Transmutationsnyheter december 2011

Jag vill tacka er alla, som deltog i att hedra min far Aaron Ingermans liv. Det betydde mycket för både mig och min mamma.

De av er som har läst Transmutationsnyheterna under åren som gått, vet att jag har delat med mig mycket om hur mina föräldrar har inspirerat mig. Och det är så viktigt för mig att hedra dem för allt de gjort för mig. Så hjärtligt tack!

Den viktigaste spirituella undervisning som har getts genom tiderna är om den universella kärlekens kraft.

Universell kärlek går bortom personligheten. Och det är med förståelse för och genom att upprätthålla universell kärlek, som helande kan ske. För vad som än händer på det globala eller personliga planet, att kunna upprätthålla ett tillstånd av ovillkorlig kärlek är hjälp för allt helande och transformation.

Att upprätthålla ett tillstånd av universell ovillkorlig kärlek är den största gåva vi kan ge de vi älskar och allt liv på jorden.

Men som mänskliga individer fångas vi av personligheten. Och så snart som vi är identifierade med vår egen personlighet och andras personlighet blir våra känslor väldigt komplexa. Och när dessa komplexa känslor fängslar oss, då kan vi inte längre vara en kanal för sann kärlek.

Som jag genom åren beskrivit, är livet fyllt av paradoxer. För å ena sidan har vi antagit personligheter som mänskliga varelser för att uppleva livets äventyr. Vi antar alla olika roller, som vi vill leva ut, upptäcka, och uttrycka i denna vår livstid.

Och på samma gång är vi gudomlig ande och alltid anslutna till Källan och vi är ett.

Under vår sprirituella praktik måste vi lära oss att umgås med denna livets paradox. Och vi måste minnas andens kärlek och att vi är omslutna av gudomlig kärlek hela tiden. Vi måste lära oss att uttrycka denna kärlek mer och mer varje dag. Det är det som idag är nödvändigt.

På många områden kan vi inte ändra det fysiska av det som händer i världen. Men genom att varsebli det gudomliga i allt och upprätthålla ett tillstånd av gudomlig kärlek kan vi förändra energierna i det som händer.

Under en av mina nära-döden-upplevelser minns jag hur jag stod inför ett stort lysande ljus. Och detta ljus bara utstrålade ovillkorlig kärlek till oss alla som stod framför det. Det fanns de som vi skulle döma som kriminella och de som var kärleksfulla.

Ändå uppmärksammades vi inte av ljuset för våra handlingar eller personligheter.

Detta ljus ifrån Källan bara utstrålande ljus och kärlek.

Detta var en så kraftfull upplevelse för mig i unga år. Och nu mer än någonsin ser jag nödvändigheten i att vi lär oss att ovillkorligt älska andra.

Och jag vet att detta är lättare sagt än gjort. För som personligheter bedömer vi vem som förtjänar kärlek. Och vi begränsar vår kärlek.

Vi har använt principen att utstråla ljus som en stjärna på natthimlen. Detta ljus är inte begränsat och en stjärna utstrålar ljus obesvärat och det finns inga gränser för universums kärlek.

Denna månad skulle jag vilja att du mediterar över, eller reser till, hur det är när man helt och fullt i varje cell av sin varelse upplever kärleken, som gavs in i att du blev skapt. Ge dig tid, som vi tidigare gjort, att uppleva din skapare. Hitta den term som passar för dig – Gud, Gudinna, Källa, Skapare, Universums skapande Krafter, det Gudomliga, Universums Kraft osw.

Sätt på musik och ligg ner. Beslut att möta din Skapare och upplev kärleken som lades i din skapelse.

Vi har gjort detta tillsammans tidigare, men jag måste säga, att ju oftare du gör denna övning desto mer kan du förankra känslan av universell kärlek i dina celler. Och ju mer du kan uppleva den gudomliga kärleken i dina celler, desto mer kan du uttrycka den i världen.

Kärlek helar!


Den 22 december firar vi vintersolståndet i den norra hemisfären och sommarsolståndet i den södra hemisfären.

Och som vi alla vet markerar detta julsäsongen, som på många platser runt om i världen har blivit mer en kommersiell angelägenhet än en spirituell.

