Transmutationsnyheter oktober 2022

Vi är alla medvetna om de intensiva väderförändringarna som sker världen över. Hela länder och stater i USA upplever förstörande översvämningar medan andra platser på jorden torkar upp. Vi har floder överallt i världen som nu är så torra att man kan promenera igenom dem.

Vattnet tycks försöka nå oss och be oss att vakna upp till läror om hur vi på denna Jorden ska röra oss i balans. För när vädret beter sig så utom balans, är det en spegling av  något som händer i den kollektiva mänskligheten.

Som ni vet finns det oändligt många människor som inte tror på klimatförändringar och inte vill delta i diskussioner, lösningar eller att alls agera.

Budskapet jag har meddelat om i så många år nu, att om vi stiger upp varje dag och tackar jorden, luften, elden (som solen) och vattnet för våra liv, vet jag i min själ och hjärta att med den shamanska principen om reciprocitet kan saker snabbt förändras. För om vi hedrar elementen, hedrar de oss tillbaka, som det alltid har varit i vårt förhållande till naturvarelser.

Vi är inte de enda förnimmande varelserna på den här planeten, även om vi beter oss som om vi vore det. Det finns länder som ger floder samma rättigheter som människor. Saker förändras och människor inser att vi måste forma en harmonisk balans med naturen om vi vill fortsätta att överleva som en ras på Jorden.

Några gånger har jag skrivit i transmutations-nyheterna om en dröm jag hade om en flod som hade torkat upp men fortfarande hade en sång. Jag skriver ner den här för de som inte har läst om denna mycket kraftfulla dröm.

Allt som existerar på den här planeten sjunger och sörjer. Varje livsform har rätt till ett liv där mat och skydd är tillgängliga. Och naturen är verkligen vår största lärare just nu. Om vi följde naturens hänvisningar, skulle vi veta vad vi behöver göra för att rädda oss själva och vår planet. Och mycket har att göra med att visa vördnad, kärlek, respekt och att visa vänlighet. Det är verkligen inte speciellt svårt att gå ut i naturen och sjunga till friska naturvarelser och till sådana som kan behöva helande och kärlek.

I alla mina kurser, som jag har gett sedan år 2000, tycker jag fortfarande att det är svårt att integrera hur många människor som har haft mirakel-helanden genom att arbeta med transfiguration. Detta arbete har funnits så länge och använts av så många för att ge ljus till livsväven och fortsätter att ge näring till livets ljus.

Att sjunga, dansa, transfigurera, utföra hedrande ceremonier för de levande och de döda, är alltihopa sätt att ändra kursen för att dramatiska klimatförändringar ska ske. Men vi behöver människogrupper som går ut och formar lokala gemenskaper för att göra arbetet i landskapen där vi lever. Det låter så enkelt, men har en styrka som har visats i årtusenden.

Drömmen jag hade, handlade om en flod som verkade ha dött ut, men när jag gick vid den kunde jag höra att den sjöng.

För de som aldrig läst om drömmen, här är den:

Dröm den 11 december 2014

Tidigt i morse hade jag en väldigt extraordinär dröm. Första delen av drömmen var väldigt komplex och djup, och den delen minns jag inte. Jag vet att jag var i en lägenhet i en stad och hade en väldigt djupgående diskussion med andra, och jag tror att temat var om döden.

I vilket fall som helst hade diskussionen nått till ett ställe, när jag visste att det var dags att lämna. Och jag hade kommit till staden eftersom jag ville köpa ljusblå mascara. Så jag bestämde mig för att gå vidare med min uppgift.

Jag vandrade genom stadens gator och kom till ett byggnadsområde. Där gjordes en ny bebyggelse för kommersiella egendomar och affärer. En flod hade blivit dränerad för att bebyggelseprojektet skulle kunna fortsätta. Jag vet att det låter konstigt, men det var en dröm.

Nästa del av drömmen kommer jag aldrig att glömma. Jag gick längs den dränerade flodbädden. Sanden var fortfarande våt. Det var inte som där jag bor där jag promenerar längs ”arroyos”, som är uttorkade flodbäddar. Sanden i den här floden var fortfarande mycket fuktig och våt.

När jag gick där började floden sjunga för mig. Sången var utomordentlig. Och vid varje ny kurva jag kom till i floden ändrade sig sången. Jag kom till ett ställe av floden där symboler började uppträda i sanden genom sången. Jag gick fram och tillbaka hela flodlängden och lyssnade till den vackra sången. Sången förblev konstant beroende på var jag befann mig vid floden.

Jag var så berörd av skönheten i denna sång och att floden fortfarande sjöng även om den hade blivit dränerad.

Jag gick tillbaka till en grupp byggarbetare. Och där var en stor nativ amerikans man med två väldigt långa flätor. Jag tänkte mig att han kanske skulle lyssna på mig. Jag berättade för honom att floden sjunger. Han tittade på mig och när jag började gråta, sade han att han skulle komma med mig och försöka lyssna.

Vi gick till flodbädden och började promenera längs floden. Först var det bara tyst. Men sen uppstod en sång. Den var annorlunda än den jag hade hört när jag gick ensam, men där var sång. Jag frågade honom om han kunde höra den. Först kunde han inte det. Sedan blev sången starkare och högre. Han tittade förvånat på mig när han hörde sången. Och vi gick tillsammans längs floden och lyssnade till hur floden sjöng.

Han gick tillbaka till de andra byggarbetarna och sa att de måste stoppa projektet för att floden lever och fortfarande sjunger. Jag lämnade gruppen i vetskap om att de skulle stoppa arbetet.

Och sen gick jag vidare för att köpa min ljusblå mascara.

Jag vaknade upp så berörd av drömmen och flodens sång! På tidigt 1970-tal höll jag på att drunkna i havet i Mazatlan och jag upplevde mig gående genom en tunnel och kom in i ett ljus. Jag befann mig i en extraordinär trädgård och satt på en stenbänk medan jag lyssnade på den mest vackra musik, som jag aldrig kommer att kunna beskriva och aldrig har hört här på jorden.

Flodens sång var som den. Allt i livet sjunger och sången är evig.

Denna månaden tänkte jag att vi skulle göra en transfiguration för världens vatten, som vi brukade tidigare med läsare av transmutations-nyheterna.

Du kan skapa ett altare där du placerar en liten skål eller ett glas med vatten. Ditt altare gör ditt rum till ett heligt område. Om du vill kan du tända ett ljus, du kan bränna några heliga örter. Använd ett shamanskt instrument eller spela spirituell musik som du gillar och som låter dig stiga ur din mänsklighet och in i den gudomliga varelse som du är. Upplev kraften av ditt inre solljus, stjärnljus eller månljus och hur det växer till ett vackert gyllene ljus som flödar i varje cell av din kropp. Och låt sedan det ljuset stråla ut till ett vatten i vilket du fokuserar ljuset för att hedra det och se det i sin gudomliga perfektion.

När du känner dig färdig med detta kan du dricka lite av vattnet och sedan hälla det i ett vattendrag där du bor. Det transfigurerade vattnet som är fyllt med gudomligt ljus ger sig iväg till världens alla vatten.

Denna månaden kommer jag att leda er när vi gör vår ceremoni. Så ha ditt altare med vattnet och ett shamanskt instrument redo att använda om du vill sjunga och dansa när vi arbetar tillsammans.

För de av er som deltar i ceremonin kommer jag även att leda en transfigurations-ceremoni i vår cirkel där vi kommer att ha chansen att vara både klient och praktiserande.

Det spelar ingen roll när du deltar i ceremonin eftersom vi arbetar utom tid och alla kommer att dra nytta av vårt arbete.

Jag svamlar lite i början men fortsatte sedan. Det är två delar i ceremonin och efter att ha spelat in den med Sylvia realiserade jag att de flesta av er kanske vill dela upp ceremonierna och göra den ena efter den andra. Du kommer att se vad jag menar när du lyssnar.

Pga hälsosvårigheter kommer min presentation denna månaden att vara via audio i stället för video. Du kan lyssna här:

https://www.youtube.com/watch?v=Wjkv1VkvODc

Och sedan fortsätter vi vårt arbete vid fullmånen den 9 oktober, när vi förenar våra energier tillsammans för att utstråla ljus och kärlek inom och runtom Jorden. Kom tillsammans med mig i dessa ceremonier för de har verkligen styrkan att skapa sann förändring.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2022 SandraIngerman. All rights reserved.

Recommended Posts