Transmutationsnyheter juli 2020 

Jag har i dessa tider märkt att jag drar mig inåt och känner att jag behöver tystnad. All den turbulens vi ser är en del av upplösningen av det liv vi känner till.

Att protestera är så viktigt för att uttrycka vår vädjan för rättvisa, jämställdhet, och vänlighet. Jag hade mina år när jag var en passionerad protesterare. Min hälsa understöder inte längre denna slags aktion i världen.

Men jag tror helt och fullt på arbetet i Medicine for the Earth och Healing with Spiritual Light. Shamanismen ger alla verktyg och guidningen vi behöver för att finna vår ”flow”, vad vi kallas att göra och förändra, och nödvändigheten att upprätthålla våra ceremonier.

Vad som får mitt hjärta att brista, är splittringen jag ser växa i den spirituella gemenskapen. Jag har faktiskt talat om denna splittring under fyrtio år, och jag ser splittringens gränser vidgas ut så mycket att det kanske inte finns någon återvändo. Vi kanske helt enkelt blir upplösta i olika dimensioner om hur vi ser på och hur vi lever det spirituella arbetet. Det finns så många olika perspektiv av livet när du ser på det ur en andlig synpunkt, och många ser fortfarande ur egots synpunkt.

Jag väljer att stanna på vägen som fick mig till den medvetandenivå jag har nått i mitt arbete med ceremonier och transfiguration.

I de sista online-kurserna jag gav för Shift Network lyckades jag verkligen stiga ur några ohälsosamma energifält och jag bygger upp nya strålande fält med mina övningar.

För ungefär ett år sedan bjöd jag in vår cirkel att dela med sig om inspirerande berättelser. Här är en som Nancy meddelade mig. Jag bad henne om tillåtelse att ge den vidare till er. Jag älskar delen om ”du har förstått det fel …. ”

”Kära Sandra,

Trumcirkeln träffades via Zoom igår kväll och jag hade en underbar resa som jag vill ge vidare. Den verkade fortsätta ur en bild som jag fick förra året, där jag stod och tittade in i en stor våg, som hade gjort en paus innan den bröts, och jag blev uppmanad att se igenom vågen.

Den här resan började med en stor grupp människor – som jag tror representerade alla människor – liggande på rygg på marken. ”Ja, vågen har slagit till,” blev jag tillsagd. Vi var inte skadade, bara tillplattade och våra kroppar geometriskt arrangerade (det påminde i formationen om mönstren vid synkroniserad simning eller June Tailor Dancers sedda uppifrån). Sakta blev vi sänkta till marken bredvid oss tills våra bröst var på marknivå.

När vi låg där, började vattnet försiktigt att röra sig runt oss. Solen sken ner på oss för att värma oss och ge oss näring. Jag började se ett skott växa ur från mitt hjärta och jag trodde det var ett budskap att vi envar hade något nytt som skulle uppstå, men blev tillsagd att vara tålig. De nästa minuterna började skott skjuta upp ur våra fingrar och tår, munnar och halsar, pannor och magar. Även om de var väldigt små, visste varje person att några var fruktträd och andra barrträd, några var grönsaker och andra blommor, och andra gräs och klöver … Varje skott bar på sitt eget fullbordande och skulle med tiden växa och mogna.

Då kom budskapet. ”Du har förstått det fel. Du tror att du har blivit placerad i trädgården, och har varit tvungen att lämna den bakom dig. Du ÄR trädgården. Utifrån dig blomstrar Jorden. Du är myllan ur vilken skapelsen föder fram nytt liv. Jorden upprätthåller er alla.

Det var en fantastisk upplevelse av djup förbindelse med Jorden och Alla Levande Varelser, som jag aldrig tidigare haft. Jag visste att du skulle glädjas att höra om det.

Eftersom jag gör ceremonier för ärbara avslutningar, blir jag upplyft av att bevittna skönheten och välsignelsen i varje liv som lyfter från Jorden för att återgå till Källan av Ljus och Liv. Jag har vid slutet av ritualen börjat tillägga ett uttryck för djup tacksamhet till alla levande varelser för att de stannar med oss. Din närvaro här är underbar uppmuntran och vishet.”

Fullmånen är den 5 juli. Detta är en tid när vi verkligen kan bidra med att hela vårt kollektiv och ge in ljus i mörkret. Men arbetet lyckas inte om du arbetar utifrån ditt tänkande i stället för utifrån de djupaste delarna av din själ och ande. Var snäll och gör ditt förberedande arbete för att få egot ur vägen. Din ande är rent strålande ljus med styrkan att transformera allt som ditt ljus berör. Så låt ditt ljus skina inom och runtom denna stora Jord!

Om du vill ta del av Sandras kungörelser, kan du det på den engelska originalsidan.

Copyright 2020 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts