Transmutatie Nieuws November 2018

Ik heb met jullie meegedaan met de oefeningen om in een diepere relatie te komen met Aarde, Wind, Water en Vuur. Ik kan echt een verschil voelen in mijn lichaam. Ik voel een diepere verbinding met mijzelf en met al het leven.

Op een dag was ik een appel aan het eten uit mijn appelboom Ik voelde plotseling dat we verbonden zijn met de geest van elke levensvorm die we eten. Ik voelde wortels door mijn lichaam groeien en een diepere verbinding met de natuur. Dat wekte natuurlijk verschillende delen van mijn verbeelding en ik begon te denken dat elke keer dat we eten we ons verbinden met de levensvorm die we binnenkrijgen en de draden verbinden ons van binnenuit.

Ik begon na te denken over hoe degenen onder ons die zich inzetten voor onze spirituele oefeningen vaak onze dag beginnen, ons spirituele werk en verder met dankbaarheid. En tijdens de maand november vieren de mensen in Amerika Thanksgiving.

Dit bracht me ertoe om me af te vragen over het spirituele verschil, als we voordat we dank zeggen we toestemming vragen aan het land waar we ons voedsel vandaan halen en aan de spirit van alles. Vraag toestemming om de overvloed te eten die moeder aarde ons biedt, in partnerschap met de lucht, het water, de zon, de maan en de constellaties.

Als je eerst toestemming vraagt om te “nemen”, vraag ik me af hoe dat eigen innerlijke landschap, je gevoelens, gedachten, je gezondheid en je verbinding met het leven zou kunnen veranderen.

We willen zeker onze dankbaarheid oefeningen voortzetten en ze zelfs dieper in ons energieveld brengen. Maar wat zou er gebeuren als de oefening van het vragen van toestemming toevoegen en aanmoediging vragen over manieren waarop we onze weg op Gaia kunnen verlichten

Terwijl we dit doen stel ik me de krachten van de natuur, de voorouders, en de oudsten voor die liedjes van dankbaarheid en dankzegging voor ons zingen.

Deze oefening kan ons ook helpen om voedings- en leefstijlveranderingen aan te brengen terwijl we dieper op de energieën afstemmen die we absorberen.

De volle maan is 23 november. Laten we een dieper bewustzijn brengen en volledig openstellen voor onze geest in onszelf, die eenvoudigweg puur goddelijk licht is. Beheers het niet. Laat het door je heen stromen in plaats van je licht in te dammen. Laten we ons verenigen terwijl we transformeren licht delen met de aarde en al het leven. Bedenk hoe de zon, de maan en de sterren de groei transformeren. Laat je je licht sterk genoeg schijnen om een transformerende kracht te zijn?

Als je een nieuwe lezer bent van het transformatie nieuws, welkom. Lees de instructies voor onze volle maan ceremonie door op Een menselijk web van licht creëren

Ik ontving een bericht tijdens een wandeling. Wanneer de wereld oplost is er alleen geest. Door de initiaties te doorlopen die we nu ervaren lossen we op in ons spirituele zelf.

Recommended Posts