Många människor köper julgranar vid denna tid på året. För solståndsfirandet i år föreslår jag att vi inför något nytt. Detta skapar en kärleksfull och djup väg för människor i din gemenskap att förena sig med varandra.

I min bok How to Thrive in Changing Times skrev jag om den sibiriska traditionen att skapa ett böneträd.

I Sibirien anses träd heliga eftersom de slår en bro mellan himmeln och jorden . Det är en underbar shamanisk tradition i Sibirien att skapa ett böneträd.

Traditionella offergåvor som mat och dryck lämnas vid trädet. Gemenskapens shaman sjunger och tackar hjälpandarna, för att de bär människornas böner upp i universum, så att deras drömmar blir manifesterade på jorden.

Människor binder band lite löst på trädets grenar. Eftersom trädet fortsätter att växa är det viktigt att inte skada grenen med ett band som är fäst för hårt.

Banden som är fästa på trädet har blivit fyllda med bönekraft för individer, familjer och för gemenskapen.

Ett år undervisade jag i Skottland och togs till en skog, som kallas ”Älvornas Skog”. Människor ifrån hela världen hade kommit till denna skog för att lämna brev, teckningar, bilder och böner för personligt och planetariskt helande. Dessa hade lämnats vid träden eller bundits på trädens grenar i denna skog. Det var speciellt att se en hel dal med träd överfyllda med färgglada band, fotografier, gåvor och en mängd vackra objekt fyllda med kärlek och hopp.

För solståndsfirandet i år föreslår jag att skapa ett böneträd i din gemenskap. Börja med att tacka trädet på ett sätt som rör ditt hjärta. Avsikten är viktig. Välsigna trädet för kärleken i ditt hjärta eftersom denna levande varelse arbetar i partnerskap med dig för att bära dina böner till de skapande krafterna i universum.

Bind löst olikfärgade band som innehåller drömmar för dig själv, de du älskar, din gemenskap, och för vår planet. Bjud in andra i din gemenskap till an göra detsamma. Att arbeta så får människor att komma tillsammans och det är i sig ett sätt att skapa helande för allt liv.

Du kan även köpa en julgran och i stället för att smycka den på vanligt sätt, kan du skapa ett böneträd för din gemenskap. Du kan till och med skapa ett böneträd på din arbetsplats. På så sätt understöder du alla dina medarbetare i deras böner.

Använd din föreställningskraft!

Fullmånen är den 10 december. Låt oss väva en briljant ljusväv inuti och runtom denna stora jord! Låt oss utstråla ljus och kärlek i vår underbara globala gemenskap.

När vi närmar oss slutet av året vill jag att ni gemensamt med mig tackar och lyckönskar alla de underbara människor som hjälper till att sprida Transmutationsnyheterna runt om i världen.

Vi tackar och välsignar Sylvia Edwards, som är den duktiga webmastern till www.sandraingerman.com. Och Bob Edgar som 1998 gav mig idén till att skriva en kolumn varje månad. Och han har satt in Transmutationsnyheterna på www.shamanicvisions.com sedan dess. Tack Bob och vi önskar dig allt gott!

Och ett speciellt tack till Eva Ruprechtsberger som födde idén att söka frivilliga översättare till månadskolumnen.

Vi sammansluter våra hjärtan och utstrålar ljus, kärlek och välsignelse till våra översättare, som nu översätter Transmutationsnyheterna till följande språk:

Lena Anderheim – svenska
Nello Ceccon – italienska
Ines Fermosa – spanska
Sofia Frazoa – portugisiska
Zora Fresnova – slovakiska
Dorota Goczal – polska
Filitsa Giannakopoulou – grekiska
Annie Idrissi – franska
Aurel Mocanu – rumänska
Jitka ”Jitush” Navratilova – tjeckiska
Irina Osechinsky – ryska
Eva Ruprechtsberger – tyska
Filiz Telek – turkiska

Till vår globala gemenskap önskar vi ett glädjefullt solstånd!!

Och näst månad hämtar vi tillsammans in 2012!!!

Vid intresse för Sandras kungörelser kan du se dem på den engelska sidan.

Copyright: Sandra Ingerman
Översättning: Lena Anderheim

 

Recommended Posts