Transmutationsnyheter april 2014

Jag fick mängder med underbart feedback från läsare runt om i världen angående transmutationsnyheterna i mars.

Då jag skrev denna kolumn uppstod något djupt och starkt, när jag satt och skrev på min dator.

Det har varit intressant att se energin i kolumnerna jag har skrivit under åren. Jag började skriva dem 1998. Och det har varit månader, när jag har känt att jag har delat allt jag kan och sagt allt jag har att säga.

För flera år sedan beskrev jag detta i en av Transmutationsnyheterna. Och jag fick en stark reaktion efter att jag hade skrivit att jag inte var säker om jag hade mer att säga. För de kommande veckorna när jag gick till min postlåda på postkontoret, var den alldeles full. Där var brev från läsare runt om i världen som bad mig att fortsätta skriva Transmutationsnyheterna. Så jag har glädjefyllt fortsatt.

Jag har aldrig känt att jag har tvingat mitt skrivande för någon månadskolumn. Men jag märker hur energivågorna som flyter igenom mig växlar och förändrar sig. Som vågorna i havet, när de flyter ut och vattnet är fridfullt. Andra vågor reser sig med styrka och störtar sig mot stranden. I några av mina kolumner har jag uppfordrat oss att tänka över vad jag tidigare har skrivit om. Och några har haft en hetsig energi med en uppfordran att stå upp och göra vårt arbete. Och i vissa kolumner har jag gått tillbaka till vad jag redan har skrivit för att försöka komplettera en cykel.

Jag tänkte över det jag skrev förra månaden. Mina tankar ledde mig till att undersöka kärnan i det som driver människans beteende. Jag tror att huvudsaken är KÄRLEK.

Vi har alla olika barndomsminnen om vår uppväxt. Om du känner att du hade kärleksfulla föräldrar eller inte, där finns i vilket fall som helst sår och trauma, som du har tagit del av. Några av dessa sår och traumas skapades av grovt beteende från en förälder. Men de flesta av oss blev sårade och traumatiserade genom interaktioner med auktoritetsfigurer och av samhället självt.

Ovillkorlig kärlek var inte kärnan i de flesta människors uppväxt. Vi fostrades med vissa orealistiska förväntningar på oss. Vi blev tillsagda hur vi skulle vara och hur vi skulle bete oss och uppföra oss i livet.

För många människor skapade dessa sår från barndomen osunda mönster och beteenden för att kunna klara av livets press och känslan av att inte vara verkligt älskad för de vi är. Vissa ger sig hän ett tjänande liv och försöker hjälpa andra. Medan andra försöker att få makt och samla mer på en materiell nivå, men med en underliggande önskan att känna sig accepterad, vördad och älskad. Men denna önskan blir begravd under emotionella teman, som kommer fram ur saknaden av ovillkorlig kärlek vi inte fick som barn.

Vi behöver finna oss själva igen. Jag menar inte nödvändigtvis en formell ceremoni för att hämta tillbaka själen. Även om många som har blivit sårade och traumatiserade i barndomen kan profitera mycket av en sådan ceremoni.

Men temat är själsbetingat och om hur vi kan leva ett själsfyllt liv med kärlek.

Det är viktigt att tillbringa tid ensam ute i naturen, i meditation, med att göra shamaniska resor, och att ge sig tid till att tänka och ställa sig själv frågan, ”Vem är jag bakom min konditionering?” För dina föräldrar, auktoritetspersoner och samhället har alla projicerat en identitet på dig. Och om denna identitet inte stämmer överens med din själs sanna natur, kommer du att fortsätta att söka efter kärlek och acceptans. Du har kanske accepterad projektionerna och skapat ett sätt att leva för att bemöta de andras förväntningar. Du kanske känner dig låst i att leva ett liv som inte har en verklig mening för din själs ändamål. När du egentligen bara vill bli verkligt älskad för den du är.

Bara du vet vem du är bortom de projektioner, som placerats på dig och din själs sanna natur. Det är dags för oss alla att hitta oss själva igen.

Under åren har jag lett er till en övning att meditera eller resa för att få veta om er skapare eller de skapande krafterna i universum. Det är lite svårt att skriva för en grupp som vår, för vi alla har olika fraser och ord som passar med vår religiösa och spirituella tro. Du får hitta den term som passar din tro – Gud, den gudomliga gudinnan, Källan, skaparen, universums skapande krafter eller en annan term som är riktig för din tro.

Jag delade med mig om mötet med din skapare och att lära sig om sin skapelsehistoria i Medicine for the Earth och i de flesta andra böcker jag skrivit sen 2000.

Jag fortsätter att lära ut denna praktik för jag tycker att den är nyckelövningen för att kunna uppleva enhetsmedvetande med full sensorisk uppmärksamhet och hur det är möjligt att bli en behållare för ovillkorlig kärlek. För om vi inte upplever enhet med vår skapare i våra celler och med vilken kärlek vi skapades ur, då får denna spirituella undervisning bara en mental betydelse. Och det finns ingen kraft i enbart rationell förståelse av spirituella principer. Vi måste känna det i alla våra celler och leva det.

Övningen jag vill att du ska upprepa är att göra en meditation eller en shamanisk resa für att fullt i dina celler absorbera kärleken som gavs in i din skapelse. Vi har tidigare gjort detta tillsammans. Men denna praktik behöver göras om och om igen. När du upprepar denna övning kan helandet som kommer ur upplevelsen gå djupare in i dina celler. Övningen i sig själv kan vara en sådan kraftfull helandebalsam för dina sår ifrån förr. För ovillkorlig kärlek är källan till verkligt helande.

Du kan lyssna till någon meditationsmusik, som hjälper dig att utvidga ditt medvetandetillstånd. Och ha för avsikt att möta din skapares energi och upplev med full sensorisk uppmärksamhet den ovillkorliga kärlek som gavs in i din skapelse. Det betyder att du känner hur ditt hjärtslag förändras, när du är omgiven och uppfylld med sådan kärlek. Märk hur din hud blir varm. Känn energin som flödar igenom din kropp. Uppmärksamma om dina tår, fötter, fingrar, händer börjar pirra. Känn doften av kärlek.

Absorbera och sug in ljuset i alla dina celler. Upplev känslan av enhet med din skapare och allt i livsväven.

När du känner dig redo, låter du ditt medvetande komma tillbaka i rummet där du befinner dig. Efter ett par djupa andetag kan du öppna dina ögon. Fyll dig med färgerna och bilderna av skönheten du ser. Känn sensationerna i din kropp. Lyssna till naturen, som sjunger till dig. Ta ett djupt andetag och känn dofterna i luften. Ät när du känner för det och smaka någonting verkligt friskt och sunt. Uppmärksamma hur ditt smaksinne har blivit upplivat. Drick lite vatten och känn smaken av det mjuka söta vattnet när det reser genom din mun och ner igenom din strupe. Berör mjuka strukturer runt om dig och märk känslorna i dina fingrar och händer. Märk hur dina sinnen verkar mera levande.

När du fortsätter att uppleva och insupa din skapares ovillkorliga kärlek kommer du att känna dig kallad att förändra ditt beteende mot dig själv och andra. Vid upprepandet av denna övning kommer du att känna hur ditt hjärta utvidgas, så att du kan vara en bättre upprätthållare för kärleken i världen.

Jag har tidigare även uppmuntrat er att förena er med era förfäder och förmödrar. Det är möjligt genom en meditation eller shamanisk resa. Vi har kanske oangenäma minnen av hur våra förfäder betedde sig. Men nu är de i ett transcendent tillstånd och med Källan. Deras kärleksfulla energi kan förse dig med helande, kärlek och understöd. För dina förfäder bryr sig om din hälsa och ditt välstånd. De vill dela med sig energetiskt understöd, som behövs för att hjälpa dig att vara framgångsrik i att manifestera dina mål och dina drömmar.

Låt dem älska dig och understödja dig.

Ja, det behövs en förändring i hur det mänskliga kollektivet beter sig mot varandra och mot livsväven. Att känna sig verkligt ovillkorligt älskad förändrar naturligt vårt beteende.

På samma gång är det så viktigt för oss som en spirituell gemenskap att gå över bron och nå den spirituella vägen i stället för egots väg.

En av huvudprinciperna i Medicine for the Earth-arbetet och andra spirituella läror, är att den yttre världen är en spegel av vårt inre tillstånd.

På en spirituell nivå måste vi undersöka vad som behövs förändras i vårt inre medvetandetillstånd. Det har att göra med hur du tänker, orden du använder, vad du säger dig själv, och energin du sänder ut i världen. Vi måste kultivera ett vackert och sunt inre landskap, som kan reflekteras i vårt yttre landskap.

Flera av er vet att Neville’s undervisning hade ett starkt inflytande på mig när jag skrev Medicine for the Earth. Neville’s läror inspirerar mig och hjälper mig att transformera mina själv-omintetgörande och saboterande tankar och trosatser.

Nyligen skrevs följande citat ner på Nevilles Yahoo grupp. Detta citat härstammar från ”The Core of Man” – (Människans kärna), en lektion som Neville gav den 17 november 1967. Yahoo-gruppen hittar ni under:

https://groups.yahoo.com/neo/groups/nevillequotes/info.

Du kanske behöver sitta och begrunda denna undervisning ett tag.

”Om jag inte är i dig, skulle inte denna dröm vara sann. Om allt i världen är i mig, då är allt i din värld i dig. Och om jag är i din värld, då är jag i dig.”

Fullmånen är den 15 april. Då är det också en full eklips av månen. Låt oss samlas som en spirituell gemenskap och uttrycka vår kärlek för allt i livsväven. Hitta en bra tid på dygnet när du kan sjunka in i din transfigurationspraktik. Gör ditt förberedande arbete. Upplev enhetens ande och ditt ljus kommer att dansa med allas ljus i vår krets. Låt oss tillsammans väva en strålande, lysande, tindrande ljusväv inom och runtom jorden. Känn ditt hjärta pulsera med kärlek. Känn ljuset med lätthet utstråla från din kropps celler. Väv ditt ljus med jordens ljus, elementens och allt i livsväven, inklusive ljuset i vår cirkel.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna, kan du få instruktioner under ”Creating A Human Web of Light” på denna hemsida.

Om du vill ta del av Sandras kungörelser, kan du det på den engelska originalsidan.

Copyright 2014 Sandra Ingerman. All Rights Reserved.

Recommended Posts