Transmutaatiouutiset heinäkuu 2024

Koko elämäni ajan olen kantanut tätä vakaata uskoa, että kun talossani tai autossani hajoaa jotain, se on vertauskuva jostain elämässäni tapahtuvasta.

Löysin itseni oudosta tilanteesta autoni kanssa. Minulla ei ole hienoa autoa, mutta minulla on luotettava auto, ja se on tärkeää meille kaikille. Ostin autoni vuonna 2016, kun tunsin tarvitsevani muutaman lisäturvaominaisuuden. Minulla on Subaru.

Se on ollut niin hyvä kulkuneuvo matkustamiseen erityisesti ennen pandemiaa, kun ajoin enemmän koulutuksiin.

Mutta joka vuosi akkuni kuoli. Woods ja minä alkaisimme katsoa toisiamme syyttävin ilmein, kuka jätti oven auki, valot, päälle jne. Tämä jatkui joka vuosi.

Lopulta pari kuukautta sitten meidän oli soitettava AAA:lle, koska emme saaneet akkua hyppäämään omin voimin. AAA-kuljettaja sanoi: “Näen tätä koko ajan vanhemmissa autoissa, kuten sinun autossasi, joissa on Starlink”. Säilytin Starlinkin, koska halusin saada lisäturvaa, jos tarvitsisin apua autiolla tiellä.

Lyhyesti sanottuna on käynyt ilmi, että Subaru on aina tiennyt, että Starlink-järjestelmällä varustetuissa vanhemmissa autoissa oli ongelmia.

Syynä on se, että akku jatkaa 3 G:n hakua, kun maailma on siirtynyt 5G:hen, mutta vanhemmat Subarukset eivät tiedä, että käytössä on eri taajuus. Se siis etsii jatkuvasti vanhempaa hitaampaa taajuutta, jota ei enää ole. Se käytti 24/7 etsien tätä hitaampaa taajuutta ja akku paloi loppuun kerran vuodessa. Vaikka auto oli sammutettuna akku etsi 3 G.

Tämä oli minulle hätkähdyttävää tietoa, sillä Subaru oli tietoinen asiasta, mutta ei koskaan vaivautunut kertomaan minulle asiasta.

Minun oli kuitenkin istuttava metaforan kanssa, sillä mietin, onko tämä sitä, mitä minä ja muut kokevat.

Shamaaniyhteisössä ja henkisessä yhteisössä puhumme jatkuvasti taajuutemme nostamisesta. Medicine for the Earth- ja Healing with Spiritual Light -koulutuksissa opetan jatkuvasti tarpeesta työstää kehoamme ja egoamme, ennen kuin astumme korkeampiin taajuuksiin. Sillä jos kehonne ei ole valmis pitämään tuota energiatasoa, se palaa varmasti loppuun. Niinpä ruokavalio, liikunta, hermoston pitäminen vahvana, maadoittuminen, varjotilojen ja vanhojen traumojen työstäminen ja henkisen valmistelun varmistaminen ovat kaikki tärkeitä, jotta pysymme terveinä, kun teemme henkistä työtämme ja siirrymme kehittyneempiin tietoisuustiloihin. On myös tärkeää oppia luonnosta. Kaikki elämässä käy läpi kasvusyklejä. Voimme oppia tahdistamaan itseämme terveemmällä tavalla tulemalla yhdeksi luonnon ja sen syklien ja alati muuttuvien vaiheiden kanssa.

1980-luvun alussa söin psilosybiiniä myöhään illalla kotona. Tämä oli minulle epätavallista, sillä kun käytin sieniä, minun oli oltava luonnon kanssa. Minun piti olla virtaavien jokien kanssa ja istua puiden kanssa koko päivän, tai kävellä koko yön meren äärelle ja istua sen kanssa auringon noustessa.

Joka tapauksessa auttava henkeni alkoi näyttää minulle, miten käteni työnnetään oven puun läpi. He yrittivät opettaa minulle jotain. He kertoivat minulle, että onnistuakseni tässä minun oli opittava hidastamaan taajuuteni paljon hitaammalle tasolle kuin mitä värähtelin.

Minulla oli kokemus, että käteni alkoi liikkua oven läpi. Estin itseäni menemästä pidemmälle. Mutta opetus taajuuteni hidastamisesta jäi aina mieleeni.

Istuin siis autoni kanssa jonkin aikaa sen kanssa, mitä tapahtui, ja voin nähdä, miten olen etsinyt matalampaa taajuutta, jolla elää, jotta pysyisin terveenä, mutta voisin silti tehdä kaikkea voimakasta shamaanityötäni. Miksi yritämme jatkuvasti nostaa taajuuttamme?

Opetan ilmeisesti transfiguraatiota, mikä on työskentelyä Luojan valon kanssa, joka on istutettu meihin siemenenä. Ja että valolla ja energialla on kyky luoda aivan kuten Lähde teki. Ja tämä on korkean taajuuden työtä.

Tämä jättää minut mietteliääksi ja huomaan olevani innostunut tutkimaan toista tasoa työskentelyssä shamaanienergioiden ja elämän energioiden kanssa.

Äitini ja minä olimme/on hitaimpia kävelijöitä, joita voitte kuvitella. Ymmärrämmekö todella sitä ainutlaatuista nopeutta, jota tarvitsemme tunteaksemme olomme turvalliseksi ja maadoittuneeksi tällä maapallolla?

Suurin osa avusta, jota näen ihmisten tarvitsevan, on hermoston rauhoittamista. Onko kyse siitä, että hermostomme kamppailee pysyäkseen niiden taajuuksien perässä, joita yritämme saavuttaa? Poltammeko elimistömme kyvyn selviytyä? Onko meidän tehtävä enemmän työtä? Ja mitä hyötyjä on matalammilla taajuuksilla työskentelystä? Ja millaisia käsityksiä meillä on alemmista taajuuksista?

Täysikuu on 21. heinäkuuta ja se on Buck Moon. Voitteko astua pois ulkomaailman kaaoksesta ja haasteista, jotta voitte päästää irti egostanne, ajatuksistanne, päästää irti kehonne muodosta ja sallia sisäisen valonne, joka on yhtä kirkas kuin aurinko, kuu ja tähdet yläpuolellamme, loistaa yhtä kirkkaasti, kun nämä hämmästyttävät elämänkappaleet muistuttavat meitä totuudesta, keitä olemme. Totuus on, että tekin olette tuota valoa ja voitte säteillä tuota valoa maapallolla ja koko maapallon sisällä jokaiseen elävään olentoon elämän verkossa. Se on palveluksemme juuri nyt säteilemään rakkautta ja valoa ja tuomaan feminiininen periaate takaisin planeetalle.

Jos olet uusi Transmutaatiouutisten lukija, alla on linkkejä ohjeisiin, miten valmistautua seremoniaan, ja sitten ohjeita kuukausittaiseen täysikuun seremoniaamme Luodaan valon ihmisverkko.

https://www.sandraingerman.com/uncategorized/creating-a-human-web-of-light-finnish/

https://www.sandraingerman.com/preparing-for-ceremonial-work/

Tämä linkki vie teidät voimakkaaseen kirkastumisseremoniaan.

Tämä on mielenkiintoinen inspiraatio, jonka löysin päiväkirjoistani:

“Et voi vastustaa elämää, koska voima on liian voimakas.”

Se on totta, eikö olekin. Me yritämme, mutta loukkaannumme. FB:ssä oli hiljattain inspiraatio, jossa joku kertoi, miten Buffalot kohtaavat myrskyt ja selviävät niistä nopeammin kuin yrittäessään kääntyä pois myrskystä. Minusta tuntuu, että tuo sitaatti sanoo jotain samanlaista.

Ilmoitukset:

Halusin kertoa kaikille, että julkaisen säännöllisesti inspiraatiopostauksia kirjailijasivullani Facebookissa

http://www.facebook.com/SandraIngerman ja @ingermansandra Instagramissa.

Olen tehnyt tätä joulukuusta lähtien ja kaikki viestit ovat edelleen ylhäällä. Jakamani lukeminen ja pohtiminen on hyvin inspiroivaa. Toivon, että kirjaudutte sisään.

Älkääkä unohtako vierailla Shamaanit ovat energian puutarhureita -Facebook-sivullamme postaamassa inspiroivia tarinoita ja kuvia ja myös piristyä siitä, mitä yhteisömme jakaa. Jos haluat liittyä Facebook-ryhmään Shamans Are Gardeners of Energy, mene osoitteeseen: https://www.facebook.com/groups/991720834662313. Salasana on “Transfiguration”. “

Rakastan käydä Shamans are Gardeners of Energy -sivustolla lepäämässä elämästä ja ihastelemassa sitä kauneutta, jota ihmiset postaavat. Se on pyhä tilani, jossa pääsen pois ehdollistuneesta maailmasta.

Minulle on tärkeää tietää, että loin nämä FB-sivut antaakseni inspiraatiota. Kyllä minä mainostan, sillä minulla on uusia kirjoja, audiot ja kursseja, joista voin kertoa. Mutta syyni postaamiseen nyt on auttaa nostamaan meitä kaikkia ylös näinä haastavina aikoina.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, jotka on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolle. Alla on linkki kyseiselle sivulle.

Kiitos, Sylvia, kun annoit meille tämän luettelon:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Jännittävä tuleva webinaari:

Minulla on ilo ilmoittaa Shamans Portal -portaalin isännöimästä webinaarista 17. heinäkuuta. Webinaarissa jaetaan tiekartta ja työkaluja initiaatioiden läpikäymiseen. Se perustuu uuteen äänitteeseen, joka on tulossa Sounds True -julkaisusta “Sielun polun kiillottaminen”, ja jonkin verran kirjaani Walking through Darkness. Tämä ohjelma tulee olemaan hyvin kokemuksellinen. Olen innoissani työn jakamisesta shamaaniyhteisön kanssa.

https://shamanportal.org/tools-for-working-through-initiations-and-dark-times-with-sandra-ingerman-hosted-by-itzhak-beery/

Sydämestäni kutsun teidät katsomaan The Shamans Cavea. Renee Baribeau ja minä olemme podcastimme kuudetta vuotta, ja olemme yhä vahvempia ja intohimoisempia aiheista, joista meidän mielestämme on tärkeää keskustella juuri nyt. Ohjelmiemme aikataulu löytyy osoitteesta www.ShamansTV.com.

Voit todella auttaa meitä tilaamalla ohjelmamme ja kommentoimalla, kun katsot tai kuuntelet sitä.

Olen monien vuosien ajan kertonut teille ihanasta nuoresta hip hop -artistista, joka laittaa musiikkiinsa rauhan ja parantumisen viestejä. Rakastan hänen työtään ja olen lahjoittanut rahaa auttaakseni häntä tässä ja muissa hankkeissa.

Toivomme voivamme yhdessä luoda sovelluksen ongelmissa oleville kaupunkilaislapsille ja -teini-ikäisille. Nauhoitan joitain shamaaniseremonioita ja -matkoja, ja sitten tulee sopivampi henkilö, joka on ääneni.

Quincy julkaisi juuri uuden albuminsa Rebelwise: Fully Loaded Altar: https://ffm.to/fullyloadedaltar

Quincy jakaa:” Rebelwise-projektissa on kyse “huumelääkkeen” toimittamisesta nykyaikaan, ja tässä projektissa on monia viittauksia shamanismiin ja muihin henkisiin käsitteisiin, jotka voivat olla johdanto nuoremmille teini-ikäisille yleisöille, erityisesti Hip-Hopista pitäville.”

Monet teistä ostivat Quincyn albumit, jotka mainitsin aiemmin. Hän todella puhuttelee lapsia, nuoria sukulaisia ja teinejä. Toivottavasti jaat Quincyn työn.

Explore Your Shamanically Guided “Dream Print: Koe sielusi opastus Afrikkalaisen Dreamwork-lähestymistavan kautta John Lockleyn, Etelä-Afrikan Xhosa-linjan täysin vihityn sangoman (tai shamaanin) kanssa, löydät ainutlaatuisen unelmapainatuksesi, mikä parantaa henkistä itsetuntoasi, kun alat tunnistaa ja omaksua henkilökohtaista polkuasi ja kutsumustasi. Lisätietoja saat klikkaamalla tätä linkkiä:

 https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/sgdp/ingerman

Tämä on projekti, jota aion todella tukea ja auttaa saamaan sen maailmalle. Kirjoitus on siis hieman pitkä. Mutta se, mitä Dasha Bond tekee apua tarvitsevien naisten ja lasten hyväksi, on hämmästyttävää.

Mitä tekemistä mehiläisillä on shamanismin, henkisyyden ja surun käsittelyn kanssa? Uuden kirjan lukijat

Unelmointi mehiläisten kanssa: Sacred Medicine from Beyond the Veil of Grief, Brave Healer Productions,

ymmärtävät nopeasti, mistä kaikessa kohussa on kyse. Kirjassa pääkirjoittaja Dasha Allred Bond ja 23 hänen “mehiläissiskoaan” jakavat katarttisia matkojaan henkilökohtaisen tuskan läpi sekä työkaluja, joita lukijat voivat käyttää elämässään.

On lukuja adoptiolapsen matkasta hylkäämisestä kuulumiseen; kehokeskeinen

harjoituksia sielun parhaiden ystävien löytämiseen; puuttuvan isärakkauden ilmentämiseen; ja tien löytämiseen

traumaattisen surun läpi, muutamia mainitakseni.

“Mehiläissisaret” ovat Jill “GiG” Austin, Batsheva, Christina Marta Beebe, Leah Benjamin, Maria

Brannon, Kristin Clark, Emilie Collins, Kim Collins, Elizabeth DeVaughn, Leslie Garbis,

Angelica Dunsavage, Kim Louise Eden, Lilly Emerson, Sonia Fernández LeBlanc, Jennifer Dunsavage.

Harvard, Jan Hatcher, Wendy House, Hope Kernea, Paula Martens, Dusty Rose Miller, Dusty Rose Miller, Shelby

Reardon, Lauren Russell ja Carrie Elizabeth Wilkerson.

Dashan yhteys mehiläisiin alkoi ennen Meksikon matkaa vuonna 2021. Hän muistelee: “Jokainen

Yöllä aloin nähdä unta mehiläisistä. He opettivat minulle, miten pyhä lääke

Äiti Maria on sama lääke kuin mehiläiset ja parantava pesä. Joka yö kuukausien ajan he

tuli. Päivisin aloin huomata mehiläiskuvia kaikkialla, viestejä seinillä mehiläisistä,

ja todellisia eläviä mehiläisiä alkoi lentää pellolleni. Ennen kuin menin yöllä nukkumaan, tunsin niiden pienet mehiläiset.

energiaelimiä ihollani.

iho. Minusta tuntui kuin todellinen shamaanipolkuni olisi lentänyt sisään mehiläisten siivillä.”

Sydänkeskeinen kutsu kirjoittaa Dreaming with Bees -kirja itse tuli selvän unen aikana. Mehiläiset neuvoivat, että tästä tulisi paljon muutakin kuin kirja. Kirjoitetut ja jaetut tarinat auttaisivat käynnistämään varainkeruun voittoa tavoittelemattomalle Aluna Bridge -järjestölle, jonka tehtävänä on tarjota tukea ja turvapaikkaa saattohoitoa tarvitseville naisille ja lapsille, jotka ovat myös vailla kotia tai kokevat asumisen epävarmuutta. Lisäksi lahjoituksia tehdään voittoa tavoittelemattomille järjestöille, joiden tehtävänä on auttaa suojelemaan ja ylläpitämään mehiläisystäviämme.

Aion lahjoittaa Dashan projektille. Ja kun minulla on enemmän tietoa, kerron, miten tekin voitte tehdä niin, jos sydämenne tuntee vetoa auttamiseen.

Voit noutaa kirjan ulos Amazonista tai suoraan verkkosivuilta alla olevista linkeistä.

https://www.dreamingwithbees.com/book-events-info

https://a.co/d/0D8d6LN

Copyright 2024 Sandra Ingerman. Kaikki oikeudet pidätetään

Käännös: Layla Morgan Wilde

Recommended Posts