Transmutatie Nieuws September 2015

In de lente heb ik een foto van mezelf gepost terwijl ik aan het werk was op mijn oude computer, Blueberry. Op deze foto was ik, op Blueberry het boek Walking In Light aan het schrijven. Ik droeg mijn vaders ski muts en vingerloze handschoenen. Blueberry is sinds 2000 mijn schrijf partner. Ik heb 6 boeken op Blueberry geschreven, ontelbare artikelen, hoofdstukken voor boeken van andere schrijvers en veel jaren De Transmutatie Nieuws brief.

Blueberry en ik zijn in mei 2000 begonnen met onze samenwerking. Doordat ik uiteindelijk mijn apparaat moest upgraden eindigde het leven van Blueberry op 29 juli dit jaar. Het was een lange en mooie samenwerking. Ik ben één van die mensen die auto’s en computers als menselijk ziet. En je weet doordat je maandelijkse nieuwsbrieven leest dat ik het echt leuk vind om excentriek te zijn.

Ik wil nu even de tijd nemen om Blueberry te eren, die me geholpen heeft om een schat aan informatie te delen met mensen van over de wereld.

Ik schrijf al jaren over het moeiteloos laten stralen van ons goddelijke licht. Ik heb gebruik gemaakt van het metafoor dat de sterren in de lucht niet proberen te stralen. En dat ze geen nadruk leggen op waar ze stralen. Sterren stralen gewoon en schijnen hun licht overal over onze prachtige aarde. Het zelfde geldt voor de zon. De zon gebruikt geen kracht om licht en energie te stralen. De zon schijnt gewoon. En ik heb jullie aangemoedigd om je onder te dompelen in je eigen innerlijke ster- en zonlicht en om simpel een licht in de wereld te zijn.

Als we op deze manier werken, werken we me het vrouwelijke principe van zijn tegenover doen.

Wanneer we met het vrouwelijke principe van zijn, werken ervaren we de stilte van het leven en van de Bron. En dit is ook een plaats waar we onvoorwaardelijke en goddelijke liefde door ons heen kunnen ervaren.

Velen van ons spannen zich te veel in wanneer we liefde geven en ontvangen. Op een rationeel niveau begrijpen we dat liefde de krachtigste genezer is en dat we geboren zijn om liefde te geven en te ontvangen. Maar we kunnen van “lief hebben” zo’n ingewikkeld proces maken, zeker als ons ego zich er mee bemoeit.

Reflecteer je met de stroming van de zee. De getijden komen en gaan. De golven rollen naar de kust en trekken zich weer terug. Er is geen kracht inspanning. De staat van de stroom is een werkelijke staat van zijn. Zoals de golven bewegen zo vloeit de goddelijke liefde ook. We hoeven niet zoveel moeite te doen om onze liefde met anderen en met de Aarde te delen. We hoeven niet zoveel moeite te doen om liefde te krijgen. Liefde is een natuurlijke staat van zijn wat zonder inspanning stroomt, net zoals de golven van de oceaan.

Deze maand nodig ik je uit om een journey of meditatie te doen waar je de zee ervaart. Voel de zee en observeer de staat van zijn en de natuurlijke stroming. Journey of mediteer daarna en ga diep in je innerlijke wereld en voel dezelfde staat van deze stroming in jezelf. Plaats je handen op je hart en tap in de kracht van goddelijke liefde en laat het in en uit stromen. Absorbeer de liefde zoals ik je heb aangemoedigd om de goddelijke liefde te absorberen in je cellen. Neem het in elke cel op en vervolgens Ben je gewoon met de golven van onvoorwaardelijke en goddelijke liefde als het in je stroomt en vervolgens naar anderen en naar de wereld straalt.

Dus de kern van het helen van onszelf, anderen en de planeet, is door simpelweg de staat van liefde vast te houden. De godinnen en vrouwelijke energieën laten het toe om de golven van liefde en licht simpel weg te laten stromen. Er is geen kracht inspanning.

Wanneer je dit doet kan het natuurlijk gebeuren dat je word getriggerd door emotionele problemen. Door liefde in en uit te laten stromen zoals je ademhaalt kan het zijn dat je tijden naar boven haalt waar je je niet geliefd voelde of waar je je gekwetst voelde of waar je anderen gekwetst hebt. Dit is normaal. Doe je oefeningen om te eren wat je voelt terwijl je tegelijkertijd de energieën die schoongemaakt moeten worden, schoonmaakt en transmuteert. Als mens kan je je soms zo fragiel voelen. Maar op het moment dat we de kracht van de goddelijke liefde ervaren kunnen we een kracht, een sterkte en een manier van zijn voelen in de wereld waar de meeste alleen over kunnen dromen. Liefde en licht zijn is een deel van onze evolutie. De stilte van het goddelijke ervaren en toestaan wat stroomt uit deze staat van zijn, is een deel van onze evolutie om in staat te zijn om met de hogere frequenties te werken en vast houden, die persoonlijke en collectieve heling creëren.

Blijf geconcentreerd tijdens je oefeningen deze maand en observeer wat er voor je op komt en wat door jouw begint te stralen.

De volle maan is op 27 september. Er is die dag ook een totale maan eclips. 27 september was de verjaardag van mijn vader. Ik zal die dag dan de onvoorwaardelijke liefde die hij met mij deelde, eren. Bereid je voor om uit je dagelijkse gedachten, zorgen en activiteiten te stappen. Begin door een paar minuten diep adem te halen zodat je in een plaats van vrede, stilte en gecenterd bent. Reis diep je innerlijke wereld binnen in de stilte waar je je eigen sterren- of zonlicht en je innerlijke natuurlijke stroom van liefde vind. Stel je de golven van de oceaan voor die door je heen stromen en die liefde door jou in de wereld zetten. Laten we gezamenlijk als golven van licht en liefde zijn en een schitterend en exquise web van licht en liefde door en over de aarde heen weven.

Als je de Transmutatie nieuwsbrief voor het eerst leest kijk dan bij “Een menselijk web van licht creëren” voor de uitleg van onze volle maan ceremonie.

23 September is de equinox. Op het noordelijk halfrond komen we in de herfst en in het zuidelijke halfrond in de lente.

Toen ik een journey deed voor een ceremonie voor de equinox kreeg ik twee ceremonies door om met jullie te delen. Afhankelijk van waar je woont op het noordelijke of zuidelijk halfrond. Door te werken op de manier die ik heb gekregen eren we de beide cyclussen van de dood en het loslaten van wat wij en het collectief niet langer nodig hebben, als het eren van het proces van wedergeboorte en het verwelkomen in het nieuwe.

Als je op het noordelijk halfrond leeft is dit de tijd om elke beperkende staat van bewustzijn en oude wonden waar je klaar mee bent, los te laten. De aarde zal ze van je aannemen en het oude tot compost verwerken net zoals ze doet met de oude bladeren die de bomen en planten los laten tijdens de herfst. Tijdens het compost proces wordt er organisch materiaal gecreëerd wat de aarde voed, bevrucht en verzorgt om gezonde planten te creëren die tijdens het voorjaar weer omhoog komen.

Neem de tijd om in een diepe meditatieve staat te komen. Laat je zorgen los. Neem de tijd om je te concentreren op je spirituele oefening zodat je daadwerkelijk de onzichtbare gebieden, waar veranderingen mogelijk zijn, betreed. Zink diep in je innerlijke weten. Sta toe dat je psyche je laat zien wat voor jou op dit moment in je leven, nodig is om los te laten. Kijk naar de wonden uit het verleden en naar de staat van bewustzijn die je vast houden en je niet toestaan om volledig voorwaarts te gaan om nieuw dromen en een nieuw leven te creëren voor jezelf en de aarde.

Stel jezelf voor dat reist naar een prachtige plek in de natuur waar de grond rijk en vochtig is. Ruik de geuren en voel je voeten als op de aarde loopt. Merk op hoe fris de aarde voelt en ruikt. Je kan de geur proeven op je tong proeven. Kijk om je heen en neem de prachtige kleuren van alle natuurwezens om je heen in je op.

Ga een tijdje bij een boom zitten die je roept. Als je bij de boom zit stel je ademhaling en hartslag af op die van de boom en de aarde. Voel je eigen hartslag. Concentreer je op de wens om los te laten wat jou niet langer dient.

Wanneer je voelt dat je klaar bent, stel je dan voor dat je op de grond knielt en een gat in de aarde graaft. Je kan wat je los laat in de aarde blazen. Of je kan je voorstellen dat je de staten van je bewustzijn en de wonden uit het verleden verbrand.

Bedank de aarde dat ze alles wat nodig is om te composteren neemt en het transformeert in rijke aarde die een vruchtbare bodem biedt om nieuwe zaadjes van hoop, licht en liefde te planten.

Als je voelt dat je klaar bent met deze ceremonie kom dan terug in de kamer waar je bent en terug in je dagelijkse bewustzijn je voelt je licht en helder.

Je kan deze ceremonie ook in de natuur doen, terwijl je bovenstaande stappen volgt.

Terwijl onze gemeenschap op het noordelijk halfrond het oude loslaat, zullen de mensen op het zuidelijk halfrond nieuwe zaadjes planten met visies die vrij zijn van herinneringen aan oude wonden en belemmerende gedachten.

Werk op de manier zoals ik hierboven heb beschreven in een diepe meditatieve staat en reis naar een prachtige plaats in de natuur om je werk te doen. Je kan deze ceremonie ook buiten in je favoriete park of je favoriete plaats in de natuur doen.

Stel je de zaadjes voor die wil planten als je lente verwelkomt. Dit is een tijd om nieuw leven welkom te heten, in zowel de natuur als in onze eigen innerlijke wereld. Plant de zaadjes die je wilt voeden en zien groeien in je innerlijke tuin.

Nogmaals als je klaar bent bedank de aarde voor het accepteren en het laten groeien van je nieuwe zaadjes die je visies, gedachten en dagdromen van hoop, liefde en licht bevatten.

Keer terug als je klaar bent.

Samen komen we samen als een global community om de transitie van de dood en wedergeboorte te eren. Zij zijn allen een deel van één cyclus.

Ik wens jullie een gelukkige herfst en lente!

Recommended Posts