Transmutatie Nieuws Februari 2020

We voelen allemaal zoveel emotie voor de landschappen en alles wat daar leeft wat vernietigt word door de klimaat verandering.

We weten dat er vernietiging plaats vind en dat er verspreid over de hele wereld gedood word. Maar sinds kort hebben de branden in Australië onze harten geopend.

Ik lees allerlei verschillende statistieken of het verlies van leven en weet niet welke getallen accuraat zijn. Ik heb rapporten gelezen dat er 500,000 natuur wezens omgekomen zijn in het vuur. En 8.000 koala beertjes zijn er omgekomen terwijl ik deze nieuwsbrief schrijf.

Deze tragedie gaat voorbij wat onze geest en harten kunnen bevatten

Ik bid net als jullie dat het vuur gecontroleerd kan worden.

Kort geleden sprak ik hierover tijdens mijn introductie gesprek voor “The Three Hiddden Worlds” wat verzorgt word door Stephen Dinan en The Shift Network.

Sjamanisme is een op de natuur gebaseerde leefwijze en in sjamanistische culturen is al het leven, dus ook de aarde, het water, de lucht en het vuur onze familie. Maar wanneer we andere levende wezens niet eren, respecteren of vriendelijk bejegenen dan heeft dat consequenties.

De aarde, de lucht het water en het vuur geven ons leven. We blijven onze toxische afval in de elementen die ons leven geven, gooien. Het zijn allemaal levende wezens en onze familie.

In onze cultuur negeren we nog steeds de heilige praktijk van wederkerigheid. Iedereen die deze nieuwsbrief leest weet intuïtief en in jullie hart dat als we de elementen die ons leven geven eren zij niet zo gewelddadig zouden reageren.

Maar nu hebben we een bypass gezet om een sterke liefdevolle relatie met hen op te bouwen en we proberen op een makkelijke manier genoeg mensen bij elkaar te krijgen om te proberen en te manipuleren hun het vuur, overstromingen en stormen te laten stoppen, om het te laten regenen, enz. Het kan zijn dat dit voor even een geweldig effect heeft maar op een andere manier is het een deel van het probleem omdat mensen zo voelen dat ze hun manier van leven niet hoeven te veranderen als ze voelen dat ze de natuur kunnen manipuleren in plaats van de natuur te respecteren.

Ik vraag me af hoe dingen zouden veranderen al we een relatie aangaan met de elementen met een wederzijds respect. Je weet in je hart dat dit een enorm verschil zou maken. Dat moet je WETEN

Maar hier zijn we. Onze harten zijn gebroken door zoveel verlies.

Begin met het eren van de elementen. Laten we onze spirituele energieën samenbundelen om communicatielijnen te openen met de elementen in plaats van krachten samen te laten komen om ze te manipuleren. De natuur kan niet gemanipuleerd worden.

Laten we met eerbied afsluiting ceremonies houden voor al de wezens die hun leven hebben verloren. Ik heb over eerbiedige afsluiting ceremonies geschreven in mijn boek The Book of Ceremony: Invoking the Sacred into Everyday Life.

Verbind je spiritueel met de wezens die hun leven hebben verloren. Bedank ze dat ze op aarde waren en dat ze al het leven verrijkt hebben met hun aanwezigheid, hun schoonheid en hun kracht.

Ze hebben zoveel gegeven aan het levensweb en hun verlies is verschrikkelijk voor ons allemaal.

Wens ze een reis vol met waardigheid, liefde en licht naar de bron.

Laten we alle wezens die gestorven zijn eren. Dit zorgt voor een heling voor al het leven. Stuur liefde en licht naar alles wat zijn/haar leven heeft verloren.

Dit niveau van bewustzijn zorgt ervoor dat we allemaal bewuster op aarde leven

Verbind je spiritueel met het land waar je leeft, met de meelevende voorouders van het land en met alle natuurwezens inclusief de elementen. Stuur dagelijks liefde en licht en voel dat je liefde terugkrijgt.

Het leven op aarde veranderd als we dit doen. Dit WEET ik!

9 februari is het volle maan. Laten we onze spirituele energieën samenvoegen om aan alles wat leeft te laten zien hoeveel we alles eren dat op aarde met ons samen deelt en dat we van alles wat leeft houden. Laten we tijdens deze volle maan ons goddelijke licht in liefde schijnen over al het leven en laten we dit licht door en over de aarde heen stralen.

Als je het transmutatie nieuws voor het eerst leest, lees dan “Een menselijk web van licht creëren” waar de volle maan ceremonie staat uitgelegd.

Laten we ons transfiguratie werk krachtig houden en al het leven in zijn goddelijke licht en kracht waarnemen. Belast andere levende wezens niet met je medelijden.

Recommended Posts