Transmutationsnyheter september 2022

Jag har en underbar väninna som går igenom en av dessa initiationer som flera av oss upplever idag. Och hon klarar alltid att briljant gå igenom utmaningar. Jag älskar hennes undervisning. Anna är en av de mest innovativa lärarinnor och helare, som jag har varit priviligerad att träffa och fått lära känna närmare.

Vi har ibland dessa underbart understödjande emails, som flyger fram och tillbaka mellan oss. I en av Annas emails skickade hon mig nyligen en berättelse som berörde mitt hjärta på ett sätt som är svårt att beskriva.

Nyligen delade jag den berättelsen i min Shift Network-kurs om shamanskt resande, där vi tittade på hur vi kan dela med oss om vårt arbete i våra gemenskaper. Och jag kände att denna berättelse är så värdefull att jag även vill meddela den till er.

Naturen är sannerligen vår viktigaste lärare. Jag hoppas du blir berörd av denna berättelse och att du finner andra att hålla ”tass” med just nu. Ärligt talat sedan jag startade att skapa denna globala gemenskap på sena 90-talet, känner jag att vi har gjort någon slags form av detta. Och vi kanske kan finna sätt att fördjupa vår praktik.

Från Anna:

”En grej som jag brukade dela med mig om i grupper var om eldmyror. De lever sina liv och gör sina myruppgifter. Och när det kommer en översvämning, som skulle dra med sig en myra, samlas de alla och håller varandras ”tassar” och formar en räddningsflotte med tusentals av dem … och den kan fortsätta att flyta i flera månader, tills översvämningen försvinner och de är på torrt land igen. Där kan de släppa ”tassar” och bilda en ny koloni.”

Anna känner starkt att de av oss som går igenom en initiation, kan vara som eldmyror och kan hålla varandras händer tills översvämningen är över.

Personligen älskar jag att tänka så, känna så, föreställa mig det och vara det!

Anna tar emot klienter och börjar några nya, väldigt innovativa grupper, som jag känner är en sådan gåva till dem som önskar arbeta med en briljant lärarinna, som gått igenom så mycket, och som kan hjälpa att hitta vägar för att uppleva livet på ett djupare och meningsfullare sätt. Jag meddelar mer om Annas arbete i kungörelse-delen.

https://thedreamingotter.com

Fullmånen är den 9/10 september. Det är den kraftfulla Skördemånen. Låt oss föreställa oss att hålla händer som en stor global gemenskap, som är liksom myrflotten, som Anna talar om. Och därifrån med helig kärlek och sammanhållning utstråla vårt ljus, lika lysande som stjärnorna på natthimlen. När vi utstrålar vårt ljus runtom och alltigenom Jorden, börjar vi fylla sprickorna, som uppträder i det kollektiva, med det rena ljuset ur Källan inom och utom. Vi är en ljusflotte som upphöjer allt liv tills vi finner stabil grund.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Dagjämningen är den 22 september. Hösten är naturligtvis den årstid jag mest firar. Jag älskar krispigheten i luften, färgernas förändring i naturen när Jorden förbereder sig att ta emot det gamla livet, som växter och träd släpper för att bli komposterat till djup rik mylla tills det är tid att låta nytt liv växa fram igen.  Och naturligtvis på den södra hemisfären är det dags att  hedra den Jordcykel när växtligheten börjar visa sig efter en lång vila under vintern. Jag vet att många av er komplett lyfts upp när våren närmar sig.

Se hur du känner dig under årstidernas växlingar. För du får information om hur dina  handlingar och beteenden kan ändras när livet bringar in en ny säsong.

En gammal bekant till mig delade med sig en historia om ritualer i några nordeuropeiska traditioner. Och en av dem som berörde mig är, att vid vissa tider under året görs en ritual med att fysiskt rengöra sitt hus medan det fokuseras på att sopa ut gamla drömmar, som inte har blivit sanna, emotioner, trauman, negativa tankar, alla de frön som inte tog sig. Det tycks vara ett kraftfullt sätt att göra rent platsen för nya tider.

Hon talade om att dessa nordeuropeiska ritualer och ceremonier gjordes vid årstidernas växlingar. Jag tycker att det stämmer in med mycket av vårt shamanska arbete i de flesta shamanska kulturer här i väst.

I denna månads resa kommer jag att leda er till att börja repa upp er livsplans väv – att repa upp trådarna som behöver släppas och väva in några nya planer för er själva och allt liv.

För att delta i denna resan, klicka på:

https://www.youtube.com/watch?v=sjuWh85o5Ag

Var snälla och som en kärleksfull gemenskap önska alla en vacker höst- och vårdagjämning!

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2022 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts