Transmutationsnyheter februari 2022


Detta är den månad när kärleken firas i nästan hela universum. Det skulle vara en underbar dröm att fokusera på; en värld där människor dagligen delar med sig kärlek till varandra och allt liv.

I det förflutna har jag undervisat att andar tar form för att inkarnera på jorden för att manifestera en unik talang som de vill ge uttryck för under livstiden och för att uppleva skönheten och undret av att ha en fysisk form. Andar kan inte se färger, smaka mat, känna doften av blommor, känna strukturen i material, eller höra ljud som ger oss så mycket glädje.

Men nyligen fick jag ett vackert meddelande från mina andar. De informerade mig att den verkliga orsaken, varför andar antar en form, är för att kunna känna andras hjärtslag. Jag tänkte på detta och jag känner att det var ett så värdefullt budskap, som jag vill dela med mig om. För det är så glädjefyllt att uppleva Jordens och allt livs hjärtslag och särskilt det från våra älskade.

Det är så mycket runt det att vara människa, som vi inte förstår. Vi lägger så mycket vikt vid att samla saker och spara ihop mer av det som vi faktiskt inte behöver för att finna mening och glädje i livet. Vi talar oavbrutet utan att uppskatta kraften i tystnaden.

Men vi fortsätter att använda imponerande fraser om att bli varelser, som lever ett liv i ovillkorlig kärlek, medan vi tenderar att understödja makt över, girighet och särskiljning.

Och de flesta av oss ser verkligen de förödande resultaten av allt detta åtskiljande som dyker upp i världen just nu. Det är verkligen ledsamt att uppleva allt hat som sänds ut i det kollektiva, när vi kom hit för att lära oss om kärlek.

Och ”särskiljning” är verkligen vad som skapar vår nuvarande initiation. För upplösningen sker genom en förstörande kraft som bryter bort det vanliga livet, så att något nytt kan bli fött ur det liv vi känt till och som nu dör.

Jag undrar alltid hur mycket hemska saker som måste hända innan människor vaknar upp till sammanhållningens kraft, och att vara närvarande med ljus och utstråla kärlek.  Föreställ er hur annorlunda våra liv skulle vara, om vi levde i harmoni med varandra.

Jag har löst mig nästan helt från det som sker i världen. Där finns en energi som framhävs och inte känns bra att ta del av.

Jag fortsätter att fokusera på det arbete som jag i åratal har meddelat om, att få balans med den feminina principen, eftersom de maskulina energierna fortsätter att regera världen. Ja, det feminina kan vara vildsint, som vi ser i aktioner hos Kali, Sekmet, och gudinnor i andra traditioner. Men det våldsamma behövs för att skära bort illusionen. Och vi är helt visst fångade i illusion just nu.

När jag läser de många argumenten som människor skriver om Covid, politik, ras, klimatförändringar och sätt att leva, verkar det faktiskt som om folk förlorar sitt förnuft. För så mycket av det som delges är ur ren egoism och inte från sann andlig synpunkt. Vi har helt enkelt inte varit tillräckligt länge här på Jorden för att förstå komplexiteten och andens dynamik och universums mysterier. Men många handlar som om de känner till det som vi verkligen inte kan veta ur vårt begränsade livsperspektiv.

Jag finner ett verkligt tillstånd av inre frid när jag fokuserar på mitt spirituella arbete, spenderar tid med att skriva min nya bok, och att vara i naturen.

Jag vet att många läsare vill förbli i ”striden” och det är deras öde att försöka engagera sig i det kollektiva och vara en röst för förändring.

Eftersom jag också gjorde så flera gånger i mitt liv, lär jag nu i stället om skönheten i stillheten och friden.

Nyligen när min man och jag skulle stänga av TVn för att gå till sängs, blev vi fascinerade av ett program om ovanliga havsvarelser. Det underbara med alla naturprogram är att vi kan bevittna den fantastiska föreställningskraften som föregick skapandet av dessa naturvarelser. Det är beaktansvärt hur unika några av dessa varelser är och man blir helt tagen i en känsla av förundran när man ser dessa väsen som vi delar Jorden med.

Min favoritdel i undervisningen om Naturväsen genom Shift Network var de bilder av naturvarelser som folk skickade. Jag var helt förundrad eftersom jag aldrig hade kunnat föreställa mig rikedomen av naturvarelser som de flesta människor aldrig kommer att se, men som är extraordinära.

