Transmutationsnyheter juli 2024

Alltigenom mitt liv har jag burit på den bestämda övertygelsen att när saker går sönder i mitt hem eller bil, är det en metafor för att någonting händer i mitt liv.

Jag var i en underlig situation med min bil. Jag har ingen chic bil, men jag har en bil att lita på och det är ju något som är viktigt för oss alla. Jag köpte min bil 2016 när jag kände att jag behövde några fler säkerhetsfunktioner. Jag har en Subaru.

Den har varit ett sådant bra fordon för resor, speciellt innan pandemin, när jag körde mera till kurser.

Men varje år dog mitt batteri. Woods och jag brukade börja se på varandra med anklagande blickar, vem var det som hade lämnat dörren öppen, ljuset på etc. Detta hände varje år.

Slutligen för några månader sedan var vi tvungna att ringa för hjälp, när vi inte kunde starta batteriet själva. Och mekanikern som kom sa ”detta händer jämt med äldre bilar som har Starlink”. Jag hade Starlink (Starlink = Satelitförbindelse zu SpaceX), eftersom jag ville ha den extra säkerheten i fall jag skulle behöva hjälp på en öde väg.

Så för att göra en lång historia kort, visade det sig att Subaru alltid visste att det var svårt med Starlink på äldre bilar. Orsaken är att batteriet fortsätter att söka för 3G när världen har gått över till 5G, men äldre Subarus känner inte till att det nu finns en annan frekvens därute. Så den fortsätter att söka den äldre långsammare frekvensen som inte längre existerar. Den tillbringade 24/7 med att leta efter den långsammare frekvensen och batteriet fortsatte att slockna en gång om året. Även när bilen inte var igång letade den efter 3G.

Detta var förbluffande information för mig, eftersom Subaru var medveten om denna svårighet, men aldrig meddelade mig om det.

Men jag undrade över metaforen och om detta är vad jag och andra upplever.

I de shamanska och spirituella kretsarna talar vi ofta om att höja vår frekvens. I Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light-kurserna, undervisar jag ständigt om behovet att arbeta med vår kropp och vårt ego innan vi ger oss in på högre frekvenser. För om din kropp inte är beredd att hålla så stark energi kommer den säkerligen att bli utbränd. Så diet, träning, hålla sitt nervsystem starkt, grunda, arbeta med skugg-tillstånd och gamla trauman, försäkra sig om att göra spirituell förberedelse, är alltihop viktigt för att vi ska fortsätta att vara sunda, när vi gör vårt spirituella arbete och går in i mer upphöjda medvetandetillstånd. Det är även viktigt att lära sig av Naturen. Allting i livet genomgår sina cykler. Vi kan lära oss hur vi kan gå i takt på sundare sätt genom att bli ett med Naturen och dess cykler och ständigt förändrande faser.

Tillbaka på det tidiga 1980-talet tog jag en sen kväll psilocybin hemma. Detta var ovanligt för mig, för när jag annars tog svampar ville jag vara i naturen. Jag ville vara vid strömmande floder och sitta hela dagen med träd, eller promenera hela natten vid havet och sedan sitta där tills solen gick upp.

I vilket fall som helst visade mig mina hjälpande andar hur jag skulle kunna föra min hand igenom träet på en dörr. Det var en lektion de försökte ge mig. De meddelade mig att för att kunna göra det, måste jag lära mig att sänka min frekvens till en mycket långsammare frekvens än den jag vibrerade på.

Jag upplevde hur min hand började röra sig igenom dörren, men stoppade mig själv från att gå vidare. Men lektionen om att sänka min frekvens har alltid suttit fast i mig.

Så med min bil, undrade jag ett tag vad som hände, och jag kan se hur jag har försökt sänka den frekvens jag lever i för att fortsätta vara frisk, men ändå göra allt mitt kraftfulla shamanska arbete. För varför fortsätter vi att försöka höja vår frekvens?

Jag undervisar visserligen om transfiguration, vilket är ett arbete med Skapelsens ljus, som planterades som ett frö inom oss. Och det ljuset och den energin har möjligheten att skapa precis som Källan gör. Och det är högfrekvent arbete.

Det gör mig förundrad och upphetsad att undersöka en annan nivå för arbetet med shamanska energier och livs-energier.

Min mamma och jag var/är de mest långsamma vandrare ni kan föreställa er. Förstår vi verkligen vilken unik hastighet vi behöver för att känna oss säkra och grundade på denna Jorden?

Mest av den hjälp jag personligen ser att människor behöver, är att lugna ner sitt nervsystem. Är det så att vårt nervsystem har svårt att hålla steg med de frekvenser vi försöker uppnå? Bränner vi ut vår kropps möjlighet att överleva? Behöver vi göra mer arbete? Och vad är fördelen med att arbeta med lägre frekvenser? Och vad har vi för uppfattningar om lägre frekvenser?

Fullmånen är den 21 juli och det är ”Buckmånen”. Kan du bege dig ur kaoset och den yttre världens utmaningar, så att du kan lämna ditt ego, tankar, släppa din kropps form och låta ditt inre ljus, som är så strålande som solen, månen, stjärnorna ovan oss, att skina så ljust som dessa fantastiska livskroppar vilka påminner oss om vem vi verkligen är. Sanningen är att du också är ljus och kan utstråla det ljuset inom och runtom Jorden till varje levande varelse i livsväven. Det är nu vår uppgift, att utstråla kärlek och ljus och återbringa den feminina principen till planeten.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Den här länken ger dig information om en Transfigurationscermoni:

https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/english/shamanic-ceremony/transfiguration-ceremony-shamanic-ceremony/

Här är en intressant inspiration jag fann i mina anteckningar:

”Du kan inte stå emot livet för kraften är så stark”.

Visst är det sant, eller hur. Vi försöker men vi skadas. Där var nyligen en inspiration på FB, i vilken någon meddelade hur bufflar tacklar stormar och går snabbt igenom dem  istället för att vända sig mot stormen. Jag tycker att det citatet säger något liknande.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2024 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts