie naar het noordpoolgebied.

Dit was altijd al een droom voor me. En ik had een bijzondere journey waarbij de Zon me vroeg een pelgrimage te maken.

Dus we gingen op pad met een ijsbreker. Het was een ongelooflijke ervaring om in zo’n magisch gebied te reizen. We gingen naar Spitsbergen.

Tijdens onze reis groeide het ijs zodat we tot de 80e breedtegraad konden komen. We kwamen tot ongeveer 730 mijl van de Noord Pool. Het ging niet verder.

Ik kan er geen woorden voor vinden wat we daar meemaakten. We hebben nu absoluut “pool koorts” en we denken er serieus over om een poos naar een stad in het noordpoolgebied te verhuizen.

Ik ben in het ijs en in de stilte gegaan. Om door een ijsplaat te gaan is spectaculair. Maar we zagen ook geweldige wezens: dolfijnen, zeerobben, walrussen, een ongelooflijk aantal vogels, prachtige bloemen, rendieren, poolvos, en ja, we zagen een ijsbeer. Ik zag de ijsbeer terwijl die op een ijsschots klom dus ik zag vooral z’n achterkant. Maar ik zag hem lopen. Het ging allemaal te snel om te fotograferen. Maar het was een cadeautje!

Ik vertel steeds in het Transmutatie Nieuws dat al het leven zingt. Wel, op een excursie met een zodiac voeren we in een fjord met zingend ijs. We konden een uur daar zijn voor we terug moesten.

Ik postte een videoclip van het zingende ijs op mijn Facebook pagina:

http://www.facebook.com/SandraIngerman

We hebben spectaculaire tochten te voet en met de zodiac gemaakt en zagen de rijkdom aan dieren, vogels en landschappen.

Om in de stilte van deze magische werkelijkheid te zijn verandert je leven.

Dit is iets wat we allemaal missen in het onstuimige leven dat we leiden. En hoe snel het leven gaat veroorzaakt ziekte van de geest.

We moeten terug naar meer leven met de natuur. Dat kan mensen emotioneel, spiritueel en fysiek helpen.

Met alle veranderingen in ons milieu moeten we leren ons aan te passen. Want er zit zoveel gif in ons milieu op dit moment, dat we echt proactief moeten zijn hoe dit te transmuteren.

Kort geleden kreeg ik na een medische test te horen dat mijn lichaam vol zit met een giftige schimmel, en mijn huis ook. Een schimmel sanering team is aan het werk om de schimmel uit ons huis weg te krijgen. En ik neem supplementen voor mijn eigen heling.

Maar ik realiseer me dat ik paranoïde kan worden hoe een beetje schimmel kan ontsnappen aan de schoonmaak.

Ik realiseer me dat in plaats van te verstijven van angst het mijn tijd is om nog dieper in mijn eigen praktijk van transfiguratie te gaan. We weten dat het werkt door het vele dat we over de jaren gezien hebben. Licht transformeert toxische substanties.

Overdag focus ik me erop mijn innerlijke zon te voelen die licht straalt naar al mijn cellen. Ik straal licht en liefde uit door mijn huis en over het land waar we wonen.

Ik zie mijn huis in zijn goddelijke perfectie. En ik doe mijn spiritueel werk om uit het energieveld van de schimmel te stappen. Uit een energieveld te stappen is een onderwerp wat ik later met jullie wil behandelen.

Om onze omgeving aan te passen hebben we werk te doen. We moeten uit het krankzinnige energieveld stappen dat zo velen van ons gevangen houdt en de weg vinden om in het energieveld van stilte te stappen. We moeten dit doen om te regenereren!

En we moeten onze spirituele praktijk uitvoeren zoals transfiguratie om wat we binnen krijgen uit onze omgeving te transmuteren in plaats van in angst te leven.

Aanpassen zal de sleutel voor onze tijd zijn. Verpoos enige tijd in de natuur en denk na over wat ik nu vertel.

Wat doe jij om zeker te zijn dat je je aanpast? En hoe inspireer jij je geliefden en gemeenschap om hetzelfde te doen? Dit is te belangrijk om nog te ontkennen.

Er zijn wezens in de natuur die hun geboorte-blauwdruk aanboren om aan te passen en er zijn er wiens tijd het is de planeet te verlaten. Hoe dan ook, al wat leeft is gevraagd om op de een of andere manier aan te passen.

De volle maan zien we op 14 september. Een perfect moment om te verbinden met de kracht van de zon, de maan en de sterren en je eigen goddelijk licht te pakken dat krachtige levenbrengende energie reflecteert. Vind een manier om je eigen transfiguratie-werk aan te passen zodat je jouw eigen pure stralend licht kan aanboren.

Laten we dit licht door onze wereldwijde gemeenschap uitstralen elkaar versterkend. En laten we het in en door de Aarde stralen al wat leeft aanrakend met perfectie en liefde.

Als je een nieuwe lezer van het Transmutatie Nieuws bent, lees dan op de homepage: Een menselijk web van licht creëren.

En zie, weer gaan zomer en winter over in herfst en lente op het Noordelijk resp. Zuidelijk Halfrond. Tijd om je te verbinden met het land waar je woont en de veranderingen te voelen terwijl we een heel nieuw levensseizoen verwelkomen.

De equinox is op 23 september. In de herfst denken we dan aan wat we los moeten laten en dat we ons overgeven aan de aarde zodat zij de energie composteert en omzet in nieuw leven. En in de lente denken we aan de eindeloze mogelijkheden die kunnen ontspruiten als we nieuw zaden planten in de aarde.

Laten we deze equinox ceremonieel zaden van hoop in onze aarde planten. Je kan dit doen in een journey of een meditatie. Beter dan dat zou zijn naar buiten te gaan, neem je heiligdommen mee, verwelkom de help-spirits, de betrokken voorvaderen van het land, het verborgen volk, aarde, lucht, water en het vuur van de zon, de kracht van de maan en de sterren om jouw getuigen te zijn. Neem wat zaad dat je hebt verzamelt of gekocht en plant ze terwijl je in ieder zaadje hoop, liefde en licht blaast. Vervul ieder zaad met de intentie dat hoop overal op het juiste moment uitbarst. Met de wisseling der seizoenen laten we planten van hoop overal bloeien.

Ieder levend wezen op deze Aarde is heilig. Jij bent heilig. Leven is heilig. Laten we goed onthouden wat een cadeautje het is om hier te zijn en telkens weer onze spirituele werken te verdiepen.

Met onze cirkel wens ik iedereen een mooie krachtige equinox!

Recommended Posts