Transmutationsnyheter oktober 2023

Jag har en speciell historia med att använda psykedeliska droger. Jag började som ung tonåring, LSD, meskalin, svampar och en massa andra substanser. Och senare lade jag till ketamin och MOMA för mina spirituella undersökningar. Mina upplevelser med de psykedeliska drogerna öppnade verkligen upp mig helt för ett annat sätt att se på livet och världen.

Jag gissar att jag var en av de lyckligt lottade, för jag hade aldrig någon dålig upplevelse. Jag spenderade min tid på helig medicin i naturen eller vid en Grateful Dead konsert. Jag upplevde bara enhet och ovillkorlig kärlek ur Källan. Jag blev tidvis helt telepatisk och kunde läsa människors tankar.

När jag nådde mina 30, märkte jag att min kropp smärtade, när jag kom ur dessa fantastiska spirituella resor, i vilka jag kunde sitta vid en flod i 8 timmar eller promenera 10 mil, eller bara fokusera på musiken och himlens rytmer, där det bara fanns kärlek.

Mina upplevelser understryker för mig viktigheten av medvetandet och behovet för en djupare förståelse för vår plats i kosmos.

Så snart jag blev ca 33 var jag verkligen tvungen att sluta ta dessa medvetenhets-öppnande substanser. De formade mitt liv och den väg jag slutligen slog in på. Jag är verkligen tacksam för tiden jag tillbringade inhöljd i kärleken från dessa heliga bundsförvanter.

Sedan på 80-talet var jag tvungen att göra en större tandrenovering. Och min tandläkare offererade mig lustgas. Naturligtvis var jag införstådd.

Det var fantastiskt vad som sedan hände. Mängder av andar började tala till mig så snabbt de kunde. De sade att sedan jag hade slutat att ta den heliga medicinen, hade de inte kunnat tala med mig om det de ville. Alltför mycket ego och vardagligt liv var i vägen för att kunna höra skönheten från en en sådan fantastisk grupp av andar.

Först sade de, att du förstår att allt detta var ett experiment. De sa, du kan se att experimentet inte gick bra, och du förstår vad som behöver hända. Jag svarade, att jag förstod vad som behövde hända i framtiden. Naturligtvis hade tiden ingen betydelse under min tid med dessa spirituella bundsförvanter.

Vad de sedan meddelade mig, är något jag varje dag tänker på. De sade till mig, att när vi har utvidgade medvetandetillstånd, och särskilt när vi använder helig medicin, så tror vi att vi har kommit in i ett verklighetstillstånd. Men de menade, att om någon verkligen går igenom illusionens hölje till Verkligheten, skulle deras tankar genast manifesteras. De kunde inte förklara hur snabbt vi skulle kunna manifestera varje tanke i mindre än en billion-dels sekund.

Och vem har den medvetandenivån att nå Verkligheten och inte skapa kaos?

Naturligtvis förstod jag detta. Hur skulle man inte?

Flera av oss gör vår spirituella praktik och förmodar att vi närmar oss ett slags Realitet.

Ibland är det bra att reflektera över vilket gigantiskt universum fyllt med mysterier som vi lever i. Och att bara röra vid ett mysterium är sann gunst.

Universum skapar alltid varje minut. Vi tror att vi har kommit in i en ny säsong, men säsongerna har faktiskt ändrats varje dag. Vi kan se detta när vi betraktar att naturen hela tiden förändras, inte bara vid dagjämningarna och solstånden.

Våra livs säsonger förändras även de varje dag. Förändring sker när vi flyter i livsfloden, och du kan inte stoppa floden.

Våra största lektioner nu kanske kommer genom att varje dag ligga på Jorden och uppmärksamma vilka förändringar som dagligen sker. Vad känner du, vad luktar du, kan du se små förändringar hos färgerna i växtlivet runt om dig? Märker du att vissa fåglar flyttar vid oväntade tider? Förändras kvaliteten i luften? Och jag menar inte föroreningar, men ja, föroreningar dämpar våra sinnen. Hur förändras konstant vattnen där du lever? Ser du någonsin att de gör motstånd eller fortsätter de att gå på? Och hur ser du förändringar i solljuset under de kommande dagarna, veckorna, eller månaderna?

När vi helt kan tona in oss med naturen, hittar vi vår egen rytm i livet igen. Och så snart vi vi hittar vår livsrytm igen, finns det ingenting som stoppar oss från att dansa till livets under. Vi är livsfloden. Och så snart vi stiger in i det flödet och dansen med förändringarna som uppstår sekund för sekund och orkestreras av vårt otroliga universum. Det leder oss till ödmjukhet och att vilja veta hur vi kan arbeta med universums magi. För universum manifesterar fantastisk magi varje dag.

Idén att vi konstant utvecklas och förändras, liksom årstiderna och den naturliga världen, är en kraftfull påminnelse hur allt är förbundet med vartannat. Det är sant att när vi tonar in oss med naturen och dess ständigt föränderliga rytmer, kan det hjälpa oss att finna vår egen plats i existensens stora väv.

Av en rolig händelse, såg min man och jag en ”sällsynt fågel” vid vårt fågelbord. Woods fotograferad den. Men det var inte så lätt att få till. Vi var tvungna att visa att den hade ett blått huvud, för att ställa fast att en ”Painted Bunting” hade blivit en tillfällig gäst vid vårt hem. Den stannade ca en vecka och flög sedan iväg för att förhoppningsvis hitta sina vänner.

Fågelaffären i stan ville tillåta folk att komma till vårt hus och campa för att försöka få syn på den fina fågeln. Nåja, vi gick inte med på det. Men min man Woods blev nämnd i den lokala tidningen:

                                                         Painted Bunting

En  UFO syntes vid ett fågelbord vid Old Santa Fe Trail den 14 augusti. Den fantastiska fågeln hade häpnadsväckande regnbågsfärger – ett briljant blått huvud, grön kropp och röd rumpa och mage. Ja, en Painted Bunting, en ganska sällsynt besökare i Santa Fe.

Fullmånen är den 28 oktober. Låt oss samla våra heliga och spirituella energier tillsammans till en universell ljusboll fylld med Källans briljans och Universums kraft. Låt vårt briljanta inre ljus dansa med livets ljus och fylla alla med en känsla av att bli hållna i ovillkorlig kärlek.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2023 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts