Transmutatie nieuws februari 2021

Ik ben nu bijna 6 jaar met een intense helings proces bezig. Ik ben begonnen met sjamanistische helings werk en vervolgens ben ik veel verschillende alternatieve artsen gaan bezoeken. Waar ik ook kwam er was geen oplossing. Ik heb altijd geweten dat de echte heling binnen in me zit zoals ik al meer dan 20 jaar in mijn nieuwsbrief vertel.

Maar in onze cultuur wanneer we ons ziek beginnen te voelen gaan we direct naar anderen toe die misschien een oplossing hebben voor waar we last van hebben in plaats van diep naar binnen te kijken naar het diepst van onze ziel waar ons lichaam ons precies kan vertellen wat er aan de hand is, wat uit balans is en wat we nodig hebben voor onze heling.

Maar sommigen van ons zijn eigenwijs, zoals ik zelf, en ondanks dat ik genoeg tekens kreeg dat ik binnen moest gaan kijken in plaats van ergens anders wat het makkelijker om een oplossing te zoeken bij anderen. Ineens veranderden dingen op een natuurlijke manier tijdens dit proces. Vijf jaar lang in het midden van de nacht, wanneer sjamanen het meest krachtige werk doen, reisde en werkte ik met mijn helpende spirits. Het werk was het identificeren van de problemen in mijn verleden en heden die me nog steeds kwelden en mij lichamelijke ongemakken bezorgen.

Ik ben vijf jaar bezig geweest om de pijn uit mijn lichaam te krijgen. Het gevoel was werkelijk onvoorstelbaar. Ik kan zeggen dat dit een tijd van lijden voor me was, maar de lessen waren zo verbazingwekkend en ik heb zoveel geleerd over mezelf en over anderen, over het leven, over het levensweb en over de cyclus van de natuur (wisseling van de seizoenen). De cyclus van de natuur gaven me de beste aanwijzingen over hoe ik heling kan vinden.

In december ben ik nog verder gegaan en heb me echt gefocust om zoveel mogelijk stilte om me heen te creëren. Het was erg moeilijk omdat mensen gewend zijn me te mailen en te vragen hoe het met me gaat en ook om hulp te vragen voor hen zelf. Maar ik had echt complete stilte nodig. Ik moest een manier vinden om van facebook en e-mail weg te blijven. Ik kan je vertellen dat ik het niet op de meest nette manier heb gedaan maar ik heb het gedaan en ik vond de stilte die ik nodig had.

Op het moment dat ik de stilte vond die ik nodig had begon mijn lichaam en mijn helpende spirits non stop tegen me te praten en leidde me stap voor stap naar waar ik heen moest gaan. Ik moest mijn verleden echt loslaten. Mijn verleden was een last geworden die te zwaar voor me was om nog verder mee te nemen. Het meeste uit mijn verleden ben ik letterlijk vergeten. Problemen die zich in mijn persoonlijkheid hadden genesteld en me niet langer van dienst waren hielden me tegen. Ik heb een hoop ceremonies gedaan om los te laten.

Ik ontdekte dat de sleutel van mijn heling was om naar het verleden te kijken, niet om het vast te houden en dat ik er ook graag vandaan wilde stappen. Toen ik het verleden echt los kon laten, zag ik mezelf van dat pad weglopen. En ik kan eerlijk zegen dat ik zelfs niet eens meer kan zien naar hoe ik ooit was. Het voelt alsof ik in een nieuw leven ben gestapt. Maar ik kan niet volledig in dat nieuwe leven zijn totdat ik mijn verleden volledig achter me heb gelaten en het vaarwel heb gezegd.

Ik deel dit met jullie omdat we langzaam in een nieuw paradigma schuiven waar we ons verleden niet mee naar toe kunnen nemen. Het is onmogelijk om in een leven van vrijheid te stappen en in een leven vol van liefde en licht terwijl we onze bitterheid op onze schouders dragen en nog steeds verlamd worden door verraad en pijn uit ons verleden.

Stel je voor dat je een berg beklimt en als het pad te stijl word je bagage achter moet laten. Als je boven op de top bent kan je je niet voorstellen waarom je zo lang zo veel spullen met je mee hebt genomen. Je had van de reis en het uitzicht kunnen genieten als je niet zo zwaar bepakt en bezakt was.

Ik heb hier vijf jaar aan gewerkt. Ik weet dat velen van jullie erg gefocust zijn op alle niveaus, spiritueel, emotioneel en lichamelijk. Als je uitkijkt naar de nieuwe kansen die we hebben is de enige mogelijkheid om in een realiteit dementie te stappen door het loslaten van de lasten van je verleden die je in de oude bubbel houden.

27 Februari is het volle maan. Laten we uit onze oude bubbels stappen die onze geestelijke kracht vast houd en laten we ons licht toestaan om vrij te stromen over alles wat leeft en de aarde.

Als je het transmutatie nieuws voor het eerst leest, lees dan ook de instructies voor onze volle maan ceremonie; Een menselijk web van licht creëren.

Ik hoop dat jullie allemaal de ceremonie die ik voor deze maand heb opgenomen leuk vinden. Voor degene die nieuw zijn. Ik neem elke maand een journey of ceremonie op. We hebben ook een inspirerende Facebook pagina Shamans are Gardeners of Energy. Als je deze pagina wilt volgen; het paswoord is “Transfiguartion”.

Dit is de link naar de prachtige ceremonie van deze maand. Dank je Sylvia Edwards dat je de video voor ons hebt opgenomen. Doe met ons mee!!

https://youtu.be/FBlcqVtrjJ0

Recommended Posts