Transmutatie Nieuws Juli 2019

In de afgelopen jaren dat ik mijn boeken en nieuwsbrieven heb geschreven heb ik gedeeld hoe mensen verschillende emotionele behoeften kunnen hebben als de seizoenen veranderen. Zelf ga ik tijdens de zomer diep naar binnen zoals veel mensen dat in de winter doen als ze behoefte hebben aan een “winterslaap”

Op dit moment voelt het voor mij dat mijn spirituele pad me ‘verteld’ dat mijn bijdrage aan het levensweb is om meer tijd te vinden om in stilte te zijn en liefde en licht te geven en te zenden in het collectieve veld. En dit in combinatie met het feit dat ik in de zomer een kluizenaar ben.

We lijken tenslotte op kristallen die stralende zenders en ontvangers van energie zijn.

Zoveel van de communicatie met natuurwezens is op en psychisch niveau. Natuurwezens halen energie op. Ze nemen waarschuwingen en belangrijke informatie voor hun voortbestaan op en communiceren via uitstralende vibratie die prachtige liedjes vormen. Want alles in de natuur zingt zoals het universum dat zelf ook doet.

We begrijpen niet hoe veel van onze gedachten en woorden uiteindelijk chaotische en destructieve vibraties en liedjes overbrengen in het levensweb.

We proberen onze eigen taal te gebruiken om contact te maken en te communiceren met de natuur.

Maar de natuur leest de energie die we overbrengen en niet onze woorden.

Hoeveel missen we in de dans van het leven door niet open te staan voor de taal van vibratie die we kunnen uitzenden en ontvangen? We missen zowel berichten uit de omgeving als uit de prachtige wezens waarmee we de planeet delen. En we missen de vreugde van een oprecht gesprek van hart tot hart.

We zouden meer kunnen leren om te overleven en diepere interacties met andere soorten kunnen hebben als we onze onzichtbare ogen en oren beginnen te openen en luisteren naar de wijsheid van ons lichaam. En de natuur zal ons leren kennen als we beginnen te communiceren met de elementen en andere soorten op een van hart tot hart niveau. En ook als we bereid zijn om energieën van liefde, eer en respect over te brengen door onze paranormale zintuigen te openen. Wanneer we dit doen stellen we ons vanzelfsprekend open voor een nieuwe dimensie van het leven.

Breng deze maand meer tijd door in de natuur als je de stilte zoekt. Til de sluiers op tussen het dichte veld van de realiteit waar we wonen en open jezelf om een kristal te zijn die liefde en licht zend. Open je zintuigen en merk de energetische communicatie en de liedjes op die je hoort.

De volle maan is op 16 juli. Begin met de maan te vragen of je in haar energieveld mag stappen. Blijf je relatie met de maan opbouwen, zodat je je voelt alsof de maan deel uitmaakt van je familie. Leer over haar exponentiële kracht om je in je werk te ondersteunen. Neem de tijd om je voor te bereiden voordat je je heilige ceremoniële werk, het transfigureren, begint. Laat je innerlijke goddelijke licht stromen terwijl je onvoorwaardelijke liefde uitstraalt voor al het leven. Laten we doorgaan met het weven van een stralend web van licht in en over de hele aarde, dat alles wat leeft aanraakt.

Als je een nieuwe lezer bent van de Nieuwsbrief, lees dan Een menselijk web van licht creëren voor de instructies van onze volle maan ceremonies.

Recommended Posts