Transformationsnyheter februari 2013

Jag vet att många av oss upplevde olika utmaningar 2012. Dessa utmaningar har lett oss till ett tillstånd av utvidgande och tillväxt. I prövotider öppnar vi våra hjärtan mer, vilket ökar vår möjlighet att vara medkännande. Vi fördjupar vem vi är.

Prövningarna är initiationer som underlättar vår utveckling mot ljuset.

Som jag tidigare har skrivit, meddelar min lärarinna Isis att vår kärlek till livet kommer alltid att lysa upp vår väg genom både lätta och turbulenta tider.

Jag har också märkt att upprätthålla och ge näring åt hoppet är viktigt för att skapa positivt helande och förändring. Hopp är ett tillstånd av nåd.

Det finns människor som är spirituellt engagerade, som tror att kommer att skyddas från livsutmaningar. Men livet ger oss situationer för att hjälpa oss att växa och utvecklas. Spirituella praktiker ger oss verktygen för att kunna klara vad livet ger oss.

När vår kropp och själ blir prövade av livets omständigheter, fortsätter vår ande att skina och lysa upp vår väg. Vår inre ande har styrkan att bära oss därigenom. Lösningen är att stärka vår kontakt med vår inre ande.

När vi reser till de Inre Världarna och arbetar med shamanen inom oss, kommer vi att märka att initiationerna vi genomgår får oss att ge oss hän och röra oss från ”vilja” till ”VILJA”. Vi kommer då att leva att liv styrt av spiritualitet.

Detta leder oss till att undersöka vår inre shaman. Våra hjälpandar kan understödja oss men de kan inte göra arbetet för oss.

Vi måste komma till att leva utifrån hjärtat och bli förda genom livet av vårt hjärta och tredje ögat. Vårt tredje öga är vårt sjätte chakra.

Shamaner ser utifrån sitt hjärtan och tredje öga.

Det är dags att stärka våra kroppar. För våra kroppar bär vår ande. Vår ande bär inte vår kropp.

Många undrar om 2013 kommer att bli så svårt som 2012. Det beror på vad du väljer – om du följer egots ström eller om du väljer anden.

För att utveckla din kontakt med ditt gudomliga ljus, Källan, och din inre ande, är det viktigt att regelbundet utöva transfigurations-praktiken. Ju mer du gör det, ju mer kommer du att känna på en spirituell nivå. Du kommer att kunna ge dig hän åt ditt gudomliga ljus och Källan. Du kommer verkligen att känna dig buren genom livet av anden.

För de av er, som behöver hjälp att utveckla transfigurations-praktiken, här är mina böcker och CDs, i vilka jag lär ut detta:

Medicine for the Earth, How to Transform Personal and Environmental Toxins, How to Thrive in Changing Times, Awakening the Spirit World: The Shamans Path of Direct Revelation

”Miracles for the Earth” – CD
”Shamanic Meditations” –CD

Fullmånen är den 25 februari. Låt oss stärka vår förbindelse med anden och stråla vårt gudomliga ljus utöver jorden och livsväven. Låt oss fortsätta att spinna en vacker väv av ljus till liv, stark, strålande och vibrerande.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna, kan du få mera information under ”Creating A Human Web of Light” på denna sidan.

Recommended Posts