I programmet vi såg, visades en varelse som kallas Nautilus. Denna uråldriga varelse är över 500 miljoner år gammal och har inte förändrats mycket i sin utveckling, ganska likt trollsländor som jag älskar att skriva om. Dessa varelser har varit här så mycket längre än oss, och anpassat sig utan större förändringar i sin form. Och även om de är utsatta för förändringar i omgivningen, lever de fortfarande som de gjort i miljontals år.

Vad som fascinerade mig med Nautilus var inte bara dess ovanliga utseende, men faktumet att den efter att ha spenderat sina dagar i ytskiktet av oceanen, dyker mer än 600 meter ner i havet för att på djupet få skyddande vila.

Jag tänkte på hur jag alltid skriver om kraften i att finna djupt lugn och vila genom tystnad. Tystnad är inte något vi får uppleva i denna världen som styrs av teknologi, som skapar ljud 24 timmar om dygnet alla 7 veckodagarna. Vi skulle behöva dyka väldigt djupt in i vår Inre Värld, som Nautilus gör om natten.

Och jag har uppmuntrat er att gå djupt in i er själva, för att lära er om den spirituella styrkan i era inre landskap och finna tystnaden som inte bara tillåter er att vila utan ger ett tillstånd, där det är möjligt att lyssna till direktiv från själen och anden.

Jag tror att ju mer vi gör detta, får vi energi till vår utveckling för att göra förändringar i våra liv och anpassa oss i dessa tider av förändring.

Så när vi i år firar Valentinsdagen, låt oss tänka på alla de varelser som är beroende av oss för att skapa en ny dröm genom att tillåta våra hjärtan att öppna upp mera och omfamna allt liv. För den fortsatta särskiljningen kommer annars att förstöra allt vi älskar.

Och det hjärtkrossande i dessa tider utökar vår kapacitet för medkänsla, empati och kärlek.

Låt oss välja att hålla planeten och allt liv i kärlek i dessa fortsatt intensiva tider av upplösning av det liv vi har känt.

Den 16. februari är det fullmåne. Låt oss fokusera på att öppna våra hjärtan på ett sätt som visar vår obegränsade kapacitet att vara varelser av kärlek och ljus. Och låt oss även fokusera på att absorbera Skaparens kärlek och universums skapande krafter. Även att älska oss själva hör till vår medvetandeutveckling. Vi tenderar att bedöma oss själva hårt, vilket blockerar vår möjlighet att vara sant närvarande i kärlek och ljus. Utstråla detta alltigenom det kollektiva. Och känn ditt hjärtslag sammansmälta med vår cirkels kärlek och Jordens hjärtslag och hela livsvävens.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Om du spenderar dagen ensam eller med någon älskad, vi önskar alla en lycklig Valentinsdag och känn att du verkligen är älskad!

Denna månad ger Fotoula Admiri oss en storslagen gåva med att återvinna vår essens. Fotoula lever och undervisar i Skottland. Hon har ett fantastiskt rykte bland sina studenter. Hon är en av min förtrodda lärarinnor och hon är en av de lärarinnor jag bad att fortsätta mitt arbete när jag inte längre finns. Jag förtror henne och hennes ansvarsengagemang och integritet så mycket.

För att veta mer om Fotoula och hennes arbete, kan ni besöka hennes websida: www.theisisschoolofholiszichealth.com

Här är vad Fotoula skriver om det hon spelat in:

I denna inspelning leder Fotoula deltagarna i en shamanisk helanderesa. Avsikten är att  återvinna det ursprungliga minnet av helhet och därigenom bli ”hel” på själsnivå. Genom den uråldriga shamanska praktiken, ger hjälp-andarna oss ett sätt att återvinna delar av vår essens, som vi nu är redo att ta emot och integrera i våra liv, så att vi kan beträda vår spirituella väg mot att förkroppsliga vårt ljus. Fotoula meddelar hur dessa metoder från förfäder och förmödrar nästan hade gått förlorade i hennes grekiska familjehistoria och hur våra föregångare nu hjärtligt inbjuder oss att minnas Jordens gamla spiritualitet, som är del av vårt mänskliga arv.

För att ta del av denna resa kan du klicka på

https://www.youtube.com/watch?v=EZTprkyeDLM.

För att delta i Facebook-gruppen Shamans are Gardeners of Energy, gå till:

https://www.facebook.com/groups/991720834662313.

Passordet är ”Transfiguration”.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Recommended Posts