Transmutatie Nieuws januari 2022

Met elkaar als heilige cirkel verwelkomen we een Nieuwjaar vol nieuwe keuzes die we allemaal moeten maken.

Het leven is voor velen van ons zo surrealistisch. Het lijkt wel of de tijd niet een lineaire cyclus volgt. Maar we gebruiken bepaalde mijlpalen ons ons te gronden, ons het gevoel te geven dat het leven toch doorgaat temidden van de dood en wedergeboorte cycli.

Velen voelen zich opgelucht met Nieuwjaar. Want dan kunnen we sommige zaken achter ons laten en vooruitkijken naar iets nieuws, en we krijgen inspiratie om een vleugje hoop te heroveren ook al hebben velen zoveel verloren in deze tijd van omwenteling die naar een ander leven leidt, wat we ons nog nauwelijks kunnen voorstellen.

Bijna iedere column van het Transmutatie Nieuws die ik geschreven heb om het nieuwe jaar te verwelkomen kan ik zo kopiëren. Sterker nog, ik vertelde publiekelijk dat ik deze column nu zo’n 20 jaar heb geschreven en eigenlijk als je de duizenden pagina’s weer leest, zal het je opvallen dat ik steeds dezelfde lessen en praktijken herhaal. Want sinds ik begon met het schrijven van het Transformatie Nieuws heeft onze wereld geleden onder het ene trauma na het andere: ziektes, verdeeldheid, oorlog, en gruwelijkheden tegen anderen en tegen de natuur die onze wildste dromen te boven gaan.

Dit gebeurde ook in oude beschavingen die technologisch net zo ontwikkeld waren als wij. En er waren beschavingen die de esoterische en psychische krachten meester waren om buitengewone heilige structuren en magische levensstijlen te creëren.

En toch heeft iets deze beschavingen vernietigd. In mijn workshops journeyde we naar sommige van deze oude culturen en we vroegen wat hen vernietigde en het antwoord was steeds hetzelfde – hebzucht, ego, overheersing, verdeeldheid.

Ik heb vaak geschreven over de Anasazi, ik geloof dat zij overgingen in een andere dimensie daar zij allemaal tegelijk verdwenen. Kijkend naar de artefacten lijkt het alsof zij allemaal tegelijk tijdens de maaltijd verdwenen. Deze prachtige schepsels leefden 700 – 1200 AD in New Mexico, Colorado, Arizona en Utah. 30 Jaar journeys leren mij dat zij transcendeerden naar een andere dimensie en daar een vredig leven leiden.

We staan opnieuw op een keuzemoment. Er is een theorie die jaren geleden gedeeld werd, dat de Aarde ooit een kernoorlog heeft meegemaakt.

Blijven we doorgaan destructieve keuzes te maken? Het lijkt wel of we daar verdeeld over zijn. Maar er zijn zoveel spirituele practitioners, zoals jullie lezers van deze column, die kiezen voor liefde, licht, vrede, vriendelijkheid en eerbied voor al wat leeft in het levensweb. We doen samen onze ceremonies en nemen steeds kleine stapjes vanuit het duister naar het licht.

Ieder Nieuwjaar willen mensen de voorspellingen voor het nieuwe jaar lezen. Of ze zoeken naar een sprankje hoop of inspiratie óf ze willen weten waar ze zich voor moeten wapenen als de tijden nog uitdagender worden.

Ieder jaar schrijf ik dat Isis aanraadt voorspellingen niet te lezen en dat wij leren hoe in het hier en nu te blijven. Want het heden creëert de toekomst. En als je te gefocust bent op wat er straks gebeurt, droom je geen nieuwe droom voor de Aarde.

Ik voor mij hoop een paar thema’s te delen om op te focussen. En deze thema’s zijn onze spirituele kracht en onze passie voor leven weer te laten ontbranden.

Als wij door de Donkere Nacht van de Ziel dwalen is ons belangrijkste hulpmiddel te worden geleid door ons spiritueel licht. En zoals ik blijf zeggen, de enige weg uit is erdoorheen. De kracht van ons inner-spiritueel vuur houdt ons gaande zodat we uiteindelijk onze weg naar het licht weten te vinden.

Mijn moeder Lee Ingerman was mijn rolmodel voor wat spirituele kracht vermag. Haar hele leven zag ik haar lijden, maar ze liet nooit haar spiritueel vuur doven, en dat hield haar op de been en bijna 99 jaar in leven.

Op haar 94e werd ze ziek door een septische infectie. Op een dag vertelden de doctoren van het ziekenhuis me dat ze de nacht niet zou overleven. De hallucineerde en ik zei haar dat het okay was om te gaan. Ze zat rechtop in haar bed, sloeg met haar vuisten op de dekens en schreeuwde “ik ben nog niet zover dit leven te verlaten!”. En dat deed ze dus ook niet. Maar net toen ze uit het ziekenhuis kwam brak ze een heup, en haar spirituele kracht en passie voor leven hielpen haar ook weer hier doorheen.

Ik zag hoe zij met haar spirituele kracht en passie voor leven een goed leven leidde tot haar 99e. Ze hield van het leven! Toen zij overleed waren haar hersenen in betere conditie dan de mijne. Ik had altijd het gevoel dat zij superkrachten had, levend op chocolade, koekjes en coca cola.

We kunnen het vermogen van spirituele kracht en passie voor leven niet ontkennen en dat helpt ons door te zetten.

We moeten de moed hebben om diep in ons innerlijk door te dringen om ons spiritueel vuur te vinden, en het dit jaar brandend te houden, zodat jouw licht je naar het licht kan leiden van welke dimensie dan ook waar spirit je brengt.

In mijn tweede boek ‘Welcome Home’ heb ik mijn meest krachtige ‘soul retrieval’geval beschreven van een jonge vrouw stervend aan HIV. De casestudy is fascinerend en te lang om hier te herhalen. Maar ik vertel hier de boodschap van mijn bescherm spirit die me bij healing bijstaat.

Mijn cliënte had een lange geschiedenis van vele ziektes, en mijn bescherm spirit noemde apathie de oorzaak van haar ziekte. En dat de remedie passie voor leven was. Hij zei dat haar les in dit leven nu was, wat gebeurt als virussen, bacteriën meer passie voor leven hebben dan wij. Zij bloeien en gedijen terwijl wij ziek worden.

Een krachtige boodschap om met de wereld te delen! Want mijn bescherm spirit zei dat indien virussen en bacteriën meer passie hebben dan wij, zij welig tieren!

Als je in iemands ogen kijkt zie je dan het licht van passie? Of zie je leegheid? Ik zie bij de meeste mensen geen brandende passie voor leven. Ik zie veel apathie, leegheid en hopeloosheid,

Hoe overleven we deze tijden zonder vuur en passie voor leven? Dit is een vraag waar we ons nu in moeten verdiepen en een antwoord op moeten vinden zodat je de werkelijkheid waar je nu inzit kan veranderen en zodat je nieuwe keuzes kan maken die welzijn op alle niveaus van jouw leven zullen brengen.

Deze maand zal ik een journey leiden om het Nieuwe Jaar te verwelkomen waarbij we nieuwe keuzes kunnen maken die het pad waar we ons nu op bevinden veranderen.

Voor hen die niet met de journey mee kunnen doen, je kan dit ook zelf doen. Wat zijn kleine dingen die je kan doen die passie en betekenis terug brengen in je leven? Maak het niet té groot anders blijf je talmen als je geen brug weet te slaan van waar je nu bent naar een leven vol spiritueel vuur en passie.

Ik hoop dat je luistert naar wat ik heb te vertellen, en ik zal meer vertellen over de casestudy die ik hiervoor noemde.

Om de opname te horen luister op Shamans Are Gardeners of Energy via deze link:  https://youtu.be/VWwK9Gm0UyQ

Op 17 januari is het volle maan. Onze aanwezigheid en hoe ons energieveld vol is van licht, liefde, spiritueel vuur en passie, kan werkelijk spirituele healing veroorzaken. Doe voor jouw transfiguratie oefening wat je ook moet doen aan voorbereiding zodat jouw ogen stralen met passie voor leven en spirit. En wordt het licht van de sterren, de zon of de maan. En laat dat licht stralen zo dat al wat leeft door de duisternis van nu heen wordt geleid. Als je zoekt naar een manier om van dienst te zijn, dit is een geweldige oefening daarvoor. Transformatie is eigenlijk gemakkelijker dat de ingewikkelde manieren die we bekijken om diepe veranderingen te creëren.

Ben je een nieuwe lezer van het Transmutatie Nieuws, kijk dan op de site voor onze volle maan ceremonie: https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/creating-a-human-web-of-life-dutch/

Ik wil iedereen het beste Nieuwjaar wensen. En ik roep het spiritueel vuur van deze cirkel op om ons allemaal te helpen naar de grote veranderingen en leermomenten uit te kijken die dit nieuwe jaar ons gaat brengen! Ik wens jullie en je familie gezondheid en vrede in deze tijd van ontbinding en herstel.

Aankondigingen:

Due to the Covid and all the unknowns I am waiting to make plans for when I can teach a physical workshop. Keep watching the announcements and of course I will send out an email if something changes.

I have been teaching on Zoom since 2015. And it is just not a platform that allows me to go deep enough with my work. So I am keeping to writing a new book and journeying to see how my spirits want to keep sharing the spiritual work that can take us deeply into a new dimension of life.

In the meantime, I have my incredible list of teachers I trained who are teaching a lot over Zoom for in person. Please take a look at the workshops being offered by so many brilliant teachers on www.shamanicteachers.com.  And on this site, you will also see the practitioners I trained that you can receive healing work from to strengthen your spiritual strength.

I love working with Renee Baribeau and doing our podcast The Shamans Cave. Many of you listen to it and give such good feedback.

But please note I have a favor to ask. You Tube will give Renee and I more help to do our podcast if we have more subscribers.

I have been writing the Transmutation News for over 20 years and have not missed a month. We have about 13 volunteer translators bringing the newsletter to non-English speakers.

So much work goes into the Transmutation News each month. You have no idea how much love I have poured into every column and how much I love all of you.

If you want to do a simple act to support my work, please just push the subscribe button on ShamansTV.com. You will not receive any communication from Renee or me unless you sign up for our schedule of podcasts.

You will not be contacted in anyway. You simply are now a subscriber which means nothing unless you watch the show.

If you feel in your heart you would like to thank me for my work, please just push the subscribe button on ShamansTV.com.

Bestselliing authors, Marci Shimoff, Dr. Sue Morter and Lisa Garr are giving away a free ebook “The 4 Biggest Mistakes that Keep You From Living a Miraculous Life” for a very short time to help you kick off 2022 in the best and most miraculous way possible.

This ebook is a must-read if you’d like to know how to…

  • Release old energy that’s keeping you stuck in the past
  • Replace feelings of lack or unworthiness with deep and lasting self-love
  • Turn around the self-sabotaging mindset of always expecting the worst
  • Identify the people in your life who might be interfering with your desire for miracles
  • Plus so much more

If you’re ready to have 2022 be the year you receive more miracles in EVERY area of your life including love, health, money, happiness, passion & purpose, and success don’t miss this opportunity to learn from these three dynamic women who have inspired and transformed the lives of hundreds of thousands of people all around the world with their teachings.

Click here to receive your ebook and get into the Miracle Zone: https://au384.isrefer.com/go/ebook/grace

 

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts