Transmutaatio Uutiset maaliskuu 2024

Parin viime kuukauden aikana jotkut teistä ovat ottaneet yhteyttä minuun sen tärkeydestä, mitä olen kertonut nykyhetkessä elämisestä ja myös nykyisten yhteyksienne pohtimisesta ja siitä, kenestä ja mistä teidän täytyy irrottautua ja mitä uusia yhteyksiä teidän täytyy luoda.

Kun yhdistymme terveillä tavoilla toisiin ihmisiin ja luontoon, keräämme lopulta hyvin arvokasta tietoa. Ja yhtäkkiä tämä on ollut minulle hyvin tärkeää. Kun kävelen luonnossa ja näen kasvin, jota en tunne, kysyn, millaista tietoa sillä on. Olen nimittäin oivaltanut, että kaikki olemassa oleva ei ole vain elossa, vaan se kantaa myös tietoa, jota voidaan jakaa lajien kesken siitä, miten voimme elää tällä planeetalla täysin elämän verkkoon kytkeytyneenä. Juuri nyt on niin paljon tietoa saatavana.

Kuten tiedätte, olen rakastunut elementteihin. Ja koska elementit ovat ensimmäisiä olentoja, jotka tulivat maapallolle, kuvittele, millaista tietoa niillä on meille siitä, miten elää elämää hyvällä tavalla.

Kaikki tämä liittyy pyhään vastavuoroisuuteen ja yhteisöön.

Ensimmäinen askel on tietysti tutkia sitä yhteyttä, joka meillä on itseemme, ja sitä, miten voimme harjoittaa pyhää vastavuoroisuutta, jotta voimme kiittää itseämme siitä, että olemme halukkaita jatkamaan eteenpäin menemistä ja harjoitusten tekemistä riippumatta siitä, mikä on lopputulos. Niin suuri osa henkisestä työstä on lopputulosten päästämistä, sillä kaikki tässä maailmassa on ajan ulkopuolella, vaikka haluamme laittaa ajan sopiviin rajoihin, jotta voimme ymmärtää elämän ohikiitäviä vaiheita.

Teidän on todella oltava yhteydessä itseenne tavalla, jossa tunnette voimaa ja kuljette eteenpäin luottaen samalla intuitioonne ja tietäen, että on olemassa korkeampi voima ja järjestys, jota emme vain ymmärrä tällä hetkellä evoluutiossamme. Mutta työmme tuo meidät paikkaan, jossa oivallamme, että sen kärsimyksen lisäksi, jota koemme itse ja heijastamme maailmaan, olemme itse asiassa todella siunattuja saadessamme maallisen kokemuksen, jossa kasvuamme haastetaan niin syvästi. Keitä meistä tulee, kun otamme vastuun kohtalostamme ja yhdistymme rakkauteen ja ystävällisyyteen toisten kanssa.

Palataan takaisin elementteihin, jotka antoivat meille elämän. Kuten toistan jatkuvasti, olemme myös maata, ilmaa, vettä ja tulta. Tunnette ehkä ympyrälaulun, jota lauletaan ympäri maailmaa:

Maa minun ruumiini

Vesi minun vereni

Ilma minun hengitykseni

Ja

Fire my Spirit.

Me olemme elementtejä, ja ne ovat myös meidän ulkopuolellamme antamassa meille elämää, mutta samalla ne riisuvat pois egomme ja sellaiset elämämme osat, jotka eivät enää palvele laajempaa maapallon yhteisöä.

Maaliskuun 19. päivänä vietämme päiväntasausta. Ajan illuusio on nopeasti siirtymässä uuteen elämänvaiheeseen, jolloin pohjoisella pallonpuoliskolla saamme nähdä syksyllä ja talvella istuttamiemme siementen antimet ja eteläisellä pallonpuoliskolla on aika valmistautua päästämään irti vanhasta ja valmistautua lepoon ja uudistumiseen.

Isis antoi minulle ehdotuksen sulautua elementteihin Maa, Ilma, Vesi, Tuli, Salama, Kuu, Tähdet, Kosmos. Tehkää nämä matkat maaliskuun aikana ja kokekaa, mitä tietoa imette elementeistä sisältä ja ulkoa.

Jos et ole koskaan tehnyt sulautumismatkaa, se on melko yksinkertaista. Ajattele jonkin elementin muotoa, johon haluat sulautua, kuten sadepisara, sumu, meri, käpy, maa, jossa asut, liekki tulitikussa, metsäpalo, aurinko, hiuksiasi hyväilevä tuuli, kivi, maa, jota salama on koskettanut. Rakastan sulautua jään kanssa.

Aloita: “Saanko astua energiakenttääsi ja oppia sinulta sulautumalla kanssasi?”. Kun saat vastaukseksi kyllä, kuvittele varovasti, että sinusta tulee tämä olento, josta olet oppimassa. Opit siis elementistä tulemalla siitä eikä puhumalla sille.

Voit tehdä tämän myös meditaationa käyttämällä hengellistä musiikkia, jotta pääset hengelliseen tilaan. Voit tehdä tämän ulkona ja kokea kaikkien elementtien sulautuvan yhteen harmoniassa.

Mitä tietoa voit saada yhdistymällä elementteihin tällä tavoin? Ja mitä voit oppia siitä, miten elementit toimivat yhdessä täydellisessä harmoniassa? Kehoni pyytää juuri nyt “älykästä” tietoa. Ja näen kaikessa elämässä olevan tietoa, johon voin liittyä juuri nyt. Tuntuu kuin olisin yhdistymässä uudelleen elämään lähettämällä säikeitä tai verkkoja luontoon ja löytämällä paikkani verkossa.

Täysikuu on 25. maaliskuuta. Se on matokuu.  Eikö olisikin upeaa sulautua kuuhun samalla kun muuntaudumme ja lisäämme voimamme kuun, tähtien ja kosmoksen voimaan säteilemällä valoa ja rakkautta maapallon jokaiseen osaan ja kaikkiin elämän verkossa. Tehkää valmistautumistyötänne, jotta voitte olla oikeassa tietoisuustilassa jättäessänne tämän maailman taaksenne ja loistaaksenne kuin kuun valo tuoden kauneutta kaikkialle tähän suureen maapalloon.

Jos olet uusi Transmutaatiouutisten lukija, löydät ohjeet täysikuuseremonioihimme kotisivuilta.

Kirjoitin muuten upean luvun Maamadoista teokseen Puhuminen luonnon kanssa.

Olet varmaan nähnyt Facebookissa kiertävän vitsin. Olen seurannut sen kiertämistä jo vuosia. Siinä on hauska sarjakuva ja kaksi sarjakuvaihmistä puhumassa. “Mitä luulette tulevaisuuden tuovan tullessaan?” Tulevaisuus tuo mukanaan kauneutta jakukkia.” Miksi luulet näin?” “Koska istutan juuri sitä”.

Minun oli pakko muotoilla tämä sanatarkasti, koska en muista tarkkaa sanamuotoa. Mutta koska shamaanit ovat energian puutarhureita, me kaikki ymmärrämme tämän.

Istuttakaa keväällä ja syksyllä sitä, mitä haluatte nähdä kasvavan tulevaisuudessa, kun ajoitus on oikea, jotta siemenet itävät ja puhkeavat kukkaan kauneudeksi, josta me kaikki unelmoimme. Älkääkä unohtako saada lepoa, aurinkoa ja hoivaa kaikilla tasoilla, jotta voitte tuntea, että luonto ja elämän elementit ruokkivat teitä.

Liittykää minuun ja toivottakaa globaalille piirillemme kaunista päiväntasausta!

Ja minulla on ilo ilmoittaa, että olemme löytäneet uudet ranskankieliset kääntäjät. Kiittäkää kanssani Laurencea ja Karinea siitä, että he tuovat Transmutation Newsin ranskalaisille lukijoillemme.

Ilmoitukset:

Kirjoittajasivullani Facebookissa http://www.facebook.com/SandraIngerman ja @ingermansandra Instagramissa. Olen tehnyt tätä joulukuusta lähtien, ja kaikki viestit ovat edelleen ylhäällä. Lukeminen ja pohtiminen siitä, mitä jaan, on hyvin inspiroivaa. Toivon, että käytte lukemassa.

Älkääkä unohtako vierailla Shamaanit ovat energian puutarhureita -Facebook-sivullamme, jossa voitte julkaista inspiroivia tarinoita ja kuvia ja myös saada kohotusta siitä, mitä yhteisömme jakaa. Jos haluat liittyä Facebook-ryhmään Shamaanit ovat energian puutarhureita, mene osoitteeseen: https://www.facebook.com/groups/991720834662313.

Salasana on “Transfiguration”.

Rakastan mennä Shamans are Gardeners of Energy -tapahtumaan lepäämään elämästä ja katsomaan niin paljon kauneutta, jota ihmiset julkaisevat. Se on pyhä tilani, jossa pääsen pois ehdollistuneesta maailmasta.

Uusi kirjani Walking Through Darkness: A Nature-Based Path to Navigating Suffering and Loss yhdessä Llyn Robertsin kanssa on ilmestynyt. Ole hyvä ja tue tätä kirjaa ja kerro siitä muille.

Auttakoot tämän kirjan opetukset sinua kulkemaan hereillä, kun löydät tiesi takaisin kotiin.

Vuoden jatkokoulutukseni Shamanic Healing Practitioner -koulutus on täynnä. Ja meillä on pitkä jonotuslista.

Jos olet kiinnostunut tällaisesta koulutuksesta, jota kouluttamani opettajat opettavat, käy verkkosivuillani www.shamanicteachers.com,, jossa on erilaisia työpajoja, joissa opetetaan samaa materiaalia, jota opetan yksivuotisessa koulutuksessani.

Huomaa, että johdan kaksivuotista opettajakoulutusta shamanismissa ja shamaanisessa parantamisessa vuosina 2025 ja 2026. Minulla on jo päivämäärät, jotka pidetään Chi-keskuksessa. Kurssi sisältää oppilaiden opettamisen matkalle, Maan lääketiedettä ja parantamista henkisellä koulutuksella, uuttamista, kuolemaa ja kuolemista sekä sielunhakua.

Jos uskot olevasi kiinnostunut tästä koulutuksesta, aloita nyt hankkimaan edellytyksiäsi! Sinulla täytyy olla kokemusta kaikesta tästä työstä ennen kuin sinut hyväksytään koulutukseen. Emme ota vielä vastaan hakemuksia. Annan teille vain tietoa jännittävästä tulevasta mahdollisuudesta.

Kaikki ennakkoedellytykset on suoritettava minun tai jonkun luotettavan opettajani kanssa osoitteessa www.shamanicteachers.com.  Opettajat ja harjoittajat työskentelevät henkilökohtaisesti tai etänä. Practitionerit ovat sinua varten, jos tarvitset parantumista ja opettajat ovat kaikki saaneet ohjeet siitä, mitä opettaa opetuskoulutuksia varten.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, joita on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -sivustolla. Alla on linkki tuolle sivulle. Kun olet siellä, löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos, Sylvia, että lahjoitit meille tämän luettelon:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Sydämestäni kutsun teidät katsomaan The Shamans Cavea. Renee Baribeau ja minä olemme podcastimme viidettä vuotta, ja olemme yhä vahvempia ja intohimoisempia aiheista, joista meidän mielestämme on tärkeää keskustella juuri nyt. Ohjelmiemme aikataulu löytyy osoitteesta www.ShamansTV.com.  Voit todella auttaa meitä tilaamalla ohjelmamme ja kommentoimalla, kun katsot tai kuuntelet sitä.

Robert Moss on opettanut uskomattomia työpajoja unelmien kanssa työskentelystä Shift Networkin kautta. Hän piti esittelypuhelun uudesta työpajastaan helmikuussa, mutta koska kurssi on vasta alkamassa, voit vielä ilmoittautua parin viikon ajan.

Muinaisia unelmointikäytäntöjä parantumiseen ja transformaatioon. Klikkaa tätä linkkiä saadaksesi lisätietoja:

https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/dmfys/ingerman

Esittelyssä “Made Prayer: Taiteellinen hengellinen prosessi” Nate Long “Pöllö”. Tässä kirjassa esitellään käsite, jonka mukaan voimme lisätä ja syventää rukouksellisia tarpeitamme tekemällä hyvin tarkoituksellisia, konkreettisia ja erittäin luovia esityksiä ja symboleja rukouksestamme. Käyttämällä shamaanisia työkaluja ja käytäntöjä luodusta taiteesta tulee sekä aikomustemme kanava että elävä henki, joka ohjaa ja auttaa meitä tarpeissamme. Nyt saatavilla Amazonissa (http://tinyurl.com/5ynhb66m).

Linkki Made Prayer Book -verkkosivulle: https://blueeyeart.com/?page_id=266307.

Suhteellinen läheisyys: The Magic and Mystery of Authentic Relating with Michael Stone (Autenttisen suhteen taika ja mysteeri)

Online tiistaisin 19. maaliskuuta – 30. huhtikuuta 12:00 -1:30 pm PT

Relational Intimacy syventää yhteyttämme itseemme, toisiin ja luontoon traumaperustaisen somaattisen prosessin avulla. Tunnistetaan, integroidaan ja parannetaan piilossa olevia haavoja henkilökohtaisessa, esi-isiemme ja kollektiivisessa itsessämme. Lisätietoja osoitteessa www.WellofLight.com

530.277.0937.

Copyright 2024 Sandra Ingerman. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kääntäjä Layla Morgan Wilde

Recommended Posts