Transmutatie Nieuws september 2021

Equinox ceremonyIk wil de nieuwsbrief van deze maand beginnen met jullie te late weten dat ik opnieuw Spiritual Immunity over Zoom ga brengen via Shift Network. Op 4 september volgt een intro aankondiging en de workshop begint op 28 september. Deze cursus gaf ik voor Shift Network net voor Covid bij het begin van de lockdown. Ik zal 2 gerichte emails versturen om meer te melden over de intro en over de cursus.

Deze cursus bevat oefeningen uit Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light. Het is een geweldige manier om gecentreerd te blijven in deze tijden vol angst wat ons op zoveel niveaus raakt. Deze cursus leert je hoe je in je kracht blijft en hoe harmonie te vinden in het tumult van een levensreis vol uitdagingen.

We praten steeds over de snelle veranderingen die in ons leven en in de wereld plaats vinden. En we kunnen allemaal zien dat het steeds erger wordt. Er is een bepaalde dynamiek in verandering die ik graag met jullie wil delen.

Sommigen ondergaan enorme en snelle veranderingen van hoe we ons leven leven. Ga bij jezelf na hoe je op alle niveaus zulke snelle veranderingen verwerkt. Want als je je leven op topsnelheid leeft, teveel ineens proberen te veranderen leidt tot diep leed. Want onze geest heeft tijd nodig om veranderingen te integreren.

Als in de natuur iets enorms gebeurt hoor je dagenlang niets dan stilte om het integratie proces te laten gebeuren.

We doen alsof we op een voortsnellende trein zitten die abrupt tot stilstand komt, en dan raken we in shock die tot leed leidt. Hoe wij het een en ander doen is niet altijd natuurlijk.

In mijn eigen leven ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik het echt rustiger aan moet doen. Want mijn lichaam en geest zijn overprikkeld door zoveel veranderingen in en buiten mij. Ik moet het langzamer aan doen in plaats van te proberen alles bij te houden. Als we alleen maar proberen bij te houden, houden we onvoldoende rekening met de veranderingen die we ondergaan hetgeen ons zonder dat we er erg in hebben terugvoert naar de donkere diepten van de ziel.

Dus de oplossing is, langzaam aan! Ik heb het hier eerder over gehad. als de tijd vliegt ga ik bewust met opzet vertragen om mijn geest de gelegenheid te geven harmonie te vinden en op een organische manier verder te gaan.

Op 22 september begroeten we op het noordelijk halfrond mijn favoriete seizoen, de herfst, de tijd om de kringloop des doods te vieren. Op het zuidelijk halfrond vieren jullie de tijd van nieuwe geboorten en dat sterke nieuwe leven dat herinnert ons aan hoop.

Ik mediteerde over de komende equinox en stond spiritueel open voor een boodschap hoe onze journey/ceremonie zou moeten zijn om de equinox te verwelkomen.

Ik kreeg de boodschap om een ceremonie te doen om onze wapens neer te leggen. Dit raakte me echt. Want zoals je weet bevat het Transmutatie Nieuws werk, boodschappen en oefeningen uit Medicine for the Earth. Om het spirituele werk dat ik in het Transmutatie Nieuws vermeld echt te doen moet je je wapens neerleggen hetgeen onze pure energie uitstraalt naar onszelf, naar onze geliefden, de hele natuur en in het collectief.

De spirituele gemeenschap lijkt in het algemeen tegen wapenbezit te zijn. Maar soms laten we ons raken door opmerkingen en gedrag van anderen. We gaan dan in gedachten mensen schieten waar we het niet mee eens zijn.

Ik stel me voor dat de meeste van ons ons transmutatie werk doen om de energie van haat en oordeel die we voelen omzetten in onvoorwaardelijke liefde en licht. Wanneer we dat doen boren we de universele macht van onvoorwaardelijke liefde aan die onszelf en onze omgeving kan helen. verwar onvoorwaardelijk liefde niet met persoonlijke liefde!

Dus we nemen onze psychische wapens op als we getergd worden, en zoals ik schreef in How to Heal Toxic Thoughts  moeten we werken aan onze triggers zodat we niet de trekker overhalen.

Voor degenen die geen Engels lezen zal ik de instructie uitschrijven zodat die kan worden vertaald. En dan voor degenen die willen meedoen met onze ceremonie voor de equinox volgt hier de link:

https://youtu.be/mAcz3koJYmM 

Let op, ik klink een beetje vreemd aan het eind van onze opname. het leek wel alsof ik niet goed wist hoe afscheid te nemen en te vertellen hoe dankbaar ik ben voor jullie. De woorden stokten in mijn keel als het ware. Ik probeerde alleen maar ‘dag’ te zeggen, en ‘ik hou van jullie’.

Je wilt je voorbereiden op de ceremonies uit te voeren. Op de website van het Transmutatie Nieuws is informatie over de voorbereiding:

https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/english/shamanic-ceremony/preparing-for-ceremonial-work/

We willen ons ego uit de weg hebben zodat we een sterke en goddelijke connectie voelen met de spirits die ons kunnen helpen terwijl wij onze wens duidelijk maken aan de macht van het universum.

Als je niet de video bekijkt waarin ik de ceremonie leid, luister dan naar spirituele muziek die je helpt in non-ordinary realms te komen waar heling en magie kan gebeuren. Ik raad altijd aan voor jezelf te drummen en ratelen en dansen en zingen terwijl je journeyt.

Denk jezelf op een prachtig strand. Het zand is puur wit. De lucht wolkeloos helder blauw.

Voel de warmte van de zon onder je voeten en begroet de zon, de oceaan, de aarde, de lucht, de maan en de sterren. Kijk om je heen naar de puurheid van dit stukje natuur. De oceaan wenkt je en wil je op deze speciale dag begroeten. Laat haar koele water je reinigen en open je hart voor de kracht van de liefde.

Roep jouw help-spirits als je weet hoe te journeyen. Zo niet roep dan een goddelijk figuur aan die jou helpt vrede te vinden. Met hun steun vraag ze je te helpen in metaforische zin je wapens neer te leggen. Welke wapens verborg je in jouw geest? Hoe zien die er uit? Hoe sla je psychisch anderen, jezelf neer, berichten van haat en veroordeling uitzendend?

Gebruik je verbeelding om de wapens die jij bezit te zien en te voelen. Je bezit misschien in het echt geen geweer. Maar onze gedachten kunnen wel degelijk net geweerschoten zijn. Dus we moeten ophouden zij die anderen verwonden, te veroordelen daar we zelf onze eigen wapens hebben.

Blijf in de journey tot je ervaart dat de elementen je van de wapens die je bezat ontlastten.

Het wordt tijd om in onze werkelijke spirituele kracht te stappen. Covid bracht een boodschap die we niet echt serieus nemen.

We vroegen om verandering. En zie. Maar laten we in deze tijd ons eigen gevoel van innerlijke vrede vinden. Jij hebt een keuze. Je hebt altijd de keuze tussen liefde of geweld.

Het is volle maan op 22 september, oogstmaan. Laten we liefde en licht oogsten en volop verbinden met het levensweb. Doe we dat, dan voelen we de steun die we zoeken. Alles wordt zo helder en vanzelfsprekend als we één zijn met ons innerlijk licht. Vredig. En we willen de volle maan begroeten in volle vrede.

Doe de voorbereidend werk, luister naar geestverruimende spirituele muziek, of zoek de natuur op en doe je transfiguratie werk zodat iedere blokkade tegen jouw krachtig schijnend light van je afvalt.

Ben je een nieuwe lezer van het Transmutatie Nieuws, lees dan de instructies voor onze volle maan ceremonie op de homepage – Een menselijk web van licht creëren. Je vindt dit onder dezelfde link als Voorbereiding Ceremonies (Dutch ceremonies).

Vóór we naar de Aankondigingen gaan wil ik aan ieder die mij op sociale media volgt dat ik niet mee op Facebook, Twitter en Instagram ben. Ik hoop zo nu en dan iets te posten op mijn Friends-page, Authors-page, en bij Shamans are Gardeners of Energy. Maar 7 dagen per week voor t werk op Facebook is niet langer gezond en draagt niet meer bij aan de kwaliteit van mijn spirituele leven. Het werd gewoon te veel stress om voor zoveel lange jaren zo veel posts te beantwoorden en dat had helaas gevolgen voor mijn gezondheid. Ik wil mijn leven wijden aan mijn praktijk en niet alleen maar vragen beantwoorden op FB. We hebben bovendien geweldige teachers op shamanicteachers.com.

Ik ben enorm blij met Shamans are Gardeners of Energy. Ik kijk van tijd tot tijd en de posts zijn gelijkluidend in de liefdesliedjes naar de gemeenschap gezongen. De energie straalt naar al wat leeft.

We zoeken een vertaler Frans. Weet je iets of iemand, laat het Sylvia Edwards weten:

Sluit je bij mij aan om onze wereldwijde cirkel een geweldige equinox te wensen!

Volgende maand zal Evelyn Rysdyk samen met ons een ceremonie doen. Haar werk is zo creatief en briljant. Zij is een van meest ervaren teachers op de site  www.shamanicteachers.com . Zij heeft een geweldig gevoel voor humor en is een fantastische verhalenverteller.

Evelyn is een internationaal erkent shamanic teacher en schrijver van bestsellers: The Norse Shaman, Spirit Walking: A Course in Shamanic Power, A Spirit Walker’s Guide to Shamanic Tools, The Nepalese Shamanic Path with indigenous Nepali jhankri Bhola N. Banstola. Haar nieuwe boek Shamanic Creativity kan nu besteld worden.

