Transmutationsnyheterna januari 2015

Vi förenar oss i kärlek för vår globala gemenskap och för allt liv medan vi går in i det nya året. Det är verkligen fantastiskt att se hur många kulturer som gör ceremonier, ritualer och firanden för att välkomna det nya året. För att inte nämna det virtuella kollektiva energifält, som vävs i sinnesrörelse och önskan med nytt hopp, när vi går in i en ny del av livsspiralen.

Denna månad vill jag uppmuntra alla att reflektera över följande teman:

Inspiration, Jubel, Livets värde, Att komma i kontakt med vårt eget kreativa geni, och Nödvändigheten att vakna upp!!

Jag hade några väldigt inspirerande lärare när jag gick i skolan. De påverkade mig verkligen och hjälpte mig att forma mitt liv och mitt arbete.

När jag gick i nian hade jag en kemilärarinna, Mrs. Goldstein. Hon värdesatte HUR vi löste kemi- och matematikuppgifterna och inte svaren vi kom fram till.

Jag svarade sällan riktigt på proven. Eller när Mrs. Goldstein ställde frågor i klassen var det inte ofta att jag hade det riktiga svaret. Men jag blev inspirerad att tänka, och jag kunde alltid meddela hur jag hade kommit fram till ett svar. Det var alltid en stor inspirationskälla att se min lärarinnas ögon lysa upp, när hon märkte min vilja att tänka igenom ett problem utan att fokusera på resultatet. Jag fick bra betyg på mina prov för att jag var beredd att 1. försöka och 2. vara kreativ i min tankeprocess. Vilken gåva detta var i min uppväxt att jag blev inspirerad att vara kreativ.

Och så hade jag en fantastisk lärare på college, när jag studerade marinbiologi vid San Francisco State University. Jag tog en kurs i algstudier. Min handledare hade vid den tiden nått en ålder av 65 år, och det var den sista kursen han undervisade innan han gick i pension. Han var en av världens ledande experter i havsalgsstudier.

Jag minns inte hans namn. Men jag kommer ihåg hans ansikte, hans statur, hans röst och hur han klädde sig, när vi vandrade i tidvattnen. Mest minns jag hans fullständiga lycka och lystern i hans ögon när han välkomnade studenterna i havsalgernas magiska, mystiska värld – detta är en väg, som ganska få följer. Mystiken och magin hos de röda, gröna och bruna algerna är en djup rik värld, som inte många undersöker. Några av de vackraste och mest invecklade växter som finns är vissa av de röda algerna.

Min handledare hoppade upp och ner i sådan upphetsning, och vi trodde att han skulle lugna sig när mina klasskamrater vandrade och vi alla hittade sällsynta och underbara alger i tidvattnen.

För våra slutexamina var vi tvungna att samla så många olika arter havsalger, som vi själva kunde finna och samla in. Det var viktigt att hålla dem levande. Och så fick vi lägga dem på ett papper på golvet och nämna deras namn.

Min lärare använde ett tidtagarur (eftersom vi bara hade viss tid för att dela med oss om vår samling), och han hoppade och skrek högt när varje student gick igenom sin kollektion och nämnde algerna riktigt.

Jag övade namnen för algerna som jag hade samlat i flera timmar varje natt. Jag hade vänner som kom för att ge mig stöd vid inövningen.

Medverkade detta till en livsmission – nej! Men det lärde mig om kraften i begeistringen, när jag kände den fantastiska energi, som min lärare utstrålade. Jag försökte inte bevisa någonting för min handledare. Jag gjorde detta i ren upphetsning och glädje. Varför, för att genom hans kärlek till ämnet inspirerade han mig och de andra att lära oss.

Och till sist är jag djupt tacksam för Vern Haddick, som var en av mina handledare när jag tog min MA i Counseling Psychology vid CIIS i San Francisco. Vern lärde mig om kraften i ovillkorlig kärlek och hur vi kan hålla människor i kärlek och ovillkorligt acceptera dem. Jag kommer alltid att vara tacksam för hur Vern ovillkorligt accepterade mig under den tid i mitt liv, när jag kände mig så osäker om mina egna gåvor och talanger.

Under denna tid av fortsatta utmaningar, förtvivlan och oro på jorden, kan vi inspirera och skapa begeistring över hur värdefullt livet är. Vi kan lära människor att komma i kontakt med deras egen tankeprocess och kreativa och spirituella inspiration.

Vi kan inspirera människor att vakna upp!!

Vad är du begeistrad över? Och hur kan du dela denna upphetsning med vänner, nära och kära, barn, medarbetare, och andra i din lokala gemenskap?

Mina lärare ledde mig till att vara tillgänglig för mina studenter i shamanism och hjälpa dem att känna sig välkomna i praktiken och i vår gemensamma krets, att ståla, att skratta, att känna begeistring för obegränsade möjligheter. Jag älskar att se och uppleva energin av spänningen när mina studenter stiger in på den shamaniska vägen.

Var en källa för begeistring och inspiration för dina vänner och gemenskap! Hjälp människor att vakna upp!

Det är viktigt att minnas att de hjälpande och medkännande andarna bara ser oss i vår skönhet och ljus.

Det är vårt ansvar att leva ett mer medvetet liv och utstråla vår skönhet och vårt ljus till världen.

Nu vid nyårstiden när det finns mycket hopp för nya chanser och positiva förändringar kan du på nytt hänge dig till det spirituella arbetet.

Fortsätt att arbeta med övningarna vi har gjort tillsammans och som jag har delat med mig om de senast 15 åren i Transmutationsnyheterna.

Förändra och forma om energin bakom dina tankar och ord.

Rikta in dina tankar och ord för att skapa ett positivt resultat.

Kultivera ditt inre landskap och din inre trädgård.

Var medveten om kraften i dina ord och dina tankar för att skapa i världen.

Släpp trosatser som begränsar och blockerar och som hindrar dig från att komma i kontakt med din kreativa energi.

Vakna varje dag upp och var tacksam för ditt liv, jorden, luften, vattnet och elden (som i solen), och för de utomordentliga levnadsformer som lever i alla elementen, för månen, stjärnorna, planeterna, dina hjälpandar, andarna i landskapen, dina hjälpande förfäder och förmödrar, älvor och dvärgar, o.s.v. Nå in i ditt hjärta och ge dagligt tack till dem du vill tacka. Genom att vara tacksam för livet varje dag skapar du så mycket positiv förändring för allt liv.

Se på förändringar son du behöver göra i ditt liv för att få frid, balans och harmoni.

Tillbringa tid i naturen!!

Fortsätt att utföra dina drömövningar med att drömma en värld till liv som är fylld med kärlek, ljus, fred, överflöd, harmoni, vördnad, respekt och jämlikhet för alla.

Var öppen och finn balans i att ge och ta emot.

Ge dig hän till resultatet. Utför ditt spirituella arbete, vad du än blir vittne till i den yttre världen. Det spirituella arbete vi gör ger skillnad. Men var också aktiv i den fysiska världen med att vara en positiv förändrare.

Fortsätta att känna kärleken ur vår globala gemenskap, som förenas när vi fortsätter att arbeta tillsammans för allt liv.

Var ett ljus i världen!

I min nya bok Walking in Light: The Everyday Empowerment of Shamanic Life (Sounds True) tar jag er vid handen och leder er genom alla de övningar jag har delat med mig om under de sista 15 åren. Boken kommer att ges ut den 1 februari.

Fullmånen är den 5 januari. Låt oss fortsätta att väva en gyllene ljusväv till verklighet. Gör dina förberedelser, så att du fullt kan engagera dig i praktiken. Bege dig ur ditt vanliga medvetandetillstånd och in i ett enhetstillstånd. Förena dig med vår globala gemenskap, när vi väver en lysande ljusväv inom och runtom denna stora jord!

Om du är en ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få mera information under ”Creating a Human Web of Light” på denna hemsida.

En tidig morgon i december hade jag en väldigt speciell dröm. Jag har delat med mig om den på Facebook.

Jag vaknade upp väldigt rörd av drömmen och flodens sång! Tidigt på 1970-talet drunknade jag nästan i havet i Mazatlan och jag upplevde mig själv resa igenom en ljustunnel. Jag befann mig i en utomordentlig trädgård och satt på en stenbänk medan jag lyssnade till den vackraste musik, som jag aldrig kan beskriva och aldrig mera har hört i det jordiska riket.

Allt i livet sjunger och sången är evig.

Gå ut och sjung till landskapen, vattnen, luften, solen, månen, stjärnorna och till alla de utomordentliga och fantastiska varelser som lever i elementen. Öppna ditt hjärta och lyssna hur de sjunger med dig!

Gott Nytt År!

Copyright © 2015 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts