Transmutationsnyheter juli 2022

Som ni vet känner sig folk mycket rastlösa och vill helt enkelt komma tillbaka till sina tidigare liv, där allt verkade normalt. Naturligtvis var det inte så harmoniskt eller vi ville inte se intensiteten i den förstörelse som vi ser idag.

Jag har uppmärksammat kommentarer ifrån några av mina vänner och nära elever. De är verkligen redo att engagera sig i livet igen. Och så många jag känner, som strikt genomförde meditation, yoga och shamanska praktiker, berättar nu för mig att de spenderar mer tid med att försöka komma tillbaka till livet och släpper sina övningar, eller de får en andra prioritet när de har tid för dem.

Vissa människor jag känner börjar sina dagar med att läsa nyheterna istället för att göra de övningar som helade och formade deras liv i flera år.

Om igen, vi har blivit lite förlorade med våra prioriteter.

Vi vill alla tro att livet ska bli normalt igen, även om jag tänker att ingen jag känner kan definiera den termen längre.

Jag för min del försöker vara en optimist eftersom jag så länge har arbetat med mina hjälpandar och därigenom har ett större och vidare perspektiv för vad som är på gång. Detta ger mig en aning om hur jag kan gå min egen väg istället för att förlora mig i den kollektiva tokigheten. I och med att jag håller mig till mitt spirituella arbete och inte tillåter de oroliga känslorna ta över, kan jag förbli centrerad trots att jag vet att det är så mycket kaos och tragedi runt om mig. Jag tror att det enda lugnet jag kan skapa i denna livstiden är det lugn jag har inom mig i mitt inre landskap. Jag tänker att världen har sitt eget öde.

Som jag ständigt upprepar, är världen alltför stor för att vi ska kunna ta in alla tragedier som kommer i vår väg för att vi ska växa och förändra våra prioriteter. Vi måste verkligen ta ett steg tillbaka och titta på våra egna liv och hur vi kan bidra till våra gemenskaper.

Jag har talat mycket om ”sensitivitet” med Renee Baribeau på vår podcast Shamans Cave. Jag talar om detta i mötespresentationer och jag skriver ännu mer om det.

Vår sensitivitet är vår styrka och inte vår svaghet! Det har alltid varit de sensitiva kvinnorna och männen som är shamaner, mystiker, spå-kunniga och gemenskapens helare.

Men sensitiva människor förlorar sig i nyheterna och tar fler och fler kurser för att försöka hitta vägar att hela från den gåva som kallade dem hit för att närvara som helare i det kollektiva.

Så, om du känner dig sensibel, om du känner dig påverkad av allt som händer i världen, gör ditt spirituella arbete. Där finns en dimension av verkligheten precis bakom vår, där det är komplett harmoni och balans och samarbete mellan natur och människa. Vi kan bringa igenom dessa vackra energier till våra liv nu mitt i tokigheten, om vi upprätthåller vårt spirituella arbete och låter naturen vara vår tröskel in till denna andra verklighets-dimension där det bara finns skönhet.

Fullmånen är den 13 juli. Låt oss komma tillbaka till vårt spirituella arbete. Livet kanske får oss att känna oss lite mera lata, isolerade, rädda, oroliga osv. Men vi kan alltid komma tillbaka till oss själva. Vår ande är vårt sanna hem och att vara ett med de skapande krafterna i vårt universum är den livslinje vi vill ha, att ha en stark länk för vår eviga hälsa och välmående.

Vi kan vara ett ljus i världen och skapa förändring för oss själva och livsväven. Men vi behöver engagera oss aktivt i vårt arbete med entusiasm, passion och genom intensivt förberedande.

Anslut er med mig och vår krets, så att vi tillsammans i komplett enhet och som ett vackert briljant och strålande ljus skiner in i Jordens dunkla hörn.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Sylvia hjälpte mig att spela in en guidad resa för denna månaden med att invitera mera  feminina energier till planeten och till våra liv för att hjälpa till att returnera balans och harmoni. Här är länken till inspelningen:

https://www.youtube.com/watch?v=lD_CM2lJlDE

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2022 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts