Transmutatie Nieuws september 2017

Ik heb jullie allemaal aangemoedigd jezelf in lijn te brengen met nieuwe hogere vibraties en frequenties die je meenemen in leven in een meer “plezierige en ontwikkelde dimensie” dan wat we nu zien in het zware collectieve bewustzijn. Tegelijkertijd, er zijn wel consequenties aan deze verandering.

Zoals velen van ons ben ik bezig geweest deze nieuwe vibraties en frequenties door mijn lichaam te leiden. Ik had hier verschillende problemen mee. Ik journeyde en zette mijn intentie om hierbij enige leidraad te krijgen. Ik ontmoette deze geweldige help-spirit die me vertelde dat als een plant, een boom of welk ander wezen dan ook muteert, er geen weg terug is. De mutatie wordt het nieuwe normaal.

De meelevende spirit vertelde dat het belangrijk is dat ons lichaam in balans is. Want op dit moment lijken velen van ons wel op een verstoorde mierenhoop. Als mieren normaal functioneren, bewegen ze heel geordend en communiceren ze met elkaar. Als iets hen verstoord, vliegen ze uit elkaar en bewegen in chaotische formaties en ze stoppen met elkaar te communiceren.

Hij vertelde me dat dit eigenlijk hetzelfde gebeurt met het collectief. Zoals je weet heb ik het vaak over het collectief als een organisme.

De meelevende spirit vertelde me dat dit gebeurt met de cellen van ons gezamenlijk energieveld. Hij zei dat die in verwarring gebracht zijn en niet langer communiceren. En ervoor kiezen terug te gaan naar een staat van samenhang is een deel van het grote helen en zo naar een nieuwe staat van evolutie kunnen gaan.

Ik heb het gevoel dat het ervaren van het “nieuwe normaal” is wat veel mensen die ik ken die moeite hebben op de nieuwe energieën af te stemmen, bezig houdt. En om een wezen van licht en liefde te zijn vereist veel om standvastig en volhardend te zijn met lichaam, geest en spirit te werken.

En ik geloof ook dat de metafoor van de mierenhoop een goede is als het gedrag van tegenwoordig bezien. Want er is een gemis aan natuurlijke orde en de energie is behoorlijk chaotisch. Ik denk dat daarom mensen ook zo agressief handelen.

Ik geloof dat dit alles gebeurt omdat we vanuit oude patronen op een egoïstisch niveau handelen. Tegelijk, als we onze spirituele pactijken blijven volhouden, ervaren we een verandering in onze vibratie en frequentie. Dit veroorzaakt een natuurlijke staat van chaos tot we ontdekken hoe we meer in balans kunnen komen op alle niveaus, lichaam, geest en spirit.

De instructies die de help-spirit me gaf was om enige tijd in de void te gaan waar patronen zich kunnen resetten. Dit klonk daarom zo interessant omdat een briljante shamanic teacher die ik ken, vertelde dat zij haar patronen kon resetten door in de void, de lege kosmische ruimte te gaan zitten.

Zijn aanbeveling was ook om met klanken te werken om een gevoel van samenhang in het collectief te creëren en om op nieuwe energieën af te stemmen.

Zodra we weer in cohesie zijn verbetert onze houding vanzelf.

Een journey en een weg vinden om tot een staat van samenhang terug te keren op persoonlijk en wereldlijk niveau, dat is wat hedentendage nodig is.

Ik geloof nog steeds dat meer in de natuur zijn de manier is om dit voor elkaar te krijgen. En meer lichaamsbeweging door dansen helpt. Zingen en een instrument bespelen helpt ook onze vibraties aan te passen, wat ons terug ka brengen naar een staat van cohesie. En natuurlijk je oefeningen in transfiguratie verdiepen is goed voor al wat leeft, ook voor jouw eigen aanpassing en afstemming op de nieuwe energieën die de Aarde binnen komen.

We vieren de equinox op 22 september as. De natuur reset zich, dus een mooi moment om onze oude patronen te resetten. In het Noordelijk Halfrond hét moment om te zoeken (journey of mediteer) naar een ceremonie om oude egoïstische patronen en lasten uit je verleden, die je verhinderen helemaal in een leven te stappen vol van harmonie en samenhang, los te laten. Een suggestie om wat in je innertuin te werken en oude planten die overtuigingen en wonden voorstellen die jou niet langer dienen, te verwijderen.

In het Zuidelijk Halfrond verwelkom je de lente, werk in je innertuin en bemest de aarde. Dit is een mooi moment om oude planten -saboterende overtuigingen, boosheid, angst- die niet goed zijn voor jouw gezondheid en welzijn en dat van de planeet, te verwijderen. Neem de tijd om je innertuin te ontwerpen en te zaaien wat liefde, licht en een gevoel van vernieuwing in je leven brengt.

6 September is het volle maan. Laten we ervoor kiezen en het commitment aangaan om ons werk te verdiepen en vanuit ons innerlicht te leven. Dit is een mooi moment om zo’n commitment voor onszelf, onze gemeenschap, al wat leeft en de Aarde aan te gaan. Laat jouw licht schijnen en samenweven met het licht van de gemeenschap. Straal dit licht uit in en over de hele Aarde om zo licht en liefde naar al wat leeft te brengen.

Een nieuwe lezer van het Transmutatie Nieuws vindt de instructie voor onze volle maan ceremonie op de homepage onder Een menselijk web van licht creëren

In april schreef ik over het bijzondere wezen Octopus. Ik vertelde over de ongelooflijke talenten die octopussen hebben op fysiek en intellectueel niveau. Mijn bedoeling om dit te vertellen was jullie uit te dagen de grootsheid van wezens te onderzoeken wat we nooit bedenken als we inzoomen op de wonderbaarlijke energetisch betekenis dat al wat leeft bijdraagt aan het levensweb. En ik moedig je aan te leren van de gaven van de natuur die je niet gewoon zijn. Want we leven op een planeet met een rijkdom aan fascinerende natuurlijke wezens.

Kort geleden zette iemand een korte video op Facebook. Het was hartverwarmend. Een man vond een op het strand aangespoelde inktvis. Hij zette het in een bakje en bracht het terug naar de oceaan. De inktvis kwam weer uit het water, bewoog zich naar de man die het gered had en legde één van zijn tentakels op diens schoen en zwom toen terug naar de oceaan. Het beeld van een inktvis die zijn redder bedankte zal ik nooit vergeten.

Ik weet dat we moeilijke tijden beleven op onze planeet. En ik weet dat veranderingen ons allemaal op verschillende niveaus raken. Maar ik moet zeggen, levende wezens zijn zo kostbaar, van het microscopisch kleine tot heel grote dieren waarmee we deze planeet delen. Het zijn bijzondere wezens die zoals al wat leeft, probeert te overleven. En zij verdienen het beste van ons wat we hebben om de natuur te dienen in deze tijden van extreme veranderingen. Blijf alsjeblieft je spiritueel werk doen. Het maakt echt verschil!

Laatst tijdens een sessie van mijn Shift Network teleconferentie deden we een langeafstand transfiguratie experiment. Er zitten mensen van over de hele wereld in deze groep wat het eens te meer zo opwindend maakt om samen transfiguraties te doen.

Sylvia Edwards zat in een hotelkamer in Louisville Colorado met een aantal verschillende substanties om vóór en ná te testen en een paar vrijwilligers die het licht zouden opslorpen dat van onze wereldwijde gemeenschap die hierbij betrokken was afkwam. We zagen geweldige resultaten. Je kan dat zien op onze homepage “GDV Results” en klik dan op “2017 Remote Transfiguration Experiment Report”. Het beeld van de knikker is prachtig. En er zijn een paar mooie verhalen van de vrijwilligers die erbij waren hoe zij zich vóór en na afloop van het experiment voelden.

Hoewel we uit ervaring weten hoe goed transfiguratie werkt, is het altijd geweldig directe resultaten te zien.

Slechts enkelen hebben verhalen ingestuurd. Dat is oké. Het was slechts een begin om verhalen te delen met onze gemeenschap. Ik zal de verhalen die ik kreeg te zijner tijd delen.

Hier volgt een prachtig verhaal dat Diana vertelde:

“Hallo Sandra,

Ik wil graag iets met je delen wat ik kort geleden met mijn moeder meemaakte. De as van mijn vader en van mijn broer zijn verstrooid aan de kust van een mooie plek in Maine. Mijn moeder was bij mij op bezoek en we gingen naar een plek vlak bij waar de as rust. Het was helder en schitterend weer. Zo ook de oceaan en de golven die de rotsen beukten.

We zaten op een bankje en spraken over onze geliefden en wat een prachtige plek dit is om hen te bezoeken. We ervoeren zoveel liefde. Ik nam een aantal foto’s met mijn mobiel, uitkijkend over de omgeving.

Toen we weer thuis waren bekeek ik mijn foto’s en ik zag een duidelijk zichtbare lichtstraal pal voor ons. En op een andere foto een streep licht links van ons. Ik had deze foto’s na elkaar genomen vanaf dezelfde plek naast mijn moeder. Er was geen zon. Deze lichtstralen waren niet zichtbaar toen wij daar zaten. Als fotograaf heb ik duizenden foto’s buiten genomen en ik heb nog nooit zulke strepen gezien. We wisten dat onze geliefden letterlijk op ons neer schenen.

Wat in me opkwam toen ik jouw Transmutatie Nieuws las, dat liefde die dag uitgewisseld werd…als we liefde vanuit ons hart, onze gedachten, ons handelen uitstralen, wordt liefde op gelijke wijze teruggegeven.”

De foto’s die Diana stuurde zijn zo bijzonder, en ik wil haar bedanken dat ze dit met ons wilde delen.

september 2017 340x192 1
september 2017 340x192 2

Ik voeg me in onze cirkel en wens jullie allen een prachtige equinox!

Recommended Posts