Transmutationsnyheter februari 2017

Vi är bara i första månaden av 2017, och vi har redan upplevt en vild ritt med fortsatta terroristattacker, katastrofer p.g.a klimatförändringarna med hundratusentals människor runtom i världen som blir omplacerade, politiska upprördheter speciellt här i USA, och flera andra oangenäma förändringar.

Jag kan inte nog påminna er om att fortsätta er transfigurationspraktik för att centrera er och inte bli förlorade i dessa oroliga energier.

Vi har en viktig roll med att fortsätta vårt helandearbete för planeten och allt i ljusväven. Vårt arbete har ingen styrka om vi bringar kaotiska och oroliga energier in i det.

Vi måste fortsätta att uppleva djupet i våra känslor, om det nu handlar om sorg, rädsla, ilska, och så vidare, och förändra energierna bakom dessa emotioner till energier av kärlek och ljus, som strålar ut och lyser upp Jorden. Vi är all Jordbeskyddare, och vi måste fortsätta att göra det arbete vi känner oss kallade till.

På detta vis måste vi också fortsätta att transformera och förändra vad vi tar in i våra psyken och i våra kroppar.

Våra psyken blir överhopade med alla slags katastrofala nyheter. Och vi vill väl inte ”svälja och smälta” denna energi. Det understödjer inte hälsan i vår inre trädgård och inre landskap. När du ser nyheterna eller läser nya meddelanden, så fortsätt att be om att detta ska transformeras till ljus och kärlek.

På det spirituella planet är vår Jord och våra kroppar fyllda med gudomligt ljus. När vi stiger in i ett förenat fält och i enhet är allt perfekt och lysande. Men paradoxen är ju att vi även lever vårt ego/personlighet och är varelser i en fysisk kropp. Våra fysiska kroppar har behov. De behöver rent vatten, näring och solljus för att frodas och vara friska.

Jag har uppmuntrat er alla genom mina böcker och föregående artiklar, att vi måste uppfatta det som vi tar in som ljus. Innan mänskligheten vaknar upp till det faktum att jord, vatten, luft och solen ger oss livet, kommer det att behövas fortsatta ansträngningar för att göra beslut som är baserade på kärleken till livet i stället för girighet.

Vad kan vi göra innan det allmänna kollektivet vaknar? Vi gör vårt spirituella arbete. Gör det med kärlek och som en helig ceremoni, när du lagar mat. Förbered med kärlek och fokusera på dem du lagar till och hur du önskar att de ska bli närda av din mat. Tacka jorden för den näring den ger. Se och känn ljus glida ner igenom din strupe, när du dricker vatten. Föreställ dig vattnet fyllt med ljus när du tvättar dig och att det renar dig på alla nivåer – fysiskt, emotionellt, och spirituellt. Andas in luften som gudomligt ljus och kärlek. Ge varje dag tack till solen för den energi som vi tar emot för att kunna leva som avsett.

Om du praktiserar detta dagligen och alltigenom dagen kommer du att understödja din hälsa och medvetandet höjs för enkla grundprinciper till att beskydda vår miljö och hur vi kan skydda oss själva, våra barn och allt liv med det vi äter, andas och dricker.

Detta är en sådan enkel övning. Men vi måste komma ihåg att göra den. Du kan sätta upp lappar på ställen där du ser dem under dagens lopp och på kvällen för att påminna dig att göra detta enkla men viktiga arbete.

Under februari firar flera i vår gemenskap Valentinsdagen. Allmänna ”festdagar” är utomordentliga tillfällen för att komma tillsammans i det större kollektivet för att vårt spirituella arbete ska styrkas med exceptionell kraft. Och Valentinsdagen är till för att fira kärleken.

Kärlek och tacksamhet borde firas dagligen och inte bara på kommersiella festdagar.

Som en global gemenskap kan vi förena våra hjärtan för att kommunicera med allt liv och låta alla levande varelser veta hur värdefulla och speciella de är. Låt oss komma samman vid fullmånen den 10 februari, för att utföra vårt spirituella arbete som vi brukar för att skapa en mänsklig ljusväv. Och låt oss om igen förenas den 14 februari när vi firar Valentinsdagen.

Om du är ny läsare till Transmutationsnyheterna, kan du få information om Fullmånsceremonin under ”Creating a Human Web of Light” på denna hemsida.

Gå ut och skriv LOVE eller KÄRLEK på jorden både på Valentinsdagen och vid fullmånen. Jorden kanske är fuktig och våt av regn – skriv LOVE i leran. Skriv LOVE i snön, om det har snöat, och låt vattnet dela med sig av de kärleksfulla energierna när det smälter in i jorden.

Eller skriv LOVE i sanden där du bor. Låt oss tillsammans göra detta den dagen.

Jag gör det närhelst jag tar en promenad ute. Det är alltid ett bra tillfälle att sticka ner dina fingrar i jorden och skriva LOVE.

Reflektera över ordet ”love”, när du gör detta. Känn dess vibration och energi. Shamaner lär ut att våra ord innehåller kraft. Vibrationen av varje ord vi använder, går ut i universum och manifesteras tillbaka som form. För all skapelse börjar i det osynliga innan det manifesteras i det fysiska.

Utöka dina övningar denna månad med att fortsätta och stå stark i vår globala gemenskap när vi arbetar för allt liv och jorden.

Om du vill ta del av Sandras kungörelser, kan du göra det på den engelska orignalsidan!

Copyright 2017 Sandra Ingerman All rights reserved.

 

Recommended Posts