Let op: Evelyn gaat een nieuwe training geven:

The Hidden Folk, unieke spirits tussen de mensenwereld en de natuurwereld. Evelyn Rysdyk zal tijdens een GRATIS Webinar op 23 september vertellen hoe een stap terug te doen in het deelgenootschap met deze spirits: The Hidden Folk: 3 Essential Keys to Renewing the Soul of Nature and You! https://www.spiritpassagesacademy.com/a/2147493929/FizyRhhB

Aankondigingen:

*Transmutatie App voor Apple

*teacher training

*diverse trainingen

*Shamans Cave

*Nederlandse vertaling van The Book of Ceremony

I know many of you are getting notices from Apple about the Transmutation App. I have found a team who is willing to help me update the Apple Transmutation App and create the Android version. It is such a gift to have this team be willing to work with me. Some of the original programming information is missing. But they feel they have enough to get around this issue. I am excited if it works to have the Transmutation App available.

In the 1990s Isis asked me to start training teachers. She said that it would become too hard to travel for people to be able to sign up for non-local workshops. It took me some time to gather myself to start leading Teacher Trainings, but I did start in 2004.

Due to the Covid, and the massive airplane cancellations due to weather, lack of pilots, and staff, Isis’ statement is definitely relevant right now. I trained wonderful teachers teaching all over the world. Please visit www.shamanicteachers.com to look at the wealth of workshops you can take and are probably close to where you live.

I am waiting until I know if I can complete a Practitioner Training while we are still dealing with the Covid and the danger of retreat centers having to close. I am waiting to see how things proceed for the Practitioner Training I will teach at a physical retreat center. As you know I believe teaching advanced healing workshops online is unethical and dangerous. The internet is not a way to transmit the ancient healing practices that can be the difference of life or death in a client’s life.

Advanced Healing Trainings of 6 or less people are being taught online by the teachers who I have trained as each person can get dedicated individual attention.

So I am journeying and watching carefully the trends of how retreat centers are operating. Stay tuned for my workshop will be small, and I know there will be a lot of interest. Make sure you are signed up on my email list for when I schedule, I will announce the training through a dedicated email.

The training will basically include 3 five-day workshops teaching Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light, Extraction, Psychopomp work, and Soul Retrieval. Graduates who show proficiency in the work over time can be listed on shamanicteachers.com as a shamanic practitioner.  And from that group I will pick those who show a gift for teaching and will invite them into a Teacher Training.

I still have Evergreen Courses that are already recorded on Journeying and other topics. Check out my Training page for further information. And of course, please check out my books and audio programs. I have received such great feedback, and they include information and exercises I teach in my workshops.

And Renee Baribeau and I have a popular podcast called the Shamans Cave. People love it!! I love doing the podcast with Renee!  Join us! Subscribe on www.ShamansTV.com.

I delighted to let you know that The Book of Ceremony is now published in Dutch!  It is published by A3 boeken.

Here is the link where you can buy it: https://www.a3boeken.nl/nl/webshop/ceremonies-sandra-ingerman/

With both of these next workshops listed below the introduction calls are over. But you can register for both courses in September. Click on the links to find out more information.

Discover the healing power, joy, and magic of living a life guided by synchronicity, as you learn to recognize Kairos moments — when the world speaks to you in signs and symbols to help you grow, thrive, and manifest.

You can register here for Discover Kairomancy: The Art of Navigating Life Through Synchronicity: Recognizing Signs & Symbols From Your Dreams & the Universe for a Happy, Healthy, Fulfilling Life with renowned dream archeologist and bestselling author Robert Moss: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/dkSI/ingerman/

 

The effectiveness of Tension Releasing Exercises, or TRE, relies on your primitive reflexes to reveal where trauma is residing in your body — and then “shakes” it out.

On Saturday, August 14, bodyworker and TRE expert Steve Haines will share how harnessing the power of your reflexes can release trauma and neutralize your own fear-based patterns while calming your nervous system and easing your body back into a state of balance.

You can register here for Discover the Healing Power of Trauma Releasing Exercises (TRE®): How Primitive Reflexes Shake You Out of Fight-or-Flight Patterns & Into Your Natural Joyous State:

 https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/tre/ingerman

 

Due to the times we are living in I am sharing workshops that teachers I love and respect are offering. I wanted to let you know of the wealth of offerings.

During this exceptional time and the need for social distancing the teachers and practitioners I trained  are offering virtual circles and courses and are adding more during this time. The circle link is https://www.shamanicteachers.com/shamanic-circles/  We also have a section for online courses: https://www.shamanicteachers.com/online-telephone-workshops

 PLEASE NOTE: Many of the teachers on shamanicteachers.com are now offering physical workshops at retreat centers and in nature. And many practitioners are seeing people in person again. So please check out www.shamanicteachers.com for a wealth of different workshops you might be interested in.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts