Transmutationsnyheter september 2017

Jag har uppmuntrat er alla att rikta in er på de nya högre vibrationer och frekvenser, som kommer att förändra er till att leva i en mera ”angenäm och utvecklad dimension” än vad vi nu upplever i de dystra kollektiva medvetenhetstillstånden. Men samtidigt fordrar denna förändring konsekvenser.

Som flera av oss har jag arbetat med att navigera nya vibrationer och frekvensen genom min kropp och har haft olika utmaningar med detta. Jag gjorde en shamanisk resa med avsikten att be om råd för detta problem. Jag mötte en fantastisk hjälp-ande, som meddelade mig att när en planta, träd, eller annan varelse muterar, finns det ingen möjlighet att backa. Mutation blir det nya normala.

Den medkännande anden meddelade att det är viktigt för vår kropp att vara i ett koherent tillstånd. För just nu är flera av oss liknande en myrstack som har blivit förstörd. När myror agerar som vanligt marscherar de i komplett ordning och kommunicerar med varandra. När något stör dem skingrar de sig och rör sig i kaotiska formationer och slutar att kommunicera.

Han meddelade mig att på denna punkt är det samma fenomen som sker i det kollektiva. Som ni vet refererar jag ofta om det kollektiva som en organism.

Den medkännande anden som jag träffade sade, att detta är vad som sker med cellerna i det kollektiva energifältet. Han sade, att de var störda och kommunicerar inte och är inte längre i kontakt. Och att välja att komma tillbaka till ett koherent tillstånd är en del av helandet och att röra sig emot ett nytt evolutionärt stadium.

Jag kände att informationen om att uppleva ”en ny norm” är vad som händer med så många människor jag känner som kämpar med att tona in sig på de nya energierna. Och att vara närvarande med kärlek och ljus, som jag har uppmuntrat er till, fordrar hårt arbete och att flitigt arbeta med kropp, själ och ande.

Jag känner också att myrstacken är en passande metafor för mycket av beteendet vi observerar i världen idag. För det känns som om det fattas en naturlig ordning och att energin har blivit kaotisk. Jag tror att det är därför människor reagerar mer aggressivt.

Jag tror att detta fenomen händer flera av oss eftersom vi på ego-nivå fortfarande fungerar ut ur gamla mönster. Samtidigt upplever vi en förändring i vår vibration och frekvens, när vi upprätthåller våra spirituella praktiker. Detta skapar naturligtvis ett kaotiskt tillstånd, tills vi upptäcker hur vi kan rikta in oss på alla nivåerna; kropp, själ och ande.

Hjälp-anden gav mig instruktioner att tillbringa tid i den tomma rymden, där mönster kan ställas om. Detta meddelande var intressant eftersom en briljant shamaniskt praktiserande jag känner hade fått igenom att hon kunde ställa om sina mönster genom att tillbringa tid i tomma rymden.

Han rekommenderade även att arbeta med ljud för att skapa en känsla av koherens i det kollektiva och tona in på de nya energierna.

Så snart vi kommer tillbaka till ett koherent tillstånd, förändras vår närvaro helt naturligt till det bättre.

Att resa och finna sätt att kommat tillbaka till ett koherent tillstånd på personlig och global nivå är vad som nu behövs.

Jag tror fortfarande att tillbringa mer tid i naturen är ett sätt att göra detta. Och att röra kroppen mer genom dans hjälper. Även att sjunga och spela instrument, som hjälper oss att rikta in vår vibration och som kommer att föra oss tillbaka till ett koherent tillstånd, är understödjande. Och naturligtvis att fördjupa transfigurationspraktiken ger fördelar till allt liv men även för din egen personliga inriktning och instämning till de nya energierna som kommer in till Jorden.

Vi firar höstdagjämningen den 22 september. När naturen ställer om sig, är det en mäktig tid för oss att ställa om våra gamla mönster. För oss på den nordliga hemisfären är det en perfekt tid att resa eller meditera för en ceremoni, som du kan utföra för att släppa gamla egoistiska mönster och bördor från ditt förflutna, som stoppar dig från att fullt ut stiga in i ett liv fyllt med harmoni och koherens. Jag föreslår att du gör något i din inre trädgård, som att ta bort gamla plantor som innehåller trosatser och sår, som inte längre är gynnsamt att bära omkring på.

För att välkomna våren i den södra hemisfären, kan du resa i din inre trädgård och förnya din mylla. Det är också en gynnsam tid för att ta bort de gamla plantorna med saboterande föreställningar, ilska och rädsla, som inte längre gynnar din eller planetens hälsa och välbefinnande. Ge dig tid att utforma din inre trädgård och sätt de plantor och frön som ger kärlek, ljus och en känsla av förnyelse i ditt liv.

Fullmånen är den 6 september. Låt oss göra ett klart beslut och förpliktiga oss att fördjupa vårt arbete och leva utifrån vårt inre ljus. Det är nu en bra tid att göra ett sådant beslut för dig själv, din gemenskap, och för allt liv och för Jorden. Låt ditt ljus flöda och väva ihop sig med vår gemenskaps ljus. Utstråla detta ljus inom och runtom Jorden och fördela ljus och kärlek till allt liv.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna, kan du läsa ”Creating a Human Web of Light” på denna hemsida för instruktioner till fullmånsceremonin.

I Transmutationsnyheterna i april skrev jag om det speciella med bläckfiskar. Jag beskrev de fantastiska möjligheter som bläckfiskar har på fysisk och intellektuell nivå. Min avsikt var att uppmuntra dig att undersöka de magnifika förmågor, som varelser har och som vi aldrig beaktar, när vi stämmer in oss på de fantastiska energetiska specialiteter, som allt liv bidrar med i livsnätet. Och jag vill uppmuntra att lära dig om gåvorna, som naturvarelser har och som du inte känner till. För vi lever på en planet med en rikedom av fascinerande naturvarelser.

För inte så länge sedan hade någon skickat en video på Facebook. Och den var så hjärtvärmande att se. En man hade hittat en bläckfisk, som hade strandat. Han lade den i en behållare och släppte tillbaka den i havet. Bläckfisken simmade ut i havet och tillbaka till mannen som hade räddat den och placerade en av sina tentakler på hans sko och kort därpå simmade den ut i havet igen. Att se denna bläckfisk visa sin tacksamhet gentemot mannen som hade räddat dess liv, var en bild jag aldrig kommer att glömma.

Jag vet att vi upplever utmaningar på planeten. Och jag vet att dessa förändringar påverkar oss på olika sätt. Men jag måste säga att naturvarelser är så värdefulla – från de mikroskopiska till de stora djuren som vi delar denna planet med. De är utomordentliga varelser, som försöker att överleva som alla livsformer. Och de förtjänar det bästa vi har att ge för att tjäna naturen i dessa tider av extrem förändring. Var snälla och fortsätt ert spirituella arbete. Det bidrar verkligen till skillnad.

I en session som jag undervisade i min Shift Network-telekonferenskurs nyligen utförde vi ett långdistansexperiment med transfiguration. Det är människor från runt om i världen som deltar i klassen och det gör att det är så spännande att utföra transfiguration tillsammans.

Sylvia Edwards var i ett hotellrum i Louisville, Colorado, med olika substanser för testning före och efter, och likaså frivilliga deltagare, som skulle dra in och absorbera ljuset, som spreds från alla i den globala gemenskapen, som hade samlats för att göra arbetet. Vi fick några fantastiska resultat. Du kan se dem på denna hemsida genom att klicka på ”GDV resultat” och sedan klicka på ”2017 Remote Transfiguration Experiment Report”. Du kommer att älska bilden av kulan. Och vi hade några fantastiska skildringar från de frivilliga som närvarade, om hur de kände sig före och efter arbetet.

Även om vi vet från våra experiment och vår transfigurationspraktik hur väl det fungerar, är det alltid förvånande och inspirerande att bevittna de verkliga resultaten av arbetet.

Bara ett fåtal skickade in berättelser att dela med om, vilket är OK. Jag öppnade just upp en invitation om att dela med om berättelser i vår gemenskap. Jag kommer att ge de få berättelser som jag fick vidare efterhand.

Här är en underbar berättelse som Diane delade med sig:

”Hallo Sandra,

Jag vill dela med mig om en upplevelse jag nyligen hade med min mamma. Min fars och brors aska hade strötts över stranden vid en vacker plats i Maine. Mamma besökte mig och vi gick till platsen i närheten där askan av både pappa och min bror hade lagts till vila. Det var övervägande en glittrande och klar dag. Och vågorna från havet kraschade mot den klippiga kusten.

Vi satt på en bänk och talade om våra älskade och hur perfekt plats det var att komma och besöka dem. Vi utryckte och kände mycket kärlek. Jag hade tagit några bilder med min mobiltelefon när vi betraktade det hela.

När vi kom hem, tittade vi på mina bilder och såg att där var en mycket synlig stav av ljus framför oss. Och där var en annan stav med ljus vänster om oss. Jag hade tagit dessa 2 fotos i följd från samma ställe bredvid min mamma. Solen var inte helt ovan. Dessa ljusstavar var inte synliga för oss, när vi var där. Som fotograf har jag tagit tusentals bilder utomhus och har aldrig sett ljusstavar som dessa innan. Vi visste att våra älskade bokstavligen lyste ner över oss.

Vad som blev klart för mig när jag läste dina transmutationsnyheter, var att kärleken som hade utbytts den dagen … fick mig att tänka att när vi sänder ut kärlek ur våra hjärtan, våra tankar och med våra handlingar, kommer kärleken tillbaka.”

Fotona som Diane skickade var vackra och jag vill tacka henne för att hon delade med sig om sin inspirerande upplevelse till oss.

 

september 2017 340x192 1
september 2017 340x192 2

Jag ansluter mig till vår krets och önskar er alla en vacker dagjämning!

Sandras kungörelser finns att läsa på den engelska orignalsidan.

Copyright 2017 Sandra Ingerman. All rights reserved.

 

Recommended Posts