Transmutationsnyheter november 2020

Naturligtvis skrev jag Transmutationsnyheterna för november innan valet i USA, så jag är säker på att alla sorters känslor nu flyger omkring inom dig och även kollektivt.

Och det spelar ingen roll om du är lycklig eller arg över resultaten, för med Medicine for the Earth-arbetet ges ett sätt att leva, som är ovillkorligt och handlingarna och ceremonierna kan fortfarande utövas, om du nu är lycklig eller arg.

Ceremonier är heliga akter och är shamanens möjlighet att förändra, så vi ska inte sluta att göra arbetet.

Transmutationsnyheterna har gått igenom olika faser under årens gång. Ursprungligen uppmuntrade mig Bob Edgar med idén att varje månad skriva en kolumn. Bob var Carol Proudfoot Edgars man. Hon var och är fortfarande en briljant shamansk lärarinna och arbetar nu i sin lokala gemenskap.

Jag blev delaktig i deras websida shamanicvisions.com

Vid den tiden hade jag publicerat en visionär roman A Fall to Grace. Varje månad bidrog jag med någon hjälp-andes visdoms-budskap och jag föreslog även att göra en shamansk resa i sammanhang med den undervisningen. Jag skrev upp detta för hand och faxade det till Bob, som skrev ned det på maskin.

Sedan år 2000 förändrades kolumnen till Medicine for the Earth. När jag skrev Medicine for the Earth-arbetet och var rätt så kreativ. Vissa månadskolumner var 5 till 10 sidor långa utan kungörelser. Det var annorlunda tider då.

Jag började även med vår gemensamma ceremoni varje månad; the Human Web of Light. Första året skrev en buddistisk munk ett brev till mig och berättade att de i hans kloster varje månad anslöt sig till vår ceremoni. Jag fick också ett brev från en pastor, som hade skrivit en sång för transfigurations-ceremonin, som sjöngs när de varje månad anslöt sig till oss.

Det har varit en rik upplevelse för mig att dela arbetet med så många människor från olika livsvägar och bakgrunder.

Behovet i vårt kollektiv har förändrats och människor vill inte längre läsa långa blogs och nyhetsbrev och jag har mindre att meddela. Medicine for the Earth- och Healing with Spiritual Light-arbetet är enkla metoder och ceremonier som försänker oss i gudomligt ljus, ovillkorlig kärlek, och i Naturen.

Dessa praktiker och ceremonier, även om de är enkla, fordrar ett livslångt engagemang för att bemästra och möjliggöra mirakulösa resultat. Det behövs nivåer av fokus och koncentration, som är bortom vad människor i vår kultur har blivit tränade för. Och att genomföra ceremonier samtidigt med ditt dagliga liv kan inte vara beroende av yttre omständigheter i ditt liv och i världen. Mästerverk fordrar ovillkorlig kärlek även mitt i trauma och upplösning.

Så jag behöver inte skriva om nya saker utan bara påminna om och inspirera till att fortsätta arbetet.

Så på så sätt genomgår Transmutatiosnyheterna en ny fas av förändring.

Men jag kommer att fortsätta att skriva Transmutationsnyheterna i samma form som nu. Och de blir så generöst översatta till många olika språk.

Jag kommer varje månad att lägga till en gåva antingen med en shamansk resa som vi tillsammans kan göra eller en guidad ceremoni. Sylvia Edwards har samtyckt till att spela in dessa erbjudanden på Zoom och en link kommer att anges.

Med tiden kommer jag att bjuda in lärarinnor och lärare som är på listan www.shamanicteachers.com till att spela in erbjudanden. Deras arbete är briljant, och jag vill presentera dem för er. Så vi kommer till viss grad att rotera. Men jag kommer att göra de flesta inspelningarna.

Jag vill klargöra att det blir en inspelad resa eller ceremoni per månad.

Och så den spännande nyheten att Sylvia och jag har startat en ny Facebook-sida bara för vår globala gemenskap. Facebook-sidans namn är Shamans Are Gardeners of Energy. Som du har läst i kolumnen har detta blivit min favoritundervisning som The Ancient Ones meddelade mig om.

Om du vill delta, så klicka på denna länken: https://www.facebook.com/groups/991720834662313/

För deltagandet står en fråga och svaret är ”Transfiguration”.

Denna Facebook-grupp är bara öppen för människor på min email-lista och för de som deltar i denna gemenskapen.

Fokus för denna Facebookgrupp Shamans Are Gardeners of Energy är att fylla kollektivet och Naturen med vördnad, böner, ovillkorlig kärlek och ljus. Ljus är den högsta frekvensen vi kan jobba med.

Om ditt bidrag inte speglar en positiv attityd, heder och vördnad kommer det att tas bort. Vad kommer att hända med vår gemenskap om vi försänker oss i samma medvetande som vi vill leva i? Vill du förlora dig själv i oväsendet eller välja en annan upplevelse, ett annat sätt att leva våra liv?

Jag är väldigt spänd på att vi har en ny form för att tillsammans genomföra kraftfullt arbete och dela med oss om det!

Fullmånen är den 30 november. Låt oss efter gott förberedande koncentrera oss och fokusera på att se oss själva som en ljus stjärna på natthimlen som flödar in Jorden och allt liv med ovillkorlig kärlek och gudomligt ljus.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

November är månaden när tacksägelse-högtiden firas i USA. Låt oss använda kraften av tacksamheten i USA och lägga den energin för det goda till allt liv.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2020 SandraIngerman. All rights reserved.

Recommended Posts