Transmutaatio Uutiset Toukokuu 2023

Toukokuu tuntuu minusta aina pehmeältä ja naiselliselta kuukaudelta. En tiedä miksi, mutta näen sen aina lempeänä kuukautena, jolloin voin tuntea olevani enemmän luonnon ja elämän itsensä hoivaama.

 

Kun tein tutkimusta Medicine for the Earthia varten, tutkin ihmeellisiä shamaanien parantumistarinoita, joista monet jo tiesin. Mutta intohimoni Medicine for the Earth -työtä kohtaan, jota olin synnyttämässä maailmaan, johti minut niin monien poikkeuksellisten parantumistarinoiden pariin.

 Periaatteessa tutkin tarinoita ihmeistä, transmutaatiosta ja transfiguraatiosta kaikista henkisistä käytännöistä, joista pystyin lukemaan. Ja löysin niin paljon synkronisuutta sen kanssa, mitä olin oppinut auttavilta hengiltäni vuosien varrella.

 

Olin itse asiassa niin innoissani siitä, että löysin niin monia henkisiä historiallisia tarinoita, jotka tukivat työtäni, että halusin lisätä lainauksia jokaisesta lukemastani kuuluisasta kirjasta. Olin niin innoissani, että lisäsin lainauksia muinaisista perinteistä, jotka olivat samoja opetuksia, joita olin oppinut omilla matkoillani.

 

Olin äärimmäisen innostunut, sillä ensimmäisessä luonnoksessani Medicine for the Earth: How to Heal Personal and Environmental Toxins -kirjasta taisi olla yli 200 lainausta. Olin järkyttynyt, kun shamanismikoulutuksen saanut kustannustoimittajani pyysi minua poistamaan suurimman osan lainauksista ja puhumaan omalla äänelläni.

 

Tuolloin elettiin 1990-lukua, ja olin niin hämmästynyt lukiessani niin paljon materiaalia, joka vastasi täsmälleen sitä, mitä toin läpi kahdella Egyptin-matkallani vuosina 1998 ja 1999 ja omilla matkoillani. Medicine for the Earth aloitettiin ennen ensimmäistä Egyptin matkaani, ja sain kirjan valmiiksi sen jälkeen, kun olin tuonut ryhmän Egyptiin vuonna 1999.

Hieroglyfit, kuvakirjoitukset ja pyhissä temppeleissä ja pyramideissa oleva energia todella inspiroivat niin paljon henkistä tietoa, että kaikki tuntui loksahtavan helposti palapelin palasten kokoamiseen yhteen.

 

Niinpä olin niin innoissani, kun löysin kirjoja, jotka heijastivat opetuksia, joita opin Egyptissä viettämäni ajan ja shamaanimatkojeni aikana. En todellakaan halunnut päästää irti sitaateista, sillä jollakin tavalla tunsin niiden “todistavan” työni. Olin vielä melko nuori eikä minulla ollut mentoreita. Kaikki, mistä kirjoitin ja mitä opetin, tuli suoran ilmestyksen voimalla.

 

Päästin irti lainauksista ja omistin ääneni. Mutta minua inspiroi todella muiden työ, kuten Manley Hallin työ, joka johdatti minut alkemian harjoittamiseen, Nevillen työ, joka opetti ihmisille luovan prosessin taikaa ja sitä, että meillä on sama voima kuin Jumalalla, Lähteellä, jumalattarella ja niin edelleen. 

Minuun vaikuttivat myös hämmästyttävät tarinat parantumisesta ja Jack Schwartzin työ. Shamaanikirjallisuuden lisäksi käännyin Raamatun, Kabbalan, hindulaisopetusten, taolaisuuden, buddhalaisopetusten ja niin edelleen.

 

Manley Hallin kirjassa The Secrets of the Ages (Aikakausien salaisuudet) perehdytään täysin alkemian harjoittamiseen, josta olen aina ollut kiinnostunut. Aurinkoa palvottiin sen kaikilla tasoilla jakaman valon vuoksi. Manley Hall sanoo, että aurinko heijasti näkymättömän henkisen auringon valoa – valon todellisen lähteen.

 

Caroline Casey lisää, että alkemiassa suurta työtä kutsutaan auringon toiminnaksi, joka on ihmisen persoonallisuuden täysipainoista viljelyä läpikuultavana astiana, jonka läpi elämä voi loistaa. Elävä kulta, josta alkemistit puhuivat, ilmenee auringon säteilevässä energiassa. Aurinko on ohjaava valomme, joka muistuttaa meitä siitä, että olemme jumalten inkarnaatioita. Kaikki psyykemme planeetat, jumala ja voimat heijastavat aurinkoa.

 

Opetus, jonka niin monet ymmärtävät alkemiasta väärin, on se, että se liitetään muinaiseen käytäntöön, jossa lyijy kirjaimellisesti muutetaan kullaksi. Todellisuudessa alkemian uskomus on kuitenkin se, että meissä kaikissa on tämä kultainen siemen, kuten auringon kulta. Ja meillä on voima aina muuntaa raskas lyijyinen tietoisuus kultaiseksi valotietoisuudeksi.

 

Ja tästä alkemiassa todella oli kyse. Kirjassani ja koulutuksissani opetan ihmisille, miten alkemian prosessi on niin kiinni paloitteluharjoituksessa, aivan kuten olemme käyneet läpi nyt.

Jacob Boehme, 1600-luvun mystikko, määrittelee ristiinnaulitsemisen symboliikan paloitteluksi. Hänen kuvauksessaan näemme teeman, jossa uhrataan se osa ihmisestä, joka kokee itsensä erilliseksi, jotta universaali tietoisuus voisi vapautua.

 

Kaikissa kulttuureissa on tarinoita paloittelusta välttämättömänä prosessina, jolla puhdistetaan ja liuotetaan pois kaikki ne ihmisyytemme tai maallisen minämme osat, jotka estävät meitä muistamasta yhteyttämme jumalalliseen ja Lähteeseen, josta me kaikki olemme tulleet. Tämä on olennaista, jotta voimme kutsua jumalaisen esiin parantamaan maapallon transmutaation kautta.

 

Meidän on muistettava todellinen luontomme, kun kutsumme esiin elämän todellisen luonteen ja puhtauden ympäröivästä luonnosta.

 

Kaksi asiaa, jotka estävät meitä uskomasta, että voimme luoda ihmeitä, ovat käsityksemme erillisyydestä ja se, ettemme usko voivamme luoda ihmeitä.

 

Alkemiassa vihittyjen oli näytettävä hämmästyttävät voimansa, miten he siirtyivät erillisyydestä ykseyteen ja pystyivät muuttamaan raskaan lyijyisen tietoisuuden kultaiseksi valoksi. Vihkimykset eivät olleet helppoja ja ylittivät sen, mitä useimmat meistä harkitsisivat käyvänsä läpi. Niinpä meidät laitetaan vihkimysprosesseihin universumin voimasta.

 

Kuulin eräästä vihkiytyneestä eräässä Manley Hallin luennossa. En muista yksityiskohtia, mutta sillä on merkitystä. Eräs vihitty asetettiin temppelin kellon alle, joka soi koko päivän ja koko yön. Alokas joutui istumaan tämän kellon ääressä 24/7 ja oppimaan, miten löytää rauha sisimmässään riippumatta siitä, mitä hänen ympärillään tapahtui. Se on hämmästyttävä tarina.

 

Kuvitelkaa, millaista rauhaa voisimme luoda maailmaan, kun käymme läpi vaikeat vihkimykset, kuten nyt teemme.

 

Jätän teille lainauksen, jonka mukaan yritän elää elämääni ja jonka Neville aina jakaa: “Koko maailma on sinä, joka on työnnetty ulos.”

 

Kumpi osa teistä työnnetään ulos maailmaan – sellainen, joka pitää sydämessään rakkautta ja rauhaa riippumatta siitä, mitä ympärillä tapahtuu, vai vihan tai pelon maailma? Meillä kaikilla on mahdollisuus valita, missä maailmassa haluamme elää. Kyse on kauniin maiseman luomisesta, joka on todellinen heijastus kauneudestanne sisällä ja ulkona.

Täysikuu on 5. toukokuuta. Emme ehkä ole käyneet läpi muinaisten vihkimysten syvyyksiä, mutta olemme kaikki kärsineet menetyksiä ja oppineet, miten valo voi parantaa. Tehdään pyhä valmistelutyömme, jotta työskentelette pyhässä temppelissä itsenne sisällä. Kuvittele, että auringon voima inspiroi sinua sallimaan itsesi päästää irti siitä, mikä pitää sinut erillään Lähteestä, ja säteilemään omaa sisäistä valoasi sisimmässäsi ja imemään valon hoivaa. Ja sitten kun olet valmis, anna tämän valon virrata vapaasti maan sisällä ja koko maan päällä.

Jos olet uusi Transmutation Newsin lukija, lue ohjeet täysikuun seremonioihimme kotisivujemme valoverkko-osion luomisesta.

 

Toivottakaa kanssani tervetulleeksi Cristina Ferreira, joka on uusi portugalinkielinen kääntäjämme. On suuri siunaus, että meillä on joku, joka voi auttaa jakamaan työtä portugalinkielisten kanssa. 

Transmutaatiouutisten kääntäminen on paljon työtä. Auttakaa minua siis kiittämään Christinaa siitä upeasta työstä, jota hän on valmis tekemään auttaakseen yhteisöämme laajentamaan. Toivotamme Cristinalle kaikkea hyvää, mitä elämällä on tarjota.

 

 

Ilmoitukset:

 

Renee Baribeaun kanssa Shamans Cave -podcastin tekemisessä yhdessä. Kun luin ensimmäisen kerran Winds of Spiritin, olin niin lumoutunut teoksesta, että kysyin Reneeltä, haluaisiko hän tehdä kanssani jotain yhdessä, ja näin syntyi The Shamans Cave.

 

Winds of Spirit: Ancient Wisdom Tools for Navigating Relationships, Health, and the Divine on nyt saatavilla Audible-verkkopalvelussa.

Vuoden 2018 Nautilus-palkinnon voittaja. Winds of Spirit on käytännöllinen opas, jonka avulla voimme yhdistyä voimakkaisiin tuulienergioihin, jotka ohjaavat meitä kohti aitoa iloa, voimaa ja tarkoitusta. Kokemuksellisiin käytäntöihin kuuluvat tuulihengitys, tuulikylpy, tuulisolmut ja paljon muuta!

https://thepracticalshaman.com/winds-of-spirit-book/ 

 

Bhola on rakas ystäväni. Hän on hämmästyttävä shamaani Nepalista. Kaikki, jotka työskentelevät Bholan kanssa, ovat hämmästyneitä hänen ystävällisyydestään ja myötätunnostaan ja tietenkin hänen hämmästyttävästä huumorintajustaan. Tässä on, mitä hän kertoi pyhiinvaelluksestaan Nepaliin vuonna 2023.

OPPIMIS- JA KOKEMUSPAINOTTEINEN PYHIINVAELLUSMATKA OPISKELEMAAN SHAMAANIEN KANSSA NEPALISSA, 2023. Meillä on jännittäviä ehdotuksia – matka ja opiskelu Nepalissa sopii kaikenikäisille ja -makuisille: tutkimusmatka, oppiminen, kokeminen ja parantumisen saaminen Dhami-Jhankri-šamaanien vanhimmilta.

 

Näiden kokemuksellisten pyhiinvaellusmatkojen jokainen päivä tarjoaa uusia paljastuksia ja mahdollisuuksia tutustua nepalilaisen kulttuurin ja käytäntöjen rikkauteen, joita esitellään aamu-, iltapäivä- ja yöistunnoissa, joissa on lounas- ja päivällistäukoja. Kaikkia osallistujia rohkaistaan osallistumaan seremonioihin ja ryhmän puhdistus- ja parannusprosesseihin sovitussa ajassa ja tilassa. Kokemuksen parantamiseksi kaikki nepaliksi tai jollakin alueellisella kielellä pidettävät esitykset, keskustelut ja seremoniat käännetään englanniksi ja päinvastoin (tulkit kääntävät rituaaleja ja pyhiä lauluja samanaikaisesti niin paljon kuin mahdollista). Koska nepalilaisilla shamaaneilla ja vanhimmilla on omat rytminsä ja tapansa työskennellä ja jakaa, on aikaa esittää kysymyksiä ja saada selvyyttä.

 

Koska paikkoja on rajoitetusti, saat lisätietoja osallistumisesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen bhumi1008@outlook.com. Päivittäiset matkasuunnitelmat löydät hänen kotisivultaan www.BholaBanstola.com.

 

Virittäydy haastatteluun, jonka tein Blue Soul Summit -tapahtumaa varten yhdessä viiden muun mukaansatempaavan puhujan kanssa Elämänvoimaamme pääsystä. Blue Soul Summitin 5. kausi puhuu kuuden visionäärin kanssa ympäri maailmaa puhuakseen erilaisista tavoista, joilla voimme paitsi päästä käsiksi elämänvoimaamme, myös sytyttää sen ja käyttää sitä enemmän iloa, rauhaa ja terveyttä jokapäiväiseen elämäämme. Tällä kaudella mukana ovat shamaani, opettaja, kirjailija ja puhuja Sandra Ingerman, Lynne McTaggart, joka tunnetaan parhaiten työstään ja kirjastaan The Field and the Power of Eight groups, chakra-asiantuntija, opettaja ja kirjailija Cyndi Dale sekä kansainvälinen meditaatio-, jooga- ja chakraopettaja Swami Saradananda, päällikkö Phillip Scott, joka puhuu alkuperäiskansojen tavoista tuoda harmoniaa elämääsi ja tasapainoa kaikkien asioiden kanssa, myös luonnon kanssa, sekä japanilaissyntyinen Issho Fujita, zen-buddhalaispappi, joka puhuu hiljaisuudesta, meditaatiosta ja matkastaan valaistumiseen.

 

Ilmoittaudu ilmaiseksi täällä: https://www.studywithspirit.com/courses/bluesoulsummit-season5

 

Olen kertonut teille Margaret Paulin loistavasta työstä Transmutation Newsin aiemmissa numeroissa. Minusta hänen työnsä on todella loistavaa. Hän on yksi myötätuntoisimmista tuntemistani ihmisistä. Ja hänen työnsä on auttanut minua paljon. Saadaksemme käsityksen hänen työstään Margaret Paul jakaa joitakin e-kirjojaan. Valitsin tämän meidän piiriämme varten.

 

6 syytä siihen, miksi itsensä rakastaminen on välttämätöntä sisäiselle rauhalle, ilolle ja rakastaville suhteille.

 

Itsensä rakastamisen oppiminen voi muuttaa kaiken elämässäsi. Lukemalla tämän e-kirjan saat selville, että suuri osa tuskasta, jota koet itsessäsi ja ihmissuhteissasi, johtuu suoraan itserakkauden puutteesta.

 

Tutustu kuuteen tärkeimpään syyhyn, miksi itsesi rakastaminen on niin olennaista, jotta voit elää iloista ja täyttymyksellistä elämää, jota olet aina halunnut, sekä yksinkertaisiin toimintavaiheisiin, jotka voit ottaa nyt aloittaaksesi itsesi rakastamisen.

 

Kirjoittaja on bestseller-kirjailija ja tehokkaan Inner Bonding® -itseparannusprosessin luoja, tohtori Margaret Paul.

 

https://innerbondinghub.com/reasons/?ref=SIngerman

 

Nämä tiedot johdattavat sinut ilmoittautumaan tohtori Margaretin 8-viikkoiseen verkkokurssiin nimeltä Loving Yourself to Abundance, Freedom, and Vibrant Love: The Powerful 8-Module Inner Bonding Process for Healing Your Aloneness.

Angell Deer haastatteli minua podcastiaan varten. Puhuimme shamanismin merkityksestä nykypäivänä. Tässä ovat linkit, jos haluatte kuunnella:

 

Löydät videotallenteen osoitteesta:

https://www.thesanctuaryheal.com/wisdom-talk

 

Ja podcast (suosikkipodcast-alustallasi) osoitteessa:

https://www.thesanctuaryheal.com/podcast 

 

Olen vihdoin saanut tietää, että on olemassa retriittikeskus, jossa voin opettaa. Harkitsen opettavani edistynyttä shamaaniparannuskoulutusta vuonna 2024!

 

Sillä välin teen edelleen The Shamans Cave -podcastia Renee Baribeaun kanssa. Meillä on niin hauskaa tehdä tätä ohjelmaa, ja olemme saaneet hämmästyttävää palautetta siitä, miten autamme ihmisiä selviytymään muutosten aalloista, joissa elämme. Meillä on kuuntelijoita ja katsojia kaikista sukupolvista ja ihmisiltä ympäri maailmaa. Voit lukea lisää ja tilata ohjelmamme osoitteessa www.ShamansTV.com.

 

Osoitteessa www.shamanicteachers.com on opettajia, jotka opettavat henkilökohtaisia koulutuksia, verkossa järjestettäviä edistyneempiä shamaaniparannusmenetelmäkoulutuksia, joissa on todella pieniä ryhmiä, jotta kaikkia voidaan tarkkailla heidän työssään, ja on olemassa hybridikursseja, joissa on sekoitus verkko- ja henkilökohtaisia koulutuksia. Ryhmän intiimin koon vuoksi osallistujat saavat parhaita shamaaniparannuksia kuin mitä ovat nähneet aiemmissa työpajoissa.

 

Ja näinä aikoina on hyvä ajatus teettää shamaanista parantavaa työtä, jotta saat voimaa ja joustavuutta, jota me kaikki tarvitsemme juuri nyt. Myös osoitteessa www.shamanicteachers.com on lueteltu loistavia harjoittajia, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa etänä ja henkilökohtaisesti.

 

Minulla on edelleen Evergreen-kursseja, jotka on jo nauhoitettu Journeystä ja muista aiheista. Katso lisätietoja koulutussivultani. Ja te kaikki olette saaneet oman sähköpostini, että kaikki Shift Network -kurssini ovat nyt kaikki digitaalisia ja voitte ostaa niitä oppiaksenne milloin tahansa. “Sielun pimeä yö” on niin voimakas kurssi ja siinä on loistavia työkaluja, jotka auttavat teitä haastavien aikojen läpi. Ja “Healing with Spiritual Light”, jonka on tuottanut Sounds True, ja “Spiritual Immunity”, jonka on tuottanut Shift Network, ovat Medicine for the Earth- ja Spiritual Light -koulutuksiani verkkomuodossa.

 

Luonnon kanssa työskentelystä on upea kurssi, joka on yksi suosikeistani “Shamanic Journeying with the Spirits of Nature”.

 

Tutustu kirjoihini ja ääniohjelmiini sekä Healing Your Thoughts -sovellukseeni. Olen saanut mahtavaa palautetta, ja ne sisältävät tietoa ja harjoituksia, joita opetan työpajoissani. Kaikki kirjani myyvät hyvin. Ja jos et ole vielä tutustunut, tutustu Walking in Light (Kävely valossa) ja The Book of Ceremony (Seremonian kirja). Sinulta saattaa puuttua arvokkaita shamaanityökaluja ja -harjoituksia, joita voit käyttää elämässäsi saadaksesi opastusta, parantuaksesi ja kunnioittaaksesi kaikkia elämän siirtymiä ja muutoksia.

 

Ja käytäntöjäni syventävän työni vuoksi luen uudelleen kirjaani Medicine for the Earth. Sielunpalautuksen ja Seremonian kirjan ohella tämä on yksi voimakkaista kirjoistani. Se on hyvin esoteerinen, eikä se koskaan saavuttanut valtavirtaista yleisöä.

 

Äläkä unohda vierailla Shamaanit ovat energian puutarhureita -Facebook-sivullamme, jonne voit lähettää inspiroivia tarinoita ja kuvia ja myös saada kohotusta siitä, mitä yhteisömme jakaa. Jos haluat liittyä Facebook-ryhmään Shamans Are Gardeners of Energy, mene osoitteeseen: https://www.facebook.com/groups/991720834662313. Salasana on “Transfiguration”.

 

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki tuolle sivulle. Kun olet siellä, löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

 

Kiitos Sylvia, että lahjoitit meille tämän luettelon:

 

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Copyright 2023 Sandra Ingerman. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kääntäjä Layla Morgan Wilde

Recommended Posts