Transmutationsnyheter augusti 2022

Jag träffade en kär vän som lider av tragedin pga bränderna i New Mexico. Det är så hjärtskärande att se hur mycket värdefullt land det är som har blivit uppbränt eftersom  tjänsten för skogsbruket satte igång en kontrollerad brand, när det rådde otroligt starka vindar. Vi har verkligen att göra med maktmänniskor som antingen har extrem själsförlust eller psykiska problem. För detta skulle aldrig fått hända! Det här området är fullt med ursprungliga invånare och de har ingenting.

Min man och jag var inte påverkade av bränderna förutom emotionellt, när vi såg hur mycket gammalt land som försvann i flammorna.

Detta ledde till att jag fick en ny vision om Landet och Jorden. Jag blev visad hur landet jag lever på är en väv. Som du kanske minns spinner jag, så vävandet har en betydelsefull mening för mig.

Jag hade en otrolig vision om hur landet blev vävt in till något som ett flätat rep. Det berörde mig verkligen. Men vad som berörde mig ännu mer av vad jag såg, var att jag var invävd i landet. Mina fötter var invävda i landet.

Och detta ledde till olika sorters förståelse och inspiration, och jag smälter fortfarande mycket av detta. För när Woods och jag köpte vårt hus för nästan 30 år sedan, visste jag i samma sekund som jag gick in på landet att detta skulle bli mitt hem tills den dagen jag dör.

Woods och jag gjorde så mycket för att ta väl hand om landet. Dagliga transfigurationer under de värsta utbrotten med barkborrar, som dödade 6 miljoner träd i New Mexico. Vi arbetade dagen i ända med våra spirituella praktiker och våra träd överlevde.

Vi promenerar på landet, lämnar offergåvor och talar med det, och listan fortsätter verkligen.

Jag vet att flera av er som läser Transmutationsnyheterna bor i stadsområden och har inte fått kinestetisk känsla av att vara en levande del av landet, men det är du. Jag själv kände mig invävd i landet även om jag växte upp i Brooklyn, New York.

Landet vi lever på är vårt hem. I Centralasien skulle vissa shamaner inte resa utanför sitt land, för de menar då att förlora sin kraft.

Och även om jag har varit nära att bli hemlös flera gånger har hemmet alltid varit viktigt för mig.

När jag reste omkring och undervisade, bar jag med mig ett litet altare och mina mjukdjurs-vänner hemifrån och satte upp dem i mitt rum var jag än bodde under kurserna. Jag minns att en av mina sponsorer sade till mig hur mycket hon uppskattade att se mig göra ett hem utav sovrummet jag sov i. Hon älskade att se mig placera mina heliga objekt runt om sängen eller på golvet där jag sov.

Jag kan känna mig hemma var som helst. Det är en gåva jag alltid haft.

Så jag började undra, om landet är vårt verkliga hem och vi är invävda i det, vad vill vi då släppa in i våra hem? En ganska intressant fråga.

Du kan utveckla en väldigt rik praktik med att under ditt dagliga liv tänka över vad du vill ha för speciell mat, växter, heliga objekt, personer, energi att komma in i ditt hem. Att fokusera på vilken energi du vill ha i ditt hem och på ditt land, kommer att ge oss all den information vi behöver för att röra oss emot att gör denna planeten frisk igen. För vi har förorenat vårt eget hem och det är vi som ska rensa upp vad vi har skapat.

Vi kan naturligtvis överlåta det åt elementen, som gör ett fantastiskt arbete med att rena planeten just nu med starka vindar, vattenöversvämningar, bränder och jordbävningar. Moder Jord vet hur hon ska rena sig själv och kommer att fortsätta att göra det. Jag undrar hur många av oss som verkligen jobbar med på den nivå som behövs.

Hitta fler sätt att rena med energi, och fokusera på vilka energier du vill släppa in i ditt hem – din kropp, ditt fysiska hem, och ditt land. Detta är stort arbete som vi kan fokusera på under resten av våra liv.

Fullmånen är den 11 augusti. Låt oss tillsammans förena våra hjärtan och avsikter för att vara ett starkt ljuskärl, som börjar väva in kärleksfulla och energier fyllda med ljus för att börja hela särskiljningen i det kollektiva. Med fokus, koncentration och avsikt har vi mycket mer styrka än vad vi tror. Lägg ditt hjärta och din själ i ceremonin denna månad och uppmärksamma om du känner skillnad.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Var snälla och tacka tillsammans med mig Ai och Miha för översättningen av Transmutationsnyheterna till japanska. De har hittat spirituella praktiker för att hjälpa klienter så mycket att de arbetar fulltid med det. Det är underbara nyheter att så mycket människor blir hjälpta av intuitivt arbete. Så nu söker vi en ny japansk översättare. Om du vill ge japanska läsare av Transmutationsnyheterna översättning, var snäll och maila info@sandraingerman.com

I min video-inspelning denna månaden ska vi resa och undersöka vad det betyder att vara invävd i landet och även till ett ämne jag personligen arbetar på om elementen.

Du kan se här:https://www.youtube.com/watch?v=IZXBWULvJ1o

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2022 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts