Transmutationsnyheter Februari 2021

Jag har varit i en intensiv helande process under nästan 6 år nu. Det började med att jag fick shamansk behandling. Sedan såg jag många alternativa praktiserande. Men vart jag än vände mig, gav det ingen lösning. Jag visste egentligen att den sanna kuren vore inom mig själv, precis som jag har undervisat i 20 års tid i Transmutationsnyheterna.

Men i vår kultur är det så, att så snart vi känner oss sjuka, beger vi oss genast till någon annan för att få en lösning till vad som stör, i stället för att resa djupt inom oss till de inre rikena av vår själ, där vår kropp kan ge oss exakt besked om vad som är på gång, vad som är ur balans, och vad vi skulle behöva för att hela.

Men många av oss är, som jag själv, egensinniga och även om jag kände tecknen till att vända mig inåt i stället för utåt, var det lättare att söka en lösning utifrån. Men sedan förändrades min process naturligt. Under fem år i nattens mörkaste timmar, när shamaner gör sitt kraftfullaste arbete, reste jag och arbetade med mina hjälpandar. Arbetet handlade om att identifiera de svårigheter i mitt förgångna och i nuet, som fortfarande förföljer mig och förorsakar min kropp att vrida sig i smärta.

Jag fortsatte att vrida smärtan ur min kropp i fem år. Känslan var verkligen otrolig. Jag kan säga att detta var en lidandets tid för mig, men lektionen var häpnadsväckande och jag lärde mig så mycket om mig själv, andra, livet, livsväven och om naturens cykler. Naturcyklerna gav mig faktiskt de största insikterna för att finna helande.

I december gick jag ännu djupare och fokuserade verkligen på att försöka skapa så mycket tystnad kring mig som möjligt. Det var väldigt svårt för folk är vana att skicka mig mails och fråga hur jag mår och även för att be om min hjälp. Men jag behövde verkligen komplett tystnad. Jag behövde hitta ett sätt att bli av med Facebook och mails.

Jag medger att jag inte gjorde det speciellt elegant, men jag gjorde det och jag fick tystnaden jag behövde.

Så snart som jag fick tystnaden jag behövde började min kropp och hjälpandarna att nonstop tala till mig och förde mig steg för steg dit jag behövde gå. Jag behövde verkligen släppa mitt förgångna. Mitt förgångna hade blivit en av bördorna som var för tunga för mig att bära vidare. Det mesta förgångna hade jag helt enkelt glömt, svårigheter som hade blandat sig in i min personlighet och inte längre tjänade mig utan höll mig tillbaka. Jag gjorde massor med lösgörande ceremonier.

Jag fann att lösningen till mitt helande bestod i att se på det förgångna men inte hålla fast vid det och även att vara beredd att ta avstånd ifrån det. När jag var beredd att släppa, märkte jag att jag kunde byta spår. Och jag kan ärligt säga att jag kan inte ens se någon väg tillbaka till mitt gamla jag. Det känns som att jag stiger in i ett nytt liv. Men jag kan inte engagera mig i detta nya liv tills jag helt och fullt tar avstånd från mitt förgångna och tar avsked till det.

Jag meddelar detta för att vi rör oss långsamt in en ny paradigm, men vi kan inte ta med vårt förgångna. Det finns inget sätt att stega in i ett liv av frihet och ett liv fyllt med kärlek och ljus om vi bär med oss bitterhet på våra skuldror och vara nedtyngd av våra tidigare besvikelser och sår.

Du kan föreställa dig hur det är att bestiga ett berg och när stigen blir alltför brant, blir du tvungen att släppa tungt gods som du bär med dig. När du väl är uppe på toppen, kan du inte förstå att du var villig att bära så mycket grejer så länge. Du skulle kunna ha njutit av resan och utsikten, om du inte hade varit så nedtyngd.

Detta arbete tog mig fem år. Jag vet att flera av er har varit väldigt fokuserade på att arbeta på alla nivåer, spirituellt, emotionellt och fysiskt. Om du är spänd på de nya möjligheterna som kommer, enda vägen att stiga in i en ny verklighetsdimension är genom att släppa förgångna bördor som håller dig kvar i den gamla bubblan.

Fullmånen är den 27 februari. Låt oss stiga ur gamla bubblor som håller vår psykiska kraft innesluten och i stället låta vårt ljus flöda fritt och beröra allt liv och Jorden.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Jag hoppas ni alla gläds av ceremonin jag spelade in denna månad. De av er som är nya läsare av detta newsletter ska veta att jag varje månad spelar in en resa eller ceremoni. Och vi har en ny inspirerande Facebook-sida Shamans Are Gardeners of Energy. Om du vill delta där är passordet ”Transfiguration”.

Här är länken till denna månadens vackra ceremoni. Tack Sylvia Edwards för inspelande av videon för oss. Kom tillsammans!

https://youtu.be/FBIcqVtrjJ0

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2021 Sandra Ignerman. All rights reserved.

Recommended Posts